Annonser från BloggPartner

Grattis Angelica!

Hej alla läsare!

Idag fyller underbara Angelica 24 år!

På eftermiddagen ska jag hem till Jacob för att fira Angelica och ge henne mina presenter som jag hoppas att hon kommer att gilla. Grattis Angelica ♥

Angelica och Jag

Har visat bilden förut i min blogg, men den är så fin så gör det igen. Bilden är tagen med Angelicas kamera utav Jacob.

Jokern

Hej alla läsare!

Kommer ni ihåg Joker-bilden som jag råkade spilla vatten på? Här är resultatet på hur jag löste problemet.Hur coolt skulle det inte vara att illustrera egna serie-tidningar?

Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Jack Brooks: Monster Slayer

Hej alla läsare!

Ta chansen och vinn Jack Brooks: Monster Slayer


Imorgon avslöjas Bird with the Crystal plumage vinnare och Corpse Bride filmen skickas även iväg imorgon, har varit lite seg den här veckan.

Handling: Som ung vittnade Jack hur familjen dödades av ett monster och har fram tills nu kämpat med skuld och ett okontrollerbart humör. Professorn i skolan, Crowley erbjuder Jack jobb hemma på tomten och där, med ett nedgrävt hjärta som förvandlar professorn till ett monster, börjar den sedvanliga splatterkomiken så sitt frö – och äntligen får Jack någon att rikta sitt humör mot.

Som vanligt behöver ni bara:


* Kommentera jag är med i det här inlägget.
* Det gör inget ifall ni inte har en blogg, allt jag behöver är eran mejladress eller filmtipsetnamn ifall ni har det så att jag kan kontakta er ifall ni vinner.


Läs även andra bloggares åsikter om

Tucker and Dale vs Evil

Hej alla läsare!♥

Denna skräckkomedi lever verkligen upp till sin subgenre.


Tucker and Dale vs Evil: Två hillbillies från landet reser på stugsemester för att dricka öl, fiska lite och ha det skönt. Väl där stöter de ihop med en grupp studenter som misstar killarna för mördare. Fler och fler dör och förvirringen stiger. Studenterna försöker skydda sig mot duon medan de i sin tur tror att ungdomarna ingått någon slags självmordspakt. Det vimlar av fördomar och missförstånd och killarnas stugsemester förvandlas snart till en av de blodigaste och hemskaste som världen har upplevt.

Riktigt, riktigt rolig film! Denna skräckkomedi lever verkligen upp till sin subgenre. Den är rolig samtidigt som den är fylld med blod och kroppsdelar. Jag tycker att huvudrollsinnehavarna gör ett riktigt bra jobb och ungdomarna är inte så irriterande som dem brukar vara. Handlingen är riktigt rolig och jag blev aldrig uttråkad.

Hoppas på att fler såna här filmer görs och att man verkligen satsar på allt det roliga man kan göra utav såna här situationer. En utav mina favoritscener var när en utav ungdomarna hoppade in i woodchipper (har glömt vad det heter på svenska).

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 640, 641, 642, 643, 644 & 645

Hej alla läsare!

Nu visar jag min Godzilla Collection box som innehåller Godzilla original, Return of Godzilla, Godzilla vs Mothra, Godzilla vs Biolante, Godzilla vs King Ghidora och Godzilla vs Destoroyah


Film nr 640, 641, 642, 643, 644 & 645

Läs även andra bloggares åsikter om

1 år sedan vi träffades

Hej alla läsare!

Idag firar jag och Tomas att det precis är ett år sedan jag och han träffades den 28 juni.Den 30 juni har vi även en till sak att fira nämligen att vi då hade sex med varandra för första gången. Vi ska fira det med ett besök på Gröna Lund idag och det kommer bli väldigt kul. Uppdaterar bloggen när jag kommer och svarar på kommentarerna då ;)


Dyraste filmen ni har köpt?

Hej alla läsare!

Vilken är den dyraste filmen ni har köpt?Jag menar inte hela boxar, utan bara en enskild film. Min dyraste är min specialutgåva utav Evil Dead. Jag brukar inte köpa dyra filmer, utan väntar tills det är rea eller hittar riktigt bra priser på olika ställen, men några få gånger har jag unnat mig lite dyrare filmer. Den här utgåvan var definitivt värd 350 spänn.


Vatten och en teckning

Hej alla läsare!

När man spiller vatten på en halvfärdig teckning...

Men jag ska försöka göra något utav teckningen ändå.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 637, 638 & 639

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Equilibrium, The Faculty & I,RobotFilm nr 637, 638 & 639

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Skolgångens effekter

Hej alla läsare!♥

''det kom till den punkten att jag tyckte att det var både fysiskt och psykiskt jobbigt att ens säga ett ord''


Om jag ska börja skriva om min hur det var när jag gick i skolan så börjar jag vid fjärde klass eftersom att jag inte kommer ihåg så mycket från 1-3. Jag gillade inte fjärde klass så mycket alls, dels för att min pappa dog då dels för att jag upptäckte hur hatiska tjejer kunde vara. Efter att min pappa dog ville jag helst inte prata med någon och höll mig för mig själv och då var det två tjejer som utnyttjade min instängdhet. Dem började ignorera mig ifall vi skulle göra uppgifter tillsammans och kalla mig för saker ifall jag gick förbi dem i hallen, jag har ingen aning just varför dem bara gjorde det mot mig, var dem avundsjuka för att jag var smalare eller fick bättre betyg? Jag tog faktiskt inte åt mig så mycket eftersom att jag hade annat att tänka på i samband med pappas död, annars skulle jag nog ha varit mer förstörd än jag är.

Efter fyran bytte jag skola inte pga mobbningen utav för att den andra skolan låg närmare och där gick jag från femte till nionde klassen. Där var det ganska lugnt, jag hade tre eller fyra nära kompisar, men var i princip vän med alla och sa hej till allihopa och trivdes att gå där. Jag ville faktiskt inte sluta skolan när avslutningen i nian kom för jag tyckte att gymnasiet verkade läskigt och jag var orolig för att min instängdhet skulle resultera i noll kompisar.

