Annonser från BloggPartner

Devil

Hej alla läsare!

''Jag måste erkänna att det fanns en scen som var väldigt bra gjord och lyckades fånga den läskiga stämningen som gjorde att armhåren reste sig''Fem främmande personer blir instängda i en hiss och man försöker att få dem ut, men det verkar inte fungera. Stämningen i hissen blir mer och mer spänd. Någonting finns i hissen, men vaddå?

Jag var väldigt skeptisk till denna då jag inte gillat filmer som M Night Shyamalan har skrivit manus till och bara två har fått ett godkänt betyg dvs 3/5 och de andra har fått mindre, men ibland överraskas man och jag gillade Devil. Jag gillar ofta filmer som utspelar sig mest på ett och samma ställe och en hiss var ganska perfekt för den här filmen. Hissen känns väldigt trång, klaustrofobisk och det är ganska svårt att själv ta sig ur en hiss som man har fastnat.

Jagt tycker att den höll spänningen igenom hela filmen och jag undrade hela tiden hur det skulle sluta, för jag kunde inte gissa mig fram till det riktigt. Jag tycker att det var smart att inleda filmen med historien om djävulen för det knöt ihop filmen på ett väldigt bra sätt och gjorde den mera logisk. Jag måste erkänna att det fanns en scen som var väldigt bra gjord och lyckades fånga den läskiga stämningen som gjorde att armhåren reste sig och det är mycket tack vare den som denna filmen får en fyra. Jag vill gärna se mer skräck som denna.


Hello Kitty trosor i mitt filmrum

Hej alla läsare!

''Hello Kitty trosor och filmer, AWESOME''Här står jag framför tre utav mina filmhyllor, vilket är ungefär hälften utav mitt film som snart är fylld med 1000 filmer och massor med filmsaker. Rummet är inte riktigt klart än jag behöver köpa till fler hyllor så att allting får plats. Jag kände för att visa er lite utav rummet ändå.


Gojira (Godzilla)

hej alla läsare!

''Det jag gillade mest med filmen var på vilket sätt de kom på att döda Gojira med vilket var väldigt originellt.''En stor eldsprutande ödla som har fått namnet Gojira vaknar utanför Tokyos kust på grund av kärnvapenprovsprängningar och nu försöker forskare och militären att hitta ett sätt att sätta stopp för Godzilla, men ingenting fungerar fram tills att en forskare upptäcker ett mycket speciellt vapen.

Jag gillar Gojira och tycker att filmen behandlar temat om kärnvapen väldigt bra. Det jag gillade mest med filmen var på vilket sätt de kom på att döda Gojira med vilket var väldigt originellt. Normalt sätt så dödad monster med eld eller vanliga metoder, men nu så har man kommit på en syreförstörare som skulle kunna användas på helt fel sätt om det hamnade i fel händer. Det är väldigt mycket protest mot kärnvapen och vapen i den här filmen vilket tilltalar mig. Jag tycker att monstret är snyggt gjord för att vara från 1954 och den svart-vita bilden gav charm åt filmen. Jag tycker att denna är den bästa utav alla Godzilla filmer som jag har sett hittills och jag har sett fyra stycken.


Sci-Fi mässan 2010 Stockholm del 2

Hej alla läsare!

Många var intresserade utav att vad jag hade köpt på mässan och här kommer den första delen utav det jag har köpt.Här är allting som jag och Tomas köpte tillsammans på mässan under första dagen.

Jag köpte en väldigt snygg utgåva utav blind dead filmerna (zombiefilmer), den kostade 599 spänn.

Man fick med en liten bok och en extraskiva med information om regissören, vilket alltid är trevligt.

Den här Hammerboxen innehåller 13 filmer från Hammer och jag har inte sett en enda som finns med i boxen, men den kostade bara 299 spänn och jag har gillat de andra Hammerfilmerna som jag har sett så jag var tvungen att köpa denna.

Jag hittade en box med 6 stycken Godzilla filmer och har nu sett tre stycken utav dem sen jag köpte den och den är klart värd sina 159 kronor!

En box med fem stycken flugan filmer för endast 99 kronor! Fler bilder på vad jag har köpt kommer, så oroa er inte ni kommer att få se allting + mer bilder från mässan.

 

 
Sci-fi mässa puss

Hej alla läsare!

Lite kärlek fick det bli på mässan.
1000 filmer snart..

Hej alla läsare!♥

Snart kommer min filmsamling bestå utav 1000 filmer, bara ungefär 20 stycken kvar, I'm so freakin' happy!


På den här bilden är det jag och endast 400 utav mina snart 1000 filmer.


Sci-Fi mässan 2010 Stockholm del 1

Hej alla läsare!

''Förutom de 43 filmerna som jag köpte idag, fick jag även med mig 4 nightmare before christmas pins, 2 dockor och 2 signerade filmer.''

Årets Sci-Fi mässa var väldigt rolig och jag och Tomas ska dit igen imorgon och se vad som finns kvar. Jag köpte massor med filmer, hela 43 stycken och förutom de 43 filmerna som jag köpte idag, fick jag även med mig 4 Nightmare before christmas pins, 2 dockor och 2 signerade filmer. Tomas köpte åtta stycken filmer, en tröja och så fick han en nyckelring utav mig. Allt som vi köpte får ni se i nästa inlägg. Jag kommer svara på alla kommentarer imorgon efter att jag har kommit hem från mässan, så kommentera på!Jag hittade den lekande människan aka Kick-ass på årets Sci-Fi mässa i Stockholm.En kompis från kulturama, Eric var också på mässan.

Här är jag utan min mask, efter att ha haft den på mig i fyra timmar. Det blev väldigt varmt och det var dags att gå hem.
Kick-Ass posar.Tomas håller i sopsäcken där vi la allting som vi köpte och den blev ganska tung.
Jag håller i säcken.Jag står i kön för att hämta ut min jacka.

Videon innan mässan!

Hej alla läsare!

Här är videon som jag egentligen skulle posta innan jag drog, men inte hann.
Innan Sci-Fi mässan

Hej alla läsare!♥

Här ser ni mig, en liten Sam.

Videon hann tyvärr inte laddas upp innan jag gick :/


A ghost in the window

Hej alla läsare!

Ser ni spöket i fönstret? Nej det är ju bara jag som filmar en scen haha!
Min dräkt inför Sci-Fi mässan imorgon!

Hej alla läsare!♥

Sam är klädd i en liten bebisdräkt, vilket nog kommer passa mig perfekt.


