Annonser från BloggPartner

Bästa animéfilmen?

Hej alla läsare!

Tänkte ha en liten tävling om vilken som är eran favorit animéfilmer bland dessa som jag har tagit upp i inlägget. Tar bara upp dessa 10 just för att jag gillar dem väldigt mycket och det är bara Miyazakifilmer.1. Spirited Away
2. Laputa - Castle in the sky
3. NAUSICAÄ - från vindarnas dal
4. Kikis Expressbud
5. Min granne Totoro
6. Det levande slottet
7. Whisper of the heart
8. Porco Rosso
9. Ponyo
10. Princess Mononoke


Bara att kommentera den/dem ni gillar bäst. Godkänner och svarar på alla kommentarer ikväll eller imorgon

Läs även andra bloggares åsikter om

Gina Carano

Hej alla läsare!

Gina Carano är en riktigt grym MMA-fighter och jag vill verkligen bli som henne för hon är min och Sofias favorit-fighter.Läs även andra bloggares åsikter om

Primal SPOILERS

Hej alla läsare!

''Jag satt och längtade efter att få se allt gore som den sägs innehålla, men jag måste faktiskt erkänna att jag blev lite besviken på den punkten.''Primal: Det är nu tolv tusen år sedan en grottmänniska försökt varna om ett okänt väsen, men slukades själv av den uråldriga ondskan. Nu har sex vänner på en studieresa slagit läger i samma avlägsna vildmark. Men när en av dem tar ett dopp i ett närliggande vattenhål, blir hon febrig och regregerar till ett aggressivt primaltillstånd där hennes följeslagare blir hennes byte. När en annan börjar övergå till samma djuriska skick inser gruppen att de måste döda eller dödas. Förr eller senare kommer att behöva ge sig in i bergsgrottorna och konfrontera orsaken till den monstruösa förödelse som drabbat dem alla.

Den började faktiskt helt okej, över förväntan och fick mig att vilja fortsätta se filmen. Efter anslaget är filmen rätt så seg och tråkig. Man får lära känna karaktärerna litegrann och irriterar sig på några. Jag satt och längtade efter att få se allt gore som den sägs innehålla, men jag måste faktiskt erkänna att jag blev lite besviken på den punkten. Visst några scener innehåller blod och lite gore, men jag trodde att det skulle vara i samma nivå som Hatchet, Re-animator osv, men nej det var det inte.

Det fanns en riktigt snygg scen nära slutet som är i slowmotion och bra utförd och då låg filmen på en trea, men efter det kom slutet. I slutet får man se någon muterad tentakelmonster som våldtar tjejer och då undrar jag vart i helvete kom det ifrån? Filmen handlar om att ungdomarna blir sjuka utav vattnet och så lägger dem in något fult dataanimerat monster i slutet som inte har någonting med något att göra. Jag som tål mycket brist i logik i skräckfilmer blir rätt så arg utav slutet. Nej en tvåa landar den på, synd för det hade kunnat blivit en bra film.

Läs även andra bloggares åsikter om

I Spit on your grave 2010 SPOILERS

Hej alla läsare!

''Hämndscenerna är också mycket bättre och mer originella, men tyvärr gick dem över för fort.''I Spit on your grave: En ung författare reser bort från stressen i storstan för lugnet i en stuga nära en liten by där hon hoppas finna inspiration till sin nästa bok. Men några lokala bybor gillar inte hennes närvaro och beslutar sig för att lära henne en läxa. De bryter sig in i hennes stuga för att skrämma henne, men det hela urartar rätt fort och förvandlas istället till timmar av förnedring, våldtäkt och tortyr. Dock begår de misstaget att inte döda henne... för nu är hon ute efter hämnd!

Jag kommer inte ihåg ifall jag har recenserat I Spit on your grave originalet i bloggen, men på dem ställena som jag tycker att originalet var ganska lamt är den här verkligen inte det. Fotot är också mycket bättre i den här och jag stör mig inte alls lika mycket på hennes förändring i den här filmen. Hämndscenerna är också mycket bättre och mer originella, men tyvärr gick dem över för fort. Ni vet badkarsscenen i originalet och han som får sin snopp avhuggen? Ja den är gjord lite annorlunda i den här, men på ett bra sätt.

Våldtäkterna var riktigt obehagliga att se på och bara för att jag gillar rape/revenge scenerna betyder inte att jag gillar rape-scenerna, dem vill jag helst inte se utan det är hämnden jag vill se och hur en person kan slå tillbaka efter att ha varit med om något så hemskt. Filmen är välgjord och jag gillar skådespeleriet från Sarah Butler.Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 492, 493 & 494

Hej alla läsare!

Nu visar jag Imaginarium of Doctor Parnassus (ska byta framsida på den senare), Phantom of the Opera & Million dollar baby.Film nr 492, 493 & 494

Läs även andra bloggares åsikter om

Hej gumman, du var en tönt förut, men kan jag kanske få en roll i din film nu?

Hej alla läsare!

''men att göra det bara för att oj Sarah kan ju faktiskt lyckas är bara patetiskt.''Jag blir så trött på såna som tar kontakt med mig bara för att få en roll i filmer jag kommer göra eller vet att jag ska gå en match i MMA och är plötsligt jättesnälla. Jag menar då människor som innan har varit elaka och slutat prata med mig och efter 2-3 år börjar höra av sig och undrar om dem kan få spela i mitt nästa projekt. Jag vet vilka som har varit mina riktiga vänner och även vilka jag kan vända mig till för hjälp med mina projekt. Folk som förut har tyckt att jag har varit en tönt och en nörd skriver plötsligt hej gumman det var så längesen, hur går allting med dina filmer? Kan man kanske få en roll, jag har alltid velat bli en skådis och nej det är inte okej, hos mig får såna människor inga roller eller respons tillbaka.

Om man redan är kompis med mig eller har de tekniska kunskaperna som krävs för att kunna jobba med mig är det självklart okej och bara bra att kontakta mig om man vill jobba med mig, men att göra det bara för att oj Sarah kan ju faktiskt lyckas är bara patetiskt. Jag får några mejl lite då och då från just ''kompisar'' som bara vill ha kontakt med mig för att bli skådisar.
Läs även andra bloggares åsikter om

Suckerpunch

Hej alla läsare!

