Annonser från BloggPartner

På min klubb

Hej alla läsare!♥
 

Innan en av mina SW-träningar

 
 

Grattis Angelica

Hej alla läsare!♥
 

Grattis på födelsedagen Angelica!

 
Idag fyller Angelica år och jag ska hem till henne för att fira detta! Jag har såklart en del presenter med mig. Massor med love får du från mig!!! <3
 
Jacob och Angelica, tagen av mig.
 
Angelica och jag, tagen av Jacob.
 
 

Paket från discshop

Hej alla läsare!♥
 

Fick hem mitt paket från discshop idag! 

 
Några nya filmer till samlingen, hoppas på att kunna beställa ett nytt paket nästa vecka med filmer.
 
 
 
 
 

Liljor och inga planer

 Hej alla läsare!♥
 

Vad har ni för planer ikväll?

 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, kanske ta det lugnt eller kanske gå på bio? Jag har ingen aning. Känns som att jag är hemma så mycket förutom när jag är och på klubben, men skulle gärna vilja ut och göra mer roliga saker. 
 
Bilden är tagen av mig.

Jägarna

Hej alla läsare!♥
 

''Framförallt saknade jag känslan av spänning''

 
Jägarna: Erik har arbetat som polis i Stockholm i många år. Efter ett skottdrama bestämmer han sig för att flytta hem till sin bror Leif och han söker därför en tjänst som polis i Norrland, där han är uppvuxen. Väl hemkommen hyllas Erik som hjälte av sina gamla vänner. Men mycket har hänt under de år Erik varit borta. Eriks hårda polisattityd passar inte in i ett samhälle som till viss del styrs av oskriva lagar. När Erik börjar nysta i en jakthärva, som visar sig involvera flera av hans gamla vänner, sätts okontrollerade och brutala krafter snabbt igång. Erik som nyss var allas hjälte har nu blivit allas fiende och plötsligt har det norrländska samhället blivit en farlig plats för Erik att vistas i...
 
 
 
 
Filmen började ganska ointressant och jag drogs inte in i den för att karaktärerna inte drog in mig på något sätt. Den fortsatta vara ganska tråkig, men då och då hände det en del spännande saker. Framförallt saknade jag känslan av spänning, speciellt de sista 25 minuterna, de hade kunnats göra mycket mer spännande. Jag har redan börjat glömma bort den efter att ha sett den för bara några timmar sedan och den får mig inte att vilja se Jägarna 2, men många säger att den är bättre än första, vilket jag verkligen får hoppas att den är!
 

 
 
 
 
 

Filmbeställning!

Hej alla läsare!♥
 

Jag har beställt, Blue Valentine Blu-ray, Psycho 1960 Blu-ray, En doft av honung & Musa - Princess of the desert

 
 
 
 
 
 

What are you lookin' at?

Hej alla läsare!♥
 

 Ser nästan ut som att mina ögon är helt svarta, awesome. 

 

Film nr 1448 & 1449

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Bedevilled & Sideways

 
 
 
 
 
Film nr 1448 & 1449

Dario Argentos Dracula 3D

Hej alla läsare!♥
 

Jag längtar tills jag får se Dario Argentos Dracula 3D!

 
 
 

Kyrkogården i svart-vitt

Hej alla läsare!♥
 

Min mamma på kyrkogården i Sollentuna. 

 
 
Fotot är taget av mig. 

Chronicle

 Hej alla läsare!♥
 

''Många har haft problem med slutet och verkligen inte gillat det''

 
Chronicle: Tre ungdomar får superkrafter efter att ha gjort en enastående upptäckt. De dokumenterar sina krafter och vad som till en början används till harmlösa rackartyg tar snabbt en mörk vändning...
 

 
Jag gillar filmer som byter riktning och övergår till något man inte alls förväntade sig, vilket Chronicle gör på ett bra sätt. Många har haft problem med slutet och verkligen inte gillat det, men jag gillade det väldigt mycket trots att det blev överdrivet tycker jag att det förstärkte huvudkaraktärens känslor. Jag kände hur huvudkaraktären hade stängt in så många känslor och jag tyckte inte alls att det var konstigt att allting gick så långt. Jag gillade sättet som den är filmad på och den kändes realistisk trots att den handlar om superkrafter. 
 

A bout de souffle

Hej alla läsare!♥
 

''Scenerna var för långdragna och tråkiga, dialogen var inte heller intressant.''

