Annonser från BloggPartner

Frågestund

Hej alla läsare!

Glöm inte bort min frågestund här ;)


Film nr 122, 123, 124 & 125

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag de sista filmerna i Fredagen den 13:e serien. Jason Goes to Hell, Jason X, Freddy vs Jason på blu-ray och Fredagen den 13:e re-make.

Film nr 122, 123, 124 & 125


Vad Placebo betyder för mina läsare..Jag fick otroligt vackra ord som berörde mig från bloggläsare angående mina Placebo inlägg, främst det inlägget om vad Placebo betyder för mig. Jag kommer nu lägga upp delar utav de underbara ord som ni skrev. Vi Placebo-fans måste hålla ihop. Detta är till alla Placebo-fans där ute så att ni ser att det är fler och fler som lyssnar på dem. Placebo berör verkligen sina fans och det är ett utav många skäl till varför jag älskar dem. Deras texter går in under mitt skin och drar fram alla olika känslor som min kropp håller undangömda.

Från Angelica:

Jag älskar placebo. Har lyssnat på dom runt fem eller fyra år, men dom har betyt och betyder mycket. Deras musik har mer gett mig en slags förståelse över saker och ting, vet inte hur jag ska beskriva det. Det liksom, jag känner att någon mer än jag vet hur "det känns" eller vad man ska säga. Kärlek till dom <3Från Frida:

Jag hörde den första låten med placebo för kanske 3 år sedan, Allergic var det och jag hade då lite svårt för brians röst (vilket är helt stört för nu klarar jag mig inte utan den) sen hörde jag because i want you och den kändes speciell på något sätt, och när jag hörde infra red tyckte jag om dom. Sedan blev det bara inte a att jag sökte upp fler låtar.. tills för ett år sedan. Det var min pojkvän som fick mig att upptäcka de på nytt och jag följde med på konserten i november. efter det var jag fast.

Deras musik får mig att må så himla bra, det känns som den största lyckan i världen att få höra brians röst, stefans otroliga gitarrspelande, de alltid så styrkefulla trummorna och de vackra ärliga texterna. Jag är så dålig på att hålla saker kort men jag skriver på..

Detta år från förra sommaren till denna har varit ett av de jobbigaste i mitt liv, jag har haft det svårt med min pojkvän, min mormor dog i cancer, jag har varit ovän med min allra bästa vän och annat sånt. Men med hjälp av placebo har jag lyckats ta mig igenom det och precis som angelica sa "jag känner att någon mer än jag vet hur det känns". Jag kan alla deras texter utantill, även fast jag inte anstängt mig, det bara blir så liksom, för att de är så obeskrivligt bra!

Placebo får mig att förstärka känslorna jag känner, vare sig jag är glad eller ledsen, och det känns så skönt, att få vara den man är. Sedan är det inte bara musiken som påverkar mig utan det är bandet som invider som gör stort intryck. alla verkar vara underbara personer med härlig humor, smarta tankar och helt ja, otroliga. Det märks på intervjuer o annat sånt.

Om någon nu orkar läsa så kan jag väl nu tillsist säga att placebo har påverkat mig så stakt som inget annat har gjort, trots att jag endast lyssnat på dem ett år så har bandet och kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. Utan dom är jag inte hel längre. Jag vill en dag göra en tatuering som påminner mig om placebo och denna tid i mitt liv, kanske vingarna på ryggen från singeln this picture. Jag vill få fler att lyssna på placebo för det är världens bästa band! kärlek till dom och till dig som skriver om dom <3 :)Från Julia:

Jag klickade precis in här och såg att du precis som jag är ett stort Placebo fan, va kul!
Jag började lyssna på Placebo för många många år sedan då min pappa vaarit och jobbat Bryssel och hört dem på radion och efter det köpt med "Black Market Music" till mig.
Och ja, första gången jag hörde B's röst var magisk. Jag minns fortfarande húr jag liksom slappnade av och kände mig hel. Och det sjuka var att jag var inte så värst gammal då heller, bara 7 år.

Sen den dagen var jag fast och Placebo har liksom blivit en del av mig och min uppväxt.
Senare i livet har jag även haft det grymt jobbigt och Brian och gänget blev en enorm tröst för jag kände mig aldrig ensam.

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara... det. Brian Molko är ren magi. Hans röst får mig att rysa av välbehag, hans psyke är fascinerande och han skapar den mest känslosamma musiken i världen. Han är min livskraft, min ledstjärna och en stor del av min själ. Ärligt talat vet jag inte vem jag skulle vara utan honom, min oändliga passion.

Jag såg även Placebo i Stockholm nu i vintras, och det var något av det vackraste jag varit med om. Att äntligen få se Brian framför sig som en levande skapelse var fantastiskt och jag grät mig igenom hela konserten. Det var så otroligt otroligt fint.

Jag vill också göra en Placebo-inspirerad tattoo. Funderar möjligtvis på att göra ett hjärta med vingar, även såkallat "the ashtray heart" i nacken. Fast jag är även sugen på textraden ur Speak in Tongues. "We can build a new tomorrow today" vilket skulle vara överfint att ha i nacken eller på handleden.
Men nu måste jag runda av här känner jag, skulle kunna skriva hur mycket som helst vad gäller Placebo men tycker lite synd om dig som måste läsa allt det här. Men maila mig gärna så kan vi prata mer där, jag är nyfiken på dig och din relation till guden Molko och resten av det övercharmiga gänget!Från Paulina:

jättekul att du skriver om Placebo, som är ett av världens bästa band. Jag såg dem i Köpenhamn nu i november och det är verkligen ett minne för livet och jag håller med dig om att Brians röst är (om möjligt) ännu bättre live.


Film 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 & 121

Hej alla läsare!

Nu visar jag min Fredagen den 13:e box som innehåller Fredagen den 13:e original, Fredagen den 13:e del 2, Fredagen den 13:e del 3, Fredagen den 13:e del 4, Fredagen den 13:e del 5, Fredagen den 13:e del 7 och Fredagen den 13:e del 8. Den innehåller även en hel skiva med extramaterial som innehåller:

- The Friday the 13th chronicles 8-part featurette
- Secrets galore behind the gore 3-part featurette
- Crystal Lake victims tell all!
- Tales from the cutting room
- Friday artifacts and collectibles
- Scary trailers


Jag har kollat igenom alla filmer och skivor i denna box och extramaterialet är väldigt kul att titta på, speciellt att se allt gore och blod som de klippte bort i filmerna. Min Fredagen den 13:e del 3 & 4 är singerad utav Richard Brooker som spelade Jason i de filmerna, han signerade den åt mig på en Sci-Fi mässa i Oslo.

Film nr 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 & 121.


Film nr 112 & 113

Hej alla läsare!♥

Nu ska jag visa mina snygga utgåvor utav Dr Caligaris Kabinett och Nosferatu 1922. Utgåvan utav Caligaris Kabinett köpte jag frånn USA och Nosferaun utgåvan är ganska ny och den finns att köpa i Sverige.


Film nr 112 & 113


Nästa bloggtema: Dario Argento

Hej alla läsare!♥

Jag har velat byta mitt bloggtema väldigt länge, men eftersom att det var exet som fixade min design varje gång jag ville byta så har jag inte kunnat göra det på ett tag och det gör mig frustrerad. Jag vill nämligen byta till att äntligen ha ett Dario Argento tema. Alla bilderna för temat är klara och jag vet hur det ska se ut, måste bara se om jag och Jacob kan få designen att funka så att ni äntligen kan känna att min blogg är ny och fräsch igen.

Varför har jag valt Dario Argento tema?