Den stora dagen kom, första dagen på gymnasiet. Jag tog mig mod, gick fram till en tjej och hälsade faktiskt. Jag lyckades få en hel del vänner och det var även då jag träffade min bästa tjejkompis och killkompis Sofia och Jacob. Tyvärr fanns det en hel del idioter i skolan precis som det finns på alla skolor som bara skrek emo efter mig och kollade snett på mig och mina andra vänner som satt i emotrappan i skolan. Såna incidenter gjorde att jag stängde in mig ännu mer och hade svårt för att ens prata på gemensamma uppgifter i skolan och det kom till den punkten att jag tyckte att det var både fysiskt och psykiskt jobbigt att ens säga ett ord när lärarna ställde frågor och liknande.

Tyvärr har just det här muntliga levt med mig och jag har väldigt svårt att uttrycka mig muntligt, inte bara om svåra ämnen utan om nästan vad som helst. Det kan verka som att jag kanske är blyg och tyst när jag inte säger så mycket, inte ens till mina närmaste kompisar, men just då pågår en kamp i mitt huvud som låter såhär: Ska jag säga det? Nej hon kommer säkert inte bry sig eller skratta åt mig, nej jag kanske kan säga något annat? Men vad? Nej det kommer låta dumt också och därför kan jag vara tyst i flera minuter innan jag ens säger ett ord. Specielt jobbigast är det när jag träffar nya människor jag kan vara helt tyst under hela tiden då man träffas och då tänker jag bara att alla nog skulle trivas bättre utan mig och det kan bli så jobbigt att jag beslutar mig för att bara gå hem trots att alla sitter kvar. 


Läs även andra bloggares åsikter om

Legender från övärlden

Hej alla läsare!

''Det bästa utav filmen är den sista halvtimman som verkligen lyfter filmen''Legender från övärlden: Att en drake söker sig in i människornas värld är ett tecken på att balansen mellan världar är i rubbning. Trollkarlen Ged, som är ute för att finna ursprunget till denna obalans råkar stöta på den unga prinsen Arren, som i sin tur är på flykt från sitt land och jagas av mörkrets skepnader. Berättelsen är baserad på, i huvudsak, den tredje boken i Ursula K. Le Guins serie om Övärlden.

Anslaget var riktigt snyggt då man får se två drakar och jag gillar stilen på den här filmen. Jag tycker alltid att dem flesta animéfilmer som innehåller drakar är väldigt mysiga och snygga. Det är inte så mycket action i filmen och den är lite långsam ibland, men historien väger upp för det tycker jag. Historien är ganska enkel, en saga helt enkelt, men jag gillar den ändå. Det bästa utav filmen är den sista halvtimman som verkligen lyfter filmen och de sista 10-15 minuterna är galet snygga. Jag gillar filmer från Studio Ghibli och denna rekommenderar jag verkligen.Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 634, 635 & 636

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Irreversiblé, The Abyss & Brazil

 Film nr 634, 635 & 636

Svarar på alla kommentarer när jag kommer hem från Angelica imorgon och glöm inte att svara på mina nya fråga i frågerutan i vänster spalt ;)

Läs även andra bloggares åsikter om

Hanna

Hej alla läsare!♥

''Jag tycker även filmen tappar fokus på vart den egentligen vill gå''Hanna: En tonårig flicka har uppfostrats av sin far att bli den perfekta mordmaskinen. Efter ett liv i finska vildmarken låter hon sig fångas av den hänsynslösa underrättelsetjänst som jagar fadern. Allt i ett försök att komma åt den agent som mördade hennes mor.

Filmen börjar otroligt bra och är rätt intensiv de första 20 minuterna och jag blev helt indragen i filmen. Efter den härliga inledningen och scenerna när hon är i förhörsrummet så svalnar det ner ordentligt och blir faktiskt nästan lite tråkigt. Jag tycker även filmen tappar fokus på vart den egentligen vill gå för det känns som att den spretar åt alla håll.

Vissa utav karaktärerna kändes bara tråkiga. När filmen sedan tog fart igen blev den omedlebart bra, men det är synd att den var så ojämn. Slutet var snyggt, fartfyllt och bra, men om mittendelen hade varit lite mer intressant och ifall filmen  inte hade varit så spretig hade filmen fått en svag fyra, men nu får den en trea.

Personliga inlägg

Hej alla läsare!♥

Personligt, vad vill du veta om mig?

 


Jag har sett att några utav er har kryssat för fler personliga inlägg i min frågeruta och jag har ibland svårt att komma på vad jag ska skriva för personliga inlägg. Därför vill jag gärna att ni ger mig tips på olika ämnen som ni vill att jag ska skriva om och som ni vill veta mer om. Jag kan inte svara på exakt vad som helst, men jag ska försöka. Bara att kommentera så många ämnen ni vill eller om ni vill vara mer specifika med frågor så går det bra.


Tävling: Corpse Bride

Hej alla läsare!♥

Vinnaren utav Corpse Bride tävlingen blev Micke, Grattis!

 


Rödskägg

Hej alla läsare!

''Den här filmen är ungefär 3 timmar lång, men den känns kortare och lyckas hålla sig intressant hela tiden.''Rödskägg: En hård, men omtänksam läkare på en fattigklinik på landsbygden tar sig an en läkarkandidat för att få honom att engagera sig för de sämre lottade i samhället. Läkarkandidaten vill inte jobba kvar där och gör allt för att få sparken. Han dricker på jobbet, vägrar att bära den obligatoriska uniformen och går in till det förbjudna området.

Ännu en bra film utav Akira Kurosawa. Jag gillar både hans svart-vita och hans färgade filmer. Den här filmen är ungefär 3 timmar lång, men den känns kortare och lyckas hålla sig intressant hela tiden. Karaktärerna är väldigt bra framställda och fotot är väldigt snyggt och bra komponerat som vanligt.

Min favoritscen är en scen där läkaren träffar kvinnan som finns i det förbjudna området för första gången och intensiteten i den scenen är sjukt bra. Historien som kvinnan berättar blir alltmer skrämmande och man känner på sig att något kommer att hända. Jag längtar efter att skaffa fler Kurosawa filmer och jag hoppas att ni också vill se hans filmer.

