Annonser från BloggPartner

Fredagen den 13:e

Hej alla läsare!

Jag och älskling har precis kommit hem. Imorgon är det februari och det känns skönt att sakta men säkert lämna dessa vintermånader. Jag måste även säga förlåt för att jag har varit dålig med att svara på kommentarer och att kolla in andras bloggar, men jag har haft fullt upp.
Jag tänkte tipsa om Fredagen den 13:e filmerna, både gamla och re-maken. Originalet fick som sagt 10 uppföljare (Freddy vs Jason inkluderad) och jag gillar de flesta grymt mycket.

Vad handlar dem om?
Den första filmens handling vill jag inte säga nått, för twisten i slutet är ganska stor och ju mindre man vet om filmen desto bättre. Men ett gäng ungar bla annat Kevin Bacon ska jobba på ett sommarläger, men någon har bestämt sig för att lägret aldrig mer ska öppnas. De andra filmernas story är ungefär upplagd på samma sätt.

Det jag gillar med varje film är att dem är kreativa med olika mordscener och ganska så roliga att kolla på. De blir aldrig riktigt läskiga och det gillar jag med dem. Jason Voorhees har blivit en ganska stor skräck-ikon och jag diggar honom. Jag har en bok hemma om hur dem gjorde alla filmer och om massor med annan kul fakta och den här var en utav de filmerna som satte igång slasher-filmerna på allvar med stor inspiration från Mario Bavas Bay of blood såklart. Fast jag tycker att dessa filmer är bättre än Bay of Blood aka Twitch of the death nerve som den också heter.

Vad tycker jag om re-maken?
Jag gillade den faktiskt, den håller sig till mallen ganska väl och har inte gjort Jason löjlig så som Halloween re-maken har gjort med Myers. Det var kul med ett ganska långt intro och snart får jag hem den på dvd.

 


Braindead

Hej alla läsare!

Innan jag och älskling åker till hans mormor, tänkte jag snabbt tipsa om Braindead, en utav de tidigaste filmerna utav Peter Jackson. Den är fylld med blod, gore och humor. Jag tycker att det är hans bästa verk. Jag kommer att skriva mer om den när jag kommer hem.

Ses senare!


My bloody Valentine

Hej alla läsare!♥

Tänkte tipsa er om My bloody Valentine filmerna. Re-maken för My bloody Valentine, var den första 3D film som jag såg på bio och det var väldigt kul att se skräck i 3D. Jag gillar både originalet och re-maken, men jag tycker faktiskt att re-maken är lite bättre. Den gamla var lite för seg och tråkig ibland, medan det hände mycket mer i den nya. Originalfilmen, var en utav några skräckfilmer från Canada som räddade skräckfilmerna från att helt floppa.

Vad handlar den om? Det är alla hjärtans dag och en olycka i en gruva inträttar och många gruvarbetare dör, men en överlever och börjar mörda folk. 20 år senare har staden försökt att glömma händelserna, men någon har börjat mörda igen.

Här är mina utgåvor utav båda filmerna, till vänster är re-maken och till höger är originalet. Originalet har en riktigt snygg skiva och ett scene-selection blad. Re-maken har både 3D och 2D version. Jag har inte hunnit se den med 2D versionen ännu.


Sofia/Filmer

Hej alla läsare!

Igår var en rolig dag. Jag, Sofia, Niklas och Alex åkte till stan för att kolla in i Sci-Fi bokhandeln och det var superkul. Sofia och Alex hittade massor med saker. Jag hittade även saker jag ville ha, men jag köpte ingening. Hittade ett jättegulligt linne där, som jag ska köpa när jag får mer pengar.

Efteråt bestämde vi oss för att äta på Jensen's, vilket var kul eftersom att Sofia och Niklas inte hade ätit där förut. Alex tog som vanligt all you can eat ribs, Sofia och Niklas tog varsin hamburgare som de var supernöjda med. Efter maten tog vi all you can eat icecream, så gott!

Sofia, inne på Jensen's. Alltid med ett leende på läpparna. Hon är jättesnäll och en underbar vän. Tröjan hon har på sig är även grymt snygg.

 

Dessa var dagens inköp. Till vänster ser man Sofias inköp och till höger, Alex inköp.

Sofias inköp: Tokyo Gore Police, Battle Royale, Survival style 5+ och en manga. Tokyo Gore Police är riktigt bra, jag rekommenderar den till alla.

Alex inköp:
Robocop, Kill Bill volume 1 & 2, Död snö, Hellsing original och comics. Alex köper nästan bara Blu-Ray nu eftersom att han har en Blu-ray spelare, men jag köper fortfarande nästan bara dvd.


Sofia med glass, mums! Jag gillar glassbuffén som Jensen's har, för där finnas massor med strössel, sås och väldigt god mjukglass.


Skräckcomics

Hej alla läsare!

Ska snart in till stan med min kompis Sofia, som jag inte har träffat på ett tag. Vi ska in till Sci-Fi bokhandeln och hon ska köpa en del skräck och gore filmer, så hon ville ha lite råd och tips av mig. Om ni gillar skräckfilmer och comics, så tycker jag att ni borde läsa skräckcomics. Jag har två stycken än så länge, Cucky och Scream Queen. Båda är bra, men Chucky är bättre.

 

Skriver mer sen.


Zombies!!!

Hej alla läsare!♥

Om ni gillar att spela brädspel, så tipsar jag om Zombies!!!-spelet. Det går ut på att man är några överlevare i en stad full med zombies och man ska ta sig till en helikopter. Det är roligast att vara fler på detta spel, men två funkar också. Det finns att hitta på Sci-Fi bokhandeln. Här ser ni mitt ex av spelet.

Kollar på District 9 nu, vad gör ni?


Film för mig

Hej alla läsare!

Ibland mår jag dåligt, oftast för att jag saknar min pappa och tid läker inte alls alla sår, det gör fortfarande lika ont nu som den dagen då han dog, vilket var för 10 år sedan. Det enda som har räddat mig från att helt gå under har alltid varit film. Varje gång jag ser en film, tänker jag på pappa och på vilken glädje vi delade genom filmer. Jag har nog alltid dragits till filmvärlden för att det får mig att både fly bort från verkligheten, men samtidigt komma ihåg allt det underbara mellan mig och min pappa.

Samma dag som jag fick veta att min pappa dog, dog även min livsglädje. Jag stängde av mig helt och drog mig ifrån alla. Jag pratade knappt med någon, vilket gjorde att jag blev mobbad ett tag när jag gick i fyran. Jag hade knappt några vänner och därför var det inte så konstigt att jag sökte mig till filmerna för tröst. Även fast jag idag har vänner och många som bryr sig om mig, känner jag mig ofta ensam. Jag har även svårt att öppna upp mig för folk och jag låter inte någon kommer in riktigt nära. Jag är bra på att uttrycka mig skriftligt, men att uttrycka mig muntligt går nästan inte, det är jättejobbigt för mig.

