Annonser från BloggPartner

Film nr 891, 892, 893, 894, 895, 896 & 897

Hej alla läsare!

Nu visar jag En fisk som heter Wanda, Eurotrip, Johnny English, Jay and Silent Bob, Jackass the movie, Juno & Kenny Starfighter

Film nr 891, 892, 893, 894, 895, 896 & 897
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sleepaway camp 2


Hej alla läsare!

''Trots det negativa så gillar jag morden, karaktärerna och den är underhållande''


Mördaren från första filmen har släppts ut från psykhemmet efter några år och genomgått ett könsbyte. Nu ska mördaren agera lägerledare för massa ungdomar igen. Kommer mördaren kunna stå emot sina mördarinstinkter eller borde ungdomarna fly för sina liv?

I tvåan vet man redan vem som är mördaren innan filmen börjar och då är väldigt viktigt att ha sett första filmen innan man ser tvåan eller trean. Filmen innehåller en viss spänning, speciellt under skogsscenerna på natten och dem funkar väldigt bra, men ibland känns filmen tråkig och eftersom att vi redan vet vem mördaren är blev slutet lite jaha? Ni ser Freddy handsken och Jason masken på bilden och svaret på eran fråga är, ja dem används i filmen.

Just när man vet vem mördaren är när filmen börjar kan man lösa på olika sätt för att ändå få ett spännande slut, men jag tycker att dem inte gjorde det i Sleepaway camp 2. Trots det negativa så gillar jag morden, karaktärerna och den är underhållande därför får den en stabil trea.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 884, 885, 886, 887, 888, 889 & 890

Hej alla läsare!

Nu visar jag Mr Beans semester, Bridget Jones Diary, Clerks 2, Dodgeball, Djävulen bär prada, Dukes of Hazzard & Eight legged freaks.


Film nr 884, 885, 886, 887, 888, 889 & 890
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Halloween tips!

Hej alla läsare!♥

Nu under Halloween helgen/veckan ja när ni nu firar Halloween så ska jag ta upp mina tips inför Halloween.

En riktig klassiker är Halloween 1978, riktigt bra film med precis rätt stämning som jag ofta kollar på just runt Halloween-tiden. Gillar man Halloween, rekommenderar jag även dem flesta uppföljarna, men akta er för Halloween 3 som inte ens har att göra med Michael Myers eller serien. Suspiria är min favorit och den ska jag se under de kommande dagarna, häxtemat är perfekt nu när alla ändå klär ut sig till häxor och andra varelser. Andra Dario Argento filmer som jag rekommenderar kring den här tiden är Opera, Deep Red & Mother of tears, men man kan se vilken utav hans filmer ändå, men just dessa har en speciell känsla.
Slasher filmer som Fredagen den 13:e och A nightmare on Elm Street är självklara då man kan se flera efter varandra och drömma sig bort i Freddys eller Jasons värld i mer än en film. Evil Dead filmerna är riktiga favoriter och man får sig många skratt. Tänk på att alla skräckfilmer inte bara ska vara läskiga, utan många bjuder på komedi, kärlek och tårar. Om ni föredrar läskiga skräckfilmer som inte är menade att vara roliga så har jag tipsat om Slasher-filmerna lite längre upp, enligt mig bjuder inte Halloween på så många skratt, men någon annan kanske finner den sjukt rolig vad vet jag? Vill man rikta sig in på lite äckligare filmer som inte är särskilt läskiga, men som får adrenalinet att pumpa pga effekterna så se Saw-filmerna, Hostel-filmerna, A Serbian Film & Human Centipede filmerna. Andra råa filmer brukar komma från rape/revenge genren och där finns filmer som I spit on your grave- filmerna, Irreversible & Jungfrukällan som jag gillar väldigt mycket.
Bland stumfilmerna hittar man flera utav mina favoriter. Dr Caligaris Kabinett, Nosferatu, The Laughing Man & Cat and the Canary är alla riktigt bra filmer.Norska skräckfilmer har slagit igenom stort och dem är riktigt bra. Fritt vilt filmerna, Död snö & Rovdyr visar varför man ska ge dem en chans. Ja nu har jag gått igenom några utav mina favorittitlar och jag hoppas att ni fyller eran helg med mycket skräcktittande.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

878, 879, 880, 881, 882 & 883

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag 40 year old virgin, 10 orsaker att hata dig, American Pie, Ace Ventura, American Pie 3 & Mr Bean den katastrofala filmen.

Film nr 878, 879, 880, 881, 882 & 883
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tomas 22 år

Hej alla läsare!♥

Idag fyller min söta Tomas 22 år.Jag har precis firat honom och han har öppnat alla presenter. Jag köpte 5 stycken filmer till honom och en biljett till Rumble of the Kings den 26/11. Jag köpte Halloween 1978, 300, Hostel (blu-ray), Creature from the black lagoon 1954 & Fist of fury med Bruce Lee. Nu ska vi mysa, äta snacka, dricka cola och kolla på någon film. Imorgon kommer jag börjar uppdatera bättre igen.Alla foton är tagna utav mig.


