Annonser från BloggPartner

Skådespelare: Zooey Deschanel

Hej alla läsare!

Dags att tipsa om en ännu en skådespelerska och denna gång är det Zooey Deschanel. Jag har sett henne i filmerna, 500 days of Summer, Liftarens guide till galaxen, Yes Man, The Happening och The Good Girl, men inte riktigt upptäckt hur bra hon är förrän i Yes Man och 500 days of Summer.

Hon är född den 17 Januari 1980 i California och är 1.68 cm lång. Hon föddes in en känd familj, med en känd pappa och en känd mamma. Båda kända inom filmbranschen. Hon har blivit nominerad ett antal gånger till olika priser och lyckats vinna några utav dem. Hon kan inte bara skådespela utan även sjunga väldigt bra, vilket hon gör i några utav sina filmer som hon medverkar i.

Andra filmer och serier som hon har medverkat i är Almost Famous, Elf, Surf's Up, Bridge to Terabithia, The Simpsons, American Dad och Bones. Några kommande projekt som hon kommer vara med i är Your Highness och My idiot brother som kommer nästa år. 500 days of Summer är den bästa filmen som hon har medverkat i enligt mig utav dem som jag har sett än så länge.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Lina

Och hennes syrra är grymt underbar i serien Bones där även Zooey har gästspelat.Du har förövrigt fått en Blogg Award av mig =)http://afreaklikeme.blogg.se/2010/september/blogg-award.html

2010-09-12 @ 01:33:00
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hon är grym!

2010-09-12 @ 19:10:38
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Postat av: Madde

Lämnar ett spår eftersom vi följer varandra på bloglovin och jag kände att jag borde skriva något ;-) . Om du vill får du gärna svara på följande frågor i min blogg om sex och samlevnads undervisningen i skolan. http://www.saramadeleine.se/?p=9332

2010-09-12 @ 21:22:58
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0