Annonser från BloggPartner

Kagemusha - Spökgeneralen

Hej alla läsare!♥

Japan på 1500-talet: Tjuven Nobukados liv skonas när det visar sig att han är väldigt lik länsherren Shingen. För att kunna vilseleda omgivningen anställs Nobukado som dubbelgångare. När Shingen dör så hemlighålls dödsfallet och Nobukado tvingas då att vara hans dubbelgångare på heltid och lära sig allting som Shingen kunde.

Jag köpte Kagemusha som är regisserad utav Akira Kurosawa för flera år sedan, men såg inte den förrän någon vecka sedan. Jag var inte alls speciellt sugen på att se den, men redan i första scenen så ser man hur snyggt filmen är fotomässigt, nästan hypnotiserande och den tilltalade mig perfekt. De har även fler underbara scener som är smart gjorda, med hur dem har placerat saker i bilden och hur dem levererar sina repliker. Att filmen är ganska lång gjorde ingenting för den höll mitt intresse genom hela filmen. Detta är den första Kurosawa filmen jag ser och den var så bra att jag måste se fler utav hans filmer.
Film nr 325, 326 & 327

Hej alla läsare!♥

Nu blir med animé-special med Perfect Blue, Ninja Scroll & Memories.Film nr 325, 326 & 327


Aftermath

Hej alla läsare!♥

Aftermath är en makaber kortfilm från Spanien som berättar historien om en nattanställd man vid ett bårhus. Detta är dock ingen vanlig anställd. Filmen visar hur han utnyttjar liken på sin arbetsplats för att stilla sina egna perversa sexuella lustar och drifter på ett ytterst grafiskt vis.

Nu var det ett tag sedan jag såg denna, men jag ville ändå ta upp den för jag kom att tänka på den idag. Den visar verkligen att det som händer efter döden inte alls är vacker. Den är ganska grafisk och om man vet med sig att man inte gillar såna här typer utav filmer så ska man inte se denna. Men till er som blir nyfikna och vill se denna så rekommenderar jag den. Jag gillar hur intensiv den känns och att man ibland bara hör hur den anställde andas och ingenting annat. Uppföljaren heter Genesis och jag har inte sett den ännu, men vill väldigt gärna se den. Att få tag på Aftermath på dvd är väldigt svårt, då den alltid är dyr eller slutsåld.

Film nr 322, 323 & 324

Hej alla läsare!♥

Nu blir det mer blu-ray. The Abandoned, The Brothers Bloom & Memento.

Film nr 322, 323 & 324


Frozen

Hej alla läsare!

Nu har jag äntligen sett Adam Greens film Frozen som handlar om två män och en kvinna som åker skidor och fastnar i en skidlift efter stängningsdags. De sitter högt över snön, kylan är inte det enda problemet utan även vargar finns i skogarna. Dessutom så öppnas inte skidliften igen förrän om 5 dagar och nu gäller det att överleva, vad ska dem göra?

När jag såg postern till denna film så fick jag den känslan utav att jag skulle gilla den här filmen och jag blev väldigt sugen på att se den. Jag älskade Adam Greens Hatchet så då ville jag se denna förstås. Jag blev inte besviken. Jag gillar när filmer utspelar sig på en och samma plats. Många klagar på att karaktärerna var idiotiska, men jag förstår inte vad dem gjorde som var så idiotiskt? Tänk dig att du sitter fast i en skidlift och vet att det inte kommer någon förrän om 5 dagar, du vet att ifall du sitter kvar så kommer kylan att döda dig och klockan tickar. Inte fan stannar man kvar i den och hoppas på att överleva i 5 dagar, speciellt för någon i min situation som har problem med njurar och absolut inte får utsättas för kyla, jag skulle nog dö efter första natten. Då är det klart att man försöker att göra något.

Någon föreslog att man skulle ta av sig sina kläder knyta ihop dem och gör det till ett rep och ta sig ner, men hur stabila är det att knyta kläder, det lär ju gå upp på en sekund och då trillar man ändå ner. Jag gillade karaktärerna och jag gillade miljön i filmen. Jag satt faktiskt och frös med karaktärerna. De har utnyttjat gore-situationer på bra sätt, även om det inte fanns så mycket så gjorde dem det väldigt bra. Om ni gillar filmer som utspelar sig på samma ställen och involverar omöjliga situationer och verkligen frågor som vad ska dem göra? Nej ska dem verkligen göra så? och att sitta på helspänn hela filmen så rekommenderar jag denna.