En film som jag längtar efter att få se är Suckerpunch.

Jag såg trailern till den i fredags på bio när jag såg I am number four och trailern såg grymt bra ut. Den har Sverigepremiär 2011-04-08 och jag ska nog med säkerhet se den på premiären.

Handling?: Vi får följa med in i en ung flickas drömvärld som blir hennes flykt undan en betydligt mörkare verklighet i fångenskap. Tillsammans med fyra medfångar bestämmer hon sig för att rymma men flyktvägen är fylld av våldsamma faror och det blir allt svårare att skilja på vilka som är verkliga och vilka som bara finns i fantasin...

Läs även andra bloggares åsikter om

Påsköverraskningar till läsare

Hej alla läsare!

''Jag kommer att rita personliga bilder till alla mina trognaste läsare, dvs ingen kommer att få samma bild''Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag gillar att rita speciella bilder och göra överraskningar till mina bloggläsare vid speciella tillfällen och påsken kommer inte vara något undantag. Jag kommer att rita personliga bilder till alla mina trognaste läsare, dvs ingen kommer att få samma bild, så påsken konmmer att bli lite extra speciell. Jag kommer även ha en liten tävling om vem som även får ett extra pris hemskickat till sig, utöver bilden.

Regler för att vara med i tävlingen:

* Titta igenom min blogg efter ett inlägg som ni tycker är extrabra, länka det i en kommentar till mig och motivera varför ni just fastnade för det inlägget.

* Skriv alltid erat förnamn och mejl eftersom att det är många som är anonyma som kommenterar så behöver jag eran mejl för att kontakta er och skriv gärna in ert förnamn så jag vet vad ni heter istället för anonym.

* Det här kommer att hålla på till i mitten utav april ungefär innan jag väljer någon, så ni har tid på er, men känner ni för att välja redan nu så går det också bra.
Läs även andra bloggares åsikter om

Horror of Dracula

Hej alla läsare!

''Jag hade förväntat mig mer blod och äckliga scener då detta är en Hammer-produktion och dem brukar vara välfyllda med blod.''Horror of Dracula: Jonathan Harker anländer till Greve Draculas slott för att arbeta som bibliotekarie. Det dröjer inte länge innan han inser att Dracula är en vampyr. Innan han själv hamnar i dennes våld hinner han kalla på sin vän Dr. Van Helsing. När väl Van Helsing kommer till undsättning är Harker redan en vampyr som Van Helsing tvingas döda. Nu börjar jakten på Greve Dracula som måste stoppas innan för många hamnar i hans våld…Baserad på Bram Stokers klassiska roman.

Väldigt charmig och mysig tolkning utav Dracula-historien. Det jag tycker mest om med filmen är slutet som gör att filmen får en trea, annars är filmen inte så jättespeciell. Jag hade förväntat mig mer blod och äckliga scener då detta är en Hammer-produktion och dem brukar vara välfyllda med blod. Christopher Lee passar som Dracula och gör en mycket bra roll. Det är synd att filmen är ganska tråkig och seg ibland och därför får den en stabil trea.

Läs även andra bloggares åsikter om

Frågestund

 

Det var faktiskt vääääldigt länge sedan jag körde en frågestund, så varsegod fråga på om precis vad som helst. Desto konstigare frågor ju roligare blir det!

 

Läs även andra bloggares åsikter om

Hylla nr 2

Hej alla läsare!

Dags att visa min Saw-hylla.Här är min Saw-hylla. Jag har Saw 1-7, Billy dockan, Dead Silence som är regisserad utav James Wan & min biobiljettsbok.

Saw (dvd)
Saw II (dvd)
Saw III (dvd)
Saw IV (dvd)
Saw V (dvd)
Saw VI (dvd)
Saw (blu-ray)
Saw II (blu-ray)
Saw VI (blu-ray)
Saw 3D (blu-ray)
Saw dockan
Dead Silence
Biobiljettboken

Läs även andra bloggares åsikter om

The Reef

Hej alla läsare!

''Det som var lite tråkigt var att man inte kunde se mera utav hajen och helst några snygga närbilder som skulle ha gjort scenerna mer intensiva.''The Reef: En fritidsbåt sjunker i vattnen utanför Sydney. De överlevande kämpar för sitt liv med en vithaj som jagar dem i vattnet.

Jag var väldigt tveksam till den här, men jag blev positivt överraskad. Den bygger upp stämningen väldigt bra och går inte på billiga skrämseleffekter utan dem har istället fokuserat på att få upp en ganska läskig stämning innan saker och ting händer. Trots att man såg att det här var en amatörfilm så var den väldigt bra gjord. Det som var lite tråkigt var att man inte kunde se mera utav hajen och helst några snygga närbilder som skulle ha gjort scenerna mer intensiva.

Den sägs vara baserad på en verklig historia och det står även det i filmen och det gör att filmen blir mer trovärdig i hur karaktärerna reagerar. Fotot var ganska snyggt på vissa ställen, speciellt när man såg fina delar utav havet runt omkring dem. Den här höll mitt intresse uppe från början till slut och att det inte var särskilt mycket gore i den störde mig inte alls. Filmen får en stark trea utav mig.

Läs även andra bloggares åsikter om

MMA 1:a Maj

Hej alla läsare!

''Jag har bara tränat MMA i precis 2 månader, men jag tycker ändå att det ska bli väldigt roligt att få tävla och se hur det är på riktigt.''Jag ska vara med i en MMA-tävling den 1:a Maj och då är det S/W som gäller, alltså inga slag och sparkar, utan det är Submission/Wrestling. Tävlingen är i Kallhälls Sporthall (Stockholm) och det kostar 50 kronor att titta på och ni som skulle vilja kolla på matcher och är intresserade får gärna komma och kolla. Det kommer vara flera tjejer från min klubb som åker dit så det är inte bara jag. Klockan 10.30 börjar det. Jag har bara tränat MMA i precis 2 månader, men jag tycker ändå att det ska bli väldigt roligt att få tävla och se hur det är på riktigt.

