Annonser från BloggPartner

Gott nytt ar!

Hej alla lasare!

Gott nytt ar, Happy New Year & Szczesliwego nowego roku!Det har varit ett riktigt bra ar for mig. Jag ar i Polen och vissa bokstaver fattas, men jag hoppas att ni forstar vad jag skriver anda. Det har varit roligt att blogga det har aret och nasta ar ska bloggen bli minst lika bra. Jag hoppas att ni alla far ett bra nyar.

Jag brukar aldrig ha nyarsloften, men i ar ska jag ha ett och det ar att jag ska bli en battre fighter.


Gjorde jag nagonting vettigt det har aret? Jag fick mycket gjort. Jag borjade med MMA och med filmskolan. Jag deltog i S/W matcher och tog mig anda till final. Jag skriver pa ett riktigt bra manus, jag har blivit battre kompis med mina kusiner fran Polen och det kanns som att jag har fatt battre kontroll over mitt liv. Nasta ar hoppas jag pa att fa kora min forsta shootfightingmatch, bli klar med mitt manus och gora massor med annat jag vill hinna med.


Alla mina tävlingar under 2011

Hej alla läsare!

Jag har haft en del tävlingar under 2011 och dessa har varit priserna:

Halloween re-make
Poster tävling där vinnaren valde Sucker Punch postern
Suspiria
The Last house on the left original
Tokyo Gore Police
Mumien Drakkejsarens grav
Corpse Bride
Bird with the Crystal Plumage
Jack Brooks Monster Slayer
The Quiet earth
Mum & Dad
Gleaming the Cube aka Skate or die
Death Race 2000
Plague Town
Julklapp: Buffy säsong 1, Last house on the left original och Bird with the crystal plumage.


Jag kommer fortsätta med ännu fler filmtävlingar under 2012, så missa inte dem! Den första tävlingen ligger uppe redan nu där du kan vinna en box med alla Harry Potter filmer! Jag vill gärna att ni skriver ner vilka filmer, boxar och serier ni skulle vilja vinna så kan jag se vad jag kan göra för att försöka få fram just det som ni vill vinna.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

A bucket of blood

Hej alla läsare!

A Bucket of blood: Walter Paisley är en kypare som har drömmar om att bli en konstnär, en skulptör närmare bestämt. Men hans försök att göra en avbild av sin stora kärlek går inte allt för lysande, så hans lycka blir gjord när han ska hjälpa värdinnans katt ut ur vägen. Av misstag så tar han ihjäl katten och med hjälp av den skapar hans sitt första konstverk som blir en stor succe.

Det är tråkigt när en intressant film faller på att den är så tafflig filmad och gjord som just A bucket of blood är. Dvd-utgåvan som jag har utav den här filmen har riktigt dålig bildkvalité och jag vet inte om filmen verkligen var filmad så eller om det har blivit något knäpp med min utgåva för den ser riktigt ful ut. Manuset är bra och huvudrollen spelas väldigt bra. Jag följde gärna hans resa och det hände någonting hela tiden då filmen bara är 66 minuter blir den inte tråkig. Jag hade gärna sett den här filmen i färg för jag tror att den skulle kunna funka mycket bättre då.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Tävling: Harry Potter

Hej alla läsare!

Glöm inte att delta i min Harry Potter tävling där du kan vinna alla 8 Harry Potter filmerna i en box.

Anmäl er här
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Bästa filmerna under 2011

Hej alla läsare!

Nu listar jag alla filmer som fick en femma utav mig det här året.Något som är ovanligt är att jag har gett en komedifilm en femma i betyg och det är få komedifilmer som har fott toppbetyg utav mig. Jag hittade även några härliga skräckfilmer i år och även en hel mängd andra filmer som förtjänar att få extra uppmärksamhet. Jag har recenserat dem flesta utav filmerna som är listade.

Black Swan
The Cove
Fantastic Planet
Dekalog 1
I Saw the Devil
127 hours
Treevenge
Never sleep again: The Elm street legacy
Way of the dragon
Harry Potter and the deathly Hallows part 2
Staplerfahrer Klaus
A Serbian film
Hobo with a shotgun
Sucker Punch
It's Complicated
Micmacs

Åker till Polen idag

Hej alla läsare!

