Annonser från BloggPartner

Mamma och special effekter

Hej alla läsare!♥

Min mamma har ett certifikat i special effekter och kommer att få jobba med många grymma gory-effekter i mina kommande kortfilmer.

Mina två första kortfilmer som jag har spelat in den här månaden är inte alls blodiga, men de är fortfarande ganska mörka, därför vill jag att nästa kortfilm som jag spelar in ska bli mer blodig. Inom en vecka kommer jag att lägga upp min senaste kortfilm Anya på youtube och ni kommer att kunna se hela filmen.
Min kusin Dagmara fick stå som modell på kursen som mamma gick på.

Film nr 1395, 1396, 1397 & 1398

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Splice, All good thing, I sell the dead & I saw the devil

Film nr 1395, 1396, 1397 & 1398

Nytt klipp från min kortfilm Anya

Hej alla läsare!♥

Nu kan ni se ett klipp från min nya kortfilm Anya

Fler uppdateringar om mina inspelningar och filmklipp finns uppdateras på min twitter hela tiden!

Film nr 1392, 1393 & 1394

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Half Nelson, Murder by numbers & Shelter

Film nr 1392, 1393 & 1394

Man on a ledge

Hej alla läsare!♥

''Jag gillade idén, men, jag tycker att dem avslöjade för mycket lite för snabbt''Man on a ledge: Nick Cassidy var en ärlig polis. Nu sitter han i fängelse, dömd för ett brott han inte begått. I desperation tar han första möjligheten han ser att fly, och några timmar senare står han nyrakad i en dyr kostym på utsidan av en hög byggnad i New York...
Den började väldigt spännande då han ställde sig på räcket och man inte alls förstod varför. Jag gillade idén, men, jag tycker att dem avslöjade för mycket lite för snabbt och gav för mycket hintar till vissa saker. Jag hade knäckt massor med saker redan efter halva filmen och då blev den inte alls lika intressant. Slutet blev också ganska uppenbart då man förstod vissa saker. Jag tycker att både Sam Worthington och Elizabeth Banks spelade sina roller bra och trovärdigt. Den får en trea för den spännande uppbyggnaden och för att filmen trots allt känns ganska fräsch.
Sam Worthington, ska han hoppa eller inte?

Vinnaren utav Saw-tävlingen!

Hej alla läsare!♥

Vinnaren utav Saw-boxen blev Linda!! GRATTIS!

Glöm inte mina andra filmtävlingar! Har delat ut en hel del bra priser det här året och det kommer jag fortsätta att göra. Det är kul att många vill delta, tyvärr kan ju inte alla vinna. Skulle vara kul om alla mina läsare kunde vinna hela tiden.

Sista skoldagen

Hej alla läsare!♥

Idag var sista skoldagen, vilket var oerhört tråkigt.

Att börja på Manuspiloterna har varit bland det bästa jag har gjort i mitt liv och det är väldigt tråkigt att utbildningen bara är i ett år, hade gärna gått där i 1,2 eller 3 år till! Underbar kurs och underbara vänner som jag verkligen hoppas att jag kommer hålla kontakten med och träffa. Jag kommer aldrig glömma denna fina tid med er!

Twitter

Hej alla läsare!♥

Glöm inte bort att jag har ett väldigt aktivt twitter-konto!

Twitter: Placebohoe

Film nr 1388, 1389, 1390 & 1391

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Buffalo 66, Almost Famous, Space Cowboys & Running scared

