Annonser från BloggPartner

Happy Halloween

Hej alla läsare!

Jag önskar alla en trevlig Halloween och alla mina trognaste läsare som jag hittade mejladresser till har fått ett mejl med denna bild. Jag vill även säga att jag kanske kommer delta i en veckans blogg tävling här

Jag hoppas att ni har gillat min Halloween månad här på bloggen och det kommer komma mycket mer utav skräckens värld, men nu kommer även fler recensioner inom andra genres komma så som det var förut. Tack för alla läsare, ni är bäst och gör att jag orkar fortsätta med min blogg!


Nya Blu-rays

Hej alla läsare!

Det är så kul att fota filmer och här är några utav mina nyaste blu-rays, fast jag kommer visa dem närmare senare när jag visar upp dem som vanligt.


Bloody Vampire

Hej alla läsare!

En teckning som jag gjorde för ett år sedan.Saw VII

Hej alla läsare!

Överlevare från Jigsaws tidigare fällor söker stöd hos en guru kallad Bobby Dagen, en man med mörka hemligheter. Samtidigt strider Hoffman och Jill Tuck över Jigsaws arv.

Nu har jag äntligen sett Saw VII, det känns roligt men tråkig på samma gång, det sägs ju att detta är den sista filmen i serien och jag vill så gärna se fler. Jag satt i biostolen och nästan skakade för att filmen var så underbar och för att jag det kom fälla efter fälla efter fälla. Ni som inte gillar Saw-filmerna för att dem är överdrivna och fyllda med gore kommer inte gilla den här, för som sagt fällorna kom hela tiden och gore-mängden har utvecklats. Jag gillade den här väldigt mycket, man fick svar på många frågor och slutet var grymt bra. Jag vill så gärna berätta om allting för er, men jag vill inte spoila för mycket, men jag kan säga att en bekant karaktär återkommer och det är just det som gör filmen skitbra!

Fällorna var geniala och jag satt och kramade sönder min popcornskål och det är bara bra. 3D gjorde så att man kände sig instängd och det hjälpte till med känslan för just den här filmen och dem hade med en hel del flashbacks från tidigare filmen vilket var underbart. Det ökända badrummet finns såklart med och några bekanta ansikten. Jag vill verkligen att dem ska göra en till och visa nya fällor och twistar och hur personerna är ihopkopplade. Återigen fanns det underbara gröna ljuset i många scener och fotomässigt var det snyggt.

Jag har nog ingenting att klaga på. Mamma tyckte inte om den lika mycket som mig, fast hon gillar nog bara den första och andra filmen, sen kommer hon inte ihåg så mycket mer, men det gör inget för då fick jag förklara mycket och jag älskar att prata och skriva om Saw-filmerna. Man märker att man är Saw-nörd när man iförväg kan säga vilka som dör och hur dem ska klara sig ut ur fällorna innan man ens vet reglerna och exakt vad man ska titta på i bilden för att få reda på ledtrådar och det gjorde jag nästan igenom hela filmen och det kändes väldigt bra, men spänningen försvann inte på grund utav det, tvärtom, då blev det ännu mer: Va, nej ska det verkligen bli så?

Jag kan inte förstå att Saw-serien är slut. Jag har ju växt upp med den under mina tonår och har följt den år efter år och har längtat efter varje ny Saw-film. Det kommer kännas så konstigt när det inte kommer någon ny film nästa år. Jag hoppas på att en ny grym skräckserie dras igång, kanske rullar Hatchet-serien igång då? Fast den kommer knappast att gå på bio här i Sverige. Jag vill tacka alla som har varit inblandade i Saw-filmerna och främst James Wan och Leigh Wannell som drog igång den allra första Saw-filmen. Ni har fyllt min hunger efter skräckfilmer väldigt mycket och påverkat mitt liv en hel del. Tack för alla åren med Saw, det har varit 6 spännande år och dessa filmer kommer alltid tillhöra mina favoriter inom skräckfilmsgenren. Jag tänker låta denna recensioner vara det enda inlägget som jag lägger upp idag så att många hinner läsa igenom den och berätta om sina tankar och reflektioner kring alla åren med Saw-filmerna. Hur känns det för er nu?


Tomas födelsedag del 1

Hej alla läsare!

Det blev så mycket bilder under Tomas födelsedag att jag får dela in dem i två olika inlägg. I det här inlägget så firade vi Tomas hemma hos hans mamma.

Tomas blev glad för mitt presentpapper som jag hade ritat själv.

Dem åt tårta.

En utav mina presenter till honom var Midnight Meat Train.

Familjen satt och tittade på medan Tomas öppnade alla sina presenter.

Strumpor är MYS!

Jag köpte även boken 1001 filmer man måste se innan man dör, den nya utgåvan och så fick han också filmen Children of Men från mig.

 


Fantasia

Hej alla läsare!

Fantasia är världens första film som spelades in helt i stereo, fast Disney kallade det för "Fantasound". Fantasia betyder fantasi, men är också en musikterm som står för en samling av välkänd musik, och det är just vad filmen är. Här får du möta dansande svampar och förtrollande älvor, Musse Pigg som trollkarlens lärling, marscherande kvastar, mörka demoner...allt till tonerna från Philadelphias symfoniorkester, under ledning av Leopold Stokowski.

Denna var riktigt cool och mysig att kolla på. Om man gillar Disney-filmer och karaktärer så kommer man att gilla denna film. Den innehåller många söta små korta animerade filmer, men även lite mer läskiga och vuxna animerade kortisar. Slutet var väldigt häftigt och tecknat i en sådan stil som jag själv gillar att göra. Musiken är vacker och passar perfekt in i den här filmen, även om man inte är ett Opera-fan så kommer man nog gilla musiken tillsammans med kortfilmerna ändå.


Saw VI

Hej alla läsare!

Specialagenten Strahm är död och detektiv Hoffman har tagit på sig det stora ansvaret som krävs att ta över efter den berömda Jigsaw. När FBI börjar komma honom på spåren så tvingas han sätta igång spelets slutliga fas. Målet är att alla bitar ska kunna hinna falla på plats så att Jigsaws vision äntligen ska kunna bli verklighet och hans ideologi ska förstås av mänskligheten.

Första gången jag såg denna på midnattsbion förra året på Rigoletto så gillade jag den, men jag var inte alls säker på femman, men ju fler gånger jag såg den här, ju mer diggade jag den. Den växer fortfarande i mina ögon och därför förtjänar den en femma. Jag fick en riktigt bra känsla av den här filmen, kanske konstigt att uttrycka sig så om en skräckfilm, men det fick jag. Öppningsscenen var riktigt bra och sätter tonen för hela filmen.

Fällorna är väl genomtänka och mycket bra genomförda. Den bästa scenen är ''Karusellscenen'' och den scenen framkallar panik, rädsla, men den är även komisk på något mycket absurt sätt, jag kan kolla på den scenen om och om igen. Jag vet inte varför jag fascineras utav alla fällorna, men jag antar att det inte bara är jag, eftersom att det är så många som går och ser Saw-filmerna just för fällornas skull. Saw-filmerna är riktiga drömfilmer för oss gore-fantaster och jag kan inte begära mer än vad dem har gett mig. Jag hoppas att den nya Saw-filmen blir en perfekt avslutning på en nästan perfekt filmserie


Tomas presenter

Hej alla läsare!

