Annonser från BloggPartner

Film nr 1593

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Walk the line

 
Film nr 1593

Film nr 1592

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag The Dark Knight Rises

 
Film nr 1592
 
 

Django Unchained på Oscarsgalan

Hej alla läsare!♥
 

Django Unchained vann två Oscarsstatyetter

 
Det bästa med nattens Oscarsgala var att Tarantino vann priset för bästa manus och att Christoph Waltz vann priset för bästa manliga biroll, riktigt underbart att se. Jag gillar Django Unchained väldigt mycket och vill se om den snart. 
 
 

The Dark Knight Rises

Hej alla läsare!♥
 

Beställde precis The Dark Knight Rises på Blu-ray från Dischshop.

 
Det var ett tag sedan jag handlade från Discshop och jag kommer nog börja göra det oftare.
 

Min helg

Hej alla läsare!♥
 

''Jag hoppas däremot på att Lincoln inte vinner någonting''

 
Jag har haft en bra helg, men än är den inte slut. I fredags kollade jag på Modern Family, sen tränade jag ett boxningspass, sen tittade jag återigen på Modern Family när jag kom hem. I lördags vilade jag mest och tittade på Modern Family igen och väntade på att UFC 157 skulle börja som jag såg tillsammans med en vän. Idag har jag mest sovit för att orka vara uppe och se på Oscarsgalan med några vänner och jag har skola imorgon, får se om jag orkar åka dit. Men jag hejjar såklart på Django Unchained, hoppas den vinner någon Oscar. Jag hoppas däremot på att Lincoln inte vinner någonting, nog den sämsta oscarsnominerade filmen i år. Jag vill även tipsa om serien Modern Family som handlar om tre familjer och hur deras relation är med varandra, väldigt bra serie.
 
 
 

UFC 157

Hej alla läsare!♥
 

Inatt är det äntligen UFC 157: Rousey vs Carmouche

 
Det är den första kvinnliga matchen i UFC och dessutom är det en titelmatch i bantamvikt mellan Ronda Rousey och Liz Carmouche. Jag hoppas på att Ronda vinner. 
 
 
 

Film nr 1584, 1585, 1586, 1587, 1588, 1589, 1590 & 1591

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag min Harry Potter box som jag köpte på cdon.com för 249 kronor. 

 
 
 

Random bilder

Hej alla läsare!♥
 
 
 
 
 

Silver linings playbook

Hej alla läsare!♥
 

''Jag tycker dock att den inte var så speciell''

 
Silver linings playbook: En före detta lärare har precis släppts ut från en psykiatrisk anstalt där han suttit efter att ha försökt slå ihjäl sin frus älskare. Nu tvingas han flytta hem till sina föräldrar och gör allt han kan för återförenas med sin motvilliga ex-fru.
 
 
Jennifer Lawrence gör en väldigt bra insats och alla gör en bra insats, men Lawrence strålar i Silver linings playbook. Jag tycker dock att den inte var så speciell, eller stack ut tillräckligt mycket för att jag skulle gilla den väldigt mycket. Det finns många scener jag gillade väldigt mycket och drogs med i, medan det även fanns scener som inte påverkade mig alls eller som inte kändes så speciella, vilket drar ner betyget litegrann. Jag hoppas fortfarande på att Django Unchained vinner Oscar för bästa film och manus.
 
 

UFC:Stockholm

Hej alla läsare!
 

Jag har fått tag på två biljetter till mig och Lovisa för att se UFC:Stockholm live. 

 
Jag längtar väldigt mycket. 
 