 
A bout de suffle: En parisisk gangster dödar en polis, stjäl en bil och förälskar sig i en amerikansk flicka. Tillsammans jagas de av polisen genom 50-talets Paris. Banbrytande och inflytelserik Nya vågen-film, typisk genom användandet av plötsliga bildväxlingar.
 

Jag har fått höra hur grym och genial den här filmen ska vara, men jag tyckte att den var väldigt tråkig. Jag gäspade mig igenom de flesta scenerna och handlingen var inte tillräckligt stark för att fånga mitt intresse. Scenerna var för långdragna och tråkiga, dialogen var inte heller intressant. Relationen mellan gangstern och flickan var inte heller intressant eller något som jag ville följa utveckling på. Fotot var ganska fint och det var det som fick mig att orka mig igenom denna film. Det finns många andra filmer från denna tid i Frankrike som är mycket bättre. 
 

Problem med bilder

Hej alla läsare!♥
 

Är det någon annan som har problem med att ladda upp bilder sen blogg.se bytte utseende?

 
Jag kan knappt ladda upp någon bild, den blir ju aldrig klar. Någon som har något tips på en lösning? Har testat att byta storlek, men det gör ingen skillnad. 
 
Får använda gamla bilder sålänge..
 

Film nr 1447

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Speaking of sex

 
Film nr 1447

Nattmänniska

Hej alla läsare!♥
 

''Träningen gick bra och imorgon ska jag träna MMA och SW.'' 

 
Jag är en nattmänniska och har svårt att sova på nätterna, vilket leder till att det är väldigt jobbigt att gå upp tidigt på morgonen. Nu sitter jag här ännu en natt, kollar på Flags of our fathers och sen WEC, World extreme cagefighting och hoppas på att bli trött. Jag kan sitta uppe hela nätterna och kolla på film och MMa-galor, men nu när jag ska jobba kommer jag tyvärr inte kunna göra det. Idag åkte jag från Tomas till min SW-träning på Nexus. Träningen gick bra och imorgon ska jag träna MMA och SW. På fredag ska jag bara ta det lungt och fira midsommar med mamma, så det blir bara vi två. Vi ska äta god mat, kolla på film och sen på natten ska jag titta på en UFC-gala. Jag har även massor med skådespelaransökningar att gå igenom, vilket kommer bli väldigt kul. 
 
Vad är era planer inför midsommar?
 

Biofilmer i år

Hej alla läsare!♥
 

Biofilmer i år: 22

 
Januari
 
The Thing 2011
In Darkness
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Girl with the dragon tattoo
My week with Marilyn
 
Februari
 
The Descendants
 
Mars
 
Haywire
Hunger Games
This Means War
Carnage
 
April
 
Wrath of the Titans
Safe House
Project X
Iron Sky
 
Maj
The Avengers
Dark Shadows
Dictator
Cabin in the woods
 
Juni
 
Prometheus
Snow white and the huntsman
Chernobyl Diaries
Mörkt vatten
 
Vilka filmer har ni sett på bio i år?

Tiptoe through the tulips with me

Hej alla läsare!♥
 
 
Dessa foton är tagna av mig.

Film nr 1445 & 1446

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Warrior & The Girl who leapt through time

Film nr 1445 & 1446

The Double garden

Hej alla läsare!♥

''Det här skulle kunna blivit en riktigt bra film, handlingen låter toppen, men utförandet är förfärligt.''The Double garden: En galen vetenskapsman experimenterar med köttätande växter och skapar en människolikätande växt. Växten kan gå, skrika och givetvis äta allt möjligt som kommer i vägen för den, doktorn kan nu ge igen mot alla sina fiender.
Det här skulle kunna blivit en riktigt bra film, handlingen låter toppen, men utförandet är förfärligt. Växten är ingen växt utan en man i kostym och det är så tydligt att det bara ser löjligt ut och inte löjligt på ett bra sätt. Allting i filmen är väldigt tråkigt och nästa outhärdligt, men jag är en sådan person som måste kolla klart på allting som jag börjar kolla på. Filmen går även under namnet Revenge of Dr X.
Slutet är väldigt tråkigt och inte spännande alls, dessutom brydde jag mig verkligen om vad som hände med karaktärerna och hoppas att alla skulle dö efter 10 minuter så jag slapp se filmen, men det hände inte tyvärr. Denna film får en bottenplacering.

Film nr 1444

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Min Onkel

Film nr 1444

Update om mina projekt

Hej alla läsare!♥

Jag har verkligen dragit igång med många projekt sommaren 2012.