Jag måste öva väldigt mycket på benlås och igår fick vi äntligen lära oss det. Eftersom att benlås är tillåtna på tävlingen så vill jag veta hur man kan undvika att hamna i ett benlås och själv veta hur man tar ett. Jag har märkt att man verkligen måste vara säker på veta hur man tar ett benlås och man får absolut inte tvivla utan bara go-for it när man tar ett benlås.

Läs även andra bloggares åsikter om

Hylla nr 1

Hej alla läsare!

Jag har visat bilder på mina stora filmhyllor förut, men nu tänkte jag gå igenom vad varje enskild hyllplan innehåller för filmer och jag börjar med den första nu.

Jag vill gärna visa er hur jag fördelar mina filmer och vilka olika kategorier jag har. På det första hyllplanet har jag många utav de mest kända slashers och mina favoriter inom den genren (förutom Resident Evil filmerna som inte är slashers, men jag la till dem där ändå). Jag gillar det här hyllplanet väldigt mycket. Haha jag dammar ganska dåligt tyvärr så lite damm syns, men ska damma där idag så att allt är rent och snyggt!

En Fredagen den 13:e kortlek.
Mario bava Collection vol 1
Mario Bava Collection vol 2
The Burning
Child's play
Child's play 2
Child's play 3
Bride of Chucky
Seed of Chucky
Evil Dead special edition
Evil dead
Evild Dead 2
Friday the 13th collection 1-8
Jason goes to hell
Friday the 13th re-make
Jason X
Hammer collection (5 films)
Resident evil
Resident evil Apokalypse
A Nightmare on Elm Street collection
A Nightmare on Elm Street mini-series
Sleepaway camp collection


Läs även andra bloggares åsikter om

3 filmer

Hej alla läsare

Monsturd, Thankskilling & The Gingerdead Man är tre filmer som jag vill se bara för deras coola namn haha.Att dessa filmer sedan med all säkerhet är bajsdåliga skiter jag i! Jag tror nog att dessa är värda några skratt iaf!

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 488, 489, 490 & 491

Hej alla läsare!

Nu visar jag min Herzog collection som innehåller Dvärgar har också varit små, Hjärta av glas, Kaspar Hauser & Stroszek.Film nr 488, 489, 490 & 491Läs även andra bloggares åsikter om

Let Me In

Hej alla läsare!

''Jag tycker att kemin funkade bättre mellan pojken och flickan i Låt den rätte komma in''Let Me In: En ung pojke blir kär i en märklig flicka. Hon är vanvårdad och mager men ändå så vacker. Hon ger honom styrkan att slå tillbaks, men hon är inte som andra - hon tål inte solen, hon äter inte mat och för att komma in i ett rum behöver hon bli inbjuden. Hon måste dricka människors blod för att leva. Hon är vampyr.

På våran filmkväll i helgen såg vi Let Me In som är en re-make utav den svenska filmen Låt den rätte komma in. Jag hade inga som helst förväntntingar på den här filmen, men följde filmtipsets råd och köpte filmen på blu-ray efter att ha sett att den ska vara en fyra för mig. Det jag gillar med re-maken är att den inte känns som en typisk amerikansk film, utan dem har respekterat den svenska filmen.

Det finns mer blod och lite mer gore i re-maken och man får även se lite mer utav syra-scenen, vilket jag bara tycker är positivt. Det jag saknar i re-maken är relationerna mellan flera karaktärer som man fick lära känna i originalet, som fyllona. Jag tycker att kemin funkade bättre mellan pojken och flickan i Låt den rätte komma in och därför får den här filmen en svag fyra.

Läs även andra bloggares åsikter om

Låt den rätte komma in

Hej alla läsare!

Det jag saknar är flera gore-scener som finns beskrivna i boken och ännu mer blod"Låt den rätte komma in" är en både våldsam och mycket romantisk historia som utspelar sig i Stockholmsförorten Blackeberg år 1982. Oskar är 12 år och mobbad. Hans sadistiska klasskamrater Conny, Martin och Andreas passerar alla gränser i pennalismen. Oskar fantiserar om hämnd, om att ge igen. Om att vara stark, om att våga. Då står plötsligt en flicka i klätterställningen. En flicka i hans egen ålder som han aldrig sett förut. Men Eli är inte som andra...

Jag hade läst boken innan jag såg filmen och hade väldigt höga förväntningar, jag menar det är inte ofta Sverige kommer ut med bra skräckfilmer och jag hoppades verkligen på att detta skulle bli riktigt bra. Jag såg Låt den rätte komma in på bio och anslaget är riktigt vackert. Jag tycker att filmen fångade en liknande känsla som jag fick då jag läste boken. Jag tycker att dem valde rätt skådisar för alla roller. Karaktärerna framställs på ett riktigt bra sätt och fotot är riktigt snyggt.

Slutscenen är nog det snyggaste i filmen och är gjort på ett riktigt bra sätt. Det finns ett obehag igenom hela filmen och jag tycker att historien är riktigt bra. Det jag saknar är flera gore-scener som finns beskrivna i boken och ännu mer blod, men filmen får ändå en femma utav mig.

Läs även andra bloggares åsikter om

Drink biatch!

Hej alla läsare!

En riktigt het filmnörd är jag ;)Den här bilden togs utav Angelica på en fest hemma hos Jacob. Jag dricker någon drink och jag är verkligen sjukt nöjd med hur bilden blev. Jag har egna bilder från den festen, men jag är inte med på en enda då det var jag som fotade så jag lägger upp dem lite senare i bloggen.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 485, 486 & 487

Hej alla läsare!

Nu visar jag Repo - The Genetic Opera, The Cove & Precious.
Film nr 485, 486 & 487

Läs även andra bloggares åsikter om

Phenomena av mig

Hej alla läsare!

Phenomena är min senaste teckning. Jag har blandat tusch, färgpennor och låtsasblod för att få fram de starka röda nyanserna.


Jag har bestämt mig för att försöka hinna rita och måla något nytt varje vecka. Den här tog fem dar för mig att göra klart, men jag kanske tillochmed kan göra två nya teckningar varje vecka. På den andra bilden ser ni min pojkvän Tomas sitta med Phenomena så att ni kan se att den är ganska stor. Varför bestämde jag mig för att rita någonting ur Dario Argentos Phenomena? Jo jag såg den med Tomas veckan innan (har nog sett den 4-5 ggr nu) och jag blev så inspirerad att jag var tvungen att rita det jag tänkte på.

