Annonser från BloggPartner

Delikatessen & Good hair

Hej alla läsare!♥
Dagens två filmer blir dessa, Delikatessen & Good hair.

Film nr 1 & 2

Hej alla läsare!♥

Nu har jag precis gymmat lite med Sofia och sen ska vi kolla på delikatessen tror jag. Jag känner värken i många muskler och kan knappt skriva på tangentbordet haha! Nu ska jag visa upp alla mina filmer, två åt gången i olika inlägg och ja börjar med Corpse Bride och Wizard of Oz som jag har på Blu-ray.

Detta blir film 1 & 2 utav samlingen.


Happy tree friends - Eyes cold lemonade

Hej alla läsare!♥

En utav mina favoritserier är Happy Tree Friends, wow jag var helt tagen när jag såg detta för 8 år sedan och har sedan dess kollat på de flesta avsnitt. Jag har även samlat på mig alla på dvd. Detta är ett utav mina favoritavsnitt och visar ett kreativt sätt att göra lemonad på.
Cyanide and happiness

Hej alla läsare!♥Samurai Princess

Hej alla läsare!

Efter melodifestivalen (Rätt låt vann! Är faktiskt helt kär i den låten, precis som Sofia och Niklas också blev;)) kollade jag, Sofia och Niklas på Samurai Princess. Jag är så van vid dessa galna japanska filmer så jag gillade även denna och börjar inte tycka att dessa är så konstiga längre. Det roliga var att efter filmen så drömde både Sofia och Niklas konstiga drömmar, medan jag drömde något helt normal, så blod och inälvor har nog en lugnande effekt på mig. Åter till Samurai Princess som handlar om en två tjejer som blir våldtagna och mördade av ett gäng killar. En nunna hittar en utav dessa tjejer knappt levande och bygger en Mecha utav henne, en tjej som är uppbyggd utav 11 arga flicksjälar och alla möjliga vapen.

Det finns såklart helt galna scener i denna och blodet bara sprutar. Tyvärr så somnade Sofia och Niklas innan filmen var slut, men jag kollade klart på den. Det flyger kroppsdelar hit och dit hela tiden och om man gillar såna här filmen så kommer man gilla denna. Bra kamerateknik på många ställen och scenografin var snygg. I en scen så skrivar en Mecha ner en kille i marken, drar upp hans hjärna och läser av den på ett speciellt sätt. Visst känns den B, men det är en del utav charmen. Denna får en stark trea.
Liknande filmer: Tokyo Gore Police, Vampire Girl vs Frankenstein Girl, Machine Girl, Meatball Machine.

   


Fem filmer Sarah vill ha

Hej alla läsare!♥

Det var ett tag sedan jag fick en film och jag har så många på min önskelista, men här är några stycken. Dr Horrible's Sing-Along blog, Repo: The Genetic Opera, Alice i Underlandet, Wolfman re-make och Det regnar köttbullar. Mitt internet är så segt nu så de två sista bilderna kommer lite senare.


   Dr Horrible's sing-a-long blog

Hej alla läsare!♥

Snart ska jag till Sofia Cerón (Bild på fulla Sofia nedanför ;)).
Bara för att Dr Horrible's sing-a-long blog är en så underbar och härlig film och för att jag älskar Neil Patrick Harris så måste jag lägga upp en låt från den filmen. Min favoritlåt från filmen.


Kass uppdatering

Hej alla läsare!

Jag vet att min uppdatering har varit skit men jag har inte mått bättre än vad min uppdatering har varit. Jag har velat skrika och gråta, men jag har så svårt att göra det framför andra så jag håller det mesta inne, precis som jag har gjort i över 10 år. Jag har knappt någon att prata med när jag mår så här, men jag får väl gå och störa Sofia lite senare. Det har kommit fram någon tår idag och det har känts skönt. Ända sedan jag kom hem från Sofia så har jag inte alls mått särskilt bra, men det är tur att jag får vara hos Sofia så mycket jag vill. Känns skönt att så fort jag behöver någon att prata med eller någon axel att gråta mot så kan jag åka till henne, känns som att hon är den enda som tycker om mig tillräckligt mycket för det. Det känns som att det är knappt en handfull med människor som förstår mig eller ens vill försöka. Jag är så glad att få träffa Sofia och Niklas imorgon, det ska bli jätteroligt. Vi kommer ha chips, godis, läsk och sen kolla vem som får lägst poäng i melodifestivalen haha! ;)


TCM original

Hej alla läsare!

Nu har jag och Sofia ätit frukost och kollar klart på Curse of Frankenstein. Jag ska snart åka och träffa mamma, sen får jag se vad som hittas på ikväll. Såklart så diskar Sofia nu så jag passar på att blogga igen ;) Jag kan passa på att tipsa om denna film som jag har i två olika utgåvor, Texas Chainsaw Massacre originalet.


The Vampire's assistant

Hej alla läsare!♥

Det blev inte Samurai Princess, utan The Vampire's assistant. Den handlar om en ung pojke vid namn Darren Shan träffar en mystisk man på en "freak show", en man som verkar vara en vampyr. Efter en serie av händelser måste Darren lämna sitt vanliga liv och ge sig av på vägarna med Cirque Du Freak och bli en vampyr.
Jag och Sofia hade absolut ingen aning om vad detta var för film när vi skulle så den, så det var väldigt spännande. Redan på introt så visste jag att jag skulle gilla den. Jag tycker att det var en bra och annorlunda vampyrfilm. Uppföljaren kommer detta år och vi båda längtar till den. Menyn var riktigt mysig och jag fick en Tim Burton känsla. Jag rekommenderar denna till alla som gillar vampyrkomedier.

Hemma hos Sofia

Hej alla läsare!♥
Nu sitter jag hemma hos Sofia och har precis ätit massor. Medan hon diskar så passar jag på att blogga haha! Vi ska snart gå ut med hennes hund Igor och vandra runt lite här i Rotebro. Det var ett bra tag sedan jag var här, men det känns bra nu. Vi ska nog kolla på några filmer också, vilket kommer bli awesome. Vi vill jättegärna se Samurai Princess och någon utav de blu-ray filmerna som jag tog med. Förresten så var det en läsare som tipsade om en smart grej att jag skulle fota några utav mina filmer i taget och visa dem på bloggen, typ två - tre i taget så att ni får se vilka titlar jag har. Tack för tipset! Det ska jag göra.
Vi ska nog även kolla på Melodifestivalen på lördag natt, nej jag har inte sett ett enda avsnitt utav någon av delavsnitten, jag är bara elak och tycker att det är kul att se vem som får minst poäng haha! Dessutom hålls det i Norge och min pappa var därifrån så jag vill se härliga Oslo.

Placebo - Special needs

Hej alla läsare!♥

Jag får rysningar utav hur bra och vacker denna låt är. En utav de första låtarna jag hörde med Placebo. Just nu känner jag för att gråta när jag hör denna.''Remember me''


Crocodile

Hej alla läsare!♥

Den senaste filmen jag har sett är Crocodile utav Kim Ki Duk. Den handlar om en man som heter Crocodile som är en uteliggare och rånar självmordsoffer. Han räddar även en ung kvinna ifrån att drunkna, bara för att kunna våldta henne, vilket han gör några gånger. Efter ett tag börja de båda inse att de har riktiga känslor för varandra och de lever även tillsammans med en äldre man och en liten pojke och de ser sig själva som en slags familj, där de kallar varandra för bror, syster och morfar.

Den här filmen är ganska skum, men har en del intressanta scener som är fotat väldigt snyggt, speciellt slutscenen. Tyvärr var denna film inte så jätteintressant och man tappade intresset då och då. Detta ska enligt många vara ett mästerverk, men jag ser inte det i denna film. Den var helt okej att kolla på, men lite för långdragen ibland. Jag har två andra Kim Ki Duk filmer och hoppas på att de är bättre än denna. Denna förtjänar ändå ett helt okej betyg, för jag är ganska svag för ifall filmen är snygg visuellt.


Bloggerskor om film: Jacob

Denna gång är det min vän och filmnerd Jacob som har svarat på mina frågor! :)

 

1. Vad har du för favoritfilmer?
Svar: Jag har alltid svårt att nämna favoritfilmer, eftersom det finns så många!
Men om jag utgår från min favoritlista på filmtipset kan jag säga:
The Thing
Sunna no Onna
The Cabinet of Doctor Caligari
Edward Scissorhands
The Shawshank Redemption

En annan film som är värd att nämna är The Fall, som jag såg ganska nyligen. Helt underbar!
Åh just det! Mulholland Drive är riktigt slående! Och Altered States, och så Akira! Nä nu får jag sluta. :P

2. Vilken/Vilka genres gillar du mest?

Svar: Gillar typ alla genres, men det finns sällan någon bra inom komedi och romantik eoch den delen,
plus att jag ändå är rätt nihilistisk av mig så jag föredrar mörka och udda filmer. Så skulle säga att skräck är min favvogenre,
men också science fiction, kampsportsaction i viss mån och sen fantasy i ännu mindre mån.

3. Vilka biofilmer har du sett i år?
Svar: I år? tyvärr har jag inte sett så mycket, bara humm...två filmer (åh, man skäms ju nästan).
Kick-Ass och Alice in Wonderland. Missade dessutom två biotillfällen, The Road och Shutter Island...
Förhoppningsvis blir det ordning på detta.

4. Största filmbesvikelsen i år?
Svar: De biofilmer jag har sett var underhållande båda två. Bland icke-bio-filmvisningar så är nog Snakes on a Train den sämsta jag sett i år.
Den var i för sig inte en besvikelse eftersom jag visste att det skulle va b-kvalité innan jag såg den, och när jag tänker efter så kommer jag ihåg att
jag skrattade en del när jag såg den, och då är det ju inte en besvikelse på ett sätt. ^^
Det närmsta jag kan komma en besvikelse var The Thaw, för den hade jag faktiskt förväntningar på; den var helt okej...men samtidigt rätt mesig i jämförelse med mina förväntningar.

5. Positiva filmöverraskningar i år?

Svar: En riktig överraskning var The Hurt Locker! Jag trodee att det skulle vara en stereotypisk krigsfilm, men icke då, otroligt bra film! Blev glad när den fick så många oscars :P
Några andra VÄLDIGT glägjande överraskningar var Fantastic Mr. Fox och Kick-Ass! (Tror jag recenserat båda på min blog btw) Speciellt Kick-Ass var några av årets härligaste upplevelser :)
Även The Fall (som jag också recenserat hehe) var en stor överraskning, hade verkligen inte föreställt mig att den skulle vara så vacker, och att det bara var en slump att jag ens såg på den gjorde det hela tusen gånger bättre! :D
Haha jag vill förresten nämna att Fantastic Mr. Fox också hör hemma bland mina favoriter ;)

6. Hur stor är din filmsamling?
Svar: Min fnuttiga men växande filmsamling består av 96 DVD:er, 1 VHS och 1 blu-ray haha! Har inte samlat så länge på den, typ ett år bara :)

7. Har du någon favoritregissör?
Svar: Oh ja! Älskar alla Tim Burtons filmer! Andra regissörer som gör nästan uteslutande härliga filmer är:
Quentin Tarantino, Guillermo Del Toro, Dario Argento, John Carpenter, Brian Yuzna, Peter Jackson och Hayao Miyazaki. Och Hiroshi Teshigahara förtjänar en shout out för Sunna no Onna :)

8. Vilka biofilmer ser du mest fram emot i år?

Svar: Filmer som jag är nyfiken på: Robin Hood, A Nightmare on Elm Street, Jonah Hex, Splice, Predators, ....kanske TRON legacy också.
Annars är de enda filmerna jag verkligen ser fram emot The Expendables och Machete :P

9. Hur ofta kollar du på film?

Svar: Om inte skola, bröder eller lathet kommer i vägen så är det 1-2 gånger per dag :) Tyvärr har det kommit mycket i vägen den senaste tiden :\

10. Nämn 5 filmer som du inte gillar och motivera gärna varför.

Svar: Fem filmer som jag inte gillar, oj. Då blir det verkligen bottenskrap... Vi börjar med Yeti: Curse of the Snow Demon.
Efter att inledningen är slut så händer i princip ingenting. Bara ungdomar som repetitivt springer fram och tillbaka exakt samma sträcka, och blir jagade av lite vita polygoner som ska föreställa en yeti.
CGI-effekterna är så fruktansvärt hemska, att de överträffas av nintendo-grafik. Finns inga motiv att inte gilla den, och inga motiv att se den.