Filmmanus och annat

Hej alla läsare!

En vecka med mycket att göra


Uppdateringen har lidit lite då jag har haft mycket att göra dem senaste dagarna, speciellt med skolan och mitt filmmanus. Jag har skrivit väldigt mycket. Jag har även förberett lite saker inför imorgon då min pojkvän Tomas fyller år och då ska jag åka hem till honom och fira honom. På fredag ska vi ta det lungt och kolla på film. På lördag ska jag först träna MMA och sen åka till Angelica för att kolla på lite filmer. På söndag ska jag gå på bio med Sofia som jag inte har träffat på väldigt länge känns det som och nästa vecka har jag höstlov, men då ska jag sitta och skriva, skriva, skriva på mitt manus varje dag och träna MMA.
Nu vet ni vad som väntar mig dem främsta dagarna. Vad ska ni göra i helgen? Någon som ska kolla på skräckfilmer för att fira Halloween? Jag ska se några stycken, som Suspiria, Caligaris Kabinett, Evil dead 2 och några fler.

Film nr 872, 873, 874, 875, 876 & 877

Hej alla läsare!

Nu visar jag Shrooms, Subconscious Cruelty, Swedish horror, Sjätte sinnet, Tamara & Wizard of gore re-makeFilm nr 872, 873, 874, 875, 876 & 877
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Sleepaway camp

Hej alla läsare!

''stämningen som bygger upp till mordscenerna är bra gjord.''Sleepaway camp: Angela åker iväg på ett sommarläger tillsammans med sin kusin. Men väl där blir hon retad och trakasserad av i stort sätt alla de andra på lägret, till och med de anställda. Bara Angelas kusin och en pojke står på hennes sida. Snart så börjar folk på lägret att dö och ingen vet vem som är mördaren...

Nu var det ett tag sedan jag såg Sleepaway camp trilogin, men jag har sett dem flera gånger. Den första gillar jag mest. Den har ganska bra mordscener och stämningen som bygger upp till mordscenerna är bra gjord. Huvudrollen spelas bra och jag får genas sympati för henne, vilket gör att jag gärna följer hennes resa genom filmen. En utav dem bästa mordscenerna var duschscenen.

Ibland var filmen lite tråkig och man kunde ha kortat ner vissa scener som bara tog tid istället för att ge något. Slutet är bland det bästa som jag har sett och jag hade ingen aning om att det skulle sluta på det sättet alls. Jag ska definitivt se om ettan snart, men en stark trea är den definitivt värd.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

MMA 201

Hej alla läsare!♥

Här är det bästa MMA-teamet någonsin ;)

Det här är alltså en del från min MMA-grupp nämligen MMA 201. Vi har kul på träningarna, men även utanför klubben som i lördags då vi hade ätartävling och jag kom trea.
Jag står i mitten.
Isaac står i mitten.

Film nr 868, 869, 870 & 871

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Rottweiler, Pumpkinhead, Return of the evil dead 3 & See no evilFilm nr 868, 869, 870 & 871

Inför matchen

Hej alla läsare!

Glöm inte min S/W match den 26/11.

Just nu håller jag på och förbereder mig inför min S/W match den 26/11 och det kommer bli grymt kul!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Film nr 862, 863, 864 & 865

Hej alla läsare!

Nu visar jag Omen re-make, The Last winter, The  Orphanage & Cape FearFilm nr 862, 863, 864 & 865

Film nr 858, 859, 860 & 861

Hej alla läsare!

Nu visar jag Live Feed, Maniac, May & Murders in the Rue MorgueFilm nr 858, 859, 860 & 861

A chinese ghost story

Hej alla läsare!

''Alla miljöer är fantastiskt snygga, speciellt under nattscenerna''A chinese ghost story: En skatteindrivare kommer till en liten stad och hittar inte någonstans att övernatta, så han får tillbringa natten i ett gammalt tempel, hemsökt av demoner. Han blir där kär i en kvinna, men deras kärlek är omöjlig då hon är förslavad av en mäktig trädande.

Riktigt snygg och kuslig film. Alla miljöer är fantastiskt snygga, speciellt under nattscenerna som också är lite creepy. Jag tappade aldrig intresset under filmen och det fanns många riktigt bra scener. I en scen vaknar massor med döda skelett och det såg ganska roligt ut samtidigt som det var snyggt. Den kvinnliga huvudkaraktären har riktigt snygga frisyrer och kläder, vilket faktiskt fascinerade mig trots att jag inte brukar bry mig så mycket om just hår och frisyrer annars. Jag längtar tills jag kommer att se uppföljarna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Film nr 854, 855, 856 & 857

Hej alla läsare!