Läs även andra bloggares åsikter om

Vilka filmer vill ni vinna?

cHej alla läsare!

Ge tips på vilka filmer ni väldigt gärna skulle vilja vinna.Bara att kommentera vilka filmer som helst och det gör inget om någon annan redan har kommenterat samma filmer då ser jag vilka som ni helst vill vinna. Hittills har dessa filmer lottats ut till mina läsare:

Glöm inte att svara på mina nya fråga i frågelådan i vänster spalt ;)


Läs även andra bloggares åsikter om

The Butcher 2007

hej alla läsare!

''Gillar man filmer som Red room, Grotesque, Penance och liknande så kan man nog gilla den här, men annars så kommer man nog hata den från vad jag har läst.''Har läst runt på en del amerikanska filmbloggar om filmen The Butcher. Eftersom att den är svår att få tag på och väldigt dyr på de få ställena den finns på så ville jag hitta så mycket information om den som möjligt. Det är en Torture Porn film av det sjukaste slaget verkar det som och man ska absolut inte förvänta sig någon mening med filmen utan här har dem koncentrerat sig på gore-effekterna. Den riktar sig till hardcore gorefans och nog inga andra.

Gillar man filmer som Red room, Grotesque, Penance och liknande så kan man nog gilla den här, men annars så kommer man nog hata den från vad jag har läst. Det alla verkar vara överrens om är hur realistiska alla effekter är och det bådar gott. Jag vill se den, men vill inte köpa den ifall jag inte kommer gilla den alls. Om jag hittar den riktigt billigt någonstans kanske jag ger den en chans, men om ni har sett den så får ni gärna diskutera era tankar kring filmen.

Handling: En grupp personer vaknar upp - nerblodade och fastbundna - i ett ruttnande slakthus. På plats finns också ett filmteam som arrangerat detta våldsamma verk och som planerar att sälja videor av tortyren till utländsk publik.


Glöm inte att svara på min nya fråga i frågerutan som finns i vänster spalt! ;)

Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Bird with the crystal plumage

Hej alla läsare!

Ta chansen och vinn Bird with the Crystal plumage på dvd.Onsdagar är som vanligt tävlingsdagar. Jag har dragit vinnaren utav Corpse Bride tävlingen och vinnaren publiceras imorgon. Mumien filmen är också ivägskickad, så allting är precis som det ska ;) Nu kan ni vinna Dario Argentos film Bird with the Crystal plumage.

Handling: En ung man blir en kväll vittne till vad som synes vara ett mord i ett konstgalleri. Inlåst i lokalens glastäckta entré, tvingas han bli vittne till dådet. Som enda vittne blir han själv föremål för utredning, och snart riskerar han att bli såväl anklagad som nästa offer.

Det enda ni behöver göra är:


*Kommentera jag är med
*Gör inget ifall ni inte har en blogg det enda jag behöver är era mejladress för kontakt senare ifall ni vinner

Läs även andra bloggares åsikter om

Father Ted

Hej alla läsare!

Måste tipsa om en utav mina favoritserier Father Ted.Father Ted handlar om tre präster som bor tillsammans, Father Ted (Dermot Morgan), Father Dougal (Ardal O'Hanlon)  & Father Jack  (Frank Kelly) och Mrs Doyle (Pauline McLynn) bor också där. Father Dougle är lite trög och Father Jack är alkoholist och svär hela tiden. Humorn i serien är så rolig och jag skrattar nästan hela tiden. orden Feck, Arse och Drink hörs hela tiden och Father Ted försätterr sig själv i otroligt roliga situationer.

Det finns tre säsonger utav Father Ted tyvärr dog skådespelaren som spelade Father Ted efter att tredje säsongen var klar och fler säsonger kunde inte göras. Jag har alla tre på dvd och spenderade min helg med Tomas genom att kolla på nästan alla avsnitt.


Min utgåva utav serien:Läs även andra bloggares åsikter om

Sarah ♥ sina filmer

Hej alla läsare!

Jag bara älskar min filmsamling.

Jag måste snart köpa en tredje hylla för att få plats med min filmer. Har nu över 1100 filmer och fler filmer är påväg hem till mig. Om någon vill så får ni gärna skicka in bilder på era filmsamlingar eller bilder med er och era filmer till placebohoe@live.se så kan jag fixa ihop ett speciellt inlägg utav bilderna.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 631, 632 & 633

Hej alla läsare!

Nu visar jag Samurai Princess, Shutter original & MalefiqueFilm nr 631, 632 & 633

Läs även andra bloggares åsikter om

Klubbmästerskap 18/11 Sthlm Shoot

Hej alla läsare!

''jag vann faktiskt ett pris filmen Jens Pulver - Driven för att jag hade gjort dagens giljotin och jag blev hur glad som helst.''Jag berättade tidigare i veckan att det skulle vara Klubbmästerskap i min klubb nu i helgen och jag bestämde mig för att delta. Det började med att det fanns tre olika viktklasser, -65, -76 och 84+ och jag hamnade ju i -65 och på invägningen vägde jag 61 kg. Det var bara jag och en till tjej så vi slogs ihop med killarna vilket var helt okej, annars skulle vi bara ha mött varandra och vi båda ville ha lite fler matcher. Alla fick gå tre matcher var och man vann genom att få någon annan att ge upp eller på poäng efter matchen. Jag hade som sagt tre matcher och den första var mot Sanna som vann på poäng efter fem intensiva minuter. Efter den matchen mötte jag Arnold och jag vann med en giljotin efter 20 sekunder ungefär. Den tredje matchen mötte jag Dennis det blev en intensiv match, men efter matchen var klar vann Dennis på poäng, men ingen submittade mig och det är jag glad för.

Efter att alla hade kört sina matcher var det dags för att finalerna i varje viktklass, de två bästa från varje viktklass fick mötas och från -65 var det Ioni mot Samuel, från -76 var det Kristofer mot Jonathan och från 84+ var det Gustav mot Ivar. Det fanns även tre andra  priser man kunde få och jag vann faktiskt ett pris filmen Jens Pulver - Driven för att jag hade gjort dagens giljotin och jag blev hur glad som helst. Vinnarna blev Ioni -65, Jonathan -76 och Ivar 84+. Det var riktigt kul att ha varit med och tittat på detta Klubbmästerskap.

