Annonser från BloggPartner

Filmskola

Jag ska berätta lite mer om mig själv. Jag är 20 år och pluggar första året på kulturamas filmlinje. Film har alltid varit min största passion och jag har alltid velat regissera, skriva manus och hålla på med film. Jag går i en klass med 23 killar och det betyder att jag är den enda tjejen där. Det var även där som jag träffade min pojkvän Alexander. Jag har fått göra två stora projekt det här året och har precis börjat på min tredje. Jag ska snart ladda upp de två första filmerna. '
Det vi håller på med nu är 16 mm film och bilden nedanför visar när jag filmar med en 16 mm kamera. Min dröm är att skriva och regissera skräck och gore-filmer och jag hoppas att fler sådana  filmer kommer komma i Sverige, för det är väldigt dåligt med sådant här, men jag kan rekommendera Evil Ed, som är en roliga splatter av svenske regissören: Anders Johansson. Den andra filmen jag gjorde var skräckfilm med lite gore, jag hade tyvärr inte tid eller budget för att lägga in fler gore-scener, men är ganska nöjd med resultatet. Jag har haft redigeringsproblem med filmen och det är därför jag inte har laddat upp den ännu, men den kommer.
Jag är väldigt nöjd med min utbildning och hoppas på att kunna få göra några riktiga projekt snart.


Pappa

Nu kommer inlägget om min pappa som jag lovade. Även om han dog när jag var tio och mitt riktiga minne började någon gång då jag var 7-8 så har jag en hel del fina minnen med honom, främst inom filmväg. Han var en lika stor filmälskare som jag och en mycket begåvad skrivare, men han valde att inte arbeta inom filmvärlden på samma sätt som jag vill. Jag kan börja med att berätta lite mer om min pappa. Han hette Lars Albert Giercksky och kom ifrån Norge och det är därför jag ät halv-norsk. Jag kan tyvärr inte flytande norska, vilket jag skäms lite över, men det jag inte skäms över är min pappa, för han var världens bästa pappa och han älskade mig otroligt mycket.  
   Den första favoritfilm som jag och pappa delade var Jurassic Park. Vi brukade sitta tillsammans och kolla på den väldigt ofta, vi skrattade lika mycket varje gång vi såg toalettscenen (Den när han sitter på toa och allting faller ihop förutom toan). 
  Lite andra favoritfilmer var: Beetlejuice, Polishögskolan-filmerna, olika barnsagor och bitar utav andra filmer som jag inte kommer ihåg, men det jag kommer ihåg var att vi var fastklistrade vid tvn hela tiden båda två. Jag kommer speciellt ihåg en barnsaga som handlade om döden (Liemannen) som kom och hämtade film, redan där började mitt intresse för döden och konstiga filmer. Jag skriver mer när jag kommer på, just nu är jag lite stressad.
Dr Caligaris Kabinett

Gillar ni min blogg och vill få filmtips, får ni gärna lägga till mig på bloggkoll :)

Inlägget med min pappa får vänta tills imorgon, istället ska jag göra ett inlägg om Dr Caligaris Kabinett, min favoritfilm under stumfilmseran. Det första jag älskade när jag såg denna var scenografin, den är väldigt speciell och den bästa scenografin jag har sett utav alla tyska expressionistiska* filmer hittills. Man ser vad den är gjord utav och det är vackert. Det andra jag gillar med denna är castingen, perfekta skådespelare, speciellt Conrad Veidt. Jag tycker även om twisten på slutet, för den var verkligen helt oväntad och det slutade inte alls som jag trodde, vilket uppskattas oerhört! Jag gillar storyn och hur den är berättad, för allt går i ett bra tempo och är väldigt bra uppbyggt. Jag måste säga att det är en genialisk film, precis en sådan film som jag drömmer om att göra.
Jag har letat efter andra filmer under den tyska expressionismen och tittade nyligen på Orlac's hände där Conrad Veidt har huvudrollen. Den är inte lika vacker som Caligari, men den är bra. Den är även gjord några år senare, vilket gör att den precis kommer med i slutet utav den expressionism-eran.

Vad tycker ni om stumfilmer?
* = Mer information om detta? Kolla förra inlägget.

