Annonser från BloggPartner

The Quiet

Hej alla läsare!

''Camilla Belle spelar bra vilket gör att det är intressant att följa hennes karaktär''


The Quiet: Den populära cheerleadern Nina Deers (Elisha Cuthbert) perfekta förortsvärld vänds upp och ner när hennes föräldrar adopterar deras föräldralösa guddotter, Dot (Camilla Belle). Dots ankomst förändrar Ninas sociala status och gör att familjens mörkaste hemligheter kommer upp till ytan.

The Quiet börjar som en ganska vanlig film med en tjej som är utstött och en tjej som är väldigt populär och man får se kontraster mellan dem, men sen får man reda på att dessa två tjejer nu har blivit systrar. Relationerna mellan karaktärerna i familjen fördjupas och nya saker kommer fram och utvecklas, men ibland kändes den tråkig och inte särskilt spännande.

Camilla Belle spelar bra vilket gör att det är intressant att följa hennes karaktär, men det fanns sidokaraktärer som var mycket mer intressanta än de som hamnade mer i fokus. Jag hade gärna velat veta hur Dot och Connors relation skulle ha utvecklats mer och filmen hade gärna fått handla enbart om deras relation för det hade blivit ett väldigt bra manus. Filmen hade trots allt en del bra scener och jag sögs in i historien och därför får den en trea.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0