Svar: För att det är många som inte vet någonting om denna regissör som är min favoritregissör. Han gör nog de mest konstnärliga italienska skräckfilmerna och jag vill helt enkelt lära er mer om dem och få er att se dem. Nedanför kommer lite bilder från några utav hans filmer så att ni får ett litet smakprov. Jag har ju en kategori här som heter Dario Argento så ni kan ju kika där ifall ni redan nu blev intresserade. Det är även under Argento temat som jag kommer visa min Argento samling.


Film nr 107, 108, 109, 110 & 111

Hej alla läsare!♥

Nu blir det en Chucky-special med alla filmerna. Child's play, Child's play 2, Child's play 3, Bride of Chucky och Seed of Chucky. Seed of Chucky utgåvan är från Kina och den är väldigt snygg. De andra fyra utgåvorna är köpta i Sverige. De tre första är mer skräckaktiga och de två senaste innehåller mycket mer humor.

Film nr 107,108,109,110 & 111


Frågestund

Hej alla läsare!♥

Nu var det ett tag sedan jag hade en frågestund, men nu kör jag en igen. Fråga vad ni vill, behöver inte bara handla om film såklart ;)

FRÅGA PÅ ;)
Film nr 101, 102, 103, 104, 105 & 106

Hej alla läsare!

Detta blir en Jean Rollin special. Jag visar min box som innehåller sex utav hans filmer. Detta är mjukporrsskräck så ni som både gilla skräck och erotik lär gilla detta ;) Boxen innehåller filmerna: Shiver  of the vampires, Requiem for a vampire, Demoniacs, Lips of blood, Night of the hunted & The Living dead girl. Boxen och framsidorna på alla omslag är grymt vackra. Denna box fick jag i julklapp utav min mamma när jag fyllde 19.

Film nr 101, 102, 103, 104, 105 & 106.


Förändringen

Hej alla läsare!

Jag älskar min förändring från för tre veckor sedan till nu, den är stor. Hoppas att tiden innan jag åker till Polen kommer bli awesome ;) Jag har gått ner 6 kg och har nästan fått tillbaka den magen som jag hade förut. Måste även byta navelpiercing snart, har haft i denna alldeles för länge.


Film nr 99 & 100

Hej alla läsare!

Nu har vi kommit till film nr 99 och 100! Woho bara 750 filmer kvar att visa ;) Dark City och Robocop på blu-ray.

Film nr 99 & 100


Läsarfråga: Miyazaki-boxen?

Hej alla läsare!♥

Jag fick en fråga angående vart jag fick tag på Miyazaki boxen på bilden nedanför.


Jag köpte min från discshop, men bästa priset på denna hittar ni här


Film nr 95,96,97 & 98

Hej alla läsare!

Denna x-men box innehåller: X-men, X-men 2, X-men 3: The Last stand och X-men origins: Wolverine. Jag tycker att denna blu-ray box är väldigt snygg.

Film nr 95,96,97 & 98


Film nr 92, 93 & 94

Hej alla läsare!

Detta blir en Peter Jackson special med Braindead, Bad Taste och Meet the Feebles. Älskar dessa filmer, främst Braindead (Hans bästa film enligt mig).

Film nr 92,93 & 94


Spaceballs

Hej alla läsare!

Såg Spaceball aka Det våras för rymden för några dagar sedan. På den fredsälskande planeten Druidia rustas till bröllop mellan prinsessan Vespa och prins Valium. Vespa rymmer dock i sista stund, varför kung Roland av Druidia vänder sig till den frilansande rymdhjälten Lone Starr och hans medhjälpare Kräks (hälften hund, hälften man) för att få tillbaka prinsessan. Vad de inte anar är att Rymdbollarna, anförda av president Skroob och Mörka Hjälmen (Dark Helmet) planerar att röva bort prinsessan Vespa för att kunna utpressa kung Roland och på så sätt komma åt Druidias luft, eftersom man förbrukat luften på den egna planeten.

Det är en parodi på Star Wars filmerna och jag tror nog att man borde ha sett den på just den tiden då den släpptes, för nu har jag redan sett så mycket Star Wars parodier och denna var faktiskt inte så rolig som jag trodde att den skulle vara. Jag skrattade till lite då och då, men detta var inte i samma klass som Young Frankenstein. Den funkade och därför får den en trea.

Film nr 90 & 91

Hej alla läsare!

Film nr 90 & 91 blir mina specialutgåvor utav The Elephant Man och Deer Hunter. De ser ut att vara som böcker och när man öppnar dem så hittar man även en liten bok inuti. The Elephant Man var dyr, 249 kronor och båda dessa är i blu-ray.

Film nr 90 & 91


Videoblogg: Min stora skräckbok del 1

Hej alla läsare!

Jag pratar lite om filmerna från min stora skräckbok. Correction: Första filmen kom 1895, inte 96, råkade säga 96 för det stod på sidan, men det är fel så ber om ursäkt för det.


Film nr 86,87,88 & 89

Hej alla läsare!

Nu visar jag den andra Miyazaki boxen som innehåller Nausicaä, Whisper of the heart, Laputa och Porco Rosso.

Film nr 86,87,88 & 89


Skräck: Slashers

Hej alla läsare!

Många tror att skräck bara är en enda genre, men den innehåller så många olika och jag kommer ta upp alla i varsitt inlägg. Jag hade ett inlägg där jag tog upp många subgenres, men det kändes inte bra för jag tycker att varje subgenre ska ha sitt eget inlägg så att man förstår den bättre. Jag ska börja med en utav de vanligaste genres inom skräck, slashers.

Alla som har sett skräckfilm har nog oftast sett dessa filmer. De vanligaste filmen inom denna genre är Black Christmas org, Halloween och Fredagen den 13:e filmerna. Slasher-eran hade sin topp under 80-talet, men dog ut ett tag för att sedan återupplivas vid mitten utav 90-talet, med Scream, vilket var tur för då återupplivades även skräckindustrin och blev populär igen. Men dessa var lite annorlunda och lade till mycket humor i filmerna. Andra slasher-filmer la till övernaturliga saker som A Nightmare on Elm Street och Child's play. Många andra subgenres till skräckfilmer har just utvecklats ur Slasher-genren, men dem kommer jag ta upp i andra inlägg. Många har diskuterat om vilka filmer som egentligen tillhör denna genre, många räknar från och med Halloween 1978, men många går ända tillbaka till Peeping Tom 1960 och räknar med den. Vissa räknar även ifrån Thirteen Women som kom ut 1932. Jag brukar oftast räkna från Halloween.

Andra filmer inom Slasher-genren:
Driller-Killer, My Bloody Birthday, The Prowler, Terror Train, Prom Night, Silent Night Deadly Night, April Fool's Day, The Funhouse, My Bloody Valentine. Det finns massor fler såklart, men dessa är några slasher-filmer.

Vad kännetecknar slasherfilmer?

♥ En psykopatisk mördare som ofta mördar sina offer på ganska grafiska sätt.
♥ Mördaren dödar ofta sina offer med olika verktyg som knivar, motorsågar, rör, spjut, ja ofta allt förutom pistoler. Det som skiljer slashers från just thrillers och liknande filmer är våldet, de grafiska dödsscenerna och allt blod som ofta visas i dessa filmer.
♥ Det är ofta många ''shots'' tagna från mördarens synvinkel.
♥ De blir ofta beskyllda för att vara kvinnohatande filmer, för att det är många kvinnor som dör på brutala sätt, men det är oftast en stark kvinna i slutet som lyckas besegra mördaren och killar blir också dödade på brutala sätt i dessa filmer, så att säga att de är kvinnohatande filmer tycker jag är fel. Tjejen som klarar sig slutet är ofta stark, smart och oskuld.
♥ Ofta mycket nakna bröst och killrumpor i dessa filmer och det är ofta alltid något par som dör efter eller under sexet.
♥ Offren är ofta unga, snygga, kåta tonåringar och de blir oftast straffade för att festa, ha sex och vara just tonåringar.
♥ Mördaren talar oftast inte och verkar omöjlig att döda. Mördaren är oftast manlig och har ofta en mask över sig som skyddar hans identitet. Ofta har det hänt någonting i hans barndom som har fått honom att bli som han är.
Till alla som skriver hatkommentarer....