Läs även andra bloggares åsikter om

No escape

Hej alla läsare!

 

En teckning som jag har förbättrat.

 Läs även andra bloggares åsikter om

Gangs of New York

Hej alla läsare!

''Jag gillar dialogen och man vet aldrig riktigt vad som kommer att hända i filmen.''Gangs of New York: Berättelsen utspelar sig från 1846 och avslutas 1863 med de uppror som följde inkallelserna till det amerikanska inbördeskriget. Filmen fokuserar på konflikterna mellan de vita anglosaxiska invånarna och de irländska immigranterna i New York.

Jag gillade början grymt mycket för den öppnar upp starkt, speciellt första fighten som är rå och brutal och scenen är dessutom grymt snyggt fotad. Efter det så lugnar filmen ner sig och vi får lära känna karaktärerna som är ganska intressanta. Jag gillar dialogen och man vet aldrig riktigt vad som kommer att hända i filmen. Den är också ganska blodiga på vissa ställen och brutal. Daniel Day-Lewis passar jättebra i sin roll och han är dessutom en riktigt bra skådis. En stabil fyra får den här filmen.

Läs även andra bloggares åsikter om

Mina hatfilmer del 1

Hej alla läsare!

Här är första delen utav alla filmer som har fått en etta utav mig.18 year old virgin . 2 A.M in the subway . American psycho 2 . Are you scared 2 . Attack of the giant leeches . B.T.K Killer (Ulli Lommel) . Beethovens tvåa . Boogeyman re-make . Braveheart . Butcher House . Camp Blood 2 . Camp Slaughter . Capsize of Lifeboat . Carriers . Crazy Eights . Creepshow 3 . Dangerous Worry dolls . Day of the dead 2 . Death bed . Deep Fear . Dinner with the vampire . Epic Movie . Facts are safety . Final Scream . Forrest Dump . Frenzy . Gamer . Green River Killer (Ulli Lommel) . Grotesque . Guinea Pig: The Devil's Experiment . Hell Night . Hit & Run . I'll always know what you did last summer . Il Gatto nero . Jack Frost II . Santa Claus conquers the martians . Killers . Mammoth . Men in black II.

Fortsättning följer....


Läs även andra bloggares åsikter om

Insidious

Hej alla läsare!

Insidious är en film som jag kommer hålla ett koll på och se så fort jag kan. James Wan har nämligen regisserat den (Saw, Dead Silence) och jag tror att den kommer vara bra. Manusförfattaren är Leigh Whannell så filmen verkar väldigt lovande. Beräknas ha biopremiär i Sverige 2011-05-13.

Handling: Berättelsen om en ung familj som gör en fruktansvärd upptäckt. Deras medvetslösa sons kropp har förvandlats till en magnet som drar till sig onda väsen, samtidigt som hans eget medvetande är fångat i den det mörka och lömska rike som kallas The Further.

Läs även andra bloggares åsikter om

MMA match

Hej alla läsare!

''Jag har bara tränat MMA i två månader så jag vet att jag nog kommer att få kämpa en hel del i matchen, men jag tycker att det kommer vara en bra erfarenhet''Jag har anmält mig till en tävling som sker den 1 Maj i Kallhäll. Jag ser fram emot det, men ska gå ner 4 kg för att komma ner till en mindre viktklass för att vara tyngst i den viktklassen. Ni som vill får gärna komma och kolla och det kostar 50 kronor. Jag har bara tränat MMA i två månader så jag vet att jag nog kommer att få kämpa en hel del i matchen, men jag tycker att det kommer vara en bra erfarenhet och då kommer jag verkligen veta hur det känns att tävla.

Tävlingen är bara S/W alltså inga slag och det är skönt, för vi har inte tränat så mycket slag ännu, vi har bara gått igenom grunderna med fötterna och lite slag under en enda träning. Det som däremot är tillåtet är benlås, vilket vi inte har gått igenom ännu så det skrämmer mig litegrann för då kommer dem andra ha övertaget och jag kommer ha mindre grepp att kunna göra.

Jag ska börja träna mer på fritiden genom att börja springa ute och göra olika bra övningar. Jag kommer även tänka mer på vad jag stoppar i mig och se till att jag kommer ha tillräckligt med näring och må fysiskt bra till matchen. Jag ska nog även skaffa nya snygga matchkläder.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 482, 483 & 484

Hej alla läsare!

Nu visar jag min Star Wars episode IV - VI utgåva på DVD.

Film nr 482, 483 & 484

Läs även andra bloggares åsikter om

The Last Exorcism

Hej alla läsare!

''Det som gör att den inte får mer än en svag fyra är att dem hade kunnat ha med ännu mer blod och äckliga effekter''The Last Exorcism: Pastor Cotton har förlorat tron men jobbar fortfarande kvar som präst och när det behövs som djävulsutdrivare. Samvetet sätter in och han bestämmer sig för att utföra en sista exorcism, följd av ett dokumentärteam och med fickorna fulla av vigvatten. En lång natt väntar honom.

Den här filmen var inte som jag förväntade mig, den är filmad som en dokumentär och det trodde jag inte att den skulle vara. Från början så tyckte jag inte att det var positivt med dokumentärsstilen, men ju längre in i filmen jag kom desto mer passade det. Jag gillar filmer som bygger upp stämningen stabilt och det som gör att filmen får en fyra är slutet som jag tycker var riktigt bra och andra halvan utav filmen är riktigt bra. Skådespelarna är också bra och jag är engagerad genom hela filmen. Det som gör att den inte får mer än en svag fyra är att dem hade kunnat ha med ännu mer blod och äckliga effekter och jag har gärna sett tjejen klättra på väggar, vilket hon tyvärr inte gör.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 481

Hej alla läsare!

Nu visar jag min Saw 3D utgåva som jag fick hem igår och den innehåller tydligen en gratis pizza haha!
Film nr 481

Läs även andra bloggares åsikter om

Dvärgar har också varit små

Hej alla läsare!

''Anslaget är väldigt roligt och den satte en bra ton för hela filmen.''Regi utav Werner Herzog. Udda och aningen stötande berättelse om dvärgar som är inlåsta på anstalt; en dag tar de över institutionen och man får se hur de bit för bit bli mer upproriska.

