Annonser från BloggPartner

Strangeland

Hej alla läsare!

En film som jag längtar efter att få se är Strangeland.

Handling: En sadistisk psykopat lockar till sig ungdomar via internet, för att sedan utsätta dem för fruktansvärd tortyr. När Genevieve Gage och hennes väninna luras i fällan och väninnan hittas död gör Genevieves pappa Mike, en hårdnackad polis, allt för att hitta sin dotter. Spåren leder honom in i en fasansfull värld av invigningsriter, kroppsliga ritualer och tortyr.

Den verkar ganska spännande och det känns som att det skulle kunna vara en film i min smak.Vad har ni för tankar kring filmen?
En annan fråga som ni gärna får svara på är, hur hittar ni nya filmer? Tex vilka sidor på internet?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 810, 811 & 812

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag The Craft, First Blood & Lucky Number Slevin

Film nr 810, 811 & 812
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

I love it

Hej alla läsare!

MMA och film, INTE MMA VS FilmMitt hjärta brinner verkligen för två saker, film och MMA och just nu är båda på förstaplatsen. Jag mår bra när jag är i skolan och sitter hemma och skriver manus, men jag mår också bra när jag är på klubben och tränar. Jag vill jobba inom film, men jag vill också bli en grym MMA-fighter. Jag är väldigt lycklig över att jag har chansen att hålla på med båda, jag slipper utesluta en utav dem. Jag känner mig även mer sugen på att tävla, jag har en bit kvar innan jag kan tävla i en Shootfighting match, men jag hoppas att jag inte kommer få vänta alltför länge och att jag tillochmed kan få en match nästa år kanske? Jag känner mig mer bekväm med slag, sparkar och knän nu och min utvecklingskurva går bara uppåt.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tomt och tungt

Hej alla läsare!

Dessa två foton tog jag på Kyrkogården där min pappa ligger.Jag var där med mamma i torsdags. Jag filmade lite och fotade ganska mycket. Kyrkogårdar passar väldigt bra för svart-vita foton för där finns redan en tung känsla som man inte behöver tvinga fram.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 804, 805, 806, 807, 808 & 809

Hej alla läsare!

Nu visar jag min Herzog - Kinski box som innehåller : Nosferatu 1979, Min bäste ovän, Aguirre, Fitzcarraldo, Cobra Verde & WoyzeckFilm nr 804, 805, 806, 807, 808 & 809

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Die Blechtrommel

Hej alla läsare!

''Jag rycktes med och tyckte inte alls att den var särskilt lång.''Die Blecktrommel: Handlar om Oskar Matzerath som bor i Danzig på 20- och 30-talet. Han är en mycket ovanlig pojke. Han föds med en vuxens intellekt och när han fyller tre år beslutar han sig för att inte växa mer, vilket han inte heller gör. Det kan verka bra att alltid vara liten, men det är inte bara fördelar utan nackdelarna visar sig tydligt dem också.

Riktigt bra idé och lika bra genomfört. Voiceovern i filmen är riktigt bra och talas med inlevelse. Oskar spelas grymt bra utav David Bennent och visar känslor genom ansiktsuttryck och är väldigt trovärdig. Filmen är väldigt bra berättad och jag fastnade för den på en gång. Jag rycktes med och tyckte inte alls att den var särskilt lång. Första scenen sätter tonen för filmen och är intressant då vi får se hur Oscars mamma blev till. Filmen fortsätter sedan att överraska och bjuda på riktigt bra scener och skådespeleri. Väldigt nära en femma, men än så länge får filmen en väldigt stark fyra.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Film nr 801, 802 & 803

Hej alla läsare!

Nu visar jag Hellboy II, Pandorum & Them (Ils)

Film nr 801, 802 & 803
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Skrivövning 3

Hej alla läsare!♥

''Dödsfall inom familjen, ätstörningar, depression, panikångest, jag har gått igenom de mesta''


Det här inte är inte skrivövning 3 för jag har precis skrivit klart den för några sekunder sedan i skolan, men jag har ännu inte hunnit lägga upp någonting från mina andra skrivövningar, så därför är det här den tredje jag lägger upp. Den har fått namnet : MMA - Den ultimata fighten. Den är långt ifrån färdigt, men vi fick ungefär en timma på oss och det här är första utkastet.

Titeln skulle ha varit min. Jag vet att många anser att jag inte är tillräckligt bra ännu för att möta dem bästa. Min coach sa att han visste att jag skulle förlora redan innan matchen började. Jag vet att jag är bra och att det bara var ren otur att jag förlorade i första ronden genom ett strypgrepp som jag hamnade i utav ren dumhet. Korridoren som jag går igenom nu är mörk och kall. Den blir bara obehagligare och kallare ju längre in jag går. Min högra kind är svullen och jag har ett ganska stort jack i pannan från ett knä igår. Två utav mina revben är brutna och näsan är knäckt. Mitt fotarbete är inte så bra som det skulle ha varit, men jag passar ändå in i toppskiktet i min viktklass. All min träning genom åren ledde mig fram till matchen igår och jag sumpade chansen till att ha uppnått något i mitt liv för första gången.

Dödsfall inom familjen, ätstörningar, depression, panikångest, jag har gått igenom de mesta och just den här matchen skulle ha förändrat mitt liv ifall jag vann. Jag stannar vid en dörr. Vinnaren från igår ringde upp mig och frågade ifall jag ville ha revansch, vilket jag såklart tackade ja till. En match utan domare, utan regler och en match då jag kommer ut med bältet. Jag bryr mig om att det här är illegalt eller att jag nog kommer få ännu fler skador idag.

Med en stadig hand öppnar jag dörren och redan när jag kommer in står hon där helt naken. Jag stänger dörren efter mig och vi tittar på varandra. Betonggolvet är hårt och smutsigt. Normalt brukar vi slåss i en oktagon med mattor på för att dämpa nedtagningarna. Hon har inga skador alls och jag ser att hon håller i bältet med sin högra hand. Jag ser att hon släpper bältet och låter det falla ner på golvet och hon bugar vilket är signalen till att matchen börjar om några sekunder. Jag bugar också, vilket man oftast gör oavsett om man hatar eller älskar sin motståndare. Vi tittar på varandra och nu börjar det.
Jag går fram till henne för att börja med en jabb och sedan ett högerslag, men hon backar bak till ett bord. Jag ser att det ligger några verktyg på bordet och hon tar upp en kniv. Knivar ingick inte i avtalet och därför vänder mig om för att springa till dörren, men jag hinner inte långt då jag känner att kniven huggs in min rygg och jag faller ner på knä. Jag försöker att skrika, men får inte fram ett ljud och jag känner att hon pressar sin nakna kropp mot min rygg. Hennes mjuka bröst känns kalla mot min rygg, men hennes beröring känns trygg.