Jag har länge hemlighållit vad jag ska klä ut mig till imorgon på Sci-Fi mässan i Stockholm, men nu ska ni såklart få veta det och det är Sam från Trick R Treat, så om ni ska till mässan imorgon och ser mig i den dräkten där så tveka inte att säga hej, det kommer bara göra mig väldigt glad. Jag kommer  vara där både på lördag och söndag i min dräkt. Jag kommer göra en liten webcam-hälsning till alla som jag lägger upp på bloggen imorgon innan jag och Tomas åker till mässan. Vilka utav mina läsare vet att dem ska gå?
The Tortured

Hej alla läsare!

''Vissa tortyrscener var lite smått obehagliga, men ingenting som man inte har sett förut.''


En man (Jesse Metcalfe) och en kvinna (Erika Christensen) förlorar sin son som blev kidnappad och mördad. De gör allt för att hitta sin son, men när polisen hittar sonen är det redan försent. Mördaren blir ställd inför rätten och döms till fängelse, men det är inte tillräckligt för paret, utan dem vill se mördaren lida lika mycket som deras son gjorde och bestämmer sig för att utföra sin egen dom.

Innan filmen började så såg jag att det var en Twisted Pictures produktion och då blev jag lite hoppfull eftersom att det är trots allt därifrån Saw-filmerna kommer. Jag blev besviken på den här filmen. Jag tycker att dem hittade mördaren alldeles för tidigt för när paret väl fick tag på mördaren så kändes det bara, jaha? istället för okej nu kommer det bli riktigt spännande.

Vissa tortyrscener var lite smått obehagliga, men ingenting som man inte har sett förut. Jag tycker även att de kunde ha varit mer metodiska och fått just dem scenerna att flyta på lite. Som min pojkväm Tomas sa så velade paret hela tiden mellan att mannen inte ville till att kvinnan inte ville och så vidare, det hade varit bättre om båda har varit helt bestämda från början och verkligen blivit galnare och galnare. Särskilt snyggt filmad var den inte heller, men en sak som var riktigt bra i filmen var slutet. Jag tycker att dem gjorde ett jättebra jobb med speciellt en händelse i slutet och för att veta vad jag menar så måste ni se den.


4 månaders firande

Hej alla läsare!

''Vi började med att äta en förrätt som blev hemmalagade nachos med guacamole och salsasås, det var riktigt gott.''Den 24/11-2010 firade jag och Tomas 4-månader tillsammans. Tomas bjöd mig på en jättegod middag på en mysig restaurang, Texas Longhorns i Sundbyberg. Efter att vi hade ätit middagen och var övermätta åkte vi hem till Tomas och hade det väldigt mysigt med film, choklad och massor med pussar och tafs ;)


Vi började med att äta en förrätt som blev hemmalagade nachos med guacamole och salsasås, det var riktigt gott.

Jag åt ribs med en majskolv, pommes frites och coleslaw sallad.

Tomas åt en steak på 300 gram, en majskolv, pommes frites och lite sallad vid sidan som jag senare fick äta upp.

Det blev glass till efterätt.

NOM NOM MUMS!


Ravenous

Hej alla läsare!

Vad gör man om man hamnar någonstans där maten har tagit slut? Äter sina medkamrater förstås!I mitten av 1800-talet var Amerika ett land där människans gränser sattes på prov. 1847 anländer en man, Colqhoun, till en öde militärförläggning. Han berättar att han tillsammans med andra nybyggare har överlevt genom att äta sina döda kamrater...

Jag gillade effekterna i denna filmen och det var kul att se några bekanta ansikten som David Arquette vara med i den här filmen. Något annat som jag också gillade var musiken, den var väldigt skön att lyssna på och det gjorde att filmen flöt på bättre. Det som sänkte filme var att den ibland var lite tråkig och att fotot kunde ha varit bättre på vissa ställen, men jag tycker ändå att den är värd en riktigt stark trea. Jag gillade även vintermiljön som filmen utspelade sig i för jag tycker att snö är riktigt vackert i film, speciellt när man använder sig utav miljöer där det finns snö på riktigt. Kannibalfilmer tycker jag är ganska intressanta beroende på hur man har utfört dem. Jag har sett ganska många och en del har varit riktigt dåliga, medan andra har varit ganska bra och denna är ganska bra.


11 år sedan pappas död

Hej alla läsare!

''Han hade ringt henne under natten för att säga hejdå och berätta att han älskade henne.''


Idag är det precis 11 år sedan min pappa dog och jag kommer fortfarande ihåg den dagen väldigt bra. Jag blev väckt utav mamma för att hon hade något att berätta och det var att pappa hade dött på natten. Mamma berättade även att han hade ringt henne under natten för att säga hejdå och berätta att han älskade henne.

Trots att jag precis hade fått veta den hemska nyheten så gick jag till skolan, men jag var annorlunda. Jag pratade inte med någon och slöt helt ihop mig och det pågick nästan varje dag sedan pappas död. Jag grät knappt och sa inte så mycket och hade allting ihoptryckt inom mig. Jag har aldrig riktigt pratat ut om känslor kring pappas död och hur jag har mått de senaste åren. På bilden sitter jag framför min pappas hjärtformade gravsten och det är mamma som har tagit kortet, som är från idag då vi gick till kyrkogården i Sollentuna.

Devil - Bra eller dålig?

 

Bra eller dålig?


Vad tror ni om nya filmen Devil som har biopremiär den 26 november? Handling: En grupp främlingar fastnar i en hiss och inser snart att en utav dem är inte vad den personen utger sig för att vara. Jag har tänkt se den här på bio på måndag. Dela gärna med er åsikter och tankar kring denna oavsett om ni har sett den eller inte.


Film nr 412 & 413

Hej alla läsare!

Nu visar jag Donnie Darko & Lock, Stock and two Smoking barrels på blu-ray. 

Film nr 412 & 413

 


The Social Network

Hej alla läsare!

''Jag störde mig mest på honom och tyckte att han var en idiot.''En sen kväll 2003 sätter sig Harvardstudenten och dataprogrammeringsgeniet Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar intensivt jobba med en ny idé. Ur allt bloggande och programmerande växer det fram som snabbt ska komma att bli ett globalt socialt nätverk och en revolution inom kommunikation. Bara sex år och 500 miljoner kompisar senare är Mark Zuckerberg den yngsta biljonären genom tiderna… men för den här entreprenören så leder framgången till både privata och rättsliga komplikationer.

Regisserad utav David Fincher
. När filmen började så gillade jag inte alls Mark Zuckerberg, jag störde mig mest på honom och tyckte att han var en idiot, men ju längre in i filmen jag kom så började jag förstå honom bättre och bättre och det hjälpte även filmen en hel del. Jag gillade filmberättanden hur dem hoppade från olika rättegångar till dåtidsscenerna. Jag tycker att skådespelarinsatsen var väldigt bra och Jessie Eisenberg gjorde ett bra jobb som Mark Zuckerberg. Jag tycker att denna är minst lika bra som Seven och Fight Club och jag vill gärna se ännu mer från Fincher. Det enda negativa är att filmen är två timmar och faktiskt känns som två timmar och därför når den inte högsta betyg för mig.Nyvaken bild

Hej alla läsare!