Nu visar jag House on haunted hill, Hypnos, Creep & The Last horror movieFilm nr 854, 855, 856 & 857
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Mammas nya kille...

Hej alla läsare!

I Polen så passade mamma på att skaffa sig en ny kille som ville förbli anonym.
12 nya filmer

Hej alla läsare!

I Polen hann jag köpa 12 nya filmer.


Jag åkte till Polen i torsdags och kom hem i tisdags. Jag hann köpa 12 nya filmer.

* Hand of death
* Dragon Lord
* Wheels on meals
* Chicago
* Water for Elephants
* THX 1138
* The Ocean waves
* Stay
* Memphis Belle
* Roman Polanski: Wanted and desired
* Dumbo
* The Strangers

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 851, 852 & 853

Hej alla läsare!

Nu visar jag Funny games org, Funny games re-make & House of Orphans


Film nr 851, 852 & 853

Jungfrukällan

Hej alla läsare!

''Jag gillar idén och därför tycker jag om dem här filmerna''Jungfrukällan:
Tore och Märeta har en dotter, Karin, som med sitt gyllene hår och blåa ögon charmar de flesta i sin närhet. Hon är älskad av alla. En morgon rider Karin iväg till kyrkan med ljus till den heliga jungfruns ära. Sägnen säger att det enbart är en jungfru som får bära ljusen. På vägen möter hon tre vallare. Karin erbjuder vallarna att dela hennes lunch men de nöjer sig inte bara med maten...

Tydligen är det här den första rape/revenge filmen och den är regisserad utav Ingmar Bergman. Last house on the left har helt och hållet rippat i stort sett hela filmen, så ifall ni har sett originalet eller re-maken så vet ni mallen för Jungfrukällan. Jag gillar idén och därför tycker jag om dem här filmerna och jag gillar även svart-vita filmer.

Skådespeleriet är bra och jag bryr mig om karaktärerna, även om dem som är lite mer egoistiska i familjen. Trots att filmen inte är särskilt brutal känns den ändå i magen på vissa ställen och det är tack vare stämningen och skådespeleriet. Jag börjar förstå varför Ingmar Bergmans genialitet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 848, 849 & 850

Hej alla läsare!

Nu visar jag Exorcisten, Exorcisten II & Dark Water re-make


Film nr 848, 849 & 850
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommer ni se Human Centipede 2 Full Sequence?

Hej alla läsare!

Kommer ni att se Human Centipede 2 Full Sequence?Jag kommer att se den och jag har blivit ännu mer intresserad utav den sen jag fick veta att den ska vara i svart-vitt. Det är något med svart-vita filmer som fascinerar mig och att göra en film i den stilen idag när det mesta är i färg är ganska smart faktiskt. Den kommer vara i svart-vitt,  men det kommer även att finnas med en till färg i vissa scener och nej det är inte en röd färg. Jag har läst väldigt mycket om filmen och vet i stort sett allting som händer i filmen och i vilken ordning. Jag vill absolut inte spoila för mycket, men den här filmen kommer nog att leverera 100 % på gore och äckel-planet. Tyvärr verkar den inte komma på bio här i Sverige så jag får nog vänta ett tag innan jag ser den, men det gör inget då får jag läsa runt om den ännu mer så länge.Och det här är lungt den bästa postern jag har sett och jag vill ha den i mitt rum!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Felidae

Hej alla läsare!

Felidae: En animerad film om katten Francis som flyttar till ett nytt område i vilket ett antal otäcka mord på katter har ägt rum. Francis försöker tillsammans med några andra katter lösa mordgåtan. De snubblar då över en ond plan att föda upp en ny ras med superkatter i ett försök att ta över världen.

Animationen var riktigt snygg och man kan bli lurad av att detta är en barnvänlig film, men det är den inte alls. Det fanns moment i filmen som fick mig att rysa litegrann speciellt experimenten som dem stackars katterna fick utstå, som var ganska utdragna.

Det fanns många galna sekvenser i filmen och den var väldigt spännande. Jag gillar dessutom katter väldigt mycket och fick väldigt stor sympati för alla kattar som blev mördade. Huvudkaraktären fick jag sympati för på en gång och jag ville följa hans resa för att upptäcka vem det är som mördar katterna. Gillar man animerade och mörkare filmer så rekommenderar jag den här.5 Favoriter: Skräckfilmer

Hej alla läsare!♥

Vilka är era 5 favoritfilmer inom skräckgenren?Mina är:
Suspiria, Dr Caligaris Kabinett, Insidious, Orphan & Halloween org.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 845, 846 & 847

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Fog, Dödens våning & Eaten AliveFilm nr 845, 846 & 847

Min manliga favoritfighter

Hej alla läsare!

