Annonser från BloggPartner

The Strangers

Hej alla läsare!

Igår
såg jag en film som hette The Strangers, som är ganska lika Ils aka Them. Den handlar om ett par som blir störda mitt i natten utav knackingar och till slut försöker några ta sig in i deras hem. Den sägs vara baserad på sanna händelser, men det är den inte. Den är inpsirerad utav några andra händelser som hände i en stuga på 80-talet.

Vad tyckte jag om filmen? När jag först började titta tyckte jag att den verkade tråkig, men när storyn väl kom igång så blev den helt okej, det fanns några tillfällen som den blev lite skrämmande och jag tyckte att slutet blev ganska obehaglig, vilket höjde betyget för denna film till bra. Jag som har sett Ils kan säga att den filmen är bättre och mycket mer skrämmande, men jag rekommenderar ändå denna till folk som gillar rysare. Huvudrollerna spelas utav Liv Tyler och Scott Speedman.

Jag måste säga att denna poster var riktigt snygg. Denna vill jag ha trots att filmen inte tillhör någon utav mina favoritfilmer. Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Candy

Den skulle jag vilja se. Vill se Them också men det funkar inte att ladda ner och jag vet inte om det är värt att köpa den på BluRay?

2010-01-26 @ 14:53:27
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0