Hombre är den mest intressanta karaktären i filmen och lyser upp varje gång han syns. Filmen har inte direkt någon handlingen utom upprorheten, annars är det ganska snygga och konstnärliga scener som radas upp och för mig så funkar det. Anslaget är väldigt roligt och den satte en bra ton för hela filmen. Filmen upprepar en speciell låt i flera scener och den är bättre intressant och irriterande och jag tycker inte alltid att den passar in.

Filmen har ganska mycket svart humor och tillräckligt intressanta karaktärer för att få mig att vilja se vad som händer härnäst. En utav mina favoritscener är när alla tittar på en karaktärs insektssamling och det hon gör med insekterna är att sy och klä på dem kläder. Jag gillar bisarra och udda idéer och scener och det är nog därför den här filmen tilltalar mig.

Läs även andra bloggares åsikter om

Nude Nuns with big guns

Hej alla läsare!

''Den ska vara ännu en brutal Rape/Revenge film som jag ännu inte har hunnit se.''Alla ni som gillade Run Bitch! Run! ni kan glädja er åt Nude Nuns with Big Guns utav samma regissör. Den ska vara ännu en brutal Rape/Revenge film som jag ännu inte har hunnit se. Jag själv gillade inte Run Bitch! Run! och tvivlar på att jag kommer gilla Nude Nuns with Big Guns, men jag vill se alla skräckfilmer som finns och ska därför se den också.

Handling: Produktionsbolaget bakom sensationella Run! Bitch Run! är tillbaka med ännu en störtskön Grindhouse-thriller. Gör dig redo att bli frälst av sexiga nunnor, grisiga knuttar, ultravåld och tunga oneliners. Syster Sarah ska avlägga sina kyskhetslöften, när hon istället blir hjärntvättad, drogad och våldtagen av sina korrupta andliga ledare. Nära att dö av en överdos får hon ett meddelande direkt från himlen, med befallning att hämnas. Med Guds vilja och en arsenal av stora vapen påbörjar hon domedagen för svinen som förstört hennes liv.

Vad har ni för tankar och åsikter om denna filmen?

Läs även andra bloggares åsikter om

Kvällens MMA träning

Hej alla läsare!

''Jag är en väldigt självkritiskt person och tror aldrig att jag är tillräckligt bra på någonting''Kvällens MMA träning gick inte så väldigt bra och det var under sparringen som jag märkte att jag behöver bli väldigt mycket bättre på tekniken. Det kändes som att jag gjorde fel efter fel efter fel och att jag glömde bort det mesta när det är just under sparringen som man ska visa vad man har lärt sig. Dessutom känns det som att alla är mycket bättre, visst vissa har tränat annat innan, men några har tränat lika länge som mig och är redan mycket bättre.

Jag är en väldigt självkritiskt person och tror aldrig att jag är tillräckligt bra på någonting och därför tar jag såna här stunder ganska hårt. Just nu känns det inte så bra, men jag får väl rycka upp mig inför nästa träning och visa vad jag kan då istället. Jag vill börja tävla, men just nu känner jag inte för det. Jag tycker dock fortfarande att det är väldigt roligt att träna MMA och kommer hålla på med det ett bra tag.

Läs även andra bloggares åsikter om

The 4th reich

Hej alla läsare!

Nazizombiefilmerna fortsätter!Jag längtar jättemycket efter att få se The 4th reich en film som tar upp temat nazizombies (jag hör hur alla stönar utav orgasmen alla fick precis). Tom Savini är både med i filmen och har hjälpt till med specialeffekterna. Kortfilmen The Soldier som denna är baserad på utav samma regissör kan ni se här.

Handling: 1944 så stöter en liten grupp amerikanska soldater på en hel del problem ute på den franska landsbygden när dom springer på några zombies som har skapats av Dr Josef Mengele.


Läs även andra bloggares åsikter om

Nosferatu - nattens vampyr

Hej alla läsare!

''Det jag gillar med Herzogs Nosferatu är hur otroligt bra Kinski passar för sin roll som vampyren.''Nosferatu - Phantom der Nacht: Jonathan Harker ger sig av på en resa till Transsylvanien i hopp om att sälja en fastighet i sin hemstad Weimar till en udda spekulant. Werner Herzogs version av Dracula med Klaus Kinski i huvudrollen, en remake på Murnaus version från 1922 av Bram Stokers klassiska roman.

Jag har precis köpt en Werner Herzog box och tänker recensera alla hans filmer som jag har sett. Nosferatu ingår inte i den boxen, men jag har sett den tidigare. Det jag gillar med Herzogs Nosferatu är hur otroligt bra Kinski passar för sin roll som vampyren. Adjani är riktigt bra i sin roll också. Filmen är väldigt stilful och miljön är snygg. Det som drar ner betyget är att den är ganska långsam, lite för långsam på vissa ställen. Den blir bättre och mer skrämmande mot slutet.

Filmen är mörk och fylld med ångest och det är det jag tycker att filmer om Dracula ska vara för att kunna få mig engagerad i historien. Nu var det ett tag sedan jag såg denna och jag vill verkligen se om den, ska ta och göra det ganska snart. Efter omtitten kanske jag ändrar betyget och skriver till lite mer, men just nu får det bli en stark trea.

Läs även andra bloggares åsikter om

Mitt nästa projekt

Hej alla läsare

''Det betyder väldigt mycket för mig att folk redan nu väldigt gärna vill se Under Sängen och det är just det här som får mig att fortsätta kämpa för att kunna göra film åt er och underhålla er.''Manuset till mitt nästa filmprojekt är klart. Det jag håller på med nu är att redigera klart Under Sängen (tyvärr har jag problem med att få över klipp till youtube och det är därför jag inte kan visa er något mer från den just nu) och efter att den har blivit släppt så hoppas jag kunna få en bra budget till filmen som jag hoppas kunna spela in under sommaren. Ni fick ju en ganska stor hint om vad filmen kommer att innehålla i något inlägg för några veckor sedan och den här filmen kommer inte att vara lika pyskologisk som Under Sängen. Jag tänker ta upp temat clowner, för det är något som fascinerar mig väldigt mycket och ni som älskar clown-skräck, ja ni kommer bli glada över att jag ska göra den här filmen.