Film nr 1388, 1389, 1390 & 1391

Rabies

Hej alla läsare!♥

''Man får inte vet någonting viktigt om någon och filmen verkar inte handla om någonting egentligen.''Rabies: Ett ungt par har rymt ut i skogen. Kvinnan fastnar i en djurfälla och mannen försöker förgäves få loss henne. Samtidigt är fyra ungdomar på väg till en tennismatch men kör vilse i skogen. Ute i skogen härjar en mystisk man i overall och ett par skogsvaktare. Snart skall deras vägar mötas och det kommer bli blodigt.
Jag hade hört mycket bra saker om denna film, men nu när jag har sett filmen tänker jag bara på hur dåligt manuset är. Man får inte vet någonting viktigt om någon och filmen verkar inte handla om någonting egentligen. Det kändes mest som att filmteamet åkte till en skog och tänkte jaha vad kan vi göra här?, tänkte ut någonting och började filma. Den var varken spännande eller nyskapande. Det fanns snygga vinklar och scener på vissa ställen och filmen hade verkligen potential att bli bra då man blir inslängd i faran på en gång. Huvudkonflikten som presenteras i början utav filmen blir inte löst och man får knappt reda på någonting alls mer om den, vilket kändes riktigt tråkigt och dåligt.
Lovande film med lovande miljöer som föll platt på grund utav ett dåligt manus.

Prometheus och Bastu

Hej alla läsare!♥

På torsdag ska jag se nattpremiären utav Prometheus med min filmklass.

Nu ska jag dra till bastun en stund för att kunna tävla imorgon! :)

Film nr 1384, 1385, 1386 & 1387

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Rabbit-proof fence, Sliding doors, Charlotte Gray & Amores perros


Film nr 1380, 1381, 1382 & 1383

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Coco Chanel, In The Cut, Bounce & Goodbye Bafana


Cabin in the Woods

Hej alla läsare!♥

''Jag gillar även att filmen har tänkt utanför ramarna''

Cabin in the woods: Fem ungdomar är på väg till en stuga i skogen för fest och häng. Väl där dröjer det inte länge förrän de börjar uppträda som stereotyper ur en skräckfilm medan de sakta men säkert uppdagar stugans blodiga förflutna samtidigt som någon övervakar varje steg de tar...

Jag hade länge velat se denna film efter att ha läst mycket bra om den och många som verkligen har tyckt om filmen. Redan i början när titeln till filmen kommer upp känner man en speciell känsla av kaos på ett bra sätt, precis som när titeln till Funny Games originalet kom upp och bilden frös till en liten stund.

När karaktärerna presenterades tyckte jag först att de verkade vara ganska typiska, men efter en stund så gillade jag dem faktiskt och man fick en bra förklaring till varför dem betedde sig så som de gjorde. Det tog ett tag innan gore-scenerna började komma, men andra halvan av filmen bjuder på en hel del gore. Jag gillar även att filmen har tänkt utanför ramarna och verkligen förklarat varför allting händer i filmen, annars brukar det mest vara att en människa är ond bara för att han är ond och ingen riktigt förklaring brukar finnas.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Viktnedgång, SGL & Kocha Cie?

Hej alla läsare!♥
Att ladda upp bilder funkar inte alls bra för mig just nu, har ju mycket att visa, men det tar 1 timme att ladda upp en bild. Det är därför jag inte bloggar så ofta, för jag gillar inte att blogga utan bilder och jag får mer inspiration när jag kan lägga upp bilder. Följ mig gärna på twitter där jag uppdaterar väldigt mycket mer, bara att söka på Placebohoe.
Resten av min vecka kommer bestå av detta:
Torsdag: Bada med mamma på Husbybadet, äta, sen träna MMA & SW, efter det åker jag hem till Tomas.
Fredag: Vila med Tomas.
Lördag: Gå ner i vikt inför SGL-tävlingen. (Denna dag kommer bli hemsk)
Söndag: SGL-tävling (Submission/wrestling tävling) i Tyresö.
Dagmara under inspelningen till ''Does he love you?'' Hoppas att ni alla är peppade på att se den! Kan tyvärr inte visa den ännu pga festivaler, men var med i min tävling där ni kan vinna filmen!

Inspelning utav ny kortfilm

Hej alla läsare!♥

Ett till inspelningsprojekt på gång!

Nu när min polska kortfil är inspelad, redigerad och helt klar för användning så har jag börjat på ett nytt kortfilmsmanus som jag tänker spela in i juni om allt kommer funka. Det enda jag kan säga så länge är att den kommer handla om en modell som lider av ett problem.