Jag slog in Tomas presenter i brunt papper och sedan ritade jag på motiven själv, tyckte att det blev mer personligare och finare då.

Jag är riktigt nöjd med hur dem blev och Tomas blev glad för presenterna.


Saw IV

Hej alla läsare!

Jigsaw och hans lärling Amanda är döda, och de två FBI-agenterna Strahm och Perez anländer för assistera detektiv Hoffman med att plöja igenom vad Jigsaw lämnat efter sig. SWAT-chefen Riggs rövas dock bort och kastas in i ett spel som vi inte är helt obekanta med och han gör det för att rädda livet på några bekanta ansikten.

Jag gillade att denna hade en mer blåaktig ton i sig, precis som att den andra filmen mer hade en grönaktig ton, jag faller verkligen för färger i filmer. Den första fällan i denna filmen är helt genial. *Spoilers* Den börjar med att två män vaknar upp i samma rum, en har igensydda ögonlock och den andra har sin mun igensydd, så det gör det ganska svårt för dem att kommunicera med varandra, samtidigt som de är fastkedjade vid en maskin som gör allting värre. Jag försöker alltid att absolut inte se eller veta något om en saw-film innan jag ser den på bio, men just den här första scenen råkade jag se lite av innan jag såg Saw IV, men det gjorde inget för jag såg inga spoilers utan blev ännu mer taggad för hur det skulle gå för dem.

Jag tycker också att atmosfären faller lite i denna också och den är väldigt intressant, men inte lika intressant som första och andra. Den här är även den som många tycker är mest förvirrande på grund utav slutet och jag förstår det, därför ska man helst se Saw III precis innan man ser denna film, annars kanske man blir helt förvirrad och inte förstår någonting.

 


Favoritfilm/box i samlingen

Hej alla läsare!

Min absoluta favoritbox som jag har i min filmsamling är min Dario Argento box, jag älskar den. Den är snygg, cool och innehåller väldigt bra filmer från min favoritregissör.


Changeling

Hej alla läsare!

Christine Collins (Angelina Jolie) är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. Fem månader senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt. Ingen tror på henne, men hon ger sig inte trots att det kan innebära förödande konsekvenser för henne.

Denna är regisserad utav Clint Eastwood och jag har verkligen börjat gilla hans filmer den senaste tiden, både dem han är med i och dem han har regisserat. Jag blev riktigt rörd av den här filmen och den är riktigt snygg filmad. Jag tycker att Angelina Jolie spelar övertygande och jag kunde känna det hon kände i filmen och tro på det.

Den är bra berättad och välregisserad. Det jag gillar med filmer som Clint Eastwood regisserar är att de känns enkla, stilfulla men som slår en hårt i magen med känslor. Den var så bra att jag inte ville att filmen skulle ta slut, utan jag ville bara se mer hela tiden. Jag rekommenderar den till alla som gillar dramafilmer.


Saw III

Hej alla läsare!♥

Den grymma mördaren Jigsaw har än en gång lyckats fly och håller sig gömd från poliserna som letar efter honom. Fast den här gången är han skadad och är nära på att dö. För att försöka överleva kidnappar han doktorn Lynn Denlon som blir tillsagd att hålla Jigsaw vid liv under tiden som hans nya lärling Amanda torterar ett annat offer som kämpar sig igenom fällor för att rädda en speciell persons liv.

Som vanligt så föll denna mig i smaken, men inte riktigt lika mycket som den första och andra filmen gjorde. Det var någonting med atmosfären som inte gjorde den lika bra, men jag gillade ändå den här väldigt mycket. Jag tycker nog att denna var mer brutal än de andra två. Jag tycker att det är bra att man varken vet ut eller in innan slutet, om man ens vet någonting mer då.

Eftersom att detta är en filmserie och att varje film är en bit utav pusslet så ska man inte förstå precis allting i slutet, utan det hoppas jag att man får göra med den sista filmen. Som vanligt så är fällorna smarta och plågsamma, men dem har alltid en mening. Jag har läst väldigt många saw-fällor som fansen har gjort själva och jag är väldigt imponerad över dem, det är så kul att se att Saw-filmen har påverkat miljoner med fans inklusive mig. Jag har själv skrivit och illustrerat egna saw-fällor.


Saw V

Hej alla läsare!

Handlingen cirkulerar runt pusselbitarna som skärs bort från offrens hud och vad som hände med dottern till Jeff och Lynn (Saw III). Pusslet blir större nu när femte delen i Jigsaws historia fortsätter i ny tappning...

Nu är Saw-filmerna återigen på topp med denna. (Candy jag vet vad du kommer säga ;)) Jag gillade storyn och jag diggade alla fällor grymt mycket, speciellt sista ''blodfällan''. Den här filmen fick mig att återigen känna så som jag gjorde med den första och andra filmen, därav femman. Jag gillar oftast fällor där folk blir färre och färre och färre, därför var jag så nöjd med denna. Jag tycker även att denna hade en del utav mina favoritfällor. ''Glassboxen'' var väldigt cool och hemsk på samma gång och allra sista scenen var också ganska intensiv.

Det fanns en hel del bilder som skulle ha varit med i saw V som inte alls var det och jag undrar vad som hände med de bilderna och de scenerna? Ska dem användas i Saw VI eller skrotas dem bara? Jag och mamma får se ikväll, då vi äntligen ska se den nya Saw filmen.Caligari Tree

Hej alla läsare!

Jag fotade det här trädet för att jag fick Caligari känslor utav den på något sätt. Som ni märker så älskar jag svart-vita foton. Jag gillar att hitta speciella träd för de kan ofta se skrämande och mystiska ut.


Hemma hos Sofia

Hej alla läsare!

Jag var ju hemma hos Sofia i lördags för att hon fyllde 21 och här är lite bilder.

Sofia och hennes pojkvän Niklas :)

Hon blev glad utav ritningen hon fick.

Hon fick också Simpsons filmen och här ser man ritningen lite bättre.

Sofia har en hel del söta saker i sitt rum.


Tomas 21 år

Hej alla läsare!♥

Idag fyller min sötis Tomas 21 år, ett stort GRATTIS till honom. Idag ska jag hem till honom och fota massor som sedan ska upp på bloggen och så kommer ni även få veta vad han ska få för present utav mig ;)
Saw 2

Hej alla läsare!

Jigsaw ger sig på en ny grupp människor, placerar dem i omöjliga situationer där deras enda räddning ligger i att ta livet av någon annan. Polisdetektiven Eric Mason försöker spåra Jigsaw för att stoppa honom men inser inte att "leken" utspelas mitt framför ögonen på honom och snart dras han med in i leken och få slåss för sin sons liv.

Jag tycker att uppföljaren är minst lika bra som ettan. Den har snyggare färger och den grönaktiga färgen i första scenen är så snygg, scenen hade inte alls blivit lika bra utan den. Även flera utav mina favoritfällor finns med och två utav dem är Venus Flytrap & The Glassbox.