Idag åker jag till Polen och kommer tillbaka 10/1-2012.Jag kommer inte svara på några kommentarer förrän jag kommer hem, men bloggen kommer att uppdateras utav Tomas.Min mamma och mina underbara kusiner!

In a glass cage

Hej alla läsare!

''Redan i första scenen får man se en man som slår en ung fastbunden kille och den scenen känns rå, naken och verklig.''


In a glass cage: Ung pojke tar ut sin hämnd på sin plågoande från kriget - en hänsynslös nazistisk doktor som njöt av att plåga barn, men som nu är handikappad och försvarslös, utelämnad till sitt forna offers nycker.

En väldigt intressant och annorlunda film. Här står berättandet i fokus och man sugs in i en alltmer mörkare och sjukare värld ju mer man tittar. Redan i första scenen får man se en man som slår en ung fastbunden kille och den scenen känns rå, naken och verklig. Trots att filmen inte är så grafisk och innehåller massvis med gore, känns den mer rå än många sådana gore-filmer och det beror på hur man har valt att filma alla scener och hur man presenterar karaktärer.

Det fanns många snygga scener i filmen, men något som var tråkigt var att filmen ibland var riktigt mörk och man såg knappt vad som hände vilket drog ner betyget litegrann. Ljussättningen borde ha varit bättre på en del ställen, men ibland var filmen riktigt snygg på ett smutsigt sätt.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Film n 1089, 1090, 1091, 1092, 1093, 1094, 1095, 1096, 1097, 1098, 1099 & 1100

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag ExistenZ, Gamera 2, Madman, Gutterballs, Manhunter, Break-Up, Castle Freak, Blessed, Day of the animals, Alligator 1 & 2 och The Boneyard


Film n 1089, 1090, 1091, 1092, 1093, 1094, 1095, 1096, 1097, 1098, 1099 & 1100


Tävling: Gladiator Blu-ray eller dvd

Hej alla läsare ♥

Eftersom att det är julafton ville jag fixa någonting extra speciellt för mina läsare och nu har jag fixat en till tävling.

Vinn Gladiator på blu-ray eller dvd, båda utgåvorna är special editions och innehåller mycket extramaterial.
Reglerna är som vanligt:
* Kommentera jag är med
* Fyll i eran bloggadress eller mejladress (gör inget ifall ni inte har någon blogg)
* Om ni vill får ni skriva om tävlingen i eran blogg, men det är inget måste.
* Tävlingen avslutas 7/2-2012
LYCKA TILL!

God Jul alla läsare!

Hej alla läsare!

God jul allihopa!
Jag har tyvärr varit sjuk i tre dagar och kommer nog vara sjuk hela julafton, men jag är glad ändå. Jag kommer äta god polsk mat, hoppas att jag får i mig mer än jag har lyckats få i mig nu när jag har varit sjuk. Jag har gått ner flera kg och känner mig väldigt svag, kommer bli tufft att börja träna igen sen.

Min söta mamma bakom våran julgran. Hon har lagat det mesta som vi ska äta imorgon och jag kommer även att laga några rätter.
Jag kan tyvärr inte avslöja vad jag har köpt för presenter  utan det får ni se imorgon och då får ni även se vad jag fick.Jag tycker att våran dekoration blev lyckad i år.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Våran julgran

Hej alla läsare!

Såhär har vi klätt våran julgran.


Vi hade från börja inte tänkt ha någon julgran för vi åker till Polen på tisdag, men för några dagar sedan bestämde vi oss för att köpa en och dekorera med julkulorna som vi har haft varje år.


Alla presenter är inte på plats ännu, men dem ska dit idag.Vad har ni köpt för julklappar?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Tips: Kidnapped

Hej alla läsare!

''Andra halvan utav filmen ska vara ganska extrem och ganska jobbig att kolla på, vilket gör mig väldigt nyfiken på filmen.''