Film nr 1376, 1377, 1378 & 1379

Hej alla läsare!♥

Nu visar Bonneville, My summer of love, Walk to remember & What's been eating gilbert grape?

Film nr 1376, 1377, 1378 & 1379

Film nr 1373, 1374 & 1375

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Whatever works, The Contract & Diary of the dead

Film nr 1373, 1374 & 1375

Tävling: Vinn Kocha Cie? på dvd

Hej alla läsare!♥

Ta chansen och vinn min polska kortfilm Kocha Cie?

Jag blev precis klar med redigeringen av min kortfilm för några dagar sedan och endast ett fåtal människor har sett filmen. Den som vinner filmen kommer vara bland de första som ens kommer ha den i sin dvd-samling. Den är 10 minuter och är svart-vit med engelsk text. Nedan ser ni Dagmara som spelar en av huvudrollerna i filmen.
Regler för att vara med:
* Kommentera jag är med.
* Fyll i eran mejl eller bloggadress (gör inget ifall ni inte har en blogg).
* Skriv gärna om tävlingen i eran blogg, men det är inget måste.
* Tävlingen avslutas 15/6. LYCKA TILL!

Polenresan i korthet.

Hej alla läsare!♥

Jag har haft en riktigt bra resa i Polen.

Jag kom hit i tisdags på natten och då var jag väldigt trött. Jag somnade nästan på en gång. På onsdagen vaknade jag vid 10 och då var det dags att åka till köpcentret Silesia för att shoppa lite nytt till filmsamlingen! Jag hittade några nya filmer och efter det var det dags att åka till mina kusiner för att spela in min kortfilm. Jag kom hem till dom på kvällen och vi började filma efter kanske 20 minuter. Det gick väldigt bra och Dagmara var väldigt duktig. Efter det firade vi med några drinkar och lite konstiga bakom kulisserna videor. Sedan sov jag över hos dom och åkte hem till min mormor och morfar på torsdagsförmiddagen.
På torsdagen var det som sagt Norges nationaldag och min morfars födelsedag så vi grattade och firade honom och sen åkte jag till Silesia igen. Där hittade jag några filmer till och några presenter åt vänner som har fyllt år. Efter det åkte jag hem till mina kusiner där vi åt popcorn, kollade på KSW (MMA-gala i Polen) och snackade massor, sedan skjutsade dom hem mig till mormor och morfar. På fredagen firade vi morfar med att göra en stor middag för oss + kusinerna och mamma bakade tårta (jag gillar inte tårta). Efter det var det faktiskt premiär för min film hemma hos mormor och morfar. Alla satt och tittade på min kortfilm som jag hade redigerat och fixat med. Det blev en diskussion efteråt och mycket positiv respons, det var väldigt roligt. Efter det åkte jag hem till mina kusiner där vi latade oss lite och sedan gick vi och såg The Dictator på bio. Efter bion åkte jag hem till mormor och morfar och sov på en gång när jag kom hem. Igår vaknade jag ganska tidigt efter att ha sovit väldigt dåligt, men jag åkte iväg med mamma till Silesia, där jag hittade ännu fler filmer och totalt köpte jag 9 stycken filmer. Inte så mycket som jag hade velat, men nästa gång kommer jag ha mer tid till att gå igenom fler filmaffärer.
Glöm inte bort att följa mig på min twitter som är Placebohoe.
OBS jag har fått några mejl från vissa utav er angående min facebook, jag har råkat registrera mig två gånger så om ni vill skicka en vänförfrågan skicka till den facebook där ni ser en bild på mig med en knytnäve, för det är den rätta.

Film nr 1372

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Du levande

Film nr 1372

Czlowiek z zelaza

Hej alla läsare!

''Fotot var väldigt snyggt på flera ställen och karaktärernas bekymmer och känslor kom fram väldigt bra.''


Järnmannen: Uppföljare till Marmormannen. Här har dokumentärfilmaren Janda gift sig med sonen till Birkut den fallne hjälte vars liv hon försökt dokumentera. Innehåller dokumentärt material från solidaritetsstrejker i Gdansk.

