Annonser från BloggPartner

Chernobyl diaries

Hej alla läsare!

''Den kunde ha varit  mer blodig och äcklig, men jag gillade miljöerna väldigt mycket.''


Chernobyl diaries: Sex turister på resa i Ryssland bestämmer sig för att göra någonting utanför ramarna. De bokar därför en "extrem" guide som tar med dem till staden Pripyat där arbetarna på Tjernobyl bodde, men som varit övergiven sedan katastrofen 1986. Efter en kort rundtur blir de strandade när deras bil vägrar starta och när mörkret kommer upptäcker de att staden inte på något sätt är övergiven.

Den är ganska långsam i början och bygger upp en stämning som varar igenom hela filmen. Jag blev inte alls irriterad på ungdomarna. Man fick se en del utav varelserna som fanns på platsen, men man fick se dem precis lagom mycket. Den kunde ha varit  mer blodig och äcklig, men jag gillade miljöerna väldigt mycket. Från början kändes det väldigt ensamt och tomt och sen väldigt instängt och litet när ungdomarna försökte fly.

Slutet är något som gjorde mig förvirra, å ena sidan gillade jag slutet, å andra sidan gjorde jag inte det. Jag gillade en del utav slutet och just den allra sista sekunden gjorde jag inte det. Jag tycker att dem borde ha slutat ungefär 10-15 sekunder tidigare. Ser ni filmen kommer ni nog förstå vad jag menar. Jag gillade Chernobyl diaries och fann den spännande igenom hela filmen.
300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0