Annonser från BloggPartner

Magic Mike

Hej alla läsare!♥
 

Eftersom att min kusin Dagmara dreglar över Channing Tatum ska vi se Magic Mike på bio imorgon. 

 

Film nr 1488, 1489, 1490, 1491, 1492, 1493 & 1494

Hej alla läsare!♥
 

''Nu visar jag min Dario Argento box som innehåller Cat O' nine tails, Stendhal Syndrome, Bird with the Crystal plumage, Phantom of the Opera, Phenomena, Suspiria Tenebrea, Waxmask och An eye for horror''

 
Jag har redan visat Suspiria förut och An eye of horror har jag lånat ut så den kan jag inte räkna med in nu eftersom att jag inte kan visa den. 
 
 
 
 
 
Film nr 1488, 1489, 1490, 1491, 1492, 1493 & 1494
 
 

Frankenfish

Hej alla läsare!♥
 

''Filmen var ganska tråkig, dialogerna också''

 
Frankenfish: Det har alltid funnits blodtörstiga varelser som lurar i Louisianas sumpmarker. Men aldrig något som detta... Det är stora, köttätande rovdjur som terroriserar den annars lugna floden. I sin jakt på föda lämnar de spår av lemlästade kroppar som de lokala myndigheterna följer i sin jakt efter dessa monster. Ganska snart upptäcker de att det inte är några vanliga rovdjur som de är på spåret. Dessa människoätare är helt klart något annat än de mördare som de tidigare varit i kontakt med. FRANKENFISH är nämligen framavlad från giftormar och är genmanipulerade så att de kan andas både under vatten och på land. De är snabba. De är hungriga.
 
 
Titeln är ganska missledande då denna inte innehåller en fisk gjord på döda bitar, utan det är bara en ganska stor fisk som dödar människor. FIlmen var ganska tråkig, dialogerna också och det enda som var bra var vissa effekter. Slutet var ganska typisk och inte alls överraskande eller bra. Det finns bra djurskräck, men denna film tillhör inte den skaran. Om man verkligen älskar djurkskräck och B-skräckisar kan man se denna, annars blir man nog ganska besviken.
 
 

Polen update

Hej alla läsare! Det är något fel med min blogg just nu, kan inte ladda upp bilder, eller ens sätta fet stil på texten, har varit så hela förmiddagen. Jag hoppas att det kommer att gå att ladda upp bilder ikväll. Jag har precis ätit middag, hemmalagad schnitzel med sallad. Jag ska snart åka till köptcentret Silesia, där jag ska shoppa mycket film, äta glass och kanske köpa något mer. Efteråt ska jag hem till Magda och Dagmara och vi kommer väl hitta på några galna saker att göra.... Annars har jag tittat mycket på OS och det har väl gått sådär för Polen, en silvermedalj har dem lyckats skrapa ihop änsålänge och några är även vidare till final inom vissa grenar. Jag har även tränat idag, har skuggboxats och fysat en del hemma hos mormor och morfar, så att jag fortfarande är i form när jag kommer tillbaka då höstterminen för MMA börjar igen. Jag ska även filma några scener med Dagmara till serien Smittsamt blod och filma inledningen till den. Jag har filmat en del till inledningen, men måste filma mycket mer så att jag har mycket att välja bland för att få den riktigt snygg. Glöm inte att kolla in in kategori projekt så ni kan läsa lite om serien, se bilder m.m. Nu ska jag fixa mig lite, men hoppas på att min blogg kommer fungera som vanligt ikväll.

Tomas vid vattnet

 Hej alla läsare!♥
 

Här är en bild efter en filminspelning som Tomas var med i.

 
 
 
 

Första dagen i Polen

Hej alla läsare!♥
 

Jag har hunnit vara i Polen i snart en dag.

 
Jag hoppas verkligen få träffa mina kusiner ikväll, dem kommer komma hem efter att ha varit i Krakow, men jag vet inte riktigt när. Jag har hunnit köpa en film, massor med block, kollat på en film, hjälpt mormor med maten och kollat en del på OS. 
 
 
Innan flyget igår på Skavsta
 

The Dark Knight Rises

Hej alla läsare!♥
 

''Dark Knight är snäppet bättre, då jag tycker att Jokern är en mer intressant karaktär än Bane''

Handling: Åtta år efter händelserna i The Dark Knight äntrar terrorledaren Bane Gotham City. När polisstyrkan står maktlös tvingas pensionerade Batman att återvända för att återigen rädda staden.
 