Jag sitter fortfarande på knä och kan inte röra mig, det känns som att hon har paralyserat mig med sin beröring. Hennes kropp rycks bort ifrån min och jag hör att hon går bort från mig. Jag vänder på huvudet för att se vad hon gör. Någonting lyfts upp från bordet där alla verktyg ligger och jag vänder tillbaka huvudet igen. Att inte veta vad som kommer att hända känns tryggare, men min nyfikenhet vill gärna veta vad det är hon har hämtat.
Jag vänder på huvudet igen och ser att hon har tagit på sig en clown-mask som döljer hela hennes fina ansikte. Hennes porslinshy syns inte längre och jag ser även att någonting sticker ut från hennes rygg, men jag kan inte urskilja vad det är för något. Någonting hårt sticks in i såret på min rygg och dras ut för att sedan skjutas in i igen. Hennes händer håller i mig medan jag känner hur hon jobbar snabbare och snabbare med att penetrera mitt sår. Jag känner mig som en trasdocka som inte har någon kraft kvar i mig för att orka streta emot.

Plötsligt känner jag hur någonting varmt rinner ut i min kropp och hon drar ut det som hon stack in i mig. Jag faller ner på golvet och har nu kraft att vända mig och ser att hon har svarta vingar på ryggen. Hela hennes kropp har ruttnat och allting är skrynkligt. Naglarna är vassa och har växt några centimeter och det jag upptäcker när jag tittar på hennes underliv är att hon är en man. Min mage börjar göra riktigt ont och det känns som att alla organ har kramp samtidigt. Jag ser hur min mage börjar att växa och någonting inuti försöker att sparka och ta sig ut.

Jag håller mina händer på magen för att försöka kontrollera det okända som nu lever i mig, men det hjälper inte. Någonting vasst öppnar upp ett litet sår i min mage och skriken forsar ur mig. Några små, men vassa fingernaglar tar sig upp ur såret och gör det större. Jag ser att något demonliknande monster är på väg ut ur min mage, men jag känner fortfarande många sparkar och rörelser i mig. Efter att demonbarnet har tagit sig ut, poppar ett till huvud upp och tar sig ut. Denna procedur upprepar sig femton eller tjugo gånger till och alla har med sig ett utav mina organ på väg ut för att ha någonting att äta.

Alla små demonerna ställer sig bakom sin pappa och deras små ögonen är riktade mot mig. Hur ska man kunna vinna en match mot en demon är det sista jag tänker innan allting blir svart.

Titeln skulle ha varit min. Jag vet att många anser att jag inte är tillräckligt bra ännu för att möta dem bästa. Min coach sa att han visste att jag skulle förlora redan innan matchen började. Jag vet att jag är bra och att det bara var ren otur att jag förlorade i första ronden genom ett strypgrepp som jag hamnade i utav ren dumhet. Korridoren som jag går igenom nu är mörk och kall. Den blir bara obehagligare och kallare ju längre in jag går. Min högra kind är svullen och jag har ett ganska stort jack i pannan från ett knä igår. Två utav mina revben är brutna och näsan är knäckt. Mitt fotarbete är inte så bra som det skulle ha varit, men jag passar ändå in i toppskiktet i min viktklass. All min träning genom åren ledde mig fram till matchen igår och jag sumpade chansen till att ha uppnått något i mitt liv för första gången.

Dödsfall inom familjen, ätstörningar, depression, panikångest, jag har gått igenom de mesta och just den här matchen skulle ha förändrat mitt liv ifall jag vann. Jag stannar vid en dörr. Vinnaren från igår ringde upp mig och frågade ifall jag ville ha revansch, vilket jag såklart tackade ja till. En match utan domare, utan regler och en match då jag kommer ut med bältet. Jag bryr mig om att det här är illegalt eller att jag nog kommer få ännu fler skador idag.
Med en stadig hand öppnar jag dörren och redan när jag kommer in står hon där helt naken. Jag stänger dörren efter mig och vi tittar på varandra. Betonggolvet är hårt och smutsigt. Normalt brukar vi slåss i en oktagon med mattor på för att dämpa nedtagningarna. Hon har inga skador alls och jag ser att hon håller i bältet med sin högra hand. Jag ser att hon släpper bältet och låter det falla ner på golvet och hon bugar vilket är signalen till att matchen börjar om några sekunder. Jag bugar också, vilket man oftast gör oavsett om man hatar eller älskar sin motståndare. Vi tittar på varandra och nu börjar det.

Jag går fram till henne för att börja med en jabb och sedan ett högerslag, men hon backar bak till ett bord. Jag ser att det ligger några verktyg på bordet och hon tar upp en kniv. Knivar ingick inte i avtalet och därför vänder mig om för att springa till dörren, men jag hinner inte långt då jag känner att kniven huggs in min rygg och jag faller ner på knä. Jag försöker att skrika, men får inte fram ett ljud och jag känner att hon pressar sin nakna kropp mot min rygg. Hennes mjuka bröst känns kalla mot min rygg, men hennes beröring känns trygg.

Jag sitter fortfarande på knä och kan inte röra mig, det känns som att hon har paralyserat mig med sin beröring. Hennes kropp rycks bort ifrån min och jag hör att hon går bort från mig. Jag vänder på huvudet för att se vad hon gör. Någonting lyfts upp från bordet där alla verktyg ligger och jag vänder tillbaka huvudet igen. Att inte veta vad som kommer att hända känns tryggare, men min nyfikenhet vill gärna veta vad det är hon har hämtat.
Jag vänder på huvudet igen och ser att hon har tagit på sig en clown-mask som döljer hela hennes fina ansikte. Hennes porslinshy syns inte längre och jag ser även att någonting sticker ut från hennes rygg, men jag kan inte urskilja vad det är för något. Någonting hårt sticks in i såret på min rygg och dras ut för att sedan skjutas in i igen. Hennes händer håller i mig medan jag känner hur hon jobbar snabbare och snabbare med att penetrera mitt sår. Jag känner mig som en trasdocka som inte har någon kraft kvar i mig för att orka streta emot
Plötsligt känner jag hur någonting varmt rinner ut i min kropp och hon drar ut det som hon stack in i mig. Jag faller ner på golvet och har nu kraft att vända mig och ser att hon har svarta vingar på ryggen. Hela hennes kropp har ruttnat och allting är skrynkligt. Naglarna är vassa och har växt några centimeter och det jag upptäcker när jag tittar på hennes underliv är att hon är en man. Min mage börjar göra riktigt ont och det känns som att alla organ har kramp samtidigt. Jag ser hur min mage börjar att växa och någonting inuti försöker att sparka och ta sig ut
Jag håller mina händer på magen för att försöka kontrollera det okända som nu lever i mig, men det hjälper inte. Någonting vasst öppnar upp ett litet sår i min mage och skriken forsar ur mig. Några små, men vassa fingernaglar tar sig upp ur såret och gör det större. Jag ser att något demonliknande monster är på väg ut ur min mage, men jag känner fortfarande många sparkar och rörelser i mig. Efter att demonbarnet har tagit sig ut, poppar ett till huvud upp och tar sig ut. Denna procedur upprepar sig femton eller tjugo gånger till och alla har med sig ett utav mina organ på väg ut för att ha någonting att ä
Alla små demonerna ställer sig bakom sin pappa och deras små ögonen är riktade mot mig. Hur ska man kunna vinna en match mot en demon är det sista jag tänker innan allting blir svart.
Läs även andra bloggares åsikter om