Bakommaterialet till denna film är väldigt intressant och då får man reda på hur de har gjort alla fällorna steg för steg, vilket var väldigt coolt. Jag gillar även hur de olika karaktärerna reagerar mot varandra och hur allting löses upp på slutet. Twisterna i saw-filmerna är underbara. Jag valde att inte ta med en vanlig Saw 2 poster, utan tog med den här bilden istället som är så snygg att jag köpte den som en poster. Har ni någon favoritfälla? Det behöver inte bara vara från Saw 2,  utan det kan vara från vilken som helst utav de andra filmerna. Nu är jag så peppad inför att se Saw 7 på fredag och det kommer bli så roligt. Jag såg Saw 2 med mamma på bio i Polen och nu kommer mamma att följa med mig och se Saw 7.


Ekusute: Hair extensions

Hej alla läsare!

Halloween film nr#8: Ekusute - En skräckis om frisörer och hårförlängning. Tulltjänstemän hittar en container full av hår och en död, hårlös kvinna. Under obduktionen upptäcker man att liket saknar organ, det är i stället fyllt av hår. Bårhusvakten Yamazaki får ett infall att ta hem liket, och snart börjar hår växa ut på det. Parallellt följer vi frisörlärlingen Yuko och hennes väninnor på salongen Gilles de Rais. En dag kommer Yamazaki in till salongen med hårförlängningshår att sälja.

Jag gillade denna, äntligen börjar Japan göra väldigt bra skräck igen. Jag har aldrig varit särskilt imponerad utav The Ring och The Grudge och nu är det skönt att äntligen ha hittat Hair Extensions. Den var väldigt snygg och jag blev grymt imponerad utav hur det hade använt håret på olika häftiga sätt. Regissören Shion Sono har även gjort Suicide club som jag också gillade. Jag hoppas på att få se mer filmer utav honom. Filmen blir galnare och konstigare ju längre in man kommer och det är precis sådant som jag gillar. Den handlar inte bara om hår, utan även om en liten misshandlad flicka som Yuko får ta hand om och jag kände väldigt stor sympati för henne och tyckte att hon spelade väldigt bra. För er som både gillar hår och skräckfilmer så är detta en perfekt film.


Darkness takes over

Hej alla läsare!♥

Jag har märkt att jag verkligen gillar att fotografera och jag gillar mest att ta kort på Tomas, han är en väldigt bra modell. Jag gillar mest att ta svart-vita foton för jag tycker att kontrasterna framstår väldigt snyggt då.


Är ni intresserade utav att se fler utav mina foton?


Skräckfilmsrecensioner

Hej alla läsare!

Nu har jag samlat ihop alla mina skräckrecensioner inför Halloween så ifall ni vill läsa om någon speciell film så är det bara att trycka på länken. Ni kanske känner åh jag vill verkligen se den här filmen, men jag bara måste veta vad Placebohoe tycker om den, ja då vet ni vad ni måste göra ;)
Dr Caligaris Kabinett Motorsågsmassakern Night, dawn och day of the dead Black Sunday Hostel I & II Evil dead 1,2 & 3 The Crow Final Destination 1,2 & 3 Leprechaun The Descent 2 The Orphan The Man who laughs Prom Night The Strangers My Bloody Valentine Friday the 13th Nosferatu 1922 Cube Rovdyr Dead Silence Machine Girl Cherry Falls Död Snö Martyrs Switchblade Romance Meatball Machine Re-Animator A nightmare on Elm Street Bad Taste The Midnight Meat Train Bride of Re-Animator Snakes on a train Cabin fever Train Are you scared? The Dead Pit Tourist Trap Blood: The Last Vampire Shutter Re-make 2001 Maniacs Frontiers The Girl next door Eraserhead Cannibal Ferox Pit and the Pendulum Daughters of Darkness Jennifer's body Captivity Paranormal Activity Hatchet Repo The Genetic Opera Night of the living dead original Run Bitch Run! A blade in the dark Masters of horror S1 A Nightmare on Elm Street 2 A Nightmare on Elm Street 3 Vampire Girl vs Frankenstein Girl The Final The House of the Devil Blood Creek Last House on the left original och re-make Slashers The Collector Going to Pieces It's Alive The Tenant Ebola Syndrome Repulsion The Tingler Zombies vs Strippers Frankenhooker I Spit on your grave Autopsy Fear Itself Phobia Feardotcom Death Bed The Messengers Case 39 2001 Maniacs: Fields of screams Return of the living dead Trackman Return of the living dead 2 The Meat Grinder Scar Triangle Paranormal Entity Coming Soon Eyes without a face Santa Sangre Piranha II Mega Piranha Red Room Vargtimmen Fright Night II Stag Night Tooth & Nail Let's Scare Jessica to death Frozen Aftermath Whatever happened to baby Jane? Dracula: prince of Darkness 30 days of night: Dark days Stagefright Frankenstein created woman The Nanny Black Death Feast Wendigo Audition Saló, 120 dagar av Sodom Cannibal Holocaust Guinea Pig: Devil's experiment The Human Centipede Samurai Princess

Saw

Hej alla läsare!♥

Nu blir det dags att inleda min saw-vecka genom att recensera den första Saw-filmen. En fotograf vid namn Adam och en läkare vid namn Lawrence Gordon vaknar upp, fastkedjade vid fötterna i ett okänt rum. I mitten utav rummet ser de en död kropp och när det går upp för dem vem som ligger bakom detta, nämligen någon vid namn Jigsaw, så vet de att de bara har ett enda val: Att såga av sig fötterna och fly därifrån eller att inte göra något och dö.

Det här är filmmagi. Från första scenen till den allra sista sitter man på nålar och det är väldigt spännande. När jag såg denna för första gången för flera flera år sedan så slog mitt hjärta säkert dubbelt så snabbt hela tiden för jag upptäckte hur oerhört bra denna är. Jag imponerades av hur smart de hade använt sin lilla budget. De mesta utspelar sig i ett enda rum och de har gjort de scenerna väldigt bra.

Det finns flera repliker som man kommer ihåg som ''My name is very fucking confused what's yours?'' och såklart ''How much blood would you shed to stay alive?''. Karaktären Jigsaw är genial och det är sällan en skräckfilm och dens uppföljare får såhär mycket uppmärksamhet som Saw har fått. Jag älskar alla fällor och konceptet med dem, men det som skiljer den första Saw-filmen från de andra är att denna är mer psykisk, medan de andra mer går in för allt gore, vilket jag tycker är awesome, men som vissa inte gillar. Saw är en utav mina favoritskräckfilmer och jag är väldigt trogen till serien och stöttar den helhjärtat oavsett om andra ger upp om uppföljarna.


3-månader

Hej alla läsare!

Det är riktigt synd att bilden blev så suddig, men bättre bild fick jag inte i det ljuset jag var i. Idag är det min och Tomas 3-månaders dag och jag ritade denna till honom som en liten present. Jag fick tre söta röda stenar utav honom som present. Ni kanske inte vet det här, men Tomas har faktiskt en blogg, han skriver inte så ofta, men ni kan ju kolla in den om ni vill.