Jag
kan inte tänka mig att gå en dag utan att se en film eller tv-serie, det är som att gå en dag utan att tänka på pappa, vilket är svårt. Film ger mig styrka när jag inte alls har någon. Min dröm är att lyckas inom filmvärlden och skapa mina filmer och jag vet att vägen dit tyvärr är väldigt svår, men jag kommer aldrig att ge upp. Den här drömmen har jag haft ända sedan jag var 10-11 år. Det jag helst vill göra inom film är att skriva filmmanus, helst till skräck/gore/expressionistiska filmer, men nu på kulturama har jag lärt mig väldigt mycket om det mesta inom film.

Att kunna skriva om film och konst i denna blogg gör mig oerhört lycklig och att sedan få fina kommentarer för min blogg gör mig ännu gladare. Ni ska veta att varje kommentar värmer och får mig att vilja kämpa ännu mer.
Därför tänker jag bjuda er på lite bilder på mig under några år. 

 

Tack alla läsare, ni är underbara!


The Hills have eyes 2 re-make

Hej alla läsare!♥

Titta vad som kom i brevlådan idag. Jag gillar den filmen väldigt mycket. Den är mycket bättre än original-tvåan, som jag inte gillade alls. Jag hoppas på mer post idag och ifall jag får det, blir det mer bilder senare.

Har ni sett denna?


Myskväll

Hej alla läsare!♥

Idag
har jag gottat med mig allt dessa (förutom kattmaten såklart) till filmen The Incredibles, som var bra. Imorgon är det skola som vanligt och sedan blir det ännu mer jobbsök. Nu ska jag titta lite mer på South Park och sedan ska jag sova.


Godnatt!


Top Model favoriter: A.J

Hej alla läsare!♥

Dags att visa ännu en favorit och denna gång är det det A.J från säsong 7. Jag diggade henne jättemycket, hennes hår innan make-overn var fantastiskt snyggt och jag försökte tillochmed klippa mig så en gång, men det blev inte lika bra. Jag gillade hennes personlighet och att hon drog sig till den ''mörka'' sidan och inte var som de andra tjejerna, utan gillade sitt svarta hår och sin bleka hy.

Denna bilden kommer från fotograferingen då de fotades med jättegrymma håruppsättningar.

Vem var eran favorit i säsong 7?


Rödluvan

Hej alla läsare!♥

Dags att visa upp en ny bild som jag har ritat, inspirerad utav rödluvan. Om någon vill ha en bild ritad utav mig så kontakta mig gärna via mejl eller så kommenterar ni här och jag gör bilderna gratis, bara ni står för frakten (som inte alls är mycket mellan 5 - 15 kronor)


Alexanders film

Hej alla läsare!♥

Idag har jag haft filmredovisning i skolan och det gick bra, jag kommer ladda upp filmen som jag var med och gjorde om några dagar. Nu har jag laddat upp en film som min pojkvän Alexander har gjort. Det var den första uppgiften vi skulle göra och den gick ut på att en person skulle ta sig från ett ställe till ett annat men att ramla på ett skosnöre på vägen.

Nu ska vi börja på vårt fjärde projekt som vi kommer att hålla på med terminen ut, så vi har tid att göra den välgjord.

 

För att vara hans första film på Kulturama tycker jag att den är grymt bra.
The Strangers

Hej alla läsare!

Igår
såg jag en film som hette The Strangers, som är ganska lika Ils aka Them. Den handlar om ett par som blir störda mitt i natten utav knackingar och till slut försöker några ta sig in i deras hem. Den sägs vara baserad på sanna händelser, men det är den inte. Den är inpsirerad utav några andra händelser som hände i en stuga på 80-talet.

Vad tyckte jag om filmen? När jag först började titta tyckte jag att den verkade tråkig, men när storyn väl kom igång så blev den helt okej, det fanns några tillfällen som den blev lite skrämmande och jag tyckte att slutet blev ganska obehaglig, vilket höjde betyget för denna film till bra. Jag som har sett Ils kan säga att den filmen är bättre och mycket mer skrämmande, men jag rekommenderar ändå denna till folk som gillar rysare. Huvudrollerna spelas utav Liv Tyler och Scott Speedman.

Jag måste säga att denna poster var riktigt snygg. Denna vill jag ha trots att filmen inte tillhör någon utav mina favoritfilmer. Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!


Rosa hår

Hej alla läsare!

Jag har inte gjort så mycket idag, ska snart äta. Min pojkvän håller på och lagar mat och jag får inte veta vad det är, så det ska bli spännande. Jag håller även på att kolla på The Strangers nu. Jag har hunnit rita en hel del i helgen, så jag kommer lägga upp de nya bilderna så fort jag kan.

Jag ville passa på att visa hur jag såg i rosa hår. Jag var 17 år då den här bilden togs. Det var på ett polskt bröllop och de som gifte sig ville att alla skulle blåsa bubblor istället för att kasta ris och efter att man hade druckit lite, så var det jätteroligt att blåsa bubblor.

Har ni haft några annorlunda hårfärger?


Bio del två: Daybreakers

Hej alla läsare!

Efter att jag och Alex gick ut ur salongen där vi hade sett Det regnar köttbullar, så bestämde vi oss helt plötsligt att se Daybreakers, eftersom att den skulle börja om bara tjugo minuter. Jag hade inte alls så stora förväntningar på denna film, men både jag och Alex blev positivt överraskade och vi gillade den väldigt mycket. Det jag tyckte om den var att den inte var en vanlig vampyrfilm, utan tog ett steg längre och utforskade vad som händer när det börjar bli slut på människor. Jag tyckte även att den var snygg och den hade en hel del blod, vilket jag gillar.

Vad handlar den om? De flesta på jorden är nu vampyrer och det börjar bli slut på människor, blodbärare och vampyrerna försöker hitta ett substitut. Om man gillar vampyrfilmer, tyckte jag definitivt att man ska se denna. Jag och Alex har även bestämt oss för att gå på bio minst en gång i veckan och försöka gå varje söndag. Vi är riktigt film och bio-älskare.

 

Bio del 1: Det regnar köttbullar

Hej alla läsare!♥

Jag har precis kommit hem från Segel biografen, där jag och Alex först såg Det regnar köttbullar. Jag visste att jag skulle gilla filmen innan jag såg den, men jag blev väldigt överraskad över hur bra den var. Jag gillar den jättemycket. Den var rolig, snyggt gjord och väldigt underhållande. Min favoritkaraktär var Steve, haha sjukt rolig! Det fanns en scen som jag fortfarande skrattar åt som en galning så fort jag tänker på den och om ni ser den så tror jag ni förstår vilken.