Film nr 319, 320 & 321

Hej alla läsare!

Dags att visa Hajen, King Kong och Metropolis.Film nr 319, 320 & 321


Äckligaste filmen ni har sett?

Hej alla läsare!

Nu är min fråga till er vilken är den äckligaste filmen du har sett? Det behöver inte bara vara inom skräckgenre, utan olika människor tycker att olika saker är äckliga och jobbiga att kolla på.

Vad är då mitt svar? Mitt svar är: Marion Doras Cannibal. Har man sett den så behöver jag inte förklara varför, men om man inte har sett den så kan jag ju säga att den innehåller en riktigt utdragen ''obduktionsscen'' som ser så riktig ut att man kan inte tro att det är fejk. Den är dessutom baserad på en hel sann historia.

Handling: En man sätter in en annons för att söka efter en man som han kan äta upp och han får ett svar ifrån en man som har som sin högsta önskan att faktiskt bli uppäten. De träffas, har sex i den första halvan utav filmen och sedan början ''leken'' för dem. Att sitta igenom den här filmen var ganska jobbigt, även för mig som ser på skräck och extrema filmer nästan varje dag, men alla har sin gräns och jag tror jag nådde min med den här filmen.Film nr 318

Hej alla läsare!

Nu visar jag Slaget vid Passendale på blu-ray.

Film nr 318Frågestund


Dags att köra igång ännu en frågestund, fråga om vad som helst. Min filminspelning, film överhuvudtaget, privatlivet, ja vad som helst. Svaren kommer upp om några dagar.


Film nr 313, 314, 315, 316 & 317

Hej alla läsare!

Nu visar jag Hellraiser, Hellraiser II, Hellraiser 3, Hellraiser 6 och Hellraiser 7. Jag har tyvärr inte samlat på mig hela samlingen ännu, men det ska jag göra och jag hoppas att jag kan hitta en box med alla i.

Film nr 313, 314, 315, 316 & 317
Machete

Hej alla läsare!

"Machete", en före detta Mexikan Federale strövar omkring på Texas gator efter drogkungen lord Torrez tillslag. Motvilligt accepterar "Machete" erbjudandet från propagandamakaren dr. Benz för att mörda McLaughlin, en korrupt senator. Förrådd och på rymmen får "Machete" hjälp av Luz, ett societetslejon med en böjelse för vapen. Allt medan de blir jagade av ICE-agenten Sartana.

Machete är en film som jag längtade efter ända sedan jag såg fake-trailerna till den då Grindhouse kom och nu när jag äntligen kunde se den så var jag överlycklig. Jag hade byggt upp mina förväntningar lite väl mycket under dessa år för lika bra som Planet Terror var den inte, men den var grym ändå. Den har den sköna klippningen som just såna här filmer ska ha och coola karaktärer också. Danny Trejo är gjord för rollen som Machete och han är lika cool i varje roll han gör.

En utav mina favoritscener är då Machete hänger ner genom ett fönster och det han håller i för att hålla sig uppe är en annan mans tarmar. Det är precis såna småsaker som lyfter denna filmen. Fast det hade gärna fått vara mer blod och mer gore för min del.

Film nr 309, 310, 311 & 312

Hej alla läsare!

Nu blir det Frontier(s), Wishmaster, Wrong Turn & Wrong Turn 2 som jag visar upp.

Film nr 309, 310, 311 & 312


Placebo för alla säsonger

Hej alla läsare!

Jag har märkt att jag har en speciell Placebo låt för varje årstid, ni kanske också har det?

Vår: I do

Lyssnar alltid speciellt mycket på I do när våren närmar sig.

Sommar: Special Needs

Jag brukar alltid lyssna mycket på Special Needs under somrarna, men sedan lyssnar jag mer på andra Placebo låtar när sommaren är slut.

Höst: Pure Morning

Har blivit en höstsång.

Vinter: My Sweet Prince

Jag vet inte varför jag alltid lyssnar mycket på My Sweet Prince under vintrarna kanske för att jag känner mig mest deppig då?

Film nr 308

Hej alla läsare!