Twilight Zone movie

Hej alla läsare!

''Jag gillar när man har flera olika berättelser i en film''Episodfilm med fyra berättelser som bygger på eller är inspirerade av avsnitt ur den klassiska TV-serien Twilight Zone. Teman som hat, fördomar, ungdom, skräck, familj och ensamhet tas upp på olika sätt.

Jag har inte sett tv-serien Twilight Zone, men jag har hört och läst en del om serien och därför ville jag gärna se den filmen. Jag gillar när man har flera olika berättelser i en film och ännu roligare är det när man får det att funka. Den här filmen får det precis att funka, men det kunde ha varit mycket bättre, speciellt med tanke på vilka regissörer som gjorde avsnitten.

Den sista berättelsen är bäst och riktigt bra med John Lithgow som spelar en passagerare i ett flygplan som plötsligt ser något monsterliknande på flygvingen och flippar ut totalt. Denna berättelse inspirerade också ett Simpsons avsnitt då Bart ser ett monster på skolbussen när han tittar ut genom fönstret, men ingen tror på honom.Inledningen innan alla berättelserna är också väldigt bra, då dialogen är bra skriven. De andra berättelserna är helt okej, men inte alls så bra som dem skulle kunna vara, endast sista är riktigt bra. Regissörerna som gjorde varsitt avsnitt var John Landis, Steven Spielberg, Joe Dante och George Miller.Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 798, 799 & 800

Hej alla läsare!

Nu visar jag Bröllopsfotografen, The Last Exorcism & Near dark

Film nr 798, 799 & 800
Läs även andra bloggares åsikter om

Visitkort - Vilken bild?

Hej alla läsare!♥

Placebohoe.blogg.se - VISITKORTJag ska skaffa några visitkort som har med min blogg att göra och då vill jag ha eran hjälp med att bestämma vilken bild jag ska på korten. Rösta på den ni tycker.

123

 

 


Big Tits Zombies

Hej alla läsare!♥

Återigen ställs strippor mot Zombies, vem ska vinna denna gången?Big Tits Zombies: Strippor slåss mot Zombies. En strippa hittar en bok i källaren på strippklubben. När hon läser högt ur den, återupplivar hon horder av zombies som de nu måste slåss mot.

Big Tits Zombies låter som en riktigt rolig film, bara namnet får mig att skratta. Ska försöka se den så fort som möjligt, men jag hoppas inte att den kommer vara som Strippers vs Zombies eller Zombiestrippers för då kommer jag bli besviken.


Vad har ni för tankar kring filmen?


Heavenly Creatures

Hej alla läsare!

''Jag sögs in i filmen på en gång och karaktärerna spelades övertygande.''Heavenly Creatures: Baserad på den sanna historien om Juliet Hulme och Pauline Parker, två nära vänner som delar kärleken till fantasi och litteratur. Flickornas föräldrar är dock inte lika entusiastiska över att de träffas.

Riktigt bra berättat och intressant film, som dessutom är helt baserad på en sann historia. Jag hade inte läst eller hört någonting om vad som hade hänt innan jag såg filmen därför blev jag ganska chockad över hur den förändrades under filmens gång.

Jag sögs in i filmen på en gång och karaktärerna spelades övertygande. Det jag gillar mest med filmen är hur dem visar vad som egentligen pågår i karaktärernas huvud och hur dem agerar ut sina viljor i sin fantasi. Kate Winslet och Melanie Lynsky gör riktigt bra skådespelarprestationer och slutscenen är väldigt svår att glömma.

Filmmässa i Alingsås 24/9

Hej alla läsare!♥

Filmmässa i Alingsås, kom dit du med!

 Jag har skrivit förut att jag kommer vara på filmmässan i Alingsås på lördag, ska någon annan utav mina läsare dit? Det ska bli riktigt roligt och jag ska ta med mig kameran och hoppas på att få med några bra bilder därifrån. Jag ska även försöka hitta många bra filmfynd och nya skräckfilmer till samlingen. Även fast detta inte är en Sci-Fi mässa får den stå med i den kategorin, för det är trots allt en mässa.


Polen 2011: Dag 8 - Onsdag

Hej alla läsare!

''När vi kom fram till Warszawa åkte vi direkt till make-up affären där dem har latex, blod, smink och många grejer till skräckfilmer.''Jag och mamma klev upp 7.30 och satte oss på tåget 8.57 till Warszawa. Tågresan varade i över 3 timmar så jag tog med mig en manga Highschool of the dead för att ha någonting att läsa. Jag var ganska trött och beslutade mig för att lägga mig ner i mammas knä och sova istället. När vi kom fram till Warszawa åkte vi direkt till make-up affären där dem har latex, blod, smink och många grejer till skräckfilmer. Jag hittade en väldigt cool rekvisita som en utav dem som jobbade i affären hade byggt själv. När vi hade handlat färdigt åkte vi till centrumet i Warszawa för att shoppa och äta. Vi fikade på ett mysigt ställe där jag åt cheesecake och mamma drack kaffe.

Jag hade såklart också plats för glass. Jag och mamma letade efter en klänning till mig och vi lyckades faktiskt hitta en som jag blev nöjd med. Jag letade även efter filmer och hittade Dead or alive 2 & 3 som jag köpte för att göra samlingen komplett. Efter att vi hade handlat färdigt åt vi middag som blev spaghetti och köttfärssås för mig och pizza för mig. Tyvärr hade vi inte så mycket tid på oss då vi var tvugna att åka tillbaka för att inte komma hem alltför sent till Katowice och vi tog ett tåg hem runt 18.00 som gjorde att vi var tillbaka i Katowice runt 21.00.