Nu har jag återigen rotat runt bland olika sidor för att hitta äckliga och jobbiga filmer och en film som jag har läst väldigt mycket om är Secuestrados (Kidnapped). Andra halvan utav filmen ska vara ganska extrem och ganska jobbig att kolla på, vilket gör mig väldigt nyfiken på filmen. Jag ska inte köpa fler filmer förrän det nya året så nästa år ska jag köpa denna och se den!


Handling: Jaime och Marta är ett medelålders par med en tonårsdotter vid namn Isa. Familjen är på väg att flytta in i ett stort, nytt hus. Marta vill samla sin familj för att fira med middag. Isa har egna planer. Hon vill gå ut med sin pojkvän. Jaime är fast mellan de två. Allas kväll förstörs dock när ett gäng med maskerade busar besöker deras hem.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

The Quiet

Hej alla läsare!

''Camilla Belle spelar bra vilket gör att det är intressant att följa hennes karaktär''


The Quiet: Den populära cheerleadern Nina Deers (Elisha Cuthbert) perfekta förortsvärld vänds upp och ner när hennes föräldrar adopterar deras föräldralösa guddotter, Dot (Camilla Belle). Dots ankomst förändrar Ninas sociala status och gör att familjens mörkaste hemligheter kommer upp till ytan.

The Quiet börjar som en ganska vanlig film med en tjej som är utstött och en tjej som är väldigt populär och man får se kontraster mellan dem, men sen får man reda på att dessa två tjejer nu har blivit systrar. Relationerna mellan karaktärerna i familjen fördjupas och nya saker kommer fram och utvecklas, men ibland kändes den tråkig och inte särskilt spännande.

Camilla Belle spelar bra vilket gör att det är intressant att följa hennes karaktär, men det fanns sidokaraktärer som var mycket mer intressanta än de som hamnade mer i fokus. Jag hade gärna velat veta hur Dot och Connors relation skulle ha utvecklats mer och filmen hade gärna fått handla enbart om deras relation för det hade blivit ett väldigt bra manus. Filmen hade trots allt en del bra scener och jag sögs in i historien och därför får den en trea.


Mayhem

Hej alla läsare!♥

Trots att Mayhem förlorade sin senaste match är han fortfarande min favorit.

Jag hoppas att han kommer tillbaka starkare nästa gång och att han får visa sina grapplingskills!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

MMA i mitt hjärta

Hej alla läsare!

''Nu när jag har lärt känna sporten så ser jag hur snygga tekniker det finns''


Nu har jag snart tränat MMA i ett helt år och det har varit ett sjukt roligt år. Jag tänker även börja träna Thaiboxning nästa termin, vilket innebär att jag kommer köra Thaiboxning och MMA 6 dagar i veckan. Jag kommer förbättra mitt stående game väldigt mycket samtidigt som mitt markgame kommer förbättras. Många kanske undrar varför jag vill hålla på med kamsport och just med MMA? Men jag ser inte MMA som en våldsam sport där man bara står och försöker ha ihjäl varandra med slag.


Nu när jag har lärt känna sporten så ser jag hur snygga tekniker det finns och att all slag är tekniska och det är sällan man vill stå och bara slå hejdlöst. Det finns så många olika moment inom MMA och jag har visat några utav mina Submission/Wrestling fights för er läsare så att ni ser vad det är jag gör egentligen. Förhoppningsvis får jag köra en shootfighting match nästa år vilket innebär att jag både kommer få slå, sparka, knäa, ta ner och brottas på marken i en och samma match. Mitt hjärta brinner helt enkelt för sporten och nej jag är ingen våldsam person bara för att jag tränar MMA, vilket många tror om folk som tränar MMA.

För er som gillar kampsport så kan jag tipsa om några filmer:


- Never dack down
- Jens Pulver Driven (Dokumentär om en MMA-fighter som var med i UFC)
- Kill Bill volume 1 & 2
- Immortals (Har med vissa MMA-moves)
- Cinderella Man (Boxning)
- ALLA FILMER MED BRUCE LEE!!
- Hand of death
- Dragon lord
- Million dollar baby
- Rocky
- Tokyo Fist


Det var några utav mina favoriter, men det finns såklart många fler bra!