 
Jag har varit ett stort Tom Hardy-fan redan innan jag såg denna film, men efter att ha sett filmen är jag ett ännu större Tom Hardy-fan. Han gör rollen som Bane helt perfekt. Jag hade väldigt stora förväntningar inför denna film, då jag älskar Dark Knight och jag blev vädigt nöjd. Dark Knight är snäppet bättre, då jag tycker att Jokern är en mer intressant karaktär en Bane, fast jag tycker ändå att filmen gjorde ett bra jobb med Bane. Jag trodde heller inte att den skulle sluta riktigt så som den gjorde, vilket bara var bra då jag var inställd på att jag visste precis hur det skulle sluta. På ett sätt känns slutet bra, men på ett annat sätt känns den inte så bra som den skulle ha kunnat vara, jag tror att jag måste smälta filmen lite längre. 
 
 
Tom Hardy lyfter hela filmen. 
 

Polen idag

Hej alla läsare!♥
 

Idag åker jag till Katowice!

 
Jag åker till Polen ungefär 3-4 ggr varje år och det ska bli så kul att träffa mina kusiner Dagmara och Magda igen! Ska även bli kul att träffa min mormor, morfar och annan släkt. Jag har haft fullt upp hela veckan med saker att göra och det kommer jag även att ha i Polen, lite senare idag ska jag publicera min The Dark Knight Rises recension.
 
 
 
 
 
 
 

Island of death

Hej alla läsare!♥
 

Island of death, en banned film som jag snart ska se! 

 
Jag har beställt Island of death, men kommer tyvärr inte hinna få hem den innan jag åker till Polen. Jag gillar att köpa filmer som jag inte har sett och denna var jag speciellt intresserad av då den ska vara ganska äcklig och har varit banned i flera länder. Jag läste lite mer om vad som händer i filmen och jag hoppas på att de har framställt det lika bra så som jag har föreställt mig allt äckel. Den verkar vara i samma anda som Cannibal Holocaust med temat om vem är egentligen de onda och såna teman och frågor gillar jag.
 
Handling: Ett ungt par, Cristopher och Celia, anländer till den grekiska ön Mykonos. Till en början verkar de vara helt vanliga personer som bara kommit för att roa sig. Snart visar det sig dock att de inte är fullt så oskyldiga som folk tror...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Film nr 1487

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Akira

 
 
Film nr 1487

En bajskorv gånger fyra

Hej alla läsare!♥
 

Jag har en del saker att göra innan jag åker till Polen.

 
Imorgon blir det: 
 
* Intervallöpning
* Skriva mer på serien
* Kolla på någon film
* Packa klart
* Träna min sista MMA-träning denna sommar (höstterminen börjar 20/8)
 
På Fredag

* Skriva lite mer
* Åka till Tomas
 
 
 
 

Efter The Dark Knight rises

 Hej alla läsare!♥
 

Har precis kommit hem från biografen i Kista, där jag såg The Dark Knight rises

 
Jag är mer än nöjd, skriver mer imorgon. 
 
Imorgon ska jag först till jobbet, sen hem til Angelica och Jacob för att fortsätta planera mer inför serieinspelningen och sen åka iväg och träna MMA på klubben. Jag måste även hinna packa inför min resa till Polen på lördag.
 
 
 
 
 
 
 

Smittsamt blod - Inspelningen i fredags

Hej alla läsare!♥
 

''Vi började filma vid 16.30 ungefär och efter det rullade allting på väldigt bra.'' 

 
Jag gick upp ganska tidigt i fredags för att fixa de sista detaljerna och kolla så att alla som skulle vara med verkligen skulle dyka upp. Tomas, Angelica, Jacob, Sofia, Daniel & Staffan kom vid 14.00 och min mamma var även hemma för att hjälpa till. Mellan 15.30 - 16.15 kom alla skådisar och först blev det fotografering med allihopa och efter det gick jag igenom scener med alla skådisar. Mamma hade bakat kanelbullar och fixat goda mackor som gick åt, vilket var kul. Vi började filma vid 16.30 ungefär och efter det rullade allting på väldigt bra. Enligt schemat skulle vi vara klara runt 22.00, men vi blev klarar ca 19.30. Det var väldigt roligt att filma och väldigt kul att vara med och skådespela. 
 