BAJS


Film nr 82,83,84 & 85

Hej alla läsare!

Nu visar jag den första Miyazaki boxen som innehåller Spirited away, Det levande slottet, Min granne totoro och Kikis expressbud. Nu börjar vi närma oss nr 100 ;)

Film nr 82,83,84 & 85


Feardotcom

Hej alla läsare!

När jag var yngre så pratades det mycket om just denna film, feardotcom. Jag hann aldrig se den då, så jag bestämde för att äntligen se den för några dagar sedan. Den handlar om en speciell hemsida där man kan få se offer dö på riktigt, men om man tittar på sidan så dör man själv exakt 48 timmar efter att man såg sidan. Morden utförs utav ''doktorn'' och han har nu klorna i ett nytt offer som polisen försöker att hitta innan det är försent.

Jag hade väldigt låga förväntingar på denna film och det gjorde den nog bättre. Det första som slog mig var att detta inte alls var särskilt dåligt och sedan slog det med, wow Jeffrey Combs (en utav mina favoritskådespelare) är med i filmen. Den var lite obehaglig och spänningen var bra. Hemsidan var snyggt gjord och jag tyckte att filmen flöt på bra. Den är bättre än många andra skräckfilmer som gjordes runt denna tidpunkt (2000-talets början). En ganska stabil trea får den.

Film nr 80 & 81

Hej alla läsare!

Denna gång visar jag min polska utgåva utav Twilight och en svensk utgåva utav New Moon med Bellas beauty box. Twilight utgåvan innehåller 2-disc, några foton från filmen och en stor poster. New Moon utgåvan innehåller, pennor, bokmärken, en poster, foton, 2 armband och 3-disc med massor utav extramaterial.


Film nr 78 & 79

Hej alla läsare!

Ännu en Lucio Fulci special - The Black Cat & City of the living dead. De flesta utav mina Fulci filmer är köpta från Sci-Fi mässor eller subdvd.

Film nr 78 & 79


Gilla ditt utseende

Hej alla läsare!

Jag vill verkligen att andra ska börja gilla sig själva mer och se hur vackra de är. Jag vet hur svårt det är att tycka om sig, jag har gått igenom allt sådant själv, men det är äntligen nu som jag ser hur vacker jag är. Jag upptäcker nya bra saker med mig själv nästan varje dag och jag trivs mer och mer i min kropp. Jag har battlat med min kropp och med mig själv i snart 8 år och nu får det fan vara nog med att se ner på sig själv, att svälta sig själv, att hata sitt utseende och behandla kroppen illa. Jag ska börja älska mig själv även om det tar en tid så ska jag älska bit för bit.Säg tre saker som ni gillar hos er själva, utseendemässigt och personligt om ni vill.

1. Jag har upptäckt hur snygga ögonbryn jag har. Förut gillade jag inte hur naturligt mörka dem är, men nu älskar jag det, för på bilder ser dem så snygga ut.

2. Mina boobs - Förut ville jag förminska dem, jag ville inte alls ha tuttar, hatade mina verkligen. Men nu har så har något hos mig förändrats och jag älskar verkligen dem. Jag gillar storleken och nu gillar jag att gå runt halv-naken i bara trosor.

3. Jag har alltid gillat min läppar och ögon, de uttrycker alltid så mycket utan att jag behöver anstränga mig. För att se hur jag egentligen mår så ska man alltid kolla in i mina ögon, för dem ljuger aldrig.

Jag vet hur svårt det kan vara att hitta bra saker, men alla har unika saker som gör dem speciella och alla är vi lika mycket värda att älskas. Som många säger om man inte älskar sig själv så är det svårt för andra att älska en och på mig så stämde det, för jag hatade mig så mycket att jag stötte ifrån alla andra på grund utav min dåliga uppfattning om min kropp. Jag säger inte att jag tycker att jag ser helt perfekt ut, för visst har jag saker som jag är mindre nöjd med, men jag ska jobba på att tycka om dem också. Så jag hoppas att ni alla läsare upptäcker hur bra ni är.

 


Film nr 76 & 77

Hej alla läsare!

Film nr 76 & 77 blir Azumi & Azumi 2. Båda mina snygga utgåvor är från Polen och jag är riktigt nöjd med dem.Film nr 76 & 77


TatueringarDenna bild är ungefär ett år gammal och tagen ungefär en månad innan jag gjorde min tatuering. Den rosa cirkeln visar vart jag har min tatuering och bilden nedanför visar hur den ser ut. Det blåa visar hur långt jag vill förlänga den. jag vill att den ska vandra neråt och skruva in sig mot magen lite grann.


Denna vecka..


Film nr 74 & 75

Hej alla läsare!

Känns som jag visar väldigt mycket hela tiden, men ändå har jag lite mindre än 800 filmer kvar att visa. Nu visar jag min snygga utgåva utav The Host som jag fick tag på i Polen och en snygg utgåva utav Audition som jag köpte från USA.Film nr 74 & 75


Film nr 72 & 73

Hej alla läsare!

Nu visar jag Kill Bill volume 1 och volume 2, som de flesta nog har i sin samling. Inget speciellt med dessa utgåvor tyvärr.Film nr 72 & 73


Bästa filmen i år?

Nu har det snart gått halva år 2010 och jag hoppas att ni har hunnit se en del filmer som ni har gillat. Därför vill jag att alla som ser detta inlägg svarar på vilken är den bästa filmen ni har sett detta halvår? För mig så är det nog Kick-Ass. Längtar tills specialutgåvan utav den släpps och jag hoppas att jag kommer ha råd med den då. Måste börja spara inför Sci-Fi mässan i Norge snart.

Sarahs val:


Film nr 66,67,68,69,70 & 71

Hej alla läsare!

Nu blir det en Saw special. Jag har ganska olika utgåvor utav varje film, eftersom att jag har köpt dem på helt olika ställen. Den första Saw filmen är en steelebox, den andra är en utgåva från Polen. Den tredje fick jag hemskickad från USA. Den fjärde fick jag som en alla hjärtans dag present utav ett filmbolag. Den femte köpte jag från discshop och den sjätta, alltså den nyaste filmen har jag två olika utgåvor. Den ena är en dvd med en väldigt snygg framsida och den andra är en blu-ray som jag köpte igår med en mindre snygg framsida.


4bia

Hej alla läsare!

I fredags kollade jag och the gang på en film som hette 4bia. Vi hade ingen som helst aning om vad det var för film, men vi började kolla ändå. Den involverar fyra olika skräckhistorier. Den första handlar om en tjej med ett brutet ben som sitter ensam i sin lägenhet varje dag. En dag får hon ett sms från ett ökänt nummer och börjar smsa tillbaka med personen, men allting blir mycket obehagligt, till den punkten då hon fruktar för sitt liv. Den andra historien handlar om ett gäng ungdomar som råkar döda en annan kille från skolan, men en dag kommer killen tillbaka och kräver ut sin hämnd. Den tredje historien handlar om fyra killar som campar och en utav dem drunknar, men när han kommer tillbaka är det någonting konstigt med honom. Den fjärde handlar om en flygvärdinna som tvingas att ensam betjäna en prinsessa vars man hon ligger med och prinsessan är ute efter hämnd.

När jag först började kolla så tänkte jag att det skulle bli en typisk asiatisk skräckfilm, men denna lyckades faktiskt vara originell och skrämma mig några gånger. Det är ganska svårt att skrämma mig så jag blev positivt överraskad. Jag gillade första och sista historien bäst, de lyfte verkligen upp hela filmen. Om ni gillar asiatiska skräckfilmer så kommer ni nog att gilla denna.