Vad händer resten utav veckan?

Hej alla läsare!

Jag har känt mig riktigt trött och seg hela veckan. Har velat göra så mycket, men fått väldigt lite gjort.


Jag hoppas att jag inte kommer vara lika trött och att mitt humör blir bättre. Imorgon ska jag träffa Tomas och var där tills på lördag då jag åker till Alingsås för att gå på en filmmässa och efter mässan ska jag till Angelica för lite höstmys. Jag har inga speciella skoluppgifter förutom att skriva vidare på mitt långfilmsmanus och MMA-träningarna går bra. Imorgon ska jag även åka till kyrkogården där min pappa ligger och fota lite. Jag har även fotat klassen idag, men fler bilder ska det bli på måndag. Jag har känt mig lite som på den här bilden idag, lite rädd och instängd.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 795, 796 & 797

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Paranormal Activity, Vacancy & Kingdom of heaven

Film nr 795, 796 & 797

Film nr 792, 793 & 794

Hej alla läsare!

Nu visar jag Maffiabröder, Constantine & Mirrors

Film nr 792, 793 & 794
Läs även andra bloggares åsikter om

Human Centipede 2 Full Sequence info spoilers!

Hej alla läsare!

För er som vill veta mer om Human Centipede 2 Full sequence, varsågoda!Jag har läst runt lite om Full Sequence för att hitta orsakerna till att den har blivit bannad i UK och varför så många är upprörda över att den kommer upp på bio och sedan på dvd i många länder. Tyvärr finns inte alltför mycket information om den ännu, men lite har jag ändå lyckats få fram.

Det som med 99 % kommer finnas med i filmen:

1. Jenny från första filmen kommer vara med i Full sequence.

2. Den sista i ledet kommer bli våldtagen utav huvudkaraktären som kommer ha taggtråd runt sin penis då han
våldtar henne.

3. Den första filmen var bara just en film, medan det är den här filmen som sker på riktigt. Huvudkaraktären i denna filmen kolla på första filmen på dvd så det som hände i första hände inte alls och det förklarar varför Jenny kan komma tillbaka.

4. Filmen kommer filmas i svart-vitt.Det som bara är rykten:

1. Den sista i ledet är gravid och föder barnet medan huvudkaraktären onanerar till det.

2. Någon får sina tår och fingrar avsågade med en motorsåg.

3. Eftersom huvudkaraktären inte är medicinskt kunnig kommer ingen ha bandage på sig utan man kommer att få se allting till skillnad från första filmen.

4. Alla i ledet kommer vara helt nakna.

Det var det jag har lyckats hitta, men när jag vet mer så publicerar jag det för er som är intresserade.

Källa


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 789, 790 & 791

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Good, The Bad & The Ugly, Cloverfield & Pansarkryssaren Potiemkin.Film nr 789, 790 & 791


The Player

Hej alla läsare!

''Tim Robbins spelar bra, men tyvärr är filmen riktigt tråkig då det som händer inte alls intresserar mig särskilt mycket''The Player: Griffin Mill läser manus för ett produktionsbolag och hamnar i problem när en författare han refuserat börjar skicka hotbrev. Griffin tror sig efter en rad efterforskningar veta vem författaren är, men när han beslutar att ta lagen i egna händer går det inte riktigt som planerat. Filmen visar upp den smutsiga och inte särskilt humana vardagen i Hollywood och är fylld av kängor till branschen.

När jag först läste handlingen lät det som en spännade film som det skulle hända mycket saker i, men efter halva filmen sitter fortfarande och väntar på spänningen som aldrig riktigt kommer. Jag tycker även att dem fokuserar för lite på hoten filmproducenter får och det tar lång tid mellan breven och man glömmer nästan bort att dem finns.

Tim Robbins spelar bra, men tyvärr är filmen riktigt tråkig då det som händer inte alls intresserar mig särskilt mycket, trots många filmhänvisningar och många kända skådespelare som spelar sig själva. Det positiva som filmen har är att den visar hur ytlig hollywood är och att man ska göra filmer som passar in på den typiska mallen som finns.Läs även andra bloggares åsikter om

Human Centipede II Full Sequence, årets sjukaste film?

Hej alla läsare!

''Jag tycker att det är roligt att läsa om dessa filmer som blir hypade som dem sjukaste filmerna som finns''Förra året blev A Serbian film stämplad som årets sjukaste film och det blev massor utav skrieverier om den och upprörda människor som ville få bort den från filmmarknaden. Det här året verkar Human Centipede II Full Sequence ha blivit utsatt för det har och har redan blivit bannad i UK. 2011-10-07 har Human Centipede II premiär i USA och redan har den gjort många människor upprörda som inte ens har sett filmen, utan bara läst vad den handlar om.

Handling: Berättelsen om en man som blir sexuellt besatt av en dvd-inspelning av den första filmen i serien, The Human Centipede, och använder sandpapper att tillfredsställa sig själv med då han tittar på filmen. Han bestämmer sig för att skapa en "mänsklig tusenfoting" till sig själv men den här gången består den av tolv offer.Filmen ska tydligen innehålla mycket gore och bajs som vi inte fick se i första och regissören har själv sagt att jämfört med den här är första filmen som ''My little pony'' så ifall detta stämmer har vi gore-fans något att se fram emot. Jag ser fram emot att se Full Sequence och har velat se den ända sedan jag såg första filmen, men tydligen vill många stoppa filmen redan innan den kommer släppas. Jag tycker att det är roligt att läsa om dessa filmer som blir hypade som dem sjukaste filmerna som finns och sen är dem inte alls så sjuka när man ser dem. Så länge allt i filmen är på låtsas dvs ingen blir skadad eller mördad på riktigt i filmen så har jag inget att bli upprörd över. För er som tyckte att den första filmen var ganska lam och inte visade någonting kanske tvåan får er på bättre humör?Läs även andra bloggares åsikter om

Up in the tree

Hej alla läsare!


Film nr 786, 787 & 788

Hej alla läsare!

Nu visar jag Fuhrerns elit, Undergången & Butch Cassidy and the Sundance kidFilm nr 786, 787 & 788


Polen 2011: Dag 7 - Tisdag

Hej alla läsare!