 
Jag har precis börjat med att redigera första avsnittet och det ser bra ut än så länge. Nu kan jag äntligen skriva en handling till första avsnittet. Anja har en fest hos sin kompis Amanda och har bjudit in ganska många av sina kompisar. Alla snackar med varandra och har roligt, men plötsligt tar allting en mörkare vändning. Jag, Angelica och Jacob har skrivit manus tillsammans och vi kommer fortsätta skriva hela serien tillsammans. 
 
 
 

Film nr 1486

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Atlantic City

 
 
 
 
Film nr 1486
 

Paris - When it sizzles

Hej alla läsare!♥
 

''Audrey Hepburn spelar riktigt bra och jag dras med i hennes karaktär''

 
Paris - When it sizzles: Manusförfattaren Richard Benson har en deadline om tre dagar. När han ber sekreteraren Gabrielle (Audrey Hepburn) hjälpa till att komma på idéer kläcker hon ur sig en mängd absurda intriger.
 
 
Jag gillar uppbyggnaden av handlingen och hur manuset i filmen kommer fram för det känns som att man ser två olika filmer i en film, men som är gjort på ett bra sätt. Audrey Hepburn spelar riktigt bra och jag dras med i hennes karaktär och blir lika nyfiken som hon blir på vad som händer sen. Jag störde mig inte alls på någon av karaktärerna och tycker om alla reaktioner. Dialogen är bra och det fanns några riktigt bra skrivna repliker med glimten i ögat. Detta var min tredje Audrey Hepburn film och jag vill bara se mer! 
 
 
 
Audrey Hepburn - Talangfull och vacker.
 
 

Film nr 1485

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Mot väggen

 
 
 
 
Film nr 1485
 

Tenebre & Island of death

Hej alla läsare!♥
 

Beställde precis Tenebrae och Island of death på blu-ray.

 
Utgåvorna kommer från Arrow video och är grymt snygga, har en Battle Royale-utgåva därifrån. Jag har Tenebrae på dvd, men kunde inte motstå att köpa denna fina utgåva, speciellt då den kostar lite mer än 100 kronor bara. Tror tyvärr inte att jag hinner få dem innan jag åker till Polen om en vecka, vilket är synd. 
 
 

Film nr 1484

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Life during wartime

 
 
 
 
 
Film nr 1484
 

Tack till alla för ett bra jobb!

Hej alla läsare!♥
 

Inspelningen gick väldigt bra! 

 Tack till alla som var med, alla gjorde ett jättebra jobb! 
 
 
 
 
 
 
Bilder på alla som var med idag!

Film nr 1483

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Last Exit to Brooklyn

 
 
 
Film nr 1483

Inspelning imorgon

Hej alla läsare!♥
 

Imorgon drar inspelningen igång!

 
Imorgon ska vi spela in första avsnittet av min, Angelicas och Jacobs serie, preliminär titel är Smittsamt blod (Infectious blood). Det kommer bli riktigt roligt, jag kommer lägga upp en hel del uppdateringar och foton från inspelningen på twitter, så ni kan följa den imorgon om ni vill. 
 
 
 
 
 
 
 

Inspiration

Hej alla läsare!♥
 

The Cabinet of Dr.Caligari, jag älskar den filmen. 

 
Såg den för första gången för flera år sen och jag är fortfarande lika kär i den nu som jag var då. En dröm är att kunna göra en stumfilm, jag har redan ett manus till den, så nästa projekt efter serien som ska spelas in imorgon kanske är stumfilmsprojektet?
 
 
Denna film får mig att må otroligt bra och tro på mina mål och drömmar.

Film nr 1479, 1480, 1481 & 1482

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Rio Bravo, Raging bull, Ghost & Just like heaven

 
 
 
 
Film nr 1479, 1480, 1481 & 1482

Paranormal Activity: Tokyo Night

Hej alla läsare!♥
 

 ''Filmskaparna hade tagit vara på små detaljer så som kvinnans gipsade ben''

 
Paranormal Activity: Tokyo Night: Detta är en officiell uppföljare till Paranormal Activity och utspelar sig i samma universum med enda skillnaden att det utspelar sig i Japan. En rullstolsbunden kvinna och hennes bror skaffar sig en kamera för att spela in de märkliga händelser som sker i deras hem.
 