Nu visar jag min utgåva utav Bladerunner, finns några mycket snyggare men tills dess att jag har råd att köpa dem så får jag ha den här.

Film nr 308


Filmserie på bloggen

Hej alla läsare!

Nu när jag äntligen får min kamera så tänker jag göra en filmserie som jag visar för er mina läsare här på bloggen och då vill jag ju såklart ha idéer på vad ni skulle vilja se i serien? Det får gärna handla om film, men har ni någon annan idé som ni gärna skulle vilja se så är det bara att kommentera. Den kommer att behandla olika filmämnen på olika sätt och jag kommer själv sitta och redigera ihop sen så att den kommer bli underhållande.

Kom igen nu filmnördar, säg vad ni vill se! :D


Film nr 306 & 307

Hej alla läsare!

Nu ska jag visa Ebola Syndrome och Deliverance.

'

Film nr 306 & 307

 

 


Canon 5D

Hej alla läsare!

Snart får jag äntligen hem kameran som jag beställde idag och som jag kommer filma min film med, nämligen en Canon 5D.

Så fort vi har filmat in några scener så lovar jag att det kommer komma en trailer och jag tänkte även göra en egen liten filmserie.


Film nr 304 & 305

Hej alla läsare!

Nu visar jag Cherry Falls & Ichi the killer.

Film nr 304 & 305


Min vänstra fot

Hej alla läsare!


Handlar om en pojke som föds med en CP-skada. Trots sitt handikapp och med mycket uppmuntran blir han en av Irlands mest framstående konstnärer. Man får följa med hela hans uppväxt från det att han är en pojke till hans konstnärsgenombrott. Filmen är baserad på en sann historia.

En riktigt gripande film. Jag hörde talas om denna för första gången i min 1001 filmer du måste se innan du dör och sedan såg jag den för endast 60 kronor i en affär och köpte den utan att ha sett den. Jag kände på mig att jag skulle gilla den vilket jag gjorde. Daniel Day-Lewis spelar huvudrollen Christy Brown och spelar fantastiskt bra, han vann även en oscar för sin rollinsats. Detta är en stark fyra för mig änså länge, men kan ändras till en femma vid omtitt.

Internetstrul part 2...

Hej alla läsare!

Jag har fortfarande problem med internet och kan inte komma in på någon annans blogg för att svara, så jag ignorerar inte era kommentarer utan jag kan inte svara på era bloggar helt enkelt. Ska försöka svara på min egen blogg ifall det går. Igår kunde jag göra några inlägg, men idag funkar det inte med bilderna igen tyvärr.

♥ Men kom ihåg att den 27-28 november är det Sci-Fi mässa i Stockholm och missa inte att se mig där för jag kommer såklart att vara utklädd båda dagarna i olika dräkter.
♥ Missa inte uppdateringarna om min film.

Inspelningen närmar sig

Hej alla läsare!

Dags för en uppdatering om min film. Nu är det inte långt kvar tills inspelningen börjar och det känns väldigt kul. Det mesta är klart, men som alltid när man ska göra något viktigt så känns det som att man har jättemycket kvar att göra. Repetitionsdagarna börjar den 24/9 och inspelningen 1/10.


Film nr 301, 302 & 303

Hej alla läsare!

Nu visar jag Cabin Fever, Creature from the Black Lagoon & Candyman.

 
Läsarnas val: Minority Report

Hej alla läsare!♥

Den fjärde filmen som jag har sett efter att läsarna har tipsat om den är Minority Report. Washington 2054. Det är en framtid där mördare arresteras och döms innan de ens utfört dådet. Allt med hjälp av den senaste teknologin. En polis som dagligen arresterar framtida brottslingar är John Anderton (Tom Cruise), men en dag vänds hans liv upp och ner då han själv blir anklagad för mord. Någon försöker sätta dit honom och plötsligt är han den jagade.

Jag gillar handlingen riktigt mycket, jag tycker att den är riktigt smart. Fotot är riktigt snyggt och jag trodde inte att filmen skulle vara såhär bra, men det är grym. Spänningen sitter i hela tiden och man vet aldri vad som kommer att hända. Jessica Harper från Suspiria spelar en liten roll i denna film och det var en positiv överraskning. Det här bevisar bara att jag måste bli ännu bättre inom sci-fi genren och se ännu fler filmer inom den genren.