Jason Mayhem Miller all the way!Jag är ett Jason ''Mayhem'' Miller fan och tycker att han är grymmast. Han är riktigt duktig, rolig och varje match han är med i är intressant att kolla på. När det gäller the Brawl som hände mellan honom, Diaz bröderna och Jake Shields så är jag helt och hållet på Mayhems sida och jag ogillar verkligen Diaz bröderna efter det dem gjorde och hur dem har uppförst sig sedan dess mot Mayhem.


Mayhem är coach för Ultimate Fighter säsong 14 som visas på tv4sport fredagar 22.00 och jag hoppas att han spöar skiten ur den andra coachen Michael Bisping när dem kommer mötas 3 december, jag är verkligen inget fan utav Bisping.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 842, 843 & 844

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Darkness, Death Academy & Devil's backbone

Film nr 842, 843 & 844
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Color me blood red

Hej alla läsare!

''Musiken var faktiskt ganska dålig och passade inte alls''Color me blood red: Den tredje i Friedman/Lewis ökända "Blood"-trilogi inspelad i Florida. Konstnären Adam Sorg blir känd när han målar tavlor med sitt eget blod. Till slut börjar han bli blek om nosen, och börjar att på olika bestialiska sätt ha ihjäl sina modeller för att kunna fortsätta skapa.

Jag är inget stort fan utav H.G Lewis skräckfilmer, men jag blev positivt överraskad utav Color me blood red. Början fångade mig inte så mycket, men ju längre in i filmen jag kom ju mer sögs jag in i historien och ville veta mer.

Det som intresserade mig också var att konstnären använde blod för att måla sina tavlor och jag använder fake-blod ibland till att måla mina och det gjorde mig ännu mer intresserad utav filmen. Musiken var faktiskt ganska dålig och passade inte alls på dem flesta ställena och det var även ganska lite blod för att ingå i en blod-trilogi. Det hade gärna fått vara fler mord och ännu mer spänning, men jag tycker ändå att filmen funkar och får en stabil trea.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 836, 837, 838, 839, 840 & 841

Hej alla läsare!

Nu visar jag Critters 1-4 som jag har i en box, The Coroner & ShadowbuilderFilm nr 836, 837, 838, 839, 840 & 841
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Jason Mayhem Miller vs Kazushi Sakuraba

Hej alla läsare!

För alla MMA-fans har jag lagt upp en video på Mayhems senaste match.Han mötte Kazushi Sakuraba och avslutade matchen väldigt snyggt, han hade lite tid att posera inför kameran under matchen gång också, vilket var kul.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 833, 834 & 835

Hej alla läsare!

Nu visar jag All the boys love Mandy Lane, Brainscan & Dark Floors

Film nr 833, 834 & 835
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 830, 831 & 832

Hej alla läsare!

Nu visar jag Cannibal Ferox, Mountain of the Cannibal god & A blade in the dark

Film nr 830, 831 & 832
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Filmlistan på önskade recensioner

Hej alla läsare!

När jag frågade vilka skräckfilmer ni ville att jag skulle recensera så var dessa filmer som jag fick som svar.


Texas Chainsaw Massacre, org
Frankenstein 1931
Dracula 1931
House of 1000 corpses - Recenserad
The Devil's rejects
Jag vet vad du gjorde förra sommaren
Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren
Jag kommer alltid veta vad du gjorde förra sommaren
Ju-On
Ju-On 2
The Burning
Insidious - Redan recenserad
The Ring org


Jag har redan börjar recensera några stycken som kommer upp snart, men ni får såklart alltid önska recensioner.

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 827, 828 & 829

Hej alla läsare!

Nu visar jag Silent night, deadly night, Spider baby & Stagefright

Film nr 824, 825 & 826
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

House of 1000 corpses

Hej alla läsare!

''Filmen innehåller en hel del intressanta karaktärer''House of 1000 corpses: Efter ett besök på ett skräckmuseum får ett par ungdomar reda på den lokala legenden om Doktor Satan. De beslutar sig för att undersöka saken och givetvis går deras bil sönder mitt i ödemarken. De tags till fånga i ett hus fullt med psykopater i bästa motorsågsmassakerstil. Skall de klara sig?

Det var ett tag sedan jag såg House of 1000 corpses. Jag kommer ihåg att jag köpte den när jag var 15-16 år i Polen och blev mycket nöjd med mitt köpt. Filmen innehåller en hel del intressanta karaktärer som blir presenterade för oss och storyn är bra. Visst är ungdomarna lite irriterande, men jag följer gärna deras resa och tycker faktiskt lite synd om dem när det händer dem något.

Vissa gore-sekvenser var riktigt bra som ''operationen'' som var ganska utdragen om jag minns den rätt. Slutet gillade jag också och jag gillar det mesta som Rob Zombie har gjort förutom Halloween 2 re-make.


Rob zombiesLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 824, 825 & 826

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Wrong Turn 2, Fall of the house of Usher & The Raven (Corman)Film nr 827, 828 & 829

Slumber party massacre III

Hej alla läsare!