4-månader idag.Ville slänga in en bild på mig och min söta pojkvän Tomas när vi precis hade vaknat, fast Tomas valde att fortsätta sova.


Film nr 414, 415 & 416

Hej alla läsare!

Nu visar jag Taxidermia, The Terror & Beautiful Creatures på dvd.

Film nr 414, 415 & 416


Vart går gränsen?

Hej alla läsare!

Fiktiva filmer - Vart drar du gränsen?


Nu efter att ha bekantat mig lite med A Serbian film så har jag börjat tänka på vart gränsen går. Olika människor drar olika gränser för vad de klarar av inom film. Så länge en film är fiktiv dvs ingenting i filmen sker på riktigt så tycker jag inte att den bör förbjudas. Vart skulle jag dra en gräns? Har jag ens en gräns? Nu pratar jag om fiktiva filmer, självklart vill jag absolut inte titta på snuff-filmer där människor blir skadade och dör på riktigt, men inom fiktiva filmer har jag svårare för mig att dra en gräns. Jag trodde alltid att jag ska ha hitta filmer som kommer att få mig att säga stopp, nu gick jag fan över gränsen för min del, men efteråt då jag har tänkt på dem så har det inte varit så för mig. Jag kan dock rada upp en del filmer som har fått mig att må lite illa och som har kommit närmast gränsen och dem är:


Cannibal (Marion Doras).

Det som fick mig att må ganska illa när jag såg Cannibal var den verklighetstrogna obduktionsscenen som var väldigt utdragen och ville verkligen inte ta slut, medan jag verkligen ville att den skulle ta slut. Dels för en annan scen som var väldigt sjuk eftersom att denna filmen är baserad på en verklig historia. Det var flera år sedan, men scenerna sitter fortfarande i mitt huvud och känns nästan så gott som nya. Jag har skrivit om denna filmen förut i min blogg och då lite mer utförligt, men kan inte hitta länken nu, men om ni orkar så får ni leta upp den och läsa mer om filmen intresserade er.Saló 120 dagar av Sodom (första gången jag såg den)

Jag hade läst så mycket om denna innan och jag visste precis vad jag gav mig in på när jag bestämde mig för att se den här. Den är obehaglig från början till slut och gjorde ett oerhört starkt intryck på mig. Den värsta scenen är inte när ungdomarna blir tvingade till att äta bajs, utan när dem senare blir torterade och under de scenerna så spelas fascistisk musik upp. Det är en film som är väldigt samhällskritisk och varenda scen har någon slags betydelse.
Martyrs (speciellt slutscenen)

Den började som en gore-film och första halvan störde mig inte alls särskilt mycket utan jag var imponerad utav alla effekter, men när huvudrollen blev tillfångatagen då började filmen beröra mig väldigt mycket. Jag led med henne och speciellt vad dem gjorde med henne i slutscenen.


Irreversiblé (tunnelscenen - riktigt plågsamt att se)

Ja den tio minuters långa våldtäktsscenen var riktigt jobbig att se, mest för att allt sker i ett enda klipp och det kändes mer verkligt.


Nästan vilken krigsfilm som handlar om andra världskriget för jag har släktingar som levde igenom kriget och det hände på riktigt. Som ni ser så är det inte bara skräckfilmer som kan få en att må illa eftersom olika människor tycker att olika saker är obehagliga. Så min fråga till er läsare är, vart drar ni gränsen och vilka filmer har fått er att må illa?

Tre senaste biofilmerna

Hej alla läsare!

På mindre än en vecka har jag hunnit med tre biobesök och dessa är de senaste biofilmerna som jag har sett.The Social Network


Unstoppable


Harry Potter and the Deathly Hallows part 1

A Serbian film: Fortsättning

Hej alla läsare!

Helt fucking sjuk!


Jag har nu läst på flitigt om A Serbian film för att få reda på vad det är som är så shockerande i filmen eftersom att jag inte har sett den. Det jag läste var helt sjukt och det krävs en del för att få en gore-hound som mig att säga att någonting är sjukt, men denna film verkar vara helt fuckin' sjuk. Jag tänker inte skriva det jag läste för jag vill inte förstöra någons dag eller få någon att må riktigt dåligt, men om ni vill läsa själv så hänvisar jag hit.

Handling? Den före detta porrstjärnan Milos accepterar sitt livs roll utan att inse att regissören har ett mordiskt uppsåt. Kritiker har kallat filmen för en av de mest chockerande och skrämmande filmerna som någonsin gjorts.

Det har hypats kring många filmer och ofta är de rena besvikelser, men den här hypen verkar vara på riktigt. Jag har inte läst en enda kommentar där det har stått: Den var ganska mesig, tråkig, inte alls störande och då måste jag faktiskt tro på hypen den här gången. Det har funnits några filmer som jag har hört mycket äckel om och läst om dem i flera månader innan jag har sett dem som Saló, Irreversible & Martyrs, men jag funderar på att kanske inte ens se den här filmen, trots att gore-hounden inom mig skriker att jag vill. Jag har även läst slutet på denna filmen och wow vilket fucked up slut. Jag ska nog vänta med att se denna på ett bra tag iaf och se vad andra tycker om den, men har ni några åsikter att dela med er om denna film så gör det gärna. Har ni sett den? Ännu bättre, då får ni gärna skriva vad ni tyckte om den.

A Serbian film

Hej alla läsare!

Årets vidrigaste film?A Serbian Film verkar vara årets vidrigaste film. Jag har inte hunnit se den ännu, men utav det jag har hört så ska denna verkligen testa ens gränser och ha riktigt bra effekter. Jag får två olika känslor utav denna, antingen är denna i samma nivå som Grotesque och då kommer jag att hata den eller så är den i nivå med Hostel fast värre och då kommer jag att älska den. Jag vill se den, men om den är som Grotesque så kommer jag ångra att jag slösade tid på den. Om någon utav mina läsare har sett så snälla säg vad ni tyckte om den för jag är väldigt nyfiken.


Film nr 409, 410 & 411

Hej alla läsare!♥Nu visar jag Kick-Ass, Brustna Omfamningar & Invictus allihopa på Blu-ray.Film nr 409, 410 & 411

 


Under Sängen fortsätter

Hej alla läsare!Till er alla som har längtat efter fler bilder från min långfilm så kommer ett par här från dagens inspelning.


Snart är mitt filmrum fixat

Hej alla läsare!Snart är mitt filmrum fixat och det behöver inte se ut såhär längre...
The Tattooist

Hej alla läsare!