Vad handlar den om? Flint har alltid drömt om att bli en vetenskapsman och en dag uppfinner han ett sätt att förvandla vatten till mat, men det har STORA konsekvenser.

Jag rekommenderar den här till alla.


Star wars t-shirt

Hej alla läsare!♥

Igår åkte jag till stan med min pojkvän för att shoppa lite och jag hittade denna söta Star Wars tröja på H&M. Jag är riktigt glad att H&M har börjat få in snygga t-shirt tröjor. Jag har två stycken, denna och min James Dean t-shirt. Jag hittade även en rosa topp på H&M och lite tofsar.

Idag ska jag och Alex åka till Solna centrum, för att han ska klippa sig så jag får gå runt och se om jag hittar något mer fint. Sedan ska vi gå på bio, men jag vet inte vad vi ska se för Alex ska överraska mig.

Jag älskar min nya Star wars t-shirt.

 


Wrong Turn

Hej alla läsare!

Fortfarande
uppe och inget att kolla på? Då kan jag rekommendera de två första Wrong turn filmerna. Jag tycker dock att tvåan är bättre än ettan, för man får se mer utav familjen och allting går lite snabbare. Men den första är väldigt bra den med. Dem känns råa och intensiva, vilket jag gillar. Eliza Dushku är med i första filmen, hon har även varit med i filmen Bring it On och serierna Tru Calling och Buffy the Vampire Slayer.

Vad handlar dem om? Den första handlar om ett gäng ungdomar som tar en felsväng in i en skog där det bor mutanter som dödar alla som kommer in i deras skog. Tvåan handlar om samma sak förutom att det nu ska spelas in en surviver-show i skogen. Ja, det finns en Wrong turn 3, men jag rekommenderar inte den alls. Den handlar om ett gäng fångar som hamnar i skogen och det finns ingenting i den som är bra. Fula dataeffekter och kassa repliker, NEJ TACK.


Hayao Miyazaki vol 2

Hej alla läsare!♥

Nämen titta vad jag fick igår från discshop. Andra Hayao Miyazaki boxen, så jag vet vad jag och älskling ska göra ikväll. Han har nämligen upptäckt att han gillar animé lika mycket som jag gör. Jag har sett Laputa och Nausicaä, så det ska bli kul att se de andra två.


Antichrist

Hej alla läsare!♥

Dags att tipsa om Antichrist, som jag såg i slutet av december i Polen. Innan jag köpte den så kände jag på mig att det var en film som jag skulle gilla och det gjorde jag verkligen. Början är vacker och fotot i denna film är slående vacker, som min filmlärare sa: Fotot är nästan för vacker för denna film, eftersom att man lägger mer fokus på fotot än handlingen.

Vad handlar den om? Om ett par som har förlorat sitt barn och hur de hanterar förlusten. Många kritiker tycker att denna film trycker ner kvinnor, men det tycker inte jag. Det finns några scener som får en att rysa och som kan vara svåra att se på, men jag tycker att man ska se denna iallafall. Både jag och min pojkvän gillar den så pass mycket att han beställde den på Blu-ray igår.
Tävling # 3 och 4

Hej alla läsare!♥

Jag
gillar att ha tävlingar och tänker därför ha två samtidigt, så anmäl eran blogg i det här inlägget så väljer jag ut några stycken som ska få vara med och tävla i två tävlingar. Ni har till imorgon klockan 23.59 på er. Jag ska åka iväg till Karolinska sjukhuset nu och kommer inte ha tid till att blogga så mycket idag.Puss

Hej alla läsare!

Ska spela kort med min älskling nu och slänger därför in en bild på oss två från när vi var på bio och såg Sherlock Holmes. Jag gillar verkligen min James Dean tröja som jag har på bilden och jag gillade min håruppsättning den dagen. Hoppas ni har haft en bra kväll.
Prom Night vs Prom Night 08

Hej alla läsare!♥

Det har talats en hel del om filmerna Prom Night, den senaste tiden, speciellt nu när re-maken släpptes 2008. Jag har sett båda och originalet är mycket bättre än re-maken (så som det brukar vara). Visst originalet var inte väldigt bra, men helt okej. Jamie Lee Curtis (The Scream Queen) spelade huvudrollen  och jag gillar henne som skådespelerska, speciellt i Halloween originalet. Re-maken var väldigt tråkig, hade knappt någonting med originalet att göra och jag somnade nästan. Tråkiga mordscener, ingen spänning alls och jag orkar inte mer med såna här tråkiga re-makes.

Jag tänker inte avslöja så mycket utav handlingen, för då kanske jag råkar avslöja viktiga saker för originalfilmen, men re-maken avslöjar allt från början redan. I huvudrollen för nya Prom Night finns Brittany Snow, som även är med i hairspray.

Jamie Lee Curtis vs Brittany Snow?

Grattis Moathemoses

Hej alla läsare!♥

Vinnaren utav tävlingen blev moathemoses. GRATTIS! Hon förtjänar det och har många som stöttar henne och tycker om hennes blogg, så kika in på den.


The Man who lauhgs

Hej alla läsare!♥

Igår såg jag en väldigt bra film som heter The Man who laughs och handlar om en pojke som blir torterad genom att ha fått en del kött avlägsnat så att det hela tiden ser ut som att han ler. Man får sedan se honom när han är äldre och leendet ser riktigt creepy ut. Min favoritskådespelare Conrad Veidt har huvudrollen och gör den som vanligt fantastiskt bra. Det var även hans roll i denna film som inspirerade Jokern-looken i allra första Batman.

Jag vet att många inte gillar stumfilmer, men jag älskar dem. Fotot är snyggt och den är väldigt mysig. Expressionistiska filmer från Tysklan under 20-talet är de bästa filmerna.


Om ni gillar gamla filmer, så rekommenderar jag denna varmt.


Girlicious

Hej alla läsare!♥

Kom
precis hem från middagen och sitter och kollar på Pussycat dolls presents: Girlicious. Jag tror det gick på tv 2008 och handlade om att en ny tjejgrupp, Girlicious skulle bildas. Jag gillar verkligen såna här program där en efter en åker ut, som Top Model och det här programmet. Har lagt upp första delen utan det första avsnittet, så om ni inte har sett det och finner det intressant, kan ni kolla.
Middagen var väldigt go, först åt jag hummer och sedan Creme Brule som efterätt.

Jag presenterar vinnaren utav tävlingen imorgon kväll, då jag ska räkna alla röster imorgon.