Filmer vi har sett tillsammans:

Saw . Inglourious Basterds . Imprint . Cigarette burns . Nick & Norah's infinite playlist . Cube . Rat Race . Kill Bill Volume 2 . Bruno . Trick R Treat . Scar . Triangle . Disturbia . Vinyan . Hit & Run . Ninja Assassin . Coming Soon . Pandorum . Eyes without a face . Evan Almighty . What happens in Vegas . Benknäckargänget . Piranha II . Faust: Love of the damned . Liftaren re-make . Confession of pain . Red Room . Whip It . Happy Gilmore . Rain Man . Singin' in the rain . Reservoir dogs . Basket Case . Dangerous worry dolls . Clean, Shaven . Xtro . Stag Night . Salt . Lucky Number Slevin . Rocky Balboa . Race to Witch Mountain . Cry-baby . Phantom of the Opera . Livet är Underbart . Blow-up . Tooth & Nail . Fingerprints . Mulberry Street . Good Will Hunting . The Good the bad and the wierd . Butch Cassidy and the sundance kid . Philadephia . The Condemned . Stagefright . The Ringer . Dagboken . The Runaways . Flykten från Alcatraz .Dr Caligaris Kabinett

Hej alla läsare!♥

En utav mina avsoluta favoritfilmer är Dr Caligaris Kabinett och jag vill visa lite bilder från den filmen.

Denna målning är min målning utav en scen i filmen som jag älskar.
Sofia 21 år

Hej alla läsare!♥

Idag fyller min bästa tjejkompis Sofia Cerón 21 år♥. Jag ska kila över till henne om en stund och fira henne. Jag har känt henne ända sedan jag var 16 år och hon är ungefär precis som mig och älskar också skräckfilmer. Hon är även en Japan nörd och kommer att plugga där i ett år. Vi båda älskar Sushi och hon tycker att jag är väldigt bra på att laga Sushi.

Ni kanske undrar vad jag har för present till henne? Men det får ni inte veta än, man vet ju aldrig ifall Sofia klickar in sig på min blogg nu och det vore inte bra om hon råkade få veta vad hon ska få innan jag hinner åka till henne. Ett stort GRATTIS till Sofia som fyller år idag!


Poselektion

Hej alla läsare!

Nu ska Tomas visa hur man Poserar framför en kamera, så anteckna ;)

 

 


Halloween läsningHalloween är min favorithögtid, speciellt eftersom att jag älskar skräckfilmer och allting som har med mörka sidor att göra. Jag vet inte riktigt än vilka filmer jag kommer se under Halloween, men jag hoppas kunna kolla in Hatchet 2, Grace, Maneater, Hypothermia & Bitter Feast. Det pirras alltid i min mage när jag har någon ny skräckfilm att kolla på och det ger mitt liv en sorts mening, finns det någon anann som också känner så som jag gör?. Vilka filmer kollar ni på Halloween och har ni några speciella Halloween-traditioner? Jag brukar oftast kolla på Halloween-filmerna på Halloween för jag tycker att tre utav dem passar in väldigt bra då, Halloween, Halloween 2 och Halloween H20. Jag tycker även att Trick R Treat passar in väldigt bra och rekommenderar den till er ifall ni inte har sett den ännu.

Jag måste tyvärr säga att jag är ganska besviken på Halloween-filmerna som visas på tv under den så kallade Halloween-veckan. Det är alltid samma filmer och ofta så är dem väldigt dåliga. Därför tycker jag att ni ska kolla in några utav mina Halloween-tips istället, jag lovar att ni kommer hitta någon som ni gillar.

Jag har tagit den här bilden och jag är faktiskt ganska nöjd med den. Jag har precis börjat fotografera så jag är absolut ingen proffsfotograf som kan allting om ljus eller så, men jag tycker ändå att mina bilder blir ganska bra. På den här bilden sitter Tomas i min Day of the dead t-shirt och läser min stora skräckbok som är fylld med massor utav härlig information om skräckfilmer. På den sidan som han tittar på står det information om Dr Caligaris kabinett och en stor bild från filmen. Om det är någonting ni vill fråga om inom skräckvärlden eller film överhuvudtaget så är det bara att fråga. Jag kan svara på det mesta och gillar när folk ställer frågor om det jag tycker mest om. Fråga mig massor om film, kom igen!!

Monster Man

Hej alla läsare!♥

Halloween film nr#7: Monster Man, Adam beslutar sig för att åka till sin kärlek för att lätta sitt hjärta och berätta att han alltid har älskat henne innan det är försent och hon gifter sig med någon annan. Motvilligt får han med sig sin galne polare Harley som sällskap. När de kommer in på en öde motorväg börjar underliga saker att hända. De blir bl.a. jagade av en gigantisk monstertruck och får en snygg brud i baksätet som båda vill ha.

Ja vad ska man skriva? Den var väldigt tråkig, väldigt ooriginell och skådespeleriet var väldigt dåligt från de flesta håll. Den var pinsamt dålig. Särskilt läskig var den inte heller. Monstret sticker inte ut på något speciellt sätt så som monster ska göra för att bli ihågkommna. Jag rekommenderar inte denna till någon, men för er som älskar se riktigt dåliga b, nej detta är inte ens en b-film så kan ni ju kolla in denna.


Film nr 388 & 389

Hej alla läsare!

Nu visar jag Jeepers Creepers & My Little eye.

Film nr 388 & 389


Tomas visar..

Hej alla läsare!

Tomas visar inte sin snopp utan en utav sina senaste filmer i sin samling, The Shining.


Film nr 395, 396 & 397

Hej alla läsare!

Nu visar jag Candy, Girl Interrupted & Bröderna Grimm.

Film nr 395, 396 & 397


Film nr 393 & 394

Hej alla läsare!

Nu visar jag Silent Hill & Sisters original.

Film nr 393 & 394


Film nr 391 & 392

Hej alla läsare!

Nu visar jag My bloody Valentine 3D & Devil's Backbone.

Film nr 391 & 392


Film nr 390

Hej alla läsare!

Nu kan jag äntligen visa min utgåva utav Frozen.

Film nr 390


Dröm nr#2: Spindlar

Hej alla läsare!

Nu skriver jag om min dröm från inatt och jag varnar er som har spindelfobi. Det började med att jag plötsligt befann mig i Tomas rum, men han var inte där. Mina öron uppfattade någonting som rörde sig snabbt under Tomas täcke på hans säng och jag vände mig om för att kolla vad det var och då kröp det ut en stor, hårig spindel. Jag tittade ner på golvet och där fanns en till äcklig, hårig spindel och det blev bara allt fler och fler. Mina fötter satt fastklistrade på golvet och jag kunde inte röra mig.

Jag kunde inte ta mig ut ur rummet, medan det bara blev fler och fler spindlar. Jag gjorde det enda jag kunde göra i den situtationen, nämligen att skrika, skrika och återigen skrika, men vad hjälper det när huset var tomt? Fördelar med drömmar är att man oftast vaknar upp då man vill vakna upp och efter att jag stod och skrek ett tag så vaknade jag och var tvungen att kolla efter spindlar i Tomas säng.

Wendigo

Hej alla läsare!♥

Halloween film nr#5: Wendigo, En familj i en blå Volvo krockar med en hjort på väg till en avlägsen stuga. Olyckshändelsen sätter igång en rad andra mystiska händelser som skakar familjen. Sheriffen letar efter orsaken till det som händer och då händer det ännu värre saker.