 
 
 
Jag gillar alla tre Paranormal Activity filmerna och såg dem innan jag såg denna. Jag trodde att denna skulle vara riktigt blek och tråkig, men den var faktiskt helt okej. Det kändes inte som att det hände lika mycket i denna, men när det väl hände något var det väldigt bra gjort. Filmskaparna hade tagit vara på små detaljer så som kvinnans gipsade ben och vilka ljud saker och ting kan ge ifrån sig. Lika bra som den Amerikanska versionen är den inte, men jag tycker ändå att den är sevärd om man gillar såna här typer av filmer, för upplägget är detsamma.
 
 
Hur ska denna sluta? 
 

Film nr 1478

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag The Informant

 
 
Film nr 1478
 
 

Sci-fi mässan Stockholm 2012

Hej alla läsare!♥
 

Sci-fi mässan i Stockholm 2012 är bara några månader bort!

 
Nu är det dags för mig att sakta men säkert börja peppa inför Sci-fi mässan i Stockholm det här året som kommer hållas i Älvsjö 1-2 december. Jag måste även hitta på någon filmkaraktär som jag kan klä ut mig till.
 
Några mål inför årets mässa:
 
* Köpa mycket fler serier
* Köpa fler filmer än förra året (100)
* Få fler autografer.
 
Jag tycker även att det är kul när läsare och deviantart prenumeranter kommer fram till mig för att prata och fota mig, vilket händer några gånger per mässa, det uppskattas! Var inte rädda! ;) 
 
 
 
 
 
 
Vilka av er ska till mässan i år? 

Film nr 1474, 1475, 1476 & 1477

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag The Housemaid re-make, Rabies, Van Diemen's land & Animal Kingdom

 
 
 
 
Film nr 1474, 1475, 1476 & 1477

The Quiet Family

Hej alla läsare!♥
 

''Den är både rolig, spännande och blodig.''

 
The Quiet Family: En familj köper ett vandrarhem i en avlägsen trakt vid en vandringsled. Deras första kund begår självmord och familjen gräver ned hans kropp för att inte få dålig publicitet. Men snart blir det flera döda kroppar att ta hand om...
 
 
Jag hade läst en hel del om denna film i min bok Asia Shock som jag köpte på sci-fi mässan 2011. Filmen innehåller många intressanta karaktärer som sticker ut och den börjar ganska långsamt för att bygga upp, men sen blir allting konstigare och konstigare på ett bra sätt. Den är både rolig, spännande och blodig. Den innehåller en del svart humor och dem har blandat komedin med skräcken på ett riktigt bra sätt. Det som är mest intressant är relationen mellan de olika familjemedlemarna och hur de hanterar alla situationer som uppstår.
 
 
Den här familjen behöver verkligen vara tyst om allting som händer i deras vandrarhem.
 

Film nr 1473

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Damage

 
 
 
Film nr 1473

Fredag 20/7

Hej alla läsare!♥
 

Snart är det inspelningsdags! 

 
Nu är det inte många dagar kvar tills inspelningen av första avsnittet på min, Angelicas och Jacobs serie. Det känns roligt och väldigt nervöst eftersom att första avsnittet utespelar sig på samma plats och det kommer vara ungefär 25-30 personer inblandade och jag måste verkligen ta kontroll och ta för mig som regissör och skådespelare, ja jag kommer spela en ganska stor roll i serien. Igår övade jag och Angelica på våra repliker och det kändes väldigt bra och naturligt faktiskt. Avsnitten kommer bli mellan 15-20 minuter långa och jag hoppas ni kommer att följa den, ska självklart göra den så blodig som möjligt!
 
 
 

Rings

Hej alla läsare!♥
 

För er som gillar de amerikanska The Ring filmerna, kan ni nu se Rings som är en kortfilm.

 
Den utspelar sig mellan första och andra filmen och förklarar början till första filmen. Jag tycker att denna kortfilm var bättre än The Ring 2. 
 
 

En bild från picknicken

Hej alla läsare!♥
 

Jag och Sofia från picknicken vi hade förra veckan.

 
 
 
Bilden är tagen av Angelica

Night of the Demon 1957

Hej alla läsare!♥
 

''Manuset är bra och Drag me to hell har influerats mycket från denna film.'' 

 
The Night of the Demon: En amerikansk psykolog reser till England för att delta i en kongress om parapsykologiska fenomen. Hans syfte är att avslöja en brittisk kultledare som en bedragare. Men efter en rad underliga händelser börjar den förut så skeptiske psykologen att tveka. Vad är myt och vad är verklighet?
 