Jag gjorde någon konstig min haha

Fight 1 Sanna vs Sarah Giercksky

Fight 2 Arnold vs Sarah Giercksky

Fight 3 Dennis vs Sarah Giercksky

 


The Machinist

Hej alla läsare!

''Ju längre filmen gick desto mer insatt blev man i allting och på vissa ställen kändes den lite smått obehaglig.''The Machinist: The Machinist är historien om Trevor Reznik, en svarvmaskinist som håller på att dö av sömnlöshet. I en verkstad är den sortens sysselsättning farlig nog under normala förhållanden; men ändå tar Trevor riskerna av utmattningen. Trevor har förlorat förmågan att somna. Detta är ingen vanlig sömnlöshet...

Jag gillade fotot grymt mycket i filmen, de gråa nyanserna var riktigt snygga. Christian Bale gör en riktigt bra roll och jag tycker att de flesta karaktärer som är presenterade i filmen är intressanta. Starkt jobbat av Bale att ha gått ner så mycket som han gjorde inför den här rollen. Jag följde handlingen och blev aldrig uttråkad. Ju längre filmen gick desto mer insatt blev man i allting och på vissa ställen kändes den lite smått obehaglig. Är man trött så ska man nog inte se den här filmen, men jag gillade slutet och därför får filmen en fyra.Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 628, 629 & 630

Hej alla läsare!

Nu visar jag Phone, R-Point & Re-CycleFilm nr 628, 629 & 630

Läs även andra bloggares åsikter om

Mitt rosa hår

Hej alla läsare!♥

 

Jag saknar tiden då jag hade rosa hår.

 

Tyvärr var det ganska jobbigt att sköta och färga håret hela tiden så jag gav upp det efter några månader. Under tiden då jag hade mitt rosa hår såg jag ut som en manga-figur och det fick jag höra hela tiden. Hade jämt små kjolar, rosetter i håret och höga klackar. Jag är redan känd som ''rosa'' i min träningsklubb då mina träningskläder är helt rosa, så varför inte färga håret rosa igen haha och göra min look helt komplett?

Läs även andra bloggares åsikter om

Batman Beyond: The Return of the Joker

Hej alla läsare!

''Tillbakablicksscenen är sjukt snygg, lite smått obehaglig och jag ville bara se mer.''Batman Beyond: Det är ingen lek när den största skurken av dem alla återkommer för att hota Batman, Bruce Wayne och hela Gotham. Den hala, och till synes odödliga Jokern är tillbaka och han åstadkommer som vanligt fullständig förödelse där han drar fram. Den nya Batman, Terry McCinnis, försöker komma åt Jokerns hemlighet: Vad hände egentligen natten då Bruce slogs mot Jokern för sista gången? När Bruce Wayne nästan dödas av en av Jokerns attacker bestämmer sig den nya Batman för att avlägga ett löfte till sin mentor: Att få bort Jokern för all framtid. Gör dig redo för ett oförglömligt action äventyr med otroliga avslöjanden i Batman in i framtiden: Jokerns återkomst.

Jag gillade den mörka stilen i filmen, som verkligen tilltalar mig som gillar mörkare sidor utav saker och den nya dräkten. Tillbakablicksscenen i Arkham är sjukt snygg, lite smått obehaglig och jag ville bara se mer. Jokern har alltid varit en utav favoritkaraktärerna i Batmanfilmerna och därför gillar jag den här extra mycket. Jokern är alltid galen med sitt onda skratt. Batman är även min favorithjälte och jag gillar verkligen dessa tecknade långfilmer.Läs även andra bloggares åsikter om

Topp 5 lista: Christian Slater

Hej alla läsare!

Nu kör jag en topp 5 lista med min favoritskådespelare Christian Slater.1. Heathers - Riktigt underbar svartkomedi.2. Very bad things
3. Skate or die aka Gleaming the Cube4. True Romance5. En Vampyrs bekännelse


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 625, 626 & 627

Hej alla läsare!

Nu visar jag MPD Psycho, Memento Mori & Sympathy for Mr Vengeance

Film nr 625, 626 & 627
Läs även andra bloggares åsikter om

Svenska grapplingligan del 2

Hej alla läsare!

Dags att visa lite bilder från min tävling i Svenska Grapplingligan den 11/6Lite förhäng innan allting drog igång.

Sedan var det dags för uppvärmning...

Lite bus med Cornelia, David vs Goliat ;)

Fight 1 mellan Elsa och mig, ser ut som att jag gråter på andra bilden, fast det gör jag inte.

Fight 3 mellan mig och Hanna

Läs även andra bloggares åsikter om

Ni är speciella

Hej alla läsare!

Jag hoppas att ni alla inser hur speciella ni är.
Jag har varit riktigt ensam, trots att det har varit fullt med människor i ett rum så har jag känt mig helt själv i flera år. Jag har ofta känt mig utanför på grund av mitt filmintresse och för att jag har känt att jag inte har kommit någonvart med min filmdröm. Personer har tryckt ner mig och stampat på mina drömmar. Det har känts som att ingen har förstått mig och bara sett mig som en blyg tjej som inte vill prata, men egentligen så är det bara en mur jag har haft uppe och att alla känslor jag har haft har jag stängt inne. Om ni känner likadant så kan jag säga att jag mår mycket bättre nu och känner mig inte lika ensam längre. Jag omger mig med människor som uppskattar mig för den jag är och som bara vill mig väl istället för att trycka ner mig.

Det finns människor därute som uppskattar er och kommer att uppskatta er, det finns människor som vill er väl. Ingenting är helt hopplöst, även om det kan kännas så. Jag hoppas att ni alla inser hur speciella ni är och att ni aldrig ger upp era drömmar, oavsett vad andra säger. Stå på er trots att det kan kännas tungt och jobbigt, men ni är själva värda att kämpas för och jag hoppas att ni alla orkar kämpa för er själva. Ingen annan människa har rätt att knäcka och trycka ner er bara för att dem inte förstår er. Det är inte bara mina läsare som är speciella utan alla där ute som kämpar med sånt här varje dag och mitt hjärta går ut till alla.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 622, 623 & 624

Hej alla läsare!