''Det vi pratade mest om var min MMA-träning''Nu fortsätter jag med att berätta om min resa till Polen i somras. Efter att jag vaknade följde jag med mamma till centrum i Katowice. Där beställde vi biljettern inför vår resa till Warszawa nästa dag. Vi gick även in på internet café och åt glass. Jag hittade också en butik som sålde målarfärg och pennor. Jag gick in dit och kom ut med akvarellfärg och flera tjocka svarta tuschpennor. Efter middagen gick jag ut till centrum igen för att möta mina kusiner och deras två kompisar. Jag tog på mig en ny tröja som mamma hade köpt dagen innan.

Jag kom till centrum och väntade lite på kusinerna och då fotade mamma mig litegrann. Efter en stund kom dem med sina två kompisar som hette Adrian och Marcin. Mamma åkte iväg för att träffa sina vänner och jag och mina kusiner gick till en uteservering där dem drack öl, medan jag drack juice. Efter att vi hade suttit på uteserveringen en stund gick vi till en glassbar där vi alla åt glass och började prata ännu mer. Det vi pratade mest om var min MMA-träning för Adrian och Marcin är ganska intresserade utav att titta på MMA. Vi var där till ungefär 22 och efter det åkte jag hem i en taxi för att hinna sova till resan som jag och mamma skulle göra nästa dag.

Filmer jag hann se: Control & Three Kingdoms

Läs även andra bloggares åsikter om

Jag vill ha Heavenly Creatures

Hej alla läsare!

Jag vill så gärna ha den här snygga utgåvan utav Heavenly Creatures.Dags att börja fixa ihop en önskelista till min födelsedag i november kanske? Då kommer den här definitivt finnas med och då får jag hoppas att mamma köper den.


Film nr 785

Hej alla läsare!

Nu visar jag Hatchet 2

Läs även andra bloggares åsikter om

Final destination 5

Hej alla läsare!

''Det fanns en riktigt obehaglig scen som involverade ett öga''Final Destination 5: Elva år efter explosionen på Flight 180 har Sam Lawton en föraning om att bron han är på kommer kollapsa och döda honom och många runt omkring honom. När visionen blir verklighet lyckas Sam att rädda sig själv och några andra men Sam och hans flickvän Molly upptäcker att döden fortfarande är efter dem och de som överlevde den fruktansvärda olyckan.

Jag hade verkligen inte stora förhoppningar på denna film, men ville väldigt gärna se den på bio ändå. Den börjar ganska tråkigt och jag känner inte så mycket för karaktärerna, men när själva bro-incidenten kommer igång så serverar dem en hel del bra dödscener som fångar mitt intresse. Det fanns en riktigt obehaglig scen som involverade ett öga, så ni som tycker att ögonscener är jobbiga i skräckfilmer har blivit varnade. Det bästa i filmen är dödscenerna och slutet som överraskade mig totalt faktiskt. Det som inte var bra var karaktärerna som jag inte brydde mig så mycket om och vissa scener var riktigt riktigt förutsägbara, men en svag trea får filmen eftersom att den är bättre än fjärde filmen enligt mig.Läs även andra bloggares åsikter om

Event of the year

Hej alla läsare!

Missa inte the re-match mellan mig och Lovisa Konradsson den 26 november!Den 26 november är det dags för en re-match mellan mig och Lovisa Konradsson som det blev oavgjort med sist. Invägningen är 9.00 och det börjar mellan 9.45-10.00. Kom gärna och titta och se vem av oss två som hamnar i finalen den 17 december.

Läs även andra bloggares åsikter om

Magda och Dagmara

Hej alla läsare!

Jag längtar tills mina kusiner från Polen kommer till mig i novemberJag har två riktigt underbara kusiner i Polen som heter Madga och Dagmara. En är lika gammal som mig den andra är två år äldre. När jag är i Polen umgås vi väldigt mycket, vi festar, grillar, går på bio och shopppar loss på köpcenter. Vi har pratat om att dem ska komma hit och fira min födelsedag i november och jag hoppas verkligen att dem kommer att komma hit. Det skulle vara väldigt roligt om dem kunde kolla på någon utav mina matcher, för jag vet att dem stöttar mig väldigt mycket inom MMA. Dagmara har ljust hår och Magda har brunt hår. Det är jag som har tagit alla tre fotona utav dem, dem har blivit mina modeller för många foton.Film nr 784

Hej alla läsare!

Nu visar jag min snygga Insidious utgåva som jag fick hem idag.Läs även andra bloggares åsikter om

The Cat and the Canary 1927

Hej alla läsare!

''Monstret'' ser väldigt rolig ut och jag skrattade högt flera gånger.''The Cat and the Canary: Tjugo år efter hans död skall Cyrus Wests testamente läsas upp. Sex av hans släktingar samlas en sen natt i hans spöklika slott nära Husdonfloden. Endast en av släktingarna kommer att nämnas i testamentet och ärva all hans rikedom. En hemlig man i slängkappa dröjer i skuggorna och tycks ha egna planer om vem som skall ärva pengarna.

Gillar man stumfilmer kommer man nog intressera sig för den här filmen. Väldigt bra uppbyggd film och den slutade inte riktigt så som jag hade förväntat mig. Den leker med blåa, gröna och sepia skalor, vilket ger den en mysig känsla precis så som hos Caligaris Kabinett. Den var ganska spännande och stumfilmer brukar vinna mig över ganska lätt. ''Monstret'' ser väldigt rolig ut och jag skrattade högt flera gånger. Dem utnyttjade också skuggor ganska bra och jag ville hela tiden veta hur det skulle gå. Jag har inte sett dem andra versionerna utav denna film, men ska definitivt göra det.Brunnen

Hej alla läsare!

Brunnar kan vara creepy och inspirerande


Jag tyckte att den här brunnen hade stor potential att bli creepy. Om jag hade haft någon arm hängandes ut från den skulle det se riktigt kusligt ut. Ska försöka mig på den tanken nästa gång jag är i Polen.  Den här brunnen fotades på min mormors kompis trädgård. 


Jag gillar den både i svart-vitt och färg.


Paranormal Activity 3

Hej alla läsare!

Bloody Mary, Bloody Mary.....Bloody MarySåg en trailer på bio för Paranormal Activity 3 och jag längtar oerhört mycket tills jag kommer se filmen på bio. Jag gillar dem två första filmerna och har recenserat båda på bloggen.

Vad har ni för tankar och åsikter om Paranormal Activity 3?

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 781, 782 & 783

Hej alla läsare!