Jag har nu både sett Marmormannen och järnmannen. Järnmannen fortsätter några år efter marmormannen och drog mig in i filmen. Jag är inte så inne i Politik, men trots det gillade jag filmen och var med på allt som hände i filmen, men det kan även vara för att mamma har berättat för mig hur det var i Polen förut. Det som är lite negativt med filmen är att mittendelen blir lite seg och tråkig, medan början och slutet är väldigt intressant.

Alla skådisar var riktigt bra och jag gillade dialogen väldigt mycket, precis som i de flesta Wajda filmer. Fotot var väldigt snyggt på flera ställen och karaktärernas bekymmer och känslor kom fram väldigt bra.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Film nr 1369, 1370 & 1371

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Who is Cletus Tout?, Bed of roses & Hårt mot hårt

Film nr 1369, 1370 & 1371

Norges nationaldag!

Hej alla läsare!♥

Grattis på Norges nationaldag!!

Eftersom att jag är halv norsk och har norskt medborgarskap är det klart att jag firar den här dagen. När jag var liten brukade jag, min mamma, mina pappa och min släkt i Norge gå tåg i Norge för att fira denna dag. Alla barn fick även gratis glass och hur mycket man ville och jag tänker även fira denna dag (trots att jag är i Polen) med mycket mycket glass!
Detta var mina outfit förra året! ;)

Film nr 1367 & 1368

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag The Good Shepherd & Gisslan

Film nr 1367 & 1368

Saw-tävlingen!

Hej alla läsare!

Glöm inte att anmäla er till Saw-tävlingen där du kan vinna alla Saw-filmerna på blu-ray eller dvd!

Anmäl dig här
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Schema för veckan

Hej alla läsare!

Jag mår inte så bra idag och därför stannade jag hemma, för att kunna orka med resan till Polen imorgon.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Tävling: Vinn Alien-box på blu-ray

Hej alla läsare! ♥

Nu har ni chansen att vinna en Alien-box på blu-ray.

Ta chansen att pimpa upp er filmsamling med denna Alien-box som innehåller 4 Alien filmer.


Reglerna för att vara med:
* Kommentera jag är med
* Skriv ner eran blogg eller mejladress (gör inget ifall ni inte har en blogg)
* Om ni vill får ni gärna tipsa om tävlingen och skriva den i eran blogg, men det är inget måste.
* Gilla gärna inlägget på bloglovin, men det är inget måste.
* Tävlingen avslutas 25/7.
LYCKA TILL!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Dark Shadows

Hej alla läsare!

''Jag längtar redan nu till Frankenweenie!''


Dark Shadows: Barnabas Collins lever livet som bekymmerslös, rik playboy tills den dag han krossar den unga häxan Angelique Bouchards hjärta. I vrede förvandlar hon honom till en vampyr och begraver honom levande. 200 år senare frias Barnabas ur sin grav. Året är nu 1972 och han återvänder till familjens egendom, Collinwood Manor, för att finna sitt en gång storslagna hem i ruiner och hans ättlingar inte är i mycket bättre skick än huset. Det är inte lätt för Barnabas att anpassa sig till det flummiga och frigjorda 70-talet...

Dark Shadows är baserad på en tv-serie, men jag har inte sett den serien och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Dark Shadows är i sann Tim Burton anda och det ser man på scenografin, dialogen, kostymen, vilket är ett stort plus för mig. Johnny Depp gör en väldigt bra och passande roll för honom och de andra skådespelerna är också väldigt bra, speciellt Eva Green, det här är nog den bästa rollen jag har sett henne i. Man ser behovs och begärslinjen ganska tydligt hos de flesta karaktärer och jag skrattade väldigt många gånger. Tim Burton är en utav mina favoritregissörer och han har gjort många utav mina favoritfilmer. Jag längtar redan nu till Frankenweenie!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bio: Dark Shadows

Hej alla läsare!♥

Idag ska jag se Dark Shadows på bio.