Nu visar jag Infection, Kitaro & Kung Fu HustleFilm nr 622, 623 & 624

Läs även andra bloggares åsikter om

Jens Pulver - Driven

Hej alla läsare!

''Det är inte alls mycket fighting i filmen, utan fokus ligger på berättandet.''Jens Pulver - Driven: Filmen följer den kända mma-fightern Jens Pulver i sina förberedelser inför vad som kan bli hans sista match. Jens berättar också om sin jobbiga uppväxt och varför han tävlar.

Den här dokumentären var inte alls vad jag förväntade mig, den var ganska deprimerande och Jens Pulver berättade mycket om sin svåra barndom med en misshandlande pappa. Jag började själv tänka på min pappa och på att jag iaf hade en lycklig barndom med honom tills han dog, men att han aldrig kommer få se vad jag har åstadkommit och vad jag kommer göra i livet, vilket gjorde otroligt ont i hjärtat.

Jens berättade också om att Wrestling räddade hans liv och jag känner samma sak om MMA. MMA räddade min mentala häsla och den syn jag hade på min kropp. hade jag inte börjat med MMA så vet jag inte hur jag hade mått nu. Dokumentären berörde mig väldigt mycket och man får även träffa på hans fru och son. Jag rekommenderar den här till alla oavsett om man är intresserad utav MMA eller inte, så är det en berörande dokumentär. Det är inte alls mycket fighting i filmen, utan fokus ligger på berättandet.

Läs även andra bloggares åsikter om

Förhandsbokning: Hobo with a Shotgun

Hej alla läsare!

Jag har förhandsbokat Hobo with a shotgun på blu-ray, den släpps 1 Augusti.

Tävling: Corpse Bride

Hej alla läsare!

Ta chansen och var med om att kunna vinna Corpse Bride på dvd.Handling: Filmen bygger på en rysk folksaga från 1800-talet och handlar om en ung förälskad man, Victor, som av misstag friar till ett lik i brudklänning, som väntat på att sin sedan länge försvunna älskare ska återvända. Victor hamnar i underjorden medan hans riktiga brud, Victoria väntar där ovan.

Regler för att vara med:

* Kommentera jag är med i det här inlägget
* Det gör inget om man inte har en blogg allt jag behöver är en mejladress för att kunna kontakta er senare ifall ni vinner.


Läs även andra bloggares åsikter om

SubDVD stänger sin nätbutik

Hej alla läsare!

SubDVD stänger sin nätbutik, men det kommer fortfarande att gå att handla där i två veckor till.SubDVD har bestämt sig för att stänga sin nätbutik den 30 juni, men i två veckor framåt kan man fortfarande beställa filmer. Kika in där och gör en sista beställning, jag har två filmer som jag har beställt. Dem har dessutom 30 % rea på väldigt mycket på nätbuitken, så kolla in nu innan det är försent. Butiken i Stockholm kommer fortfarande att finnas kvar.

Jag har beställt Mountain of the cannibal god & Boogie Nights som jag snart kommer att hämta ut från butiken i Stockholm.

 

Läs även andra bloggares åsikter om

Placebohoes vecka

Hej alla läsare!

Det verkar som att en hel del utav mina läsare vill se fler bilder på mig och det kommer det att bli i fortsättningen + så som det alltid har varit med mycket film ;)Vad väntar mig den här veckan? På onsdag ska jag och min klubb Sthlm Shoot gå på bio tillsammans och se Jens Pulver - Driven och efter det tror jag att det blir någon slags fest. På torsdag och fredag är det träning som vanligt. På lördag däremot är det KM, klubbmästerskap, men jag vet fortfarande inte ifall jag ska vara med. På kvällen ska jag nog mysa med min älskling. Jag ska även klämma in några filmer att se på och hoppas på att få hem flera filmer som jag har beställt. har beställt en väldigt snygg utgåva utav Forbidden planet & Planet of the apes original.

Läs även andra bloggares åsikter om

Mumien vinnaren

Hej alla läsare!

Vinnaren utav Mumien - drakkejsarens grav blev Henrik, grattis!

Imorgon börjar nästa tävling, så glöm inte att vara med då. Man får vara med hur många gånger man vill oavsett om man har vunnit tidigare eller inte.Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 619, 620 & 621

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Grudge original, The Grudge 2 original & HeroFilm nr 619, 620 & 621

Läs även andra bloggares åsikter om

Willy Wonka and the chocolate factory 1971

Hej alla läsare!

''Jag sveptes med i stämningen och ville inte att den skulle ta slut.''Willy Wonka and the chocolate factory: Fem barn får chansen att se magin som skapar den fantastiska chokladen på Willy Wonkas chokladfabrik. Efter Roald Dahls roman. OBS! Icke att förväxla med Tim Burtons filmatisering av samma roman från 2005.

Väldigt mysig film och Gene Wilder passar väldigt bra som Willy Wonka, men jag gillar Tim Burtons lite bättre mest på grund utav färgerna. I den här är dem inte lika ögonfångande som i den nya, men det kan jag förstå. Låtarna var bra och fastnade direkt. Jag sveptes med i stämningen och ville inte att den skulle ta slut.

Jag hade sett Tim Burtons film innan och visste hur filmen skulle vara strukturerad och den var som jag trodde. Effekterna är roliga att titta på och det är kul att se hur dem har gjort allting i den här filmen och det mesta imponerade på mig. Har inte sett en enda dålig film med Gene Wilder hittills.Läs även andra bloggares åsikter om

The Laughing man

Hej alla läsare!

En film som jag så gärna vill ha i min filmsamling är The Laughing ManDen finns i SubDvD affären och så fort jag har pengar ska jag köpa den. Snart dags att besöka affären igen och hitta lite mysiga filmer att titta på. Det var ett tag sedan jag såg filmen och den är väldigt bra, recensionen finns någonstans på min blogg.Läs även andra bloggares åsikter om

Return to horror high

Hej alla läsare!

