Annonser från BloggPartner

Survive Style 5+

Hej alla läsare!♥

''Den är filmad riktigt snyggt och man har verkligen tänkt på kameravinklar och vad som fångar ögats intresse.''Survive Style 5+: Flera olika historier fulla av yrkesmördare, hypnotisörer, mördade flickvänner som återuppstår, och tre väldigt udda tjuvar länkas samman i denna skruvade komedi av två prisbelönta reklamfilmsmakare.

Väldigt konstig och skön film. Den är filmad riktigt snyggt och man har verkligen tänkt på kameravinklar och vad som fångar ögats intresse. Manuset var skitbra och man hade kommit på massor med olika knasiga och nyskapande situationer som sammanbinds på ett riktigt bra sätt. Asiatiska filmer upphör aldrig att förvåna och förnya filmidéer och kameraarbete.

Det fanns så många olika härliga karaktärer och jag kan nog inte ens säga vad som var roligast, för det mesta var lika kul. Jag satt och skrattade nästan konstant för det fanns så mycket härligt att skratta åt, samtidigt som man blev förbryllad av vissa saker. Slutet är riktigt härligt och tillfredsställande och den här filmen får en stark fyra utav mig.

Läs även andra bloggares åsikter om

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Candy

Ja, den var riktigt bra. Kul att se den med dig också. :)

2011-06-11 @ 02:22:07
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Angelica

va ball den låter! :D

2011-06-11 @ 14:34:51
URL: http://mataduvor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0