Film nr 300

Hej alla läsare!♥

Klart att film nr 300 blir 300!


Film nr 300


Topp 5 lista: Zooey Deschanel filmer

Hej alla läsare!

Här kommer en topp 5 lista över filmer med Zooey Deschanel.

1. (500) days of Summer
2. Yes Man
3. Liftarens guide till galaxen
4. The New Guy
5. The Happening
Internetstrul...

Hej alla läsare!

Just nu har jag internetstrul. Jag kommer  inte in på någon sida och när jag gör det så funkar den i några sekunder och jag kan inte få in några bilder i bloggen. Därför har det varit lite segt med bloggen. Jag hade tänkt göra massor med nya recensioner och ge blogawards till bloggar eftersom att jag själv har fått en, men de inläggen kommer så fort mitt internet börjar fungera normalt.

Hoppas ni läser bloggen ändå, kanske fräscha upp minnet med lite gamla inlägg, recensioner, personliga inlägg m.m?

Film nr 298 & 299

Hej alla läsare!

Nu visar jag Urban Legend och Piranha.


Film nr 298 & 299


Film nr 297

Hej alla läsare!

Nu visar jag min utgåva utav Killer Klowns from outer Space.

Film nr 297


Let's scare Jessica to death

Hej alla läsare!♥

Jessica har just blivit utskriven från ett mentalsjukhus och med en önskan att börja ett nytt liv flyttar hon in på en lantgård i New England tillsammans med hennes make och bästa vän. De hinner dock inte ens anlända innan underliga saker börjar hända med Jessica.

Den var riktigt seg i början och intresserade mig inte särskilt mycket. Karaktärerna var inte ointressanta, men det var ingenting speciellt med dem heller. Men efter ett tag så insåg jag att klippningen i denna filmen är riktigt bra och det var det första som fick mig att vakna till. Det andra var musiken under vissa scener som lyckades vara skrämmande, men tyvärr så vägde inte detta upp för den första halvan utav filmen och därför får den betyget 3. Hade filmen behållit och förstörd skräckkänslan under hela filmen så hade den nog fått en fyra.

Film nr 295 & 296

Hej alla läsare!

Nu visar jag mina utvågor utav Black Christmas original & Black Christmas re-make.

Film nr 295 & 296


Tooth & Nail

Hej alla läsare!

After dark horrorfest: Handlingen kretsar kring en grupp människor i en postapokalyptisk värld som tar skydd i ett övergivet sjukhus. Ett gäng mordiska kannibaler blir varse om deras existens och snart följer en blodig kamp för överlevnad.

Denna börjar ganska svagt, men blir bättre då kannibalerna introduceras in i storyn och två utav dem spelas utav Vinnie Jones och Michael Madsen, vilket var kul. Jag tycker att det är kul när stora stjärnor som dem är med i skräckfilmer och stöttar den industrin. Det fanns en hel del blodiga moment och lite originella idéer, men ibland räckte det inte ändå ut. De kunde gärna ha utvecklat mer om vad som hände innan allting blev som det blev i filmen, varför har alla dött? Varför finns det ingen mat? Då hade den funkat ännu bättre. Den var underhållande för stunden och funkar att se på natten om man vill kolla på en skräckis.

Skådespelare: Zooey Deschanel

Hej alla läsare!

Dags att tipsa om en ännu en skådespelerska och denna gång är det Zooey Deschanel. Jag har sett henne i filmerna, 500 days of Summer, Liftarens guide till galaxen, Yes Man, The Happening och The Good Girl, men inte riktigt upptäckt hur bra hon är förrän i Yes Man och 500 days of Summer.

Hon är född den 17 Januari 1980 i California och är 1.68 cm lång. Hon föddes in en känd familj, med en känd pappa och en känd mamma. Båda kända inom filmbranschen. Hon har blivit nominerad ett antal gånger till olika priser och lyckats vinna några utav dem. Hon kan inte bara skådespela utan även sjunga väldigt bra, vilket hon gör i några utav sina filmer som hon medverkar i.

Andra filmer och serier som hon har medverkat i är Almost Famous, Elf, Surf's Up, Bridge to Terabithia, The Simpsons, American Dad och Bones. Några kommande projekt som hon kommer vara med i är Your Highness och My idiot brother som kommer nästa år. 500 days of Summer är den bästa filmen som hon har medverkat i enligt mig utav dem som jag har sett än så länge.