Denna var tyvärr en besvikelse. Början var ganska ointressant och dialogen brydde jag mig inte så mycket om. Den var ganska långtråkig och det tog väldigt lång tid innan filmen kom igång ordentligt. Jag gillade inte slutet helller för det kändes oavklarat. Den kändes aldrig läskig och jag undrade verkligen ifall detta var rätt Wendigo jag kollar på. Skådespelerna var okej, men det fanns inte många intressanta scener. Ibland fanns det snygga kameravinklar och kameraeffekter, men inte mer än så.Frågestund

Hej alla läsare!Nu innan Halloween så tänkte jag passa på att ha en frågestund. Svaren kommer publiceras runt Halloween-helgen. Ni får fråga frågor både till mig och till Tomas. Som vanligt så får era frågor handla om vad som helst och det var väldigt kul att jag fick in så många frågor förra gången och jag hoppas att det blir ännu mer nu! :)


Feast

Hej alla läsare!

Halloween film nr#6: Feast, En grupp främlingar som är gäster på ett värdshus måste gå ihop och kämpa för sin överlevnad mot ett par blodtörstiga monster som har belägrat värdshuset. Men med fler människor som dör så verkar hoppet ute, eller?

En ganska vanlig handling för splatter-filmer,  men den funkar tack vare alla roliga gore-effekter. Det här är min typ utav film och jag ser charmen och humorn i filmen, som tydligen många har svårt att göra. Jag tycker att det var smart att namnge alla karaktärer och presentera dem kort i tre-fyra meningar. Jag tycker att utseendet på monstrena är bra gjorda och lite originella, vilket är ganska svårt att lyckas med nu för tiden.

Postern är väldigt snyggt komponerad och det är många som har kopierat den rakt, vilket ofta har gett ganska dåliga resultat för då får jag en dålig känsla för filmen. Något som är roligt är att övriga producenter till denna film är Matt Damon & Ben Affleck vilket chockade mig lite, men det är kul att även skådisar som inte spelar inom skräck-genren stödjer den genren också. Gillar ni splatter-filmer och överdrivna filmer så rekommenderar jag er denna att se på Halloween. Den är ganska kort så ni hinner klämma in flera skräckisar på Halloween!

 


Film nr 385, 386 & 387

Hej alla läsare!

Nu visar jag Red Dragon, Return to house on haunted hill & Rovdyr.

Film nr 385, 386 & 387


2000

Hej alla läsare! ♥

Nu har jag sett 2000 filmer och nr 2000 blev Flykten från Alcatraz.


Skogsnymf

Hej alla läsare!

Jag har ritat denna och jag gillar den väldigt mycket. Jag har en filmidé som hänger ihop med denna bild såklart.
Dröm från inatt

Hej alla läsare!♥

Jag vill börja dela med mig utav konstiga drömmar som jag har och den jag ska dela med mig utav nu är från inatt. Det började med att jag och Tomas åkte runt på varsin sparkcykel i ett villa område. Det var väldigt mycket uppochnerförs backar. Vi fick reda på att det bor en mördare i området och vi försökte att lista ut vem. Plötsligt var jag i ett rum och där stod mördaren. Han var helt klädd i svart, med svarta handskar, så som de ser ut i Giallo-filmer.

Det han satt på kanten utav var ett badkar och efter några sekunder så tog han tag i mig och förde ner mitt huvud under vattnet. Hans planer var att dränka mig, vilket han lyckades med. Han dödade mig, fast jag kan aldrig dö på riktigt i mina drömmar, utan även om jag ''dör'' så är jag fortfarande vid medvetandet oavsett vad som händer med mig. Mördaren dödade inte bara mig, utan fyra till utav mina närmaste.

Black Death

Hej alla läsare!

Halloween film nr#4: Black Death, Det medeltida England är svårt härjat av Digerdöden (Black Death). Mitt i denna apokalyptiska värld full av skräck och vidskepelse får den unge munken Osmund i uppdrag att leda den skräckinjagande riddaren Ulric och hans mannar till en fjärran by. Deras uppdrag är att infånga en nekromant - en andebesvärjare som kan väcka de döda till liv igen. Osmund, som slits mellan sin kärlek till Gud och kärleken till en ung kvinna, hittar nekromanten som visar sig vara en mystisk skönhet vid namn Langiva. När Langiva avslöjar sin djävulska identitet och erbjuder Osmund hans innersta längtan, slår hans verkliga resa in på en skrämmande väg...

Denna började ganska intressant, men blev ganska långtråkig ibland.  det hände ganska lite i filmen egentligen. Alla våldscener och allt blod räddade denna filmen från en tvåa. Jag kände inget för de flesta karaktärerna, vilket var ett minus, men i slutändan så fungerade denna film. Skådespelarna gör sitt jobb helt okej och den underhåller för stunden, men jag tänkte inte mer på den sen.Till Ellen som brukar kommentera min blogg: Jag har försökt kommentera tillbaka i din men det verkar inte fungera :/


Höstbilder

Hej alla läsare!

Jag har inte haft min kamera särskilt länge, men fotar nu så ofta jag kan för att bli bättre och bättre, så jag bjuder på lite höstbilder från då jag var hemma hos Tomas i lördags.Film nr 382, 383 & 384

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Hills have eyes re-make, I know what you did last summer & Poltergeist.

Film nr 382, 383 & 384


The Nanny

Hej alla läsare!♥

Halloween film nr#3:
The Nanny - En hängiven barnjungfru vet varken ut eller in när hon får ta hand om en 10-årig pojke just utskriven från mentalsjukhuset, som anklagar henne för massor med otäcka saker. Är det hon eller är det pojken som har gjort dem? Hon måste även stå ut med pojkens förtryckande far och hans mor som är tokig.

Denna var riktigt riktigt bra. Bette Davis spelar fantastiskt bra och såna här otäcka roller passar henne perfekt. Jag tycker att alla spelar riktigt bra, speciellt lilla pojken och lillasystern. Jag har sett henne i två filmer nu och hon är lika bra i båda. Filmen blir bara otäckar och otäckare och man vet inte riktigt vad man ska tro eller hur den ska sluta. Den kan sluta precis hursomhelst och både jag och mamma satt och gissade på vem det var som var ond ända fram tills slutet. Detta är faktiskt också en Hammer-film, men den känns inte som det. Det här är definitivt den bästa Hammer-filmen hittills och jag är väldigt glad att både jag och mamma råkade köpa den här filmen samma vecka, så nu har jag två utgåvor utav den.Frankenstein created Woman

Hej alla läsare!♥

Halloween film nr#2: Baron Frankenstein (Peter Cushing) har skapat en kvinna, men som saknar liv. Han fångar själen av en nyligen avrättad ung man och för in den i kvinnan. Hon får liv men med minnet av den avrättade mannen som blev oskyldigt anklagad. Så hon börjar döda människorna vars falska anklagelser ledde till mannens avrättning.

En Hammer-film som överraskade mig positivt. Som vanligt så är fotot väldigt mysigt och skådespelarna är riktigt bra. Det som skiljer denna ifrån många andra Hammer filmer som jag har sett är att denna känns mer intensivare och hemskare. Jag har alltid gillat filmer med kvinnliga monsters, som Bride of Frankenstein, Bride of Chucky osv, så det bidrog nog en del till varför jag gillade denna.


Film nr 374, 375, 376 & 377

Hej alla läsare!

