Annonser från BloggPartner

Planet of the Apes

Hej alla läsare!

''Fotot var snyggt, kostymerna var skitbra och jag gillade storyn.''Planet of the Apes: Tre astronauter vaknar ur sin djupa sömn och upptäcker att deras rymdskepp kraschlandat. När de undersöker sina omgivningar finner de att har hamnat på en planet där människan är ociviliserad och språklös och att apor har har tagit över människans tidigare roll.

Nu har jag äntligen sett Planet of the Apes från 1968. Fotot var snyggt, kostymerna var skitbra och jag gillade storyn. Den var inte tråkig alls och är en ganska speciell film. Skådespeleriet var bra och jag ser fram emot att se fler Planet of the Apes filmer. Jag trodde inte att den här skulle falla mig i smaken först, men det gjorde den och jag blev hela tiden mer och mer indragen i handlingen.

Det fanns ett par scener som man skulle kunna korta ner och den väckte en del frågor man inte fick svar på, men en stabil fyra får den. Funderar på att köpa en Planet of the Apes Collection Box och nu undrar jag är det värt att köpa hela boxen med alla filmerna eller är resten skitdåliga?

Läs även andra bloggares åsikter om

Bajsa inte på golvet!

Hej alla läsare!♥


''Alltså seriöst, vem fan bajsar på golvet precis bredvid toaletten?''Idag på jobbet så hände en ganska rolig sak. En utav de anställda kom in till vårt rum där alla sitter och jobbar och sa''kan ni lyssna upp en stund''. Alla tittade upp och jag trodde bara att dem skulle fråga om vilka som kunde jobba över, men nej det var inte övertid det handlade om, utan bajs. Hon säger att det är jättemånga som inte spolar efter sig och det har lett till att det har blivit stopp i toaletterna. Hon berättade även att någon har bajsat på golvet på toan och flera bekräftade att dem hade sett bajs på toagolvet. Alla satt allvarligt och lyssnade, medan jag typ sprack av skratt inombords och efter hon gick började jag garva för mig själv. Alltså seriöst, vem fan bajsar på golvet precis bredvid toaletten? Men jag var faktiskt på bra humör resten utav dagen efter att jag fick veta det för så fort jag började tänka på det så började jag skratta och tiden gick lite snabbare.

Film nr 526, 527, 528, 529 & 530

Hej alla läsare!

Nu visar jag min Hammer box som innehåller the Nanny, Dracula - Prince of Darkness, Quatermass and the pit, Frankenstein created woman & The Devil rides out.Film nr 526, 527, 528, 529 & 530


Svar på frågestund

Hej alla läsare!

Dags att svara på min frågestund som jag hade för ett tag sedan. Jag gillar att låta det gå ett mellan frågestunden och svaren.Hur många filmer har du?
Svar: Just idag har jag 1062, men det kan ändras snabbt för jag får in film väldigt ofta haha!

Hur många dario Argento filmer har du? När såg du Suspiria för första gången?
SVar: Oj eftersom att jag har lånat ut några så kan jag inte räkna dem just nu, men jag har alla hans filmer faktiskt. Har dock inte Door into Darkness.

Det var min bästa tjejkompis Sofia som fick mig att se den. Jag och hon hade nationella prov i Matte B tror jag att det var och jag har aldrig riktigt gillat matte så för att muntra upp mig så gick vi hem till henne för att se Suspiria som hon gillade väldigt mycket och redan när jag såg anslaget visste jag att detta var magiskt och att det skulle bli min favoritfilm, så jag tackar Sofia för att ha introducerat mig för Suspiria och Dario Argento!

Vad känner du dig bra på inom MMA, menar vad för slags lås och grepp är du mest bekväm med? Tänker du forsätta med MMA?
Svar: Hmm jag tänker faktiskt inte avslöja sånt på min blogg då kanske mina motståndare läser bloggen och då får reda på massa info om vad jag är bra på och då kan lära sig att komma loss från sånt bra. Ja jag tänker självklart fortsätta med MMA för det är sjukt roligt och jag tycker även att fler tjejer borde testa MMA.

Hur långt är du bered att gå för att få det du verkligen vill ha? Så som i kärlek och materiella saker.
Svar: Oj vilken svår fråga, alltså jag skulle inte gå så långt att jag skadar eller mördar någon för att få det jag vill ha. Jag är en ganska snäll person så jag har svårt att ''spela fult'' för att få saker jag vill ha, men bara för det ska man inte tro att jag inte kan vara bestämd. Om jag verkligen vill ha igenom en idé till en film så är jag bestämd och låter mig inte köras över.

När har du & Tomas sex med varandra första gången? :P
Svar: Andra gången vi träffades ;)

Hur går det med under sängen? Är den klar? ^^
Vad är din apsoluta favorit film? `:)

p.s. kag insåg precis nu när jag kollade närmare på din bakgrund att det är från spirited away! ^^ (Den är så bra!)

Har du sett "Det levande slottet"?
Hoppas du har det bra!
Kram! :D


Svar: Det går bra, bara problem med överföring till youtube och skivor som jag har skrivit förut :/ Det suger verkligen, men jag ska fixa det på något sätt.

Min absoluta favoritfilm är Suspiria.

Ja jag har sett Det levande slottet och gillar den filmer :)

Hur många filmtröjor har du?

Svar: oj har inte räknat dem, men kanske 7-8 skulle jag nog gissa på. Jag vet att det är på tok för lite men jag har bara spenderat mycket pengar på film och inte så mycket på kläder. Jag ville köpa fler filmtröjor på senaste Sci-Fi mässan i Stockholm, men då hade dem inga :(

GLÖM INTE ATT VARA MED I MIN POSTER TÄVLING
HÄR.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 531, 532 & 533

Hej alla läsare!

Nu visar jag Dead Silence, Inferno & Mother of tears.Film nr 531, 532 & 533

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 524 & 525

Hej alla läsare!

Nu visar jag Resident evil & Resident evil: Apocalypse

Jag hittade den snygga Resident evil utgåvan på Recordhunter i St:Eriksplan för bara 50 kronor.

Film nr 524 & 525


Läs även andra bloggares åsikter om

Nude Nuns with big guns

Hej alla läsare!

''Den här var faktiskt lika dålig som jag trodde att den skulle vara.''Nude Nuns with big guns: Produktionsbolaget bakom sensationella Run! Bitch Run! är tillbaka med ännu en störtskön Grindhouse-thriller. Gör dig redo att bli frälst av sexiga nunnor, grisiga knuttar, ultravåld och tunga oneliners. Syster Sarah ska avlägga sina kyskhetslöften, när hon istället blir hjärntvättad, drogad och våldtagen av sina korrupta andliga ledare. Nära att dö av en överdos får hon ett meddelande direkt från himlen, med befallning att hämnas. Med Guds vilja och en arsenal av stora vapen påbörjar hon domedagen för svinen som förstört hennes liv.

Den här var faktiskt lika dålig som jag trodde att den skulle vara. Hela filmen är jättetråkig och jag hittade inte en enda bra scen faktiskt, eller jo det var en kille som fick snoppen avskjuten och sen höll han i den och det var väl lite halvkul. Inte ens hämndscenerna var något att hurra för tyvärr. Särskilt rå eller brutal är den inte, då var Run Bitch Run mycket brutalare, men minst lika usel den med. Visst fotot ska vara grindhouseaktigt, men jag stör mig på det ändå. Dialogen var inte särskilt bra och jag brydde mig inte alls om någon utav karaktärerna, en stor gäspning får den här filmen.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 521, 522 & 523

Hej alla läsare!

Nu visar jag Four flies on grey velvet, La Strada & Samaritan GirlFilm nr 521, 522 & 523

Läs även andra bloggares åsikter om

Nostalgiskräckisar

Hej alla läsare!

Nu kommer en lista över mina Nostalgiskräckisar och vad dem betyder för mig idag.

Jag vill så gärna vara liten igen och få tillbaka alla dem mysiga känslorna. Känner ofta att tiden går så fort förbi, men det finns alldeles för många filmer att se....suck.

1. Halloween-filmerna
Självklart hamnar första Halloweenfilmen på första platsen eftersom att det var den första skräckfilmen jag såg när jag var 6 år. Det var den filmen som verkligen tände mitt intresse för lite mörkare saker. Några år efter att jag såg den hyrde jag resten utav Halloween-filmerna och jag tittade på dem väldigt ofta. Michael Myers är och förblir den mest creepy karaktären i en skräckfilm för mig.