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 1079, 1080, 1081, 1082, 1083, 1084, 1085, 1086, 1087 & 1088

Hej alla läsare!

Nu visar jag All about Eve, Armadillo, Jag har älskat dig så länge, The Big Sleep, De Omutbara, Rampljus, Evolver, The Tenant, What? & The One


Film nr 1079, 1080, 1081, 1082, 1083, 1084, 1085, 1086, 1087 & 1088


Tävling: Harry Potter box

Hej alla läsare!♥

Ta chansen och vinn en Harry Potter box med alla 8 filmer i!

Det enda ni behöver göra är:
* Kommentera jag är med
* Skriva eran bloggadress eller mejladress
* Om ni vill får ni skriva om tävlingen i eran blogg, men det är inget måste.
* Tävlingen kommer pågå fram tills 31/1.
Lycka till och tack till Play.com!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Julklapp: Vinnare!

Hej alla läsare!♥

Vinnaren utav Julklappen blev Beatrice, Grattis!

Tack till alla 31 stycken som deltog, jag ska försöka få ihop en till tävling ganska snart.

Nya Thai-shorts

Hej alla läsare!

För en vecka sedan köpte jag nya rosa thai-shorts och jag gillar dem väldigt mycket. Dem är sköna att träna i och dessutom väldigt snygga.


Om ni är intresserade utav spel så har Arms Reach Games en tävling där man kan vinna att bli huvudkaraktär i deras kommande skräckspel. Det man behöver göra är att gå in på deras facebook-sida Arms Reach Games, gilla den, lägga upp ett foto på sig där man har klätt ut sig till sin favoritkaraktär. Tävlingen slutar 31 december och det skulle vara roligt om många ville vara med! Jag kommer även att delta.


Film nr 1069, 1070, 1071, 1072, 1073, 1074, 1075, 1076, 1077 & 1078

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Blind side, The Big Lebowski, Casino Royale, The Fighter, I Spit on your grave re-make, Rango, Devil, The Trollhunter, Scream 4 & Skycrawlers


Film nr 1069, 1070, 1071, 1072, 1073, 1074, 1075, 1076, 1077 & 1078

Day of the animals

Hej alla läsare!

''Relationerna mellan karaktärerna hade gärna fått utvecklats ännu mer''Day of the animals: Ozonlagret blir tunnare och tunnare, vilket verkar medföra att alla djur på en viss höjd över havet löper amok och attackerar människor. Ett gäng fotvandrare blir offer för djurens vrede.

Efter att ha sett Grizzly, blev jag väldigt intresserad utav att se Day of the animals som jag hittade på sci-fi mässan för 50 kronor. Leslie Nielsen spelar en ganska intressant roll och lyfter filmen. Naturbilderna i filmen är väldigt fina, men jag hade gärna velat se mer utav djuren och känna ett ännu större hot från dem. Relationerna mellan karaktärerna hade gärna fått utvecklats ännu mer och ännu mera spänning hade gjort filmen mycket bättre.

Filmen blev bättre under andra halvan och det är den som räddar filmen ifrån en tvåa. Jag tycker att filmen lyfter fram en bra poäng och det är hur många som väljer att strunta i hur miljön påverkas utav saker vi gör och att det en dag kommer slå tillbaka på oss.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vinn en julklapp!

Hej alla läsare!

Glöm inte att anmäla er till min jultävling och vinn Buffy säsong 1, Last house on the left original och Bird with the crystal plumage.

Anmäl er

här
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tjuven i Bagdad 1940

Hej alla läsare!

''Väldigt underhållande och effekterna var bra gjorda för sin tid.''


Tjuven i Bagdad: Prins Ahmed är den rättmätige härskaren i Bagdad men han har satts ur spel av den ondskefulla storvisiren Jaffar som med en förbannelse har gjort Ahmed blind. Jaffar har nämligen planer att på egen hand äkta den fagra dottern till sultanen av Basra och inta tronen i Bagdad. I sin strävan att återta tronen från Jaffar får prinsen hjälp från oväntat håll, nämligen från en av stadens småtjuvar.