Hur fick jag idén till den här filmen? Jag drömde om en utav scenerna och resten har jag skrivit till. Den scenen jag drömde om fastnade i mitt huvud att jag var tvungen att skriva om den och insåg vilken bra story och film den kan bli. Jag kommer nog börja leta skådisar snart för att hitta dem rätta och jag måste börja jobba med rekvisitan, men jag kommer inte börja filma förrän Under Sängen är helt klar, för jag vill avsluta ett projekt innan jag börja med att filma ett annat.

Jag vill även tacka alla som har varit med och hjälpt till på Under Sängen och självklart kommer alla stå med i eftertexterna oavsett om man bara har lånat någon liten sak som har hjälp mig med filmen så står man med. Om det är så att jag inte kan få upp delar utav filmen på youtube så finns det stor möjlighet att se den på dvd och genom att köpa den på dvd hjälper ni mig med att finansiera mitt nästa filmprojekt, så jag tackar alla i förhand som kommer göra det och jag vill även tacka mina fans som väntar på att få se filmen. Det betyder väldigt mycket för mig att folk redan nu väldigt gärna vill se Under Sängen och det är just det här som får mig att fortsätta kämpa för att kunna göra film åt er och underhålla er.

Vad är det som finns Under Sängen?

Läs även andra bloggares åsikter om

Outfit inför fest ikväll

Hej alla läsare!

Här är min outfit inför fest hos Jacob ikväll. Tomas visar också vad han har på sig.


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 478, 479 & 480

Hej alla läsare!

Nu visar jag Storm warning på dvd, Collateral & Hot Fuzz på Blu-ray.
Film nr 478, 479 & 480

Läs även andra bloggares åsikter om

In love with the dead

Hej alla läsare!♥

''Det tar ett bra tag innan det händer någonting och filmen är inte alls särskilt läskig.''In love with the dead: När Wai blir diagnostiserad med cancer gör hennes pojkvän Ming allt han kan för att hjälpa henne. Tillsammans med Wais lillasyster Ping försöker man klara av svårigheterna. Men medan Wais hälsa försämras blir hennes humör alltmer våldsamt, och hennes handlingar märkliga. Detta påminner Ping om dom spökhistorier hon tycker om att läsa. När pressen blir för stor finner Ming en fristad hos Fong. En kväll försvinner Wai för en kort tid, och både Ming och Fong hamnar i en olycka. Efter det börjar alla bete sig märkligt.

Jag brukar bli väldigt engagerad i filmer som kretsar kring cancer, men den här var riktigt riktigt långsam och jag blev för trött för att kunna sätta mig in i filmen. Det tar ett bra tag innan det händer någonting och filmen är inte alls särskilt läskig. Det finns några skräckmoment, men jag tycker inte att det finns ett obehag igenom hela filmen och filmen känns även ojämn. Jag gillar att slutet var överraskande och för det så får den en stabil tvåa.

Läs även andra bloggares åsikter om

Mina favoritskräckfilmer

Hej alla läsare!♥

Här är alla mina favoritskräckfilmer som har fått femmor utav mig.2001 Maniacs . Halloween org . The Nanny . Blade . Braindead . Cherry Falls . Cube . An Eye for horror . Dawn of the dead org . Day of the dead org . Dead Silence . Profondo Rosso . Dellamorte Dellamore . IT . Black Sunday . The Cabinet of Dr Caligari . Drag me to hell . Död snö . The Pit and the pendulum . Eraserhead . Army of darkness . Evil dead II . Suspiria . Freaks . Friday the 13th org . Frontier(s) . Hatchet . Hostel part II . Possession . Ichi the killer . Ichi the killer animé . Inside . Killer Klowns from outer space . Låt den rätte komma in . Martyrs . Imprint . Jenifer . Sick Girl . Mother of tears . Texas Chainsaw massacre org .  Texas Chainsaw massacre re-make . Nosferatu 1922 . Opera . Orphan . Phenomena . Re-Animator . Saló, 120 dagar av Sodom . Saw . Saw 2 . Saw V . Saw VI . Saw 3D . Scream . Fright Night . A Nightmare on Elm street 3 . The Crow . The Girl next door . The Last house on the left re-make . The Rocky horror picture show . The Shining . The Wolfman . Thirst . Vampire Hunter D: bloodlust .Jag svarar och godkänner alla kommentarer jag har fått när jag kommer hem idag.


Zatoichi

Hej alla läsare!♥

''det bästa med dem är dem snygga fightingscenerna och allt blod som sprutar hit och dit''

 


Zatoichi är blind och försörjer sig på att spela hasardspel och ge massage. Men han är också mästerlig på att hantera ett svärd, vilket många skurkar får erfara.

Jag gillar såna här typer utav filmer
för det bästa med dem är dem snygga fightingscenerna och allt blod som sprutar hit och dit. Det är verkligen ögongodis för oss blodälskare. Min favoritfight var när några stycken slogs ute i regnet och Zatoichi ägde allihopa och blodet flödade på stengrunden. Fotot är riktigt snyggt och jag blir ofta imponerad utav hur snygga och tekniskt bra asiatiska filmer är. Takeshi Kitano spelar Zatoichi riktigt bra och slutbilden är väldigt cool.

Gammal bild

Hej alla läsare!

Det här är en ganska gammal bild på mig.Mitt hår var ganska kort och slutade precis där mitt ansikte slutade och resten är bara löshår, men mitt långa hår idag är mitt egna hår och inte löshår. Jag vill även färga håret svart igen så som jag hade på bilden. Personen som sitter bredvid mig är min ena kusin från Polen.

Läs även andra bloggares åsikter om

Vinnarbilden: Lola

Hej alla läsare!

Det här blev vinnarbilden som kommer att vara med i min nya bloggdesign. Tack till alla som röstade.Jag hoppas att Candy kan hjälpa mig med min nya bloggdesign så att den kan vara klart relativt snart!

Läs även andra bloggares åsikter om

Road Kill

Hej alla läsare!