 
Den har en mysig känsla som håller sig igenom hela filmen, början är indragande och händelserik för att sedan lugna ner tempot en del på ett bra sätt. Gamla filmer är väldigt bra på att skapa en spänning som varar igenom hela filmen, vilket Night of the Demon också gör. Jag tycker att man hade kunnat få se lite mer av monstret, men inte för mycket mer. Manuset är bra och Drag me to hell har influerats mycket från denna film. Vissa partier i filmen är vackert komponerade och svart-vita filmer får en naturlig charm med att kontraster framgår bättre, vilket gör att fotot  ofta blir snyggare. 
 
 
Night of the Demon, en film som förtjänar mer uppmärksamhet.
 

Film nr 1470, 1471 & 1472

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Matteusevangeliet, Bounce & Pret-a-porter 

 
 
 
 
Film nr 1470, 1471 & 1472

Utomhus

Hej alla läsare!♥
 

För några dagar sedan upptäckte jag instagram så nu finns jag där också, som Placebohoe! Jag finns överallt!

 
 
Imorgon kommer Angelica och Sofia hem till mig, vi ska öva på manuset och sen ha en kul kväll, med spel, mat och film. Innan dom kommer ska jag fixa lite i mina filmhyllor, kanske byta plats på olika hyllor och äntligen göra den där 1500-videon som jag har varit för lat för att göra!

Filmn 1469

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Besöket

 
 
 
 
Filmn 1469
 
 

Jan Svankmajer

Hej alla läsare!♥
 
 

''De senaste dagarna har jag blivit otroligt inspirerad av Jan Svankmajer.''

 
Jan Svankmajer är en tjeckisk surrealistisk filmskapare, som använder olika typer av tekniker i sina verk. Han har både gjort långfilmer och kortfilmer, jag recenserad Neco z Alenky i bloggen för några dagar sedan. Därför har jag bestämt mig för att köpa lera, lära mig hur man gör häftiga skulpturer, modeller och börja animera. Nedanför kan ni se två av hans bästa kortfilmer som jag gillar grymt mycket. 
 
 
 
 
 

Film nr 1468

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag La Notte

 
 
 
Film nr 1468
 
 
 
 
 
 
 

Neco z Alenky

Hej alla läsare!♥
 
 

''Den här versionen av Alice i underlandet var ganska annorlunda och udda''

 
Neco z Alenky: Animerat. Alice väg genom underlandet kantas av Svankmajers fabeldjur, baserat på Lewis Carrolls saga om Alice Lidell.
 
 
Grymt snygg stop motion! Jag är ett stort fan av den tekniken då jag älskar Nightmare before christmas och Corpse bride. Den här versionen av Alice i underlandet var ganska annorlunda och udda, då den här kändes mer skrämmande och förvirrande. Kaninen var ganska äcklig, speciellt då han tuggade på saker med sina tänder. Den här regissören är grymt duktig på att använda stop motion och jag rekommenderar alla hans filmer, både lång och kortfilmerna. Jag är faktiskt helt kär i den här filmen, väldigt bra jobb av Kristyna Kohoutová som spelade Alice. 
 
 
Filmen är inte riktigt som man förväntar sig, vilket är bra.

Film nr 1465,1466 & 1467

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Blood simple, Into the mirror & River of no return

 
 
 
Film nr 1465,1466 & 1467
 
 

Filminsplening SPOILERS

Hej alla läsare!♥
 

''Jag kan avslöja att vi kommer spela in en serie''

 
Den 20/7 är det dags för ytterligare en inspelningsdag och detta projekt är ganska stort och kommer ta tid, men ni kommer ändå få se en del av resultatet ganska fort. Jag kan avslöja att vi kommer spela in en serie, som först kommer sändas på youtube och beroende på intresset kan gå vidare till någonting större. Jag hoppas att ni är peppade och sugna på att se serien. Det kommer komma mycket updates dessa veckor. Jag har aldrig förut skrivit manus till en serie så det ska bli spännande att se hur det bli, än så länge har skrivandet gått bra och jag hae fått hjälp av Angelica och Jacob, vi har bollat scener och verkligen kommit fram till mycket tillsammans. Det kommer bli en skräckserie. 
 
 
Här är en liten mini-poster till serien. 