Väldigt charmig föregångare till Aladdin. Alla karaktärer finns där, Jaffar, anden, den flygande och många fler, men historien skiljer sig en del ändå. Den heter Tjuven i Bagdad och det gör den för att det är tjuven som utvecklas, inte Ahmed som man tycker är huvudkaraktär. Conrad Veidt som tillhör till mina favoritskådespelare spelar otroligt bra i denna och med intensitet hela tiden. Ni kanske kommer ihåg Conrad Veidt från The Cabinet of Dr Caligari? Väldigt underhållande och effekterna var bra gjorda för sin tid.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 1059, 1060, 1061, 1062, 1063, 1064, 1065, 1066, 1067 & 1068

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Dinner for Schmucks, Generation kill, Maniac Cop, Jackass 3D, No Strings attached, Clash of the titans original, Enter the void, Hesher, Adjustment Bureau & Det regnar köttbullarFilm nr 1059, 1060, 1061, 1062, 1063, 1064, 1065, 1066, 1067 & 1068

KM december 2011

Hej alla läsare!♥

Jag gick två matcher, en vinst och en förlust blev det.Här nedan kan ni se matchen där jag vann på poäng, det blev 22-4 till mig. Jag har som vanligt rosa shorts på mig och Suspiria tröjan.

Självporträtt?

Hej alla läsare!

Jag började med inspiration från ett foto utav mig, men jag gillar att rita mer abstrakt och inte verkligt.


Jag gillar även att att blanda tusch, färgpennor och fejkblod vilket brukar ge väldigt häftiga resultat. Jag skulle gärna vilja ha mer tid till att rita och måla och jag hoppas kunna hinna med det nu när jag har jullov.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Film nr 1056, 1057 & 1058

Hej alla läsare!

Nu visar jag 22 Bullets, Miraklet vid St.Anna & Spiral
Film nr 1056, 1057 & 1058

Trollbunden

Hej alla läsare!

''Den är snygg, välspelad och håller intresseret uppe.''


Trollbunden: Psykiatern Constance Petersen fattar tycke för doktor Edwardes, den man som skall ta över efter sjukhemmets förre chef. Men Edwardes verkar störas av något.

Trollbunden tillhör till den lilla delen utav Hitchcocks filmer som jag verkligen gillar. Den är snygg, välspelad och håller intresseret uppe. Gregory Peck och Ingrid Bergman är riktigt bra och det finns många snygga sekvenser som fastnar på minnet. Det som jag brukar tycka om med Hitchcocks filmer är dialogen, som ofta var riktigt bra i Trollbunden.

Jag tycker även att den här tillhör till dem snyggare utav Hitchcocks filmer. Det jag inte brukar gilla med hans filmer är att jag finner dem vara ganska långtråkiga, men den här filmen var allt annat än långtråkig. Den drog ut på spänningen tillräckligt mycket och på precis rätt ställen  och man fick lära känna karaktärerna på ett intressant sätt.


Lucia Movie night

Hej alla läsare!♥

Idag ska jag gå på Lucia Movie Night i Park.Jag har varit på de två senaste Lucia Movie Night, fast då har dem varit på Rigoletto, men nu ska jag vara i Park klockan 23.30 ikväll och allting börjar efter midnatt. Man får se 3 förhandsvisade filmer som ännu inte finns på bio och man har ingen aning om vilka, vilket är ganska roligt.

Film nr 1036 -1055

Hej alla läsare!

Nu visar jag min James Bond collection. Dr No, From Russia with love, Goldfinger, Thunderball, You only live twice, On her Majesty's secret service , Diamonds are forever, live and let die, The man with the golden gun, the Spy who loved me, Octopussy, A View to kill, The Living daylights, License to kill, Goldeneye, Tomorrow never dies, The world is not enough & Die another day
Film nr 1036 -1055

Revenge: A Love story

Hej alla läsare!

''En väldigt tragisk historia som överraskar hela tiden''

.