''Inte alls lika kul att titta på som ettan''Slumber party massacre: Återigen samlas några tjejer för att ha pyjamas party efter att ha hängt tillsammans på stranden. Deras killar kommer och hälsar på dem under kvällen och det blir en del dricka och en del naket. Plötsligt hittas en utav tjejerna död och nu sätter paniken igång. Är borrmördaren igång igen och när slår han till nästa gång och hur ska dem överleva?

Upplägget är ungefär det samma som i första filmen och stämningen i den här filmen är mycket bättre än i andra filmen. Morden är också mycket bättre i den här filmen och det finns en del spänning, men tyvärr är den här ganska tråkig. Inte alls lika kul att titta på som ettan och twisten var inte särskilt bra heller. Trots att den här är bättre än tvåan är den inte så mycket bättre och den första filmen är den som enda som är sevärd i Slumer party massacre serien.Tredje och sista filmen i serien.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 821, 822 & 823

Hej alla läsare!

Nu visar jag Breed, Possession & Seven

Film nr 821, 822 & 823


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Skrivövning 4

Hej alla läsare!

Nu under Halloween-månaden passar mina skrivövningar i skolan perfektDen här är ganska lång och jag har döpt den till hydra. Man skulle ha med en tröskelväktare och jag valde att ha med hydra från den grekiska mytologin.  Vi fick bara en timme på oss så som vanligt är det här bara första utkastet, jag hann knappt läsa igenom det en enda gång innan timman gick ut.

En vattendroppe slår ner i mitt huvud och jag tittar upp. Regnet faller ner och kyler ner hela min kropp. Jag behöver söka skydd någonstans och letar efter ett gömställe. Min blick dras till en grotta och jag går till den. När jag är framme vid grottan tvekar jag och har inte bestämt mig ifall jag ska gå in dit eller inte. Regnet är den avgörande faktorn som gör att jag går in och min kropp känner genast värmen som kommer längre in från grottan. Det är mörkt i grottan, men jag bestämmer mig för att gå längre in. Det blir ljusare ju längre in i grottan jag kommer och när jag tittar på väggarna ser jag spår efter naglar.

Jag stannar upp och tittar närmare på märkena. Jag ser att någonting sitter fast i väggen och när jag drar ut det ser jag att det är en rutten nagel. Nageln ser väldigt liten ut, kan det kanske ha varit från något barn? Någon har antingen blivit tvingad in i grottan eller försökt att ta sig ut, vilket som känns min plan att söka skydd i grottan inte lika bra längre. Ett rytande ljud hörs lite längre in i grottan och jag vänder mig om för att se vad det är för något. Jag vet att jag inte borde gå dit, men min nyfikenhet kan inte hålla mig borta.

 

Mina fötter går försiktigt fram och jag ser ett hörn, men man kan bara gå till höger efter hörnet, vilket jag också gör. Jag stödjer mig mot väggen när jag går och känner hur smutsiga händer jag får utav väggen. Jag är framme vid hörnet och det bubblar utav nervositet i min mage. Jag svänger till höger och får syn på någonting några meter fram. När jag kommer närmare ser jag att det är något sorts monster med flera huvuden. Min hjärna letar efter ett namn till denna varelse som jag har framför mig och plötsligt slår det mig, HYDRA! och sen slår ännu en tanke mig, det här är inte bra. Jag vänder mig om för att springa iväg, men vägen som jag kom ifrån finns inte längre kvar utan det är bara en återvändsgränd. Jag vänder mig återigen för att möta hydrans blickar med min blick.

 

HYDRA

Du är död.

 

Förvirring inuti mig är stor och jag kan knappt ta in det faktum att hydran precis pratade med mig. Jag kommer inte ns ihåg vad monstret sa.

JAG

Va?

HYDRA

Du är här för att du inte tillhör dem levande längre. Du ska snart in i dödsriket, men du kan få en andra chans till livet om du klarar av att möta dina rädslor och synder i livet.

 

Jag

Hur då?

 

HYDRA

När du kommer gå in genom dörren bakom mig börjar din mardröm. Jag kommer att vara med dig spirituellt, men fysiskt kan jag inte hjälpa dig.

 

Hydran går undan och blottar den magiska dörren för mig. Jag vet att jag är död och att jag måste ta mig härifrån och därför bestämmer jag mig för att öppna dörren. När dörren öppnas möts jag av en hemsk lukt. Det luktar dött och ruttet. När jag har klivit in stängs dörren bakom mig och det är helt tyst i rummet. Utspridda över rummet finns mellanstora burar där människor sitter inlåsta. I en bur får en människa precis plats, men dem rör inte på sig. Jag går fram till en utav burarna, hukar mig och petar på personen som sitter i buren som är en väldigt mager liten pojke som inte kan vara mer än 8 år och är helt naken. Han slår upp ögonen i samma ögonblick som jag petar på honom och jag tar ett steg tillbaka för att rädsla kommer över mig. Han sträcker ut sin hand mot mig och jag hör honom säga tyst att han är hungrig. Hans mun är riktigt torr och läpparna har spruckit på flera ställen. Mina ögon söker sig till ett sår som han har på sin högra arm och det ser ut att vara ett bett.

