Annonser från BloggPartner

Halloween 2012

Hej alla läsare!♥
 

Boys and girls of every age, wouldn't you like to see something strange? 

 
Nu är den snart här..ni vet vad jag pratar om, Halloween. Jag har planerat att se en hel del skräckfilmer på Halloween, men även fokusera mycket mer på skräckfilmer varje dag under oktober. Ni vet att jag ofta kollar på skräckfilmer, men under oktober tänker jag se om så många skräckfilmer jag kan från min filmsamling. Jag har värmt upp med Demon Knight och Halloween 4 som jag såg igår. Jag hoppas även hinna med några skräckrecensioner för att få bloggen i rätt stämning under oktober. 
 
Min vän Nosferatu kommer nog dyka upp i min blogg under oktobermånad.
 
Det är riktigt tråkigt att sommaren är slut, men oktober är en av mina favoritmånader just för stämningen. Jag hoppas kunna gå på någon Halloweenfest för att kunna klä ut mig till Cupid Me (Ni som har sett South Park avsnittet - Cartman finds love, kommer förstå). Jag ska även gå på bio och se Paranormal Activity 4 då den har biopremiär i oktober. Oktober kommer bli en bra månad!
 
 
Glöm inte att vara med i min filmtävling, där du

Mina serier: Serie 1 - 13 posterunek alla säsonger

Hej alla läsare!♥
 

Första serien är 13 posterunek.

 
Jag har inte så många serier i min filmsamling, men nu har jag ändå samlat ihop några stycken och därför tycker jag att det är dags att visa min lilla serie-samling. 13 posterunek är en polsk komediserie med stora stjärnor från Polen. Jag har alla säsonger samlade i denna box. 
 
 

Tävling: Vinn The Cabin in the woods

Hej alla läsare!♥
 

Tävla och vinn The Cabin in the woods på dvd!

 
Vinn den grymma skräckfilmen The Cabin in the Woods på dvd! 
 
 
Regler för att vara med:
* Kommentera jag är med.
* Fyll i eran blogg eller mejladress (gör inget ifall ni inte har en blogg) 
* Ni får gärna tipsa om tävlingen via blogg, facebook, osv, men det är inget måste. 
*Tävlingen avslutas 15/10
 
När ni sedan får filmerna får ni gärna fota er med dem och skicka bilderna till mig, är alltid kul att lägga upp, men det är sjävklart inget måste heller. 

Lawless

Hej alla läsare!♥
 

''Han var den karaktär som lös starkast i filmen.''

 
Lawless: Filmen utspelar sig under förbudstiden i USA och är den sanna berättelsen om bröderna Bondurant - fräcka och orädda unga spritlangare som kom att bli legendariska brottslingar. 
 
 
 
Jag hade ganska stora förväntningar inför Lawless då Tom Hardy är med i den. Jag blev riktigt indragen i filmen på en gång och Tom Hardy är grym i sin roll och han gjorde att jag ville följa hans karaktär och både kände med alltig som hände honom. Han var den karaktär som lös starkast i filmen. Det är en hel del skottlossning i filmen och vissa råa scener, vilket passade filmen väldigt bra. Lawless fick mig att känna många olika känslor ganska starkt, vilket är få filmer som lyckas med, därför vill jag gärna se om denna så snart som möjligt. 
 
 

Vinnaren av Portrait of a lady!

Hej alla läsare!♥
 

Vinnaren av Portrait of a lady blev Sophie! 

 
Grattis, mejla din hemadress till placebohoe@live.se.
imorgon drar jag igång en ny filmtävling, missa inte den! 
 
 
 
 

Veckan filmer med kusinerna

Hej alla läsare!♥
 

Mina kusiner gillade alla dessa filmer! 

 
Idag åker mina kusiner hem till Polen, men vi har ändå hunnit se några filmer denna vecka. Alla filmerna hade jag redan sett förut, men det är alltid kul att se om bra filmer. Dessa filmer såg vi. 
 