Top Model - Favoritsession: Ice cream

Hej alla läsare!♥

Sitter
nu här och äter frukost som består utav två mackor. Slänger in ett utav mina favoritshoots från Top Model säsong 8. Jag tycker om hur de är stylade och färgerna. De rosa är riktigt läckert, men Brittany (den stora bilden) klarade det bäst.

Säsong 8 är också en utav mina favoritsäsong, just nu visas säsong 6 på tv3 och det betyder att säsong 8 inte är långt ifrån att börja. Idag ska jag på födelsedagsmiddag för att fira en kompis, därför kommer jag inte ha tid till att blogga, men bilder kommer att visas senare.''Dejten''

Hej alla läsare!♥

Tänkte visa er en liten övning som jag och några i skolan gjorde för några veckor sedan. Övningen gick ut på att vi skulle ljussätta en restaurangmiljö och såhär blev resultatet. Det är jag som spelar tjejen, så föreställ er inget oscarsvinnande skådespel här. Allting var helt improviserat och gjort på 2-3 tagningar tror jag.
Inside

Hej alla läsare!♥

Idag
har jag och min grupp suttit och redigerat våran tredje film och den ser väldigt bra ut. Imorgon ska jag och Alex på födelsedagsmiddag på Patricia för att fira en kompis. Jag känner för att verkligen göra massor med kreativa saker hela tiden, som att rita och göra filmer. Så kom ihåg att mejla kort på era favoritfilmer och serier som ni själva har tagit till placebohoe@live.se.

Det blev sushi ikväll igen, älskling bjöd mig på det. Jag tänkte passa på att tipsa om filmen Inside, en fransk gore-film som är awesome. Det är nog den bästa utav de nya franska skräckfilmerna som har kommit de senaste åren och jag ger den 10 tummar upp.
Vad handlar den om? Den handlar om den höggravida änkan Sarah som precis ska gå och lägga sig, men det plingar på dörren och hon misstänker att någon försöker komma in i hennes hus. Känsliga tittare varnas dock, men gillar man gore så kommer man uppskatta denna film.


Eget filmprojekt

Hej alla läsare!♥

Jag har tänkt ett tag på att göra ett speciellt filmprojekt/bildprojekt och skulle jättegärna ha med er, mina läsare. Allt ni behöver göra ifall ni vill vara med är att ta kort på era favoritfilmer (alla filmer är välkommna) och gärna på specialutgåvor ni har på filmer och skicka gärna det till min mejl placeobohoe@live.se.

Jag tänker inte avslöja vad projektet kommer gå ut på ännu eller hur jag ska bygga upp det, men är ni intresserade utav att vara med så gör så som jag har skrivit, ni får såklart skicka in mer än en bild. Skicka helt enkelt in så många bilder ni känner för och sedan när jag har redigerat klart allting så kommer jag visa upp filmen här.


Orphan

Hej alla läsare!♥

Kikade precis klart på filmen Orphan. Wow, den var riktigt bra, inte lika obehaglig som jag hade hört att den skulle vara, fast det krävs ganska mycket för att jag ska tycka att en film blir obehaglig. Isabelle Fuhrman som spelar Ester, spelar henne fantastiskt bra. Jag hoppas att jag får se henne i flera liknande roller. Jag gillade tempot och hur allting byggdes upp. Fotot var snyggt, oerhört snygga för och eftertexter.
Vad handlar den om? En familj adopterar Ester, en väluppfostrad och snäll flicka till det yttre, men det hon har planerat är allt annat än snällt. Jag rekommenderar den här till alla, den var superbra.
Sci-Fi mässa 2010 Karaktär

Hej alla läsare!

Den 6-7 mars är det dags för Sci-Fi mässa i Göteborg. Jag och Alex ska såklart åka dit och jag tänkte att ni nu ska gissa vem jag tänker vara. Sci-Fi mässan i november var riktigt lyckad och ni kan läsa om den och se bilder här och här. Jag hoppas att min dräkt kommer bli klar i tid och att det blir lika bra som förra året. Om ni bor i Göteborg så tycker jag att ni kan ta en titt förbi Sci-Fi mässan och kanske få syn på mig där!

 


The Crow, Chucky, Sam från Trick R Treat eller Corpse Bride igen? Vad tror ni?


Sushi och instängd 2

Hej alla läsare!♥

Jag kom precis hem från bion och det blev sushi till middag. Jag älskar verkligen sushi, en utav mina favoriträtter. Jag gillar mest dem med advocado och ägg på, men de andra är grymt goda också. Jag brukade laga sushi själv förut och ska nog börja göra det igen snart och jag såg något jättesött på en tv medan vi åt sushi, nämligen hjärtformade sushi rullar.Hur var filmen?
Jag älskar att se skräckfilmer på bio. Början på instängd 2 var ganska tråkig och det tog ett tag innan det började hända saker, men när det äntligen hände något så blev den bättre. Fanns några bra gore-scener men, det var en scen som fick mig att skratta jättemycket och det är för att jag har väldigt barnslig humor. Det fanns en hel del som var löjligt och dåligt i filmen, men jag tyckte den var helt okej, men inte lika bra som första.


Glöm inte att rösta på min blogg om ni gillar den här har nummer 4! Tack alla som röstar!♥


Morfar och mormors dag

Hej alla läsare!♥

Jag är ju halv polsk och på torsdag har Polen morfar och mormors dag och därför har jag ritat en bild åt dem, som jag ska rama in och skicka iväg. Den blev mycket bättre än vad jag först trodde att den skulle bli. Jag hade ingen inspiration alls när jag började rita denna, men när jag gjorde klart den idag så kom det bara fram.
Jag har nästan all min släkt i Norge och Polen, därför träffar jag dem max 2-3 gånger per året och därför gör jag mycket ritningar och annat till dem.

Vad ska ni göra idag? Jag ska se instängd 2 på bio med min älskling, men först ska jag in till stan för att fika med en kompis. Jag funderar på att äta en brownie med mjukglass i gallerian för det är väldigt gott.

Jag kollar noga ip-adresser i tävlingen och jag ser redan att några har röstat flera gånger från samma ip-adresser och dem rösterna kommer jag inte räkna med. Så rösta rättvist!


Börja rösta!

Hej alla nattugglor!♥

Nu är tävlingen igång igen och denna gång är det dessa söta bloggar man kan rösta på. Kolla upp eran favoritblogg och RÖSTA som galningar! Den som vinner får läkningen, ett inlägg och en stor rosa Hello Kitty necessär. Tävlingen avslutas onsdagen den 20/1.

Glöm inte att rösta på min blogg på denna tävling, jag har nr 4. Tack alla som röstar på mig!!♥

Blogg 1

 

Blogg 2

 

Blogg 3

 

Blogg 4

 

Blogg 5

 

Blogg 6


Opera

Hej alla läsare!