Blå Måndag är en svensk thriller som jag såg för länge sedan, och är den film som gett mig mest ångest. Otroligt dött "skådespeleri", dött manus och rakt igenom uselt genomfört.
Vet inte vad de försökte när de gjorde den filmen.

Nummer tre i sämst-listan blir The Retreat, eller Silent Scream som den också kallas. Citerar min kommentar om denna på filmtipset:
"Den här filmen vann just priset som bajsets bajs. Grattis... Detta är den första jäkla filmen jag spolat mig igenom, sedan jag som sexåring spolade förbi scenen i sista Star-wars filmen när yoda dör;
fast skillnaden är att jag spolade till och med igenom dödscenerna SAMTIDIGT som jag hade ett djupt och trevligt samtal med min bror. Det borde säga en hel del om den här filmen..."

För att göra det lättare för mig nämner jag Snakes on a train och Scott Levy's  fruktansvärda rip-off Piranha.

Så det var nog allt från mig, har varit jättekul att svara på dem, även fast det tog sin tid (vilket de verkligen förtjänar också hehe)! :)


Rue Morgue

Hej alla läsare!

Ni kanske undrar varför jag kan och vet så mycket om skräckfilmer och min största vetenskapskälla till det är Rue Morgue som nu firar sitt 100:ade nummer utav tidningen. Jag köper varje nummer oavsett hur dyrt det är och den är värd det. Jag köpte faktiskt 100:ade numret idag och har hunnit läsa ett par sidor bara, så jag har massor med härlig läsning kvar ikväll. Alla som gillar skräck och vill utveckla sin syn på skräck och se filmer bortom meainstream ska köpa denna tidning och läsa på som små galningar så kanske ni kommer ikapp mig ;)Läser ni också Rue Morgue?


Moviefashion in the tub

Hej alla läsare!Tror du att du har mycket filmer? Kolla in min samling ;) Det här är halva min filmsamling. Jag har just nu ca 850 filmer och här finns ungefär 400 stycken. Jag har velat göra ett sådant här foto länge och idag bestämde jag mig äntligen för att knäppa lite såna här foton. Mamma fixade alla filmer, hon gjorde det ju grymt bra. Jag kunde knappt röra mig för filmerna var blev ganska tunga och jag älskade det. Alla filmälskare borde ta en sån här bild med sin filmsamling! Om jag hade haft ett till badkar så skulle jag nog ha kunnat visa hela samlingen.

 

 


Tävling: Buda på min konst, vinn en gratis DVD

Hej alla läsare!

Nu kommer jag ha en lite KONSTig tävling, som kanske inte ens blir en tävling om ingen deltar men jag kan iaf försöka få igång något kul. Jag har nu gjort ganska mycket konst den senaste tiden och tävlingsreglerna är:

♥Välj ut de snyggaste ritningarna/målningarna som ni skulle vilja köpa
♥ Skriv ett bud, alltså en siffra på de högsta ni skulle kunna tänka er att ge för dem.
♥Den som har högst bud på någon ritning eller målning vinner den för det priset + att personen får en gratis DVD på köpet.
♥Kolla nedanför för en lista bland DVDer som ni kan välja mellan. Så ni får en teckning eller målning till det priset som nu vill köpa för + en gratis DVD. Vinnaren står för frakten ifall vid målningar, annars står jag för den vid teckningar.
♥ Minsta bud ligger på 10 kronor på varje.
♥Jag är ganska pank nu så kom igen och buda lite grann iaf som en kul grej ifall ni vill ;)

Bilder kan tillkomma så kolla hela tiden om ni vill va med.

Båda är teckningar och A4 stora.

http://publishme.se/749903/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

Båda är teckningar och A4 stora.Den rödhåriga flickan är en teckning och är A5 stor och prinsessan är en målning och är lite större än ett A4.Båda är ritningar och A4 stora.Denna är en ritning och är A4 stor.

 

 

Filmer att välja mellan (Filmer kommer tillkomma, så håll koll):
* Terror på Elm street Första delen.
* Kill Bill volume 1
* The Mist
* Terror på Elm street del 3
* Them
* Falskt Alibi
* Terror på Elm street del 2
* Indiana Jones första filmen
* America's Sweethearts
* About a boy
* Simpsons  - Crime and punishment
* Terror train
* Kill Bill volume 2

 

 


Seven deadly sins - Frosseri

Hej alla läsare!

Nu kommer femte delen utav Seven deadly sins projektet, Frosseri.Den vanligaste synen på frosseri är någon överviktig person som frossar i sig mat, men jag vill vända på det och få en tjej som är väldigt smal, men som har en felaktig bild utav sig själv och tror att hon är tjock äta jättemycket och sen spy upp det, så hennes helvete är att ha bulimi, vilket är ett allvarligt problem som borde uppmärksammas minst lika mycket som anorexi, för ätstörningar innebär inte bara svält.


FrågestundGlöm inte bort min frågestund här


The Tenant

Hej alla läsare!

För några dagar sedan såg jag Roman Polanskis The Tenant. En man hyr en lägenhet i Paris. Han får veta att kvinnan som tidigare bott där gjort självmordsförsök och är döende. Mannen kan inte släppa tanken på detta och det driver honom till vansinne. Han besöker sjukhuset där den döende kvinnan ligger och träffar en utav hennes vänner där. Den börjar bra och man får lite rysningar, men sen så blir det lite segt, men det är fortfarande bra. Det händer lite och lite till taget tills den stora galna finalen.

Andra halvan utav filmen innehåller väldigt många snygga scener och det här är tredje filmen utav Polanski som handlar om att vara rädd för sin omgivning. Om man gillar Rosemary's baby och Repulsion så kommer man nog att gilla denna film som verkligen tar fart i andra halvan utav filmen.

Barbara Steele filmer
Som många vet är Barbara Steele min favoritskådespelerska och den vackraste skådespelerskan jag har sett, främst på hur hon uttrycker sig med sina ögon. Utan ord kan man veta vad hon vill förmedla genom att titta på hur hennes ögon uttrycker sig i de filmerna som hon är med i. Mina favoritfilmer med Barbara är Black Sunday, Pit and the pendulum & Nightmare Castle. Andra filmer med henne är 8 1/2, She-beast och Shivers, finns en del fler som jag inte har sett heller, som jag gärna vill se.  


Vilka är mina läsare?!

Hej alla läsare!

Jag har ganska många som kommer in och kollar runt på min blogg, men få som kommenterar, så jag skulle vilja veta vilka ni är som läser min blogg. Skriv gärna Namn, ålder, vart ni bor och favoritfilm. Det skulle vara kul att veta och då får ni som inte brukar kommentera, bara läsa, även gärna kommentera så att jag vet vilka ni är ;) Det skulle vara kul att se vart mina läsare bor och deras favoritfilmer osv och lära känner er lite bättre, även ni som inte har en blogg får jättegärna kommentera. Just nu funkar det inte att ta in någon bild eller tecken så det får bara bli ett inlägg med text, vilket är ovanligt för mig. Jag kan ta mig:

Sarah Giercksky
20 år
Stockholm
Suspiria


VILKA ÄR NI? ;)
Läsarkommentar

Hej Sarah!

Jag har egentligen ingen fråga att ställa dig, utan vill egentligen bara säga tack.
Jag ställde dig en fråga i februari tror jag, precis efter min kompis dog i cancer, och det drog upp en massa minnen från min lillebrors död som också försvann i cancer.
Du gav mig rådet att prata med andra, inte hålla något inne utan att gråta ut om det behövdes, men också "skriva av mig". Dagen efter att jag fick det svaret så gick jag till akademibokhandeln och köpte mig en dagbok. Den har jag skrivit i varje gång det bara har vart alldeles för svårt och jobbigt. Jag har också pratar mer om det med mina bästa vänner, och nu har dom lättare att förstå och vet mer när jag verkligen behöver dom. Det har nu gått ca tre månader, och det är inte alls lång tid, men på den tiden så har jag ändå lyckats dra mig upp i varje litet nedfall som jag får mycket snabbare. Jag har lärt mig att det inte är någon idé att försöka glömma det som har hänt och försöka ignorera sina känslor, för det leder bara till att man mår ännu värre när verkligen kommer ifatt än. Men dina tips har verkligen hjälpt mig så jättemycket, och jag kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt. Men verkligen, Sarah, Tack. H.


Vad säger man? Jag blir självklart jätterörd och glad att jag har gjälpt någon lite på traven och hoppas att denna person kommer kunna ta sig vidare lättare, vilket jag tror att personen kommer göra. Jag finns alltid på bloggen, bloggsvar eller mejl, ifall någon skulle behöva fråga mig eller prata av sig. Nej jag är ingen expert, jag pratar bara av mig utav egna erfarenheter. Men ibland kan det vara lättare att prata med en främmande människa än med sina närmaste faktiskt. Jag vill att alla mina läsare ska må bra.
Det våras för Frankenstein

Hej alla läsare!♥

NU är det dags att recensera en utav mina favorit komedier, Det våras för Frankenstein eller Young Frankenstein som den heter på originalspråket. Hjärnexperten dr Frederick Frankenstein, sonson till den ökände dr Frankenstein, får plötsligt ärva farfaderns gamla slott i Transylvanien. På slottet väntar den originella personalen, den puckelryggiga Igor (Marty Feldman), den söta laboratorieassistenten Inga och den skräckinjagande frau Blucher. Kommer Frankenstein bli som sin farfar eller kan han trotsa den experimentfyllda ådran som rinner igenom hans vener?

Marty Feldman som spelar Igor spelar helt fantastiskt i denna film som är regisserad utav Mel Brooks. Denna driver med alla gamla Frankenstein filmer är otroligt rolig. Det finns så många scener och repliker som jag älskar. ''Frau Blucher!'' , ''Walk THIS way'', ''There wolf, There Castle''. Ni som ser den förstår vad jag menar. Jag har faktiskt bara sett två filmer utav Mel Brooks och denna är lungt den bästa än så länge. Jag måste även kolla upp fler filmer med Marty Feldman som tyvärr dog utav matförgiftning. Det roligaste i filmen är när Frederick har bett Igor hämta en speciell hjärna, men han får tag i fel hjärna och den hjärnan han får tag är en abnormal brain så då frågar Frederick ut Igor om detta och det låter så här:

''Who's brain did I put in?'' - Frederick
'' Abby someone'' - Igor
''Abby someone? - Frederick
''Yes, Abby...Normal, yes Abby Normal I'm quite sure that was the name'' - Igor.

Om jag blir skräckfilmsreggisör

Om jag blir skräckfilmsregissör ska jag...

1. Införa fler skräckfilmsfestivaler - Jag tycker att skräckfilmer från hela världen behöver uppmärksammas i Sverige och att Sveriges egna skräckfilmsindustri ska bli mycket större. Jag vill ha lika stora skräckfilmsfestivaler som i USA och Kanada - så det är ett stort mål.

2. Uppmuntra fler till att gå in skräckgenre och att visa att man visst kan lyckas och bli stor inom den. Om man gillar skräck ska man inte vara rädd för att gå in i den genren bara för att det inte är lika stort här som i USA, men alltfler ser skräck på bio här i Sverige och det måste ju betyda någonting?

3. Försöka göra som Tom Savini och fixa special-effekts skolor som visar hur man göra monster, gore-effekter och massor med annat häftigt. Det är det jag saknar just nu och som jag skulle vilja älska att lära mig. Jag kan typ basic saker, väldigt enkla, men jag skulle vilja ta allt till en högre nivå.