Nu visar jag Jakten på lycka, La Haine & ObsessedFilm nr 781, 782 & 783Harold and Maude

Hej alla läsare!♥

''Relationen mellan Harold och Maude utvecklas väldigt intressant''Harold and Maude: Harold är en ung, depressiv kille som har som hobby att begå fejkade självmord inför sin mor, samt gå på begravningar. En dag möter han den snart 80-åriga kvinnan Maude som också gillar att gå på begravningar. De blir väldigt goda vänner.

Början är riktigt härlig då man får lära känna Harold. Han fejkar självmord och gör det riktigt bra och intressant. Jag kan se en del av mig själv i honom och det gör att jag bryr mig om honom. Harold verkar inte så engagerad utav att leva och verkar tycka att det mesta är ganska tråkigt, tills den dagen då han träffar Maude som då också delar hans intresse. Det är då Harold verkligen vaknar upp och han har något han bryr sig om. Relationen mellan Harold och Maude utvecklas väldigt intressant och man känner hur djup den är. Manuset är välskrivet och rollerna är välspelade.


Film nr 778, 779 & 780

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Gökboet, Finding Neverland & Nyckeln till frihetFilm nr 578, 579 & 580


Sarah Giercksky vs Lovisa Konradsson

Hej alla läsare!♥


Idag hade jag min match i S/W och jag har som vanligt helt rosa träningskläder på mig.


Jag mötte en utav mina träningskompisar från min klubb, Lovisa Konradsson och det blev en tuff match. Båda vi kämpade på riktigt bra.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Chromeskull: Laid to rest 2

Hej alla läsare!

''Jag tycker att den här är bättre än första filmen och jag hoppas på en tredje film''

Chromeskull: Laid to rest 2: Chromeskull återvänder efter att knappt undgått döden och är tillbaka för att avsluta det han påbörjade och skapar en ny väg av terror och förstörelse.

Man ser på en gång att denna uppföljare har mycket bättre budget än första filmen. Jag tycker att Chromskull är en ganska intressant karaktär och det är kul att man har gjort denna uppföljare för att utforska honom mer. Gore-fans kommer nog inte bli besvikna kan jag lova. Dem har fokuserat många effekter kring munnar och gjort det riktigt bra.

Den är spännande ibland, men tyvärr avtar spänningen ibland. Andra halvan utav filmen är bättre än första och den blir riktigt bra mot slutet. Jag tycker att den här är bättre än första filmen och jag hoppas på en tredje film för jag känner att det här kan bli en ny skräckfilmsserie att följa, precis som med Saw. Tyvärr har Danielle Harris en ganska liten roll, vilket var tråkigt.
Film nr 755, 756 & 757

Hej alla läsare!

Nu visar jag Benjamin Buttons otroliga liv, Cruel Intentions & The Dutchess

 

Film nr 755, 756 & 757


Skrivövning 2

Hej alla läsare!

''Golvet är smutsigt och stora mörka intorkade fläckar finns på betonggolvet.''


Till den här uppgiften fick vi reglerna att vi skulle skriva om något speciellt rum, för rummet är ju lika med karaktärens psykologi. Vi fick 45 minuter på oss vilket verkligen är lite för att hinna skriva ett manus eller en ordentligt novell som man har skrivit om flera gånger. Man hittar knappt läsa igenom det en enda gång, men här är mitt första utkast utav skrivövning 2 som jag döpte till Lekrummet.

Jag slår upp ögonen och ser att jag befinner mig i ett helt okänt rum. Golvet är smutsigt och stora mörka intorkade fläckar finns på betonggolvet. Instängdheten och paniken känns på en gång, det här rummet är för litet för en person. Jag har ingen aning om vart jag är eller hur jag kom hit. Min mage värker, men jag hoppas att mitt foster mår bra. Jag lyfter upp min klänning och ser att det inte finns något sår eller blodläckage. Det måste finnas en utväg och jag tittar mig omkring i rummet för att hitta en väg ut. På andra sidan utav rummet ser jag en dörr som är lika smutsig som golvet, men inga fönster finns.

 

Jag reser mig upp, skyddar min mage med mina händer och går med försiktiga steg till dörren. Mina fötter ryser till utav kyla när dem nuddar marken. Mina steg är riktigt tunga, men till slut når jag dörren och tar tag i handtaget. Jag vrider på handtaget, men dörren är låst. Paniken jag hade när jag vaknade för en stund sen har nu fördubblats. Jag har aldrig klarat av att vara isolerad från någon eller att ens sova själv. Som liten brukade jag alltid sova med min mamma och det gjorde jag även när jag var äldre på grund utav panikångesten jag alltid fick under nätterna. Några ljud når mina öron och jag står helt stilla för att höra vad det är. Ljudet kommer närmare dörren och jag inser att det är någon som är på väg in hit. Stegen slutar upp och istället åker en nyckel in i nyckelhålet och öppnar dörren. Jag backar instinktiv för att kunna skydda mig själv och mitt ofödda barn. Dörren öppnas och in kommer en spinkig, ung man med ena handen gömd bakom ryggen. Han har ett leende på läpparna som får mig att känna mig livrädd. Jag backar bak tills jag når väggen och då försöker jag ställa mig på tå.

 

Jag:

Varför är jag här?

 

Mannen plockar fram handen bakom sin rygg och jag ser att han håller i en stor kniv.

 

Mannen:

Matdags.

 

Jag förstår ingenting, men jag försöker att komma på någonting som jag kan göra. Det måste finnas någonting i rummet som jag kan försvara mig med. Mannen kommer närmare mig med snabba steg och han visar hela tiden stolt upp kniven som han håller i höger hand. Inte en enda rationell tanke flyger omkring inuti i mitt huvud och jag vet inte vad jag ska göra. Det enda jag kan tänka på är att skrika och hoppas på att någon kan höra mig. Min skrik får mannen bara att skratta och han är nu bara någon sekund ifrån mig. Jag fortsätter att skrika tills jag känner hugget i min mage.

 

Chocken gör mig oförmögen att fortsätta skrika och jag glider ner på golvet. Rummet känns mindre och det verkar som att även väggarna är ute efter att nå mig. Mannen hugger mig mitt på magen och öppnar upp ett stort hål. Hela min kropp skakar utav smärtan och det som syns framför mig är bara suddiga bilder. Han lägger ner kniven och stoppar ner båda sina händer djupt inuti i min mage och börjar att gräva. Jag känner att mina organ avlägsnas och jag hör att dem slängs ut på golvet. Mannen tar upp mitt foster och tittar på det. Han tar fram en blöt trasa som han har haft i fickan och torkar bort blodet från barnet som droppar ner på golvet.