Nu visar jag några utav mina Steelbook-utgåvor. Straw Dogs, Schindler's list, Tropic Thunder & Pans Labyrint.

Film nr 374, 375, 376 & 377


Tomas 2-månaders present

Hej alla läsare!

För ca tre veckor sedan så firade jag och Tomas två månader tillsammans och jag gav honom en present, nämligen Killer Klowns from outer Space på dvd.Film nr 378, 379, 380 & 381

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Exorcism of Emily Rose, Död snö, The Fly re-make &the Haunting in Connecticut.

Film nr 378, 379, 380 & 381


Stagefright

Hej alla läsare!

Halloween film nr#1: Halloween börjar nu för mig och därför kommer det att bli mycket mer skräck den här månaden. Jag kommer även att försöka uppdatera oftare just den här månaden för alla er skräck-älskare. först ut bland mina ''Halloween'' filmer är Stagefright. En teatergrupp får oväntat och ovälkommet besök av den psykopatiska seriemördaren Irving Wallace. Han lyckas smyga sig in på teatern innan regissören låser in skådespelarna för non-stop repetition fram till premiären. Wallace börjar ta livet av skådespelarna en efter en i en ugglemask.

Denna var faktiskt bättre än förväntad. Jag gillar slasher filmer och denna var underhållande att titta på. Den var blodigare än vad jag trodde att den skulle vara, vilket alltid är ett stort plus. Den hade en del originella scener och det var kul att den utspelade sig på en teater. Det största pluset i denna filmen är användningen utav ugglemasken, mördaren skulle nog inte ha blivit lika läskig och mystisk annars. Jag gillar när skräckfilmer hittar speciella utseenden och masker som de använder i filmen och som blir kännetecken för just den filmen. Skådespeleriet var inte alltid det bästa och fotot kunde ha förbättrats. Ibland så var tempot lite segt, men den funkade ändå. Denna komma infinna sig i min slasher-hylla ganska snart.

 


Bilder från inspelningen

Hej alla läsare!♥

Nu kommer två bilder till från inspelningen utav min film som heter ''Under sängen''. Hoppas det gör er ännu mer sugna på att se filmen. Tipsa gärna fler om filmen som jag håller på att göra så att så många so möjligt kommer se den när den blir klar! ;)

Vad handlar den om? Den handlar om en kvinna som lider utav ångest och som är väldigt rädd för någonting som ''finns'' under hennes säng. Hon blir terroriserad utav sin telefon och känner att allting är efter henne. Men vad är det som finns egentligen under sängen? Finns det ens någonting under sängen eller är allting i hennes huvud?
Film nr 372 & 373

Hej alla läsare!

Nu blir det Barbara Steele special med The She-Beast & Nightmare Castle.

Film nr 372 & 373


Halloween

Hej alla läsare!♥

Halloween börjar närma sig och jag undrar vad ni har för planer? Själv så kommer första avsnittet utav min bloggserie att släppas då, så då får ni ta och titta på den. Sen så ska jag självklart klä ut mig och hitta på något roligt. Jag kommer även att kolla in massor med nya skräckfilmer hela månaden och det kommer bli extra-skräckigt i min blogg.


Film nr 369, 370 & 371

Hej alla läsare!

Nu visar jag Ichi the killer - spelfilmen, Teeth & 12 apornas armé.Film nr 369, 370 & 371


Topp 5 lista: Stumfilmer

Hej alla läsare!♥

Nu har jag listat min topp 5 lista över mina favoritfilmer inom genren stumfilm. För er som inte är så bekanta med den så hoppas jag att detta får er att bli det. De är mycket mer konstnärliga än de flesta utav dagens filmer och de är mycket mer uttrycksfulla. Min favoritera inom stumfilmen är definitivt Tysk Expressionism, men alla dessa filmer är inte från den eran. Jag har skrivit separata recensioner om nästan alla dessa filmer så jag kommer inte skriva om dem så mycket i detta inlägg.

1. Caligaris Kabinett.


2. Nosferatu


3. Skrattmänniskan


4. Häxan


5. Faust


Film nr 367 & 368

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Demons & Demons 2.

 

Film nr 367 & 368
Hotel Rwanda

Hej alla läsare!♥

En film om folkmordet i Rwanda 1994 . Bygger på verkliga händelser kring hotellägaren Paul Rusesabagina som gömde tutsiflyktingar i sitt hotell under hutumilisens härjningar, då över 800 000 människor slogs ihjäl.

När man ser såna här filmer som bygger på verkliga händelser så inser man hur sjuk våran värld är och hur vi människor förstör den och varandra. Filmen höll upp spänningen och man ville att han skulle lyckas med att gömma så många flyktingar som möjligt. I huvudrollerna syns Don Cheadle, Nick Nolte, Joaquin Pheonix och Sophie Okonedo och alla gör topprestationer. Den känns intensiv utan att kasta in för mycket saker i filmen, vilket känns rätt för just den här filmen. Den håller sig till huvudstoryn utan att styra in på massor med sidohistorier. Det här är en film som jag rekommenderar till de som gillar att kolla på verklighetsbaserade filmer.


Film nr 365 & 366

Hej alla läsare!

Nu blir det en tredje Stephen King special med Secret Window & Tales from the darkside.

Film nr 365 & 366


Tomas i min tröja

Hej alla läsare!♥

Vem säger att killar inte kan ha sin flickväns kläder? Tomas ser ju jättebra ut i min Day of the dead t-shirt. Jag är säker på att han skulle se bra ut i alla mina film t-shirts.The Condemned

Hej alla läsare!

Jack Conrad (Steve Austin) väntar på dödsstraffet i ett korrumperat fängelse i Centralamerika. Han "köps" av en stenrik TV-producent och förs till en avlägsen ö där han måste slåss till döden mot nio andra dödsdömda mördare från världens alla hörn med frihet som pris till den ende överlevande. Producenten filmar hela evenemanget och visar morden utan censur över Internet.

Jag gillar filmer där ett antal individer slåss och endast en överlever. Denna är brutal på sina ställen, men det som den saknar är karaktärsbakgrund. Vissa utav karaktärernas historia förklaras inte alls och man får inte reda på varför de är där, de dör väldigt anonyma. Karaktärerna är ganska typiska för såna här filmer, men det passar situationen och Vinnie Jones syns i ännu en galen roll och spelar den väldigt bra.


Film nr 362, 363 & 364

Hej alla läsare!

Nu blir det en andra Stephen King special med Dreamcatcher, the Mist & Pet Sematary.

Film nr 362, 363 & 364


Hela filmsamlingen?

Hej alla läsare!♥

Kommer ni ihåg badkarsfotot som visar mig med halva min filmsamling? Tänkte att det kanske skulle vara kul att på något sätt fota mig med alla min filmer i en bild, skulle ni vilja se det? Då får man verkligen se hur mycket filmer det egentligen är. Jag älskar att visa upp min filmsamling och nu när jag har en bättre kamera så kommer jag fota väldigt mycket.Den här bilden är tagen med mammas Iphone.


Red hearts

Hej alla läsare!

Detta är min senaste ritning Red hearts som jag är riktigt nöjd med. Jag är inte bara filmintresserad utan även konstintresserad och ritar och målar så ofta jag kan. För er nya läsare så har jag en konstkategori som ni kan kika på där jag har lagt upp massor med min konst.