2. Scream-trilogin
Jag har tidigare nämnt att jag började kolla på Scream filmerna vid 11-12 års ålder och att jag skrev mitt eget manus till Scream 4 när jag var 12 och spelade in den. Det var just Scream filmerna som fick mig att börja skriva egna manus och tänka mer i riktigt filmbanor.

3. Cherry falls
Ännu en film som jag kunde se om och om igen. Jag måste även erkänna att jag ville se ut som Brittany Murphy gjorde i den här filmen och det var även den här filmen sonm inspirerade mig till att börja klä mig lite mer alternativt. Jag började använda svart nagellack när jag var 12 och det gjorde ingen annan i min klass på den tiden och dem flesta kollade ofta konstigt på mig för det.

4. Lovers lane
En film som jag också såg ofta när jag var mindre, men som jag inte alls kommer ihåg särskilt bra nu tyvärr. Ska försöka hitta den på dvd någonstans och köpa den så att jag kan se om den. Det jag minns utav den är bara bra saker och jag får bara positiva känslor när jag tänker tillbaka på den.

5. Fredagen den 13:e filmerna
Jag kollade nästan bara på Slashers när jag var yngre, som nu framkommer i det här inlägget, men jag gillade verkligen upplägget i dem filmerna och jag tyckte alltid att det var lika spännande att lista ut vem som var mördaren och hur mordscenerna skulle se ut. Jag blev genast kär i Fredagen den 13:e filmerna och tyckte att Jason Voorhees var hur cool som helst.

Läs även andra bloggares åsikter om

Biofilmer i år hittills

Hej alla läsare!

Dags att uppdatera om mina biobesök år 2011.The Tourist
Due Date
Winter's Bone
Burlesque
Sanctum
The Adjustment Bureau
Sucker Punch
No Strings attached
Scream 4


Totalt har det blivit 9 stycken än så länge, men hoppas på många fler.


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 & 520

Hej alla läsare!

Nu visar jag min andra Mario Bava collection som innehåller Bay of blood (har den också som separat utgåva), Lisa & The Devil, House of Exorcism, Baron Blood, Kidnapped, Roy Colt and Winchester Jack, 5 dolls for an august moon & Four times that night.


Film nr 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 & 520

Glöm inte att vara med i min poster tävling där du kan vinna en grym snygg poster här

Läs även andra bloggares åsikter om


Samaritan girl

Hej alla läsare!

''Jag tycker att skådespelarna är duktiga och bra på att förmedla riktiga känslor som gör att filmen känns autentisk.''Samaritan girl: För att tjäna pengar till en resa så väljer en ung tjej att prostituera sig i hemlighet. Hennes kompis, som inte alls är lika förtjust i det hela, dras så småningom även hon in. Med tiden så lär hon sig att dessa män inte är så onda som hon först trodde. Riktiga problem blir det när hennes pappa oturligt nog ser henne när hon är med en kund. Han väljer att ta saken i egna händer.

Detta är tredje filmen som jag ser utav Kim Ki-Duk och det är den bästa hittills. Filmens andra hälft är definitivt bättre och lyfter hela filmen när fokusen hamnar med på pappans känslor. Det som alltid har spelat största roll i Ki-Duks filmer är relationer mellan människor och känslor. Jag tycker att skådespelarna är duktiga och bra på att förmedla riktiga känslor som gör att filmen känns autentisk.

Fotot är som vanligt väldigt fint, men han är duktig på att lyfta fram förhållanden och hur människor påverkas utav olika situationer. Jag gärna velat lära känna de två flickorna bättre och hämnden hade gärna fått vara lite mer brutal, men filmen landar på en stabil fyra.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 508, 509, 510, 511 & 512

Hej alla läsare!

Nu visar jag min Kieslowski box som innehåller Ödets nyck, Utan slut,  En liten film om konsten att döda, En liten film om kärlen och Veronikas dubbelliv.


Film nr 508, 509, 510, 511 & 512

Läs även andra bloggares åsikter om

My soul to take

Hej alla läsare!♥

''Hade dem använt riktigt blod i alla scener i stället för det fula datablodet hade filmen kanske fått en stark etta.''My soul to take: En seriemördare återvänder till sin hemstad, för att förfölja sju barn som alla fyller år på den dag som han förmodas ha dött på.

Jag var totalt oengagerad i filmen för att den var så himla tråkig. Fy vad tråkig den var, ibland försökte jag sätta mig in i filmen och ge den en chans, men jag tappade intresset lika fort. Det fanns ingenting bra med filmen och storyn var tråkig.

Jag blev inte alls wowad av slutet och allt datablod var fult. Mordscenerna var inte heller speciellt kreativa och jag gäspade mig igenom dem. Hade dem använt riktigt blod i alla scener i stället för det fula datablodet hade filmen kanske fått en stark etta. Jag bara satt och tänkte på hur besviken jag var och att trailern jag hade sett innan var totalt missledande. Wes Craven brukar ju regissera bra filmer, men denna lyckades han inte alls med och jag hoppas att jag slipper se fler ettor från honom.

Läs även andra bloggares åsikter om

Glad påsk

Hej alla läsare!

Glad påsk till alla!Jag har inte hunnit skicka ut alla bilder till alla, men dem borde komma ut under dagen idag och imorgon. Här står jag och poserar hett ;) Mer bilder från helgen kommer komma upp de närmsta dagarna + en dagens blogg också! Glöm inte att anmäla er till min poster tävling där ni kan vinna grymt snygga posters och håll utkik efter fler filmtävlingar.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 505, 506 & 507

Hej alla läsare!

Nu visar jag Amadeus, Flags of our fathers & Syriana.Film nr 505, 506 & 507

Läs även andra bloggares åsikter om

Poster tävling!

Hej alla läsare!

Ta nu chansen och vinn en utav dessa snygga posters.Jag tänkte att det kanske skulle vara roligare att vinnaren få välja poster istället för att man bara kan vinna en. Jag har även lagt fram lite fler alternativ, så var med och vinn en ny snygg poster till era filmrum.

Det ni behöver göra för att vara med är:

* Kommentera att ni är med.
* Skriva om tävlingen i eran blogg och länka hit
* Ni har fram till 30/4  klockan 12:00 på er att anmäla er.


Läs även andra bloggares åsikter om

Troll & Troll 2

Hej alla läsare!♥

''Och bilden nedanför gav mig det största skrattet ikväll.''

 

 

 

Troll: När familjen Potter flyttar in i den nya lägenheten så börjar deras dotter Wendy bete sig märkligt. Föräldrarna märker ingenting, men deras son Harry blir misstänksam mot sin syster. Det de inte vet är att det ondskefulla trollet Torok planerar att erövra världen. För att lyckas så har han rövat bort Wendy och använder sig av hennes skepnad...Jag och Tomas roade oss denna kväll med att se Troll och Troll 2. Första filmen var faktiskt helt okej. Jag gillade storyn och alla skogsscener. Trollen var även bra gjorda och vi fick oss några roliga skratt. Det här är en riktigt b-skräckis, men den görs på helt rätt sätt att den får ett godkänt betyg och jag skulle faktiskt tänka mig att se den igen.

Troll 2: Joshua saknar sin döda morfar och drömmer hela tiden om honom. När han en dag åker på semester med sin familj så dyker morfadern upp igen för att varna honom. Byborna i staden Nilbog, som de semestrar i är inga vanliga människor. De är troll...

Haha vilken dålig film. Skådespeleriet är sjukt dålig och det fanns så många logiska luckor att jag slutade räkna dem efter ett tag. I en scen så äter två människor på en majskolv för att få fram popcorn och plötsligt kastas det popcorn på dem från helt motsatt håll, wtf? Och bilden nedanför gav mig det största skrattet ikväll.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA!Läs även andra bloggares åsikter om

Beställt: A serbian film

Hej alla läsare!

Glad påsk till er alla! Jag har fixat ihop en påskpresent till mig och det blev A serbian film på blu-ray.

Läs även andra bloggares åsikter om

The Children

Hej alla läsare

''Man får ganska obehagliga vibbar från alla barnen.''The Children: Det är juletider och två familjer gör sig redo att fira tillsammans i ett avlägset lanthus. Men snart störs friden av att barnens beteende oförklarligt förändras, med fruktansvärda konsekvenser och snart blir det en kamp för liv och död.