 


10 år och Audition

Idag är det tio år sedan min pappa dog, vilket känns väldigt jobbigt. Jag och älskling gjorde ett fint altare till min pappa med många tända ljus och bilder på honom. Imorgon kommer jag göra ett inlägg om mina och pappas favoritfilmer. Istället för att skriva ett deprimerande inlägg, ska jag berätta om alla fina ögonblick med honom imorgon. Nu ska jag gå vidare till att skriva om en film.
Jag både ogillar och gillar Takashi Miikes Audition. Ska vi ta den största nackdelen först? Jag tycker att den är för lång, det tar för lång tid innan vändingen händer och det blev ganska långtråkigt, med fina bilder emellanåt. Fast sedan när vändingen kommer så kan jag ändå känna att det var värt det, men när jag tittar på den igen så känner jag samma sak. Det är nog det ända som störde mig då jag kollade på filmen, annars är den väldigt bra. Den sista halvtimman är dock grymt grymt bra! Jag blev fylld utav en wow-känsla när jag såg de sista 30 minuterna och jag känner att det börjar bli dags att se den igen snart.
Jag har märkt att jag gillar Miikes filmer, speciellt Ichi the killer och hans Masters of horror avsnitt: Imprint. han gör väldigt speciella filmer och man vet aldrig vad man har att vänta sig, ta bara visitor Q och Gozu, sjuka men väldigt bra filmer. Den första utav hans filmer jag såg var Ichi the killer och jag älskade den, jag hade hört mycket om den beryktade ''nipple-scenen'' och jag tycker att den levde upp till förväntingarna. Jag älskar att se scener som har blivit stämplade som de vidrigaste scenerna någonsin och denna scen var ganska speciell.
Jag har märkt att jag inte ofta skriver om vad filmen handlar om, men jag vill helt enkelt inte spoila för mycket, eller inget alls. Därför hoppas jag att den läsning ni får hos mig här räcker för att ni ska bli intresserade utav att se dessa filmer jag tar upp. Gillar ni konstiga, sjuka filmer med inslag utav gore, så ska ni definitivt kolla in Takashi Miikes filmer.

Nosferatu 1922

Nosferatu från 1922 är enligt min åsikt en riktig konstfilm. De har tagit vara på atmosfär och ljus, speciellt med skuggor. Den andra bilden nedanför demonstrerar hur snyggt dem använde sig utav skuggor och vilken skrämmande atmosfär dem lyckades få fram med hjälp utav ljust detta. Jag älskar stumfilmer och tycker att dem är väldigt mysiga, mina favoriter är Nosferatu och Caligaris Kabinett och då kan ni ju gissa att min favoritdel i stumfilmseran är den tyska expressionismen, vad är det då?
Den tyska expressionismen blommade efter första världskriget på grund utav sin unika stil, de använde sig utav kulisser och målade på skuggor på golv och allting var skurit snett, scenografin var därför fantastisk. De använde sig utav dessa saker, eftersom att de inte hade råd med att få fram lika extrevaganta filmer som hollywood ploppade ur sig och bestämde sig för att gå en annan väg. Det handlade mycket om att visa den smärta man kände inombords, utombords, att verkligen överdriva alla rörelser och visa det fula och ruttna i samhället. Vill ni se det bästa exemplet på en tysk expressionistisk film? Se Dr Caligaris Kabinett, definitivt den bästa och snyggaste!
Tillbaka till Nosferatu. Den har fått en hel del re-makes, som Herzogs från 1979 med Kinski, men originalet är fortfarande den bästa och Max Schreck passar perfekt in som Count Orlock. Nedanför visar jag min Nosferatu-dvd.

 