''Det fanns en till scen som jag gillade riktigt mycket och det var obduktionscenen''Return to horror high: För några år sedan härjade en mystisk seriemördare på Crippen High School. Mördaren åkte aldrig fast. Ett filmbolag, Cosmic Pictures, bestämmer sig för att göra en film om detta - på plats, i den stängda skolan. När filmteamet försvinner en efter en verkar det som om historien upprepar sig.

Den började bra och fick mig väldigt intresserad. Stämningen var precis rätt och jag kände att detta skulle bli en bra slasher, men efter den fina inledningen med polisen, så blir den sämre. Den blir ganska tråkig och mördaren har på sig gula diskhandskar vilket känns fel på något sätt. Det fanns en till scen som jag gillade riktigt mycket och det var obduktionscenen, musiken tillsammans med vad som utspelade sig var ihopsatt sjukt bra! Tyvärr kan jag inte ge den en trea för endast två bra scener. Twisten kändes mest jaha? och därför landar filmen på en tvåa.Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 616, 617 & 618

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Eye original, The Eye 2 original & Ekusute

Film nr 616, 617 & 618
Läs även andra bloggares åsikter om

Sarah Giercksky vs Hanna Nilsson

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag upp en hel match som Tomas filmade mellan mig och Hanna Nilsson från min klubb Sthlm Shoot.
Läs även andra bloggares åsikter om

Survive Style 5+

Hej alla läsare!♥

''Den är filmad riktigt snyggt och man har verkligen tänkt på kameravinklar och vad som fångar ögats intresse.''Survive Style 5+: Flera olika historier fulla av yrkesmördare, hypnotisörer, mördade flickvänner som återuppstår, och tre väldigt udda tjuvar länkas samman i denna skruvade komedi av två prisbelönta reklamfilmsmakare.

Väldigt konstig och skön film. Den är filmad riktigt snyggt och man har verkligen tänkt på kameravinklar och vad som fångar ögats intresse. Manuset var skitbra och man hade kommit på massor med olika knasiga och nyskapande situationer som sammanbinds på ett riktigt bra sätt. Asiatiska filmer upphör aldrig att förvåna och förnya filmidéer och kameraarbete.

Det fanns så många olika härliga karaktärer och jag kan nog inte ens säga vad som var roligast, för det mesta var lika kul. Jag satt och skrattade nästan konstant för det fanns så mycket härligt att skratta åt, samtidigt som man blev förbryllad av vissa saker. Slutet är riktigt härligt och tillfredsställande och den här filmen får en stark fyra utav mig.

Läs även andra bloggares åsikter om

S/W imorgon, håll tummarna!

Hej alla läsare!

Imorgon 11/6 har jag två S/W matcherS/W står för Submission Wrestling alltså stående och markbrottning, inga slag eller sparkar. Tävlingen som jag kommer medverka i heter Grapplingligan och det är i Järfälla, så håll tummarna för mig. Jag var med där i maj med bra resultat, men nu ska jag möta två tjejer från min egna klubb Sthlm Shoot som har tränat mycket längre, men jag ska försöka mitt bästa. Min viktklass är -60.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 613, 614 & 615

Hej alla läsare!

Nu visar jag Casshern, Dark Water original & Department 1303Film nr 613, 614 & 615

Läs även andra bloggares åsikter om

Koziolek Matolek

Hej alla läsare!

Jag måste tipsa om en bra polsk barnserie, Koziolek Matolek, som jag jämt kollade på när jag var liten.Den handlar om en get i röda byxor som försöker att hitta ett speciellt ställe. Han ger sig därför ut på en lång resa och mötar allt och alla under avsnitten. Han hamnar i konstiga situationer och man behöver inte kunna polska för att titta på avsnitten. Det är endast 1 eller 2 meningar i början på polska efter det säger dem inget, utan det är bildspråket som talar för sig själv. Jag har alla avsnitt på dvd som jag köpte i vintras när jag var i Polen.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 610, 611 & 612

Hej alla läsare!

Nu visar jag A Tale of two sisters, Blodets Tron & Battle Royale special editionFilm nr 610, 611 & 612

 

Läs även andra bloggares åsikter om

Bachelor Party

Hej alla läsare!

''Det som sänkte betyget var att Tom Hanks inte kändes helt rätt på en del ställen i filmen''Bachelor Party: Buschauffören Rick Gasko är förlovad med den rika tjejen Debbie Thompson, vilket inte är helt problemfritt. Debbies pappa tycker att Rich är en förlorare. För att se hurudan Rick egentligen är klär Debbie och hennes vänner ut sig till prostituerade och planerar delta i Ricks svensexa.

En komedi som faktiskt fick mig att skratta några gånger och som inte gick över den där gränsen då allting i filmen bara känns löjligt och överspelat. Det som sänkte betyget var att Tom Hanks inte kändes helt rätt på en del ställen i filmen och att det gick lite för lång tid ibland mellan skratten.

Vissa utav situationerna som karaktärerna utsattes för var roliga och lite påhittiga, men annars stack filmen inte ut så mycket bland andra komedier. Det var bra att det åtminstonde hände någonting nästan hela tiden som gjorde att man gärna hängde med och satt intresserad. Kul tidsfördriv, men ingenting jag har tänkt på och skrattat så mycket senare.
Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Mumien - Drakkejsarens grav

Hej alla läsare!

Ta nu chansen och vinn Mumien - Drakkejsarens grav på dvd och det tackar vi min pojkvän Tomas för!Den första filmen
som inte är en skräckfilm kommer nu här, så ta chansen och vinn den. Flera filmer har redan lottats ut de senaste veckorna till glada vinnare, så se till att vara en utav dem hihi ;)

Handling: Nu är Rick O'Connell på nya äventyr tillsammans med sin son. Denna gång är de i fjärran östern där de råkar väcka liv i den första kejsaren till Qin-dynsastin – en mumie som bär på en flera hundra år gammal förbannelse.