Jag blev positivt överraskad utav denna och trodde att den skulle vara mycket sämre. Stämningen byggs upp bra innan någonting händer och man får ofta hintar om att någonting inte står rätt till. Man får ganska obehagliga vibbar från alla barnen. Jag tycker ofta om skräckfilmer som handlar om onda barn, för hur ofta skulle man misstänka sina egna barn?

Det fanns många bra blodscener i filmen och ett och annat utstickande ben, men det hade gärna fått vara ännu mer gore-scener i filmen och blodregn. Det som drog ner betyget var att den ibland var ganska långsam och inte tillräckligt mycket pow in your face under vissa scener. Filmen får en stark trea och den var definitivt värd 19 kronor på dvd som jag gav för den!

Läs även andra bloggares åsikter om

Sharktopus

Hej alla läsare!♥

''Den här filmen var faktiskt dålig på alla punkter, men på något sätt så lyckades den bli så dålig att den blev lite smårolig.''


Sharktopus: En vetenskapsman har med stöd från regeringen och militären skapat en hybrid mellan haj och bläckfisk, en så kallad Sharktopus. En dag bryter sig monstret ut från sin inhägnad och beger sig ner mot turistorten Puerto Vallarta.

Dataanimeringen var bland det fulaste jag har sett, man ser att det är så otroligt fejk att man inte kan sätta sig in i att det finns en Sharktopus i vattnet. Skådespelerna är också bland de sämsta jag har sett och deras reaktioner när dem blev tagna utav monstret är så lama, jättefula halvskrik haha usch. Den här filmen var faktiskt dålig på alla punkter, men på något sätt så lyckades den bli så dålig att den blev lite smårolig. Just för den lilla humorn jag fick så får den svag tvåa.

Läs även andra bloggares åsikter om

Grattis till vinsten: Halloween re-make!

Hej alla läsare!

Jag har räknat alla röster och Nathalie blev vinnaren i Halloween re-make tävlingen! Grattis till henne!Läs även andra bloggares åsikter om

Masters of horror BAW

Hej alla läsare!

Tredje säsong utav Masters of horror? Ja tack!Jag har sett båda säsongerna utav Masters of horror och tycker att den första är mycket bättre. Det har länge ryktats om att det skulle komma en tredje säsong med många grymma regissörer, men tyvärr har det inte hänt något sen dess. Jag tycker att det skulle vara tråkigt ifall idén med tredje säsongen helt lades ner. Vad tycker ni om Masters of horror?

Läs även andra bloggares åsikter om

Jason Mayhem Miller

Hej alla läsare!

En utav mina favoritfighters är Jason Mayhem Miller.Han gör otroliga entrér till sina matcher och är väldigt rolig. Han her ett eget program på MTV som heter Bully Beatdown och han garvar roligt. I tredje säsongen utav Bully Beatdown så steg han själv in i buren och slogs mot mobbaren och han ägde honom utan att ens behöva anstränga sig. Han är även en grym MMA-fighter och han rekord är 24 - 7 - 0 (1). Han var med i UFC en gång och mötte då GSP det blev tre blodiga rundor men GSP vann på unanimous decision.Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 501, 502, 503 & 504

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag The Children, Territory, Vampire girl vs Frankenstein girl & Pom Poko.Film nr 501, 502, 503 & 504

Läs även andra bloggares åsikter om

Vilken poster vill ni helst vinna?

hej alla läsare!

Dags att ha en poster tävling och då är min fråga, vilken poster vill ni helst vinna?Visst det är kul att vinna filmer, men posters är också sjukt kul att ha! Inglourious Basterds, Nightmare before christmas, Sucker Punch och Kick-ass. Ni får skriva vilka utav dessa ni helst skulle vilja vinna så fixar jag en tävling när jag vet vilken poster flest vill ha. Tyvärr hittade jag inga större bilder för dessa posters, iaf ingen på google som såg precis likadan ut så jag tog dem direkt från hemsidan som jag ska beställa ifrån.


Läs även andra bloggares åsikter om

Request: Tremors

Hej alla läsare!

''Den var lite långsam i början, men sen tycker jag att det tog fart.''Tremors: Invånare i den lilla byn Perfection attackeras plötsligt av urtidsmonster, "graboider", som hotar att förstöra och döda allt och alla.

Nu har jag sett den första Tremors filmen. Jag gillade verkligen monstrena och alla attackscener med dem. Miljön var perfekt för den här filmen. Kul att Kevin Bacon var med i en hel del skräckfilmer när han var yngre och jag tycker han alltid gör riktigt bra rollprestationer. Den var lite långsam i början, men sen tycker jag att det tog fart. Monstrena var bra gjorda och originella och takscenen var riktigt bra, den när hela taket spricker var väldigt bra gjord. Ska bli roligt att se resten utav Tremors filmerna.
Läs även andra bloggares åsikter om

Jag vill få bort min mentala spärr

Hej alla läsare!

Jag är bara tvungen att skriva av mig nu annars kommer jag aldrig att få ur mig något. Känner mig väldigt dålig idag och under MMA-träningen så blockerade just det mig mentalt och efter den blockeringen så gick allting dåligt. Jag vill ju kunna förklara för folk varför jag lätt blir nere och deppig under en träning och det är inte för att jag glömmer bort saker som jag ska göra under övningen utan när jag väl har hört något negativt så blockerar det sig i min hjärna och det bara blir så att allting efter det går dåligt för, fan jag kunde knappt få på mig min klänning i omklädningsrummet efteråt och när jag öppnade en påse med godisnappar så flög alla ner i väskan. Jag kände mig bara så dålig och jag började bli ganska paranoid över att ingen egentligen ville att jag skulle vara i salen med dem, att alla som tittade på mig tänkte säkert negativa tankar och att jag inte borde vara där.

Så fort någon tränare vill prata med mig tänker jag automatiskt att jag ska få skäll och får jag någon positiv kommentar så skakar jag bara av mig den för det är något inom mig som säger att det inte är sant och att jag bara ska lyssna på negativa kommentarer. Dessutom börjae jag med min medicin den här veckan så jag är extra känslig för allting och det hjälper ju inte mig precis. Så det som förstör för mig är inte att jag glömmer vissa grejer under övningarna utan att jag har någon slags mental spärr, men jag har så svårt att uttrycka mig muntligt så jag kan inte säga sånt här till någon, men förhoppningsvis läser någon detta och kan förstå mig lite bättre och inte tycka att jag är otrevlig eller dum i huvudet som inte kan genomföra vissa rörelser.

Läs även andra bloggares åsikter om

Bästa filmerna i år hittills

Hej alla läsare!

Nu ska jag lista de bästa filmerna som jag har sett i år hittills.

Jag har satt en femma på alla dessa filmer och dem har jag sett i år. Totalt har det blivit 7 stycken femmor hittills, vilket är ganska lite för mig.

Black SwanThe Cove127 hoursMicmacsIt's complicatedSucker PunchHobo with a shotgunLäs även andra bloggares åsikter om

Film nr 498, 499 & 500

Hej alla läsare!

Nu visar jag Day the earth stood still original, Paul Blart Mall Cop & Piranha 3D.Film nr 498, 499 & 500

Läs även andra bloggares åsikter om

Dagens blogg

Hej alla läsare!

Jag tänkte börja med lite fler tävlingar här på bloggen och en utav dem är dagens blogg. Bara att följa reglerna ifall ni vill vara med.* Kommentera jag är med
* Skriv om den här tävlingen på eran blogg och länka hit
* Jag kommer sedan välja en blogg som blir dagens blogg.


Ni har fram till onsdag 20/4 på er att anmäla er.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 497

Hej alla läsare!

Nu visar jag upp min limiterade Inglourious Bastards original utgåva.


Film nr 497

Läs även andra bloggares åsikter om

Innan + efter Scream 4

Hej alla läsare!

En riktigt bra Scream kväll.Innan vi såg Scream 4 åt vi på kungshallen och köpte godis och läsk. Jag brukar köpa godis i affären precis bredvid bion för dem har så gott godis! Tyvärr blev bilderna lite suddiga och jag såg ganska konstig ut. På fjärde bilden ser ni postern till Insidious som jag har skrivit om tidigare i bloggen och som jag och Tomas ska se fredagen den 13:e maj muahahahaha! När vi satt i bion och väntade på att Scream 4 skulle börja så lottade dem ut saker och kastade ut masker och jag lyckades fånga en mask som jag gav till Tomas och den ser ni på sista bilden.