Det är klart att ni ska få ett filmtips idag. Denna gång tipsar jag om Dario Argentos film, Opera. Den tillhör en utav hans bästa filmer och handlar om en operasångerska som äntligen får huvudrollen i Operan MacBeth, men då börjar någon mörda människorna omkring henne och det verkar som att hon är det ultimata målet. Som vanligt är fotot vackert och jag gillar storyn och tvisten, som vanligt äger Dario Argento.

Jag är så grymt sugen på sushi, har varit det ganska länge, men jag har inga pengar ännu och jag blir snart galen. Jag vet faktiskt inte vad som händer ikväll, har inga riktiga planer ännu. Vad ska ni göra ikväll?

Glöm inte att rösta på min blogg här, så är ni jättegulliga! Har nummer 4!Top Model favoriter:

Hej alla läsare!♥

Jag är nu med och tävlar här och har nummer 4, så RÖSTA på mig där!

Nu är det ytterligare dags för en Top Model favorit. Denna gång är det Jael Strauss från säsong 8. Jag gillade hennes energi och hur hon pratade. Fast jag tyckte hon passade bättre i sitt blonda hår, men det bruna blev också väldigt snyggt.

Jag
har en till favorit från säsong 8, som jag kommer avslöja i nästa Top Model inlägg, men om ni vill kan ni redan nu gissa vem det var.Bloggtävling # 2

Godkväll alla läsare!♥

Jag tycker att det är dags att dra igång en till bloggtävling, så det är bara att anmäla sig i det här inlägget. Ni har fram tills imorgon klockan 21.00 på er, sedan väljer jag ut några stycken som får vara med och tävla. Vinnaren får ett inlägg, en läkning i en månad och en Hello Kitty necessär, jag kommer visa en bild på den senare.

Slänger även fram en ofärdig bild och den färdiga bilden på en bild som jag precis blev klar med. Snart ska jag och älskling äta popcorn och ha det mysigt.


Top Model favoriter: Mollie Sue

Hej alla läsare!♥

Jag älskar Top Model programet, speciellt America's next Top Model. Jag kan alla säsonger utantill och i vilken ordning alla åker ut. Tänkte visa några utav mina favoriter bland alla som har varit med och jag börjar med den första i det här inlägget.

I sjätte säsongen var min favorit, Mollie Sue. Mina favoriter har oftast varit de med korta häftiga frisyrer. Jag tycker även att hon passade väldigt bra i Mia Farrow frisyren som inte Cassandra ville ha i femte säsongen. Det är kul att hon har fått en hel del modelljobb efter programmet. Just nu visades precis andra avsnittet utav den riktiga tävlingen utav säsong 6 på tv3.Heathers

Hej alla läsare!♥

Här kommer en utav mina favoritfilmer, Heathers. Handlar om en tjej som vill vara med i den populäraste gruppen i skolan, samtidigt som hon avskyr dem och när hon träffar J.D så börjar allting gå fel. Christian Slater och Winona Ryder gör rollerna väldigt bra och jag älskar den fortfarande lika mycket som jag gjorde när jag först såg den då jag var 12-13. Det är en svartkomedi och jag tycker att den är bättre än många utav dagens High-school filmer. Jag rekommenderar den varmt till alla, så se den!

Vill även passa på att säga att jag nu har sett 1600 filmer. Jippie!


Victoriandreams halsband

Hej alla läsare!

Hittade dessa söta halsband här. Jag har märkt att jag börjar gilla rosa mer och mer den senaste tiden och när man hittar såna här söta saker, hur kan man inte göra det? Just nu kollar jag och Alex på Family Guy och han lagar mat till mig. Han lagar varma mackor till oss, med skinka och mycket ost.

Ikväll ska jag även hinna se Dressed to kill.Salad fingers

Hej alla läsare!♥

Vill tipsa om Salad fingers, han är awesome. Väldigt skum men bra tecknad serie utav David Firth. Ni hittar fler kortfilmer utav honom här. Jag var hos läkaren idag och jag har inga allvarliga bakterier i min hals. Efter läkarbesöket gick jag och mamma och shoppade lite, ni får se vad jag köpte senare.


Dr Horrible's sing-along blog

Hej alla läsare!♥

Har hittat en superbra film, Dr Horrible's sing-along blog, Neil Patrick Harris har huvudrollen. Alla känner ju igen honom som Barney i How I met your mother, och han är ju awesome! Denna kortfilm på 40 minuter innehåller både, sång, komedi och lite skräck. Jag såg denna inatt och den har nu blivit en utav mina favoritfilmer. NPH sjunger sångerna själv och han skådespelar riktigt bra. Hörde först talas om denna film i Rue Morgue tidningen och äntligen såg jag den.

Jag har lagt upp en video på min favoritsång i filmen, varsågoda.

 
Talkingclothes

Hej alla läsare!

Jag har surfat runt lite och hittat lite kläder jag skulle vilja ha. Jag är fortfarande sjuk idag och ligger hemma och kollar på From dusk till dawn 2, jag gillar ettan väldigt mycket och hoppas på att gilla den här också.

Hur söt är inte den här?

 

Dessa örhängen är så söta och allting hittar ni här

 

 


Star Trek

Hej alla läsare!♥

Jag såg nya Star Trek filmen i helgen för andra gången och den är grymt bra. Jag hade inte sett ett enda Star Trek avsnitt innan jag såg den här filmen så jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig, men jag älskar den filmen. Zachary Quinto är perfekt som Spock. Jag tycker att alla borde se denna. Man behöver inte vara Sci-fi geek eller ha några kunskaper om Star Trek innan för att gilla den här.

Läs mer om min bloggträff och säg gärna ifall ni vill komma, endast 500 kommer kunna släppas in.


Bloggträff del 2

Hej alla läsare!♥

Nu har jag kollat runt lite på en del lokaler och hittat några intressanta som man kan hyra för en hel dag, men nackdelen är att alla som kommer måste betala ungefär 50-100 kronor var. Jag skriver exakta priser när jag har fått svar från alla, men 50 - 100 kronor tycker jag kan vara värt för en bloggträff. Jag ska även kolla med mat och andra roliga aktiviteter, bås och grejer som ska finnas på plats. Jag hade tänkt att det här ska hände någongång i maj.

Om ni är intresserade utav att gå så måste ni kommentera i detta inlägg. Lokalen håller för ca 500 personer. Jag kommer med mer information när jag vet mer och ungefär hur många som vill. Ni får gärna sprida vidare denna information via era bloggar.

Jag ville även passa på att lägga upp två top model bilder som jag har ritat, en på Naima från säsong 4 och en på Marjorie från säsong 11. Hoppas ni alla får en bra dag!

 

 

 

 


Grattis Huyen!