Carpenters Halloween

Halloween, den första skräckfilmen jag såg. Jag kommer ihåg att jag var 6 år och såg den på tv, jag kommer främst ihåg när Michael stod i sin clown-dräkt och höll i den där jättekniven. Jag har försökt att hitta en film som skrämmer mig lika mycket som den gjorde, men misslyckats. Dagens filmer är tyvärr inte som de var förut, nu skrattar man när det är meningen att rädslan ska sätta in. Jag tycker att stumfilmer på 1920-talet är mycket mer skrämmande än dagens ''horror''. Jag tycker även att Myers är den läskigaste filmmonstret som finns och det kan ha mycket att göra med att jag just såg den när jag var så liten. Han är tom i blicken, säger inget och verkar vara själlös.
Många verkar hata uppföljare till skräckfilmer och jag är inte en sådan människa. jag uppskattar ofta uppföljare, fast det finns såklart skräp i den kategorin också. Jag tycker att Halloween-uppföljarna är ganska lyckade och då menar jag 2,4,5 och H20. Den enda uppföljaren som jag verkligen hatar är Halloween 3, vad gör den ens i serien? Visst de ville ta filmen i en annan riktning, men Myers finns ju inte med i filmen trots att det fanns en bild på honom på baksidan utav den vhs-filmen jag hade när jag var yngre och då blir man pissed! Om man bortser från att Myers inte är med och bara ser den som en fristående film som failar den där också, den är verkligen dålig. jag ska nog sänka den från 2/5 till 1/5, då jag nyligen såg om den och fann den ännu dåligare och tråkigare än jag mindes den. Fast jag var ju ändå tvungen att köpa den för att göra min halloween samling hel och den enda som fattas nu är re-maken på Halloween II som är regisserad utav Rob Zombie.
Vad jag tycker om re-maken? Nu kan man ju tro att jag skulle hata Rob Zombies version, eftersom att den inte alls är som originalet och många tycker att han inte alls har gjort en hyllning, men jag tycker faktiskt om Zombies version, MEN inte lika mycket som originalet. Det går inte att göra en riktigt bra re-make på en film som redan är perfekt i mina ögon. Det jag tyckte mindre om i hans version var det utdragna berättandet om Michael Myers barndom och vissa utav skådespelarna, men kul att Danielle Harris fick rollen som Annie, då hon var med i 4an och 5an som Jaimie. Jag tycker det ska bli kul att se re-maken utav tvåan och vad Zombie hade för vision utav den, har hört dåliga saker om den, men jag är inte en sån människa som inte vill se en film pga mycket dålig kritik, utan jag vill själv bilda en uppfattning utan att bli påverkad utav andra och det är just därför jag ofta gillar filmer som de flesta hatar, som uppföljare.Saw

Igår hade jag min födelsedagsfest, men innan det åt jag middag med några kompisar på Jensen's vilket var hur gott som helst, jag åt all you can eat ribs! Direkt efter middagen var det hem till mig för att festa, fast det blev inte så sent, de flesta gick vid 02.00. Jag fick lite presenter också bland annat Criminal minds säsong 2 av Jacob. Nu ska jag inte prata mer om igår, utan nu drar jag vidare till att prata om Saw-filmerna. Varje år när november närmar sig, så vet jag vad som kommer: en saw film, vilket får mitt hjärta att slå några extra slag. Jag har varit kär i dem ända sedan jag såg första filmen. Jag tycker definitivt att Saw 1,2 & 5 är de bästa, men 3,4 & 6an är också väldigt bra.
Jag kommer ihåg första gången jag såg första saw-filmen. Jag satt ensam i mitt rum och det hade blivit mörkt, så det var nästan helt svart i mitt rum, vilket var perfekt och då satte jag igång filmen. Jag blev helt tagen utav precis allt och den gav mig en creepy-feeling som jag riktigt bra filmer gör. Det jag blev mest imponerad var hur mycket dem gjorde utav en väldigt liten budget och miljöer. Den blir aldrig tråkig trots att den håller sig mest till ett rum och twisten i slutet är nog en utav de bästa twistarna som jag har sett göras på film.
Däremot så har tvåan de bästa fällorna, Venus fly trap och The Box, de är ganska så geniala och fotot i första scenen är helt underbart. Trean och fyran tyckte jag om väldigt mycket, men de imponerade inte på mig lika mycket som första och andra filmen hade gjort, men femman kom igen väldigt starkt, för jag gillade hela 5 ska bli en konceptet och första fällan. Jag och min älskling såg sexan på en nattpremiär för ett litet tag sedan och jag älskade första fällan, men filmen var inte lika bra som femman, så jag är väldigt sugen på att se hur saw 7 blir med tanke på att den kommer göras i 3D också, bra eller dåligt? Får vi se nästa år.
Bilderna är tagna från Saw 1 och 2.