Hemtenta

Hej alla läsare!♥
 

Peeping Tom och Psycho

 
Just nu sitter jag och skriver på min hemtenta och jag kommer skriva om några filmer, två av dom kommer vara Peeping Tom och Psycho. Jag har sett båda filmerna flera gånger förut och jag gillar båda, vilket gör det roligt att se dom igen. Jag beställde även en Tim Burton bok idag för jag vill gärna köpa flera böcker, speciellt dom som analyserar filmer inom skräckgenren. Jag är riktigt glad att jag har kollat på så många skräckfilmer och läst mycket om den genren för det visar att det lönar sig nu då jag inte behöver läsa något om skräckgenren alls då jag ska analysera den, för det mesta sitter redan i mitt huvud och jag kan dra egna slutsatser och tankar.
 
 

Frankenweenie

Hej alla läsare!♥
 

''Filmen bjöd på många skratt och underliga karaktärer.''

 
Frankenweenie: Unga Victor gör ett vetenskapligt experiment med förhoppningen att återuppliva hans älskade hund Sparky, men experimentet resulterar i oavsiktliga och monstruösa konsekvenser.
 
 
Jag har äntligen sett Frankenweenie på bio och jag gillade den oerhört mycket. Stilen och karaktärerna är precis så som jag föreställde mig och allting passade ihop riktigt bra i filmen. Jag rekommenderar att man ser kortfilmen Frankenweenie innan man ser denna långfilm. Filmen bjöd på många skratt och underliga karaktärer. Jag vill inte att filmen skulle ta slut och alla karaktärer är bra genomarbetade, animationen är väldigt snygg och jag vill väldigt gärna se den igen. Jag gillar den här typen av animering och jag hoppas på att Tim Burton kommer bjuda oss på flera filmer av detta slag.
 
 

Sjuk

Hej alla läsare!♥
 

Just nu vill jag bara bli frisk.

 
Har missat två träningar nu och jag hoppas att jag inte kommer att missa fler. Idag var jag i skolan för att hämta ut min hemtenta som jag har en vecka på mig att göra och det känns bra, jag känner mig inte alls så stressad inför den och har planerat in dagarna bra. I helgen ska jag se UFC:London på Allstar bar.
 
 
En bild från min kortfilm Behind my eyes (jag är med)

Min tisdag

Hej alla läsare!
 

Seminarie, semla och film!

 
Idag var jag fortfarande lite sjuk, men jag gick till skolan ändå för att vara med på seminariet om våran analys vi skrev. Jag skrev om Psycho och jag tycker att det gick ganska bra. Seminariet var på två timmar och efter det bestämde sig jag och fyra andra för att äta semlor och jag hittade den godaste semlan jag någonsin har ätit. Den var fylld med vaniljkräm och choklad i grädden, börjar dregla som Homer Simspon när jag tänker på den. Efter att jag kom hem har jag mest latat och vilat mig för att hoppas kunna bli helt frisk snart. Jag har även hunnit se Silver linings playbook och det är nog den ända filmen jag hinner se idag för  jag känner mig trött och ska nog sova ganska snart.
 
Jag vill så gärna tillbaka till min klubb och träna snart. Detta är jag och Leo D'avila när han var och höll pass på våran klubb i några dagar.
 
 

Alyce

Hej alla läsare!♥
 

''Den blandar genres ganska bra''

 
Alyce: När Alyce kommer på sin pojkvän med att vara otrogen får hon sällskap av väninnan Carrol för en rejäl återstudsning. Med ecstasy och alkohol i blodet tappar Alyce besinningen och gör sig skyldig till Carrols död, vilket utlöser en våg av skuldkänslor som tacklas med ett konstant drogrus. På vilsefärd i dekadensens dimma leds hon djupare och djupare ner i kaninhålet.
 
 
Filmen är inte så lång, men den kändes ännu kortare än vad den är, det mesta hände ganska fort, vilket gjorde att jag inte blev uttråkad. Den blandar genres ganska bra och det kan även känns som två filmer i en film och man kan bli ganska överraskad över vilken väg filmen tar. Jag tycker att andra halvan av filmen är bättre än den första, även om manuset kunde ha varit bättre, tycker jag att den är tillräckligt intressant för att få ett bra betyg.
 