''Australien brukar göra väldigt bra skräckfilmer och har bland annat gjort The Loved Ones som jag rekommenderar till alla''Road Kill: Fyra unga vänner som kampar i ödemarken i Australien blir plötsligt prejade av vägen av en mystisk långtradare. När dom närmar sig långtradaren för att konfrontera föraren så bevittnar dom vad dom tror är ett mord. Dom bestämmer sig för att stjäla lastbilen för att ta sig till närmsta stad för att söka hjälp. Men det visar att den enorma lastbilen innehåller en hemskare helighet än vad dom kunde någonsin ana.

Australien brukar göra väldigt bra skräckfilmer och har bland annat gjort The Loved Ones som jag rekommenderar till alla och som värmer mig om hjärtat när jag tänker på den. Tyvärr håller inte den här filmen den Australiensiska standarden som jag är van vid att se. Karaktärerna är riktigt tråkiga och typiska och det enda som är bra i filmen är Xavier Samuel (Huvudrollen i The Loved Ones) för han spelar alltid bra och är det ända som gör att filmen faktiskt får en tvåa och inte en etta. Handlingen blir bara tråkigare och tråkigare ju mer saker som avslöjas och enligt mig är det tråkigt att filmen kretsar kring trucken. En svag tvåa ger jag Road kill.

Läs även andra bloggares åsikter om

Nurseoutfit inför Zombiewalken!

Hej alla läsare!

Förra året var det Zombiestrippa, det här året blir det slutty-nurse ;)Det här kommer bli min outfit inför nästa Zombiewalk. Jag kommer såklart fylla den med blod och göra stora hål och fixa massor med sår på mig, precis som förra året, men nu när min mamma är en cetifierad special-effects mästare så kommer hon göra grymma sår på mig.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 475, 476 & 477

Hej alla läsare!

Nu visar jag Braindamage, Going to pieces & WaxworkFilm nr 475, 476 & 477

Läs även andra bloggares åsikter om

Filmer i februari

Hej alla läsare!

Antal filmer sedda i februari: 63The Cove. Wind Chill. Dead Space: Aftermath. Dream Home. Dinner for Schmucks. Dimensions of Dialogue. Pitch Black. Rise of the dead. Flykten från New York. Them!. They Live. Génesis. Touch of evil. Burlesque. The Legend of Hell House. Pee-Wee's big adventure. Wake Up, Ron Burgondy: The Lost Movie. Hammys bumerangäventyr. Street of pain. He was a quiet man. Tron 1982. Stalker. Grown Ups. The Signal. The Man who fell to earth. Good Luck Chuck. Carriers. Déjá vu. Saw kortfilmen. Sharkwater. The Losers. 127 hours. Ringaren i Notre dame 1939. Mina, jag & Irene. Twins. The Kids Are All Right. The Bucket list. Critters 2. Pineapple express. Micmacs. Sanctum. Critters 3. 13 beloved. Interstate 60. The Crow II. Ryan vs Dorkman. The Ewok adventure. Stormbreaker. Shallow Hal. Despicable me. Boy A. Eagle Eye. Cheats. Slaget vid Passendale. Belle de jour. Den andra systern Boleyn. Die. Resident evil: Afterlife. It's Complicated. Godzilla vs King Ghidorah.

Filmer som jag har sett igen:
The Loved Ones. Pick Me Up & Kikis expressbud.

Läs även andra bloggares åsikter om

Fritt vilt 3

Hej alla läsare!

''Den här är inte lika bra som ettan eller tvåan, men jag tycker ändå att den fungerar.''Fritt Vilt 3 aka Cold Prey aka Kallt Byte: Utspelar sig under 80-talet då en grupp med ungdomar besöker ett övergivet hotell för att ha lite roligt. Snart så finner dom sig istället jagade av en psykotisk mördare genom de mörka norska skogarna.

Jag tycker att den här norska filmserien är väldigt mysig, dels för att dem snackar norska och det får mig att känna mig hemma på en gång och dels för att jag tycker att miljöerna är väldigt vackra. Den här är inte lika bra som ettan eller tvåan, men jag tycker ändå att den fungerar. Filmen är inte fylld utav färg, utan använder sig mer utav oliak nyanser utav blått och grönt, vilket jag gillar.

Blodscenerna är ganska bra och ungdomarna är inte alls särskilt irriterande utan tar faktiskt bra beslut. Jag kan dra ett exempel i många skräckfilmer när mördaren håller fast någon så brukar tjejen stå och skrika och inte göra något medan det är killen som får loss sin kompis, men inte här utan tjejen tar tag i en planka och får loss sin kompis. Det som gör att den inte får ett högre betyg än tre är att den engagerade mig inte på samma sätt som de två första och den här kändes mer som Rovdyr än som en riktigt uppföljare på Fritt Vilt 3, just för att den har många utescener i skogen.

Läs även andra bloggares åsikter om

Den andra systern Boleyn

Hej alla läsare!

''Efter att ha sett Black Swan och den här filmen har jag insett hur grym Natalie Portman är!''Handlar om de två systrarna Boleyn som levde nära det engelska hovet på 1500-talet, och som båda blev romantiskt intrasslade med kung Henrik VIII, men en utav dem tänker inte ge sig förrän hon har fått precis som hon vill trots att konsekvenserna kan bli stora.

Den började helt okej, inte jättebra eller engagerande men tillräckligt för att man inte skulle tycka att den är tråkig. Andra halvan blir mörkare och det är också då filmen blir bättre. Mörkare filmer och historier passar mig bättre och det är just andra halvan som lyfter filmen till en svag fyra.

Väldigt bra skådespelarinsatser från dem flesta (speciellt utav Natalie Portman) och jag är så glad att jag inte lever på den tiden. Väldigt snygg film och jag gillade kläderna och kostymavdelningen gjorde ett väldigt bra jobb. Efter att ha sett Black Swan och den här filmen har jag insett hur grym Natalie Portman är! Gillar man såna här typer utav kostymfilmer så tror jag att man kommer gilla denna.

Läs även andra bloggares åsikter om

Grattis mamma!

Hej alla läsare!

Grattis till min mamma Alicja!Idag fyller min mamma år och det är även idag hon kommer hem från Polen. Jag har köpt några presenter och våran granne bakade en tårta så jag ska fira mamma när hon kommer hem. Ska se ifall hon kanske vill kolla på UFC med mig ikväll haha!

Jag och mamma.

Läs även andra bloggares åsikter om

Devil in details

Hej alla läsare!