''Ingenting, absolut ingenting bra med denna.''En ung tatuerare är del i att släppa lös en ond ande som sedan lever genom hans tatueringar och förbannar de han tatuerar och nu måste han försöka sätta stopp för allt och hitta orsaken till detta.

Ingenting, absolut ingenting var bra med den här filmen. Det kändes inte som att det riktigt fanns någon stabil handling och det tog ett riktigt bra tag innan något ens hände. Jag sympatiserade inte med någon karaktär och de flesta spelade riktigt dåligt, jag brydde mig inte ifall någon dog och brydde mig verkligen inte om huvudkaraktären skulle klara av att sätta stopp för allting som hände.

Det skulle ha varit så mycket bättre om filmen hade handlat om att han mördade folk och blev ond, men den här filmen var ganska mesig och väldigt väldigt tråkigt. Jag kände absolut ingenting för den här filmen och då menar jag verkligen ingenting. Det fanns försök till bra effekter i filmen, men där föll det också för hela filmen var bara helt ointressant. Om ni har tänkt att se en skräckfilm så skippa verkligen denna för jag fann ingenting bra med den.


Tomas & I love you, man

Hej alla läsare!Nu visar Tomas upp en utav sina favoritfilmer som han har i sin filmsamling,

I love you, man.

Långa trailers? NEJ TACK!

Hej alla läsare!

Jag HATAR HATAR HATAR långa trailers som spoilar hela filmen.Hur får man lust att se en film där man redan vet vad som händer och hur det kommer att sluta? Nej usch, jag föredrar korta trailers med mer mystik där man inte alls förstår någonting för då vill man ju gå och se filmen. Jag såg trailer till The Town och den var jättelång och alla frågor jag hade besvarades redan i trailern, fy fan! Jag har ingen lust att se den på bio efter det, precis när den började så tänkte jag det här var interessant undrar om det kan vara på det sättet och tänkte att ifall jag såg den så skulle jag få svar på det när jag gick och såg filmen, men nej jag fick svaret redan i trailer, suck! Nej tack för såna trailers.

Snart får jag dessa..

Hej alla läsare!Dessa 3 filmer kommer snart att befinna sig i min filmsamling, Princess Mononoke på dvd och I'm a Cyborg but that's ok! och Million dollar baby på blu-ray.
A walk in the woods

Hej alla läsare!


Film nr 406, 407 & 408

Hej alla läsare!Nu visar jag Stay Alive, Sanningen om rödluvan och The Ruins.Film nr 406, 407 & 408


Bloodydisgusting

Hej alla läsare!♥

Nathalie
driver en blogg som heter Bloodydisgusting och har en väldigt bra skräckblogg så det är inte så konstigt att vi kollar in varandras bloggar för recensioner, senaste info och annat Jag gillar även hennes design som verkligen tar fram det mörka och får en att förstå vad det är för blogg hon driver. Jag tycker att det är väldigt roligt att hon vann min bloggtävling, det är synd att hon inte kunde ta sig till årets Sci-Fi mässa i Stockholm, men jag kommer att fota massor och filma och hoppas på att det kommer glädja henne litegrann. Jag tycker definitivt att ni ska ta en titt på hennes blogg, så kika in på den här.Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Hej alla läsare!♥Lord Voldemort blir allt starkare och får allt fler anhängare, och har nu tagit kontroll över trolldomsministeriet och Hogwarts. Harry, Ron och Hermione bestämmer sig för att avsluta Dumbledores uppdrag och hitta och förstöra de kvarvarande horrokruxerna, och därmed besegra Voldemort.

I onsdags såg jag den nya Harry Potter filmen på bio. Det första som slog mig var att deathetars påminde mig väldigt mycket om nazisterna och deras ideologi om en ren ras och utrota det dem inte gillar och det är ju precis det som de onda vill uppnå i denna film, vilket är lite skrämmande och då fick filmen även lite mera djup. Filmen blev bättre och bättre ju längre den pågick och den kändes inte alls som 2 timmar och 30 minuter, mer som knappt 2 timmar, vilket är ett bra tecken.

Eftersom att detta är den första delen så är det klart att dem bryter ungefär mitt i hanlingen och den får inget riktigt slut, men det gör inget då man vet att den andra filmen kommer i juli. Fotot i denna filmen var mycket snyggare än i de andra och denna är den bästa i serien enligt mig. Jag gillade speciellt mycket scenen då de öppnade en utav de horrorkruxerna som de ska förstöra och dimman från den bildade snygga saker. Det fanns en del ledsna moment, men även en del skämt, men denna har inriktad sig mer på att ta fram det mörka i handlingen vilket tilltalar mig mer.Placebohoes födelsedag del 1

Hej alla läsare!

Här kommer första delen utav bilder från min födelsedag. Jag var väldigt nöjd med dagen, jag gjorde bål som bestod utav Vodka, Apelsinjuice, hallon, blåbär och björnbär. Jag fick väldigt bra presenter!

 

Mamma hade lagat lasagne och bakat en tårta och jag lagade en väldigt god hallonpaj med vaniljsås. Jag hade satt upp små hemmagjorda namnlappar på varje plats och det uppskattas ganska mycket.

Jacob och Candy flummade sig som vanligt.

Tomas, Sofia, Niklas, Lollo, Jacob och Candy var mina VIP-människor.

Tårtan som mamma lagade. Jag åt inte utav den eftersom att jag inte gillar tårta, men jag hade min hallonpaj och det var MUMS.

Jag fick bland annat en väldigt stor popcornskål och Hello Kitty balsam utav Candy. Jag fick även mer awesome grejer utav henne, men det visar jag i del 2 inlägget.

Jag och min bästa tjejkompis Sofia. Jag fick kort på bio utav henne vilket är awesome.

 

 

 


Bonnie & Clyde

Hej alla läsare!

På drift i Södern, mitt under depressionen ger sig Clyde Barrow och Bonnie Parker in på brottets bana. Men dem menar inget illa. Dem är bara ute efter äventyr - och varandra. Men någonstans går det fel. Baserat på verkliga händelser.

Jag blev inte särskilt imponerad utav denna version från 1967. Det känns som att de har förskönat hela bilden utav hur Bonnie & Clyde var på riktigt. Det känns ganska mycket hollywood över det hela, vilket gör att den inte känns särskilt spännande. Situationerna som de sätter sig i känns inte särskilt farliga och musikvalet störda jag mig en hel del på. Det skulle passa bättre med mer spännande och mörk musik, men eftersom att de vill ha det väldigt mycket hollywood så blev det inte så.

