Annonser från BloggPartner

Sleepaway camp 2


Hej alla läsare!

''Trots det negativa så gillar jag morden, karaktärerna och den är underhållande''


Mördaren från första filmen har släppts ut från psykhemmet efter några år och genomgått ett könsbyte. Nu ska mördaren agera lägerledare för massa ungdomar igen. Kommer mördaren kunna stå emot sina mördarinstinkter eller borde ungdomarna fly för sina liv?

I tvåan vet man redan vem som är mördaren innan filmen börjar och då är väldigt viktigt att ha sett första filmen innan man ser tvåan eller trean. Filmen innehåller en viss spänning, speciellt under skogsscenerna på natten och dem funkar väldigt bra, men ibland känns filmen tråkig och eftersom att vi redan vet vem mördaren är blev slutet lite jaha? Ni ser Freddy handsken och Jason masken på bilden och svaret på eran fråga är, ja dem används i filmen.

Just när man vet vem mördaren är när filmen börjar kan man lösa på olika sätt för att ändå få ett spännande slut, men jag tycker att dem inte gjorde det i Sleepaway camp 2. Trots det negativa så gillar jag morden, karaktärerna och den är underhållande därför får den en stabil trea.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: BlueRoseCase

Hmmm... jag minns inte alls mycket av den här och jag är inte helt säker på att jag mina minnesbilder inte egentligen kommer från trean...

2011-10-31 @ 16:41:16
URL: http://bluerosecase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0