 

Pojken drar in sin hand och sträcker den upp mot sitt öga istället. Han gräver in fingrarna djupt bakom ögat och jag hör ljudet av fingrarna som rycker och drar i ögat. Han skriker inte och gör knappt något ljud alls. Desperationen hos honom måste vara total och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Pojken rycker ut sitt öga och stoppar in det i munnen. När han tuggar på det sprutar det ut saft ur ögongloben som träffar mig rakt i ansiktet. Jag ser att pojken knappt har kraft kvar att tugga, men han tvingar i sig ögat och lägger sig sedan ner för att sluta ögonen en stund. Jag tittar runt på dem andra burarna som är fyllda med unga pojkar och flickor med stora sår på armarna och benen. Vem kan vara så grym att man låter unga människor svälta till den gränsen att dem måste äta sig själva för att kunna överleva någon dag till?

 

En utav burarna fångar min uppmärksamhet och jag går fram till den. Människan som ligger i buren har svarta vingar på ryggen och ligger med ansiktet neråt. Håret är långt och mörkt. Jag petar försiktigt på den högra skinkan och människan vänder då sitta ansikte mot mig och fräser. Ögonen är svarta som kol och tänderna i munnen är sylvassa. Det här är ingen människa, det är en varelse. Jag backar bakåt och ser att varelsen hoppar ut ur buren utan problem och ställer sig framför mig. Varelsen blir längre medan jag står och tittar på den och vingarna öppnar upp sig. Det här måste vara en demon.

Demonen går fram till en liten flicka som ligger i en utav burarna drar loss hennes högra ben. På bara några sekunder är benet separerat från kroppen, men flickan rycker knappt till. Köttet som nu blottas på flickan äcklar mig, men jag måste försöka fokusera på att ta mig härifrån. Det här är inte min plats, jag ska inte vara här. Hur kan jag vara död när jag känner mig så levande? Demonen släpper flickans ben som ramlar ner på golvet och ställer sig ner på alla fyra. Jag ser att någonting börjar växa ut från demonen och det jag ser är att flera armar, ben och demonkroppar växt ur från demonens bakdel. Allting sitter fortfarande ihop och ser ut som en stor demontusenfoting, men bara den första demonen har vingar på ryggen.

 

När varelsen är färdigutvecklad kryper dem mot mig och jag får panik. Jag backar upp mot väggen så mycket jag kan, men demontusenfotingen är riktigt nära mig. Tungan på demonen är utsträckt och den är riktigt lång. Jag ser att tungan söker sig in under min klänning och jag känner hur den skjuts upp rakt upp i mitt underliv. Jag skriker till och känner att det börjar rinna blod nerför tungan. Att dö som oskuld var nog inte det smartaste draget och jag ville verkligen inte förlora oskulden på det här sättet. Mitt i allt skrikande och tungvåldtäkten hör jag en röst som tillhör Hydra.

 

Hydra

Titta till vänster.

 

Jag lyder och tittar till vänster där jag ser ett vasst svärd ligga på ett bord väldigt nära mig. Om jag ska kunna komma härifrån måste jag ta mig i kragen och besegra demonen. Jag tar tag i svärdet, svingar det och hugger av tungan. Tusenfotingen ryter till och jag hugger in svärdet under hakan och trycker upp den ända tills den kommer ut ur huvudet med hjärnsubstans på. Demonen faller ner död på golvet och dem svarta vingarna faller av och landar på golvet. Min hand fingrar på tungan som fortfarande sitter fast inuti mig och med ett bestämt ryck drar jag ut tungan och känner hur slemmig den är. Jag slänger ner den på handen och torkar av min våta hand på klänningen. Att hugga ner allting som jag kommer att möta är min enda utväg och jag ska ge mig fan på att lyckas.

 

Jag går fram till dem svarta vingarna och sätter mig ner bredvid dem. Mina fingrar leker lite med fjädrarna och någonting inom mig vaknar. Jag vet att jag måste försöka få på mig vingarna. Jag förstår inte själv varför, men på något sätt måste dem bli en del utav mig. Jag tar upp ena vingen och försöker att placera den så rakt som möjligt på min rygg. När vingen nuddar min rygg börjar dem att växa ihop. Skriken forsar ur mig och det känns som att allting inom mig kokar. Värmen inom mig avtar och jag tar upp den andra vingen och låter den växa ihop med min rygg. Jag skriker igen och låter tårarna rinna nerför mina kinder medan jag avger skrik som inte är mänskliga. Efter att smärtan avtar reser jag mig upp med vingarna på ryggen och svärdet i min högra hand.