 


Dario Argento

Det var ett tag sedsan jag såg en Dario Argento film, men jag kommer definitivt ihåg första gången jag såg min första, Suspiria. Måste verkligen tacka min kompis Sofia som visade den för mig och sedan den dagen har jag varit hooked på Argento-filmer. Han är en mästare på att använa ljus och att få fram ett snyggt foto och på att hitta på gore-scener och knasiga dödsscener. När jag fyllde 17 år fick jag en Dario Argento box utav min mamma och jag har sedan dess samlat ihop 21 utav alla de filmer han var med och gjorde.
De filmer jag har utav honom är: Suspiria, Phenomena Tenebre, Cat O' nine tails, Waxmask, The Stendhal Syndrome, Phantom of the Opera, Bird with the crystal plumage, An eye for horror (Dokumentären om Argentos filmer), The Card player, Profondo Rosso, Demons 1 & 2, Inferno, Mother of tears, Once upon a time in Mexico (Han hjälpte till med manuset på den filmen), Opera, Trauma, Sleepless, Today we kill tomorrow we die (Återigen hjälpte han till med manuset på denna western-rulle), Two evil eyes (Den andra berättelsen skrevs utav George A Romero.
Om ni inte känner till Dario Argento, så är det nog dags att kolla upp hans filmer och jag rekommenderar att man börjar med Suspiria, hans giallo filmer är också bra, speciellt Bird with the crystal plumage. Jag har länge haft som Suspiria som den bästa film jag någonsin har sett och nu ligger den delat etta med en annan film som jag kommer berätta om i kommande inlägg. Det fattas några Argento-filmer ochde jag främst vill ha är The Church, Do you like hitchcock? och Four flies on grey velvet. Många har kritiserat hans senaste film, Mother of tears, men jag älskar den. Jag förstår att man kanske förväntade sig en film fylld av snygga färgexplosioner eftersom att det är så han har jobbat förut, men nu tog han en annan vändning och verkligen fokuserade mer på gore än på färg, vilket inte stör mig alls ( Är man ett gore-freak så är man!).
Jag finner faktiskt nästan alla hans filmer väldigt bra och intressanta och det finns få utav hans filmer som har fått mindre än 4/5 av mig på filmtipset, så jag kan knappt bärga mig till hans nästa projekt.


Roger Corman

Masque of the red death är den senaste Roger Corman filmen som jag har sett och jag blev återigen inte besviken. Anslaget tog nästan andan ur mig, för att den är väldigt vacker. Corman är bra på att använda fina och vackra miljöer i sina filmer och lyckas alltid med snygga foton. Vincent Price har även huvudrollerna i alla jag har sett hittills och det är awesome! Han gör rollerna väldigt bra och det känns trovärdigt. De andra Roger Corman filmerna som jag har sett är The Pit and the pendulum, The Raven och The Fall of the house of Usher.
The Pit and the pendulum
är min favorit hittills och där är min favoritskådespelerska med, Barbara Steele och jag fick en wow upplevelse när jag såg den filmen, den är en solklar femma, de andra utav hans filmer är fyror och starka fyror. The Raven är mycket mer komisk än dem andra, vilket inte stör mig, men många har irriterad sig på det. Edgar Allan Poe har alltid varit en utav mina favoritförfattare och därför är det inte så konstigt varför jag gillar Roger Cormans filmer så mycket. Den första Poe berättelsen jag läste var nog The Black Cat och jag har sett ganska många olika versioner utav den och vissa har varit besvikelser, men Masters of horror : Black Cat är nog den bästa jag har sett och Jeffrey Combs gör rollen som Poe väldigt bra.Placebohoe

Födelsedag

Den 16/11 fyllde jag motvilligt 20 år. Älskling var den första som grattade mig och efter midnatt fick jag mina presenter utav honom. Fem filmer, Last house on the left originalet, Driller Killer, Masque of the red death, Trick R Treat och My Bloody Valentine 3D. Jag fick även en Nightmare before Christmas affisch, en Nightmare before Christmas tröja och en liten Jason Voorhees docka som är adorable!
Jag har hunnit se Driller Killer idag som jag tyckte om. Alla scener där han sprang runt och drillade folk var helt underbara. Det negativa var fotot och viss dialog, men det gjorde ingenting för storyn flöt på och jag blev aldrig uttråkad, som sagt så lyfte alla driller scener upp hela filmen. Tydligen ska den tillhöra ''video nasties'' alltså filmer som blev bannade under 70 talet, men jag förstår inte riktigt varför den blev bannad, även på den tiden, den är inte alls särskilt grafisk om man jämför den med andra 70 tals-skräckisar som är ännu mer ingående på gore-nivån.
Nu har skolan börjat igen och idag ska jag upp klockan 7.30 så det är egentligen dags att lägga sig snart, men Alex (sötnosen) vill inte gå och lägga sig, så jag får väl vara uppe ett tag till. Imorgon blir det manusdiskussion inför första 16 filmen och inför första 16 övningen, mycket på gång nu, men det ska nog gå bra. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, so this is it.