Det känns som att jag hellre borde ha tittat på en dokumentär om Bonnie & Clyde, för den skulle ha lyft fram de rätta sakerna. Jag kände mig inte emotionellt engagerad, men något som lyfte filmen till en trea var definitivt slutet och några utav jaktscenerna.


Watership Down

Hej alla läsare!

Film som bygger på Richard Adams bästsäljare om en kaninfamilj som letar efter ett tryggt ställe att bo på, efter att en utav familjemedlemmarna får en föraning om att något ont kommer att hända och möter många faror på vägen. Tecknad, men inte en barnfilm.

Som sagt det kanske låter som en barnfilm, men det är det inte. Watership down heter den långa flykten på svenska. Skulle jag ha sett det här som barn så skulle jag nog ha blivit lite rädd. Jag blev ganska imponerad utav denna och jag tycker om att den är ritad på ett mörkt och lite deprimerande vis. Det fanns även många ställen i filmen då det är riktigt snygga vinklar som fick mig ännu mer indragen i handlingen.

Detta var en utav de filmerna som Tomas kollade mycket på när han var liten och det var han som fick mig att se den här för några dagar sen. Den är ganska brutal och innehåller några våldsamma scener. Man får inte veta så jättemycket om karaktärerna, så det är nog karaktärsfördjupningen som saknas för att den ska få en femma, men den var tillräckligt bra att jag beställde hem den på dvd idag, så jag hoppas få den nästa vecka.
Glöm inte att besöka Nathalies blogg.


Placebohoe fyller 21

Hej alla läsare!

Idag den 16/11 fyller jag ehm...21, så jag är glad för jag har en rolig dag inplanerad för min VIP-människor ;)
De kommer finnas mycket mat, film och sprit så jag antar att det kommer läggas upp en del roliga bilder på bloggen sen.


Take it off!

Hej alla läsare!

Den här bilden togs utav Candy på en fest hemma hos Jacob någongång i början utav juli och jag ville posa lite snyggt.


Vinnaren utav veckans blogg...

Hej alla läsare!

Vinnaren utav veckans blogg blev Nathalie. Jag kommer länka hennes blogg en gång varje dag och skriva om den i vissa inlägg under veckan, så kolla in bloggen och grattis!

GRATTIS :D


Svart-vitt träd

Hej alla läsare!


Ran

Hej alla läsare!

Kurosawas tolkning av Shakespears "Kung Lear", som här utspelas i Japan på 1500-talet. Krigsherren Hidetora vill dra sig tillbaka och överlämnar sina domäner till äldste sonen med förhoppningen att de andra sönerna ska ge honom sitt stöd. Riktigt så blir det inte då en hemlig plan utvecklas.

Detta är min tredje Akira Kurosawa film och för tredje gången är jag inte besviken. Jag tycker att de håller samma klass, starka fyror allihopa, jag kan inte riktigt säga vad som fattas för att de ska nå upp till femman, men allt som krävs kanske är en omtitt för jag gillar dem grymt mycket. Som vanligt så är det bildkompositionen som är galet vacker och han placerar karaktärerna perfekt i bilden.

När jag kollar på hans filmer så studerar jag noga bildkompositionen och får egna idéer utifrån dem till mina filmer. Sedan är handlingen väldigt bra och intressant. Blodet är härligt rött och den har sina våldsamma stunder ibland, men även riktiga karaktärer som man får känna och följa. En utav mina favoritkaraktärern var narren och hans sånger var väldigt underhållande att kolla på. Jag rekommenderar hans filmer till alla, men hittills är den bästa Kagemusha- Spökgeneralen. Jag har recenserat alla Kurosawa filmer som jag har sett, så det är bara att leta bland drama-filmerna ifall ni är intresserade.Vintertaggar

Hej alla läsare!

En bild från en liten promenad.


10 nyaste blu-ray

Hej alla läsare!

Här är en video då jag visar mina 10 nyaste blu-rayfilmer. Jag var sjuk och har mycket mörkare röst i videon än vad jag har på riktigt, har hänt så en gång förut.

Glöm inte att besöka Nathalies blogg.


Lovely

Hej alla läsare!


Snart kommer Tomas till mig.


Rowan Atkinson - Elementery Dating

Hej alla läsare!

Här är ett klipp från Rowan Atkinson live. Han gör små sketcher som är väldigt roliga, denna heter Elementery Dating och är en utab favoriterna från den dvdn.


Tomas & Bad Taste

Hej alla läsare!

Tomas visar upp min Bad Taste. Jag tycker att det är väldigt kul att fota honom och det är bra att han låter mig fota honom hur mycket jag vill.


Das Experiment

Hej alla läsare!

Ett nedlagt fängelse byggs om till ett forskningslab med celler, järngrindar och övervakningskameror. I två veckor ska 20 manliga deltagare spela antingen fångar eller vakter. Fångarna ska vara inlåsta och följa, till synes, enkla regler medan vakterna enbart ska hålla ordningen utan att använda fysiskt våld. Alla kan hoppa av projektet när som helst men går då miste om den ekonomiska ersättning som utlovats. I början är känslorna mellan de båda grupperna osäkra och något empatiska. Men snart uppstår gräl och vakterna börjar ta i mer än nödvändigt för att upprätthålla ordning… Filmen är baserad på det ökända Stanford Prison-experimentet som genomfördes 1971.

Jag har tidigare skrivit om re-maken som ni kan läsa här. Jag har länge velat se originalet och nu har jag äntligen gjort det. Denna var snäppet bättre än re-maken och det var nog för att den kändes mer verklig och skådespelarna spelade bättre i denna tyckte jag, vilket gjorde att man verkligen kände med karaktärerna och blev orolig för ifall någon skulle råka illa ut.

Den här filmen är väldigt psykologisk och det är faktiskt ganska logiskt att karaktärerna börja uppföra sig så som dem gör. Vissa utnyttjar makt och andra väljer att slå tillbaka och stå för det som är rätt. Som jag skrev i recensionen om re-maken så är det alltid intressant att se hur människor reagerar i olika pressade situationer och vilka som går för långt när dem tror att det inte finns någon lag längre.


5 senaste biofilmerna

Hej alla läsare!

Vilka var de 5 senaste filmerna som jag såg på bio?

Paranormal Activity 2
Saw VII i 3D
Predators
Inception
Toy Story 3


Vilken var den senaste filmen ni såg på bio?


Vilka blu-rays?

Hej alla läsare!

På bilden nedanför ligger 100 utav mina blu-rays på min säng. Jag tänkte att det skulle vara kul ifall ni läsare försökte lista ut vilka det är. Vissa är lätta för dem ser man, men andra har jag gömt lite, men den som nämner flest rätt få en länkning i ett inlägg.


Ljus på kyrkogården

Hej alla läsare!♥

En bild från kyrkogården.