Film nr 59,60,61,62,63,64 & 65

Hej alla läsare!

Nu visar jag andra delen utav Masters of horror säsong 1. Den innehåller: Chocolate, Deer Woman, The Fair-haired child, Dance of the dead, Pick me up, Haeckel's tale, och Imprint.Film nr 59,60,61,62,63,64 & 65


Fear itself

Hej alla läsare!

Jag har börjat kolla in Tv-serien Fear itself som är skapad utav Mick Garris, skaparen bakom Masters of horror. Jag har sett de två första avsnitten som jag tänkte skriva lite om här. Det är en skräckserie som jag har velat se ett tag, men jag måste säga att den börjar svagt.

Avsnitt 1 - The Sacrifice


Den handlar om fyra kriminella män som har varit med i en olycka där en utav männen skadades. De försöker hitta ett sjukhus att ta honom till, men hittar bara en konstig stad/by. De blir välkomnade in utav de som bor där, men känner att något är fel.

Jag trodde att avsnittet skulle ta en annorlunda riktning, för när de är på väg till sjukhuset så går det på is och släpar sin kompis i en kanot och man ser någon stå med ett vapen och titta efter dem. Därför trodde jag att han skulle börja jaga dem och att det skulle bli riktigt spännande, men så var det inte. Den var ganska tråkig och den borde ha varit längre för att få fram en mer spännande bakgrundshistoria, då kanske den skulle ha blivit bra. Nu blev allting så stressad iochmed att dessa avsnitt är ca 40 minuter långa.

Avsnitt 2 - Spooked

Denna handlar om en privatdetektiv som får ett nytt fall. En klient tror att hennes man är otrogen mot henne och hon ber detektiven att vaka deras hus från ett övergivit hus mittemot. Han går med på det, men upptäcker att huset som han ska kolla bär på en hemlighet som personligen anknyten till honom.

Jag tycker inte denna var särskilt spännande eller bra. Slutet var tråkigt och jag hade hoppats på mer. Eric Roberts spelar bra, men det räcker inte för ett högre betyg. Jag som hade längtat efter denna serie, verkar som att jag kommer bli besviken. Hoppas de andra avsnitten iaf är lite intressanta.
Film nr 53,54,55,56,57 & 58

Hej alla läsare!

Nu visar jag första delen utav Masters of horror säsong 1 som innehåller: Jenifer, Homecoming, Cigarette Burns, Incident on and of a mountain road, Sick Girl och Dreams in the witchhouse.Film nr 53,54,55,56,57 & 58


Topp 5 lista: Rape/Revenge

Hej alla läsare!♥

Dags för en topp 5 lista och denna gång är det med subgenren Rape/Revenge. För er som inte vet vad det är för skräckgenre så är det när ett offer blir utsatt för en våldtäkt (Både kvinnor och män) och sedan bestämmer sig för att hämnas på något sätt på sina förövare. Jag gillar den genren för att jag gillar när kvinnor blir starka igen och hämndscenerna är ofta väldigt grymma.

1. The Last house on the left re-make.
Detta är min favorit inom denna genre. Recensionen om denna film finns här. Den handlar om två tjejer som blir tillfångatagna, torterade, våldtagna och lämnade för att dö, men det förövarna inte vet är att det hus de söker skydd i är samma hus som en utav flickornas föräldrar bor i. Vistelsen blir ju inte särskilt trevlig för dem kan man ju säga. Jag tycker att denna är bättre än originalet och det är sällan jag tycker det, men jag tittar främst på allt gore här och hur obehagligt gjorda alla scener är. Fast jag tycker nog att den gamla Krug var lite mer brutalare i originalet. Om ni vill se denna film så tycker jag attt ni ska se originalet först.

2. The Last house on the left original.
Denna är regisserad utav Wes Craven och är hans mest chockerande film tycker jag. Så om ni tror att ni ska se något i liknande stil till hans andra filmer så har ni fel. Detta är ingen Scream eller Terror på Elm Street, utan det här är något helt annat. Den handlar om samma sak som jag beskrev i re-maken ovan. Då denna kom ut blev många upprörda över allt våld i filmen och bannades i flera länder. Jag tycker även att postern till denna film är klockren.

3. Irreversiblé
Denna franska film har chockat världen över. Den innehåller två väldigt omtalade scener, en scen då en kille blir slagen med en brandsläckare och man får se slag för slag hur hans ansikte förändras och den andra scenen är en tio-minuters lång våldtäktscen i samma vinkel som är väldigt obehaglig att kolla på. Den handlar om en kvinna som blir våldtagen och misshandlad. Hennes pojkvän får reda på detta och bestämmer sig för att hämnas. Denna filmen utspelar sig även baklänges och är riktigt bra. Monica Bellucci spelar kvinnan och gör det väldigt bra. Denna film är nog jobbigast att se på utav alla dessa som jag nämner i detta inlägg.

4. I Spit on your grave.
Jag skrev precis om denna film för bara några dagar sedan så ni hittar den nog på första sidan tror jag. Den handlar om en författarinna som åker till ett hus mitt ute i ingenstans för att få lite lugn och ro till sitt skrivande. Lugnet varar inte länge då hon träffar på fyra män som våldtar henne gång på gång. Hon bestämmer sig för att hämnas på dem. Som jag skrev så är detta en helt okej film, den berör inte lika mycket som filmerna ovan, för att skådespeleriet inte är så bra och för att man ser att det mesta är fake. Men denna är ändå mycket omtalad så se den ändå.

5. Demoniacs.
Eftersom jag inte kan komma på någon fler förutom Demoniacs just nu så får det bli den. Det finns ju inte så jättemåna filmer inom denna genre så det är lite svårt att tänka på de få man sett. Den är regisserad utav Jean Rollin (Ja hans filmer är typ mjukporrskräckfilmer) och denna är ju inget undantag. Den handlar om två tjejer som blir våldtagna och dödade utav ett gäng som består utav några män och en kvinna. Tjejerna kommer sedan tillbaka från andra sidan graven och kräver sin hämnd. Denna är ganska seg och inte så brutal som man skulle kunna tro, men mycket sex och naket däremot.

Dessa filmer måste man verkligen vara på rätt humör för att se annars så är risken stor att man inte gillar eller förstår dem. Mitt tips är att läsa mycket om filmer inom denna genren ganska mycket innan man ser dem. Det är bra att förbereda så på hur tunga dessa filmer kan bli. Jag brukar vänta en tid innan jag ser såna här filmer för jag gillar inte att se någon bli våldtagen i en film, men jag gillar däremot att se våldtäktsmännen bli torterade och dödade.


Film nr 51 & 52

Hej alla läsare!

Nu ska jag visa min fina utgåva utav Where the wild things are & Requiem for a dream. Båda på blu-ray.

Film nr 51 & 52


Film nr 48, 49 & 50

Hej alla läsare!♥

Denna box innehåller Sleepaway-trilogin. Sleepaway camp, Sleepaway camp II, Sleepaway camp III. Den innehåller en liten bok också, den lilla vita som syns på nedre bilden. Jag tycker dem är ganska underhållande och slutet i ettan är väldigt kul och chockerande. Bilden etsar verkligen fast sig på näthinnan. Nu har jag bara ca 800 kvar att visa ;) Måste även säga att jag diggar mina ögonbryn grymt mycket.

Film nr 48,49 & 50


Önskeroller

Hej alla läsare!♥

Ni vet att jag gillar vara bakom kameran och skriva manus och regissera, men vad ni inte visste är att jag innerst inne vill bli en ny scream-queen. Nu när jag har självförtroendet och börjat komma i bra form igen så kan berätta för er vilka roller jag skulle vilja spela någongång.