 

Min syn är inte lika suddig längre när jag får syn på mitt barn för första gången, just i den stunden glömmer jag all smärta och det enda jag kan tänka på är min lilla flicka. Barnet skriker inte och rör inte på sig heller. Mannen skär av navelsträngen med sin kniv och reser sig upp. Han tittar på mig med mitt barn i sin famn och vänder sig om. Jag är väldigt svag utav blodförlusten, men att se mitt nyfödda barn har gett mig nya krafter. det jag fokuserar mig på är navelsträngen som ligger som en lång sladd på golvet. Jag tar tag i navelsträngen och lyckas ta mig upp. Innan mannen hinner reagera på att jag är uppe stryper jag honom med navelsträngen och han tappar barnet som faller ner i betongen. Mina händer drar så hårt dem kan och jag känner att han kämpar för sitt liv. Hans fingrar försöker frenetiskt att få bort navelsträngen, men efter ytterligare några sekunder ger hans hjärta upp och han faller ner. Jag släpper det jag har i händerna och skyndar mig fram till barnet. Med tunga ben sätter jag mig ner och tar upp min flicka i famnen. Jag lägger mig ner, sluter ögonen och somnar.


Film nr 752, 753 & 754

Hej alla läsare!

Nu visar Zatoichi, Zen & American Crime
Film nr 752, 753 & 754


Tävling: Vinn Last house on the left 1972

Hej alla läsare!

Grattis till Aficionadon som vann Plague Town och därmed har vunnit två gånger!Jag har varit seg på att skicka ut Death Race 2000, men skolan och allt annat har tagit upp min tid och jag har knappt gjort något annat, men senast på fredagen kommer den vara skickad! Skickar både Plague Town och Death Race 2000 senast fredag! Jag har inte heller glömt bort min andra filmtävlingen som avslutades 26/8, jag är i fullgång med att dra vinnaren och fixa ihop någonting roligt åt vinnaren.

Jag har fixat in en till The Last house on the left original film. Som vanligt drar jag vinnaren om två veckor då en ny tävling dras igång!

Last houst on the left: Två tonårsflickor på väg till en fest blir inlurade till två förrymda sadisters gömställe, där dem förnedras och torteras.

Regler för att vara med:

* Kommentera jag är med
* Det gör inget ifall ni har en blogg eller inte skriv bara eran mejladress så att jag kan kontakta er ifall ni vinner.


Var gärna med, du har inget att förlora på det! Även om du brukar vara med och inte vunnit något hittills så är jag säker på att du någongång kommer vinna :)


Vad ser ni?

Hej alla läsare!

Vad ser ni innan ni somnar?


Vilken film eller serie brukar ni kolla på innan ni somnar eller kanske somnar till? Jag kollar gärna på någon film, UFC eller en serie som Criminal minds eller Ultimate Fighter innan jag somnar.

Här ligger jag och drömmer om nått sött....eller om någon som vill döda mig som vanligt haha.


Amer

Hej alla läsare!

''De sista 20 minuterna känns verkligen''Amer:
I Amer, som är lika mycket en hyllning till svunnen filmkonst från giallons värld som en film ståendes på egna ben, får vi följa Ana från barndom till vuxenvärld. Amer berättar inte en klar historia och ger inga direkta svar, utan går istället sakta fram med en rakbladsvass smekning.

Inledning är väldigt snygg och mystisk. En flicka går in i olika rum och upptäcker nya saker varje gång. Hon känner ständigt ett hat mot sig och det gör att man får sympati för henne. Att den är starkt inspirerad utav Suspiria och Dario Argentos filmer märks tydligt och det gör mig riktigt glad. Det finns en riktigt snygg sekvens i början då man använder det gröna, röda och blåa ljuset för första gången i filmen och dem skiftar färg hela tiden medan ett par har sex och flickan ser det.

Det är inte så mycket dialog i filmen, men det behövs inte för bilderna talar väldigt starkt. Man kan även tolka mycket och hitta symboliker. Närbilder är en annan sak som filmen använder sig flitigt utav och det ger en panikkänsla som fungerar riktigt bra. De sista 20 minuterna känns verkligen och det är en speciell sekvens som använder ljudet riktigt bra. Amer betyder förresten bitter på franska.Läs även andra bloggares åsikter om

Bilder från födelsedagsfirandet i helgen del 1

Hej alla läsare!

Snygga foton från Polen!Jag fotade som en galning när jag var i Polen för mormor har så fina blommor och träd i sin trädgård. Det blev även många foton utav min släkt som firade mormor. Jag har så många bilder att jag kommer dela upp inläggen i flera stycken så att ni kan få se så många fina bilder som möjligt. Alla foton är fotade utav mig förutom det fotot som jag är med på som är fotat utav mamma.

Och mamma blev för andra gången i år....Busted!


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 749, 750 & 751

Hej alla läsare!

Nu visar jag Lady Vengeance, The Protector & Sukiyaki Western DjangoFilm nr 749, 750 & 751


Läsarfrågor

Hej alla läsare!

Dags att svara på några läsarfrågorVilken övernaturlig film gillar du mest?

Svar: Insidious. Jag älskar den filmen och har beställt den på blu-ray. Jag har sett den två gånger och den blir bara bättre och bättre för varje gång jag ser den.

Ska du på någon filmmässa snart?

Svar: Jag har tänkt att åka till en filmmässa i Alingsås den 24/9. Jag läste om den och den lät verkligen intressant.

Kommer du att lägga upp alla dina texter som du kommer skriva i skolan? (du skriver såå bra, därför jag undrar!:))

Svar: Ja det kommer jag göra för jag vill att ni ska kunna se mig utvecklas och sugas in i min värld.

Läs även andra bloggares åsikter om

Födelsedagsvideo!

Hej alla läsare!

Nu är jag äntligen hemma från Polen igen.Jag åkte till Polen i torsdags och kom hem i lördags (därför jag inte godkänt eller svarat på kommentarer) för att fira att min kusin fyllde år förut. Vi firade även mormor som fyllde 83 år den 2/9. Vi åkte till hennes speciella trädgård, grillade god mat och pratade mycket med varandra. Dem som firade min mormor var mina två kusiner, min mamma (blont hår och randig tröja), min mormor i randig vit/blå tröja , min morfar, mormors kompis, min morbror och hans fru. Jag är tyvärr inte med i videon för det är jag som filmar, men jag tänkte att det kunde vara kul att visa upp lite av min släkt i Polen.Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 746, 747 & 748

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Good, The Bad & The Weird, I'm a Cyborg but that's ok & Old boy


Film nr 746, 747 & 748
Läs även andra bloggares åsikter om

Wicked little things

Hej alla läsare!