 
 
I måndags blev det Battle Royale och Black Swan. 
 
 
 
I tisdags blev det True Romance. 
 
 
I onsdags blev det Hatchet och The Shining 1980. 
 

Portrait of a lady tävlingen!

Hej alla läsare!♥
 

Glöm inte att vara med i Portrait of a lady-tävlingen!

 
Den avslutas på torsdag, var med här
 
 
 

Fright Night 2011

Hej alla läsare!♥
 

''Musiken som var så bra i originalet är inte alls bra i denna.''

 
 
Fright Night: Sistaårseleven Charley Brewster har äntligen allt - han rör sig i den populära kretsen och är tillsammans med den läckraste tjejen i skolan. Faktum är att han är så cool att han t.o.m. ignorerar sin bäste vän, Ed. Trubbel uppstår dock när den spännande främlingen Jerry flyttar in i huset bredvid...
 
 
Den här filmen är lite annorlunda jämfört med originalet. Fright Night 1985 är en av mina favoritfilmer och det är den bästa vampyrfilmen jag har sett. Därför var jag väldigt skeptisk till denna film. Även om jag gillar Christopher Mintz-Plasse så kan ingen spela Evil Ed så bra som Stephen Geoffreys, storyn och allt som hände var bättre i originalet, men jag är glad att de försökta göra saker och ting annorlunda i denna. Musiken som var så bra i originalet är inte alls bra i denna. 
 

Bild från Infectious blood

Hej alla läsare!♥
 

En bild från Infectious Blood

 
 

Jack & Jill

Hej alla läsare!♥
 
 

''Jag brukar gilla komedierna som Adam Sandler är med i, men den här filmen är riktigt dålig.''

 
Jack and Jill: Jack Sadelstein är en framgångsrik reklamchef i Los Angeles som har en vacker fru, fina barn och en sak som han fasar för varje år: att få besök av sin tvillingsyster Jill. Jills bekräftelsebehov och passiva aggressivitet gör Jack vansinnig och vänder upp och ned på hans vanligtvis stillsamma liv. Saker och ting glider Jack ännu mer ur händerna när Jill bestämmer sig för att stanna längre och han börjar tro att hon aldrig tänker åka hem...
 
 
Jill var bara irriterande och jag störde mig på hennes karaktär hela tiden. Jill var inte rolig alls. Jag skrattade inte en enda gång och det mesta var riktigt löjligt. Jag brukar gilla komedierna som Adam Sandler är med i, men den här filmen är riktigt dålig. Jag är väldigt glad över att jag inte såg den här på bio som jag först hade tänkt göra. Detta är utan tvekan Sandlers sämsta film och den förtjänar sin etta. 
 
 
 

Film nr 1538

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Kanal

 
 
 
Film nr 1538

Veckans MMA-träning

Hej alla läsare!♥
 

Veckorna går grymt fort och det börjar närma sig två år med MMA-träning för mig. 

 
Nu har ännu en träningsvecka gått, i tisdags körde vi på med SW-träningen och att escapa side. I torsdags fokuserade vi på stående brottning, tog ner varandra och avslutade med en submission. Igår var det boxning där vi fokuserade på kombinationer och idag var det basic submissions från guard.
 
 
Helen, Jag och Lovisa innan torsdagens MMA-träning.
 
 

Kusiner från Polen

Hej alla läsare!♥
 

Idag kommer Dagmara och Magda från Polen.

 
Har ni läst min blogg ett tag så vet ni vilka dem är. Dem kommer stanna till 27/9 och det kommer bli grymt kul. Inatt ska vi kanske gå ut, även fast jag inte dricker alkohol alls så kan man ändå ha roligt. Sen får vi se vad vi ska hitta på, men på tisdag ska dem följa med till min MMA-träning och efteråt ska vi kanske spela biljard. 
 
 
 
 
 

Tävling: Portrait of a lady

Hej alla läsare!♥
 

Jag såg nu att det blev något fel på kommentarsfältet på mitt tävlingsinlägg, så ni kan kommentera på detta inlägg istället.