4. Jag ska såklart göra massor med bra och häftiga skräckfilmer och försöka mig på de flesta genres inom skräck. Jag har ju skrivit väldigt många olika manus redan, så jag ska finslipa allihopa och försöka få tag på sponsorer som gör att jag kan börja spela in. Jag måste såklart även köpa bra utrustning, men sånt kostar väldigt mycket och det har jag inte just nu. Jag har gjort en skräckfilm på skolan som jag faktiskt blev ganska nöjd med. Jag vill så gärna konvertera den så att den funkar att visa upp på bloggen, är sugna på att veta vad ni tycker.Sveriges nästa stora skräckfilmsregissör? ;)
Seven deadly sins - Sloth

Hej alla läsare!

Fjärde delen i mitt Seven deadly sins projekt, Lättja. Första bilden visar hur den såg ut först utan färg, med bara blyerts och en tunn svart tuschpenna. 


Videoblogg: Jag & Sofia pratar om kvällen

Hej alla läsare!♥

Äntligen får ni se min kompis Sofia i en vlogg. Vi pratar om filmer och om kvällen och flummar oss lite. Enjoy ;)


FrågestundNu har jag frågestund, bara att fråga på hur mycket ni vill.


Lesbian Vampire Killers

Hej alla läsare!♥

Det var några veckor sedan som jag såg denna, men känner ändå för att recensera den. Två kompisar är ute på landet och tar det lugnt på sin semester, efter att den ena blivit dumpad igen och den andra fått sparken. Efter en rad incidenter så hamnar de i en husbil som är fylld med lättklädda kvinnliga studenter i en stad där vampyrdrottningen Carmilla satte en förbannelse över staden. Alla tjejer som fyller 18 blir vampyrer på sin 18-årsdag. Carmilla har återuppstått igen och stades tjejer blir en efter en vampyrer. Vampyrerna är inte bara lesbiska utan även väldigt blodtörstiga, så nu är det upp till de två killarna att döda Carmilla.

Nu tänker många ''Nice lesbiska vampyrer, vad kan vara bättre?'' Men nej det är inte alls många scener om knappt någon med girl-on-girl action utan de är som vanliga vampyrer. Så ni som vill se filmen för att ni tror att det är massa ''tjejscener'' kommer bli rejält besvikna. Visst filmen är rolig lite då och då, men väldigt klyschig och man tappar intresset lite då och då. Jag blev väldigt besviken på denna film och den har beskrivits som roligare än Shaun of the dead, men det stämmer inte alls. Filmen fick tydligen inte heta lesbian vampire killers i England så den fick byta till Vampire Killers, vilket är ett riktigt tråkigt namn då Polanski redan har gjort en film med ungefär samma titel många många år tidigare.

Come here my love

 Min nyaste bild, är inte helt nöjd med den. Tror jag ska ändra lite grann.


Konstig faktaEn katt i Providence, Rhode Island omsorgshem verkar besätta kraften att veta när någon ska dö. Den ovänliga katten brukar sätta sig nära en person som bara har 24 timmar eller mindre kvar att leva. Katten har haft rätt 25 gånger under sina 2 år som den har varit på hemmet.

♦ Under medletiden so trodde man att malaria kunde botas genom att patienten svalde en spindel som var insnörad i sitt spindelnät.

♦ Taphephobia är definierad som rädsla för att bli levande begravd.

♦ H.G Lewis säger att hans film The Gruesome Twosome är hans egna låg-budget hyllning till Familjen Addams.

♦ Ungefär 152,029 personer dör varje dag över hela världen.

♦ I en annan workprint utav Rob Zombies Halloween slutar med att Dr Loomis övertalar Michael att släppa Laurie Strode. Michael släpper henne och hon flyr och till Loomis förskräckelse så skjuter polisen ner mördaren. När Loomis står över Michaels kropp så spelas deras första möte upp.

♦ En 49-årig Phoenix, Arizona man som försökte driva ut demoner från sitt 3 åriga barn-barn dog efter ett bråk med polisen.


Vinnarna i två filmtävlingar

Hej alla läsare!

Här är de vinnande bidragen för Corpse Bride och Simpsons tävlingarna. Bidrag 1 i Simpsons och Bidrag 5 i Corpse Bride. Mejla era adresser till placebohoe@live.se för nu har alla filmer kommit till mig så jag skickar iväg alla så fort jag har fått era adresser. Grattis till er och hoppas ni bli nöjda med era vinster ;)


Placebo

 

Det här är till alla Placebo fans som läser min blogg. Hur har deras musik påverkat er? Den har påverkat mig väldigt mycket under mitt liv. Varje gång jag har mått skit så har dem hjälpt mig. Bara att höra en mening som Brian sjunger kan få mig att må bra hela dagen. Jag ska även tatuera in ordet Placebo, kursivt och i röd färg som står för att dem har varit med mig i nästan alla svåra och smärtsamma situationer och hjälpt mig igenom dem. Jag har snart lyssnat på dem i sju år och det är först nu som jag börjar märka att det finns en hel del fans i Sverige, när jag började lyssna på dem så kände jag inte till någon.


It's alive

Hej alla läsare!

Jag köpte en box med alla It's alive filmerna på en Sci-Fi mässa för ett eller två år sedan och jag hade faktiskt inte hört någonting om filmen, utan jag tyckte att bebisen såg så cool ut att jag var tvungen att köpa boxen. Paret Davis får ett barn som har en otrevlig vana - det dödar folk så fort det blir skrämt. Jag gillade den och jag måste nog se om den för att ge den ett högre betyg, men det jag gillade mest var utseendet på barnet och sjukhusscenen var riktigt cool.

Samtidigt som barnet mördar folk så tycker man samtidigt synd om det när polisen vill döda barnet. Även föräldrarna klarar inte av att döda barnet då de älskar sitt egna barn. Det visar hur långt man är beredd att gå för sitt eget barn, trots utseende och vad barnet har gjort. Titeln får mig att tänka på repliken ''It's alive'' i Frankenstein filmen så det är lite roligt. En re-make på denna film är på väg så jag är spänd på att se hur den kommer att vara och hur utseendena på barnen kommer se ut. Jag ska nog kolla in re-maken snart också så att jag kan recensera den och kanske varna er ifall den är dålig. 

 


Mina affischer

Hej alla läsare!

Nedanför finns bilder på några utav de affischer jag har i mitt filmrum. Nosferatu 1922, Saw V, Inglourious Basterds, Hostel Part 2 och Jason X. Jag har även tappetserat trappuppgången med en hel del affischer och hallen. Det är så härligt att mamma låter mig sätta upp mina filmaffischer precis överallt, kul att skapa ett ''skräckhus'' på något sätt ;)Vad har ni för affischer?


Suspiria - Bloody Suzy

Hej alla läsare!♥

Detta är min senaste ritning, föreställer en scen ur Suspiria.Jag har väldigt mycket träningsvärk från att ha tränat Wii Fitness i ungefär en timma igår. Det var skitkul ska göra det idag igen när värken har lagt sig.


Sarah idag..

Hej alla läsare!♥

Tänker slänga in en bild på mig idag, inte för att jag har något fancy på mig, men ja gillar bilden väldigt mycket. Alla vinnare i de senaste tävlingarna kommer att publiceras imorgon och nu har jag även fått alla vinnar-filmerna hemskickade till mig så nästa vecka skickar jag iväg alla ;)


Cesar's evil side

Hej alla läsare!♥

En ny ritning idag som jag målade mest med nagellack då mina svarta tuschpennor är typ döda :/ Måste skaffa in ett helt nytt lager med svarta tuschpennor i olika storlekar. Jag använder mammas mobilkamera, så knappast den bästa bilden.En del har frågat om filmen The Human Centipede och jag har sett den och recenserat den här


Prince of Persia: The Sands of Time

Hej alla läsare!

Igår såg jag Prince of Persia på bio och hade faktiskt ganska höga förväntningar då spelen är riktigt bra. Dastan, Prince of Persia, blir oskyldigt anklagad för att ha mördat kungen och flyr då tillsammans med prinsessan Tamina för att se om han kan hitta ett sätt så att han kan rentvå sitt namn och då upptäcker han vilka krafter en viss dolk har. Från första öppningsscenen så visste jag att jag skulle gilla denna och den fortsatte bara att vara bra. Jake Gyllenhaal var riktigt bra som Prince of Persia.

Fightingscenerna var riktigt snygga. Filmen är bara löst baserad på spelen så det finns en hel del nytt i filmen. Jag gillar miljöerna i filmen och det fanns många snygga kameravinklar. Prinsessan var lite irriterande ibland, men okej ändå. Det kommer nog komma en tvåa och jag längtar jättemycket redan nu. Alexander älskade filmen.

Going to pieces

Hej alla läsare!♥

För er som vill lära er mer om skräckfilm eller bara ha en genomgång utav alla de härliga 80-tals skräckfilmerna så är Going to pieces dokumentären perfekt. Jag kollade på en igår och har sett den några gånger innan. Den går igenom de största slasherfilmerna, men även några udda som tillochmed jag inte har sett, som jag genast ska kolla upp och leta efter. Den är ungefär 70 minuter lång och många kända regissörer pratar, även skådespelare och effektmästaren Tom Savini.

 


Band i håret

Jag har verkligen börjat gilla ha band i mitt hår, nu när det börjar bli ganska långt. Jag behöver även färga min utväxt som börjar bli alldeles för lång.


Placebo - Devil in the details

Hej alla läsare!♥

Denna live version är så otroligt vacker och fylld med känsla. Brians röst är perfekt, jag kan inte ens beskriva hans röst med ord.'' Looks like the devil's here to stay''


The Collector

Hej alla läsare!♥

Igår såg jag The Collector och trodde att den skulle vara ganska hyfsad, men jag hade ganska fel. Visst postern är snygg och lurar verkligenn tittaren. Handling? En skuldsatt tjuv gör inbrott i ett hus för att få ihop pengar. Väl inne i huset upptäcker han att en psykotisk mördare valt ut samma hus och riggat det med dödliga fällor. Jag tycker att den började väldigt ointressant och man fick inte alls lära känna karaktärerna tillräckligt för att bry sig om dem alls. Den är lite rörig och har ingen direkt handling från början. Väl inne i huset så är det inte alls spännande och väldigt tråkig uppbyggt.

Det enda bra med denna film är gore-effekterna som det finns en hel del utav. I en scen så försöker en katt smita ut genom ett fönster och delas i två delar (ingen riktig katt såklart), vilket var snyggt gjord faktiskt. Dödsscenerna är faktiskt bra, men det är väl det, sen finns det inte så mycket bra alls. Jag gäspade mest och ville att den skulle ta slut. Jag hoppas verkligen inte på någon uppföljare. För jag orkar inte sitta igenom detta igen.

Fredagen den 13:e dödscener

Hej alla läsare!♥

Här är en video med nästan alla dödsscener i fredagen den 13:e filmerna och i nästan kronoligsk ordning.


Seven deadly sins - Lust

Hej alla läsare!♥

Här kommer den tredje synden, Lust ;)


The Countess

Hej alla läsare!♥

Jag såg precis The Countess som jag har velat se väldigt länge. Den handlar om Erzebet Bathory, Elisabeth Bathory eller blodgrevinnan som hon är känd som. Efter att hennes man dog och hon började bli äldre så blev hon besatt utav att få hennes ansikte att se yngre ut. En dag när en utav hennes betjäntar kammade hennes hår och drog i lite för hårt så slog grevinnan till betjänten vilket resulterade i att flickans blod hamnade i grevinnans ansikte. När grevinnan torkade bort blodet tyckte hon att hennes hud såg mycket yngre ut och det var då hennes blodbad började. Hon mördade ca 650 unga oskulder och badade i deras blod på olika sätt. Hennes betjänter hjälpte henne med att hämta kroppar och dra blod ut flickorna på olika hemska sätt.

Jag har alltid varit fascinerad vid just Elisabeth Bathory. Allt som händer i filmen är sant, Elisabeth fanns på riktigt. Jag har läst en hel del om henne och alltid letat efter en film om hennes liv och nu har det äntligen kommit en. Jag har bara sett en enda bild utav den riktiga Elisabeth Bathory och jag får såna rysningar. En scen i Hostel part II handlar om just Elisabeth Bathory och det var där jag först fick höra om henne. Hennes karaktär finns även med i filmer som Stay Alive och Daughters of darkness. Jag gillade denna film jättemycket. Julie Deplpy gjorde en väldigt bra roll som grevinnan och den var ganska blodigt. Tempot var bra ochjag tycker att filmen speglade det som jag hade läst om henne väldigt bra och den var mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Det enda som är olikt är en liten detalj på slutet. Det kunde även ha varit med blod och visat mer om vad hon gjorde med flickorna.