Revenge: A Love Story: Rättsväsendet fasar för dissekeraren . en seriemördare vars modus operandi består av att mörda polismän och utföra dödliga kejsarsnitt på deras gravida fruar. Väl anhållen visar sig stadens skräck vara Chan Wing och förhöret med honom demaskerar ett komplicerat nät av intriger. Vem är egentligen skyldig?

En väldigt tragisk historia som överraskar hela tiden. Jag var så säker på hur Wings karaktär var och hur han sedan skulle reagera, men ju mer man fick veta så ändrade jag syn på honom totalt. Väldigt bra uppbyggd och precis äcklig på rätt ställen.

Slutet är väldigt bra också. På senare tid har jag blivit ganska fascinerad över filmer och texter som tar upp gravida kvinnor och folk som vill stjäla deras foster, jag har själv skrivit en sådan text och manus. Jag gillar utvecklingen utav filmen och jag gillar just den här genren väldigt mycket.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

KM

Hej alla läsare!♥

Nu ska jag åka iväg för att vara med i KM, Klubbmästerskapet i min klubb


Det handlar om Submission/Wrestling matcher.Bilden är ifrån förra årets KM, där jag vann en match.


Battle Royale utgåvan

Hej alla läsare!

Nu visar jag min snygga Battle Royale utgåvaMin snygga Battle Royale utgåva som jag köpte på Sci-Fi mässan 2011 innehåller:
- 4 omslag som man kan byta.
- 32 sidors serietidning: Battle Royale: Parent's Day, en helt ny serietidning!
- Collector's booklet av Tom Mes, Författaren till '' The Midnight Eye Guide to New Japanese Film' illustrerad med stillfoton, artwork och en intervju med regissören Kinji Fukasaku.
- En Battle Royale poster.
DISC 1
- Theatrical Cut
- Original Theatrical Trailer
- The Making of Battle Royale: The Experience of 42 High School Students.
DISC 2
- Special edition (Director's cut)
- Conducting Battle Royale with the Warsaw National Philharmonic Orchestra.
- Special Edition trailer.
- TV Spot: Tarantino Version.
- Shooting the Special Edition.
- Takeshi Kitano Interview.
- The Correct way to Make Battle Royale (Birthday Version).
- Tokyo International Film Festival Presentation.

DISC 3
- Opening Dat at Marunouchi Toei Movie Theatre.
- The Slaughter of 42 High School Students.
- Premiere Press Conference.
- The Correct Way to Fight in Battle Royale.
- Royale Rehersals.
- Masamichi Amano Conducts Battle Royale.
- Special Effects Comparison.
- Behind the Scenes Featurette.
- Filming on Set.
- TV Spots, Promos and Commercials.
- Kinji Fukasaku Trailer Reel.


Vinn en julklapp!

Hej alla läsare!

Nu har jag anordnat en trevlig julklapp till en utav mina läsare som kan vinna detta, var med!

Som ni ser på bilden kan ni vinna:
- Första säsongen utav Buffy - the Vampire Slayer
- Last house on the left original
- Bird with the Crystal Plumage.


Allting är självklart inslaget och nytt.

Det enda ni behöver göra är att:
* Kommentera jag är med.
* Skriva in eran mejl eller blogg så att jag kan kontakta er vid vinst och ni som inte har en blogg lämnar bara en mejladress!
* Om ni vill får ni skriva om tävlingen i eran blogg, men det är inget måste.
* Jag kommer dra en vinnare 19/12, så ni får anmäla er fram till 18/12.

LYCKA TILL!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Final i Submission/wrestling

Hej alla läsare!

Jag är stolt över att ha lyckats ta mig till final!

Jag har deltagit i 4 deltävlingar I SGL som står för Svenska Grapplingligan. Jag har gått mellan 12-15 S/W-matcher och har faktiskt gått vidare till en final. De två bästa från varje viktklass från varje region går vidare till finalen som är i Norrköping 17/12. Det kommer bli riktigt roligt, totalt kommer vi vara 10 i min viktklass, så ni får hålla tummarna för mig!Glöm inte att jag har Google+, där uppdaterar jag ofta med vad för filmer jag ser just då och använder det mer som twitter typ, så lägg gärna till mig.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Schindler's list

Hej alla läsare!