Film nr 358, 359, 360 & 361

Hej alla läsare!

Nu blir det Stephen King special med Carrie, Cujo, Dead Zone & DET.

Film nr 358, 359, 360 & 361

 


30 days of night: Dark days

Hej alla läsare!♥

Nu har jag kollat in uppföljaren till 30 days of night. Efter händelserna i 30 Days of Night, där småstaden Barrow i Alaska råkade hyfsat illa ut, så ger sig Stella ut för att söka hämnd. Hon hamnar i Los Angeles där hon medvetet försöker dra till sig vampyrernas uppmärksamhet.

Det som saknas i denna filmen är den kyliga atmosfären som första filmen hade och det mer blåaktiga skiktet som den filmen var filmad i, eftersom att Stella nu hamnar i Los Angeles. Melissa George spelar inte i denna, utan de en anna som spelar Stella. Denna har ändå några rätt bra scener och en scen som påminner mig om Elizabeth Bathory, då en utav vampyrerna ligger i ett badkar och får massor med blod hällt över sig.

Skådisarna är helt okej, men jag hade såklart föredragit Melissa George i denna. Slutet hade en tråkig CGI-scen så den blev jag ganska besviken på. Första filmen var bättre, men denna var helt okej. Den hade tillräckligt med blod för att nå ett godkänt betyg och ett par bra scener för att precis klara sig över tvåan, men inte mer än så.


Film nr 356 & 357

Hej alla läsare!

Nu visar jag två komedier, Can't hardly wait & Heathers på Blu-ray.

Film nr 356 & 357


Saw 7 i 3D

Hej alla läsare!

Vet ni vart jag kommer vara den 29 oktober detta år? Jo i en biosalong och titta på Saw 7! Jag längtar så grymt mycket efter den och jag har det som tradition varje år att se varje ny saw film på premiären.


Första rå-klippet från Under sängen

Hej alla läsare!

Nu får ni se första rå-materialet från min film, Under sängen. Jag har inte ens kunnat redigera det här än för filerna måste konverteras först och gå igenom lite annat komplicerat så ni får se hela tagningen med klappa och min röst. Hoppas ni gillar scenen och den kommer bli ännu bättre efter att jag har redigerat den, men jag ville så gärna visa er någonting nu för att fresta er. Den kan tyvärr hacka, när jag först tittade på den i youtube så funkade den fint,  men nu efter en timme så tittade jag igen och då hackade den.

Den här scenen är lite mindre än halvvägs in i filmen ungefär och kvinnan försöker att möta sin rädsla för det som finns under sängen.


Film nr 354 & 355

Hej alla läsare!

Nu visar jag Orphan & The Midnight Meat train på Blu-ray.

Film nr 354 & 355


Dracula : Prince of Darkness

Hej alla läsare!

Uppföljare till "I Draculas klor". Christopher Lee är tillbaka som greven. Den här gången återuppväcks han av sin ondskefulla lärjunge Klove. Han härskar nu på ett slott i Carlsbad till vilket två par på genomresa i Östeuropa beger sig, trots varningar från en präst och deras vagnkusk som förskräckt lämnar dem åt sitt öde. De tas dock vänligt emot av Klove, vars härskare väntat i flera år på besök…

Detta är den senaste Hammer-filmen som jag har sett. Hammer-filmer är alltid charmiga och man känner sig trygg i dem på något sätt. Jag gillar speciellt ljuset och färgerna i dessa filmer och blodet är sådär härligt ljusrött som just passar för såna här filmer. Christopher Lee är riktigt grym som Dracula, men filmen når inte helt fram. Situationen som de var i kändes aldrig riktigt farlig och ibland kändes den lite långtråkig, men på det hela stora får den en stark trea.


Monsters

Hej alla läsare!♥

För er monster-älskare så har jag hittat en tidning som handlar om kända filmmonster, Famous Monsters. Jag köpte det numret med Nosferatu på framsidan och jag blev kär i framsidan. Den finns att köpa i eran närmaste Sci-Fi bokhandel. Man kan även beställa den från usa och prenumerera, vilket då blir billigare.


Film nr 351, 352 & 353

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Night of the living dead 3D re-make, Land of the dead & Dawn of the dead re-make.

Film nr 351, 352 & 353


The Good, the Bad and The Weird

Hej alla läsare!♥

I 30-talets Manchuriet kommer tre koreanska banditer över en skattkarta. Snart slåss de inte bara mot varandra, utan även mot den japanska armén och ett gäng kinesiska frihetskämpar som härjar i öknen. En blir klassad som the Good, en som The Bad och en som The Weird.

Det är nästan som en parodi på The Good, The Bad and The Ugly, men inte riktigt, så förvänta er ingen löjlig komedi utan den här filmen är väldigt bra och som kan placeras in i flera kategorier. Den är filmad snyggt och dem har tänkt på häftiga kameravinklar som gör det mer intressant att följa med i filmen. En utav de bästa scenerna är i början då ett tåg blir rånat och så har alla dessa tre karaktärer någonting att göra med det på sitt egna sätt.

Film nr 345, 346, 347, 348, 349 & 350

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag andra delen utav Masters of horror säsong 2 som innehåller We all scream for Ice cream, Sounds like, The Washingtonians, The Damned thing, Drea Cruise & The V Word.

Film nr 345, 346, 347, 348, 349 & 350


Mitt filmrum i flyttlådor

Hej alla läsare!♥

Jag ska flytta om ungefär en månad och har varit tvungen att packa ner alla mina filmer & filmsaker i flyttlådor och det känns jättetråkigt att vara i mitt filmrum nu. Jag vill inte se mina filmer i lådor utan ha dem uppe i ett snyggt filmrum. Den 1/11 kommer jag ha ett nytt filmrum och jag tror att det kommer vara mycket snyggare än det jag hade här.Tycker inte om när filmer ligger i lådor :(Alla mina filmer tog nog upp 10 - 12 lådor med ca 80 - 100 i varje.


Film nr 338, 339, 340, 341, 342, 343 & 344

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag den första delen utav Masters of horror säsong 2 som innehåller Pelts, Family, The Black Cat, Pro-Life, The screwfly solution, Right to die & Valerie on the stairs.


Film nr 338, 339, 340, 341, 342, 343 & 344


Whatever happened to baby Jane?

Hej alla läsare!♥

När Jane var liten var hon en barnstjärna - "Baby Jane". Men hon blev aldrig den stora stjärnan, istället var det storasyster Blanche som blev berömd Hollywoodstjärna. Efter en mystisk bilolycka när systrarna är på väg hem efter en tillställning, blir Blanche påkörd och blir tvungen att sitta i rullstol. Jane blir den som får ta hand om Blanche. Men Jane är fylld av avundsjuka mot sin syster och gör allt för att förpesta hennes liv.

Bette Davis spelar rollen som Jane Hudson väldigt bra och det är synd att hon inte fick oscar för sin rollprestation då hon var nominerad till en. Den andra systern spelas utav Joan Crawford. Båda skådespelerskorna lyfter denna film och den blir väldigt obehaglig. Jag är väldigt glad att mama köpte denna på dvd precis så att jag fick chansen att se den. Obehagligheten ökar gradvis och den blir intensiv utan att visa så mycket och jag har stor respekt för filmer som klarar utav att bli obehagliga och intensiva utan en droppe blod. Om ni är som jag och också gillar gamla svart-vita skräckfilmer så rekommenderar jag denna.
Film nr 336 & 337

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag lite skräck på blu-ray, 1408 & American psycho.