Hej alla läsare!♥

Nu
är röstningen avslutad och jag har räknat alla röster. Jag fick in 112 röster och vinnaren med 30 utav dessa röster blev bidragnr 2! Kika in på deras grymma blogg här. Grattis, dem har en grym blogg och förtjänar det verkligen!

 

 

 


Bloggträff?

Hej alla läsare!♥

Jag har undrat över en sak. Kommer det bli någon som helst bloggträff? Har hört talas om sådant förut, men vet inte riktigt om det har blivit av. Sådana tillfällen då alla bloggare träffas någonstans och hittar på något? Vet ni något om det eller vet ni någon som kommer hålla i en bloggträff? För jag skulle iaf vara väldigt intresserad utav en bloggträff och ni som också är det kan ju kommentera. Om tillräckligt många skulle vilja så skulle jag kunna tänka mig att anordna något sådant, eftersom att jag är van vid att anordna lokaler och platser för filminspelningar, så kan jag nog ordna nått bra inför en bloggträff.

Det verkar vara några intresserade utav detta. Jag bor i Stockholm och ifall jag kommer att arrangera en bloggträff så kommer det att ske någonstans i Stockholmsområdet. Jag ska börja kolla upp lokaler redan nu, så att det blir bokat, men jag vill gärna veta hur många som vill och kan komma, det skulle hjälpa många saker.


Jag kommer säkert behöva hjälp med en hel del saker på träffen, så ifall några gärna vill hjälpa till så är det bara att skriva det.
Henna och jag

Hej alla läsare!♥

Idag började skolan igen och vi gick djupare in på filmklippning, vilket var kul. Imorgon börjar våran klippning utav det tredje projektet, så vi kommer ha mycket att göra. Jag var så trött när jag kom hem från skolan att jag och Alex somnade i ca två timmar och jag vaknade precis.
Jag längtar verkligen till sommaren, för jag hoppas på att kunna resa någontstans med Alex. Jag vill jättegärna åka till Polen med honom.

Slängde in en bild på Henna och mig, jag saknar henne väldigt mycket. Hoppas verkligen att vi kan ses snart.


Filmprojekt 1

Hej alla läsare!♥

Tänkte visa bilder ifrån vårat första filmprojekt. Det är en ganska abstrakt film som handlar om en kille som heter Witold, som får ett paket och därefter så händer det saker han inte förstår. Det var kul att göra den filmen, vi höll på att bygga upp miljöerna i en hel vecka innan inspelning.

Sminköserna på plats. (Jag står i grön klänning)  Skådespelarna roar sig med protesbenet.

 

 

Redo för filming. Regissören Tobias pratar med Jacob

 

 

Detta golv målade jag helt själv och mönstret på det. Det tog ett par dar (Gjorde en till likadan). Jag blev grymt nöjd med slutresultatet.


The Pink Mermaid

Hej alla läsare!♥

Jag kom precis hem från Kina-buffén i Täby och det var grymt gott, vilket betyder att jag är proppmätt. Nu ska jag och Alex sitta hemma och ta det lungt, för imorgon börjar skolan igen. Det jag kommer hålla på med nu är redigeringen av våran senaste film, så det blir nog ganska lungt. Har ni redan börjat skolan?
Här är en bild som jag ritade för några månader sedan och som jag tycker om väldigt mycket, min speciella sjöjungfru.


Rosetter

Hej alla läsare!♥

Nu när jag snart får pengar så är det dags att äntligen shoppa lite. Jag ska börja med att beställa dessa två söta rosetter. Dessa kan man köpa här och jag tycker att det är ett bra pris. De två blåa rosetterna var också söta, men vet ej om jag ska beställa dem. Det är skönt att hitta rosetter som inte bara är svarta. Jag tänkte även köpa lite lösnaglar och dekorationer och börja pilla lite med sådant. Senare ikväll ska jag och Alex tillsammans med Alex familj äta kina-buffé i Täby, det kommer bli så grymt gott.

Vad ska ni göra ikväll?


Jag och min mamma

Hej alla läsare!♥

Tänkte slänga in en bild på mig och min mamma, tagen i Polen. Just nu sitter jag och kollar på South park, så det är inte så mycket som händer ikväll. En rolig/äcklig sak som hände imorse var att katten var på väg att göra sina behov i kattlådan och då blev den skrämd utav någonting och hann inte färdigt, sprang iväg och släpade sin rumpa mot golvet och gissa vem som fick städa upp det? Jo Alex, haha!

Vad gör ni ikväll?

Glöm inte att följa min blogg via bloglovin här


Inglourious basterds

Hej alla läsare!♥

Dags att tipsa om en riktigt stor favoritfilm, Inglourious basterds. Den och Suspiria är mina absoluta favoritfilmer och jag kan inte förstå hur Tarantino ska kunna toppa denna film. Det första märkbara är den sköna dialogen, som finns i alla Tarantinos filmer, men som verkligen sticker ut här. Jag gillar även allas skådepelarinsatser, det är kul att Eli Roth fick en roll. Jag kan sitta och kolla på den här hur många gånger som helst och så fort den kom ut på dvd, så köpte jag den.
Fotot är snyggt och slutet är underbart. Alla skämt är perfekt inlagda och jag ska köpa alla special edition-utgåvor som finns utav denna film.

Om ni gillar den lika mycket som mig, så måste ni lämna en liten kommentar!Min navelpiercing historia

Hej alla läsare!♥

Det
var väldigt länge sedan jag köpte ett navelsmycke och tittade runt lite efter några idag. Jag hittade en hel del söta, bland annat dessa. Jag piercade naveln när jag var 14 år i Polen. Jag kommer ihåg att jag var väldigt nervös innan jag gick in i piercingstudion. Min mamma följde med mig och jag fick emla (bedövning) som skulle verka efter en timme, vilket gjorde att jag fick sitta och vänta i en timme.
Det var en kvinna som piercade naveln före mig och hon kom ut helt blek och skräckslagen, vilket inte gjorde mig mindre nervös. Jag visste att det var min tur snart. Piercaren kom ut och sa att det var dags, jag satte mig i stolen och han tog fram en stor tång och en nål. Jag fick välja färgen på min piercing, vilket blev en blå färg. Jag kommer inte alls ihåg mycket utav själva piercingmomentet, förutom att det gick jättesnabbt och det gjorde inte alls lika ont som jag trodde.


Jag är väldigt nöjd, men behöver som sagt nya piercingsmycken. Har ni piercat naveln eller andra ställen?


Alice i underlandet

Hej alla läsare!♥

Den mest efterlängtade biofilmen för mig är Tim Burtons Alice i underlandet just nu. Jag har alltid älskat den historien och Tim Burtons filmer har alltid fascinerat mig + att Johnny Depp och Helena Bonham Carter är väldigt bra skådespelare. Det roliga är att den har premiär på min mammas födelsedag och hon kallas för Alice.
Mijöerna verkar otroliga och jag längtar så mycket efter den att jag nästan exploderar.