 

Tenebrae

Hej alla läsare!♥
 

''Man tror man vet precis vad som ska hända, men sen inser man att så inte är fallet.'' 

 
Tenebrea: En Amerikansk deckarförfattare, Peter Neal, besöker Rom och välkomnas av ett hotfullt anonymt telefonsamtal samt nyheten att en ung kvinna funnits död med sidor från hans bok nedkörda i halsen. Han finner sig plötsligt i händelsernas centrum eftersom morden påminner om dem i hans senaste bok och mördaren ständigt finns i hans närhet. TENEBRE är en av Dario Argento's tyngsta filmer med en invecklad, fantastisk story och stilistisk kameraföring och bildkomposition
 
 
Jag såg om denna för några dagar sedan och insåg hur mycket jag hade glömt, vilket bara var bra för då fick jag uppleva denna underbara film på nytt en gång till. Det jag gillar mest är handlingen och hur den vänder och vrider på allting som händer. Man tror man vet precis vad som ska hända, men sen inser man att så inte är fallet. Tenebrae är grymt snyggt och alla mordscener är underbart gjorda. Musiken är perfekt och Dario Argento vet hur man komponerar musik, färger, mord och handling för att få ut en maximal effekt. Suspiria är fortfarande hans bästa film enligt mig, men Tenebrae är inte långt ifrån. 
 
 
 
 

Film nr 1537

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Theater of Blood

 
 
 
Film nr 1537

Tävling: Portrait of a lady

Hej alla läsare!♥
 

Vinn Portrait of a lady på dvd! 

 
 
 
Regler för att vara med:
 
*Kommentera jag är med.
* Fyll i eran blogg eller mejladress (gör inget ifall ni inte har en blogg)
* Skriv gärna om tävlingen på eran blogg, facebook osv, men det är inget måste. 
* Eftersom att jag redan har fått filmen skickad till mig så avslutas denna tävling ganska fort, den avslutas om en vecka 27/9. 

Film nr 1536

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag One day

 
 
Film nr 1536

Tom hardy topp 5

Hej alla läsare!♥
 

Nu kommer min Tom Hardy Topp 5 lista!

 
Grym skådis som gör varje roll minnesvärd och sin egen! Dessa filmer som är med i min lista är mina favoriter bland dom som han har varit med i. Såg om Warrior för någon dag sen, fortfarande lika bra som första gången jag såg den. Ska snart se om Inception! 
 
1. Warrior
 
 
 
2. The Dark Knight Rises
 
 
3. Inception
 
 
4. Lawless
 
 
5. Bronson
 

Lawless ikväll

Hej alla läsare!♥
 

Ikväll ska jag se Lawless på bio efter MMA-träningen. 

 


 

Minotaur

Hej alla läsare!♥
 

Varför ser Minotauren ut som en jätteråtta? 

 
Minotaur: För länge sedan under järnåldern vilar en mörk skugga över en enslig by. Över generationer har ungdomar från byn tagits från sina familjer för att offras till ett mythologiskt monster som lever under ett storslaget palats - Minotauren. Theo, vars älskade blivit offrad, är övertygad om att monstret inte är verkligt och att hon fortfarande lever som en slav i palatset och utarbetar en plan för att själv rövas bort för att offras..
  
Varför ser Minotauren ut som en jätteråtta? Den är riktigt ful och inte skrämmande alls, varför höll man sig inte till originalbilden av en minotaur? Trots detta finns det bra saker med filmen och den största anledningen att se Minotaur är Tom Hardy. Han spelar riktigt bra och det är alltid kul att se honom i en roll. Många har väldigt negativa åsikter om den här filmen, men jag tyckte att den var ganska spännande då de hamnade i labyrinten. Jag gillade stämningen och början var ganska spännande, men den fula Minotauren drar ner betyget och filmen borde ha varit ännu mer spännande och äcklig för att få ett bättre betyg än en svag trea. 
 Planer med Infectious Blood

Hej alla läsare!♥
 

Många planer inför Infectious Blood

 
Jag är hemma hos Jacob och Angelica just nu, vi har suttit och pratat mycket om våran serie Infectious Blood. Vi har tittat på det vi har filmat, redigerat lite och tänkt ut kommande inspelningsdagar. Det kommer hända mycket i serien och jag ser fram emot att spela in fler avsnitt så vi kan släppa dem med jämna mellanrum, därför får ni vänta lite på första avsnittet. 
 Ser det Creepy ut? Det kommer bli ganska creepy i en del avsnitt! 