Regler för att vara med:

* Kommentera jag är med i det här inlägget.
* Spelar ingen roll ifall ni har en blogg eller inte, skriv bara in eran mejladress så att jag kan kontakta er senare ifall ni vinner. Jag kommer lotta ut en vinnare på söndag.


Läs även andra bloggares åsikter om

Stranger than paradise

Hej alla läsare!

''Det är ingen väldigt dålig film, utan den gav mig ingenting helt enkelt''
Stranger than paradise: New York-bon Wille får besök av sin ungerska kusin Éva. Från början kommer de inte överens men efter snart blir de vänner. När Éva åker till Cleveland beslutar Willie och hans kompis Eddie så småningom att följa efter.

Tycker att den här filmen börjar tråkigt och slutar tråkigt. Filmen sa mig faktiskt ingenting och jag kände mig inte alls kopplad eller intresserad utav den på något sätt faktiskt. Jag trodde att den skulle vara bättre, men jag hade faktiskt svårt att koncentrera mig för att jag hade lust att se en annan film eftersom att den här gav mig ingenting.

Karaktärerna intresserade mig inte särskilt mycket heller, filmen hade nog fått ett lite högre betyg om karaktärerna hade väckt större intresse hos mig. Det enda charmiga med filmen är att den är i svart-vitt. Det är ingen väldigt dålig film, utan den gav mig ingenting helt enkelt och därför får den en tvåa.

Vinnaren utav Tokyo Gore Police

Hej alla läsare!

Vinnaren utav Tokyo Gore Police blev Linn! Grattis!

Imorgon startar en ny tävling, missa inte den!

Läs även andra bloggares åsikter om

Spara inför Sci-fi mässan

Hej alla läsare!

Det är dags för mig att börja spara massor med pengar inför årets Sci-Fi mässa i Stockholm.Jag vet inte när mässan kommer vara ännu, men jag vet däremot redan vilken skräckkaraktär jag ska klä ut mig till den här gången. Förra året vad jag Sam från Trick R Treat och året innan det var jag Corpse Bride. Ska försöka spara ihop väldigt mycket pengar så att jag kan shoppa loss och köpa minst 50 filmer, förra året köpte jag 50 filmer och det här året siktar jag på ännu fler ;) Kan ni gissa vem jag ska vara det här året?

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 607, 608 & 609

Hej alla läsare!

Nu visar jag Ghost in the Shell, Vampire hunter D: Bloodlust & 13 belovedFilm nr 607, 608 & 609

Läs även andra bloggares åsikter om

Reykjavik Whale Watching Massacre

Hej alla läsare!

''Det som är bra med filmen är blodscenerna, miljön och kreativa mordsätt, men allt annat kändes platt.''Reykjavik Whale Watching Massacre: En grupp med turister som är ute och valskådar får motorproblem. De blir räddade av ett valjaktsskepp och snart så blir det problem mellan turisterna och valjägarna. Det hela får en blodig upplösning. Filmen är även känd under namnet Harpoon.

Jag hade sett fram emot att se en skräckfilm från Island, hur coolt låter inte det? Men jag blev lite besviken faktiskt. Det som är bra med filmen är blodscenerna, miljön och kreativa mordsätt, men allt annat kändes platt.

Det tog även ett tag innan något hände och det var ingenting som jag blev särskilt förtjust över. Särskilt originell kändes den inte förutom delarna med valarna, annars kändes mycket lånat från andra skräckfilmer. Det enda som gör att filmen får en riktigt svag trea är just allt blod, men den svaga trean kan lätt ändras till en tvåa vid en omtitt, så jag kanske ska låta bli att se den igen?
Läs även andra bloggares åsikter om

Min utmaning

Hej alla läsare!♥

''Jag har faktiskt lyckats med utmaningen i en hel vecka nu och det har fått mig att faktiskt bli mer bekväm med att visa dem.''

 


Jag har faktiskt gett mig själv en utmaning och det är att varje gång det är för varmt för att bära någonting över armarna som en kofta så ska jag gå ut med bara armar och axlar. Jag har faktiskt lyckats med utmaningen i en hel vecka nu och det har fått mig att faktiskt bli mer bekväm med att visa dem. Jag trodde aldrig att jag skulle visa mina armar och axlar såhär mycket på en gång, men det känns faktiskt bra och jag behöver inte gå runt och tänka på dem hela tiden.

Jag ska nog börja ta kort på hur jag ser ut varje dag när jag är ute så att ni kan få se resultaten från utmaningen och att jag pushar mig själv till att klara av saker som har varit svåra för mig förut. Jag kommer ha samma mål den här veckan, så vi får se hur det kommer att gå. Ni får gärna under den kommande veckan skriva någonting som ni själva har gjort som ni är stolta över den senaste tiden :)

Läs även andra bloggares åsikter om

Topp 5 lista: Hajfilmer

Hej alla läsare!

Beware of Sharks! Jag har alltid varit intresserad utav hajar och hajfilmer och därför kommer jag ta upp hajfilmer som jag gillar.Tyvärr finns det inte alltför många bra hajfilmer och därför hoppas jag på att fler sådana kommer att produceras den närmsta tiden.

Jaws (Hajen) - Min absoluta favorithajfilm.

Sharkwater - dokumentär om hajar.


The Reef
Shark TaleDeep Blue Sea - Nostalgifilm
Vilka hajfilmer tycker ni om?


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 604, 605 & 606

Hej alla läsare!

Nu visar jag Animatrix, Appleseed & Eldflugornas gravFilm nr 604, 605 & 606

Läs även andra bloggares åsikter om

Shark Night 3D

Hej alla läsare!

Det verkar vara en hajtrend i 3D det här året för Shark Night 3D är en till hajfilm som kommer snart.


Shark night 3D:
Sju vänner är på semester i soliga Lousianna Gulf, där de faller offer för ett antal hajattacker.

Nu har jag två hajfilmer att längta till det här året, Bait & Shark Night 3D.

Läs även andra bloggares åsikter om

Macabre

Hej alla läsare!

''Slutet är ganska snyggt och filmen har ett obehag som finns igenom hela filmen.''


