Annonser från BloggPartner

Deprihoe

Jag sitter nu i ett internetcafe. Det har visat sig att jag inte alls ska vara ensam med mina tankar, det blir alltfor deprimerande. Jag vet inte ens varfor jag idag visar upp bilder pa mig, men jag e for lat for att hitta andra bilder nu i Polen. Jag vill faktiskt hem, jag saknar en hel del och jag vill bara inte ha fler jobbiga tankar. Det e valdigt jobbigt om natterna, jag kan inte sova for att jag ofta grater. Jag mar samre har an jag gjorde i Sverige. Snalla kan inte nagon komma och ta hem mig? Jag orkar inte vara har mer...kan ju inte ens skriva ordentliga blogginlagg suck. Pussybear och Daria, saknar er mest...<3

Only a picture for today


Polen

Idag är äntligen den dagen då jag åker till Polen. Jag har verkligen längtat och det ska bli väldigt skönt att komma ifrån allting ett tag, men jag kommer självklart att sakna väldigt många. Men jag mår verkligen bra när jag är i Polen. Jag har faktiskt inte packat klart allting än, så det blir nog lite snabbpackning senare. Jag har inte ont i halsen längre, men jag är istället förkyld! Jippie...
  Snart är juli snart, vilket är bra för det kommer hända mycket roligare saker i augusti. Jag kommer sluta jobba så mycket, jag kanske slutar att jobba helt. Filmskolan börjar, vilket jag har längtat till hela sommaren. Bröllopet i Polen kommer att bli väldigt roligt, jag hoppas bara att jag kommer komma ihåg allt!
  Det här är den senare bilden som jag har ritat så enjoy!
See you in Poland! / Placebohoe


My Ashtray heart

Det första jag gjorde när jag vaknade idag var att åka till läkaren för att kolla halsen. Jag fick ge ett blodprov och dem skrapade lite i min hals med en bomullspinne, jag fick tillbaka resultaten några minuter senare och det visar sig att jag har en virusinfektion och ingenting med njurarna, vilket känns väldigt bra. Virusinfektionen kommer gå över av sig själv, men jag har inte kunnat jobba idag och jag kan inte heller jobba imorgon, efter läkarbesöket köpte jag ett par nya skor och en glass. Idag mår jag faktiskt bra inombords också, kanske har att göra med alla filmer jag har sett idag och att jag faktiskt har tagit det lungt och vilat. Jag har också insett nu när jag tittar ner på min t-shirt att mina bröst har blivit större och jag tillhör inte dem som vill ha större utan vill ha mindre, så det blev ingen glad upptäckt, men jag överlever hoppas jag..

På lördag åker jag till Polen och dessa är filmerna jag kommer ha med mig än så länge: Hooligans, Time bandits, Spy Game, The Passion, The Hours, Black Dahlia, Zodiac Killer, Gudfadern del III, Hotel Rwanda, Buddy, Scrapbook, Man from deep river, Green River killer, Lust Caution, Champagne Charlie, Babel, Barry Lyndon, Cats, Fearless, Sky Captain and the world of tomorrow, Kagemusha, Cannibal Holocaust, Blow, 21 gram, Calvaire, In My skin, Gozu, Dance of the dead, Critters, The Blob, Christine, The fall of the house of Usher, Malefique, Wolf Creek och Altered States, vilket totalt blir 35 Stycken filmer, vilket fortfarande är för lite, för jag kommer nog hinna se alla innan jag kommer hem.

Den här bilden är ritad av mig med tuschpennor och färgpennor och jag gillar den starkt, ögonen uttrycker väldigt mycket och den röda eldiga färgen är en snygg kontrast mot den svarta bakgrunden.
Placebohoe är ego ikväll