Först spelade jag in Kocha Cie? En polsk film som jag har skickat till olika festivaler och som inte finns att se på youtube ännu. Sen spelade jag in Anya som dem flesta av er nog har sett, om ni inte har gjort det så tycker jag att ni ska se den. Sen spelade jag in Once every month, den var mer en impuls än något inplanerat. Nu har jag dragit igång ännu ett projekt tillsammans med Jacob och Angelica. Förhoppningsvis börjas en del spelas in i Juli och jag ser verkligen fram emot detta. Jag hoppas verkligen att ni kommer att följa det projektet för det kan utvecklas till någonting stort. Sen ska jag även spela in andra projekt i Augusti och även spela in så många kortfilmer jag kan. Många av mina projekt har varit filmade i svart-vitt, vilket jag är väldigt förtjust i, men det nya projektet kommer vara i färg, kanske kommer en och annan scen vara i svart-vitt ibland. Självklart kommer jag att uppdatera om vad som händer i mina projekt på bloggen och twitter.

Film nr 1443

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Quintet

Film nr 1443

Presenter

Hej alla läsare!♥

För någon vecka sedan öppnade Jacob sina presenter han fick från mig.

Han fick två filmer och ett kort som passade honom perfekt! Glöm inte att jag är en väldigt aktiv twittrade och länken till mitt twitter konto hittar ni på höger spalt ;) Massor med bilder och uppdateringar varje dag och mycker mer info om alla mina projekt jag har på gång nu.
Jacob och Angelica tittar nyfiket/förskräckt på det söta kortet!

Film nr 1439, 1440, 1441 & 1442

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag The Testament of Dr Mabuse, Dragon Tiger Gate, The Last unicorn & It's a wonderful life

Film nr 1439, 1440, 1441 & 1442

1500 filmer!

Hej alla läsare!♥

Min filmsamling är nu uppe i 1500!

Jag kommer göra en video så som jag har lovat, men tills den är klar kan ni titta på denna video igen och sen jämföra med hur den nya kommer bli när jag har lagt upp den ;)
Det är helt okej att dela med er utav alla mina videor som jag lägger upp! Do that ;)

Film nr 1435, 1436, 1437 & 1438

hej alla läsare!♥

Nu visar jag Welcome to the jungle(skräckfilmen), De andras liv, Mindhunters & Coffee and cigarettes

Film nr 1435, 1436, 1437 & 1438

Chernobyl diaries

Hej alla läsare!

''Den kunde ha varit  mer blodig och äcklig, men jag gillade miljöerna väldigt mycket.''


Chernobyl diaries: Sex turister på resa i Ryssland bestämmer sig för att göra någonting utanför ramarna. De bokar därför en "extrem" guide som tar med dem till staden Pripyat där arbetarna på Tjernobyl bodde, men som varit övergiven sedan katastrofen 1986. Efter en kort rundtur blir de strandade när deras bil vägrar starta och när mörkret kommer upptäcker de att staden inte på något sätt är övergiven.

Den är ganska långsam i början och bygger upp en stämning som varar igenom hela filmen. Jag blev inte alls irriterad på ungdomarna. Man fick se en del utav varelserna som fanns på platsen, men man fick se dem precis lagom mycket. Den kunde ha varit  mer blodig och äcklig, men jag gillade miljöerna väldigt mycket. Från början kändes det väldigt ensamt och tomt och sen väldigt instängt och litet när ungdomarna försökte fly.

Slutet är något som gjorde mig förvirra, å ena sidan gillade jag slutet, å andra sidan gjorde jag inte det. Jag gillade en del utav slutet och just den allra sista sekunden gjorde jag inte det. Jag tycker att dem borde ha slutat ungefär 10-15 sekunder tidigare. Ser ni filmen kommer ni nog förstå vad jag menar. Jag gillade Chernobyl diaries och fann den spännande igenom hela filmen.
Film nr 1431, 1432, 1433 & 1434

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag get smart, Scarface, The Lion King & Those who love

Film nr 1431, 1432, 1433 & 1434

Film nr 1427, 1428, 1429 & 1430

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Only yesterday, Honeymoon in Vegas, A streetcar named desire & Dream house

Film nr 1427, 1428, 1429 & 1430

Once every month

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Once every month!

Jag hade lust att filma något i lördags och skrev ihop en kortfilm på några minuter. Tomas gick med på att vara med i den. Jag har tänkt så att detta ska vara en förhistoria till en längre film som kommer handla om systern som kommer förklara en del utav händelserna i denna film.