Jag ska se den på Sergel bio klockan 17.40 och sen efter det ska jag hem och skriva massor på ett nytt manus som jag håller på med och på flera kortfilmer som jag vill spela in snart.

Sarah's edition Episode 4

Hej alla läsare!

Nu visar jag fjärde avsnittet utav Sarah's edition!

Jag visar min Forbidden Planet utgåva.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Polska kortfilmen

Hej alla läsare!

I tisdags spelade jag in en del scener från min polska kortfilm.


Andra delen ska jag spela in om en vecka i Polen. Det kommer bli riktigt roligt! Eftersom att det är en kortfilm kommer jag kunna redigera ihop den ganska snabbt. Jag kan tyvärr inte säga så mycket om handlingen, för då skulle jag spoila väldigt mycket då filmen kommer vara ganska kort mellan 5-10 minuter.

The Avengers

Hej alla läsare!

''Det var även kul att se att många utav karaktärerna hade moraliska dilemman som gjorde allting mer spännande.''


The Avengers: En brokig skara individer med superkrafter samlas ihop av den hemliga organisationen S.H.I.E.L.D. för att skydda planeten mot invaderande styrkor från yttre rymden. Tillsammans bildar de motvilliga superhjältarna gruppen The Avengers.

Jag hade länge velat se The Avengers då jag gillar en del utav superhjältefilmerna, speciellt Iron Man 2. Tempot i filmen var riktigt bra och filmen kändes inte alls som 2 timmar och 30 minuter, utan mer som 2 timmar. Hulken spelades riktigt bra utav Mark Ruffalo och jag kände med honom när han kämpade för att inte bli arg.

Jag uppskattade även humorn i filmen som är väldigt typisk för dessa filmer, speciellt från Iron Mans sida, då han är en sådan karaktär. Det var även kul att se att många utav karaktärerna hade moraliska dilemman som gjorde allting mer spännande. Väldigt underhållande film och nu ser jag fram emot Iron Man 3!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

La Belle et la bete 1946

Hej alla läsare!♥

''Trots att sminket har utvecklats idag tycker jag att looken på The Beast ser väldigt bra ut i filmen.''


La Belle et la bete (Beauty and the Beast):
En fattig köpman går vilse i en skog och hittar ett slott som bebos av ett odjur. Odjuret låter köpmannen återvända till sitt under förutsättningen att en av hans döttrar ska ersätta honom. Belle blir den dotter som får ta faderns plats och hon upptäcker snart att odjuret inte är lika fruktansvärd som han verkar.

Den här filmen är otroligt vacker och innehåller många snygga scener och små detaljer. En utav de snyggaste scenerna är när Belle springer igenom en korridor i slow-motion och på väggarna finns ljusstakar som hålls utav händer.

Känslorna från alla karaktärerna kommer fram otroligt mycket i den här filmen och filmen är otroligt nära en femma. Jag måste se den igen snart för jag drogs in i filmen och kände både medlidande för Belle och The Beast. Trots att sminket har utvecklats idag tycker jag att looken på The Beast ser väldigt bra ut i filmen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Bilder från Saló, 120 dagar av Sodom

Hej alla läsare!♥

En utav mina favoritfilmer är Saló, 120 dagar av Sodom

Filmen innehåller en hel del minnesvärda scener som har med nakenhet, bajs, fascism, perversion och massa annat att göra.

Film nr 1363, 1364, 1365 & 1366

Hej alla läsare!♥

Now I am showing my Tomie-box which contains all the Tomie-movies

Film nr 1363, 1364, 1365 & 1366

Min kommande vecka

Hej alla läsare!

