Annonser från BloggPartner

Skräckhelg

Hej alla läsare!
 

Jag har haft en av de bästa helger på länge.

 
Jag har sett två biofilmer på skräckfestivalen Monsters of film och ätit god mat på T.G.I Fridays. Sedan har jag bara myst med min speciella kille hela söndagen och tittat på film, på kampsportsgala och chillat. Nu håller jag på att skriva min hemtenta som ska vara klar på onsdag. 
 
Ni vet väl att Halloweenmånaden börjar imorgon? Jag ska se 1 skräckfilm varje dag och hoppas hinna skriva lite om varje. Jag tjuvstartar dock skräcktittandet redan ikväll med att se Kiss of the damned. 
 
 

Monsters of film

Hej alla läsare!♥
 

Monsters of film festivalen imorgon! 

 
Imorgon ska jag se två filmer på Monsters of film festivalen. Den första som jag ska se tillsammans med en speciell och fin kille är 5 senses of fear och senare på kvällen ska vi se nya Maniac. Imorgon kommer bli en riktigt bra dag, har sett fram emot den här dagen hela veckan. Det här blir inte bara min första filmfestival, utan jag kommer spendera den med personen som jag helst vill ha med mig. 
 
 
 
 

When in Rome

Hej alla läsare!♥
 

''Det som var roligt med filmen och som räddar den ifrån att få en etta är de galna manliga karaktärerna''

 
When in Rome: Beth är en hårt arbetande museiintendent i New York med otur i kärlek. När hon åker till Rom för att fira sin systers bröllop drabbas hon av en oväntad förälskelse som tyvärr tar slut lika fort som den börjat. Besviken plockar hon några mynt från Fontana de Amore och råkar då väcka liv i okända krafter som får ett antal mer eller mindre knasiga män att bli kära i henne.
 
 
When in Rome är den senaste romantiska komedin som jag har sett. Även om handlingen var förutsägbar, var den förutsägbar på ett dåligt sätt. Det som var roligt med filmen och som räddar den ifrån att få en etta är de galna manliga karaktärerna som helt plötsligt blir kär i Beth och gör galna saker för att uttrycka sin kärlek. Huvudkaraktären intresserade mig inte så mycket och jag visste precis hur det skulle sluta. En romantisk komedi som inte sticker ut i mängden, men en stabil tvåa får den.
 
 
 
 
 

Grym lördag

Hej alla läsare!♥
 

Träning, mys och UFC 165

 
Jag började min lördag med att träna Muay Thai på min klubb Nexus i ungefär en och en halv timma. Efter det var jag tvungen att fixa en del saker och stressa lite, för att sedan åka hem och förbereda mig inför kvällen. Jag ladade middag till mig och en till, det blev en väldigt god middag och sen tittade vi på UFC 165 tillsammans. Känslorna som kom fram under Jones vs Gustafsson var många och tårarna var nära, vilken jävla fantastisk match!!!!! 
 
 
En del av middagen (hann inte ställa fram allting)
 
 
Idag har jag mest latat mig, för att sedan ta itu med några saker och slutligen se en film. 

Moebius trailer

Hej alla läsare!♥
 

Här kan ni se trailern till Kim Ki-Duks nya film Moebius

 
 

Min helg

Hej alla läsare!♥
 
Min helg kan summeras upp av film och mma. Jag har tittat en del på filmen, testat lite med redigeringen av Man in the Forest och kollat på en del mmamatcher då det har varit väldigt många mmagalor i helgen. Imorgon ska jag till skolan för att titta på Possession och sen ska jag träna. Denna vecka är shootfightingvecka och jag hoppas att jag kommer få en match, men jag tror inte att jag får det. Min kompis på klubben kommer nog få match och jag ska hjälpa och stötta henne så gott jag kan. Nu ikväll ska jag och en speciell pojke titta på en av mina favoritfilmer Braindead. 
 
 

Man in the Forest

Hej alla läsare!♥
 

Snart är min kortfilm Man in the Forest helt inspelad.

 
Vi lyckades samla ihop en del pengar på vår kampanj som vi hade och vi fixade ljus, blod och annat som behövdes till inspelningen. Nedanför är två bilder från utomhusinspleningen, ni kan gilla Man in the Forest på facebook
 
 
 Chrissy, vår huvudrollsinnehavare.
 
 
Det är farligt att gå ensam i skogen....
 

Truth or Dare 2013 trailer

Hej alla läsare!♥
 

Idag har Truth or Dare 2013 premiär på filmfestivaler i USA.

 
Jag hoppas kunna få se denna snart, så att jag kan skriva om den under min Halloweenmånad. Regissören heter Jessica Cameron och man kan hitta Truth or Dare på facebook för att se fler bilder, info osv. Jag tycker den verkar intressant och ser fram emot att få se den. 
 
 

I spit on your grave 2

Hej alla läsare!♥
 

''Denna utspelar sig inte ute i skogen som både originalet och remaken gjorde.''

 
I spit on your grave 2: Vackra Kate har precis bosatt sig i New York där hon, liksom många andra unga kvinnor, försöker slå sig fram som fotomodell. Så hon blir glad när hon erbjuds något som verkar vara ett drömuppdrag, men vad som börjar som en oskyldig och enkel fotosession förvandlas snart till något helt fruktansvärt!
 
 
 
Gillade man första filmen, tycker jag att det är värt att se denna uppfoljare. Denna utspelar sig inte ute i skogen som både originalet och remaken gjorde. Denna utspelar sig i sunkiga källare och liknande ställen och jag tycker att det är bra för det tillför en mer smutsig och instängd känsla. Denna film känns inte lika brutal och rå som de andra, vilket är synd för jag hade gärna sett att hämndscenerna ade fått vara ännu längre och mer utdragna. Katies karaktär fick min sympati och första timman fick mig att vrida mig lite i stolen då Katie blev utsatt för allt våld, men sen ville jag verkligen känna den där hämndkänslan, men eftersom den delen blev så kort så hann jag inte riktigt känna det som jag hade velat. Filmen får en stark trea och jag gillade Jemma Dallender som spelar Katie. 
 
 

We're the Miller's idag

 

Idag ska jag se We're the Miller's pa bio

 
 

Halloween närmar sig

Hej alla läsare!♥
 

This is Halloween, This is Hallowen!!

 
Som ni vet så älskar jag oktober, just för att det är halloween-månaden och för att det är en otroligt mysig månad. Jag ska ta mig an att se 31 osedda skräckfilmer under oktober och förhoppningsvis hinna med att skriva om dom. Pumpor ska även inhandlas och fixas. Skräckfilmer som jag kommer ta upp är Insidious part 2, The Conjuring, Bad Milo, You're Next och flera andra.
 
 
Jag hittade förresten en rolig skräckfilm igår som jag väldigt gärna vill se, Bad Milo. Se trailern och njut!
 
 

RSS 2.0