Läs även andra bloggares åsikter om

Skrik, för ingen kan höra dig

Hej alla läsare!♥

Jag blev klar med den här igår och den blev faktiskt ungefär så som jag hade föreställt mig i mitt huvud.Jag gillar att blanda många olika typer utav pennor när jag ritar så som vanliga färgpennor, tuschpennor, akvarell pennor och fejkblod för att få fram olika effekter.

Läs även andra bloggares åsikter om

Scream 4

Hej alla läsare!

''Det fanns hur många olika skräckfilmsreferenser som helst''Scream 4: För tio år sedan tystnade skriken och mördaren, som dolde sitt ansikte bakom den numera legendariska Scream-masken, försvann. I Scream 4 återvänder Sidney Prescott, som nu är författare, till Woodsboro på sista stoppet under en bokturné och återförenas med sheriff Dewey och journalisten Gale. Sidneys största skräck blir verklighet när hennes återkomst till Woodsboro åter lockar fram Ghostface och plötsligt går ingen längre säker. Med en ny generation kommer nya regler och skriken får en helt ny dimension!

Ja då var väntan över och jag och Tomas såg äntligen Scream 4 igår på Sergel i stan. Den var bättre än förväntat. Jag gillar att dem gjorde mycket homage till Scream 1 och man kände igen många situationer därifrån. Det fanns hur många olika skräckfilmsreferenser som helst som en polis som hette Anthony Perkins. Jag kände också igen mig i alla skräckfilmsnördar och kände mig hemma.

Det var mycket blod och mycket stabbing vilket är bra. Början irriterade nog vissa, medan vissa skrattade som jag gjorde. Dem som har hört att Neve Campbell, Courtney Cox och David Arquette bara har små roller i filmen kan andas ut med lättnad för det är inte alls så. Slutet var inte alls förväntat och jag skrattade massor med gånger. Det fanns många härliga repliker och Anna Paquin är faktiskt med i en scen som är ganska rolig.

Läs även andra bloggares åsikter om

Territory

Hej alla läsare!

''Det är också roligt att vissa karaktärer som man trodde skulle hålla ut till slutet helt plötsligt dör och sånt tycker jag är positivt i skräckfilmer.''Territory: En idyllisk flodtur i den australiska vildmarken förvandlas till en levande mardröm då någonting plötsligt kommer upp ur djupet och sänker båten med våldsam kraft. En jättelik krokodil skymtar medan de överlevande lyckas ta sig i land på en ö mitt i floden. Men de är långt ifrån säkra - snart går solen ner och tidvattnet börjar sakta stiga. Förr eller senare måste de simma i land.

Miljön är väldigt fin och jag tycker att dem har byggt upp en bra stämning som gör att jag vill fortsätta titta på filmen efter anslaget. Jag tycker också att krokodilen är väldigt bra gjord och man får se tillräckligt mycket utav den för att jag ska kunna känna mig nöjd. Det är också roligt att vissa karaktärer som man trodde skulle hålla ut till slutet helt plötsligt dör och sånt tycker jag är positivt i skräckfilmer. Jag har bara sett 4-5 krokodilfilmer och den här är en utav de bättre. Tyvärr är vissa scener lite tråkiga och filmen sticker inte ut så väldigt mycket, men den är inte dålig heller utan landar på en trea.
Läs även andra bloggares åsikter om

Hobo with a shotgun

Hej alla läsare!♥

''Den har tillräckligt med nyskapande gore för att göra mig riktigt nöjd och Rutger Hauer passar perfekt som Hobo.''


Hobo with a shotgun: Ett tåg rullar in på sin slutstation och en luffare hoppar ut ur en godsvagn. Han drömmer om ett nytt liv i en ny stad, men hamnar istället i ett rent innerstadshelvete... En stad där kriminella styr och ställer på gatorna, hyresvärdar vräker ensamstående mödrar mitt i natten och där stadens gangsterledare, The Drake, regerar tillsammans med sina hemlös-mördande söner, Slick & Ivan...

Det här är nog den bästa filmen jag har sett i år, fy fan vad jag inte ville att den skulle ta slut. Den har tillräckligt med nyskapande gore för att göra mig riktigt nöjd och Rutger Hauer passar perfekt som Hobo. Han har inget namn så jag har döpt honom till Hobo the Hobo.

Den här filmen visar verkligen att en människa kan förändra saker, en människa kan förstöra samhällen, men det krävs också bara modet utav en människa att sätta stopp för förstörelsen och få andra att följa efter. Jag skrattade en hel del och den gav en härlig grindhouse känsla, snälla jag vill se fler såna här filmer tack! Hobo är nu min favoritkaraktär och han kickar verkligen ass och skjuter kuken av folk, bokstavligen talat då.
Läs även andra bloggares åsikter om

Fler filmhyllor

Hej alla läsare!

Det har renoverats en del hemma hos mig och jag har nu plats för ännu flera stora hyllor så jag behöver inte oroa mig för att det inte ska finnas plats för mina filmer woohooo!


Min filmstatus just nu är: 1055 filmer och två till påväg. Jag kan inte sluta beställa fler filmer haha, men ska försöka hitta fler limiterade editions utav mina favoritfilmer och även anordna fler filmtävlingar till er ifall ni vill det.

Läs även andra bloggares åsikter om

Something for Halloween town

Hej alla läsare!♥

 

Jag blir ofta inspirerad utav Tim Burtons stil när jag ritar och därför kan man se den inspirationen i mina teckningar.

 

Den här nedanför är en sådan och jag gillar den ganska mycket. Ska nog fortsätta på den stilen snart.

 

Läs även andra bloggares åsikter om

Hereafter

Hej alla läsare!

''Jag tycker även att alla tre personer möttes alltför sent''Hereafter: Historien om tre personer som på olika sätt blir påminda om sin dödlighet. George är en arbetarkille som har en särskild förmåga att komma i kontakt med livet efter detta. I en helt annan världsdel genomlever den franska journalisten Marie, en nära- döden- upplevelse som gör att hon får ett helt annat perspektiv på tillvaron. Och när Marcus, en skolpojke från London, förlorar den person som står honom närmast, söker han desperat efter svar och en mening. Var och en på jakt efter sanningen kommer deras vägar att korsas, och för alltid förändras genom vad de tror kan, eller måste, existera i livet efter detta.

Det fanns bitar som var väldigt bra och bitar som var mindre bra. Det jag tycker var bäst med filmen är alla intressanta scener med Matt Damon, när han läser av folk och pratar med dem döda, men det som var lite tråkigare var scenerna med den franska kvinnan. Jag tycker även att alla tre personer möttes alltför sent och det skulle ha varit spännande att se mer utav det som hände mellan alla dem om dem hade träffats tidigare. Jag har sett några filmer utav Clint Eastwood nu och detta är nog den svagaste hittills.

Läs även andra bloggares åsikter om

Depression: Det som funkar för mig

Hej alla läsare!

Jag har fått diagnosen depression och det skäms jag absolut inte över, varför ska jag göra det för?Idag har jag börjat med min medicin och jag hoppas på att den kommer att hjälpa mig. Hur gör jag för att ta mig igenom veckorna när jag känner mig nere? Jag kommer att skriva vad som funkar för mig och det här riktar sig inte mot alla, för jag tänker inte skriva att så här funkar det för alla, för alla är olika och därför funkar olika saker.

* Rolig fritidssyssla - Jag går på MMA 4 ggr fast det kommer öka till 5 ggr/veckan nu och jag gillar det så mycket att jag mår bättre varje gång jag tränar. Jag glömmer mina problem och känslor då och jag ser alltid fram emot nästa träning.

* Något extraroligt varje helg - Jag ser till att ha någonting extraspeciellt planerat varje helg, som att gå på bio med Tomas, träffa vänner eller bara umgås med Tomas och kolla på UFC, för då går vardagarna lättare speciellt när jag jobbar.

* Film - När jag känner mig nere så sätter jag på en film och kan fly för en stund då.

* Pojkvän - Jag pratar ofta med Tomas på helgon och smsar så fort jag mår dåligt. Det är skönt att jag kan vända mig till honom och att han får mig att må bättre.

* Sluta vara så självkritisk - Jag är väldigt självkritisk och tycker aldrig att det jag gör är bra nog, men jag brukar nu sätta mig ner och skriva ner på ett papper hur jag kan vända varenda negativ tanke till en positiv och försöker att tänka på ett helt annorlunda sätt än förut.

