Annonser från BloggPartner

Snart dags för Halloween

Hej alla läsare!♥
 

Nu är det snart dags för Halloween.

 
Jag har köpt två pumpor, en till mig och en till min älskling, som vi ska fixa till riktigt snyggt. Förra året gjorde jag en Human Centipede pumpa, men i år blir det något annat. Jag har kollat på många skräckfilmer den här månaden och på måndag ska jag gå på förhandsvinsingen av filmen You're Next som jag har längtat efter att få se i flera månader. Mina carvingskills är inte så väl utvecklade, men någonting ska jag hitta på. 
 
 
 
 
 
Brukar ni köpa pumpor och göra carvings? 
 
 

Deadly Friend

Hej alla läsare!♥

Deadly Friend: Paul är ett nyinflyttat barn med roboten BB som vän och beskyddare. Han lär känna grannflickan Samantha, som bor med sin våldsamme pappa. Pappan knuffar Samantha ut för en trappa vilket leder till hennes död. I ett försök att rädda Samantha ersätter Paul hennes hjärna med BB:s "robothjärna.

 
 
Deadly Friend innehåller den mest kreativa och coolaste scenen som involverar en basketboll, det var faktiskt ett skäl till varför jag ville se denna film. Jag såg en bit av basketbollsscenen och jag var genast fast, var tvungen att se filmen. Hur jag kan ha missat Deadly Friend innan idag vet jag inte. Relationen mellan karaktärerna är väldigt fin och det är en mysig 80-tals skräckis med en duktig Kirsty Swanson. Roboten i filmen är gullig och jag gillar att filmen blir mörkare och mörkare. Jag gillar Wes Craven och tycker att han är en duktig regissör, men han har definitivt gjort bättre filmer, men Deadly Friend är fortfarande en mysig 80-tals skräckis som ibland kan bli lite tråkig. 
 
 
 
 

Snygga posters

Hej alla läsare!♥
 

Några snygga posters av en av mina favoritfilmer The Cabinet of Dr Caligari

 
 
 
 
 
 
 

Vilka filmer ser ni på Halloween?

Hej alla läsare!♥
 

Har ni några filmer ni ser på Halloween? 

 
Jag har som tradition att kolla på Halloween 1978 & The House of the Devil. Om ni har några filmer ni alltid ser på Halloween så motivera gärna varför ni har valt just dom filmerna. 
 
 
 
 

Halloween 1978 - Bästa scenerna

Hej alla läsare!♥
 

Halloween 1978 är en av mina favoritskräckfilmer

Inledningen är klassisk och riktigt bra filmad. Avslöjandet är perfekt utfört. Dessa scener är bara några av mina favoriter från filmen som är riktigt bra. Jag ser alltid denna film varje år på Halloween.  
 
 
 
 

Man in the Forest on VOD

Hej alla läsare!♥
 

Ni kommer kunna se Man in the Forest som VOD. 

 

Hell Baby

Hej alla läsare!♥
 

''Många scener är roliga och slutscenerna innehåller en del blod och gore.''

 
 
Hell Baby: Ett förväntansfullt par flyttar in i det mest hemsökta huset i New Orleans - ett hus med en demonisk förbannelse.
 
 
 
Jag hade inga förväntingar alls när jag såg Hell Baby, jag trodde att den skulle var skitdålig, men det var den inte alls. Denna skräckkomedi leverar både skräck och komedi med Leslie Bibb i huvudrollen. Replikerna är roliga och karaktärerna är intressanta. Många scener är roliga och slutscenerna innehåller en del blod och gore. Djävulsbabyn är bra gjort och filmen är underhållande och får en stark trea. 
 
 
 

Donera pengar till Anya och Bloody Rare

Hej alla läsare!♥
 

Jag har två nya kampanjer på gång och båda är indieskräckfilmer som man kan donera pengar till.

 
Var med och hjälp oss att ta fram mer skräckfilmer i Sverige. Om du har ett paypalkonto så kan du donera till Bloody Rare om du inte har det så kan du donera till Anya. Jag gjorde en kortfilm Anya och nu ska jag göra en prequel till den som kommer fokusera ännu mer på skräck. Bloody Rare kommer vara en film som innehåller 5 kortfilmer som alla kommer fokusera på temat hämnd. Min kortfilm i Bloody Rare kommer vara en konstig Rape/Revenge film. Om ni har några kronor över så tycker jag att ni ska donera, minimumbeloppet är en dollar och för det priset får man en liten ''perk'' som en shoutout on twitter och donerar man ännu mer får man posters, förhandsvisningar osv. 
 
Donera pengar till Bloody Rare
 
Här är en teaser för Bloody Rare
 
 
 
Donera pengar till Anya 
 
 
 

Nosferatu 1922 - Sista scenen

Hej alla läsare!♥
 

I helgen såg jag om Nosferatu 1922, som är en av mina favoritfilmer.

 
Det jag gillar mest med den är det vackra och kraftfulla slutet.
 
 
 Max Schreck gestaltar Count Orlock perfekt och denna tyska expressionistiska filmen är fylld med vackra och skräckfyllda bilder. 
 
 
 Mycket vacker och bra skräckfilm, se den så fort ni får chansen.
 