Macabre: "Macabre" utspelar sig i stort sett i ett ännu större hus mitt i staden och handlar om Jane som har en hemlig älskare. Janes två barn är ensamma en dag och flickan dränker helt plötsligt sin bror i badkaret. Jane och hennes kille får bråttom när flickan ringer och berättar att brorsan är död. I ilfart åker de iväg och färden slutar med att bilen kraschar mot ett stålräcke, vilket klipper av älskarens huvud. Jane klarar sig utan fysiska skador, men hamnar på ett mentalsjukhus i ca. ett år innan hon återvänder till huset. I huset bor också en blind snubbe vid namn Robert som till en början sköter sig själv och skiter i andra. När det verkar som om Jane har hittat en ny älskare blir Robert nyfiken på vem det är. Ju mer Robert får reda på, desto fler saker är det som inte verkar stämma riktigt. Han får använda alla möjliga knep för att få reda på vem Jane's nya älskare är.

Idén är ganska makaber, men den når inte upp riktigt till dagens standard vad gäller chockvärde. Det jag gillar mest med skräckfilmer från 70 och 80-talet är slutet på filmerna och det var även det jag gillade mest i den här filmen. Slutet är ganska snyggt och filmen har ett obehag som finns igenom hela filmen. Skådespelarinsatserna är inte de bästa och ibland kändes den lite tråkig och mer blod och gore hade inte skadat heller haha, men klart en godkänd film som jag är glad över att ha i filmsamlingen.


Till min läsare

Hej alla läsare!

För någon dag sedan fyllde någon i  ''mer foton på mig'' i min fråga vad vill ni se mer utav på min blogg? och därför bjuder jag på ett foto på mig som jag är väldigt nöjd mig som är speciellt riktad till dig som fyllde i rutan, varsegod!Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 599, 600, 601, 602 & 603

Hej alla läsare!

Nu blir det Peter Jackson special med Forgotten Silver, The Frighteners, Sagan om ringen, Sagan om de två tornen & Sagan om konungens återkomstFilm nr 594, 595, 596, 597 & 598


Shoot Challenge 9

Hej alla läsare!

I lördags 28/5 var det Shoot Challenge 9 på min klubb Sthlm Shoot i Slussen och det är bilder från min kamera som jag lägger upp här.


Jag var där och hejjade på dem som var med och tävlade från in klubb. Jag har bara tränat i snart 6 månader och är inte alls redo för riktiga MMA-matcher. Mycket beror på att jag har tränat alldeles för lite på stående slag och sparkar, jag är mycket bättre på marken än vid boxningen. Jag hoppas att jag nån dag kommer bli tillräckligt bra så att jag kan vara med och tävla i Shoot Challenge. Jag försökte lägga upp en bild från varje match så förhoppningsvis är det så. Det som är synd är att det var så få tjej-matcher.

 

Läs även andra bloggares åsikter om

Bait!

Hej alla läsare!

Bait är en film som jag längtar efter att få se.Ska bli sjukt kul att se Bait med bland andra Xavier Samuel från The Loved ones, Road Kill & Eclipse. Jag gillar hajfilmer och denna är från Australien så jag hoppas att det bådar gott!

Handling: En stor Tsunami drabbar Australiens västkust. En grupp av överlevande har tagit skydd i ett översvämmat shoppingcenter men mitt ibland dem i det mörka vattnet väntar hungriga tigerhajar, den mest våldsamma haj som existerar.

Vad tycker ni om hajfilmer?Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Tokyo Gore Police

Hej alla läsare!

Ta chansen och vinn Tokyo Gore PoliceJag vet att jag bara har lottat ut skräckfilmer än så länge och det är för att jag bara lyckats få tag på just skräckfilmer, men jag vill såklart variera mig. Nästa gäng filmer som jag ska skaffa till tävlingarna kommer inte bara vara skräckfilmer det lovar jag!

Handling: Ruka är en av ledarna för den nyetablerade Tokyo Police Corporation, en privatiserad polisstyrka som styr Tokyo med järnhand och ultravåld. Traumatiserad av mordet på hennes far när hon var liten, så har hon dedikerat sitt liv till att utrota brottsligheten och att finna sin fars mördare. Hennes senaste fall för henne på spåren av den mystiske Key Man, en galen vetenskapsman som ligger bakom skapandet av ”Engineers”; en samling sinnessjuka mutanter som i grund och botten är levande vapen. Key Man är fast besluten på att transformera hela Tokyos befolkning och endast Ruka kan stoppa honom. Under jakten upptäcker hon snart att han är länkad till mordet på hennes far.

Det enda ni behöver göra för att vara med är:

*Kommentera jag är med i det här inlägget
* Efter några dagar lottar jag ut en vinnare, det spelar ingen roll ifall ni inte har en blogg för det enda jag behöver är eran mejladress så att jag kan kontakte er senare ifall ni vinner.


Läs även andra bloggares åsikter om

Bride of Re-Animator

Hej alla läsare♥

''Originalet är bättre och jag tycker även att det saknades en del gore i denna''

 


Bride of Re-Animator: Dr West (Jeffrey Combs) fortsätter med sina makabra experiment i hopp om att väcka upp de döda. I den här delen har han bestämt sig för att bygga en tjej. Det hela blir väl inte så bra, eftersom han får både polisen och sin kamrat emot sig.

Dr Herbert West och hans gröna reagens är tillbaka! Den börjar blodigt och man får se det gröna serumet igen, vilket bådar gott för filmen. Jag gillar nattscenerna för att dem är riktigt mörkblåa och har en härlig ljusnyans som påminner lite om Dario Argentos filmer.

Jag gillar scenerna där Herbert West experimenterar genom att sätta ihop olika delar utav kroppen med varandra och sätta liv i dem, som fingerögat som sprang runt och var väldigt söt. Originalet är bättre och jag tycker även att det saknades en del gore i denna som den första var fylld med. Scenerna med the Bride är ganska roliga och därför landar filmen på en fyra.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 596, 597 & 598

Hej alla läsare!

Nu visar jag de tre Jurassic Park filmernaFilm nr 591, 592 & 593

Läs även andra bloggares åsikter om

RSS 2.0