År 2009 var ett riktigt bra bioår och jag hoppas att 2010 blir ännu bättre. Vad tror ni?


Börja rösta!

Hej alla läsare!

Det var 12 stycken som ville vara med och tävla och därför kan man rösta på dessa 12. Gör reklam för denna tävling i eran blogg och få era läsare att rösta! Röstningen avslutas på måndag klockan 23.00

Bidrag 1

 

 

Bidrag 2

 

 

Bidrag 3

 

 

Bidrag 4

 

 

Bidrag 5

 

 

Bidrag 6

 

 

Bidrag 7

 

 

Bidrag 8

 

 

Bidrag 9

 

 

Bidrag 10

 

 

Bidrag 11

 

 

Bidrag 12


Tävling # 1

Hej alla läsare!♥

Jag har precis kollat klart på en film, Scarecrows och tänkte anordna årets första bloggtävling på min blogg. Vinnaren får ett inlägg och blir länkad från min blogg i 1 månad. Om ni vill vara med så är det bara att kommentera att ni vill vara med. Ni har fram tills imorgon klockan 16.00 på er, då jag lottar ut 10 stycken som ni sedan kan rösta på.

Min speciella blomkonst.


Spirited away

Hej alla läsare!♥

Tittar på Spirited away just nu med min pojkvän. Jag har sett den tre eller fyra gånger förut, men det är första gången han ser den och han verkar gilla den. Jag tycker att den är väldigt vacker och många varelser är underbart söta. Jag tror jag var 14 år när jag såg den här för första gången. Jag gillar Chihiro väldigt mycket och Yubaba är en perfekt häxa.
Jag fick lust att köpa den andra Hayao Miyazaki boxen (har den första) och när jag får pengar på måndag ska jag nog göra det. Jag känner att jag behöver utöka min animéhylla.


Älsklings nya blu-ray filmer

Hej alla läsare!

Jag vaknade precis, har märkt att jag nästan vaknar såhär sent varje dag, vilket inte är bra. När jag och min älskling vaknade gick han för att hämta posten och kom tillbaka med dessa två blu-ray filmer, Child's play och Sleepy Hollow. Dem är väldigt snygga, mycket snyggare än mina dvd-utgåvor. Jag rekommenderar dessa två filmer. Child's play handlar om den onda dockan Chucky och Sleepy Hollow handlar om den huvudlösa ryttaren. Den första filmen är från 1988 och har fått fyra uppföljare. De två senaste uppföljarna är mer komiska än läskiga och jag älskar Chucky. Hans repliker är klockrena och han är uppfinningsrik.
Sleepy Hollow är regisserad utav Tim Burton och har Johnny Depp i huvudrollen. Det var ett bra tag sen jag såg denna, men det jag minns är jag väldigt imponerad av.


Sherlock Holmes

Hej alla läsare!♥

Årets första biofilm blev Sherlock Holmes. När jag såg trailern till filmen, var jag inte alls sugen på att se den, men det var min pojkvän och därför gav jag filmen en chans. Jag måste tyvärr säga att jag inte gillade den. Jag tyckte inte att den tillförde någonting nytt och den var inte särskilt spännande heller. Jag måste erkänna att sluttexten var väldigt snyggt gjord och skådespeleriet (Robert Downey Jr, Jude Law, Rachel McAdams och Mark Strong är bla med) var bra. Jag förstår varför folk kan gilla den här filmen, men den passade inte mig helt enkelt. Min pojkvän gillade den lite mer än vad jag gjorde. Men jag rekommenderar den ändå, för jag tror många kommer gilla den.

 

 


Femton centimeters klackar

Hej alla läsare!♥

Jag vet att det är sent, men jag hittade förra årets julbild. Det jag älskar med den ör min underbara skor. Jag älskar höga klackar och svarta skor. Just det paret på bilden är 15 cm höga och det får mig att bli 175, ja jag är ganska kort i vanliga fall. Jag längtar till våren och sommaren då jag kan börja ha alla mina snygga högklackade skor igen.
Just nu ska jag och Alex dra till Park för att se Sherlock Holmes, men det blir så klart en till uppdatering ikväll.


The Rings

Hej alla läsare!♥

Idag
ska jag och älskling se Sherlock Holmes på bio, jag har inga förväntingar på den, men ni som har sett får gärna skriva vad ni tyckte. Jag har även börjat rita mer nu och senare ska jag visa mer saker från min filmsamling. Här är en bild som jag tycker blev ganska häftig som är ritad utav mig. Jag började bara med två svarta prickar och sedan blev resultatet såhär.
Vad har ni för planer idag?


Kallt

Hej alla läsare!♥

Fy vad det är kallt ute!
Kom precis hem efter att ha kommit hem från mamma. Inte nog med att det är jättekallt, så var ju tåget försenat och jag bokstavligen skakade. Den här bilden kommer från den dagen då jag jobbade på SACO-mässan, ursäkta minen, men jag tycker om den ändå. Jag vill verkligen hitta fler rosetter till håret, så ifall någon skulle kunna tipsa mig om sidor eller affärer som har ett utbud med såna så skulle det var jättesnällt.
Just nu sitter min pojkvän och kollar på The Descent. Uppföljaren har biopremiär den 8 januari och den ska jag se.Hello Kitty igen

Hej alla läsare!♥

Hade lust att visa lite Hello Kitty stuff som jag har. En necessär, lite body lotions, smink. Det jag gillar mest är min Hello Kitty klocka, som jag tycker är väldigt snygg. Man ser inte det så bra, men jag har även på mig en Hello Kitty tröja som jag köpte på UppCon för ett år sedan. Ursäkta för denna flummiga bild på mig, tagen mitt i natten och jag var ganska trött där, så jag ser lite knäpp ut.
Jag har färgat håret lite mörkare och klippt till en liten snelugg. Slänger även in en bild på mina två sötnosar. Så sött att katten la sig på Alexanders axel och vilade där ett bra tag. Jag måste även säga att jag har haft besöksredkord idag, so keep coming back!

 
Pans Labyrint

Hej alla läsare!♥

Detta är en utav de vackraste filmerna som finns, Pans labyrint. Jag blev kär i den, första gången jag såg den. Den är både hemsk, men fantasifull. En film som visar att vi med hjälp utav våran fantasi flyr våran verklighet. Det var precis det jag argumenterade för på det nationella provet i svenska för ca 2 år sedan och då använde jag denna film som exempel.
Handling? Ofelia är en flicka som lever i en hård fascistisk tid i Spanien 1944, för att klara sin vardag använder hon sin fantasi. Den var så vacker att jag fällde en eller två tårar, vilket jag inte brukar göra. Jag gillade precis allting med den här filmen och jag rekommenderar den verkligen. Det är en riktigt bra saga.