''Man har tänkt på små finesser som lyfter filmen och berör.''


Schindler's list: Oskar Schindler (Liam Neeson) var medlem av nazistpartiet. Han var en riktig kvinnokarl och en affärsman som aldrig drog sig för att muta sig till den framgång han eftersträvade. Men han tog mitt under andra världskriget plötsligt ställning och använde hela sin förmögenhet för att friköpa sina judiska arbetare.

Otroligt stark film. Riktigt bra manusmässigt och tekniskt. Man har tänkt på små finesser som lyfter filmen och berör. Skådespelarna är riktigt duktiga och presentationen utav huvudkaraktärerna är skickligt gjorda. Oskar Schindler gör ingen väldigt stor utveckling i filmen, men den utveckling han gör räcker för att skapa ett starkt ögonblick.

Under många scener satt jag och kämpade för att hålla tårarna inne och trots att man inte får känna judarna riktigt bra räcker det med att visa vissa utav dem karaktärarna i flera scener under några sekunder för att vi ska känna att dem har utvecklats en del. Vi analyserade denna i skolan igår, men jag har ingen lust att skriva en noggrann analys om filmen då det skulle bli väldigt långt och kanske tråkigt att läsa, för det kommer innehålla massor med tekniska termer.


Supercroc

Hej alla läsare!

''Specialeffekterna var bland det sämsta jag har sett.''


Supercroc: Ett militärt elitförband stöter på en jättekrokodil i skogarna utanför Los Angeles, dem flesta blir uppätna och då kallas ytterligare styrkor in för att ta kol på den stora varelse som har upptäckts. Militärens uppdrag blir nu att stoppa den innan den når staden och den mänskliga buffén som väntar där, men det är ett problem denna krokodil är inte som andra krokodiler utan mycket mycket större och tuffare.

Varför envisas jag med att titta på dessa dåliga monsterfilmer? Svaret är att vissa utav dem kan vara så dåliga att dem blir underhållande, men Supercroc stannade på endast dålig. Specialeffekterna var bland det sämsta jag har sett. Väldigt förutsägbar film och förutsägbara karaktärer.

Krokodilen var pinsamt gjord och det var tur att filmen inte var så lång. Supercroc är en monsterfilm ni inte behöver se. Har hört att det ska finnas en till Supercroc film och jag ska kolla in den med bara för att kunna recensera den för er.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Film nr 1028, 1029, 1030, 1031, 1032, 1033, 1034 & 1035

Hej alla läsare!

Nu visar jag Teorema, Robin Hood, Hancock, Faster pussycat.. Kill! Kill!, The Mummy re-make, Tightrope, The Rock & Män kan inte våldtas

Film nr 1028, 1029, 1030, 1031, 1032, 1033, 1034 & 1035

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lady Snowblood

Hej alla läsare!

''Gillar ni Samurai-fighter, blod, bra manus och avhuggna kroppsdelar?''


Lady Snowblood: Yukis familj dödas av några kriminella. Yukis mor utnyttjas och hamnar sedan i fängelset. Hon svär att hämnas och föder Yuki som ska uppfostras för att hämnas.
Jag köpte Lady Snowblood & Lady Snowblood II på sci-fi mässan för jag har velat se dem väldigt länge. Det var dessa filmer som inspirerade Quentin Tarantino till att göra Kill Bill och det syns på otroligt många ställen i filmen. Från scenval till kameravinklar! Gillar ni Samurai-fighter, blod, bra manus och avhuggna kroppsdelar? Ja då är det här rätt film för er, även rätt film för mig. Blodet är väldigt väldigt rött, målarfärgsrött, men jag tycker bara att det är charmigt i filmer som denna.

Den hoppar fram och tillbaka i tiden ibland och det gäller att hänga med, men jag tycker att man blev överraskad ganska ofta och jag ville se tvåan så fort ettan var slut. Något som var lite tråkigt var en scen som slutade på ett helt annat sätt än vad jag hade förväntat mig och därför får den här filmen en fyra istället för en femma, men den är väldigt grym ändå!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

En glad Sarah

Hej alla läsare!♥

Jag är grymt nöjd med Sci-fi mässan och med mina köp.

