Annonser från BloggPartner

Nästa bloggtema: Dario Argento

Hej alla läsare!♥

Jag har velat byta mitt bloggtema väldigt länge, men eftersom att det var exet som fixade min design varje gång jag ville byta så har jag inte kunnat göra det på ett tag och det gör mig frustrerad. Jag vill nämligen byta till att äntligen ha ett Dario Argento tema. Alla bilderna för temat är klara och jag vet hur det ska se ut, måste bara se om jag och Jacob kan få designen att funka så att ni äntligen kan känna att min blogg är ny och fräsch igen.

Varför har jag valt Dario Argento tema?

Svar: För att det är många som inte vet någonting om denna regissör som är min favoritregissör. Han gör nog de mest konstnärliga italienska skräckfilmerna och jag vill helt enkelt lära er mer om dem och få er att se dem. Nedanför kommer lite bilder från några utav hans filmer så att ni får ett litet smakprov. Jag har ju en kategori här som heter Dario Argento så ni kan ju kika där ifall ni redan nu blev intresserade. Det är även under Argento temat som jag kommer visa min Argento samling.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Lina

Du får gå in och kolla på http://www.designadinblogg.se/

Där finns många tipps om hur du ska göra för att fixa till bloggen. Det är inte så svårt som man tror bara man har förklaringen tillgänglig.

2010-06-27 @ 12:17:58
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Candy

Hupp, dom filmerna har jag missat helt. =O

2010-06-27 @ 14:53:45
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: eyeless

Du får väldigt gärna visa mig bilderna du gjort! ;D

2010-06-28 @ 15:28:42
URL: http://thateyelessentity.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0