Sant eller falskt?


Tror ni att detta påstående om mig är sant eller falskt? Sarah har fått erbjudande om modelljobb på grund utav bloggen?Svar på förra frågan:

Jag har inte sålt en tavla för 5000, det högsta jag har sålt en tavla för är 1000 kronor.


Robin Hood

Hej alla läsare!♥

Igår såg jag Robin Hood som blev min 25:e biofilm i år. Jag hade hört mycket bra om den och var väldigt nyfiken på den, då jag gillar den med Kevin Costner väldigt mycket. Historien om en bågskytt i Kung Rikard Lejonhjärtas armé som slogs mot de invaderande fransmännen i 1200-talets England. Filmen tar sin början efter Rikards död och belägringen av Chalus-Chabrol och visar hur denne man snabbt blir impopulär hos den nyligen krönte prins John och den engelska adeln.

Det fanns en hel del luckor i filmen och ibland var den ganska seg och tråkig, men vissa scener var spännande och bra. Den var definitivt inte lika bra som den med Kevin Costner och Christian Slater. Men den var absolut inte helt ointressant, fast det var synd att det inte var mer fokus på Robin Hood för nu kändes det nästan bara som en film om Frankrike - England konflikten och jag ville att det skulle handla mer om Robin Hood. Men den får klart godkänt ändå. Skådespelarna gjorde ett bra jobb, men slutstriden var väldigt kort och hade gärna fått vara mycket längre. Eftertexterna var även väldigt snygga.

Bilder från Norge firandet...

Hej alla läsare!♥


Norska filmer

Hej alla läsare!♥

Jag har redan recenserat alla dessa filmer på min blogg förut, men jag vill ändå ta upp och skriva någon rad om den ändå, för att fira denna dag ;) Jag börjar med att ta upp skräckfilmerna från Norge som jag har sett.
 
Död snö - Den bästa Norska filmen som jag någonsin har sett. Vad är värre än en zombie? En Nazistzombie!!!

Fritt Vilt - Den första Norska skräckfilmen som jag såg och jag gillade den, handlar om några ungdomar som åker på en resa och blir mördade utav en skum mördare.

Fritt Vilt 2 - Handlar om samma sak fast på ett sjukhus.

Rovdyr - En bra skräckfilm som utspelar sig i skogen.


Sant eller falskt?


Vad tror ni om detta påstående, sant eller falskt? Är det sant att jag faktiskt har lyckats sälja en utav mina tavlor för 5000 kronor?


Seven deadly sins - Envy

Hej alla läsare!♥

Här kommer andra bilden i mitt seven deadly sins projekt, Avundsjuka.


Sluta med hatkommentarer...

Hej alla läsare!♥

Madicken är en tjej som driver en blogg där hon skriver om sin vardag, sina hästar och det hon har varit igenom. Hon har skurit sig själv (notera skurit, så hon gör det inte längre) och visar att man inte ska skämmas för sina ärr utan kunna gå ut i kortärmat om man vill. Hennes blogg gör en glad och ger många hopp och den där extra knuffen man behöver när man sitter i en svår situation. Nu är det många som skriver kommentarer som att hon är uppmärksamhetssökande och jag har aldrig tänkt så. Hon får hatkommentar efter hatkommentar. Kom igen det är en tjej på 16 år som skriver seriöst om sina ärr och om sitt förflutet, vilket är riktigt starkt gjort, få bloggar är så öppna som hennes är. Jag läser hennes blogg varje dag, har träffat och kan säga att hon är en toppen tjej. Hon låter sig inte slås ner utav kommentarer och är stark, jag vet att hon kommer att klara av vad som helst. Jag tycker att det är onödigt att skriva hatkommentarer till andra bloggar, varför lägga ner energi på att hata när man kan vara trevlig? Madicken vet att hon har mitt stöd.


Norge firande idag!

Hej alla läsare!♥

Ville posta en video med min flagga.


Sarahs värsta modemissar...

Hej alla läsare!♥

Nu är det dags att dra upp Sarahs värsta modemissar genom året haha!


Kaninöron och blont hår - Nej ingen bra look för mig.


Mitt löshår - Såg riktigt fejk ut och det var jämt tovigt, nej tack och lov hade jag bara det i några veckor innan jag insåg hur fult det var, resten utav mitt bakhår var jättekort och det såg bara hemskt ut.Nej jag ska definitivt inte ha blont hår och speciellt inte blont och kort hår. Väskan + toppen + byxorna = DÅLIGT.Varför envisades jag med den där frisyren i ett år? Jag tyckte att den var fin på andra, men tyvärr inte på mig. Efter ett år insåg jag att nej nu ska jag ha längre hår.


Norges nationaldagSom ni vet så är jag halv norsk för att min pappa kom från Norge och därför är jag jätteglad över att fira Norges nationaldag imorgon 17/5. Jag har fått mitt efternamn från Norge, för min pappa hette Giercksky och jag är väldigt stolt över mitt efternamn. Jag vill så gärna vara där under den dagen för det är stora parader på gatorna, alla barn får gratis glass och det är en underbar stämning. Vit-röd-blåa flaggor syns överallt och det ska även min flagga göra imorgon. Jag kommer fira dagen med att äta mycket glass och sjunga norska sånger, trots att jag inte kan sjunga haha! Jag brukade åka till Norge och fira nationaldagen när jag var yngre och fick jämt gratis glass på alla restauranger för att jag var så fint uppklädd som barnet på bilden.

Seven deadly sins - Wrath

Hej alla läsare!♥

Jag har startat ett nytt tema: De sju dödssynderna och här är första, Vrede som nog många har känt någon gång.


Slashers

Hej alla läsare!

Jag har precis suttit och kollat på Slashers, en skräckfilm som inte har fått så mycket uppmärksamhet förutom nu trots att den är gjord 2001. Slashers är det ultimata japanska tävlingsprogrammet på TV. Sex deltagare släpps in i en stor specialkonstruerad tv-studio. Där får de slåss för sina liv när de blir jagade av tre slashers; en doktor med en överdimensionerad sax, en präst med ett ruggigt kors och en redneck med rostig motorsåg. Den som sist klarar sig levande ut vinner den enorma prissumman.

Jag fick en Battle Royale känsla när programledaren satt och pratade om programet, som i Battle Royale när tjejen går igenom reglerna för spelet, ön osv.. Känns som att denna skulle bli mycket sämre om detta inte skulle vara en japansk ''reality-show''. Den lyckas faktiskt på vissa ställen och har en hel del gore, så det kan jag inte klaga på. Den var faktiskt ganska underhållande. Fast det fanns inga omtagningar i denna och den filmades med endast en enda kamera. Visst det är väldigt lågbudget och det märker man, men om man tar filmen för vad den är så var den faktiskt inte så dålig utan helt okej och därför förtjänar den en trea.

Favorit manga böcker

Hej alla läsare!

Jag läser inte så jättemycket manga nu längre, gjorde det mer förut. Men läser ändå någon då och då. Mina favoriter är Battle Royale, Rurouni Kenshin, Hellsing, Choncho och First love. Vilka gillar ni? Jag vill gärna ha massor med tips, för jag hoppas kunna börja läsa mer snart igen.

 


Borta med vinden

Hej alla läsare!

De flesta är ju vana vid att jag jämt pratar om skräckfilmer och är chockade över att jag ens gillar denna film, Borta med vinden, men jag gillar den inte, jag ÄLSKAR den. Scarlett O'Hara är en bortskämd dotter till en plantageägare i den amerikanska Södern. Hennes liv kretsar kring baler, vackra kläder och intrigerande. Snart ändras dock det behagliga livet i grunden för Söderns societet då inbördeskriget bryter ut. Hon träffar en man som är väldigt intresserad utav henne, men som hon inte alls är så intresserad utav, för hon är väldigt kär i en annan. Scarlett bestämmer sig för att gifta sig med den mannen som är kär i henne ändå, men hon hon tänker alltid på den andra mannen och inser hur bra den mannen som hon gifte sig med är kanske lite för sent..

Den är väldigt lång, 238 minuter alltså nästan 4 timmar lång och har ganska långa pauser mellan olika scener så att man hinner gå på toa och äta något, precis som det var förut när man gick på bio. Jag har bara sett den en enda gång för att den är så lång, men jag fascinerades och fastnade i handlingen. Detta är en riktig klassiker som jag tycker att alla borde se och riktigt vacker. Den innehåller även en utav de mest kändaste filmreplikerna i filmhistorien ''Frankly my dear I don't give a damn''. Det var fyra skådespelerskor som slogs om rollen som Scarlett i denna film, men den gick slutligen till Vivien Leigh.

Videoblogg: Mina film t-shirts

Hej alla läsare!♥

Jag visar min film t-shirts som en del har frågat om, hittade tyvärr inte två stycken.


Längtar till...

Hej alla läsare!

Jag längtar jättemycket tills nästa Sci-Fi mässa. Jag hoppas kunna åka på den som kommer vara i Norge i höst.


Hängningsscenen i Wizard of Oz

Hej alla läsare!

Jag blev väldigt intresserad utav at forska vidare om den påstådda hängningen i filmen Wizard of Oz. Denna första video är den video som många påstår är just den scenen, men det är bara en fågel. Men kolla in den. Det som svingar bland träden i slutet är det många tror är hängningen.

Den andra videon visar en tjej som har en annan teori. Jag tycker bara det ser ut som att hon dansar, men man blir ju nyfiken utav allt detta ändå.Har ni några teorier om detta eller vet något mer?


Wizard of OZ

Hej alla läsare!

Detta var en utav de första musikalerna som jag gillade, Wizard of Oz. 12-åriga föräldralösa Dorothy, hennes hund Toto och hennes eget hus blir bortblåst i en tornado och seglar över regnbågen till landet Oz. Där är allt kul. Men det stora äventyret börjar när Dorothy och hennes nya vänner går för att söka efter landets mystiska trollkarl och hemligheten som leder henne hem.

Jag har denna film på en riktigt snygg blu-ray utgåva och om ni ser filmen och kollar på de scener där de små dvärgarna är med så kan ni se att det hänger någon i bakgrunden och en gammal urban legend är det är en person som hängde sig på riktigt under inspelningen, men det är inte sant. Det skulle kännnas väldigt creepy att medan de spelade in den scenen så hängde sig den personen utan att någon märkte det förrän efteråt, men på riktigt så var det en ganska stor fågel som stod långt borta, medan huvudkaraktärerna sjöng ''We're off to see the Wizard''.

Denna film går ganska ofta på tv så ni kommer nog hinna med att se den där ifall ni är tveksamma till att köpa den. Detta var även Judy Garlands stora genombrott och hennes röda skor finns på ett välskyddat museum. Dem pratade om de skorna på ett avsnitt utav Oprah förut och visade upp dem, riktigt häftigt tycker jag. Judy Garland var påtänkt som Dorothy ända från början. Bilden bredvid visar den blu-ray utgåvan som jag har utav denna film, visst är den snygg? Jag tror att den både innehåller blu-ray utgåvan och en dvd-utgåva. Jag fick lust att se den nu, ska nog göra det. Brevid ser ni även de berömda skorna. Senare ikväll blir det fest.

Bloggerskor om film: Mari

Nu har jag äntligen fixat till alla intervjuer så att jag lägger upp en ungefär var tredje eller fjärde dag. Denna gång är det Mari som har svarat på lite frågor och hon vann även Spirited away så grattis igen ;)1. Vad har du för favoritfilmer?
Jag har många filmer som jag räknar till mina favoriter däribland; Avatar, The Lord Of The Rings, Twilight-serien, Van Hellsing, The Nightmare Before Christmas, Pearl Harbor och The Craft.