Det är det som funkar för mig ibland, men det är fortfarande svårt att inte ha vissa tankar i huvudet.

Läs även andra bloggares åsikter om

Hobo with a shotgun

Hej alla läsare!

Vill så gärna se Hobo with a shotgun, bara titeln får det att pirra i magen.Vem spelar då huvudrollen?
Jo självaste liftaren Rutger Hauer. Måste ses så snart som möjligt, men kan nog vara ett bra tips för många känner jag på mig. Roliga och knasiga titlar väcker stort intresse för mig och den här har roligaste titeln på länge.

Handling: En laglös lodare skjuter ner korrumperade snutar, pedofila jultomtar och annat avskum med sitt trogna hagelgevär.


Läs även andra bloggares åsikter om

Scream 1,2 & 3 SPOILERS

Hej alla läsare!

Nu när Scream 4 närmar sig så tänkte jag passa på att recensera de tre första Scream filmerna i samma inlägg.Scream: Casey väntar på sin pojkvän Steve, som hon under kvällen ska se en skräckfilm tillsammans med. Precis när Casey ska börja poppa popcorn ringer telefonen. Det är inte Steve...

Som vi alla vet så återupplivade Scream slasher-genren som nästan hade dött ut, men fick ett helt nytt uppsving med Scream. Scream öppnar med en otrolig scen där Drew Barrymore svarar i en telefon och får frågan, what's your favorite scary movie? och från och med den stunden börjar det bli lite kusligt. Vem är det som ringer? Vill han verkligen bara prata om skräckfilmer och inte kan väl Drew Barrymore dö i första scenen? Att ha valt Ghostface som masken är genialt och jag äger två stycken såna masker själv. Jag tycker att alla karaktärer väcker intresse och min favoritscen är den med Rose McGowan i garaget. Den scenen har jag sett så oerhört många gånger. En utav mina favoritfilmer när jag var 11-12 år och den får även ett plus för nostalgin, så högsta betyg får den här filmen.Scream 2: Det har gått en tid sedan de hemska morden i Woodsboro. Sidney försöker lägga det bakom sig och läser nu drama på Windsor College. Gale Weathers bok ,"The Woodsboro Murders", är baserad på händelserna ur Scream och släpps som biofilm, "Stab". På premiären händer något som får Sidney att rysa: Någon försöker göra en uppföljare i riktiga livet...

Scream 2 öppnar också väldigt bra med att vi får följa det som hände i första filmen på en biograf och ett par som tittar på den filmen. i biosalongen är det fullt med människor som är utklädda till Ghostface, men finns den riktige mördaren där också? En utav mina favoritkaraktärer Randy dör i den här filmen och det tycker jag är oerhört tråkigt, han tillförde väldigt mycket till båda filmerna. Bioscenen och Sarah Michelle Gellars dödscen är mina favoritscener i den här filmen och jag tycker att replikerna är lika roliga i den här filmen som i den första. Jag tycker om det här med reglerna för en skräckfilmer och reglerna för en uppföljare i den här för det känns så ironiskt på något sätt när dem tar upp dem. Kul skräckis, men inte lika bra som den första som hade en bättre stämning.Scream 3:
Utspelas i Hollywood under inspelningen av "Stab 3 - Return to Woodsboro", en thriller som ställer nya frågor om de händelser som skrämde en hel stad - och fortsätter att skrämma Sidney Prescott. Hon har tagit sin tillflykt till ett avlägset beläget hus i norra Kalifornien.

Scream 3 har inte kvar Randy och det gör faktiskt filmen lite sämre. Den är inte heller lika rolig eller läskig, men den har ändå en bra stämning som jag gillar. Anslaget är inte lika intensiv eller originell som de två första filmerna. Karaktärerna är inte lika intressanta i Scream 3 som i de första två filmerna, men jag gillar alla scener med Ghostface och slutscenen och därför får den här ändå 3/5.

Läs även andra bloggares åsikter om

Filmtävling: Halloween re-make rösta!

Hej alla läsare!♥

Nu är det dags att sätta igång tävlingen, så rösta som tusan på de ni tycker ska vinna!Ni har en vecka på er alltså fram till 20/4 att rösta och man får rösta en gång varje dag! Jag kommer att kolla ip-nummer så att det inte kommer att förekomma något fusk. Det dem tävlar om är filmen Halloween re-make på dvd.

Bidrag 1. Kicki

Bidrag nr 2. Emilia

Bidrag nr 3 - Althea

 

 

 

bridag nr 4 som inte har en blogg - Emma!

Bidrag nr 5 - Nathalie

Jag skrev in två personer till i den här tävlingen för att dm hade visat intresse när dem hjälpte mig att välja vilken film de ville vinna så jag ville ha med dem och för att det var lite dumt av mig att inte skriva in någon sluttid idag, så totalt är det 5 bidrag och ingen mer kommer skrivas in.

Läs även andra bloggares åsikter om

Pom Poko

Hej alla läsare!♥

''Jag skrattade väldigt många gånger och filmen fick mig på väldigt bra humör.''Pom Poko: Ett samhälle av magiska formförändrande tvättbjörnar kämpar för att rädda sin hemskog från exploatering genom att förvandla sig till olika saker och ge igen mot människorna, tyvärr går det inte som de har tänkt sig och det blir bara värre.

Väldigt söt animé och jag är så glad över att jag hittade den här för bara 33 kronor i en videobutik. Alla djuren är så söta och komedin finns igenom hela filmen. Jag skrattade väldigt många gånger och filmen fick mig på väldigt bra humör. Det jag gillar mest är alla ansiktsuttryck som är så söta och när djuren förvandlas till olika saker. Jag tycker om filmens stil och allting som händer.

Några andra roliga scener var varje gång djuren använde sina pungar för att förvandla den till olika saker och jag kunde inte sluta skratta när jag såg det. Den når inte riktigt upp till en femma, men en stark fyra får den sålänge.

GLÖM INTE ATT VARA MED I MIN FILMTÄVLING DÄR DU KAN VINNA EN FILM HÄR

Läs även andra bloggares åsikter om

10 nyaste filmer

Hej alla läsare!

Mina tio nyaste filmer är Piranha 3D på bluray, P2, Autopsy, April fools day, Vampire Girl vs Frankenstein girl, Exte, Blodets tron, Pom Poko, Wolverine vs Hulk & Samaritan girl på dvd.

 

Läs även andra bloggares åsikter om

Superior challenge 7

Hej alla läsare!

Den 30/4 ska jag och Tomas gå på Superior challenge 7 med massor utav MMA-fighter. Det ska bli otroligt roligt och jag längtar väldigt mycket.Läs även andra bloggares åsikter om

Sweatshop SPOILERS

Hej alla läsare!

''Det enda bra i den här filmen är gore-scenerna, som är bra gjorda, men resten suger.''Sweatshop: Ett gäng snygga och stenhårda gothpunkare intar en övergiven lagerlokal för att ställa till med årets warehouse-rave, men törstiga och kåta som de är har de snart blivit tillräckligt fulla för att ägna varandra mer uppmärksamhet än själva festen. I den svettiga dimman av alkohol, droger och pumpande musik märker ingen att den första objudna gästen redan har anlänt: en omänsklig, blodtörstig best med en hammare på hundra kilo.

När man läser vad den handlar om så låter den fan fucking awesome, men hur kan man då ha gjort en så otroligt dålig film? Det enda bra i den här filmen är gore-scenerna, som är bra gjorda, men resten suger. Jag kan inte ge filmer ett godkänt betyg bara för gore, filmen måste ha någonting mer för att få en tvåa eller trea.

Man fick inte veta någonting om mördaren eller om hans side-kicks, vad dem nu var för något får vi väl aldrig veta. Jag gillar bakgrundshistorier som Jason, Michael, Victor osv har och det gör att man intresserar sig för dem mer, men här är det verkligen noll och det gör att jag bara tar distans. Filmen är fult filmad och dialogen, ska man ens kalla det för dialog? är irriterande och dålig. Jag säger inte att jag är bäst på att skriva dialoger i mina filmmanus, men jag aktar mig för cheezy och helt onödiga repliker.