Placebohoe


American Crime & Girl next door

Imorgon efter filmredovisningen så ska jag posta min film på youtube och här, så att ni kan få se den! Idag har jag inte hunnit göra mycket alls, festade inatt så sovmorgonen blev väldigt lång idag, men jag har hunnit se klart på Underworld: Evolution, den var bra, men inte lika bra som ettan.
Jag har väldigt stor lust att köpa The Girl next door av Jack Ketchum (Inte komedin) som är en verlighetsbaserad historia på vad som hände Sylvia Likens, fast i den filmen är namnen ändrade, men det är en film som påverkade mig starkt och det finns en scen som fick mig att gråta. En annan film som också baserar sig på det som hände Sylvia är American Crime med Ellen Page, som också är väldigt bra. Jag har American Crime och ska nog se om den ganska snart.
Sylvia och hennes lillasyster blev tillomhändertagna utav Gertrude Baniszewski för att deras mamma blev satt i fängelse för stöld och Gertrude, tillsammans med grannbarnen utsatte Sylvia för våld  och tortyr. Riktigt hemskt och otäckt, men jag tycker att ni ska se båda filmerna.


Placebo ikväll

Jag har inte haft en bra natt. Jag åkte till skolan vid 23.00 för att avsluta redigeringen utav min film, allt går bra fram till ca 02.13 då final cut (redigeringsprogrammet) hänger sig totalt och det fortsätter ett bra tag och jag kan inte göra något och jag blir tvungen att gå därifrån med en oklar film som skulle vara klar 8.45 imorse, vilket den inte blev och jag hatar mig själv för det. Allt känns så FAIL. Redigeringen var inte lätt heller, för vissa ljudspår är svåra att hitta och extraljuden är också ganska svåra att hitta, så jag och en kompis spelade in extraljud på zoomen, men när jag skulle föra över dem så blev det också FAIL.
Jag åkte iaf hem vid 02.40 eller nått sånt och då tog det ca 2 och en halv timma att komma hem, jag har stora hål på mina strumbyxor så jag frös jättemycket och mådde inte alls bra. Imorse vaknade jag av att jag ville spy och mådde jättedåligt, att lägga sig 05.00 och sedan ta upp sig i tid till skolan 08.45 när man mår dåligt gick inte alls bra, jag tänkte att det var bättre att vila ut till Placebo ikväll.
Det ska bli så härligt att se dem och jag kan inte ens uttrycka i ord hur mycket deras musik betyder för mig. Just nu kollar jag på Underworld, som har ett väldigt snyggt foto och är intressant än så länge. Jag gillar de flesta vampyrfilmer. Jag vet inte varför jag inte har kollat på den här tidigare, men det har bara inte blivit av.


Jeepers Creepers

Känns som att det var ett bra tag sedan jag köpte en film och jag brukar köpa filmer ganska ofta. På Sci-Fi mässan det här året ska jag shoppa loss som en galning hoppas jag. Ikväll ska jag se Jeepers Creepers, en film som jag inte har sett sedan jag var 14-15 år gammal, men jag tycker om den väldigt mycket. Jag tycker tom om slutet som många inte tycker om alls. Uppföljaren är däremot väldigt dålig och ointressant, det som gjorde ettan spännande och bra finns inte alls i tvåan.
Låten som spelas i ettan är också härlig, ''Jeepers Creepers, where'd you get those peepers?''.
Jag och min pojkvän ska också se klart The Wolfman originalet, som jag också tycker om. vågar jag hoppas på att re-maken kommer vara bra? Hmm, får se.
Lite dvdfilmer som jag gärna vill ha i min filmsamling snart är Hard Candy, Friday the 13th re-make och Brain Damage. Den första hittade jag väldigt billigt på discshop, så det blir nog det första köpet när pengarna kommer. Ska bli väldigt kul att se vilka filmer jag hittar på Sci-Fi mässan, mitt absoluta favoritställe är såklart subdvd, för då kan man hitta filmer ganska billigt hos dem, förra året köpte jag Ichi the killer filmen för bara 80 kronor!2012

Igår var det galapremiären för 2012. Jag hade inte så höga förväntningar på den filmen. Den var helt okej, men inte mer (3/5). Fast att se filmer gratis klagar man ju inte på. Jag hörde talas om maya-kalender för första gången förra hösten och sedan dess har jag varit intresserad utav det och läst mer om planeten x, nibiru och andra teorier som har något samband med jordens framtid att göra. Det många inte vet är att jag, förutom film också älskar astronomi och biologi, därför gillade jag de första bilderna utav 2012 väldigt mycket.
Jag har tyvärr inte hunnit se så mycket film, eftersom att redigeringen utav mitt egna skolprojekt har haft störst prioritet och så kommer det att vara ända tills fredag, då filmen ska vara klar. Det här får bli ett kort inlägg, ursäkta för avsaknaden utav bilder.