♥ Jag har alltid velat göra en riktig film om Elizabeth Bathory, som the Countess, fast ännu mer rå och brutal. Jag skulle inte ha något emot att göra blodbadscenerna där hon badar i blod. Jag skulle nog sätta en twist på det hela och göra henne mer modern, med skyhöga klackar och annorlunda kläder. Jag har redan ett ganska bra manus till denna film i mitt huvud, måste bara få ner det på papper.

♥ Eftersom att jag redan har provat på att vara strippa nu på zombiewalken, så skulle jag inte ha något emot att spela strippa i en skräckfilm (som jag redan skrivit inuti mitt huvud såklart). Fast skulle nog vilja göra filmen bättre än Zombiestrippers och Zombies vs Strippers. Skulle nog helst vilja göra den som ett Masters of horror avsnitt.

♥ Jag skulle även vilja spela en viss seriemördare (inte verklighetsbaserad) somjag har döpt till Suzuki. Man får följa henne genom tre filmer då hon gör helt galna saker och jag skulle älska att spela henne. (Manuset är redan skrivet utav mig ;))

Jag skulle nog kunna vara med i nästan vilken skräckfilm som helst, men dessa tre är mina önskeroller.


Baby Mama

Hej alla läsare!

Den senaste komedin jag såg var Baby Mama. En film som handlar om karriärkvinnan Kate (Tina Fey) som nu desperat försöker bli med barn, men misslyckas och därför anlitar hon en surrogatmammam Angie (Amy Poehler), som ska föda hennes barn. Surrogatmamman är ganska olik och tänker på sitt egna sätt och det är just det som kan förstöra allting.

Tina Fey och Amy Peohler är ofta väldigt roliga och de är även roliga i denna, men den når inte riktigt ut. Den är bra för stunden och man kan se på den utan att behöva tänka över för mycket. Särskilt berörd blir man inte, men man sitter och småler och är glad, vilket är bra. Det händer en del roliga saker i filmen, men jätteroligt är det inte. Man känner även igen de flesta skådespelarna. Så om ni vill ha en film som underhåller för stunden utan att kännas tung så rekommenderar jag denna.

Film nr 43,44,45,46 & 47

Hej alla läsare!♥

Detta blir en Mario Bava special med fem utav hans filmer som jag har i sama utgåva. Denna utgåvan fick jag i julklapp utav mamma och den innehåller Black Sunday, Black Sabbath, The Girl who knew too much, Knives of the avenger och Kill,Baby...Kill!


Film nr 43,44,45,46 & 47


Autopsy

Hej alla läsare!♥

Igår såg jag Autopsy, den handlar om ett gäng unga människor som precis har festat. Senare på natten hamnar de i en bilolycka och råkar köra på en man. Ambulansen kommer och hämtar in allihopa till ett sjukhus, men efter en stund börjar de ana att något står fel med sjukhuset. Det finns knappt några patienter och personalen beter sig konstigt..

Denna är en utav filmerna i After dark horror fest (8 films to die for) tredje säsongen tror jag om jag inte har helt fel. De filmerna brukar inte vara särskilt bra, men denna lyckades faktiskt. Sjukhusstämningen är ganska creepy, tomma mörka korridorer som är belyst precis rätt. Det känns även som att detta var en liten hyllning till Dario Argentos Suspiria, med tanke på hur de använde färg och belysning. I sista scenen användes även en brandsläckare på ett brutalt sätt, som påminner om Irreversiblé och jag gillade det. Den är blodig och ungdomarna är inte irriterande eller personlighetslösa. Visst filmen är inte helt felfri, men jag ska inte klaga för mycket. Tack för en film i serien som är bra. Definitivt en stark trea.

Film nr 40, 41 & 42

Hej alla läsare!♥

Detta blir en zombie-special. Night of the living dead org, Dawn of the dead org och Day of the dead org. Alla är riktigt awesome och Night of the living dead är på blu-ray och Day of the dead är en special utgåva.Film nr 40,41 & 42


I'm Awesome

Hej alla läsare!♥

Idag är en riktigt bra dag. Det var längesedan jag kände mig såhär. Jag vaknade upp, klädde på mig och tittade mig i spegeln och jag mår awesome idag. Jag känner mig lycklig och jag känner mig som världens snyggaste just nu. Jag har gymmat, gått ner i vikt och jag ser faktiskt awesome ut. Så det som hände för två veckor sedan, visar sig inte vara en jobbig sak, utan en asbra sak. Jag hoppas att mitt humör håller i sig länge, så snart ska jag ut och sprida awesomeness till alla ;)


2 snabba tips

Hej alla läsare!♥

Hur klarar jag av mina dåliga stunder?

- Jag skriver alltid av mig på min blogg. Att skriva av sig i en blogg, bok eller bara på vanliga papper hjälper väldigt mycket. Att prata med folk hjälper också, men eftersom att jag inte gillar att prata om känsliga saker för folk, inte ens för min egen mamma, så jag väljer att skriva av mig istället. Så välj något mellan detta och håll inte allting inombords, det är början till vad som kan orsaka allvarliga problem senare.

- Jag låter mig själv gråta ut när jag behöver det. Tillslut orkar jag inte gråta mer och då blir det gradvis mindre och får mig att må bättre och lugnare. Det har även fått mig att komma bättre i kontakt med mina egna känslor och kunna må bättre fortare efter att någonting dåligt händer. Dessa två tipsen funkar inte på alla, men till er som tror att de kan vara bra så testa gärna.


I spit on your grave

Hej alla läsare!

Det var Sofia som tipsade mig om denna film, I spit on your grave. Jag fastnade direkt för titeln och började läsa ganska mycket om den på imdb (som jag brukar göra) innan jag såg denna. Den handlar om en ung kvinna som bosätter sig i ett hus mitt i skogen för att få lite lugn och ro till att skriva. Hon känner sig lugn och trygg där, men det varar inte länge. Hon träffar på fyra män som gång på gång våldtar och förnedrar henne. Efter en liten tid så bestämmer hon sig för att hämnas på allihopa.

Ni vet att jag gillar rape/revenge filmer och gjorde själv en kortfilm inom den genren, men denna var inte så superbra. Jag hade hört mycket hemska saker om denna, men den levde inte upp till det. Den är ganska hemsk, men våldtäcktscenerna är inte alls verkliga och att killarna sen inte fattar att hon vill hämnas är något som också förbryllar mig. Jag tycker inte att den var tillräckligt rå och brutal som en sån här film ska vara. Men den var ändå helt okej och flöt på. Det kändes som girl-power och det gillar jag väldigt mycket. Det finns fortsättningar på denna film som jag gärna vill se. Postern till denna film är grymt snygg, ska se om jag kan få tag på en på nästa Sci-Fi mässa.

Film nr 38 & 39

Hej alla läsare!

I Spit on your grave och Wolf Creek denna gång.

Film nr 38 & 39


Mary & Max

Hej alla läsare!

Såg filmen Mary & Max idag, en ny animerad film som handlar om den åttaåriga flickan Mary Dinkle som bor i Australien. Hon har inga vänner, bara sin kyckling Ethel, sitt favoritprogram och sina samling utav karaktärerna från sitt favoritprogram. Hennes pappa spenderar ingen tid med henne och hennes mamma dricker hela tiden. Mary känner sig väldigt ensam och bestämmer sig en dag för att skriva ett brev till någon i USA och fråga olika saker som hon tänker på. Hon skriver till en man i 40-års ålder som heter Max och det ingen utav dem vet är att början på deras vänskap precis har börjat.

Jag är kär i denna film. Den grep mig riktigt hårt och släppte aldrig taget. Jag kände alla känslor och var helt inne i filmen. Filmer om ensamhet griper ofta alltid tag i mig och jag kände både lycka och sorg i denna film. Deras vänskap var så vacker och fin. Den var verkligen inte som jag föreställde mig och det var väldigt bra. Den är ganska mörk och behandlar jobbiga teman och det berör. Jag kan inget annat sätta än en klockren femma.