Karaktärerna är nog de mest irriterande jag har sett i en skräckfilm och jag ville bara att dem skulle dö så fort som möjligt så att filmen kunde ta slut. Huvudrollen är så jävla egoistisk och i slutet när mördaren har någon slags gore-orgie så krälar huvudrollen, för hon har tydligen ont i benen, till en dörr som hon öppnar och sedan stänger så ingen annan kan komma ut, därefter reser hon sig upp och står helt utan problem, VA? Sedan står hon och lyssnar på alla som och när man inte hör något mer ja det är då hon springer iväg. Låt er inte luras utav handlingen eller postern, för den här är inte ens bajsdålig, det är fan en förolämpning mot bajs.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 495 & 496

Hej alla läsare!

Nu visar jag Let me in på blu-ray & City of lost children på dvd.


Film nr 495 & 496

Glöm inte min påsktävling här

Läs även andra bloggares åsikter om

Filmtävling: Halloween re-make

Hej alla läsare!

Dags för en filmtävling!Den filmen som de flesta helst skulle vilja vinna är Halloween re-make. Jag beställde hem den idag så jag kommer ha den om ca 2-4 dagar. Är ni intresserade utav att vara med är det bara att följa reglerna nedanför, men dem flesta är nog redan ganska bekanta med tävlingsreglerna.

* Anmäl dig genom att kommentera ''jag är med''
* Berätta om tävlingen på din blogg och länka till mig
* Efter att tillräckligt många har anmält sig så är det dags att sätta igång tävlingen genom att den som får flest röster kommer att vara vinnaren.


Ni har tills på onsdag 13/4 att anmäla er och efter det så startat tävlingen. Anmäl er och få en rolig start på påsken genom lite filmvinst ;)


Läs även andra bloggares åsikter om

Scream 4

Hej alla läsare!

Nu är det inte långt kvar till premiären utav Scream 4.Jag har längtat i flera år efter en fyra och jag skrev tillochmed ett manus till scream 4 när jag var 12 som jag fick med hela klassen på och som vi spelade in. Har nog glömt kvar hela filmen på min grundskola så kan tyvärr inte visa den, men det skulle vara väldigt kul att se filmen och hur jag gjorde min allra första skräckfilm haha! Jag och Tomas ska se Scream 4 på fredag inne i stan, det kanske är dags för mig att recensera de tre första Scream-filmerna?

Läs även andra bloggares åsikter om

Filmtävling?

Hej alla läsare!

Jag har fått lite requests om att ha filmtävlingar där man kan vinna film.Jag har haft det förut, men då krånglade filmlevererarna att skicka sina filmer och det blev lite krångel, därför har jag varit lite orolig för att ha en till. Om intresset för en filmtävling blir tillräckligt stor så kan jag tänka mig att ha den. Det jag vill veta från er är vilken utav dessa filmer skulle ni helst vilja kunna vinna isåfall? Om ni kan tänka er alla så skriver ni alla.

Läs även andra bloggares åsikter om


Sucker Punch

Hej alla läsare!

''Förra året var det Kick-ass, det här året är det Sucker Punch som kickar ass på bioduken från första början till slutscenen.''Sucker Punch: Vi får följa med in i en ung flickas drömvärld som blir hennes flykt undan en betydligt mörkare verklighet i fångenskap. Tillsammans med fyra medfångar bestämmer hon sig för att rymma men flyktvägen är fylld av våldsamma faror och det blir allt svårare att skilja på vilka som är verkliga och vilka som bara finns i fantasin...

Wow Wow Wow vilket anslag som träffade rätt i magen. Att förmedla saker genom att bara använda så få ord dialoger och med mycket bilder istället är riktigt bra fick jag lära mig på min filmutbildning och det gör denna film. Anslaget är vackert, sorgligt och berättar precis det den ska berätta utan ett enda ord. Filmen utspelar sig på tre olika nivåer och fotot är satt därefter. I den riktiga världen är grått och tråkigt. I den andra världen är alla patienter dansar, har snygga outfits och tar emot rika kunder som kommer och besöker dem. I den tredje världen är huvudrollen plus fyra andra patienter riktiga kick-ass tjejer som slåss mot döda tyskar, orcher & massa annat.

Filmen är sjukt snygg och jag var precis på rätt humör för att se den här filmen. Jag ville se snygga scener, bra fighter och bra musik och vet ni vad? Det är precis det filmen levererar. Visst filmen har inget djup, men enligt mig måste inte varje film ha djup för att lyckas vara bra. Om det ni söker i filmer är djup och oscars-vinnande skådespeleri så är det här helt fel film för er, men jag rekommenderar den till alla som gillar den här typen utav filmer.

Det finns många slow-motion sekvenser i filmen och jag kunde ju ha stört mig mycket på det, men det gjorde jag inte alls. Det finns så många snygga kamerarörelser att jag tappade bort räkningen på hur många. Förra året var det Kick-ass, det här året är det Sucker Punch som kickar ass på bioduken från första början till slutscenen.

Läs även andra bloggares åsikter om

Casino

Hej alla läsare!

''Slutscenen är väldigt blodig och ganska brutal, vilket avslutade filmen på ett bra sätt.''


Las Vegas 1973 en stad fylld av glitter och drömmar. Det är scenen för miljonärer, politiker och glamorösa showgirls. Där bor spelare, lånehajar och hallickar - och det är maffians paradis. Sam "Ace" Rothstein är mannen som i den smältdegel hänsyslöst driver sitt casino.

Historien är riktigt intressant och blir bara bättre och bättre ju mer den utvecklas. Jag följde gärna karaktärerna och hur de utvecklades. Joe Pesci spelar en riktig slemmig typ som spela casino till den gränsen att han portas därifrån pga fusk och efter det så ballar han ut totalt. Slutscenen är väldigt blodig och ganska brutal, vilket avslutade filmen på ett bra sätt.

Det som drar ner filmens betyg är att den är lite lång och den känns lite lång. På vissa ställen känns den lite tråkig. Jag tycker ofta att filmer som utspelar sig på Casinon är ganska intressanta för att jag får alltid lära mig något nytt om dem.
Läs även andra bloggares åsikter om

Pre-Sucker Punch

Hej alla läsare

''Jag frågar lite om hennes dejt och får reda på att han är en 22 årig kille, ja bara lite äldre än mig, men roligt för mamma att hon träffar lite ungdomar att hänga med haha!''Innan jag recenserar Sucker Punch så ska jag skriva om vad som hände innan bion, bara känner mig tvungen att skriva av mig. Jag gick på min MMA-träning som vanligt och efter att den var slut så åkte jag till Kista centrum för att möta min mamma. Jag hade planerat att gå på bio ensam och kände mig väldigt hungrig. Jag och mamma gick till Levinsky's och jag beställde en vitlökshamburgare och vi sätter oss ner vid ett bord. Mamma berättar då att hon ska träffa någon för en dejt och jag får lite panik inför att träffa nya människor, men jag tänker iaf att jag kommer må bättre utav bion. Jag frågar lite om hennes dejt och får reda på att han är en 22 årig kille, ja bara lite äldre än mig, men roligt för mamma att hon träffar lite ungdomar att hänga med haha!

Efter att jag har fått min hamburgare så går mamma iväg för att möta honom och jag ser att dem snackar en bra stund, maten hinner försvinna ifrån min tallrik och då ser jag att dem är på väg till mig. Båda sätter sig vid mitt bord och jag hälsar på honom och tänker att jag kan gå runt i Kista så att dem kan få vara ensamma, men nej mamma frågar istället ifall han vill följa med på bio och han svarar ja, så nu blev det jag + mamma + hennes 22 åriga dejt på bio och vi fixade tillochmed platser bredvid varandra. Jag hade hämtat ut min biljett igår så jag trodde inte att det fanns platser bredvid mig kvar, men det fanns det. Ja kvällen blev väl inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men men Sucker Punch var awesome, så mkt har jag att säga iaf ;)

Läs även andra bloggares åsikter om

MMA sen Sucker Punch

Hej alla läsare!

Nu ska jag åka till min MMA-träning sen efter det ska jag se Sucker Punch!Jag ser ganska sur ut på bilden, men mamma fotade mig och irriterade mig en hel del därför ser jag så ledsen ut. Inte för att jag normalt sett ler så mkt på bilder, men så här deppig brukar jag inte se ut.

Läs även andra bloggares åsikter om

Bästa animéfilmen: Spirited away

Hej alla läsare!