Prometheus

Hej alla läsare!♥

''Det är framförallt stämningen som gjorde att denna filmen aldrig blev tråkig för jag kände ett obehag igenom hela filmen.''Prometheus: Ett team av forskare upptäcker en ledtråd till mänsklighetens ursprung på jorden, vilket leder dem på en resa genom de mörkaste hörnen av universum.
Visst var en del saker lik Alien och stämningen påminner även mycket om den filmen också, men jag tycker ändå att den var bra. Det är framförallt stämningen som gjorde att denna filmen aldrig blev tråkig för jag kände ett obehag igenom hela filmen. Noomi Rapace gör rollen som Elizabeth Shaw riktigt bra och hon är trovärdig hela tiden. Vissa saker var lite oförklarade som att varför vissa karaktärer agerade som de gjorde, men storyn och stämningen var tillräckligt bra för att få mig att bortse från sådana saker. Gillar man Alien tror jag att man kommer att gilla denna film som verkligen andas Ridley Scott, jag är spänd på att se vad som Ridley Scott kommer att komma upp med härnäst.
Noomi Rapace söker efter vårt ursprung.

Film nr 1424, 1425 & 1426

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Semi-Pro, Borat & Midnight in Paris

Film nr 1424, 1425 & 1426

Skönt med sommarlov

Hej alla läsare!♥

Det är skönt att ha sommarlov, nu kan jag fokusera på träningen ännu mer.


The Possession

Hej alla läsare!♥

Om ni är som mig och gillar filmer som handlar om att bli besatt utav någonting och om exorcismer, kan ni se fram emot The Possession!

The Possession:
En ung flicka köper en antik låda på en loppmarknad, omedveten om att inne i lådan bor en elak gammal ande. Flickans far går ihop med sin ex-fru för att hitta ett sätt att avsluta förbannelsen över deras barn.
Den har biopremiär i USA 31/8 2012

Film nr 1421, 1422 & 1423

Hej alla läsare♥

Nu visar jag Kafka, Hell ride & The man from nowhere

Film nr 1421, 1422 & 1423

Filminspelning idag

Hej alla läsare!♥

Här är lite bilder från filminspelningen som jag hade idag.

Det är en kortfilm där Tomas är med. Ska försöka klippa ihop den idag så att jag kan visa den senare ikväll eller imorgon.

Film nr 1419 & 1420

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Spy-kids 3D & Folks

Film nr 1419 & 1420

Fotbolls-EM

Hej alla läsare!♥

Snart sätter fotbolls-EM igång!

Polen spelar första matchen och jag hejar såklart på Polen. Jag hejar även på Sverige, men om Polen skulle möta Sverige så skulle jag heja på Polen.

Ingången

Hej alla läsare!♥

En bild ifrån ingången till kyrkogården där min pappa ligger.

Jag kommer sätta igång med att förbereda mycket inför min nästa inspelning som jag hoppas kommer att ske i juli. Den kommer handla om en modell med ett speciellt problem, som gör att hon får det svårt att behålla sina modelljobb.

Film nr 1416, 1417 & 1418

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag If Don Juan were a woman, Brooklyn Boogie & The Brave

Film nr 1416, 1417 & 1418

The Apparation

Hej alla läsare!♥

En film som jag gärna vill se är The Apparation.

The Apparation: När konstiga och skrämmande saker börjar hända i deras hem, upptäcker det unga paret Kelly och Ben att de är jagade av ett väsen som oavsiktligt frammanades vid ett parapsykologiskt experiment på universitetet...
Den har biopremiär 24 Augusti 2012!

Shootfighting bilder

Hej alla läsare!♥

I lördags 2/6 var det Shootfightingchallenge på min klubb Nexus i slussen. Jag var där för att stötta tävlande från min klubb och det gick riktigt bra för dem!

Helen och jag.

Suna no onna (Woman in the dunes)

Hej alla läsare! ♥

''Den är ganska lång, men känns aldrig tråkig då stämningen mellan de två huvudkaraktärerna är intensiv hela tiden.''Suna no onna: En entomolog på jakt efter insekter fastnar i ett stort hål i öknen. Där träffar han en kvinna. Livet som en evighet i en sandgrop.Otroligt vacker film. Den är ganska lång, men känns aldrig tråkig då stämningen mellan de två huvudkaraktärerna är intensiv hela tiden. Handlingen är väldigt bra berättad och alla problem som entomologen kämpar med framförs riktigt bra. Fotot är väldigt vackert och tillsammans med alla små ljud känns filmen nästan för intensiv ibland, på ett positivt sätt. Jag gillar även idén som är lite annorlunda och hur sanden är ett riktigt stort problem. Detta är nog en utav de bästa filmerna som jag har sett i år än så länge, perfekt film helt enkelt.