Idag har jag inte mått så bra fysiskt, jag har haft ont i halsen hela dagen och känt mig väldigt svag, jag hoppas inte att det är mina njurar som ställer till det för mig igen. Jag fick gå hem tidigare från jobbet, men jag mår inte så värst mycket bättre tyvärr. Jag har haft problem med mina njurar ett tag nu och första gången jag fick problem med dem var för två år sedan. Jag hade väldigt ont när jag kissade, men jag trodde att det skulle gå över, så jag gjorde inget åt det.
     Fem dagar senare åkte jag till Polen och jag hade fortfarande väldigt ont så jag och mamma åkte till ett sjukhus i Katowice och där fick jag veta sanningen, om jag skulle ha väntat med att åka till sjukhus i tre dagar till skulle jag ha fått blodförgiftning och dött. Jag fick stanna på sjukhuset i två veckor och antibiotikan fick mig att må mycket bättre, men jag kommer aldrig att vara helt frisk för det kan komma tillbaka när som helst och jag måste dricka mycket vatten varje dag. Så jag hoppas att det inte är något allvarligt fel med mig denna gång.
   Idag har jag vilat och hunnit se på några filmer, Loch Ness Terror, Wishmaster 2 och Perfect Blue, varav den sistnämnda var den bästa utav alla dessa. Jag ska nog se en till alldeles strax. 
   Det blir tyvärr ingen ny bild på en målning eller ritning, nu får ni se lite ego bilder på mig, som jag hoppas att ni kommer tycka om.


     
   

Since I was born I started to decay

Jag har jobbat väldigt mycket och har knappt haft något socialt liv alls de senaste dagarna, vilket känns sådär lagom kul, men jag trivs på jobbet och alla kollegor är väldigt trevliga. Jag har knappt haft tid till att ens blogga. Filmer har det blivit få utav också, men på lördag åker jag äntligen till Polen och det ska bli skönt att komma bort ett tag och få tid till att tänka massor, fast när jag har tid att tänka så brukar jag oftast bara må dåligt, så det kanske inte är så bra? Varför kan man inte ha en knapp i huvudet som man kan trycka på så att allt ont raderas? Det blir ju inte bättre utav att jag lyssnar på musik som får mig ännu mer deppig, men det är så jag fungerar antar jag.
    Okej nu till ett lite mindre deprimerande ämne, film. Jag har nästan sett alla James Dean filmer och jag måste bara säga hur otroligt bra det är, East of Eden är min favorit utav alla tre än så länge och jag har inte hunnit se klart Giant ännu. Imorgon får ni veta vilken som blev favoriten ifall jag hinner blogga. 
  

Denna bild föreställer Brian Molko (Sångaren i placebo) ritad utav mig.


Filmfrossa

I måndags brände jag mig på jobbet, en nystekt matbit ramlade ner på min fot, vilket gjorde väldigt ont och jag fick väldigt stora blåsor, men det har blivit bättre idag. Jag har nästan fått alla min filmer som jag beställde förra veckan. Jag hade tänkt vänta med att se dem tills jag åker till Polen, men jag såg två idag och nu ser jag den tredje. Jag har bara en ledig dag innan jag åker till Polen och resten utav dagarna jobbar jag ganska långa pass, så ät gärna på hot wok i kungshallen!
   Av dessa filmer har jag nu sett åtta stycken och jag håller på att se East of Eden nu. Idag ska jag åka till stan och handla fler filmer med min mamma och det senaste numret utav Rue Morgue - världens bästa tidning.              


          

Oh sweet november

November månad kommer bli underbar, nu kanske ni undrar varför jag längtar till en kallare och mörkare månad, men jag ska förklara varför. Jag skulle vilja åka på fler skräckfilmsfestivaler, men de bästa ligger i Canada tyvärr, vilket gör mig väldigt ledsen, speciellt då Dario Argento brukar vara gäst på många utav dessa festivaler.

* Science- ficiton mässan
* Saw 6 bio-premiär
* Placebo koncert 13/11
* Jag fyller 20 år 16/11
* New Moon har premiär 20/11

Den här månaden kommer bli den bästa på länge och många av er kanske inte alls förstår hur jag kan bli så glad utav skräckfilmer och filmer i allmänhet, men det är mitt liv helt enkelt och när jag behöver fly någonstans så vänder jag mig till filmerna och jag har blivit fascinerad utav just skräck och gore filmer. Om det finns någon annan som delar mitt intresse så kommentera gärna.
   Om en timme ska jag åka till jobbet och jobba där ända till 20:30, vilket betyder att jag kommer vara hemma 21:36 och hinner då se 1-2 filmer hoppas jag. På fredag ska jag äntligen se Brûno! Den har jag längtat till väldigt länge och jag vet att den kommer bli hysteriskt rolig, eftersom att jag nästan dör av skratt när jag tittar på trailern.
  Den här tavlan har jag målat utav min kompis Jennie, hon skulle ha fått den när hon fyllde år, men hon glömde den senast hon var hos mig.