Spirited away fick flest röster och är den animéfilm som mina läsare gillar mest.Läs även andra bloggares åsikter om

Vill du vara kreativ? Var med ;)

Hej alla läsare!♥

Var med och skapa utseendet för clownen.Om du gillar att rita och gärna vill skapa något till min film så söker jag efter fler som kommer att hjälpa mig med att utveckla utseendet för clownen i min nya film. Är ni intresserade så är det bara att kommentera och skriva ner eran mejl så kommer det fler detaljer.

Läs även andra bloggares åsikter om

Skräck från Australien

Hej alla läsare!

Det har kommit en hel del skräck från Australien och dem flesta är ganska bra.Jag tycker att dem har en annorlunda stämning i sina skräckfilmer som gör dem bra. Nu tar jag upp några skräckfilmer oavsett ifall jag tycker att dem är bra eller inte.


1. Wolf Creek: Tre backpackers på en avskild plats i Australien hamnar i fara när de tar emot hjälp av en vänlig lokalinnevånare. Det var ett tag sedan jag såg den här, men jag har den på DVD och ska nog se om den. Då kanske det kommer en recension.2. Dying Breed: Fyra forskare är ute och knallar i Tasmaniens djungel för att forska om tigrarna som finns där. Men olyckligtvis så springer dom på en hungrig kannibalstam.3. The Reef: En fritidsbåt sjunker i vattnen utanför Sydney. De överlevande kämpar för sitt liv med en vithaj som jagar dem i vattnet. Den här filmen recenserade jag ganska nyligen, bara att kolla tillbaka någon sida eller gå in på min skräckkategori så hittar ni den där. - RECENSERAD4. Road Kill: Fyra unga vänner som kampar i ödemarken i Australien blir plötsligt prejade av vägen av en mystisk långtradare. När dom närmar sig långtradaren för att konfrontera föraren så bevittnar dom vad dom tror är ett mord. Dom bestämmer sig för att stjäla lastbilen för att ta sig till närmsta stad för att söka hjälp. Men det visar att den enorma lastbilen innehåller en hemskare helighet än vad dom kunde någonsin ana. - RECENSERAD


5. The Loved Ones: En sjuttonåring vid namn Brent som fortfarande sörjer sin döde far, tackar nej till att gå på skoldansen med Lola, den tystaste flickan i skolan. Hon och hennes pappa kidnappar honom och Brent måste slåss för sitt liv för att överleva det makabra ”firandet” de tänker ge honom. - RECENSERAD6. The Clinic: Beth reser runt landet med sin fästman och vaknar upp en dag på en isolerad klinik och frågan blir hur långt kommer hon att gå för att rädda sitt barn.7. Primal: Det är nu tolv tusen år sedan en grottmänniska försökt varna om ett okänt väsen, men slukades själv av den uråldriga ondskan. Nu har sex vänner på en studieresa slagit läger i samma avlägsna vildmark. Men när en av dem tar ett dopp i ett närliggande vattenhål, blir hon febrig och regregerar till ett aggressivt primaltillstånd där hennes följeslagare blir hennes byte. När en annan börjar övergå till samma djuriska skick inser gruppen att de måste döda eller dödas. Förr eller senare kommer att behöva ge sig in i bergsgrottorna och konfrontera orsaken till den monstruösa förödelse som drabbat dem alla.- RECENSERAD


8. Territory: AKA Rogue, En idyllisk flodtur i den australiska vildmarken förvandlas till en levande mardröm då någonting plötsligt kommer upp ur djupet och sänker båten med våldsam kraft. En jättelik krokodil skymtar medan de överlevande lyckas ta sig i land på en ö mitt i floden. Men de är långt ifrån säkra - snart går solen ner och tidvattnet börjar sakta stiga. Förr eller senare måste de simma i land.

Om ni vill att jag ska recensera någon av dessa filmer som inte är recenserade så är det bara att hojta till! ;)

Läs även andra bloggares åsikter om

Snabb uppdatering

Hej alla läsare!

Vad ska då Sarah göra idag?Det jag har hunnit med idag är att ha kollat på Hereafter och lagat väldigt god wok. Woken bestod utav tjocka risnudlar, kycklingbitar, ägg, soya, sötsursås & ostronsås, hade tyvärr inga grönsaker. Idag beställde jag även min biljett till Sucker Punch som jag ska se på fredag och jag längtar jättemycket! Vilka utav mina läsare ska se den på fredag eller i helgen? Jag kommer se den i Kista och inte i stan. Ska ni kanske se en annan film på bio i helgen?

Det jag ska göra idag är att träna två pass MMA, en tjejträning och sen den vanliga kvällsträningen. Jag är väldifgt redo för hårdträning och för att bli riktigt riktigt svettig haha! Jag älskar att svettas under träningarna för då känns det verkligen som att man har kört på hårt och överlevt den hårda träningen. Det ska bli kul att se vad vi ska träna på idag. Jag kommer nog komma hem vid 23.00 och då kanske jag ska se en film efter att ha duschat och stoppat i mig någonting. Jag ska nog också hinna med att blogga lite också så att ni har att läsa lite till kvällen/natten! Jag har ganska många nya filmer att se så jag vet ännu inte vilken det blir, men någon skräckfilm blir det nog.

Läs även andra bloggares åsikter om

Monsters

Hej alla läsare!

''Man får lära känna två karaktärer litegrann och väntar hela tiden på att få se häftiga monsterscener''Monsters: Sex år efter Jorden har drabbats av en utomjordisk invasion går en cynisk journalist med på att eskortera en amerikansk turist genom ett infekterat område i Mexiko till den amerikanska gränsen.

Wow en rekommenderad fyra för mig enligt filmtipset, men oj så fel de hade. Monsters är väldigt väldigt tråkig och det händer knappt någonting. Man får lära känna två karaktärer litegrann och väntar hela tiden på att få se häftiga monsterscener där dem äter upp människor och där man verkligen känner PANIK, men några såna scener fanns inte. Det är just panikkänslan som passar så bra i såna här filmen och att man själv nästan känner sig trängd in i ett hörn.

Jag brydde mig heller inte om någon karaktär och dessutom när man väl fick se monstrena så var dem jättefult gjorda och jag blev så besviken. Det finns så många andra filmer som har gjort monsterfilmer på ett bra sätt, te x Cloverfield. Den här filmen kändes mycket längre än sina 94 minuter och det är verkligen inte ett bra tecken. Den är inte så dålig att den förtjänar en etta, men en riktigt svag tvåa får den.

Läs även andra bloggares åsikter om

Vad hände egentligen?

Hej alla läsare!

Jag fick en fråga som jag ville ta upp i ett enskilt inlägg istället för att svara på den i mina svar från frågestunden. Frågan var: Hur började du med din ätstörning? Vad hände som fick dig att sluta äta?Alltingen började när jag var 13 och skulle fylla 14, innan det hade jag knappt tänkte någonting alls på min vikt. När jag var 13 vägde jag några kilon för mycket, det var ingenting jag tänkte på, men min släkt och min mamma började tänka på det. Jag fick höra en hel del att många tyckte att jag var lite tjock och borde gå ner, men jag tog inte åt mig så mycket utav det. Det var först när min mamma sa det som jag tittade i spegeln och insåg att jag behövde gå ner litegrann, men när man väl kommer i sådant tänkande så blir det inte bara litegrann. Efter den titten så var mitt tankesätt om min kropp helt annorlunda och fuctup fram till det att jag blev 20. Jag åt väldigt lite och varje dag fotade min mamma mig för att vi skulle se att jag blev smalare och smalare.

En bild på mig och min kompis i Polen 2005, jag står i grönt linne (15 år är jag där).

Efter några dagar så slutade jag att äta, eller bara åt några tuggor utav någonting varje dag och drack vatten. Jag var ganska bra på att dölja att jag inte åt så mycket för omgivningen och därför märkte ingen det i början. Efter att ha hållit på såhär i tre veckor gick jag ner 12 kg, alltså ungefär 6-7 kg mer än jag hade tänkt från början och jag ville helst gå ner 10 kg till, men då sa min kropp stopp! Jag var väldigt undernärd och fick knappt i mig några vitaminer och näringsämnen alls. Det var en morgon som skrämde mig rejält, jag gick upp ur sängen och föll raklång ner på golvet. Jag hade inte ens ork att hålla mig uppe och det skrämde upp min mamma rejält, efter den dagen började jag äta mer normalt, men det höll inte i sig väldigt länge utav efter ett tag så slutade jag äta igen och sen hände något som fick mig att börja äta igen och sen upprepade sig detta mönster (ibland mycket längre perioder och ibland kortare) fram till att jag var 20 år, då började jag faktiskt tänka om lite.