Film nr 292, 293 & 294

Hej alla läsare!

Detta blir en till Lucio Fulci special med Nightmare concert, Touch of death och Zombie flesh eaters.


Film nr 292, 293 & 294


Favorit saw-fälla? # 1

Hej alla läsare!

Det är riktigt svårt att välja favoritfällor från Saw-filmerna, men jag har lyckats med några och här är den första så kallade Venus Fly-trap.

Denna fälla kommer från saw 2 och ifall man misslyckas med det man ska göra så slås båda sidor ihop precis som de köttätande växterna gör.


Film nr 291

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag min utgåva utav filmen Blood Diner som endast finns i 3000 exemplar!

Film nr 291


Phantom of the Opera

Hej alla läsare!

Den tragiska historien om det musikaliska geniet som gömmer sig i källaren på Paris Operahus, och som förälskar sig i den unga, vackra sångerskan Christine och gör allt för att göra henne lycklig och för att sedan få henne för sig själv.

Jag fick rysningar när den första svart-vita scenen förvandlades till dåtid och färg och när musiken satte igång, det var riktigt vackert. Jag trodde inte att den här filmen skulle vara så bra som den var och det bevisar bara att man inte alls ska ha några förväntningar på film. Gerard Butler spelar Fantomen och jag kände inte igen honom förrän han tog av sig masken, trots att jag visste att det var han som spelade den rollen innan jag såg filmen. Jag har sett tre andra versioner utav samma historia och denna är den bästa som jag har sett hittills. Sångerna och fotot är defintivt det bästa i denna film.

RÖSTA RÖSTA RÖSTA

Hej alla läsare!

Glöm inte bort skräckfilmstävlingen och rösta massor här. Varenda röst räknas, även om ni bara har sett några få så rösta på dem. Ge varje film som ni har sett ett betyg från 1 - 10 där 1 är sämst och 10 är bäst och se till att dina favoriter kommer med i toppen!


Film nr 289 & 290

Hej alla läsare!♥

Nu blir det en Lucio Fulci special med Manhattan baby och New York Ripper.

Film nr 289 & 290


Underbara dagar

Hej alla läsare!

Tomas åkte precis hemifrån mig efter att ha varit här sedan lördags. Jag saknar honom redan och hoppas på att jag blir frisk så att jag kan träffa honom igen snart. Han har varit jättesnäll som har tagit hand om mig medan jag har varit sjuk. Vad har vi hunnit göra?
- Kollat på 11 filmer tillsammans, Killer Klowns from outer Space - Cry-baby - Fantomen på Operan - Livet är underbart - Blow up - Tooth and Nail - Fingerprints - Fright Night - Reservoir dogs - Mulberry Street - Singin' in the rain.
- Ätit två stora påsar med Nachos.
- Ätit två chokladkakor var.
- Hur många gånger vi hade sex kommer jag inte ihåg kanske 5-6 gånger.
- Tomas lånade 24 filmer från min filmsamling.

Livet är underbart

Hej alla läsare!

Italienaren Benigni tog storslam på Oscarsgalan 1999 med denna varma och gripande komedi om en man som bemöter nazismens mörka ondska och terror med en envist livsbejakande humor. Guido, hans hustru Dora och lille sonen Giosué är en lycklig familj tills det tyska krigsvåldet sliter isär dem. De sätts på ett tåg på väg till koncentrationslägren...

Första halvan är fylld utav humor och filmen vann över mig på sin sida redn efter endast ett par minuter. Andra halvan blir allvarligare då de åker till koncentrationslägret, men den hittar ändå komiken på ett sätt och det visar hur långt en förälder är villig att gå för att skydda sitt barn från världens hemskhet. Den berörde mig på många olika sätt och jag är glad att jag fick låna den utav Candy och Tomas gillade den precis lika mycket som jag gjorde. Den här filmen är underbar och alla mina läsare måste se denna så fort som möjligt. Jag måste ha den i min filmsamling så fort jag får pengar.

Sjuk

Hej alla läsare!