The Zombiewalk gang

Hej alla läsare!♥

En bild på mig och mina vänner som gick på Zombiewalken tillsammans, hur kul som helst. Andre, Jacob, Rickard i bakgrunden, Jag och Danne.


 


Film nr 34,35, 36 & 37

Hej alla läsare!

Detta blir en vampyrspeciall med 30 days of night & Blade Trilogin.Film nr 34,35,36 & 37


Film nr 26,27,28,29,30,31,32,33

Hej alla läsare! ♥

Åtta filmer i samma box, Alien och Predator boxen som innehåller, de fyra Alien filmerna, de två Predator filmerna och de två Alien vs Predator filmerna.


Film nr 26,27,28,29,30,31,32,33


Videoblogg: Mina filmbilder

Hej alla läsare!

En ny videoblogg, men efter några sekunder så får jag plötsligt en mansröst typ, skitskumt och tro mig sådär låter jag inte, ni som har sett mina videor förut vet att jag låter som i början utav denna video. Jag har ingen aning om vad som hände, men det låter lite disturbing som när de förvrider röster på efterlyst och såna program, skumt.


Frankenhooker

Hej alla läsare!

Jag har precis sett Frankenhooker och ja filmen är lika knasig som titeln. Den handlar om Jeffrey som är på en grillfest för att fira att hans fästmös pappa fyller år. Jeffrey har byggt ihop en egen fjärrdriven gräsklippare till pappan, men den råkar köra över hans fästmö istället som styckas upp i hur många bitar om helst. Jeffrey bestämmer sig för att ta fixa liv i henne igen och har sparat henne huvud, det enda han behöver är kroppsdelar och vart hittar man kroppsdelar snabbt? Horkvarteret såklart, så det är dit han beger sig i sin jakt efter nya kroppsdelar till fästmön Elizabeth.

Filmen är ganska underhållande och rolig och den var precis som jag föreställde mig att den skulle vara. Effekterna är inte de bästa, men roliga som sagt. Slutscenen är väldigt rolig och det är den som denna film är mest känd för. Nej filmen är inte animerad, utan jag råkade hitta den awesome bild som jag tycker var snyggare än den riktiga framsidan. Jag gillade Elizabeth och tyckte hon var riktigt bra i sina ''roller''. Filmen får en stark trea, kanske högre betyg vid omtitt.

Film nr 24 & 25

Hej alla läsare!

Jag fortsätter med Disney temat och visar Snövit och Törnrosa.Film nr 24 & 25


Annie's song

Hej alla läsare!♥

Varje gång jag har gått på bio så har jag alltid få se denna fina och underbara video och höra denna vackra sång innan filmerna har börjat och nu har jag äntligen hittat den på youtube. Den innehåller en hel del klipp med vakcra och känslosamma filmkyssar. Jag blir riktigt glad när jag hör och ser den. Låten heter ''Annie's song'' och detta är en cover.


Zombies vs Strippers

Hej alla läsare!

Eftersom att jag fortfarande är helt inne i zombiestrippor och allt det från zombiewalken igår så kan jag ju recensera en film med samma tema, Zombies vs Strippers a ka Zombies! Zombies! Zombies!. Ett par flickor jobbar på den lokala strippklubben “The Grindhouse”, men utanför strippklubben så hänger det prostituerade och knarkare. En dag så har en av hororna sex med knarklangaren för att få tag på lite knark, det hon inte vet om är att knarket kommer från ett laboratorium i närheten och är inte alls knark. Det är ett medel som skall bota cancer, fast medlet är inte klart och har en oönskad effekt! Det så kallade knarket sprids snabbt mellan horor, drogmissbrukare och uteliggare och i stället för att ge dem en schyst tripp så förvandlar det dem alla till aggressiva köttätande zombies! Medan stripporna är inlåsta på strippklubben skapas en hel armé av zombies utanför, frågan är kommer de komma där ifrån levande?

Ja det låter ju inte helt fel right? Men den var en stor besvikelse. Slutet är så fånigt och löjligt, det är varken spännande eller bra. Sämre än Zombiestrippers och det kändes som en wannabe zombiestrippers. Karaktärerna var riktigt idiotiska och deras repliker var så pinsamma att höra.

Film nr 22 & 23

Hej alla läsare!

Jag har ju inte bara skräck i min samling, utan litr Disney också ;) Aladdin och Askungen.Film nr 22 & 23


Bilder från Zombiewalken del 1

Hej alla läsare!

Här kommer lite bilder som jag är med i från Zombiewalken och för er som inte vet så är det jag i den rosa bikiniöverdelen och jag ska föreställa en zombiestrippa.

♦ Den första är tagen utav Monica Olsson Sahlin.
♦ Den andra och tredje bilden är tagen utav Paul.
♦ Den fjärde bilden är tagen utav Mikael Albertsson.

 
Film nr 19, 20 & 21

Hej alla läsare!

Detta blir en Sam Raimi special. Jag visar min supersnygga utgåva utav Evil dead (Den blåa) och sedan en polsk utgåva utav Evil dead 2 och Army of Darkness på blu-ray.Film nr 19, 20 & 21


Fan-bild + litet mejl

Hej alla läsare!

Denna fina bild och gulliga mejl fick jag i inkorgen idag.

''Hej Sarah! Du är grym som vågar gå din egna väg och därför ville jag hedra dig med denna bild och jag ville även skriva texten med ditt favorittypsnitt! Hoppas du gillar den. Förresten så behöver du ingen idiot som bara trycker ner dig. Om han är dum nog att släppa dig så har han något allvarligt fel i huvet, du förtjänar och kommer hitta någon bättre. Din blogg är bäst och jag hittar alltid nyaa filmtips, tack Placebohoe! <3''


Jag sminkar mig som zombie

Hej alla läsare!

Nu kommer två bilder från när jag förberedde mig inför walken idag.


Film nr 17 & 18

Hej alla läsare!♥

Detta inlägg får bli en Lucio Fulci special. Jag vet att jag knappt nämner honom, men det ska ändras då han har gjort en hel del bra filmer. Dessa som jag visar upp nu är The Beyond och Aenigma.Film nr 17 & 18.


Videoblogg: Zombieoutfit

Hej alla läsare!

Nu kan ni äntligen se hur jag kommer se ut på zombiewalken idag. Jag har suttit ända sedan 8 och fixat mig, speciellt lång tid tog sminket. Jag har gjort allting själv så jag är väldigt stolt. Så om ni ser mig idag så får ni gärna säga hej ;)


Film nr 13,14,15 & 16

Hej alla läsare!♥

Istället för två filmer tar jag nu upp fyra, eftersom att tre finns i samma utgåva. Cannibal collection innehåller, Last Cannibal World, Amazonia - The Catherine Miles Story och Man from Deep River. Filmen bredvid är min signerade (Regissören signerade den på Sci-Fi mässan) Cannibal Holocaust utgåva och jag älskar den. Jag kan fortfarande inte fatta att regissören tog kort på mig för han blev så tagen utav min outfit på Sci-Fi mässan, så den dvdn betyder mycket för mig.Film nr 13,14,15 & 16.


Videoblogg: Inför zombiewalken

Hej alla läsare!

Har lagt upp en video där jag visar lite utav det jag kommer ha på mig imorgon på zombiewalken då jag ska vara zombiestrippa. Imorgon kommer bli awesome! Så om ni är med i walken och ser en zombiestrippa med en illrosa överdel så är det jag.