 

När jag tittar framåt ser jag en röd dörr som jag går till. Jag tar tag i handtaget och tittar tillbaka på demonen som jag besegrade och bestämmer mig för att öppna dörren. Jag går in och ser att jag har hamnat i ett nytt rum. Det enda som finns i rummet är en stor spiraltrappa. Jag går fram till den och tittar på trappstegen som är fyllda med fastspikade sylvassa spikar. Min blick riktas uppåt för att se vart trappan leder till och det jag ser ovanför mig är början på en bro. Jag ser att det finns någonting bakom trappan och jag går dit bort. Både fräscha och ruttnande lik ligger i en stor hög under början utav bron. På deras fötter syns många små hål deras överkroppar är helt uppöppnade och urholkade. Jag försöker att få igång rörelsen i mina vingar för att slippa ta trappan, men det fungerar inte. Jag har ingen aning om hur jag ska kontrollera mina vingar. Jag måste upp dit, jag har inget annat val. När jag är vid trappan försöker jag räkna hur många spikar det finns på varje trappsteg, men det är för många jag klarar inte av att hålla räkningen. Jag tar det första steget och känner hur spikarna trycks in i min fotsula. När jag tar dem andra trappstegen försöker jag att penetrera samma hål och inte försöka hålla så mycket utav mina fötter oskadda som det bara går.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 819 & 820

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Genuine: A tale of a vampire (som finns med på min utgåva utav Caligaris Kabinett) & Nightwatch (Danska filmen)

Film nr 819 & 820

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Slumber party massacre 2

Hej alla läsare!♥

''Jag brydde mig inte alls om karaktärerna''Slumber party massacre 2: Några tjejer från en rockgrupp bestämmer sig för att ta ledigt och åker ut till skogen, där en av tjejernas drömmar visar sig vare lite mer än bara drömmar.

Den här filmen började riktigt segt och tråkigt. Den fortsatte riktigt segt och tråkigt och slutet var en stor gäspning. Ingenting läskigt eller spännande hände alls fram till slutet och när det väl hände någonting så var det inte bra eller spännande.

Den här filmen är ett riktigt sömnpiller och den är bara löjlig. Jag brydde mig inte alls om karaktärerna och jag ville bara att alla skulle dö så fort som möjligt så att filmen kunde ta slut. Det här är verkligen en utav den sämsta skräckfilmerna som jag någonsin har sett.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Film nr 816, 817 & 818

Hej alla läsare!

Nu visar jag Man bites dog, The Deadly spawn & Suspiria dokumentärenFilm nr 816, 817 & 818


Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Slumber party massacre

Hej alla läsare!

''Dem bästa scenerna var såklart när mördaren gick runt med sin borr''En tjej bestämmer sig för att ha ett pyjamas party då hennes föräldrar åker bort. Hon bjuder in sina kompisar och den nya tjejen Valerie som många verkar ogilla. Valerie hör att dem andra tjejerna snackar skit om henne, blir upprörd och tackar nej till att komma till partyt. På kvällen börjar tjejernas party, men plötsligt dyker en oinbjuden gäst upp med en riktigt stor borr.

En ganska bra slasher faktiskt. Dem bästa scenerna var såklart när mördaren gick runt med sin borr för att leta efter offer från pyjamaspartyt. I en scen använder han borren nästan som en snopp och det kanske visar att han inte kan ha sex utan måste använda borren för att känna någon sexuell utlösning. Det var några bra mordscener, men dem kunda ha gjort det mycket äckligare. Den är ganska spännande, men mördaren presenterades ganska tidigt och då blir det ingen överraskning om vem det är som mördar vilket var lite tråkigt. Jag tycker ändå att dem hade lyckats med stämningen och jag ville följa karaktärerna och se vad som hände med dem.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vilken vampyr är eran favorit?

Hej alla läsare!

Vilken vampyr vill du helst bli biten av?Genom åren har det kommit en hel del olika vampyrer och här nedan listar jag några utav dem som jag gillar mest. Rösta gärna på eran favorit.

1. Nosferatu - Spelad utav Max Shreck2. Dracula 1931 - Spelad utav Bela Lugosi3. Nosferatu 1979 - Spelad utav Klaus Kinski4. Blade - Spelad utav Wesley Snipes5. Evil Ed (Fright night 1985) - Spelad utav Stephen Geoffreys6. Annan, skriv gärna vem isåfall!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kingdom of the spiders

Hej alla läsare!

''Det som gör att filmen inte funkar så bra är att jag aldrig kände något hot från spindlarna.''Handling: Boskap hittas döda under mystiska omständigheter i en liten stad. Dr. Rack Hansen som undersöker dödsfallen upptäcker att de är orsakade av migrerande fågelspindlar.