Jag har blivit sjuk och Tomas har varit väldigt gullig och tagit hand om mig. Han bäddar in mig och ser till att jag håller mig varm och just nu är han på väg för att handla lite grejer som jag vill ha. Choklad och glass står med på listan över saker som jag vill ha och behöver just nu. Han har varit här ända sedan lördag och dagarna har verkligen gått fort förbi, men vi har haft det väldigt mysigt.

De filmer som vi har sett medan han har varit här sedan lördags är:

Killer Klowns from outer Space . Cry-baby . Fantomen på Operan . Livet är underbart . Blow up . Tooth and Nail . Fingerprints .


Film nr 287 & 288

Hej alla läsare!

Nu blir det ännu en vampyrspecial med Låt den rätta komma in och The Hunger, båda polska utgåvor.

Film nr 287 & 288


Killer Klowns from outer Space

Hej alla läsare!

Hysterisk, specialeffektsfylld parodi på monster- och utomjordingsfilmer från 50-talet om en småstad som invaderas av ett en flygande cirkus med galna, mordiska clowner. De skjuter popcorn, smälter folk med pajer, dricker blod med sugrör och fångar in människor i rosa sockervaddspuppor. Det är upp till tonåringarna Mike, Debbie och Dave att förgöra dem - och rädda sig själva.

I lördags såg jag och Tomas Killer Klowns from outer Space, jag hade sett den en gång innan men det hade inte Tomas gjort. Jag älskar den här filmen, den är rolig och väldigt underhållande. Alla effekter är kul och det är en härlig nostalgi-film. Min favoritdel är när ett gäng förstör en liten clowns cykel och då vill clownen boxas med den som förstörde hans cykel. Deras rymdskepp är även coolt byggt och jag gillar inredningen och alla färger. Den är inte särskilt läskig om nu inte lider utav kulofobi (fobi mot clowner), utan mer kul och underhållande så jag rekommenderar denna till alla.

Film nr 286

Hej alla läsare!

Nu visar jag musikalen Singin' in the rain.

Film nr 286


Fångad

Hej alla läsare!♥

Visar några gamla ritningar som jag har gjort med temat ''fångad'' och jag tänker börja göra fler ritningar i den serien.


Film nr 284 & 285

Hej alla läsare!

Nu visar jag Pathology & Pulse.

Film nr 284 & 285


Stag Night

Hej alla läsare!

Fyra killar på en svensexa går av tunnelbanan på grund utav ett bråk och hamnar på en station som stängdes av under 70-talet. Efter att de sett en tunnelbanepolis blivit brutalt mördad finner de sig själva springa för sina liv under New Yorks gator.

Jag tyckte att denna lät väldigt intressant och därför såg jag och Tomas den för några dagar sedan. Den började sådär, men blev lite bättre. Visst karaktärerna var ganska typiska för såna här skräckfilmer och djupet saknas, men om man tar filmen för vad den är så är den helt okej. Den är rätt brutal på vissa ställen och en karaktär får huvudet mosat utav ett räls och det är en ganska cool scen. Det finns så många dåliga skräckfilmer nuförtiden så den här sticker faktiskt ut litegrann.

Film nr 282 & 283

Hej alla läsare!

Nu blir det vampyrspecial med Queen of the Damned & Vampyrernas natt.

Film nr 282 & 283


Bästa skräckfilmen?

Hej alla läsaren!

Tävlingen för bästa skräckfilmen har satt igång så glöm inte att rösta här. Alla filmnördar som röstar har chansen att vinna något som filmälskare gillar. Sätt betyg från 1-10 på varje film som ni har sett, även om ni inte sett många alls så rösta ändå vill få in så många röster som möjligt för att göra tävlingen roligare!


Film nr 276, 277, 278, 279, 280 & 281

Hej alla läsare!

Nu visar jag min Vintage Horror box som innehåller: The Corpse Vanishes, The Human Monster, King of the zombies, The Monster Maker, The Mad monster och Dead Men walk.

Film nr 276, 277, 278, 279, 280 & 281


Fright Night 2

Hej alla läsare!

Fyra främlingar dyker upp vid Peter Vincents lägenhet. En av dem är en vacker kvinna vid namn Regina. Hon verkar ha fattat ett oerhört skrämmande tycke för Charlie... Det visar sig ligga till så att Regina är syster till vampyren Jerry som Charlie tagit kål på tre år tidigare. Hon är ute efter hämnd och hennes plan är att göra även Charlie till vampyr, för att sedan kunna utsätta honom för tortyr i all evighet.