Nosferatu 1922 Posters

Hej alla läsare!♥
 

Har hittat en del snygga Nosferatu 1922 posters

Om ni inte har sett filmen så tycker jag att ni ska göra det, en av de bästa stumfilmerna som jag har sett och den bästa vampyrfilmen som jag har sett.  
 
 
 
 
 
 
 

Picknick

Hej alla läsare!♥
 

Lite bilder från picknicken igår.

 
Det var en kul dag, tyvärr blev vi attackerad av massor med insekter hela tiden, så efter ett tag gick vi hem till Angelica och Jacob. Cheesecaken jag bakade gick åt rätt fort. Vi fortsatte kvällen med att spela plump och Munchkins, jag loosade stort på båda spelen som vanligt. 
 
 
Jag och Sofia
 
 
 
Angelica och jag
 
 

The Dark Knight rises

Hej alla läsare!♥
 

Nu är det inte alls långt kvar till The Dark knight rises har bio-premiär...

 
Det är grymt kul att Tom Hardy, en av mina favoritskådisar, är med i nya Batman-filmen. 
 
 
 

Rosor

Hej alla läsare!♥

Idag blir det picknick! Jag har bakat en väldigt god cheesecake och nu håller jag på med att göra potatissallad, grilla chorizo och göra sallad. Jag ska iväg med några kompisar till Hässelby där vi ska ha picknick och kanske spela lite. Sen på natten blir det UFC 148, en av de mest efterlängtade matcherna finns med på kortet! Kommer bli galet! Vad ska ni göra idag? 
 
 En bild tagen av mig. 
 
 
 
 
 
 
 

Film nr 1462, 1463 & 1464

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Three Burials, Liftaren re-make & Moby Dick

 
 
 
Film nr 1462, 1463 & 1464
 

Blommor och cheesecake

Hej alla läsare!♥
 

Nu ska jag göra halloncheesecake! 

Om den blir lyckad ska jag ta med mig den på en picknick som jag ska till imorgon eftermiddag. 
 

Film nr 1459, 1460 & 1461

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag The Believer, Midsommar & Sanctum

 
 
 
Film nr 1459, 1460 & 1461

Ugetsu monogatari

Hej alla läsare!♥
 

''Aldrig en enda tråkig stund och jag ville bara veta ''hur ska det gå?''.'' 

 
Ugetsu monogatari: Handlingen utspelar sig i 1500-talets feodala Japan. Trots att kriget rasar omkring dem söker sig Genjurô och Tôbei till staden för att finna lycka och rikedom. Drömmarna överstiger verkligheten och de som får lida mest är deras kvinnor.
 
 
Ugetsu monogatari, sagor om en blek och mystisk måne efter regnet, är riktigt vackert filmad. Filmen grep tag om mig och jag kände med karaktärerna och vad dem gick igenom. Aldrig en enda tråkig stund och jag ville bara veta ''hur ska det gå?''. Den har en blandning av olika moment, ibland känns det som en krigsfilm, ibland känns den lite läskig nästan pga atmosfären och ibland nästan som en sorglig saga. Filmen har en speciellt stämning som gör filmen riktigt bra, men än så länge för filmen en stark fyra. Vid en omtitt kanske betyget kan höjas till en femma. 
 
Stämningsfylld film med en läskig atmosfär på vissa tillfällen.
 
 
 
 

Paket!

Hej alla läsare!♥
 

Fick hem ett paket från CDON igår. 

 

Film nr 1456, 1457 & 1458

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Julias ögon, Trust & Mina grannar Yamadas

 
 
 
Film nr 1456, 1457 & 1458

FIlm nr 1453, 1454 & 1455

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Charlie Wilson's War, Pina & Domino

 
 
 
 
FIlm nr 1453, 1454 & 1455

The Amazing Spider-man

Hej alla läsare!♥
 

''Jag gillade denna mer än versionen med Tobey Maguire''

 
The Amazing Spider-Man: Peter Parker hittar en ledtråd som kan hjälpa honom att förstå varför hans föräldrar försvann när han var ung. Hans väg sätter honom på kollisionskurs med Dr Curt Connors, sin fars tidigare partner.
 