Jag kommer börja spela in min kortfilm som kommer vara på polska, den ena delen kommer vara inspelad här i Sverige och den andra i Polen lite senare i maj.Det kommer bli riktigt roligt. Mycket MMA-träning kommer det också att bli såklart. Vad ska ni göra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Helgens MMA-träning

Hej alla läsare!♥

''De andra två gick bättre, men de kan fortfarande förbättras.''Igår hade jag ett MMA-pass där vi tränade tre olika nedtagningar från clinch. Den första gick lite sisådär och jag blev lite frustrerad på mig själv över att jag inte kunde göra bättre just då. De andra två gick bättre, men de kan fortfarande förbättras. Jag måste verkligen träna på nedtagningar eftersom att jag vill bli grym på att ta ner folk. Jag är inte dålig på det, men jag vill bli riktigt bra på det. Jag har tänkt mycket på dessa tre nedtagningar och gått igenom dom inuti mitt huvud för att komma ihåg alla detaljer riktigt bra och jag ska se om jag lyckas få in något utav dessa under någon sparringrond. Jag ska vara med i SGL igen så då är det bra att nertagningarna sitter.
Jag i rosa och Lovisa i svart under en SGL-match!

Film nr 1361 & 1362

Hej alla läsare!

Now I am showing Ran & Revenge: A love story

Film nr 1461 & 1462

Film nr 1358, 1359 & 1360

Hej alla läsare!♥

Now I am showing, Machine Girl, Meat Grinder & The Oily Maniac

Film nr 1458, 1459 & 1460

Ute i solen

Hej alla läsare!♥

Riktigt fint väder idag!

Idag är första gången sedan förra sommaren jag har gått utomhus utan strumpbyxor och det kändes jätteskönt. Nu ska jag snart gå och träna MMA och S/W. Imorgon ska jag bada med mamma i Husbybadet, sedan ska jag hem till Tomas. Vi ska träna stående sparring med mitsar och sedan ska vi ta det lugnt, titta på Ultimate Fighter 15 på tv. På lördag blir det MMA-träning och efter det kommer bli kul. På natten ska jag titta på UFC: Diaz vs Miller och på söndagen blir det att skriva väldigt mycket.

Film nr 1355, 1356 & 1357

Hej alla läsare!

Now I am showing Kitaro, Lady Snowblood & Lust, Caution

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

En ny favorit: Rory Macdonald

Hej alla läsare!♥

Rory Macdonald is one of my favorite fighters now!

His slatest fight impressed me and I am really looking forward to see his next fight. He is very skilled. He is only 22 and I think that he has a very bright future in the UFC, who will he get next?

Träning hemma

Hej alla läsare!♥

Hur tränar jag när jag inte är på klubben?

1. Jag tränar slag och sparkar på mitsar som min mamma håller upp.
2. Många sit-ups
3. Plankan
4. Boxningsspring
5. Squats
6. Armhävningar
7. Burpees
8. Skuggboxning

Detta är saker som ni också kan göra hemma ifall ni vill träna.

Ikväll: The Avengers

Hej alla läsare!♥

Snart ska jag se The Avengers på bio!


Iron Sky

Hej alla läsare!

''Jag ville så gärna gilla filmen mer än vad jag gjorde''


Iron Sky: Vid andra världskrigets slut flydde nazisterna till ”the dark side of the moon” och byggde upp en hemlig månbas, en flotta med rymdskepp och förberedde sig för att erövra jorden. När en amerikansk astronaut landar lite väl nära månbasen och tillfångatas, tillsammans med sin fantastiska smart phone, inser man att ett teknologiskt genombrott skett på jorden och åker för att hämta fler. Väl där, 70 år senare, är det dags. Fjärde riket ska resas.

Nazister på månen låter ju riktigt intressant och jag var verkligen sugen på att se filmen, vilket jag gjorde igår. Det jag gillade allra mest med filmen var musiken som förhöjde alla känslor, men tyvärr kändes karaktärerna lite platta och utvecklades inte särskilt mycket.

Många scener var väldigt bra gjorda och det fanns en hel del humor i filmen, som fick mig att skratta. Jag ville så gärna gilla filmen mer än vad jag gjorde, slutet kunde ha arbetats mer på. Det var roligt att dem drev med en del politiska saker, men manuset kunde ha varit bättre och ännu mer spännande. Kul att Udo Kier var med!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

RSS 2.0