Fright Night är den bästa vampyrfilmen som jag har sett och jag har varit nyfiken på uppföljaren väldigt länge och nu har jag äntligen sett den. Den saknade en del utav charmen som den första filmen hade och karaktärerna var inte lika intressanta. Man saknade verkligen Evil Ed för han var den bästa karaktären i ettan. Regina gjorde inte alls samma intryck som Jerry gjorde och vart försvann Amy? Jag ville gärna ha en förklaring på den biten, men den kom aldrig. Trots det så var det en hel del saker som jag kände igen från ettan och Peter Vincent och Charlie Brewster lyfter filmen till en trea, så om man gillar ettan så är denna uppföljare sevärd.

Film nr 274 & 275

Hej alla läsare!


Nu visar jag The Prestige & Babel på blu-ray.

Film nr 274 & 275


Sarah & Tomas svarar

Hej alla läsare!

Nu svarar jag och Tomas på de frågar vi fick in från er läsare.1. När ska ni gifta er och skaffa barn? ;)

S: Haha lite tidigt nu iaf :P

T: Samma svar :P

2. Hur träffades ni? :)


S: Helgon

T: Helgon

3. Hur var eran första ''dejt'' haha! =)

S: Vi var båda väldigt blyga och sa knappt någonting på tågresan till Sollentuna inna vi gick hem till Tomas, men den var bra och mysig ändå :)

T: förutom att vi båda var blyga och inte sa så mkt så var det bra :D

4. Har ni samma filmsmak?

S: Ja ganska lika och han verkar gilla de flesta utav skräckfilmerna som jag visar ^^

T: Oftast har vi ju samma filmsmak, fast Sarah tycker om lite konstiga filmer haha ;P

5. Lysnnar Tomas också på Placebo? :D Åh vad jag hade velat se dom nu i september när dom spelar i london... Tänkte åka dit med några vänner men har inte råd och de gillar inte Placebo lika mycket som mig, så man vill ju inte stå där själv haha.

Ni två verkar passa jättebra ihop! kan tänka mig att det är en fin kille som gör dig glad :)


S: Nej :P

T: nej jag brukar inte lyssna på placebo :P

6. Låt oss fantisera. Det är eran bröllops dag, men hur ser bröllopet ut? Kommer det vara ett tema eller bara ett vanligt traditionellt bröllop. Hur ska tårtan se ut och hur ska du som brud se ut?

S: Jag har aldrig varit en sådan tjej som har drömt om sitt bröllop och att planera ett bröllop verkar bara jobbigt och inte kul, men nått som jag har tänkt på är att det skulle vara kul med ett filmtema haha och Winona Ryders röda bröllopsklänning från Beetlejuice skulle jag gärna ha på mig då.

T: vore kul om det var lite udda :PAndra frågor som har ställts till mig som jag inte hunnit svara på än


1. Den läskigaste skräckfilmen du sett??????? jag har tittat på skräckfilmer men blivit mest besviken, jag blir inte alls så uppskrämd som jag "vill" bli. Så ge tips på en skräckis som man blir uppskrämd av! :D


Svar: Den film som gör mig mest rädd har alltid varit Halloween originalet. Jag såg den för första gången när jag var 6 år och känslan från den filmen har stannat kvar och finns där varje gång jag ser den.

2. Istället för läskigaste skräckfilm tänker jag fråga om den läskigaste stunden i ditt liv?
Du och jag har ju pratat mycket om allt möjligt, men kan inte minnas att du sagt något om de läskigare stun derna i ditt liv :P


Svar: Den läskigaste stunden eller perioden blir det var från och med då jag fick reda på att pappa var sjuk tills han dog.

3. Jag har två frågor...
Först och främst; Vad tycker du och Boondock Saints?


Svar: En väldigt bra film, men det var längesedan jag såg den och jag måste se den igen för att kunna göra en bra recension utav den på bloggen.

4.Och sen; Hur är din relation med din mamma? Läste det om hur hon sagt "att du var tjock" och det var då du började banta, hur är det mellan er nu?