Väldigt kul att se William Shatner i en skräckfilm! Det som gör att filmen inte funkar så bra är att jag aldrig kände något hot från spindlarna. Dem fanns där och gick runt, men man hade gjort det på fel sätt. Det man skulle göra var att få tittaren att känna sig hotad och verkligen känna att det skulle krypa ut spindlar genom tv-rutan, men fokus la sig ibland på fel ställen och då glömde man helt bort spindlarna och man ska ju aldrig glömma bort hotet! De sista 15 minuterna när det blir kaos i staden är ganska bra och det är en del blod, spindelnät och massor utav spindlar som kryllar på människor, synd bara att allting innan inte kändes hotfullt alls.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Nya bilder från Human Centipede II Full sequence

Hej alla läsare!

Nya bilder från Human Centipede II Full sequence, kolla in!

Det kommer komma en tredje film som kommer bli den sista i serien, som håller på att arbetas med nu.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Önska skräckfilm!

Hej alla läsare!♥

Nu när jag kommer fokusera extra mycket på skräckfilmer i Oktober, så får ni gärna önska en skräckfilm som ni vill att jag ska recensera!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Strangeland

Hej alla läsare!

''Något som också är till en fördel för filmen är att Robert Englund är med''Handling: En sadistisk psykopat lockar till sig ungdomar via internet, för att sedan utsätta dem för fruktansvärd tortyr. När Genevieve Gage och hennes väninna luras i fällan och väninnan hittas död gör Genevieves pappa Mike, en hårdnackad polis, allt för att hitta sin dotter. Spåren leder honom in i en fasansfull värld av invigningsriter, kroppsliga ritualer och tortyr.

Den började ganska intressant och två tonårstjejer presenterades som var inne på en internetchat. Man fick en känsla utav att något skulle gå fel på en gång, vilket det också gjorde. Filmen är ganska kort och det hinner hända en del, men tyvärr är Captain Howdy inte särskilt intressant.

Ingen utav karaktärerna i filmen har någon märkbar utveckling och det kändes lite jaha i slutet. Vissa scener hade potential som piercingscenerna och hämndscenerna i andra halvan utav filmen. Något som också är till en fördel för filmen är att Robert Englund är med och han gör en bra insats. Tråkigt att ge den här filmen en tvåa, för den hade potential men ibland är det så.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 813, 814 & 815

Hej alla läsare!

Nu visar jag Machete, The Wolfman re-make & Hobo with a shotgun

Film nr 813, 814 & 815
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Shark Night 3D

Hej alla läsare!

''Det här är en sådan skräckfilm som vi har sett tusen gånger fast i olika miljöer''Handling: Sju vänner är på semester i soliga Lousianna Gulf, där de faller offer för ett antal hajattacker, men varför är just hajarna där?

Jag blev riktigt besviken. Filmen är riktigt tråkig och det känns som att det inte händer någonting i filmen alls. Ganska lite gore och när hajen väl kom såg man inte så mycket. Karaktärerna var platta, tråkiga och förutsägbara, ingen hade någon sorts utveckling alls. Det här är en sådan skräckfilm som vi har sett tusen gånger fast i olika miljöer och jag bara gäspade mig igenom den.

Twisten blev jag inte alls imponerad av och det fanns ingen spänning i filmen alls. Dem borde ha fokuserat mer på spänningen, vattnet och miljöerna som dem kunde gjort så mycket mer med, men nu blev det riktigt dåligt. Jag ogillar att behöva ge filmer ettor, men Shark Night 3D förtjänar den, hoppas verkligen att Bait (också hajfilm) kommer vara bättre än den här.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Oktober och Halloween

Hej alla läsare!♥

Snart är det Halloween och det är dags att ta fram skräcken!Oktober är en månad som jag tycker är väldigt mysig och det pirrar lite i magen när jag tänker på att det har blivit oktober. Löven har fått en annan färg och vädret är ganska mysigt. Främst tänker jag på Halloween sker den 31/10 och på att jag kommer att fokusera ännu mer på skräckfilmer under den här månaden och ta fram så många skräckfilmer jag kan och bara visa upp skräckfilmer från min samling. Vad tänker ni på när ni hör oktober?

Jag tänker skriva om
flera filmserier, som Hellraiser, Sleepaway camp, Wrong Turn och många fler. På bilden bredvid ser ni min pojkvän Tomas som sitter och läser i min skräckbok och bilden är tagen utav mig.

Biograferna är inne
på samma spår som mig och har satt fler premiärer för skräckfilmer just under oktober och den film som jag längtar efter att gå se på bio är Paranormal Activity 3 som jag ska se med min klass på premiären och vi ska även se de två första hemma hos mig innan. Välkommen till en oktobermånad som kommer vara fylld utav skräck! Jag hoppas att alla skräckälskare ser fram emot detta.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Starz Bunnies Theatre

Hej alla läsare!♥

Kolla in kaninerna som gör parodier på filmer!


Här är en väldigt rolig sida där man kan se 30-40 sekunders parodier på olika filmer. Dem har gjort ganska många skräckparodier på bland annat Saw, Halloween & många fler. 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

RSS 2.0