Ja det var så det började och jag orkar inte skriva några fler detaljer kring det ämnet just nu.

Läs även andra bloggares åsikter om

Jag ♥ pappa

Hej alla läsare!♥

''Jag satt ofta i hans knä vid 6-7 års ålder och kollade på denna dinosauriefyllda film''Det finns vissa filmer som betyder känslomässigt mycket för mig eftersom att det var dem filmer som jag och pappa ofta tittade på tillsammans när jag var yngre. Han dog när jag var tio år gammal, men vi hann ändå kolla på en hel del filmer och veta vilka vi gillade tillsammans. Han hade också ett väldigt stort filmintresse och regisserade filmer under sin skoltid.

Jurassic Park var en riktig favorit. Jag satt och skrattade så mycket under badrumsscenen, när allting rasar ner och mannen sitter på toan och kollar upp på den stora T-Rex. Jag satt ofta i hans knä vid 6-7 års ålder och kollade på denna dinosauriefyllda film med honom. Det var även då mitt stora intresse för dinosaurier började och jag prenumererade på dinosaurierealterade saker.

Beetlejuice var en annan stor film för oss och jag blev så fäst vid den att jag varje morgon innan jag gick till skolan kollade på den speciella matbordsscenen och sjöng med. Vi kollade även väldigt mycket på polisskolanfilmerna som brukade gå på tv väldigt ofta. Nightmare before Christmas var också en annan favorit och jag måste erkänna att när jag var liten var jag lite rädd för Jack Skellington för jag trodde att han var ond haha! Vi brukade även kolla på många svenska komediserier som gick när jag var liten, men som jag inte kommer ihåg vad dem heter just nu, men dem gick varje söndag.


Läs även andra bloggares åsikter om

Rubber

Hej alla läsare!♥

''Det jag gillar med filmen är hur däcket framställs och att scenerna då han spränger människor är väldigt roliga''Rubber: En film om bildäcket Robert. Han blir förälskad i en brunett men upptäcker snart att kärleken är obesvarad. Det får Robert att bli vansinnigt arg.

Redan från början känner jag faktiskt sympati för Robert, han är ett ensamt däck som rullar runt ett tag och spränger djur och människor genom att bara titta på dem. Filmen blandar in ganska många olika genres,  men jag har satt in den på skräckkomedi för jag tycker att den passar bäst in där. Det som är lite störande i filmen är tittarna som jag tycker att man skulle ha kunnat ta bort och bara fokuserat på det som händer med däcket helt och hållet.

Det jag också saknade var någon nattscen med däcket och en skrikande tjej som försöker springa ifrån den, men tyvärr inget sånt. Det jag gillar med filmen är hur däcket framställs och att scenerna då han spränger människor är väldigt roliga, påminner lite om scanners. Slutscenen är också härlig. Skulle filmen bara ha fokuserat på däcket och klippt bort de förvirrande tittarna så skulle den ha fått en svag fyra, men just nu får den en trea.

Läs även andra bloggares åsikter om

April fool's day 1986

Hej alla läsare!♥

''Den här är inte lika grafisk som filmer i denna subgenre är''

 


April fool's day: Muffy bjuder hem sina vänner till sitt föräldrahem på en glesbebodd ö. På färjan urartar en lek till att en arbetare skadas. Väl framme börjar saker hända. Någon vill förstöra för dem och de försvinner en efter en.

Filmen har en ganska  mysig stämning som är typsik för såna här slasher-filmer. Tyvärr visste jag redan twisten innan jag såg filmen, så jag blev inte jättechockad, men jag gillade ändå slutet. Den här är inte lika grafisk som filmer i denna subgenre är vilket var lite tråkigt. Skådespeleriet var helt okej och jag irriterade mig inte särskilt mycket på ungdomarna. Jag har inte sett re-maken ännu och är faktiskt inte så sugen på det, vad tycker ni andra som har sett re-maken?

Läs även andra bloggares åsikter om

Bäst Soundtrack

Hej alla läsare!♥

Jag ska lista några utav dem filmerna som enligt mig har väldigt bra soundtrack.

Det finns såklart många fler som har bra soundtrack, men jag tog fram dem som jag tycker allra mest om och som jag gärna skulle vilja ha på cd-skiva.

Nightmare before Christmas
Sweeney Todd (Tim Burtons)
Saw II
Corpse Bride
Halloween original
Suspiria
Dr Horrible's Sing-a-long blog
Död Snö
127 hoursVilka filmer tycker ni har bra soundtrack?


Läs även andra bloggares åsikter om

Filmer i Mars

Hej alla läsare!♥

Antal filmer jag såg i Mars: 54


Zatoichi . Alive . Inside Job . Road Kill . Blood and bone . Rollerball . In love with the dead . Gangs of New York . Kallt Byte 3 . Exit through the gift shop . Satan's little helper . Thinner . The Graduate . Diktatorn . Horror of Dracula . When Harry met Sally . The Princess Bride . The Last Exorcism . Rare Exports Inc . Rare Exports The official safety . Dvärgar har också varit små . The Invincible Iron Man . Frenzy . Fat Albert . The Soldier . Garden State . Atonement . Blue Valentine . I want Candy . Killers . Capzife of lifeboat . Return of lifeboat . The Skeleton dance . Skogspsykopaterna . City of lost children . Let Me in . Doomsday . Slackers . Sorority boys . Mannen med oxpiskan . Kaspar Hauser . Balladen om Bruno S . The Reef . I am number four . Shadow of the vampire . Primal . Blodets tron . Barton Fink . I spit on your grave re-make . The Adjustment Bureau . Pom Poko .

Filmer jag har sett förut som jag såg igen:
Phenomena & Stay Alive

Läs även andra bloggares åsikter om

Mina hatfilmer del 2

Hej alla läsare!♥

Här kommer resten utav mina hatfilmer.

Monster Man . Texas Chainsaw massacre 4 . Mulberry Street . Mördartomaterna anfaller igen . Nightmare City . Nightmare Man . Obducenten . Pink Flamingos . Piranha 1995 . Piraya II . Pontypool. Prom Night re-make . Return of lifeboat . Rise of the dead . Rumpelstilskin . Run! Bitch Run! Scary Video . Scrapbook . Silent Scream . Slackers . Slash . Small town folk . Stan Helsing . Stormbreaker . Sublime . Summer's blood . A nightmare on Elm Street re-make . The Crow II . The Grudge 3 . The Hottie & The Nottie . The Ogre . The Pool . The Tattoist . The Wisher . UKM . Vampyrer suger . Vegas Baby . Wishing stairs . Zodiac killer (Ulli Lommel)

Jag har inget internet hemma just nu utan Bloggar från mobilen och kan därför inte svara på era kommentarer. Jag godkänner och svarar på dem när jag får tillgång till en dator.


Läs även andra bloggares åsikter om

The Adjustment Bureau

Hej alla läsare!

''Det var väldigt spännande med alla dörrar och man visste aldrig riktigt vad nästa dörr skulle leda till.''The Adjustment Bureau:
En man får en glimt av den framtid som Ödet har planerat för honom och inser att han vill något helt annat. För att uppnå det måste han jaga den enda kvinna han någonsin älskat över, under och på gatorna i New York. På randen till att vinna en plats i den amerikanska senaten möter den ambitiöse politikern David Norris den vackra balettdansösen Elise Sellas - en kvinna olik någon annan han någonsin träffat. Men just då han inser att han börjat falla för henne inleder en samling mystiska män en konspiration i syfte att hålla dem två isär.

Jag såg den här på bio med Tomas och blev positivt överraskad. Väldigt intressant story, som bara blev bättre ju längre in i filmen man kom. Kemin finns mellan Matt Damon och Emily Blunt och man lider med deras kärlek. Väldigt snygg filmad och bra skådespelat. Det var väldigt spännande med alla dörrar och man visste aldrig riktigt vad nästa dörr skulle leda till. Många liknar den här med Inception, den är lite lik men ändå inte. Jag tycker att den här filmen sticker ut ur mängden och ser den gärna igen snart. Det enda som drog ner betyget en aning var slutet som gjorde mig lite besviken och kändes lite mesigt.

Läs även andra bloggares åsikter om

RSS 2.0