Nattligt tänkande

Hej alla läsare!♥
 
Jag sitter ofta uppe sent på nätterna, kollar på någon film och bara tänker massor, jag gillar både att tänka mycket på nätterna, men det finns mycket med tänkandet som jag inte heller gillar. Inatt är en sådan natt då jag inte gillar mina tankar, dom får mig bara att bli ledsen och känna mig väldigt ensam, för man kan inte fly från sina tankar när man är inlåst med dom i sitt eget huvud. Vi får se om det kommer bli mer positiva tankar imorgon, nu ska jag fortsätta titta på någon film för jag pallar inte att sova, FUCK. 
 
 
 
 
 

The Conjuring

Hej alla läsare!♥
 

''Det som gjorde att den ändå var lite creepy var att den var baserad på en sann historia''

 
The Conjuring: Ed och Lorraine Warren är berömda utredare av paranormala fenomen. De blir ombedda att hjälpa en familj som blir terroriserade av en okänd kraft i deras hus på landsbygden.
 
 
 
Efter Insidious var förväntingarna höga inför James Wans The Conjuring, nästan lite för höga. The Conjuring var inte läskig, utan mer en mysig övernaturlig film med ett riktigt snyggt foto. Varje bild var snyggt filmad, men rädd blev jag inte och den var inte lika bra som Insidious. Det som gjorde att den ändå var lite creepy var att den var baserad på en sann historia. Ljudet var bra i filmen, men det var även det som gjorde mig lite besviken för ljudet avslöjade hela tiden när någonting läskigt skulle hända och jag vill gärna bli lite mer överraskad. Jag gillar Ed och Lorraine Warren, deras karaktärer var intressanta och jag ville veta mer om dom hela tiden. Jag är riktigt peppad på att se Insidious 2, men The Conjuring är klart en godkänd övernaturlig skräckfilm som är värd att ses. 
 
 
 

The Hamiltons

Hej alla läsare!♥
 

''Karaktärerna i familjen var inte heller något som kunda hålla kvar min uppmärksamhet.''

 
The Hamiltons: Familjen Hamilton verkar vara en vanlig amerikansk familj, som bor i en liten stad i norra Kalifornien och handskas med alldagliga problem...
 
 
 
Jag var nyfiken på denna indieskräckfilm och hade faktiskt hört en del bra saker om den. Det som mest var konstigt i filmen var att den inte riktigt förklarade saker och ting ordentligt. Den började bra och spännande med ett offer som precis vaknar upp och inte vet vart hon är, men sen blir det ganska tråkigt och skräckscenerna känns inte hemska eller läskiga alls. Karaktärerna i familjen var inte heller något som kunda hålla kvar min uppmärksamhet. 
 
 
 

Teaser för Man in the Forest

Hej alla läsare!♥
 

Nu kan ni se en teaser för våran korta skräckfilm Man in the Forest

 
 

Among Friends

Hej alla läsare!♥
 

''Den här typen av filmer är vad jag kallar för feel-good skräckfilmer, man vet vad man kommer att få, men man gillar åkturen.''

 
Among Friends: En 80-talsinspirerad middag bland vänner förvandlas till en brutal dödsdans när en ur sällskapet bestämt sig för att tvinga fram de andras hemligheter. Hur långt kan någon gå för att få andra att rensa luften och hur mycket är folk villiga att offra för att hålla sina hemligheter dolda? Sitt hår? Sina fingrar? Någon annans liv?
 
 
 
När jag läste att Danielle Harris skulle regissera sin första skräckfilm så var jag tvungen att se den. Idén lät spännande och jag såg verkligen fram emot att se denna film. Strukturen i denna film känns igen från andra skräckfilmer, ett gäng vänner samlas för en fest och det slutar med att vännerna och tittarna får reda på varandras hemligheter, men jag tyckte ändå att Among Friends valde rätt saker att avslöja. Slutet var inte oväntat, men den fungerade bra ändå. Den här typen av filmer är vad jag kallar för feel-good skräckfilmer, man vet vad man kommer att få, men man gillar åkturen. 
 
 
 

Curse of Chucky

Hej alla läsare!♥
 

''Problemet med denna var att det tog väldigt lång tid innan någonting hände i filmen''

 
Curse of Chucky: När ett mystiskt paket levereras till Nicas hus tänker hon inte speciellt mycket på det. Men efter sin mors mystiska död börjar Nica misstänka att det är den talande, rödhåriga dockan hennes systerdotter lekt med som ligger bakom kaoset och blodspillet.
 
 
Efter flera års väntan har det kommit en ny Chuckyfilm. Jag gillade Seed of Chucky väldigt mycket och såg fram emot Curse of Chucky oerhört mycket. Problemet med denna var att det tog väldigt lång tid innan någonting hände i filmen och den uppbyggda stämningen var inte speciellt spännande eller läskig. Chucky ser riktigt grym ut och hans one-liners är fortfarande bra, men allt annat var inte alls särskilt bra tyvärr. Ett speciellt besök av Jennifer Tilly lyfte filmen litegrann, men den är inte tillräckligt spännande eller originell för att få mig lika intresserad som de andra Chuckyfilmerna har fått mig att bli.
 
 
 
 
 

RSS 2.0