Film nr 336 & 337


Backstage foton

Hej alla läsare!

Här har vi lite backstage foton på Tomas ljudkillen (min sötis ;)) och skådespelerskan Dorothea. Det har varit väldigt kul att spela in scenerna och vi har haft det kul. Tiden har flygit förbi och vi har nästan filmat alla scener. Vi har följt schemat så det kommer inte bli någon försening.


Film och mys

Hej alla läsare!

Efter inspelningarna så har jag och Tomas varit hemma hos mig och tagit det lungt, med film och mys. Vi valde att se Dead Silence som Tomas tyckte om. Jag hade sett den många gånger förut, men det var kul att se den igen. Annars så har vi spelat in min film på dagarna och Tomas har då tagit ljudet.Film nr 332, 333, 334 & 335

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Paprika, Millenium Actress, Torkel i knipa & Team America.

Film nr 332, 333, 334 & 335


Bilder från inspelningen

Hej alla läsare!

Nu får ni se två bilder från inspelningarna.


Film nr 330 & 331

Hej alla läsare!♥

Dags att visa lite fler blu-ray filmer. Public Enemies & Boondock saints II.

Film nr 330 & 331


Svaren från frågestunden

Hej alla läsare!

Vad är det för genre på filmen du ska göra och vad kommer den handla om och så? :)

Svar: Det är en skräckfilm och den kommer att handla om en kvinna som lider utav ångest och det kommer gradvis att bli värre och värre. Den är ganska psykologisk, men det kommer finns en del blod i den också. Bilden bredvid är en stillbild från filmen.

Vad vill du helst göra skriva manus eller regissera?

Svar: Jag vill både skriva manus och regissera, fast jag känner mig mest bekväm med att skriva.

Har du även funderat på skådespeleri någongång?

Svar: Ja, jag kommer skådespela i min egen film, fast jag kommer inte ha någon replik för jag är dålig på att prata i filmer.

Hur lång tid kommer inspelningen att ta? (Skulle gärna vilja veta när man kan se den!)

Svar: Inspelningen kommer bara ta någon vecka + att vi har några scener kvar som vi tar i november, men redigeringen kommer ta ett tag och ja räknar med att bli klar i slutet utav november. Men det kommer finnas trailers redan om ett par veckor, så håll utkik efter det!

Hur många filmer har du nu i din filmsamling?

Svar: Ungefär 880.

har du något favorit soundtrack från någon film?

Svar: Ja Sweeney Todd har ett underbart soundtrack. Även båda Kill Bill filmerna har grymma soundtrack.

Vart handlar du helst film?

Svar: Play.com är en underbar sida som har fri frakt och billiga blu-ray och dvd-filmer och väldigt grymma utgåvor. Annars handlar jag mycket på sci-fi mässor, cdon.com, discshop och så kollar jag även in darkdisc och subdvd.

vilken är din coolaste dvd/box/utgåva?

Svar: Jag har så många filmer och utgåvor så det är svårt att välja. Jag kommer ta upp dem i ett separat inlägg ;)

Vilken/vilka är dina favoritserier?

Svar: How I met your Mother, Family Guy, South Park, Simpsons, Dexter, Criminal Minds och alla C.S.I är serier som jag följer, men den nya serien Spartacus: Blood and Sand verkar värd att kolla in när den har premiär den 15 oktober.

Vilken film tyckte du var bäst på bio i år?

Svar: Kick-Ass och Inception utav tvekan.

Vad tycker du om Saw-filmerna?


Svar: Jag älskar Saw-filmerna och stöttar dem i vått och torrt. Jag längtar alltid efter att få se nya fällorna och vilka skådisar som är med. 

Längtar du tills Saw 7?

Svar: Ja väldigt mycket, hur kan man inte vilja se Saw 7 i 3D? 

och varför har du inte recenserat dem ännu?

Svar: Jag tänkte vänta med det tills min speciella Saw-vecka som jag kommer ha här på bloggen innan Saw 7 har premiär.

Vad tycker du om Star Wars filmerna, och vilken är din favorit?


Svar: Vad är Star Wars...? Nej jag skojar bara, jag gillar dem filmerna väldigt mycket och den andra är nog min favorit. Jag gillar filmer som utspelar sig i rymden så hur kan jag inte gilla Star Wars? ;)

Hur många tatueringar har du? Eller, planerat du någon?

Svar: Jag har bara en än så länge, men jag planerar att ha flera. Tänker göra flera på ryggen, en vid troskanten, några på armarna och sen får jag se. Alla motiv har jag inte bestämt själv ännu.

Vilken är din favorit av Sagan om Ringen trilogin?

Svar: Den tredje är nog min favorit, kanske för att det är den som jag kommer ihåg bäst.

Har du mest skräckfilmer?! Eller har du lite annan slags film också?!

Svar: Jag har inte bara skräckfilmer, jag gillar alla filmer och har verkligen alla typer utav filmgenres. Det många inte vet är att jag älskar musikalfilmer också. Jag gillar alla genres som sagt, bara det att skräckfilmerna har en lite större plats i mitt hjärta.

Vilken är den senaste skräckfilmen som du har sett som du kan rekommendera?

Svar: Whatever happened to Baby Jane? och Frozen.

Du brukar skriva i bloggen hur många filmer du har sett totalt och nu undrar jag vilken siffra du ligger på?

Svar: 1965 tror jag att jag är på nu, så 2000 närmar sig.

Jag är en ny läsare och kanske har missat det här, men vilka är dina absoluta filmfavoriter?

Svar: Suspiria, Inglourious basterds re-make, Dr Caligaris Kabinett, Nightmare before Christmas och Orphan.

Vilken form av färgljus kommer du att fokusera mest på i filmen? :P

Svar: Det kommer vara olika, men jag kommer ha med scener då det kommer vara rött ljus, blått ljus och grönt ljus också. Så det kommer variera.

Haha, har du haft mardömmar efter en film någon gång? :P

Svar: haha ja om jag verkligen har tänkt på den i flera timmar efteråt och speciellt innan jag ska sova. Brukar hända så med Halloween filmerna eller Fredagen den 13:e filmerna om jag ser någon utav dem innan jag somnar så brukar Michael eller Jason besöka mig i drömmen och det är inte alltid så kul ;)

Favoritmat?

Svar: SUSHI, jag älskar sushi. Skulle kunna äta det varje dag frukost, lunch och middag, mums!


Skräcktävlingen

Hej alla läsare!♥

Snart kommer jag att börja räkna rösterna så sätt igång att rösta ifall ni inte har gjort det så att era favoriter inte hamnar på bottenplaceringarna. Rösta här.


328 & 239

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag TMNT & Wall-e.

Film nr 328 & 329


Bilder från repetitionen

Hej alla läsare!♥

Nu kommer första bilderna från våran sista repetitionsdag igår. Den gick bra och idag kommer vi börja filma de första scenerna och jag kommer ta stillfoton från de riktiga inspelningarna så att ni får se lite previews.


RSS 2.0