2. Vilken/Vilka genres gillar du mest?
Jag gillar äventyr, fantasy och komedier.

3. Vilka biofilmer har du sett i år?
Det är faktiskt ganska många, bland annat; Avatar, The Bounty Hunter, Percy Jackson och New Moon.

4. Största filmbesvikelsen i år?
The Bounty Hunter, med tanke på att Jennifer Aniston och Gerard Butler spelar huvudpersonerna i filmen.

5. Positiva filmöverraskningar i år?
Jag tycker den positiva överraskningen är New Moon.
Jag älskar verkligen böckerna, men att överföra dom till film och behålla den "magiska" känslan är svårt, men jag tycker att regissören och skådespelarna har lyckats mycket bra med det, bättre i New Moon än i Twilight faktiskt!

6. Hur stor är din filmsamling?

Den är stor! Jag köper ganska ofta filmer och får ofta film i present.

7. Har du någon favoritregissör?
Nej, faktiskt inte! Det är flera som är otroligt bra regissörer, men någon favorit har jag inte.

8. Vilka biofilmer ser du mest fram emot i år?

Mest Eclipse, men även Robin Hood, Prince of Persia, Trollkarlens lärling, Harry Potter, Iron Man och Shrek :)

9. Hur ofta kollar du på film?

Serier tittar jag på nästan varje dag och filmer ungefär 4 gånger i veckan. Oftast blir det någon film jag har sett flera gånger förr, men som jag alltid kan titta på och bli underhållen av.

10. Nämn 5 filmer som du inte gillar och motivera gärna varför.

Den ända film jag kan komma på är The Orphan!! Det är nästan den enda film jag sett som jag inte alls tyckte om! I filmen tror man ju att flickan Esther familjen adopterar är en frisk och glad tjej, men ju mer filmen fortskrider desto mer inser man att hon är riktigt psykiskt sjuk och bland annat dödar hon flera personer och sätter eld på saker. Jag tycker inte så mycket om "psykiska" skräckfilmer!

Criminal Minds

Hej alla läsare!♥

Ikväll ska jag nog kolla klart på Criminal Minds säsong 2 som jag har på dvd. Jag har kollat igenom nästan hela boxen på två- tre dagar och jag älskar det programmet.  Älskar kriminalserier, speciellt denna och CSI-serierna. Har sett några utav de nyare avsnitt, men missat en del också som jag behöver ta igen.

Vad tycker ni om Criminal Minds?


Svar på frågestunden1. Hur många filmer hade du tänkt dig att samla på dig i början?:D
Svar:
Oj jag vet inte, jag har alltid velat ha den största filmsamlingen i världen haha! Men jag har iaf en ganska stor nu, men har en bra bit kvar till en riktigt stor samling.

2. Vad har du för klädstil?
Svar: Jag har en väldigt blandad klädstil, men jag har oftast på mig t-shirts, film t-shirts, toppar med kjolar eller klänningar. Jag har nästan aldrig byxor som jag har skrivit förut och förklarat varför.

3. Favoritskor?
Svar: Mina höga 15 cm skor.

4. Klädstorlek?
Svar: 36/S

5. Kan inte du visa fler bilder på dina outfits?
Svar: När jag känner mig bekväm att göra det så gör jag det ifall jag känner att det passar.

6. Har du alltid vågat vara dig själv och visat att du är en riktigt filmnörd?
Svar: Absolut, jag har alltid vågat visa mina intressen, gått runt med min skräckfilmstidningar i skolan, pratat om film hela tiden, haft med mig filmer och kollat på min bärbara lilla dvd i skolan. Den har jag alltid med mig överallt och ibland om någon har varit otrevligt mot mig på bussen och sitter bredvid mig så brukar jag sätta på en riktig blodiga och gorig film och kolla, för då är de ju tvugna att se, HAHAHAHAHA jag är så elak.

7. Vilka bloggar läser du?
Svar: Ska fixa en länk till alla senare, men de jag ofta går in på en gång om dagen eller mer är. Jag kommenterar inte alltid för min dator är jätteseg och jag är bäst på att kommentera när jag är hos min pojkvän för där går det snabbare och lättare. Sen läser jag alla som kommenterar också och det finns många fler bra bloggar än dessa, men jag hinner inte besöka alla varje dag tyvärr. Jag har säkert glömt någon så jag kommer skriva till dem senare.

Jacob, Madicken, Lina, Alexander, Candy, Kicki,

8. Hur kan du ha så många filmtävlingar?
Svar:
För att jag har några som sponsrar mig och gärna vill göra såna tävlingar med mig.

9. Tjänar du något på din blogg? Hur mycket?
Svar: Ja, men jag tänker inte prata om summor.

10. Hur kommer du fira Norges nationaldag eftersom att du är norsk?
Svar: MYCKET GLASS! Jag kommer även göra en vlogg på måndag och då får ni se vad jag har fixat ihop. I Norge så är det tradition att alla barn får gratis glass på den dagen som är fylld med parader och massor med roligt, så firandet i Norge är större än i när svenska firar nationaldagen. Synd att jag inte kan vara i Norge på måndag då nationaldagen är.

11. Är du verkligen 160, på alla bilder ser du längre ut och jag trodde du va typ 170 eler så?
Svar: Många som säger så, men nej jag är kort.

12. jag tycker att de e tufft med en tjej som älskar skräckfilmer och du är så fin oxå! ;) Hur länge har du gjort det?
Svar:
Ända sedan jag var 6 år.

13. När blev du full första gången?
Svar: 12 år och det var även första gången jag var på en krog också, då i Polen.

14. Är dina njurar fortfarande sjuka? (Läste om ditt inlägg när du var på sjukhus=()
Svar:
Tyvärr ja, det är kroniskt så jag kommer aldrig bli av med det,  men jag kan se till så att det inte förvärras och leva normalt ändå.

15. När hade du senaste ont i dem?
Svar:
Igår :(
Video dating tape

Hej alla läsare!♥

Nu kommer en kortfilm utav en favorit, David Firth. Video dating tape, kanske du är intresserad utav Jake? ;)


Blood - The last vampire

Hej alla läsare!♥

Jag har ju skrivit om Blood - The last vampire otecknade filmen, så nu tänker jag skriva om animéversionen nu när jag fortfarande har kvar animé temat som snart ska bort. Jag fick precis hem denna på blu-ray, men har inte hunnit se den på blu-ray. Jag har bara sett den en gång innan och gillade den väldigt mycket då. Jag gillar verkligen vampyrfilmer och vampyraniméfilmer, trots att de inte skiljer sig så jättemycket i storyn. Handling? Yokota airbase. En amerikansk flygbas i japan under vietnamkriget. En underlig flicka vid namn Saya, är ditkallad för att jaga rätt på, och förinta de demonliknande vampyrerna som har börjat härja där. Hon bär på en hemlighet som inte många vet om, och när jakten på helvetets kreatur börjar så kommer den väl till pass.

Både otecknade filmen och animén handlar om samma sak, fast animén är bättre. Nu har jag inte denna film färskt i minnet, men jag gillade stilen och tempot. Den är ganska kort, 48 minuter och det hinner hända en hel del under de minuterna. Riktigt bra och jag rekommenderar den. Så om ni vill se mer animé så kan ni ju börja med denna.

Sexigaste tjejer

Hej alla läsare!♥

Mamma berätta om vem som toppar listan som världens sexigaste kvinna och vem kan det vara? Min favorit Katy Perry! Jag blev jätteglad. Även snygga Nicole från Pussycat dolls finns med! Här finns lite dräggelbilder på dem båda ;) Kul att två utav de som jag tycker är de snyggaste kvinnorna i världen är med och jag måste erkänna att jag gillar båda som artister också. Att byta utseende me dessa skulle inte vara helt fel, fast jag nöjer mig såklart med mig själv också ;)


ANTM favorit: Allison

Hej alla läsare!♥

Nu är det säsong 12 som rullar på tv3 och jag har alltid gillat två stycken i den säsongen jättemycket och den första är Allison. Det är inte bara det att hon tar grymma och vackra bilder utan hon gillar näsblod och ritar rtiningar som föreställer tjejer med näsblod och hon inspirerade mig till att rita en teckning igår som innehöll en tjej och massor med blod. Jag tycker verkligen att hon skulle ha vunnit, för hon var redan jättesöt innan make-overn, men blev verkligen wow med det långa blonda håret. Här är enligt mig hennes snyggaste bild och det tog nog bara endast några få bilder för att få till denna.Jag försökte hitta hennes ritning som hon gjorde i huset men jag kan inte hitta den just nu, men det skulle vara kul att visa er vad som inspirerade mig till min ritning som jag gjorde igår. Om jag hittar hennes bild så blir det ett sådant inlägg.


The Human centipede

Hej alla läsare!♥

The Human centipede är en ganska udda film och handlar om en galen tysk före detta läkare som fortfarande experimenterar med saker, hans främst mål är att sätta ihop människor så att de bildar en tusenfoting, genom att sätta ihop dem från mun till anus och ta bort ligament från knäna så att de bara kan stå på knä hela tiden. Han fångar in två amerikanska tjejer och en asiatisk man och genomför sitt projekt. Filmen är faktiskt inte så äcklig som den låter. Den är väldigt snyggt filmat och regissören var ute efter kontrasten mellan allt det hemska som händer och den snygga atmosfären, för jag tycker att det gör mer hemskt intryck än om den skulle vara filmat i annorlunda ljus. Många som hatar skräckfilmer har faktiskt gillat denna för den udda idén och genomförandet.

Första 20 minuterna får man följa tjejerna och hur de lever i Tyskland, sedan råkar de komma in i läkarens hus och då går allting fel. Vissa scener var faktiskt lite svåra att sitta igenom, men jag blev ändå helt fascinerad. Regissören har sagt att det kommer en uppföljare med tolv människor i en centipede och jag är spänd på att se hur den filmen kommer vara som nog filmas ganska snart. Man kan tro att det är mycket naket i denna, men inte så mycket alls faktiskt, visst alla tre är nakna, men de har bandage och händer placerade på rätt ställen så man ser inte alls så mycket. Vill ni se något udda och bortom alla tjusiga hollywood skräckisar, så se denna, starkt rekommenderad.


Svar på kommentar'' Att väga 40 kg är inte alls så lite, jag tycker att det är fint att kunna gå ner så mycket som möjligt. Så jag tycker att du borde väga 40 kg igen, assnyggt ju!, jag försöker själv komma ner till 40 och jag är 168 cm lång.''


Svar: Personen kan ju inte vara seriös? Det är ju farligt att väga så lite speciellt om man är 168! Det såg ju ganska sjukt ut på mig och jag är 160 cm lång. Den här personen behöver nog hjälp och ganska fort ifall personen är seriös med denna kommentar. Jag tycker att det är fint att med kurvor och saker man ta i och man mår mycket bättre utav att inte tänka på vad man stoppar i sig hela tiden. Jag tycker att man ska kunna njuta utan att känna sig skyldig på grund av mat, för om man börjar tänka på mat hela tiden och bara tänker på att gå ner så är det en början till en ätstörning. Jag tänker inte så längre och jag vill absolut inte väga 40 kg igen.

 

 


Charlie the unicorn part 2

Hej alla läsare!♥


Inte sett Charlie the unicorn? Här kommer andra delen, älskar Charlie the unicorn.


Min kropp..

Hej alla läsare!

Nu ska sanningen fram om min kropp. Jag har haft moment då jag har väg 40-42 kg, men min vanliga vikt ligger ofta mellan 50 - 55. Just nu så är mitt problem helt motsatt mot vad det var förut, nu väger jag 62. Jag antar att jag gick upp sambo-vikten då jag bodde med min pojkvän och gick upp ca 10 kg och det är därför jag aldrig fotar mig själv i helkropp eller visar dagens outfit. Jag hatar att prova kläder i provrum och jag mår bara dåligt då. Jag känner mig inte alls bekväm i min kropp och gömmer den ofta under lösa linnen med koftor över och täcker mina ben med kjolar. Det är även skälet till varför jag aldrig har jeans på mig, jag orkar inte försöka pressa mig ner i olika jeans, så jag skippar det och har bara på mig kjolar som jag känner mig mer bekväm i.