''ibland har jag svårt för att lyssna på Placebo''Har nu suttit och lyssnat massor på Placebo, väldigt mycket från albumet Battle of the sun och bara ryser utav hur bra deras texter är. I snart 8 år har Placebo varit mitt favoritband och jag blir nästan tårögd varje gång jag hör en utav deras låtar. Men ibland har jag svårt för att lyssna på Placebo, just för hur mycket känslor och minnen som finns inblandad i nästan varje låt för mig.

 


Resident evil: Afterlife

Hej alla läsare!♥

''Det som stör mig mest med filmen är alla slow-motionscener vilket det finns hur många som helst utav.''Alice forsätter sitt sökande efter överlevande för att leda dem i säkerhet. Hennes kamp mot Umbrella når nya höjder, men Alice får oväntad hjälp av en gammal vän. En ny ledtråd som pekar mot en säker plats leder dem till Los Angeles, men när de kommer dit är staden full av odöda och Alice och hennes följe inser att de är på väg att gå rakt in i en fälla.

Jag gillade första filmen, men inte andra eller tredje så det var spännande att se vad jag skulle tycka om den här filmen. Det som stör mig mest med filmen är alla slow-motionscener vilket det finns hur många som helst utav. Visst slow-motion är kul i en eller kanske två scener i en film, men när det är en sådan scen ungefär var femte minut så blir det bara jobbigt som fan.

Den enda coola karaktären som jag faktiskt hejade på var den stora killen med det jättestora vapnet (jag har inte spelat spelen så jag vet inte vad han heter tyvärr), men han var inte alls med mycket tyvärr. Filmen var ganska tråkig och berörde mig inte särskilt mycket på något plan. Jag tycker fortfarande att ettan är den enda bra filmen i serien.

Fredagen den 13:e Spoilers!

Hej alla läsare!♥

''Jason X däremot gillar jag väldigt mycket, jag gillade rymdkonceptet och det var ganska originella gore-scener.''Jag såg första fredagen den 13:e filmen när jag var 12 år och hade då precis köpt den på VHS. Samma sommar som jag såg första filmen gick det en fredagen den 13:e film varje natt och då satt jag uppe och kollade på dem. Den första filmen är min stora favorit och jag gillar alla effekter utav Tom Savini. Tvåan gillade jag också och det är först då Jason börjar sin karriär som seriemördare. Tredje filmen var också bra och det är äntligen i den filmen som Jason får sin mask. Den fjärde filmen har ju titeln the last chapter och skulle ha avslutat serien på ett bra sätt enligt mig. Jag gillade fyran väldigt mycket och den innehåller den bästa dödsscenen utförd utav Jason och det är när han slänger ut en tjej som i slowmotion åker ut ur rummet och träffar en bil och glaset splittras på ett väldigt snyggt sätt.

Del fem var däremot en besvikelse för det är inte ens Jason som mördar och de gjorde mig ganska förbannad och efter det ville jag inte se en till fredagen den 13:e film. Jag bestämde mig ändå för att ge del 6,7 och 8 en chans och jag gillade dem. Jag gillade mest del 8 utav dessa tre då den utspelar sig på en båt. Jason goes to hell hyrde jag och när jag såg den första gången gillade jag inte den alls, men när jag köpte den på dvd och såg den igen så gav jag den ett helt okej betyg. Jason X däremot gillar jag väldigt mycket, jag gillade rymdkonceptet och det var ganska originella gore-scener. Freddy vs Jason såg jag på bio och jag hade längtat efter den ett bra tag. Den gjorde mig inte besviken utan jag vill gärna se fler vs filmer. Efter det så gick det några år och då var det dags att se Fredagen den 13:e re-maken på bio och den föll mig i smaken, inte lika bra som originalet, men jag gillade den. Överlag så gillar jag serien väldigt mycket, med undantag för del 5 och Jason Voorhees äger!

Läs även andra bloggares åsikter om

Människor i mitt liv

Hej alla läsare!

De här människorna betyder mest i mitt liv just nu, min mamma, Tomas, Sofia, Jacob & Angelica.Jag har svårt för att släppa in människor nära mig och därför håller jag ofta ett stort avstånd till dem flesta, men några har faktiskt lyckats få mig att känna mig trygg med dem och veta att dem finns för mig och att jag alltid finns för dem.

Min polska mamma.

Min pojkvän Tomas.

Min bästa tjejkompis Sofia Cerón.

Jacob och Candy!


Film nr 472, 473 & 474

Hej alla läsare!

Nu visar jag 12 Edsvurna Män, Afrikas drottning & CyranoFilm nr 470, 471 & 472

Läs även andra bloggares åsikter om

Die

Hej alla läsare!♥

''Visst det är inget fel med att inspireras utav Saw, men då ska man kunna göra det bra annars failar det totalt.''Die: Sex för varandra främmande människor vaknar inlåsta i ett cellkomplex, utan en aning om vem som fört dem dit eller varför. Snart anländer en mystisk man, som under hot tvingar dem att delta i ett experiment han kallar "rättegångarna". En efter en måste deltagarna låta tärningen avgöra ödet för en annan medfånge. Ett turligt kast innebär frihet, ett olyckligt slutet. Och medan dödsångesten sprider sig, börjar ett dunkelt motiv uppenbaras.

Den här filmen kändes som en riktig Saw rip-off, fast mycket sämre gjord. De enda delarna som hade potential var dem när the trials var igång, men lång ifrån lika bra som en Saw-fälla. Jag såg den här på filmkvällen och jag och dem andra skrattade oss mest igenom hela filmen och det var såklart inte meningen antar jag.

Redan i första scenen listade jag ut en utav twistarna och en annan utav mina kompisar listade ut den andra. Filmen klarar sig ifrån att få en etta, antagligen för att jag hade rätt sällskap under filmen och för att den hade potential på vissa ställen. Visst det är inget fel med att inspireras utav Saw, men då ska man kunna göra det bra annars failar det totalt.

Film nr 471

Hej alla läsare!

Nu visar jag min Predator-utgåva som innehåller Predator, Predator 2 & Predators.De två första har jag redan visat tidigare i en annan box som jag har och det är Predators som är film nr 471.

Film nr 471


RSS 2.0