Riktigt bra film - med otroligt snygga närbilder.

Film nr 1413, 1414 & 1415

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Jersey Girl, The Fear & Cry wolf

Film nr 1413, 1414 & 1415

Missa inte min kortfilm Anya!

Hej alla läsare!♥

Ni har väl inte missat att se min kortfilm Anya?

Om ni inte har sett så se den och dela med er av den!

Film nr 1403 - 1412

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag dekalogfilmerna utav Kieslowski

Film nr 1403 - 1412

Film nr 1399, 1400, 1401 & 1402

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag My wife is a gangster, Samurai assassin, Lady snowblood II & Jacky Brown

Film nr 1399, 1400, 1401 & 1402

Damage

Hej alla läsare!♥

''Jeremy Irons och Juliette Binoche gör riktigt bra rollprestationer.''


Damage: Begär handlar om en medelålders brittisk politiker som riskerar sin karriär och sitt äktenskap med att inleda ett förhållande med sin sons flickvän.
Jeremy Irons och Juliette Binoche gör riktigt bra rollprestationer. Jag tycker att kemin mellan de två karaktärerna funkar och jag känner deras längtan till varandra. Första halvan utav filmen är väldigt spännande, men sen händer något i mitten som gör att den blir lite tråkig och det fick mig att tappa fokus en del. Den tar igen sig i slutet med att överraska mig totalt, vilket fick mig intresserad igen. Det som även gjorde att filmen inte får mer än en trea är att jag aldrig riktigt kände att oj snart kommer någon komma på dem pressen, utan den känslan kom väldigt sent in i filmen.

Film Film Film, Tomas, vänner & shootfighting!

Hej alla läsare!♥

Jag har hunnit med väldigt mycket den här veckan.

I onsdags spelade jag in min kortfilm Anya och i torsdags klippte jag klart den så att ni kunde se den på fredagen. På fredagkväll var jag på studentmottagning där jag åt väldigt god mat och när jag kom hem skrev jag en del och kollade på filmer. Igår var jag och Tomas på min MMA-klubb och kollade på shootfightingmatcher där flera utav våra egna sthlm shoot fighters vann. På kvällen åkte jag till Angelica och Jacob, vi spelade settlers, besvarade frågor på datorn och kollade på ett avsnitt av biggest loser season 13. Idag ska jag skriva massor, åka till pappas grav och sen kolla på mycket filmer. Ska nog även fota lite och fixa i mitt filmrum. Känns väldigt skönt med sommarlov! Jag längtar tills den kommande veckan.
Jag är glad efter en inspelning.
Mamma var också glad.

Rabid dogs aka Kidnapped

Hej alla läsare!♥

''Jag tyckte inte alls att den var särskilt rå, trodde att jag skulle få se något mycket värre.''Rabid dogs: Tre män flyr från ett rån med polisen hack i häl. De överger sin flyktbil och tar ett par och deras sjuka unge i en annan bil som gisslan. Rånarna förnedrar sina offer både fysiskt och psykiskt. Klaustrofobisk och bitvis rå film med ett intressant slut.


Börjar spännande och bra, gillar framförallt musiken som spelas medan texterna flyter förbi, som verkligen sätter tonen för filmen. Den börjar lite blodigt och alla karaktärer är inne i special world ganska snabbt då de kidnappar ett par och alla åker iväg i en bil. Bildelen är väldigt lång, nästan lite för lång och dialogen i bilen är inte alltid så intressant och på vissa ställen tappar den spänningen.  Jag gillade definitivt det oväntade slutet och filmen är snygg på ganska många ställen speciellt på fältet. Jag tyckte inte alls att den var särskilt rå, trodde att jag skulle få se något mycket värre.
Rabid dogs - inte lika rå som man har hört att den ska vara.

Anya - Premiär

Hej alla läsare!♥

Nu kan ni se hela min kortfilm Anya!!

Se den, dela med er av den och om ni känner för det får ni gärna skriva om den, jag vill såklart att så många som möjligt ska se min film. Filmens tema är sorg och den är lite mer utav en abstrakt film, man får dra sina egna slutsatser.

RSS 2.0