Men nu har jag bestämt mig för att jag måste gå ner till min vanliga vikt, om jag kommer ner till 55 så blir jag helt nöjd, men under 60 ska jag. Men missförstå mig inte, jag tänker inte hålla på och svälta mig som jag gjorde förut och gå ner till 40 någonting, utan jag ska göra det här på ett bra sätt. Någonting jag alltid har inte gillat med min kropp är mina armar och jag har alltid haft tröjor på mig tom på somrarna för att ingen ska se. Jag kan gå runt i linne när jag är ensam hemma, men runtomkring folk så gör jag aldrig det. saker och ting blir ju inte bättre utav att mamma hela tiden påpekar hur tjock jag har blivit och när jag ska gå ner. Hon kallar mig hela tiden för tjockis och sitter och stirrar på mina lär och säger wow det där är ett riktigt tjockt lår. Då orkar jag inte mer och går upp på mitt rum och isolerar mig. Inte konstigt att jag vill härifrån när jag hela tiden får massa skit på mig från henne, jag orkar snart inte mer psykiskt.


Re-makes

Hej alla läsare!

När jag tittade på Elm Street re-maken så började jag fundera på olika skräck re-makes som har gjort och på vilka som är bra och inte bra. Jag räknar inte in Amerikanska re-makes på Asiatiska filmer. Vad gör en bra re-make? Att man har lite originellitet, kreativare mord, får in scener som man minns, intressant dialog på något sätt, bra tempo och inte alltför uppenbara grejer, helst ska man inte kopiera originalet scen för scen. Här är några re-makes som jag tycker är bra och dåliga. Om jag tycker att re-makes är nödvändiga? Nej jag skulle faktiskt kunna vara utan dem och bara ha originalfilmerna, men när det är idétorka i Hollywood så blir alla dessa re-makes resultaten. Även de som säger att de aldrig skulle göra en re-make ger till slut med sig, Rob Zombie sa hela tiden att han aldrig i livet skulle kunna göra en re-make, men vips så tackade han ja till att regissera re-maken till Halloween, som blev bra, men det stora misstaget var att göra Halloween 2 re-maken som han gjorde.

Bra Re-makes:
Halloween
Fredagen den 13:e
Last house on the left.
2001 Maniacs
Texas Chainsaw Massacre
When A Stranger Calls
The Hills have eyes
Wizard of gore
The Uninvited
Dåliga Re-makes:
Sisters
Terror på Elm Street
Halloween 2
House on haunted hill
House of Wax
The Omen
The Wicker Man

 


GLÖM INTE MIN FRÅGESTUND HÄR


Jason Voorhees dockor

Hej alla läsare!♥

Om ni, precis som jag, älskar att samla på olika skräckdockor från filmer så har jag hittat massor med grymma Jason Voorhes dockor som ni kan sukta efter.

Den lilla dockan i slutet var faktiskt riktigt söt tycker jag. Jag har själv två stycken Jason dockor en riktigt stor en lite mindre.

GLÖM INTE MIN FRÅGESTUND HÄR


Sleeping with ghostsMin allra första Placebo skiva som jag köpte var Sleeping with ghosts, för jag var och är fortfarande så otroligt kär i Special Needs. Skivan handlar väldigt mycket om olika typer utav relationer. Relationer som slutar dåligt, svåra relationer och relationer där man är menad att vara med varandra. Den är riktigt väl genomtänkt (precis som alla deras album är) men alla låtarna är väldigt speciell för mig i denna skiva. De flesta placebo-fans vet vilka låtar som är med i albumet, men jag ska ändra dra några extralåtar som man fick med på special edition:

Bonuslåtar (Covers):
Running Up that Hill
Where is my mind?
Bigmouth strikes again
Johnny and Mary
The Ballad of Melody Nelson
Holocaust
I Feel you
Daddy cool
Jackie
Terror på Elm Street Re-make

Hej alla läsare!

Igår såg jag re-maken på Terror på Elm Street och jag satt nästan och grät för hur DÅLIG den var. Jag kan ju säga att den levde upp till mina föräntningar utav hur dålig den skulle bli, men jag ville ändå ha sett den på bio en gång och eftersom jag fick biljetten till halva priset så var det okej. Jag hade även med mig massor med gott godis att mumsa på under filmen. Den handlar ju om samma sak som originalet, ett gäng tonåringar börjar ha hemska mardrömmar om en man vid namn Freddy med knivar på handen, men ifall de dör i drömmen så dör de även på riktigt. Det enda som var snyggt och bra med denna var postern till filmen, för den var faktiskt väldigt snygg. Originalet hade en riktigt originell idé, så jag ville ju att denna skulle vara bra, men nej och nu kommer jag berätta varför.

1. Freddys utseende.
- I Originalet spelas Freddy Krueger utav Robert Englund och var riktigt bra sminkad och fick en helt egen personligthet, men i denna så var han riktigt fult sminkad, tillochmed min mamma ser läskigare ut än vad Freddy gör i Re-maken. Jag satt och skrattade varje gång jag såg honom. Den svart-vita bilden föreställer den gamla coola Freddy, den gula föreställer den nya och jag-vet-inte-vad Freddy. Det finns bara en Freddy och det är ROBERT ENGLUND.2. Morden
- Det var fullt med fula CGI effekter och inga originella mordidéer alls, utan de flesta dog på samma sätt och det var jättetråkigt. Jag önskade verkligen att den här skulle ta slut så fort som möjligt. Originalet hade så många häftiga och kultförklarade scener som re-maken inte alls tog till vara på, jag satt och tänkte ut minst 10 olika mord och blodsätt som man skulle ha kunnat göra allt mycket häftigare och det utan fucking CGI.3. Storyn
I den här så debatterar dem mycket om ifall Freddy var skyldig eller inte, men i originalet så är han från början en pervers sadistisk mördare och så ska det vara, men i den här så är han inte alls framställd så och då blir det bara löjligt. JAg blir så ARG! Jag blir även arg över att jag måste ha den här i min samling för att komplettera den, usch, jag vill inte att den ska stå bredvid mina andra Elm Street filmer. Nej nog med prat om denna film.

Saint & Sinner halsband

Hej alla läsare!

Hittade ett rikitgt snyggt halsband, Saint & Sinner.


FrågestundFråga precis vad ni vill och hur mycket ni vill. ;)


Söta plåster

Hej alla läsare!

Dessa plåster är så söta, nästan så söta att jag önskar att jag hade något sår som jag kan täcka det med ett utav dessa plåster. Jag gillar dem med älvorna mest.

 


Ikväll blir det...

Hej alla läsare!♥Terror på Elm Street re-make på bio (Rigoletto)...

Trauma for the kids

Hej alla läsare!Jag har startat ett nytt rittema: Kurviga rumpor!


Last House on the left original och re-make

Hej alla läsare!♥

Nu ska jag ta upp två filmer som har fått mycket debatteringar och starka åsikter från de flesta som har sett dem nämligen Last House on the left filmerna. Jag kan börja med att prata om originalet som är gjord år 1972 och är regisserad utav Wes Cravens och är tillsammans med A nightmare on Elm Street och Scream hans bästa filmer. Den handlar om 17-åriga Mari som planerar att fira sin födelsedag tillsammans med sin bästa kompis Phyllis. De ger sig ut för att gå på en konsert. Efter konserten så får de lust att röka på och därför söker de efter någon som de kan få tag på knark utav. De hittar en kille Junior, som tar dem med sig till sin lägenhet där hans kriminalkompisar väntar och vips så är de fångade i lägenheten. Därefter går tjejerna igenom ett helvete fyllt med misshandel, tortyr, våldtäkt och till slut döden. Mördarna söker sedan skydd i det närmaste hus de hittar efter att de har varit skogen och det huset som de blir insläppta i råkar vara Maris föräldrars hus...

Jag tycker att den gör ett riktigt starkt intryck. Många hatar den för att den är så hemsk och vad flickorna utsätts för, men jag gillar filmen. Den är faktiskt baserad på en svensk ballad ''Töres dotter i Wänge''. Filmen var egentligen skriven med mycket råare innehåll och skulle filmas så, men när de började filma så insåg det att det var bättre att tona ner det mesta, så om ni tycker att den är rå redan nu så kan ni föreställa er hur den egentligen skulle ha varit.


går vi vidare till re-maken som gjorde 2009. Den handlar om princip samma sak förutom att några detaljer har ändrats och den visar inte alls lika mycket naket som originalet gjorde, utan här har nakenheten ersatts med mer gore. fast lite naket finns det haha! I den här versionen så överlever Mari och lyckas ta sig till sina föräldrars hus och det är så de får reda på vad som har hänt. Jag måste faktiskt erkänna att jag gillade re-maken bättre än originalet.

Jag är en riktigt gore-hound och denna var fullproppad med originellt gore, speciellt slutscenen, wow! Jag älskar over-the-top scener. Det gör inget om ni inte gillar filmen alls, alla har såklart olika åsikter, men jag vill ändå få er som tvekar inför att se dessa filmer att se dem. Ni kanske hittar eran nya favoritfilm och det är definivit de bästa filmerna inom Rape/Reveng genren. Re-makes brukar inte vara såhär bra och definitivt inte bättre än originalet, men jag tycker att denna är det.

Gillar du att rita eller måla?

Hej alla läsare! ♥

Just nu söker jag alla bloggare/bloggerskor som gillar att rita och måla. Det jag vill att ni ska göra är att skicka era bästa teckningar och målningar till min mejl. Jag håller på med ett projekt som kan leda till lön för alla inblandade. Jag kommer inte ta era bilder på något sätt utan ni kommer ha all rätt till dem och era namn på dem självklart. Jag snor ingenting utan vill ha ert medgivande till detta då det kan bli något fantastiskt. Om ni är intresserade utav detta så får ni:

♥ Välja era bästa bilder
♥ mejla placebohoe@live.se

Jag söker allting i alla stilar, så det spelar ingen roll hur ni ritar, bara ni har gjort det ett tag och har någon slags egen stil.
Vinnarna i två filmtävlingar

Hej alla läsare!♥

Nu avslöjar jag vinnarna för Spirited away och Buffy säsong 1 tävlingen. Vinnaren i Spirited Away tävlingen blev denna blogg och vinnaren i Buffy tävlingen blev denna blogg. Ni kommer att få ett mejl imorgon från mig om mer info. GRATTIS TILL ER ♥Nu har jag lagt till ännu fler tradera auktioner, med kläder och lite smycken. Bilderna är inte dem bästa, men jag hoppas att ni kan hitta något ändå. Här är lite urval utav det jag har.


9

Hej alla läsare!

Jag såg den animerade filmen 9 igår. När den lilla trasdockan 9 kommer till liv, vaknar han upp i en post-apokalyptisk värld. Han lyckas hitta sina gelikar, som gömmer sig från fruktansvärda maskiner som hotar dem. 9 övertalar till slut de övriga om att de för att överleva måste ta reda på varför maskinerna vill förgöra dem, istället för att fortsätta att leva undangömda och i rädsla.

Det första som slår mig med denna film är hur vackert animerad den är och det är nog bland det snyggaste jag har sett inom animationsväg. Jag blev mer och mer kär i denna film ju längre in i filmen vi kom och karaktärerna i filmen är så grymt snyggt gjorda. Alla detaljer och utseendet är grymt. Den är regisserad utav Shane Acker, men Tim Burton hjälpte till med att producera denna film och jag MÅSTE ha den på blu-ray så fort jag kan. Jag hoppas på att få hitta fler såna här underbara animerade filmer. Jag har stora förväntningar på Tim Burtons nästa stop-motion film.

Till alla som skriver hatkommentarer..Detta är till alla som skriver hatkommentarer. Inte bara till min blogg utan till alla andra bloggar också.


Svar på frågestunden

Hej alla läsare!♥

Nu kommer svaren på alla frågorna jag fick under frågestunden, men jag kommer ha en igen så om du vill fråga något så är det bara att göra det!


1. Bästa Dario Argento filmerna?
Svar:
Suspiria, Mother of tears, Phenomena, Terror at the Opera, Tenebrea, Bird with the Crystal Plumage och Inferno är de bästa, sen är dem andra också grymma ;)

2. Din topp fem lista över de bästa filmerna du sett.
Svar: Suspiria, Inglourious Basterds (re-maken), Dr Caligaris kabinett, Nightmare before Christmas och Orphan.