Konstpärm

Hej alla läsare!♥

Här sitter jag med min konstpärm och en ny bild som jag håller på att rita.


Svar på frågestund

Hej alla läsare!

Nu kommer svaren på frågestunden som jag hade för några veckor sedan.

- På vilket sätt kommer du sprida din film så att vi bloggläsare kan se den?

Svar: Förhoppningsvis om allting går bra så kommer denna att finnas att köpa på dvd och på så sätt kan ni ju se den, annars kommer nog bitar utav den finnas på youtube och om ni gillar det ni ser så vill jag ju självklart att ni ska köpa den och stödja mig i framtida projekt.

- När förväntas den va klar?

Svar: I december, men kan inte lova datum.

Varför gör du filmen? Är de ett skolprojekt eller hobby? Hur finansierar du den?

Svar: Jag gör den för att kunna börja någonstans och för att äntligen kunna göra ett namn för mig själv. Det är ett fritidsprojekt och jag har själv finansierat den fast den har inte alls kostat mycket att göra tack och lov.

- Har för mig att du sa en gång att du försöker gå på bio en gång veckan? Gör du fortfarande de? För du skriver aldrig om de..?

Svar:
Jag hade biotorka i ett par månader och därför skrev jag ingenting om det, men nu har jag skärpt till mig och nu kommer det komma fler biorecensioner.

någon tanke om vad du ska klä ut dig till under halloween då? :)


Svar: Nej det gjorde jag inte, utan jag väntar med att klä ut mig till Sci-fi mässan :)

Du sa att du skulle skaffa katt, vad blir detta för en? Och så vill vi läsare klart ha bilder på det lilla livet när den har anlänt, eller iaf så vill jag se en bild på den =)

Svar: Jag vet inte exakt ras, men en svart katt. Klart ni ska få bilder på katten så fort jag kommer få den!:)

Om man vill vara med i någon utav dina produktion hur ska man göra då? Om nu du kan jobba med amatörer istället för proffs :)

Svar: Om man verkligen vill vara med så ska man kontakt mig via mejl och helst skicka in ett cv på grejer som man tidigare har gjort inom film och gärna lite om sig själv och varför man vill vara med. Foto är också ett måste för då kan jag se ifall du har ett speciellt utseende som vi söker till en roll.

Ifall du trick or treat:ar på Halloween, och du inte fick något godis, HUR skulle du göra ditt trick?
Hitta på ett eget svar eller välj av följande:

1. Hugg dem i huvudet med en riktig yxa

2. Låtsas kasta en förbannelse över dem
3. Säga att de kan ruttna långsamt i Helvetet
4. Blotta dig
5. Börja bli hotfull med ett låtsasvapen
6. Få en psykos
7. Försöka äta upp deras barn

Svar:
Haha jag vet inte, kanske få tag på det närmaste vassa objekt och hugga dem i huvudet i mitt raseri ;)

Konst till andra läsare!

Hej alla läsare!

Nu var det ett tag sedan jag ritade eller målade något till någon annan läsare, men jag gör det gärna igen för en liten summa. Om någon är intresserad så kommentera eller mejla placebohoe@live.se

Här är ett exempel på en teckning som jag gjorde till en läsare.


Seven Samurai

Hej alla läsare!

Bönderna i en liten by är trötta på att ständigt bli överfallna och rånade av banditer. Byns vise man råder bönderna att rekrytera samurajer - professionella krigare - som kan skydda dem mot de allt vanligare överfallen. Det tar inte lång tid innan sju stycken väldigt olika samurajer har ställt sina tjänster till förfogande.

Detta är min andra Kurosawa-film och den gjorde mig inte heller besviken. Som vanligt så fascinerades jag utav bildkompositionen, jag tycker att det är det som han är bäst på och som framgår mest i hans filmer. Jag önskar att jag kommer kunna komponera bilder lika bra som han har gjort. Kompositionen är så bra att jag klarar mig utan dialogen, handlingen och musik, så fascinerad är jag och det kan man inte säga om många filmer.

Sedan gillar jag svart-vita filmer väldigt mycket och det gör filmen ännu bättre för mig. Vissa utav skådespelarna gör riktigt bra insatser som får mig att vilja se mer utav filmen. Det som är en liten nackdel var att den ibland blev lite tråkig för att den var så lång, men det var inte alls ofta. Men den är vacker att kolla på och fyran som jag sätter är riktigt stark. Akira har bevisat att han är en riktigt bra regissör och jag ska försöka se så många som möjligt utav hans filmer.Film nr 404 & 405

Hej alla läsare!

Nu visar jag Hulken 2008 & Hulken 2003.Film nr 404 & 405


Film nr 401, 402 & 403

Hej alla läsare!

Nu visar jag Little Shop of horrors, A.I & Slumdog Millionaire.


Film nr 401, 402 & 403


Mirrors 2

Hej alla läsare!

En ung kvinna mördas brutalt framför en spegel som är en portal till de levande dödas värld. Hennes ande förvandlas till en vildsint mördare, och en efter en jagar hon de män och kvinnor som bär skulden till hennes fasansfulla död. Hon utkräver en blodig hämnd genom att lemlästa de skyldiga och slita ut deras innanmäte. De kan inte fly... De kan inte gömma sig... De kan inte titta i spegeln!

Innan jag såg denna hade jag precis sett Into the Mirror, vilket är originalfilmen och Mirrors är re-maken. Mirrors hade jag sett på bio då den precis kom ut för några år sedan, så jag kom inte alls ihåg mycket. Den börjar faktiskt helt okej och jag tänker att den går att se på och kanske är underhållande fö stunden, men så var inte fallet. Den innehåller ett utav de fulaste CGI-effekterna jag har sett och den var nästan en kopia på ettan.

Denna var ganska onödig och tillförde ingenting nytt till skräckgenren. Hur många gånger ska såna här uppföljare göras? Finns det inga bra och originella skräckfilmsidéer längre? Den här var ganska förutsägbar och inte spännande alls. Huvudkaraktären spelas utav Nick Stahl som ni kanske känner igen honom från Terminator 3. Jag rekommenderar originalet Into the Mirror och inte denna.


Pappas grav

Hej alla läsare!♥

Vad tänker ni på när ni hör ordet kyrkogård? Jag tänker såklart på min pappa, men jag tänker även på kusliga miljöer och filmer och allt möjligt. Kyrkogård är ett ord som jag förknippar många olika känslor med. Här sitter jag bredvid pappas hjärtformade grav som jag valde ut när jag var 10 år. Jag är glad över att jag tog med min kamera till kyrkogården för jag hittade ganska intressanta motiv och fick till en hel del bra bilder. Vi köpte även en liten pumpa som vi la mitt i pappas grav och så la jag ner min bild som jag hade ritat till honom. Jag ritar ofta saker till honom, men det är alltid borta nästa gång jag är där vilket är lite tråkigt, men jag ska ändå fortsätta rita.