Svar: Vi bråkar ibland och hon påpekar ofta vad hon tycker om min kropp och så har det var ända sedan jag var 12 år och jag vet inte om det någonsin kommer bli bättre på den punkten, men förutom det så är det bra mellan oss.

5. Jag vet att Placebo är ditt favoritband, men.. Finns det någon låt med dem som du inte gillar överhudutaget, och vilken isåfall?

Svar: Nej faktiskt inte, jag gillar precis alla och det är ett utav skälen till att de är mitt favoritband.

6. Har du Monster Legacy Collection Gift set?
Och om du har det, vad tycker du om dem?


Svar: Nej jag har inte hela stora boxen utan jag har alla monster-boxar fast separat, men jag gillar mina boxar väldigt mycket, fast det skulle vara grymt att ha den stora boxen som innehåller alla såklart.

7. Jag vet att du gillar Rammstein! Favoritlåt med dem?


Svar: Mann gegen Mann är nog min favoritlåt och Rosenrot är mitt favoritalbum!.

Bleedin' hearts

Hej alla läsare!

En utav mina senaste teckningar.


Film nr 271, 272 & 273

Hej alla läsare!

Nu visar jag en box som innehåller Ted Bundy, Manson Family & The Hillside Strangler.

Film nr 271, 272 & 273


Rösta på skräckfilmer

Hej alla läsare!

Nu drar tävlingen om de bästa skräckfilmerna igång. Jag har tagit med alla bidrag som ni skrev och här är alla. Ni ska rösta på varenda film som ni har sett och ge betyg från 1-10 på varje film. Den som får högst poäng vinner såklart och en utav alla som röstar kommer vinna någonting som filmnördar gillar. Jag kommer hålla igång denna tävling i ett par veckor för att många ska kunna rösta och verkligen få fram de bästa skräckfilmerna enligt mina läsare. Jag kommer inte rösta, utan det är ni läsare som gör det.


A nightmare on      A Tale of two                     Alien                              Altered States                 Anaconda
Elm Street                 Sisters


Bad Taste               Beyond Re-animator       Blairwitch Project       Blood: T.L.V animé      Braindead


Bride of                       Bubba Ho-Tep               Candyman           Cannibal Ferox         Cannibal Holocaust
Re-Animator


Cannibal the                    Captivity                    Carrie                  Child's play           Cradle of fear
musical


The Crazies                    Cube                        Dagon                      In My Skin           Dawn of the dead


Day of the dead           Dead Pit                   Demons              Devil's Backbone           DET


Dog Soldiers                 Död snö                 Eaten Alive        Eaten Alive by Cannibals    An American W.I.L


Eraserhead                  Evil dead                Evil Ed                The Exorcist              The Eye original


Feast                   The Fog original     Friday the 13th original      Fright Night      Fritt Vilt


Fritt Vilt II                From dusk til Dawn    The Gravedancers    The Grudge re-make    Hannibal


Halloween         Halloween re-make     Hellraiser       Hellraiser: Hellbound      Hostel


Hostel part II       I spit on your grave      Ichi the killer                  Inside              Irreversiblé
  

Monster Slayer        Jaws                                   Ju-On                Pulse                     killer Klowns from outer space


Last house on the left original     The Hitcher    Martyrs              Men behind the sun    Mimic


The Mist               Mother of tears    Night of the living dead    Nosferatu 1922    The Others


Paranormal Activity   Pet Sematary            Phenomena    Pit and the Pendulum   Planet Terror


Prom Night                 The Prophecy     Pumpkinhead          Re-Animator   Return of the living dead


Return of the living dead 3  Ringu                       Rovdyr       snakes on a train     Saló 120 dagar av Sodom


Sauna                                  Saw                   Saw II                 Saw III              Saw IV

    
Saw V                                  Saw VI                 Scream               Scream 2               Scream 3

    
The Shining                        Silence of the lambs     Silent Hill        Sleepy Hollow         Slither

    
Smash Cut                       The Stand              Suspiria               Tenebrae             Terror Train

    
Texas Chainsaw Massacre    The Thing        Trauma      Zombie Strippers    Zombies vs Strippers


Film nr 268, 269 & 270

Hej alla läsare!

Nu visar jag min Gudfadernbox som innehåller Gudfadern, Gudfadern II & Gudfadern 3 + en extra disc med extramaterial.

Film nr 268, 269 & 270


RSS 2.0