Önskar att min outfit hade varit bättre och mer lik Michelle Rodriguez i Machete, men den var mer en nödlösning som jag kom på några timmar innan mässan. Nu ska jag inte köpa film på ett bra tag iaf inte fram till nyårsskiftet. Har nästan 1400 nu, vilket jag är glad över.

Sci-fi mässa Stockholm 2011 : Inköp

Hej alla läsare!♥

Totalt köpte jag 100 filmer!

Jag shoppade loss ganska ordentligt och köpte en hel del. Köpte förutom allt nedanför också tre pins, en Machete-affisch och en liten predator-docka som jag ska fota snart.
En box med 50 stycken skräckfilmer från 50,60,70 & 80 talet.
Lite suddig bild, men märkte det inte förrän jag förde över till datorn. 
Det blev ganska många blu-ray filmer.
Jag hittade några skräckfilmer som jag har velat se länge som The Blood Spattered bride!
Hmm..får ta om den här bilden och lägga in den senare.
Många lyckade blu-ray köp för min del.
Jag fick min Child's play signerad utav Billy Bryan, signaturen finns i hörnet.
South Park säsong 10!
En bok - Asia Shock
The Crow-docka
Massor med billiga fynd!
Hittade Generation Kill (miniserien) för bara 60 spänn på blu-ray!
En animé för 30 spänn!
Massor med bra filmer fö 10 kronor styck!
Klart man hittar en zombiefilm!
Family guy säsong 7, en utav mina favoritsäsonger!
En box med fyra tecknade filmer!
Fler fynd!
En riktigt snygg special-utgåva utav Battle Royale. Visar innehållet och fler foton i ett separat inlägg!

Sci-fi mässa Stockholm 2011 lördag

Hej alla läsare!♥

 

Nu kommer lite bilder från dagens Sci-fi mässa i Stockholm.

 

Jag har fler bilder som jag kommer att lägga upp. Imorgon lägger jag även upp mina köp, idag köpte jag 72 stycken filmer och massa annat. Jag finns med på en bild där jag har min ögonlapp på mig, det var inte lätt att inte kunna se lika bra och blev väldigt jobbigt efter ett tag. Tomas köpte 22 filmer idag, men imorgon hoppas vi på att hitta fler filmer att köpa och jag ska nog köpa någon mer poster.

 


Inför mässan

Hej alla läsare!♥

Jag kommer ha en ögonlapp på mig och helt svarta kläder.

Jag ska göra min egna version utav Michelle Rodriguez karaktär i Machete. Jag tänkte vara Chucky först, men det blev lite komplikation med kläderna så det får jag vara nästa år istället.

Sci-Fi mässa

Hej alla läsare!♥

Imorgon är det Sci-Fi mässa i Stockholm.

Under kvällen kommer jag posta ett inlägg på hur jag kommer se ut ungefär. Hoppas att jag kanske träffar några läsare imorgon? Jag kommer även att vara där på söndag.
Ska några utav er till mässan imorgon i Älvsjö? :)

The Untold story

Hej alla läsare!♥

''Filmen är baserad på en helt sann historia''The Untold story: Handlar om en man som äger och driver "Eight Immortals Restaurant". Han tog över efter en familj som försvann spårlöst. En polis nystar i fallet och eftersom han får fram mer fakta skymtar en hemsk sanning fram.

Nu har jag letat och grävt fram ännu en film som har stämplats som äcklig och chockerande och det är The Untold story. Filmen är baserad på en helt sann historia och det är även det som nog gör att den här filmen kan vara svår att titta på. Den innehåller en hel del sjuka saker, som en våldtäkt med ätpinnar och slakt utav barn, som man får se om man ser den ocensurerade versionen. Jag har inte sett den här ännu, men ska göra det någongång snart.
Vad har ni för tankar och åsikter om filmen?

SGL foton

Hej alla läsare!♥

Några foton från senaste SGL. Jag har som vanligt mina rosa shorts på mig.RSS 2.0