Jag älskar skräckfilm

Hej alla läsare!♥

Var inte rädda för att gå eran egna väg, visst gillar man annorlunda saker så lär man få höra det från människor som inte förstår. Jag har varit med om det väldigt många gånger. Jag blir utfryst och ''konstig'' för att mitt stora intresse inte är mode eller att bli läkare eller advokat eller något sådant. Jag älskar film, skräckfilmer och vill göra blodiga filmer. Det är därför jag har haft svårt att få tjejkompisar, för de flesta äcklas och förstår inte. Men jag har haft turen att hitta Sofia, min bästa tjejkompis som verkligen förstår mitt skräckfilmsintresse och Jacob som såklart känner mig ut och in. Just nu så bryr jag mig inte vad folk tycker om mitt intresse eller hur jag är, utan jag kommer alltid satsa på film. Det bästa jag vet är att hitta en skräckfilm jag inte sett och se den. Jag älskar att åka till Sci-Fi bokhandeln och köpa ett nytt Rue Morgue nummer. Skräckfilmer får mig att må så jävla bra inombords, de täcker igen ett stort tomrum inom mig och att hitta  personer som vet hur det känns är riktigt värdefullt.

Jag har redan haft skräckfilmer som största intresse ända sedan jag var 11, så jag tänker inte ge upp på den drömmen nu. Sverige behöver boosta upp sin skräckfilmsindustri och jag vill vara med och hjälpa till. Vi behöver visa amerikanarna, fransmännen, italiernarna och asiaterna att vi i norden också kommer bli en ledande faktor inom skräckgenren. Vi ska fan få fram fantastiska gore-filmer! Vi ska visa att det faktiskt finns en publik i Sverige som gillar skräckfilmer och alla som älskar/gillar annorlunda filmer får gärna kommentera för att visa att ni finns.


Film nr 11 & 12

Hej alla läsare!♥

Mina snygga Hostel utgåvor var jag tvungen att ta upp nu. Den första delen är på dvd (2-disc) och Part II är på Blu-ray och jag älskar den framsidan. Måste speeda upp min film samling lite så att jag hinner lägga fram mycket på kort tid.

Film nr 11 & 12.


Mina Favoritserier

Hej alla läsare!♥

Jag pratar mest om film, men nu ska jag ta upp mina favoritserier. How I met your mother, Dexter, South Park, Family Guy, och Simpsons är favoriterna. Jag gillar True Blood men har inte kollat tillräckligt mycket på det ännu.
Mår bättre

Hej alla läsare!

Igår dog mitt internet och både min och mammas mobiler funkade inte alls, men nu funkar äntligen allting igen. Jag var så uttråkad och jag var så irriterad över situationen att jag tillochmed gick upp klockan 7.00 för att jag inte kunde sova mer (jag brukar gå upp 12.00).

Jag längtar väldigt mycket till zombie-walken på lördag och mamma tycker min stripp-idé är skitbra, vilken snäll mamma jag har ;) Men jag mår bättre nu, känns som mitt nya awesome liv börjar nu! Vänner, fest, film, musik och mycket annat har hjälpt mig och snart kommer Sofia hit och vi ska åka till Kista en sväng.


The Tingler

Hej alla läsare!♥

Såg The Tingler inatt, men hann inte se den andra filmen som jag planerade. En läkare som spelas utav Vincent Price upptäcker en organism som lever i människors ryggrad. Organismen livnär sig på människors rädsla, vilket får det att växa. Det enda som kan få tillbaka den till ursprunglig storlek är att skrika.

Den var väldigt spännande och det fanns många snygga scener. Vincent Price är en utav mina favoritskådespelare och han är lika duktig i varje film. The Tingler är regisserad utav William Castle som ofta gjorde små trick under sina filmer när folk såg hans filmer. I denna så placerade han shock-apparater som gav folk små stötar då The Thingler kom fram och många gillade känslan utav rädslan.


Sarah = Strippa på lördag?!

Hej alla läsare!

På lördag klockan 13.00 så sätter zombiewalken igång och då ska jag vara en zombiestrippa! Helt awesome ;) Jag provade kläder och mina höga skor igår och det såg asbra ut. Jag kommer vara en liten het, rykande zombie på lördag och jag längtar så mycket. Jag kommer visa outfiten innan jag går ut på lördag ;)

Är det någon mer som ska vara med på walken?


Repulsion

Hej alla läsare!

Igår såg jag på Repulsion som jag har velat se väldigt länge och den var väldigt bra. Den handlar om en ung kvinna Carol (Cathrine Deneuve) som blir lämnad ensam i lägenheten efter att hennes syster åker bort på semester med en man. Det är då hennes paranoia eskalerar och hon isolerar sig i sin lägenhet för att fightis mot allt det sexuella som hon avskyr.

Jag gillade stämningen och hur Carol sakta men säkert blev mer och mer paranoid. Det började med att hon såg sprickor överallt och att sexuella förhållanden verkligen fick henne att må illa, men övergick sedan till mer drastiska handlingar. Jag tycker att detta är den bästa Polanski filmen enligt mig och jag hoppas att få se fler såna här filmer. Jag levde mig verkligen in i hennes situation och kände själv hennes paranoia och hur ingen någonsin skulle kunna förstå henne.

Kärlek

Hej alla läsare!

Även fast jag oftast alltid blir sårad så tror jag ändå på kärlek. Jag tror hela tiden på att jag kommer hitta den personen som är menad att vara med mig. Jag vill tro att jag kommer hitta den person som verkligen kommer älska mig och gå igenom allting med mig. Jag är ganska naiv, men det är det som får mig att må bättre efter varje gång, vilket har blivit många gånger nu. Jag vet inte, men jag tror det måste vara det härliga vädret som har fått mig att tro på att jag kommer hitta min andra filmnördshälft och jag kommer att hitta den som gör mig riktigt lycklig. Jag vill bara hitta någon att dela mitt filmliv med och jag vet att den personen finns någonstans.


Placebo - Post blue

Hej alla läsare!

Det här är första dagen som jag har kunnat lyssna på Placebo igen, för det har gjort för ont att ha lyssnat på dem. Nu går det igen.

Jag älskar meningen och jag älskar hur de flesta utav deras låtar handlar om sex, awesome ;)

''It's in the special way we fuck''


Mina vänner är underbara..

Hej alla läsare!♥

En liten bild från festen igår. Jag sitter i mitten med det bruna håret ;)


Ebola Syndrome

Hej alla läsare!♥

Jag mår fortfarande dåligt, men måste ändå recensera lite film så att jag har något att göra. Denna gång blir det Ebola Syndrome som jag såg för några veckor sedan. Den öppnar med en man, Kai som mördar några människor och tänker döda en liten flicka, men misslyckas och flyr därifrån. Sedan får man reda på att det har gått ganska många år och nu jobbar Kai på en restaurang och flickan som han försökte döda kommer in till hans restaurang och känner plötsligt att mördaren finns på restaurangen. Kai åker till Sydafrika där han smittas med Ebola Syndrome och överlever och han fortsätter sedan att sprida viruset på hemska sätt.

Jag trodde att den skulle vara äckligare och hypen kring denna är stor, men den förtjänar det inte. Men lite smårolig är den och Kai är helt galen. Den flyter på bra, men den var inte som jag trodde när jag köpte den. Rue Morgue hade skrivit en intressant artikel om den, vilket fick mig att vilja se den. Men om ni gillar galna asiatiska filmer så kan ni ge denna en chans.


How I met your mother: Suits - The Musical

Hej alla läsare!

Åh vad jag verkligen älskar Neil Patrick Harris, han är awesome och så sjunger han underbart. Kolla bara in detta och bli beroende utav HIMYM.


Grillfest + faces ;)

Jag & Sofia är supersnygga ;)

Fler ville va med

''Surprised face''

''Happy Face''

''Sad face''

''I just made out with an ugly guy face''

''Very angry face!!!!!''
Grillfest

Hej alla läsare!