 
 
 

Jaws & Jurassic Park

Hej alla läsare!♥
 

Allting verkar gå ihop

 
Jag är riktigt glad över att jag hinner gå i skolan, träna och titta väldigt mycket på film. Jag trodde att jag inte skulle hinna kolla på film alls, men det gör jag, samtidigt som jag tränar mycket och pluggar. Jag är väldigt glad för att jag kommer tävla mycket i år, hoppas både på shootfighting och grapplingtävlingar utomlands. Jag kommer att åka till Tysklan 11/5 för att tävla i NAGA och nu hoppas jag på att kunna vinna en guldmedalj. Det känns inte som att jag måste välja mellan film och mma, utan det känns som att jag kan fortsätta hålla på med båda mina passioner.
 
Jag har hittat en väldigt snygg utgåva av Jaws som jag vill ha, jag hoppas att den kommer gå ner i pris för just nu finns den att hitta mellan 400 - 500 kronor beroende på vart man letar.
 
 
Denna utgåva av Jurassic Park skulle jag också vilja ha.
 
 
 
 
 
 

Beställt

Hej alla läsare!♥
 

Tre nya filmer är beställda.

 
Mimic på Blu-ray, Slaughter High ( Arrow-edition ) och Final destination 5 på dvd. När man är hemma och är sjuk finns det inte så mycket att göra än att kolla in olika filmsidor och beställa hem några filmer. Jag älskar Arrow-utgåvorna, dem är grymt snygga och fyllda med extramaterial, jag kommer nog skriva ett inlägg o Jag kommer inte kunna träna MMA idag, utan kommer vara hemma och vila upp mig inför seminariet i skolan imorgon. Vi kommer även att få en hemtenta denna vecka som vi kommer ha en vecka på oss att skriva.
 
 
 
 
 
 

The Funhouse Arrow edition

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag min snygg Arrow utgåva av The Funhouse

Jag har även beställt ännu en utgåva från Arrow denna helgen från play.com och jag hoppas på att den kommer inom 1 vecka.
 
 
 
 

Darker

Hej alla läsare!♥
 

Kreativitet i skolan

 

Behind my eyes

Hej alla läsare!♥
 

Nu kan ni se min senaste kortfilm Behind my eyes

 Min mamma har huvudrollen och ni kan även se mig i en liten roll. Den är inspelad i Katowice, Polen under 2 dagar. Jag hoppas att jag även kan få denna spelad i tv så som min kortfilm Anya blev. 
 
 

Mama

Hej alla läsare!♥
 

Jag är oerhört sugen på att se Mama som kommer komma på bio senare i vår. Den är baserad på kortfilmen Mama som finns att se på youtube. 

 
 
 

The Helpers

Hej alla läsare!♥
 
 

''Scenerna är ganska spännande, men när saker och ting avslöjas i slutet kändes det återigen dåligt.''

 
The HelpersSju vänner beger sig ut på en roadtrip till Las Vegas men bara en bit på vägen så havererar deras bil och vännerna blir tvungna att ta tillflykt till ett närliggande motell, där de möter en till synes bra grupp människor. Övertygade om att övernatta, vaknar vännerna upp i sina rum till en hemsk och blodig skräck.
 
 
Den började ganska ointressant och det kändes som början på nästan vilken skräckfilm som helst där flera ungdomar åker i en bil. Efter att de har stannat pga bilkrångel hittar de en bar och där börjar festen, vilket fortfarande kändes ganska ointressant. Ungdomarna bestämmer sig för att spendera natten på ett hotell och vaknar upp fastbundna i sina rum, då började filmen vara intressant. Scenerna är ganska spännande, men när saker och ting avslöjas i slutet kändes det återigen dåligt. Jag ville veta mer om karaktärerna och ännu tydligare motivation och trigger. 
 
 

Film nr 1583

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Puzzle

 
 
 
Film nr 1583

Film nr 1582

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Last time I saw Paris

 
 
 
Film nr 1582

RSS 2.0