Movietime

En liten uppdatering om vilka filmer som jag har sett denna vecka.
Pianot, väldigt vacker och bra. Jag trodde inte att jag skulle tycka om den här filmen, men jag blev väldigt positiv överraskad.
The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient weapon
, denna film fick mig att nästan vrida mig utav skratt, helt awesome! Se denna och skratta ihjäl dig.
The Crow: Salvation, detta var min första Crow film och den var sådär, vissa stunder var helt okej, men som helhet var den inte bra. Jag är däremot väldigt sugen på att se den första filmen i serien.
Righteous Kill, jag trodde att den här filmen skulle vara bättre, men den var ganska tråkig och jag blev inte särskilt engagerad i historien tyvärr.
Calvaire, denna film väntade jag länge på och den var bra, kanske tillochmed riktigt bra om jag ser om den. Den sticker ut ur mängden på ett bra sätt.
Day of the dead re-make, en riktig besvikelse, ganska fult gjord och jag ska inte ens jämföra den med originalet för det är en ren förolämpning.
Guinea Pig 3: He never dies, bara hur filmen är beskriven på ft fick mig genast intresserad och den här var rolig, visst ingen höjdarfilm, men udda och ganska sjuk och det gillar jag. En man som kastar sina egna inälvor på en annan man för skojs skull kan man ju inte missa!
En liten film om konsten att döda, jag gillar Kieslowski ännu mer och jag skäms för att jag inte har upptäckt honom tidigare, trots att jag är halv-polsk, men denna film var riktigt stark och bra.
Saw VI, oavsett vad folk säger om saw-filmerna så kommerjag alltid tycka om dem, oavsett hur många det blir. Den här var dock inte lika bra som femman, men jag gillar den ändå och att se den på en nattvisning på rigolletto var toppen!
Platoon, väldigt bra krigsfilm. Jag kanske tillochmed gillar denna mer än Apocalypse now.
There Will be blood, slutet är fantastiskt bra. Ibland lite seg, men jag gillade den och skådespelarna är riktigt grymma.

Halloween

Hej, nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Jag har haft  väldigt fullt upp med skolan, kulturama. Just nu håller jag på med mitt andra stora projekt och den första inspelningsdagen gick mycket bra, men här ska bloggas om film och Halloween.
Ända sedan jag var liten har jag alltid älskat Halloween, vilket på senare tid har blivit min favorithögtid. Jag har tyvärr slarvat med skräckfilmer denna helg och måste medge att de två hela skräckfilmerna jag såg var, Halloween & Halloween H20. Halloween-filmen har jag älskat ända sedan jag såg den för första i 6-års åldern och det var väldigt kul att min pojkvän också tyckte om den. Det är faktiskt den enda filmen som skrämmer mig och  jag tycker att musiken är genialisk. Hur mycket jag än älskar gore och blod så är det fantastisk att göra en så skrämmande film utan mycket blod alls. Jag har alltid gillat Halloween-uppföljarna, förutom den väldigt missledande och misslyckade Halloween III, en skam att den får heta så. Halloween 2, 5 och H20 är mina favoriter bland uppföljarna.
Jag såg lite grann av The Covenant som gick på tv igår och den verkade inte bra alls. Det är så synd att det inte går lika bra skräckfilmer som det gjorde förut på tvn. Jag kommer ihåg när jag var i 11-12 års ålder så gick Fredagen den 13:e filmerna varje natt under en sommar och jag väntade uppe till 1-2 för att se dem, vilket jag saknar väldigt mycket nu. Jag har märkt att jag har börjat sakna min barndom väldigt mycket och att allt jag vill är att vara liten och kolla på filmer, jag orkar inte vara vuxen (fyller 20 om 15 dagar).
Jag har kommit fram till att jag behöver köpa nya skräckfilmer eftersom att jag har sett alla som jag har och som min pojkvän har, så på sci-fi mässan ska jag köpa massor med nytt!

Happy Halloween / Placebohoe

RSS 2.0