 
Jag är riktigt glad över att jag såg The Amazing Spider-man på bio i 3D, tycker att den passade riktigt bra i 3D. Jag gillade denna mer än versionen med Tobey Maguire, en stor anledning var att Emma Stone och Andrew Garfield passade bättre i sina roller. Manuset var ganska bra och den var väldigt underhållande och rolig, de lyckades pricka in skämten på rätt ställen. Alla kameraåkningar när spindelmannen svingar sig igenom staden var riktigt härliga och jag levde mig in i filmen. Förut har jag inte alls tyckt att Spider-man har varit någon intressant karaktär eller superhjälte, men efter att ha sett denna filmen vill jag se mer! 
 
 
Emma Stone och Andrew Garfield spelar sina roller riktigt bra.
 

The Amazing spiderman

Hej alla läsare!♥
 

Idag ska jag se The Amazing Spiderman på bio med Sofia!

 
 
 
Ska ni se den på bio? 

Film nr 1451 & 1452

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Beyond the Stars & Hard-boiled

 
 
Film nr 1451 & 1452
 
 

Dumma tankar

Hej alla läsare!♥
 

''Det är svårt att inte jämföra sig med andra''

 
Oftast går jag hemifrån med ett leende från träningen och känner att min insats var ganska okej, men idag var ingen sådan dag. Jag kände mig utklassad för det mesta och tappade mitt självförtroende. Jag måste bli bättre på att kunna samla mig mentalt efter att ha kört mot någon mycket bättre i boxning. Jag vet att jag inte kommer bli grym över en natt och att det tar ett tag, men det känns som att ett tag har blivit ett jättelångt tag och att jag borde vara bättre på den nivån jag är på nu. Det är svårt att inte jämföra sig med andra, man ska ha koll sig på sin egen utvecklingskurva, men jag jämför mig med alla andra nästan hela tiden och då är det klart att jag känner mig dålig om jag sparras mot någon mycket duktigare och mot någon som har tränat längre. Ska försöka bli på bättre humör innan jag somnar och hoppas på att inte känna mig såhär nere efter en träning. 
 

Iväg och träna

Hej alla läsare!♥
 

Nu ska jag iväg och träna MMA & SW på min klubb! 

 

Film nr 1450

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Meet Joe Black

 

Utomhus

Hej alla läsare!♥
 

Vad ska ni göra idag? 

 
Jag ska först simma på förmiddagen, sen hem kanske kolla på någon film och äta middag. Efter det ska jag åka till min klubb för att träna MMA & SW, alltså blir det en riktig tränar-dag idag. 
 
 
 
 

Rock of Ages

Hej alla läsare!♥
 
 

''Jag blev väldigt indragen i filmen och ville inte att den skulle ta slut.'' 

 
Rock of Ages: Filmen utspelar sig i Los Angeles 1987 och vi får följa Drew och Sherrie som är två unga människor som jagar sina drömmar i den stora staden. När de möts blir det kärlek vid första ögonkastet, men med kärleken kommer många hinder.
 
 
Grymt skådespeleri av alla och musiken var väldigt bra. Jag hade ingen aning om att detta var en musikal, jag trodde att det var en vanlig film, men jag blev glatt överraskad av alla sångnummer i filmen, som hyllar 80-tals rock. Låtarna hade även gjorts om en del för att låta lite annorlunda vilket jag tycker fungerade väldigt bra. Scenografin och kläderna passar in väldigt bra och storyn är bra. Jag blev väldigt indragen i filmen och ville inte att den skulle ta slut. Det är även kul att se Malin Åkerman i en ganska stor roll som hon spelar riktigt bra. 
 


 
Inte lika vass som Rocky Horror picture show, men en film som jag kommer ha i min samling. 

Bortkastad tid

Hej alla läsare!♥
 

''Jag blir så arg på mig själv då jag tänker på hur mycket tid jag har slösat på mina ätstörningar jag hade.''

 
Jag lät dem kontrollera mitt liv i 8 år. Det fanns väldigt många dagar då jag inte klarade av att gå ut, då jag inte kunde gå ut och äta middag med kompisar, jag kunde inte leva mitt liv helt enkelt. Nu när jag tänker tillbaka på det förstår jag inte hur jag kunde gå med på att vara instängd på det sättet. Jag kunde ha gjort så mycket bättre saker för att göra mitt liv bättre, istället gjorde jag det bara sämre för mig själv. Jag är otroligt glad att jag tänker helt annorlunda idag och kan leva ett liv utan att ständigt tänka på mat och hur jag kan undvika att äta den. 
 

RSS 2.0