Jag mår fortfarande inte så bra, men har ordnat en grillfest ikväll med mina närmaste kompisar, det gamla gänget, så det kommer bli jätteroligt. Jag har även gymmat med Sofia Cerón idag så snart kommer jag att bli en riktig liten pudding ;) Vi kommer att fixa iordning studsmattan idag så jag hoppas att denna festen blir lika bra som denna förra jag hade med massor med folk, alkohol och en studsmatta. Jag har även precis stigit ur duschen så frågan är, är jag naken eller inte på bilden? ;)


Obsessed

Hej alla läsare!♥
Igår kollade jag på filmer med Sofia och Niklas och de blev The Hills have eyes re-make, Obsessed och Bruno med kommentarsspår, den nya som jag inte hade sett var Obsessed. Den handlar om ett gift par (Idris Elba) och (Beyonce Knowles) som precis har flyttat in till ett nytt hus med sin son. Mannen går till sitt jobb som vanligt men en ny vikarie (Ali Larter) har börjat där som verkar ha siktet helt inställt på mannen, Derek. Hon försöker att få honom, men han säger hela tiden nej och visar att han inte vill och det är då saker och ting går över styr.
Jag har varit nyfiken på denna ett tag och var glad att äntligen se den. Jag gillade den, men den var inte superbra då mycket var ganska förutsägbart. Jag gillade ändå tempot och hur crazy Ali Larters karaktär blev, hon spelade den riktigt bra. Den funkar verkligen som en kvällsfilm.

Jag orkar inte mer

Hej alla läsare!

Jag har tagit en bloggpaus i två dagar, vilket jag har behövt. Jag har varit för ledsen och nere för att ens tänka på någonting och anledningen är att min pojkvän dumpade mig. Så jag kommer må crappy ett tag, men ska ändå hålla igång bloggen för att ha något annat att tänka på. Varför blir det jämt såhär? Jag är ganska känslig och tar det mesta väldigt hårt, men det är skönt att jag kan skriva av mig här. Ännu en person som dumpar mig..mitt hjärta klarar inte av mer sånt här och det blir bara djupare för varje gång. Jag var på en studentmottagning igår, men jag var ändå tvungen att flera gånger gå in på toan och gråta, jag sitter på bussen och tårarna kommer och då åker solglasögonen snabbt på. Om någon ger mig en kram så börjar jag gråta. Varför kan jag inte bara stänga av allting som jag gjorde förut? Nu har jag såg mycket känslor inom mig att allt kommer ut på samma gång och ingen kan fixa det.

Det här får mig även att inse att jag gjorde mitt största misstag för ett och ett halvt år sedan. De som känner mig vet nog vad jag menar och ni som inte vet behöver inte fråga för jag vill helst inte berätta det, för jag gillar inte att erkänna när jag har gjort något fel, men det var verkligen fel. Nu i efterhand så kan jag inte fatta varför jag gjorde så och gjorde mig själv olycklig. Jag ångrar det så mycket. Jag är ingen singel-människa, jag hatar att vara singel. Jag är sämst på att vara singel. Jag är jättebra på förhållanden, jag älskar att veta att jag har någon som älskar mig och som jag själv älskar. Jag gillar att göra de små löjliga parsakerna för dem får mig att må så bra. Jag vill inte vara singel, jag hatar det!

Jag vet att ni inte har fått era tävlingsgrejer ännu, men jag har varit för deprimerad och ledsen och inte haft ork, ingen bra ursäkt, men så har det varit. Jag är på botten just nu och hoppas kunna ta mig upp snart.


Skräck t-shirts

Hej alla läsare!♥

Nu har jag hittat massor med awesome t-shirts för alla oss skräckfilmsfans som hela tiden vill ha snygga t-shirts för att visa vilka filmfantaster vi är och här är sidan. Wow Halloween tröjan är så snygg och jag älskar verkligen Halloween. Jag vill så ha den! Jag vet vad jag kommer att köpa när jag får pengar.Be my penguin?

Hej alla läsare!

Känner mig väldigt ensam, har känt mig ganska ensam i typ två veckor och har känt som att jag inte behövs. Jag vill ha långa kramar och någon som håller om mig om natten och säger att den älskar mig. Jag vill bara känna mig älskad just nu.
Film nr 9 & 10

Hej alla läsare!♥

Film nr 9 & 10 blir en polanski special, Repulsion och Rosemary's baby. Repulsion utgåvan tycker jag är väldigt snygg och jag försöker alltid att få tag på dem bästa utgåvorna utav alla filmer, så det händer att jag har två - tre utgåvor utav samma film. Jag tänker börja samla på alla slags utgåvor utav Dario Argentos filmer så den hyllan kommer bli awesome.Film nummer 9 & 10


Ikväll blir det...

...Kommissarie SpäckFilm nr 7 & 8

Hej alla läsare!

Dags för film nummer 7 och nummer 8, Amelie från Montmartre och Antichrist (en polsk special utgåva). Är ni som jag att ni ofta köper filmer innan ni har sett dem? Båda dessa köpte jag innan jag hade sett dem, men jag hade en känsla utav att jag skulle gilla båda väldigt mycket, vilket jag gjorde. Men det har hänt att jag det har varit tvärtom också tyvärr.

Film 7 & 8Blackout 2009

Hej alla läsare!♥

Inatt såg jag en monsterfilm som hette Blackout, jag trodde först att jag skulle se skräckfilmen Blackout från 2007, men det var inte den så jag kollade upp vad detta var innan jag såg den. Det var tydligen en monsterfilm och då tänkte jag ''vad roligt, jag älskar monster'', men detta var allt annat än underhållande. Den utspelar sig under julen i ett hyreshus där folk firar jul och plötsligt blir det strömavbrott, men i mörkret lurar monsterliknande aliens som såklart äter människor.

Denna var seg och tråkig. Monstrena såg väl helt okej ut och effekterna var godkända för denna lågbudget film, men allt annat var inte alls bra. Fotot var tråkigt och den var inte alls spännande, så förvänta er ingen ny Alien. Miljön var ganska tråkig och det fanns inga speciella scener som man kommer komma ihåg i framtiden.

Film nr 5 & 6

Hej alla läsare!♥

För att det inte ska ta hur lång tid som helst att komma upp i många filmtitlar här på bloggen så kommer jag nog lägga upp två såna här inlägg om dagen. Nu är det två Roger Corman filmer, Masque of the Red Death och Pit and the Pendulum.Den crappigaste bilden ever, byter ut den imorgon mot en bättre.
Film nr 5 & 6


Film nr 3 & 4

Hej alla läsare!♥

Nu har jag fixat en egen kategori för ''Sarahs filmsamling'' så ni som är intresserade kan kika i den kategorin som kommer att fyllas på med alla filmer som jag har i min filmsamling, två eller tre åt gången. Denna gång visar jag min Avatar utgåva och min Saló utgåva, båda väldigt speciella och snygga.

Film nr 3 och nr 4.


Delikatessen

Hej alla läsare!

I en obestämbar nära framtid har civilisationen klappat ihop. Mat finns inte att köpa för pengar -det är ärtor och linser som gäller för hårdvaluta. I ett fallfärdigt hyreshus bor en samling, minst sagt, udda figurer. Den ena knäppare än den andra. Och så den råbarkade slaktaren förstås. Han med köttbutiken "Delikatessen" i bottenvåningen. På något underligt sätt lyckas han alltid förse sina kunder med både innanlår och korv och när den nya hyresgästen kommer dit så vet han inte vad som väntar honom, för visst har slaktaren planer för honom..

Samma regissör som har gjort Amelie från Montmartre och det märks för ljudet är oerhört viktigt i denna film, precis som i hans andra filmer. Ljudet gör väldigt mycket i filmen och stärker många saker. Jag har velat se denna i flera år och vet inte varför jag har väntat så länge innan jag såg den. Den var riktigt bra och skådespelerna gjorde mycket bra jobb. Jag gillar hans filmer och tycker om allting som är absurd i denna.

RSS 2.0