I'm coming up for air

Jag längtar tills jag får köpa nya filmer! Jag mår lite bättre nu, men har känt mig lite svag och haft huvudvärk de senaste dagarna. Jag har börjat skissa och färglägga min tatuering som jag ska fixa i Polen. Den kommer bli riktigt snygg och jag längtar tills jag får visa upp den. Jag vill även skaffa piercing i näsan igen, så det ska jag nog fixa i Polen eller innan. Idag har jag jobbat och imorgon ska jag också jobba fast då blir det på kvällen. 
   Det jag har tänkt mycket på är hur jag är när jag är med tjejkompisar och varför jag inte har så många tjejkompisar. Jag känner mig ofta underlägsen och fulare än tjejerna jag umgås med. Jag tycker mer om att umgås med killkompisar för jag känner att jag kan vara mig själv då till hundra procent då. Men jag skulle såklart vilja bli bättre kompis med mina tjejkompisar och få fler. 
   Jag tycker mycket om denna bild som jag har ritat för att den är så söt och väldigt enkel. 

 

A heart that hurts is a heart that works

Jobb hela helgen, 8-9 timmar varje dag. Har ni besökt hot wok denna helg så har ni säkerligen beställt mat utav mig. När jag kom till jobbet igår kände mig jag mig väldigt nere och jag hade tårar i ögonen ett bra tag, utan någon riktig anledning, förutom att alla mina känslor är i kaos. Hur kan ett organ orsaka så mycket skada? Det känns som att mitt hjärta kommer att spricka utav allting som den har i sig och det blir inte bättre utav att jag tänker på alla negativa saker.
Det finns människor som man inte vill känna, för att det helt enkelt gör för ont för att ens titta på dem, men man försöker bita ihop och ändå försöka vara glad. Är det verkligen bättre att ha älskat och förlorat än att aldrig ha älskat? Jag är inte lika säker längre, man lider ju bara och då blir man rädd för att våga älska igen, man stänger in sig i sig själv och släpper inte in någon annan på djupet. Jag förlorade den första människan som jag älskade mest i hela världen redan när jag var tio år, min pappa. Jag hoppas att mitt hjärta kan vila ut idag lite och låta sig läkas. / Placebohoe
A heart that hurts is a heart that works..

Bilden nedanför är en bild jag har ritat på Ceasar ifrån Caligaris kabinett.

Läs även andra bloggares åsikter om

I'll be yours

Jag har haft ett par bra dagar nu, även fast jag nästan dog i värmen. Jag kommer att jobba hela helgen, men hoppas på att jag hinner göra något annat också, men tyvärr så har jag tänkt mycket också. Jag känner mig nedstämd och jag är orolig inför framtiden hela tiden och för att bli helt ensam. Det känns bara som att jag jobbar och inte hinner göra så mycket nu innan jag åker till Polen. Det ska bli skönt att åka dit men samtidigt inte, jag kommer ju vara helt isolerad från alla nära och kära jag har här, men det är skönt att även komma bort ifrån allting, som en verklighetsflykt.
Placebo får mig att må bättre och jag kan sitta och lyssna på Brians underbara röst i flera timmar, men min ipod var helt död idag på hemvägen så jag fick överleva utan den underbara musik som jag annars lyssnar på hela tiden. Jag kan inte beskriva hur galet mycket jag längtar till koncerten den 13 November! Det kommer ske så mycket roliga saker i november och därför är det inte så konstigt att det är den månad som jag längtar till mest nu. 
Bilden som jag har lagt upp här har jag nästan enbart målat med smink dvs eyeliner, ögonpennor och ögonskuggor.
Ha en bra helg! Love Placebohoe

Läs även andra bloggares åsikter om

RSS 2.0