På bilden bredvid sitter min mamma vid graven och jag vill påpeka grenarna bakom henne som solen lyser på och som ser riktigt snygga ut i ljuset och den bilden blev jag ganska nöjd med. Det känns konstigt att skriva och säga att man är nöjd med bilder som man har tagit på sin pappas grav, men jag försöker alltid att hitta positivt saker även i det negativa. Nu när jag har flyttat så kommer jag inte kunna gå till graven lika ofta som vi gjorde förut, men en gång i månaden ska vi försöka gå dit. Om ni har några frågor angående min pappa eller andra tunga ämnen så får ni gärna fråga, för på bloggen är jag öppen och svarar på det mesta.Veckans blogg rösta!

Hej alla läsare!

Här är alla bloggar som har anmält sig till veckans blogg. Ni ska rösta på eran favorit och det dem vinner är en läkning i ett inlägg varje dag i 7 dagar och att jag skriver ett långt inlägg om deras blogg och framhäver den väldigt mycket. Om det går att fixa så ska jag även sätta in en bild på dem i någon kolumn så att man kan klicka sig vidare till deras blogg därifrån. Ni får rösta en gång varje dag och jag kommer att kolla ip-adresser. Ni har fram till 14/11 att rösta så sätt igång ;)

Kicki

Lina

Ylva

Nathalie

Althea

Angelica

Josse

Wilda


Flyttning och film

Hej alla läsare!

Efter första flyttveckan så ser min filmsamling ut såhär. Jag kan tyvärr inte flytta in dem i hyllor ännu för det ska tapetseras och möbleras i mitt rum, men efter att det är klart så kommer jag ha ett ännu mer awesome filmrum!


Saknar dig...

Hej alla läsare!

Nästa vecka är det fars dag, vilket är en ganska tråkig dag för mig då min pappa dog för 11 år sedan snart. Istället för att gratta min pappa så får jag gå till hans grav i Sollentuna och lägga en liten present på jorden vid hans hjärtsten. För er nya läsare som inte vet någonting om min pappa, så dog han den 25/11-1999, när jag var 10 år gammal. Han fick tjocktarmscancer som spred sig till resten utav organen och därför dog han.

När jag packade upp flyttkartongerna så hittade jag dessa teckningar som är väldigt speciella för mig. Jag ritade dem nämligen på det sista sjukhuset som pappa låg på innan han dog. Istället för att sitta och prata med honom och berätta hur mycket jag älskade honom så satt jag och ritade dessa varje gång. Jag vet inte heller varför jag ritade fåglar, jag hade någon konstig fågelperiod. Jag kommer inte ens ihåg ifall jag gav dem till pappa eller om jag bara tog hem dem. Jag kommer inte alls ihåg så mycket ifrån just den tiden, alla minnen går nästan ihop i varandra. Idag ska jag gå till kyrkogården med mamma för och då kanske jag passar på att fota lite natur och pappas grav så att ni får se hur den ser ut. P.s råkade skriva att det var fars dag idag när det inte är det, skulle skriva det inlägget nästa vecka och därför blev det så.
Film nr 398, 399 & 400

Hej alla läsare!

Nu visar jag Ringu , Ringu 2 och Ringu 0.

Film nr 398, 399 & 400


Veckans blogg

Hej alla läsare!♥

Jag tänkte starta igång veckans blogg igen. Det är bara att kommentera jag är med och sedan väljer jag ut några finalister.
Favoritbilder på Placebohoe

Hej alla läsare!

Här kommer några utav mina favoritbilder på mig. Vissa är tagna med mammas Iphone och är därför inte i så bra skick.

 


Candy & Placebohoe

Hej alla läsare!

Jag lägger sällan upp bilder på mina kompisar eller mig själv så här bjuder jag på två stycken som Candy har tagit.

Candy & Jag gillar att vara lite knasiga.

Mitt hår har verkligen blivit långt, men jag vill att det ska bli ännu längre.


I'm a Cyborg but that's ok!

Hej alla läsare!

Young-Goon kopplar in sig i ett elektriskt aggregat och hamnar på så vis på ett mentalsjukhus, eftersom att hon tror att hon är en Cyborg och försöker att lista ut meningen med livet. På sjukhuset finns även en hel del underliga karaktärer, bland annat en man vid namn Park Il-Sun som påstår sig kunna stjäla människor själar och Young-Goog ber honom att stjäla olika saker från henne för att hon ska bli en fullbordad Cyborg och detta leder till att de två blir förälskade.

Efter att ha läst handlingen så blev jag väldigt intresserad utav att se den plus att detta är en utav Sofias favoritfilmer och hon har väldigt bra smak, så då ville jag verkligen se den. Jag tycker att Park Chan-Wook är väldigt bra på att utveckla intressanta karaktärer som man gärna följer. Här får vi följa Young-Goon på ett mentalsjukhus, där vi även får träffa några udda personligheter. Att få fram speciella egenskaper hos karaktärer är oerhört viktigt. Jag gillar idéen med att hon tror att hon är en Cyborg för det öppnar upp väldigt många möjligheter för vackra och konstiga scener i filmen. Jag gillar filmer som blandar humor, känslor och våld och det gör denna film väldigt bra.

Kärlekshistorian är väldigt gullig och den berörde mig, min favoritscen är när Park Il-Sun hjälper Young-Goon med att fixa mekaniken ''inuti'' hennes kropp och den här scenen visar hur stark han kärlek är för henne. Den visar hur långt man skulle kunna gå för att hjälpa någon komma på rätt väg. Även fast filmen är humoristisk så behandlar den en del tunga ämnen som får en att tänka efter. Jag har märkt att jag gillar Park Chan-Wooks filmer och jag ser fram emot att se fler.


Tiden går fort...

Hej alla läsare!

Här är en bild på Tomas i sitt rum. Vi har snart varit tillsammans i tre och en halv månad och tiden har gått väldigt fort. Vi träffades i somras och ungefär en månad efter det att vi träffades så blev vi tillsammans.

Ibland sitter Tomas hundvakt åt den här hunden.


Paranormal Activity 2

Hej alla läsare!

Efter att ha upplevt vad de tror är en rad av inbrott sätter en familj upp kameror i hemmet. De inser snart dock att de kommande händelserna är mer hotfulla än vad de någonsin kunnat tro.