Wicked little things: Karen, Sarah och Emma Tunney flyttar till en liten stad i Pennsylvania där, dem ovetandes, en hemsk gruvolycka 1913 fångade dussintals barn levande under jorden. Men det finns ett problem. Barnen lever fortfarande.

Filmen är en enda stor skräckfilmsklyscha. Dialogen är ganska typisk för såna här typer utav filmer. Man räknar snabbt ut filmens handling inom fem minuter och hur den kommer att sluta. Zombiebarnen var ganska snyggt gjorda, men för det mesta var den ganska tråkig och skådespeleriet var inte så bra. Den enda karaktären som jag gillade var Emma som spelades utav Chloe Moretz.


Film nr 743, 744 & 745

Hej alla läsare!

Nu visar jag Simpsons filmen, Prinsessan och grodan & Enter the Dragon


'Film nr 743, 744 & 745

House of flying daggers

Hej alla läsare!

Jag fascineras utav det mesta i den här filmenHouse of flying daggers:
Utspelas i Kina år 859 under Tangdynastins sista år. Den korrupta dynastin strider mot otaliga rebellgrupper, varav 'House of Flying Daggers' är en av de mäktigaste, speciellt efter att en ny mystisk ledare tagit över. Två kaptener får uppdraget att tillfångata denna ledare, och för att lyckas utarbetar de en riskabel plan...

Riktigt snygg film. Den här ingår i en trilogi och alla tre filmer är lika snygga. Jag fascineras utav det mesta i den här filmen och undrar ofta hur dem har lyckats göra många utav de snygga scenerna. Filmen är rik på färger och riktigt snygga kostymer som gör wow effekten ännu starkare.

Alla karaktärernas kläder är fantastiskt snygga och väldigt unika. Dansscenerna är galet bra koreograferade och jag kan bara ana hur svårt det var att filma dem för att få allting att sitta perfekt. Storyn är precis i min smak och man vet aldrig vem man ska lita på eller hur det kommer att gå.Skrivarövning

Hej alla läsare!

I måndags började jag skolan och vi började redan att skriva. Vi fick i uppgift att skriva ihop en liten text, dels ett barndomsminner,  men man skulle även lägga till lite fiktiva saker i den. Vi fick en tidsgräns på 45 minuter.


Jag brukar inte lägga upp sånt som jag har skrivit här på bloggen, men jag tänker börja göra det. Jag hoppas att ni kommer tycka om det, så läs och njut!

Morfinet fungerar och pappa ser ut att inte ha lika ont längre. Mamma sitter precis bredvid honom och håller pappas hand. Jag sitter en bit bort för att distansera mig från döden som omger oss. Färgglada pennor och några ritpapper ligger framför mig på ett bord och jag ser att jag har försökt rita fåglad. Varför just fåglar frågar jag mig själv. Ibland sneglar min blick till sjukhussängen där pappa ligger. Varenda ben syns på honom och jag blockerar varenda känsla jag har i kroppen för att inte påverkas utav det som troligen kommer hända snart. Mamma vänder sig till mig med en frågande blick.

Mamma:
Var är sjuksystern?

Varför behövdes en sjuksyster? Steg börjar närma sig dörren. Dem känns tunga och jag vet inte varför, men jag får gåshud. Jag vill verkligen inte vara här nu, jag vill vända mig till mamma och be henne att vi ska gå hem, men jag sitter helt stilla. Dörren öppnas och in kommer sjuksyster med blod på uniformen och riktigt kolsvart hår. Blodet på uniformen får mig att må ännu sämre och jag ser att hon har en liten vit väska med sig. Sjukssystern ler mot mig, men jag ler inte tillbaka. jag har ingenting att glädjas över längre.

Sjuksystern fortsätter vidare mot min pappa. Jag hör att min mamma och sjuksystern säger något till varandra, men jag kan inte höra vad. Efter en stund går mamma ut ur rummet och lämnar kvar mig med sjuksystern som nu låser dörren efter att mamma har gått ut. Paniken stiger inuti mig och jag vet inte varför jag mår så dåligt i den här mystiska kvinnans sällskap. Jag vet inte om pappa är medveten om henne eller om han är någonannanstans. Jag måste ut härifrån och tittar på dörren, men hon står vid den och jag vill inte komma närmare henne.

Sjuksystern går nu till sin vita väska och öppnar den. Jag hoppas innerligt att det är medicin till pappa hon ska ta fram, men när jag tittar närmare på det hon har i handen så är det en skalpell. Ska pappa kanske ha en operation tänker jag tyst, vad annars ska man med en skalpell till? Hon börjar gå emot mig och det är då jag förstår att hon inte ska använda skalpellen på pappa utan på mig. Dörren är fortfarande blockerad och jag kan inte komma härifrån. Jag tittar omkring i rummet, men jag kan inte se en enda väg ut.

Det enda jag kommer på att göra är att sträcka mig ner efter pappas väska där han har sina morfinsprutor. jag vet att det är pappa som behöver sprutorna, men jag har inget val jag måste rädda honom och mamma. Jag sticker mig på den vassa nålen, men får ändå upp sprutan ganska fort. Sjuksysterns ögon är fastpinnade på mig och hon är nära mig nu. Utan att tänka reser jag mig upp och hugger in sprutan i hennes högra öga och trycker in morfinet. Hon släpper skalpellen och försöker att skrika, men hon får inte fram ett ljud.

Ögat smälter väldigt sakta och jag kan inte kolla bort, men det här räcker inte. Hon är fortfarande vid liv och jag måste döda henne innan hon dödar mig. Skalpellen ligger och blänker på golvet och jag kastar mig fram för att få tag på den. Jag sätter mig upp på knä och tittar upp. Ovanför mig står sjuksystern och tittar ner på mig med sitt öga. Jag vet att jag inte kommer hinna ställa mig upp och det vet hon också.

Sjuksystern faller ner på mig och jag hugger in skalpellen in i hennes hals. Hennes varma blod stänker ner på mitt tioåriga ansikte och jag ser att mitt dödliga vapen har gått igenom hennes hals. Hon rör sig inte längre och jag skjuter bort henne ifrån mig och tittar upp på sjukhussängen. Pappas huvud är vänt åt mitt håll och hans hand hänger nerför sängen. Jag tar tag i den och smeker den med min blodiga kin och känner tårarna komma. Pappas grepp håller på att lossna och till slut släpper han taget helt och lämnar mig.

Film nr 740, 741 & 742

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Turistas, Trick R Treat & Futurama: Into the wild green yonder


Film nr 740, 741 & 742

RSS 2.0