3. Vilken/vilka kändis hade du en tonårs förälskelse i?
För åtminstone en sådan måste du väll ha upplevt, jag menar, det har väll alla? eller?
Svar: Jag var mest inne i allt gore och dödsscener, men jag har alltid gillat Christian Slater.

4. Om du fick byta utseende med en kändis vem?

Svar: Barbara Steele, Katy Perry och Asia Argento.

5. Hur många filmer äger du nu?
Svar: 840.

6. Senaste film du köpte?
Svar: Blood The last vampire - animén på Blu-ray

7. Vad tycker du om Avatar? Snäla gör en recension utav den för det e min favoritfilm utav alla som finns!
Svar: Jag ÄLSKAR Avatar. Jag fick den precis på Blu-ray och den är så snygg. Det kommer en full recension utav den också.

8. Vad blir ditt nästa tema? Du e grymm på att rita din header och bakgrund.!
Svar:
Det får du se veckan som kommer! ;) Tack så mkt!

9. Dina favorit subgenres inom skräck?
Svar: Slashers, Rape/Revenge, Gore och många fler..

10. Ska du se Terror på Elm street re-maken på bio?
Svar:
Klart jag ska! fast jag har inte alls höga förväntningar på den, snarare tvärtom.

11. Såg att du gillar Saló som fan, hur kan du göra det? Man mår ju bara dåligt utav den.
Svar:
Jag gillar den för att den gör så stort intryck och varje scen har ofta en politisk mening som framförs på ett äckligt vis. Man glömmer inte bort den och jag kan bara inte sluta tänka på den.

12. Jag har också placebo som favoritband och skulle vilja fråga hur du upptäckte dom?
Svar:
Jag såg deras första video 36 degress på MTV när jag var 14 och sedan dess har jag varit beroende utav dem.


13. Har du någon favoritlåt?
Svar:
Jag älskar alla deras låtar, men Special needs är definitvt speciell och betyder mycket. Jag tycker att den är väldigt stark. Alla deras låtar gör intryck och jag älskar deras sätt att leka med ord och meningar. Man blir kär i alla deras texter som på ett eller annat sätt handlar om sex & ångest.


14. Är du också som jag helt beroende av brians röst och hur han är, som person lixom? eller har du varit? dom är som en drog för mig haha..
Svar:
Hans röst är underbar och grym. Den är verkligen unik och passar perfekt in för alla låtar. Jag kan inte få nog av deras låtar och han är en stark person, mycket beundransvärt.


15. Har du sett dem live?
Svar:
Ja när de spelade i Globen den 13 November 2009.16. Hur ofta lyssnar du på placebo?
Svar: Varje dag och så ofta som möjligt. Jag åker mycket tåg och buss och då kommer ipoden och Placebo fram!

17. När fyller du år?
Svar:
16 November


18. Pinsammaste du har gjort?
Svar:
Jag har gjort massor med pinsamma saker och det var svårt att komma på en sak, men jag kommer ihåg en gång och det var precis andra dagen då jag hade börjat gymnasiet. Jag och mina killkompisar satt vid ett bord under en matte-lektion och då visade en kompis sina uträkningar för mig och sa: Kolla vilka bra uträkningar jag fick och då svarade jag: Vilka fina utlösningar du fick! och ja alla i rummet hörde och började skratta och jag skämdes.


19. Högsta önskan i livet?
Svar:
Att regissera och skriva skräckfilmsmanus, att kicka igång skräckfilmsindustrin i Sverige ordentligt ;)


20. Hur länge har du och Alex varit tillsammans?
Svar:
8 månader.


21. Har du någonsin känt att du kommer dö?
Svar:
Hmm ja ibland, som när jag har varit nära på att drunkna och ibland när jag inte kunnat andats. Har ibland känt att något ont kommer hända när jag går över vägen som att jag verkligen kommer bli överkörd vilken sekund som helst.


22. Reser du ofta?
Svar:
Nej tyvärr inte, jag åker till Polen 2-3 ggr om året, men inte till några andra ställen. Jag åker till Polen för att jag har släktingar där. Jag skulle jättegärna vilja resa till Japan & Italien.
23. Har du varit full och är du pinsam på fyllan?
Svar: Ja och ja jag är ganska pinsam när jag är full, så jag vill helst inte bli påmind om vilka pinsamheter jag har gjort på fyllor.


24. Pinsammaste fylleminnet?
Svar:
Oj jag kommer inte ihåg, men jag har ju gråtit ett antal gånger just för att jag har varit för full.


25. Någonsin spytt när du har varit full?
Svar: Två gånger, men jag vill verkligen inte göra det igen.

26. Är du ett emo?
Svar: Ser jag ut att vara det? Jag bryr mig inte om vad folk kategoriserar mig. Jag hade mer en emo-stil när jag var yngre, men inte lika mkt längre.

27. När din anorexia var som värst, hur mycket vägde du då?
Svar: Runt 40- 42 kg tror jag.

28. Din naturliga hårfärg? Är det brunt?
Svar:
Nej det är faktiskt blond.

29. Hur lång är du?
Svar: Ganska kort 160 cm.


The Crow dockor

Hej alla läsare!♥

Är ni ett lika stort The Crow fan som jag är så tycker jag att ni ska kolla in dessa sjukt snygga dockor. Sugna på att se filmen eller veta vad jag tycker om den? Läs min recension här.


Vampyriskuber

Hej alla läsare!♥

Varför nöja sig med vanliga tråkiga iskuber när man kan ha vampyrtänderiskuber? En rolig idé tycker jag som är vampyrälskare.En som gissade om vilket tema som kommer vara mitt nästa är Jenny fast det betyder inte att det är rätt tema ;)


Svar på kommentar..


''Du är ju tjej och kollar på skräckfilmer. Du gillar blod och vill göra egna skräckfilmer i framtiden. Din pappa är död, men trots det så kollar du gärna på folk som blir torterade och dör i skräckfilmer, du är ju sjuk.''


Svar: Hahahaha vad patetiskt. Så för att jag är tjej så får jag inte kolla på skräckfilmer? Vaddå är det bara en kill-grej? Jag känner många killar som knappt kan titta på blod. Jag tycker att oavsett om man är kille eller tjej så ska man få göra vad man vill och gå efter det man är intresserad utav inte gå efter det som är baserad på ''normen''. Jag hatar den där normen som ofta säger såhär ska killar och tjejer vara, allt annat är fel, konstigt och udda, vilket är helt fel, för alla ska få vara precis som dem vill. Det är ju såna här människor som ger andra hatkommentarer och mobbar andra som är sjuka i huvudet.

Vad har min pappas död med detta att göra? Så bara för att jag har rört vid min pappas lik och att han dog när jag var 10 ska på något sätt förbjuda mig från att kolla på skräckfilmer? Så personer som har blivit dumpade ska inte kolla på sorgliga romantiska filmer? Jag har just intresserat mig för skräckfilmer för att jag tycker att det är en intressant genre och jag tycker att många filmer inom den genren är suveräna. Ditt argument är ganska korkat tycker jag. Jag har redan skrivit ett inlägg om ett liknande ämne här. Jag blir återigen irriterad över att de flesta hatkommentarer är anonyma, folk som inte ens kan stå för vad de säger är fega jävlar.

 


Blood Creek

Hej alla läsare!

Denna film såg jag igår, Blood Creek. 25-årige Evan Marshall återser sin bror Victor som varit försvunne en längre tid. När Victor kommer tillbaka bestämmer de sig för att hämnas på de som gjort honom illa men deras hämnduppdrag tar de till ett hemskt ockult experiment som går ända tillbaka till tredje riket.

Den började riktigt bra med ett väldigt snyggt inslag om lite bakgrund till gården som de är på och det är filmat i svart-vitt. Sedan blir det färg och historien blir tyvärr inte lika bra som den hade kunnat bli. Men det finns en hel del grymma scener i denna, som en scen där ett gäng zombiehästar attackerar några i ett hus. Michael Fassbender spelar en nazistzombievampyr i denna film och det måste man se. Det finns en hel del gore i denna, så gore-fans lär inte bli besvikna.

Placebo - Teenage angst live

Detta är en så vacker version utav Teenage Angst.


Exorcist docka

Hej alla läsare!

denna skulle creepy docka skulle jag vilja ha i min docksamling som tyvärr inte är så stor, men jag har ändå hunnit samla på mig några dockor.


Vinnarna i Aldora tävlingen

Hej alla läsare!

Vinnarna i min Aldora tävling blev bidrag 5 & 6, ni kommer mejl med mer info om hur ni ska gå tillväga. Grattis till er! ♥
Söta små väskor för mynt

Hej alla läsare!

Jag kikade runt lite och hittade massor med söta små väskor som man kan ha mynt i. Dessa två var sötast, en Hello Kitty och en med smurfmotiv.


Suspiria bild

Hej alla läsare!♥Suspiria bild ritad utav mig.


Videoblogg: Topp 5 lista

Hej alla läsare!♥

Nu kommer jag vlogga på Engelska framöver så att mina youtube prenumeranter förstår vad jag säger ;)


House of the devil

Hej alla läsare!♥

En utav de senaste skräckisarna jag har sett är The House of the devil. Samantha är en ung kvinna som behöver pengar och går därför med på att vakta ett hus och en gammal dam en natt åt ett skumt par. Snart börjar hon oroa sig över att allt inte är som det ska och upptäcker mycket riktigt att onda makter bor innanför väggarna. Jag tycker att den är riktigt bra, många klagar på att den är väldigt seg och att långdragen, men jag kände inte alls att den var så. Jag var så inne i filmen att jag verkligen tyckte att 95 minuter kändes som 55 och jag ville bara se mer.

Jag tycker att den gick förbi väldigt fort och de lyckades verkligen bygga upp stämningen innan finalscenen. Det enda negativa med denna film är att de kunde  ha förlängt den sista biten för den var riktigt bra. Den är filmad så att den ska påminna en 70 - 80 tals film och det är härligt för jag älskar såna. Den har några överraskande moment som jag inte alls var förbered på och jag gillade det. Detta är ingen film med mycket gore utan det är en riktig stämningsfilm och en lyckad sådan. Jag kände en obehaglig känsla igenom hela filmen och då har den vunnit över mig. Alla posters utav denna film är grymt snygga, vill köpa alla olika posters på denna som jag tror jag kan hitta på årets Sci-Fi mässor som jag kommer åka till.


Favoritfilm? Suspiria

Hej alla läsare!♥

Alla tävlingar har blivit försenade och är inte igångsatta ännu och de som har avslutats ska jag presentera vinnarna i imorgon. Jag var tvungen att prata med de olika företagen och det är därför det har tagit lite tid. En fråga som jag ofta får är vilken som är min favoritfilm och svaret är Suspiria, jag tycker att det är världens bästa film på alla möjliga sätt. Den är verkligen jättesnygg och jag kommer göra en full recesion utav den lite längre fram.Freddy is a bitch

Min version utav Freddy Krueger


Placebo is my drug


Videoblogg: Min Avatar utgåva

Hej alla läsare!♥

Jag fick precis min Avatar utgåva idag, men Alexander fick denna mycket tidigare än mig.


Trick R Treat

Äntligen är min Trick R Treat bild klar. Den blev ganska ljus i scannern, så den är lite mörkare på riktigt, men jag gillar den.


Dagens Fråga: Cannibal Holocaust vs Cannibal Ferox

Hej alla läsare!

Vilken utav dessa Cannibal filmer gillar ni mest? Cannibal Holocaust eller Cannibal Ferox?


Jag väljer Cannibal Holocaust.


Twilight art

Lite nytt som jag ritade igår.


Förlåt....

Hej alla läsare!♥


Jag tänker ofta på alla som jag har sårat och det får mig att känna mig skyldig och må väldigt dåligt. Jag gör det oftast inte med flit, men när jag har  mina dåliga perioder så har jag väldigt lätt för att tappa kontakt med folk och göra saker som omedvetet sårar folk, utan att jag inser det. Jag kan göra något som jag inte mår dåligt utav just då utan som jag tänker på år senare som får mig att må jättedåligt. Jag har svårt att ta upp kontakt med folk som jag inte har kontakt med längre. Jag är verkligen en sådan som raderar folk ur mitt liv istället för att försöker få tillbaka dem när det är jobbigt.