Till alla läsare

Hej alla läsare!♥

Här
sitter jag och bloggar mitt i natten. Jag är inte trött och min pojkvän tar hand om tvätten just nu. Jag vill passa på att tacka alla för alla fina kommentarer jag får! Det kickar verkligen igång mitt bloggsug. Var inte rädda för att kommentera. Jag blir även glad av att se att det är allt fler och fler som hittar till min blogg. Så detta inlägg är tillägnat till alla er läsare. Fortsätt kommentera och komma tillbaka, ni förgyller min dag!♥ Vill ni stötta min blogg mer så får ni gärna följa den via bloglovin, skulle göra mig superglad! 


Leprechaun

Hej alla läsare!♥

Det har tyvärr inte blivit alls mycket film idag, har bara hunnit se en, Leprechaun. Den handlar om en pyssling som vill ha tillbaka sitt guld och mördar för att få tillbaka det. Jag brukar normalt inte skriva om filmer som jag inte gillar, men nu gör jag det. Den var lite smårolig och det var kul att se Jennifer Aniston i en skräckfilm, men annars var den inte så bra. Fotot tilltalade mig inte och den blev lite trist ibland. Pysslingen räddar filmen från en totalkatastof dock, men se den ändå om ni är intresserade.


My love

Hej alla läsare!

Ville slänga in en bild på min sötnos, Alexander, som vi tog för några dagar sedan. Nu är jag inte längre rödhårig, utan brunhårig, men är lika glad ändå. Vi träffades på kulturama (skolan jag går i) i augusti och blev tillsammans i september och vi har snart varit tillsammans i fyra månader.Jag älskar honom.


Min älskling goes Caligari

Hej alla läsare!

Idag har jag sovit riktigt länge och goas med min pojkvän mycket. Jag har laddat upp en bild som jag ritade ganska nyligen utav min pojkvän, jag har dragit mycket inspiration från Dr Caligaris Kabinett och jag tycker att den blev bra. Jag funderar på att börja rita av flera på det här sättet. Nu lagar min pojkvän mat till oss, spaghetti med sås, mums!


Pink hair and blood

Hej alla läsare!♥

Jag har försökt att rita ikväll, men ingenting har blivit som det ska, kanske för att jag är ledsen och sur. Jag orkar heller inte berätta varför jag är ledsen och sur, så fråga helst inte något om det. Denna bild gillar jag för att jag har ofta känt mig såhär. Jag vet att jag har börjat lägga upp många ritbilder och inte pratat om film lika mycket, men jag känner att jag vill dela med mig utav min konst, för det är ett av mina stora intressen förutom film.


The Devil in the mushroom world

Hej alla läsare!♥

Min mamma ringde till mig idag från Polen och säger att hon har köpt Transformers: Revenge of the fallen och Star Trek 2009 till mig, vilket är awesome.
Tänkte passa på att visa en bild som jag ritade till en bloggare, hon ville ha djävulen som finns i bilden, men förutom det så fick jag helt fria händer och jag blev nöjd och det blev hon också.
Jag gillar verkligen att utgå ifrån någonting och sedan ha helt fria händer. Idag ska jag och min pojkvän äta middag hos hans mamma, vilket kommer bli väldigt trevligt. Därför kommer det inte bli så mycket bloggning idag.


Rosa öron

Hej alla läsare!♥

Dags för en bild som jag har ritat. Jag gillar att rita konstiga ansiktsbilder och jag använder ganska mycket färger när jag ritar eller målar, fast jag gillar även enkla, mörka bilder.
Jag skulle jättegärna vilja göra en animerad film utav bilderna jag ritar, det skulle vara jätteroligt.


Svart eller rosa?

Hej allihopa!

Jag har hittat två snygga armband från Cocoo.se. Ett i svart och ett i rosa. Jag vet inte vilken jag tycker är snyggast. Vilken tycker ni? Jag köpte ett nytt armband i Polen, men tyvärr glömde jag det där. Fast när mamma åker därifrån så ska hon ta med sig det, men jag skulle behöva fler armband. Jag skulle nog vilja ha båda två. Nu har jag och min pojkvän ätit massor med pizza och vi kollar nu på south park.


Filmer till salu

Hej alla läsare!♥

Jag vill bara uppmärksamma er på att min pojkvän säljer en del utav sin filmsamling här. Är ni intresserade så klicka på länken, så vet ni vad ni ska göra sedan. Här är en bild på samlingen också.


Final destination

Hej alla läsare!♥

Inatt
satt jag och min pojkvän och kollade på Final destination filmerna. Vi har båda sett alla tre förut, men vi ville friska upp vårat minne. Vi kollade på del 2 och del 3, vi tänkte se del 1 också, men vi var för trötta. Jag tycker väldigt mycket om del 2 och del 3. Tvåan har de snyggaste morden, handlingen flyter på bra och krock-sekvensen är väldigt snygg. Jag tycker att den är mycket bättre än ettan, fast jag gillade den också.
Handlingen i dessa filmer?  En person får alltid en syn om något hemskt som kommer att hända och räddar alltid några personer ifrån en säker död. Efteråt börjar personerna att dö en efter en.
Jag tycker också att del 3 har snygga dödsscener och bergodalbane-scenen är väldigt snygg. Jag blev däremot väldigt besviken på fyran, tråkig och ganska ful.
Nu ska jag och min pojkvän äta något.


Nyårsbild

Hej alla läsare!

Jag hade en jättetrevlig nyårsafton. Vi var runt 12-13 personer i våran etta. Utsikten var snygg och vi hade det väldigt roligt. Jag ville bara slänga in en nyårsbild som föreställer mig och en kompis, jag ville framförallt visa min fjäril som jag hade i håret. Jag kunde ha gjort ett bättre med jobb med att hitta en snyggare klänning, men det får bli nästa nyårsprojekt.


2010

Hej alla läsare!♥

Nu är första dagen på det nya året här och jag är väldigt trött och bakis. Jag hade en väldigt kul nyårsafton och firade den tillsammans med dem bästa. Just nu är min söta pojkvän på väg till Solna centrum för att köpa god mat till oss och jag ska bara ta det lugnt idag. Jag behöver verkligen vila ut efter inatt. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu för årets första film som jag ska börja titta på alldeles snart, men jag visar upp en bild som jag målade för ett år sedan.
Det var inte meningen att börja året med en deprimerande bild, men jag diggar den väldigt mycket och det hoppas jag att ni också kommer göra. Jag önskar alla en god fortsättning på det nya året och hoppas på att alla hade en bra kväll/natt.RSS 2.0