Jag vet inte varför spöken, demoner och övernaturliga väsen skrämmer mig så mycket. Det är just såna filmer som gör att mitt hjärta slår snabbare och får mig att krama hårdare om biostolen. Det som är kul med att se skräckfilmer på bio är att höra hur mycket publiken skriker och se hur alla hoppar till. Filmen var ganska långsam, precis som första, men det gjorde ingenting för jag tycker att de har byggt upp stämningen riktigt bra och man sitter på helspänn ändå. Den innehåller en hel del skrämmande scener som kommer att få er att hoppa till och kanske tillochmed skrika till. Jag tycker att det är jättebra att man aldrig får se det övernaturliga för jag tror bara att det skulle bli fånigt då.

Jag imponeras utav hur bra dem har regisserat den lilla pojken som reagerar precis rätt på de rätta ställena och jag kan ju spoila litegrann genom att säga att Katie är tillbaka! Ja, ni minns hon från ettan? Jag gillade henne väldigt mycket i ettan och tycker att det var kul att hon var med i denna. Denna knyter ihop båda filmerna väldigt bra och jag är väldigt nöjd. Jag önskar verkligen att fler såna här filmer övernaturliga filmer görs för jag vill se fler såna här på bio. Jag tycker nog att ettan var snäppet bättre och läskigare, men jag vill jättegärna ha denna på blu-ray och se båda efter varandra någongång mitt i natten.


The Sting

Hej alla läsare!

Tillsammans med Luther Coleman rånar Hooker en man som visar sig bära på en enorm summa pengar. Luther blir dock inte lika förtjust och drar sig ur det hela. För sent står det klart att de rånat en man som arbetar för den inflytelserike Doyle Lonnegan från New York. När Hooker finner Luther brutalt mördad, beslutar han sig för att söka upp Luthers kamrat Gondorff. Gondorff blir chockad över beskedet om Luthers död, men lovar att utkräva hämnd. Tillsammans planerar de båda att utsätta Lonnegan för århundradets kupp...

Det första jag märker med filmen är att jag direkt dras in i handlingen och identifierar mig med huvudkaraktärerna, vilket är ganska viktigt i filmer. Många filmer faller på att karaktärsuppbyggnaden har varit dålig, men i denna filmen så är den riktigt bra. Karaktärerna spelas väldigt bra utav Robert Redford och Robert Shaw. Filmens öppningsscen är smart och får oss tittare att känna sig trygga och får oss att känna viljan att fortsätta att titta på filmen.

Filmen är uppdelad i kapitel och jag är själv en sådan person som älskar sådant, som Inglourious Basterds och Saló. Kapiteluppdelningen får mig att förknippa filmen lite med stumfilmer och ni som har läst min blogg ett tag vet att stumfilmer sitter högt upp på min lista. En utav mina favoritscenen är en pokerscen som är riktigt bra och spännande utfört. Jag gillade även slutet väldigt mycket och man visste inte riktigt hur det skulle gå, men man sitter och hejar på huvudkaraktärerna och hoppas på att det går bra. Filmen gränsar till en femma och jag ser gärna om dem för att kanske sätta den femman.


Under sängen

Hej alla läsare!

Jag vill gärna visa mitt oredigerade klipp här på bloggen igen ifrån min skräckfilm som heter Under sängen och på engelska Under the bed som kommer kunna ses i december. Jag har regisserat och fotat filmen.


21 år snart...

Hej alla läsare!

Den 16/11 fyller jag hela 21 år, men jag känner mig mentalt 15 eller något sådant. Det känns ganska otroligt hur snabbt allting har gått och att jag inte är tonåring längre. Tiden bara går och går och det känns som att jag bara sitter still. Men det jag faktiskt ville komma till var mina önskningar på presenter. Hmm vad kan Sarah tänkas önska sig? Film kanske? Ja varje år önskar jag mig film utav mamma och får oftast nästan alla filmer på min önskelista, så årets önskelista som mamma har fått är dessa:

The Dark Knight

Omen trilogy

Brokeback Mountain

Brustna omfamningar

Donnie Darko

Kalle och chokladfabriken 1971

Lock, Stock and two smoking barrels

Rec 2

Kick-ass

Changeling

The Wolfman re-make

Minority Report


Mysläsning

Hej alla läsare!

Har ni någon/några filmböcker hemma? Jag har en hel del skräckfilmsböcker och tre stycken små 101-böcker och en 7-års gammal 1001 filmer du måste se innan du dör som jag ska uppdatera snart.

Tomas läser i sin nya 1001 filmer du måste se innan du dör bok som han fick av mig.


Titta upp i kameran!

Hej alla läsare!

Jag har märkt att min grej när det gäller fotografering är svart-vita foton. Jag ska försöka bli bättre på färg också, men tills vidare så kommer jag bjuda på massor utav stämningsfyllda svart-vita bilder.


Flyttning, Paranormal Activity 2 & Buried

Hej alla läsare!

Min blogguppdatering har varit dålig på grund utav att jag har flyttat. Jag hade ingen dator i några dagar, utan fick använda mobilen för att göra enstaka inlägg, men nu är flytten klar och jag sitter här på golvet i mitt nya rum omringad utav kartonger, soppåsar och säkert tusentals grejer som jag inte ens visste att jag och min mamma hade i vårt hus. Både jag och mamma är fysiskt och psykiskt trötta nu efter att ha flyttat och försökt packa upp allting. Jag tänkte packa upp min kamera och plåta lite bilder på hur allting ser ut just nu, men det orkade jag verkligen inte göra så det får vänta tills imorgon.

Nu till till lite film kanske? Imorgon ska det bli biodags gånger två faktiskt. Jag och mamma ska se Paranormal Activity 2 och Buried. Det var ett tag sedan då jag så två biofilmer efter varandra och jag tycker att det är väldigt härligt att göra så. Jag har längtat efter båda filmerna ett bra tag och det pirrar till i magen när jag tänker på att jag ska se dem imorgon.


Little Shop of Horrors

Hej alla läsare!

Halloween film nr #9: Little shop of Horrors, En ung man, Seymour, arbetar i en blomsteraffär. För att locka dit fler folk tar han med sig en annorlunda planta, en köttätande växt, som han odlat fram av några mystiska frön han kommit över. Växten är till en början ganska beskedlig men när den av en händelse får i sig lite blod börjar den att växa. Och snart kräver den mer föda ...

Roger Corman regisserade denna och jag gillar hans filmer väldigt mycket. Det var ett tag sedan jag såg denna, men det jag kommer ihåg gillade jag. Den bästa scenen är en tandläkarscen med Jack Nicholson, där han har en fetisch för att förstöra sina tänder, synd att det var den enda scenen som han var med i. I övrigt var filmen helt okej och skådespelerna var bra. Jag gillade den köttätande blomman och köpte en egen efter att ha sett den här filmen. Den var lite seg ibland, men ändå rätt så underhållande


RSS 2.0