Jag är även en sådan människa som har svårt att säga till kompisar att dem betyder mycket för mig och att jag älskar dem, sådant säger jag bara ifall jag är full. Jag har så svårt att säga små saker som ''jag gillar dig'' till mina kompisar för att jag känner mig så  mycket sämre än dem och vill inte att de ska behöva höra sådana saker från mig. Jag kommer ihåg att jag sa ''jag älskar dig'' till en tjejkompis som var min bästa vän, men vad gjorde hon ett tag efter? slutade prata med mig och raderade mig ur sitt liv och sedan dess är jag känslomässigt förstörd för kompisar, speciellt tjejkompisar. Jag har så svårt att lita på dem och verkligen låta någon komma innanför den mur jag har. Jag tror inte att jag har någon jättenära tjejkompis just nu för jag känner att alla andra har redan kompisar, varför skulle dem vilja ha mig? och då backar jag ofta ur och är för mig själv. Enda undantaget är när jag är full, då älskar jag alla mina kompisar och är fylld med liv, men så ska det inte vara. Så till er som jag har sårat så säger jag förlåt.
1715 filmer

Jag har sett 1715 filmer nu! ;)


Dagens Fråga: Heathers vs Pump up the volume?

Hej alla läsare!

Vilken utav dessa Christian Slater filmer väljer ni? Heathers eller Pump up the volume?


Jag ÄLSKAR båda filmerna och han är grym i båda, men Heathers vinner.


Tradera

Hej alla läsare!

Nu har jag lagt upp några utav mina ritningar på tradera. Om det är någon utav er läsare som köper min traderakonst så får ni gratisfrakt, bara att skriva det i mejlet sen. Kolla in min tradera konst här.

Crazy Caligari

Hej alla läsare!

Min nyaste ritning, med inspiration uav Dr Caligaris Kabinett.


Underklädes och bloggkväll

Hej alla läsare!

Nästa vecka kommer jag en en underklädervisning, där jag kommer visa vilka underkläder som jag säljer för det företaget som jag jobbar för. Det finns i alla storlekar och är väldigt bra för huden. Finns allt från korsetter till badkläder. Jag har allting orört och inplastat hemma. Vi kommer vara några stycken som visar, så om du bor i Stockholmsområdet och har lust att åka till Sollentuna för en underklädes kväll så är ni mina läsare varmt välkomna. Det kommer finnas fika och ni kan även få se mitt filmrum och fråga frågor. Kommentera här eller mejla ifall ni kan och är intresserade utav att komma nästa vecka.


Ta gärna med er så många vänner ni vill som också kan vara intresserade utav underkläder.


Min konst

Några har undrat hur mycket mina målningar och ritningar kostar och nu ska jag visa er en komplett lista med priser. Ifall ni är intresserade så är det bara att kommentera eller kontakta mig via mejl.

 

Att få en egen personlig Avatar-ritning:

Den kommer vara helt personlig och jag ritar
aldrig samma bild två gånger, därför är mina bilder unika.

 

Ritningar utav TV/Film/Musik motiv:En Målning utav mig:


Jag målar med akryl och kan måla
vad som helst.
Mina speciella bakteriofag bilder:


Ni får önska färger som ni vill ha med och
sedan får ni en egen personlig bakterifag ritning.

Mina små ritningar:
Vill ni ha någon ritning eller målning med Placebo så gäller samma priser som för en målning eller ritning utav TV/Film/Musik. Men jag älskar att rita Placebo, så om ni vill ha något så kontakta mig.

Jag har räknat in frakt i alla mina priser, men om ni bor i Stockholm så kan träffas, så slipper man frakten.


The Final

Hej alla läsare!

I fredags såg jag The Final, en utav de nyaste skräckfilmerna i After Dark Horror films säsong 4. Jag fick reda på den nya säsongen genom Rue Morgue och intresserade mig för denna mest. Den handlar om ett gäng utstötta och mobbade ungdomar som har tröttnat på att vara offer. De bestämmer sig för att ta saken i egna händer och kidnappar alla sina mobbare och stänger in dem i ett rum och torterar dem.

Den första halvtimman var väldigt intressant och bra uppbyggd, med att presentera karaktärerna och göra allting spännande. Sedan börjar tortyren och då blir man lite besviken. De kunde ha gjort så mycket mer med det dem hade. De hade säkert 20 ungdomar där att tortera men typ 5 blev torterade. Man fick heller inte se så mycket utav allt gore och det kan ha göra med budget, men jag blev besviken. Slutet var inte heller så jättebra, men den knöt iallafall ihop början och slutet, vilket var bra. Jag trodde att det skulle bli intensivt och att man skulle sitta och bara Aj NEEEJ! och knappt tro sina ögon, men så blev det inte. Men jag gillade ändå atmosfären igenom hela filmen och den var bra.

Dagens Fråga: Planet Terror vs Death Proof

Hej alla läsare!

Vilken utav dessa Grindhouse filmerna är bäst, Planet Terror eller Death Proof?


Planet Terror vinner, men båda är AWESOME.BH & Underkläder

Hej alla läsare!

Jag har fått ett jobb och säljer nu underkläder. Ni får gärna gå in här och kolla på dem. Jag har alla underkläder redo att skickas iväg om man är intresserad utav att köpa dem. Om ni bor i Stockholmsområdet så kan jag ha en visning för dig och dina vänner, bara att kontakta mig här eller via mejl.


Vampire girl vs Frankenstein girl

Hej alla läsare!

Grym titel va? Vampire girl vs Frankenstein girl och ja det är en film. Jag var tvungen att se denna bara på grund utav titeln och ja den är lika galen som den låter. Det är en japansk film och handlar om en utbytesstudent som är en vampyr. Hon börjar gilla en kille och ger honom choklad med sitt blod i, vilket får honom att vilja ha blod. Hon låter honom smaka på hennes blod, vilket leder till att han blir en vampyr. Men detta göra en annan tjej olycklig då hon också är kär i honom och då utbryter en fight mellan denna tjej och vampyrtjejen. Tjejen råkar hoppa nerför ett tak och dör. Vampyrtjejen tror att hon är lycklig med sin vampyrkille, men skolan sjuksköterska har sågat av alla de bästa kroppsdelarna från olika människor på skolan och skapat en Frankenstein girl som ska besegra vampire girl.

Låter det galet? Absolut. Jag gillade denna film riktigt mycket. Mycket knasiga scener, härliga sprutande blod och knäppa karaktärer. Om ni gillar filmer som Machine Girl och Meatball Machine så kommer ni nog att gilla denna film. Japaner är dem bästa på att komma fram med galna idéer som är roligt utförda. Tråkigt en dag? Denna kommer definitivt att underhålla.

Nästa tema på bloggen?

Jag kommer snart att byta tema och det kommer bli en utav dessa som finns i bilden. Vilken tror ni att det blir? Jag vet inte exakt när jag kommer att byta tema, men en utav de som gissar får en länkning.

De som finns att välja mellan är:

-Freddy Tema
- Comic tema
-Sci-Fi Tema
- Zombie Tema
- Fredagen den 13:e Tema
- Dario Argento Tema


Placebo - I do

Dagens Placebo låt är I do. Underbar och ovanligt positiv. Texten är helt underbar och Brians röst....AWESOME! Det fanns en period under förra året som jag bara lyssnade på denna låt om och om igen i flera veckor.

 


Dante's Inferno

Hej alla läsare!

Inatt såg jag och Alexander en animéfilm som hette Dante's Inferno. Vi båda hade längtat efter att få se den då spelet är så grymt och jag har hört mycket om boken. Löst baserat på Dantes resa genom helvetet i boken Den Gudomliga Komedin så får vi här istället följa den kristna korsriddaren Dante när han måste kämpa sig genom helvetets nio kretsar för att rädda sin trolovade Beatrice.

Den började jättebra och var riktigt stark och brutal. Jag trodde verkligen att jag hade hittat en ny animerad favorit, men sen började den bli sämre. Det som var väldigt dåligt med den var att Dante bytte utseende till nästan varje ny cirkel utav helvetet och det tillförde storyn ingenting och var bara förvirrande, ena stunden var han biffig med kort hår och andra smalare med långt hår och jag blev bara irriterad på det. Han framställs även som en ganska hemsk människa och då blir det svårt att vilja att han ska ta sig igenom allting levande. Det är tydligen sex olika regissörer som har varit med och skapat denna film och kanske därför han byter utseende? Fast jag tycker att de borde ha enats om en enda look. Alexander har spelat igenom hela spelet och störda sig på en hel del byten dem hade gjort i filmen, eftersom att denna är mest baserad på spelen och de bytena gjorde honom besviken. Det som var bra i denna film var att den var snygg och väldigt brutal, så ja det är väldigt mycket blood i denna, AWESOME! Men allt annat drog ner och därför får den en trea.

Dagens Fråga: Halloween vs Trick R Treat?

Hej alla läsare!

Vilken utav dessa filmer som utspelar sig på Halloween gillar ni bäst? Halloween eller Trick R Treat?

Jag väljer Halloween, men jag gillar båda väldigt mycket.


Frågor om mig

Hej alla läsare!♥Tycker du att det är jobbigt att få frågor om pappa? Är en ganska vanlig fråga som jag får och nej jag tycker inte att det är jobbigt. Det var svårt de första åren efter att han dog, men nu känns det inte jobbigt alls utan jag tycker att det är viktigt att svara på såna här frågor. Många har frågat ifall jag har bilder på hur jag såg ut under mina värsta svält-perioder och jag tror inte att jag har dem kvar. Jag hade massor med bilder på min förra dator, men jag tror inte att jag förde över de bilderna till en skiva. Jag vet inte ens själv om jag vill se dem. Jag vet ju inte hur triggande de bilderna skulle vara för återfall. Det är tyvär väldigt lätt att få återfall, men jag har två regler somjag följer

1. Jag tittar inte på gamla bilder utav mig när jag vägde nästan bara 40 kg
2. Jag väger mig inte längre.

Får även frågor om hur jag mår idag och jag kan säga att jag mår bättre. Jag vet att det finns en lycklig framtid för mig, precis som för alla andra. Till er som tvivlar på framtiden så tipsar jag er om att hitta det ni älskar och brinner för och ge er iväg och jaga eran dröm. Jag vet att jag driver en film och konstblogg, men jag tror att många kan känna igen sig i min blogg och vi alla har ju våra drömmar som vi vill nå och det vi brinner för. Min är film som nog alla vet.A nightmare on Elm Street part 3

Hej alla läsare!

Dags att recensera tredje delen i serien A Nightmare on Elm street och det är Dream Warriors som jag ska skriva om nu. Några ungdomar är intagna för vård. I deras drömmar figurerar Freddy. En läkare och en psykolog försöker med gruppterapi rädda dem. I huvudrollerna har vi bland annat Patricia Arquette, Jaohn Saxon, Laurence Fishburne Heather Langenkamp och såklart Robert Englund.

Jag gillar denna del och ettan mest, för jag tycker att de är mest kreativa och välgjorda. Den bästa scenen är när en kille drömmer och Freddy är då utklädd till en liten docka som sedan blir stor och skär ut alla ådrorna på killens handleder och fötter och då blir han som en marionettedocka, som Freddy styr. Jag har alltid tyckt att denna innehåller de coolaste och mest kreativa morden och attackerna.

Avatar bilder

Hej alla läsare!

Dessa är mina senaste Avatar bilder. En på Moa och en på Alexander.


Bio filmer jag längtar till just nu

Hej alla läsare!♥

Just nu längtar jag till dessa biofilmer.Dagens Fråga: A tale of two sisters vs The Uninvited

Hej alla läsare!

Dagens fråga är vilken utav dessa filmer tycker ni är bäst A tale of two sisters eller re-maken The Uninvited?Jag föredrar A tale of two sisters.RSS 2.0