Film nr 1535

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Gnomeo & Julia

 
Film nr 1535

Bilder från Infectious blood avsnitt 2

Hej alla läsare!♥
 

Här kommer några bilder från inspelningen av Infectious blood avsnitt 2

 
Det gick väldigt bra och det var väldigt kul, snart ska vi börja med avsnitt 3 & 13. Sofia var också med och hjälpte till, men hon var inte med i dessa bilder.
 


Linn, Jag, Jacob, Christoffer, Michael, Daniel & Marie.
 
 
Angelica hoppade in istället för mig.
 
 
Michael, Christoffer, Daniel, Linn, Angelica, Jacob och Johan.
 
 
Linn och Jacob.
 
 
Linn, Jacob och jag.

Film nr 1534

Hej alla läsare!
 

Nu visar jag Island of Death

 
Film nr 1534

Äntligen tillbaka!

Hej alla läsare!♥
 

Det kändes grymt bra att vara tillbaka på klubben idag.

 
Det var inte så mkt fys idag, utan vi fokuserade på Submission/Wrestling och några tekniker från side, sen blev SW-sparring i tre ronder. Just nu är jag bara hemma med Tomas, vi ligger och vilar i min säng, kollar på tv och sen blir det väl att titta på någon MMA-gala som finns på tv. Ser fram emot den kommande veckan och alla träningar. 
 

Inspiration: Gina Carano (Svart tröja) vs Kaitlin Young (Vit topp)

Film nr 1532 & 1533

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Face/Off & The Last of the Mohicans

 
 
Film nr 1532 & 1533

The Grey

Hej alla läsare!♥
 

 Liam Neeson var bra som vanligt, men han spelade samma typ av roll som han har gjort den senaste tiden.

 
 
The Grey: En grupp hårdingar från en oljerigg, som överlevt en flygolycka i Alaska, kämpar mot dödliga skador och skoningslöst väder då de endast har några dagar på sig att fly från is, snö och ondskefulla vargar.
 


 
Det största problemet var att filmen lämnade mig helt oberörd, vilket var riktigt synd för jag tyckte att handlingen verkade vara grym innan jag såg filmen. Den började helt okej, men blev sämre och sämre. Frozen är en film som lyckades ta vara på den obehagliga stämningen med vargar, kyla och att ha svårt att ta sig ifrån en plats utan att riskera livsfarliga skador. The Grey saknade intensiteten som behövs i såna här filmer. Liam Neeson var bra som vanligt, men han spelade samma typ av roll som han har gjort den senaste tiden. 
 


 

Svart-vitt på trädgården

Hej alla läsare!♥
 

Jag vill träna, inte vara sjuk!

 
 
Jag är fortfarande sjuk, jag mådde bättre idag, men har börjat hosta, är så sur för att jag inte kan träna. Jag behöver verkligen träna för att utvecklas, men jag är hellre hemma och blir frisk än att smitta andra så att dem inte kan träna. Jag är hemma och vilar just nu med Tomas som kom hem till mig helt blöt för att det hade regnat, dessutom var hans ena sko blodig pga skavsår, så vi vilar just nu och ska kolla på en MMA-gala som sänds snart på internet. Jag har planerat in några inspelningsdagar nästa vecka för mig och min mamma, för vi har några scener tillsammans i serien Infectious Blood. 
 


Tagen av mig i Polen, på mormors trädgård. 

Film nr 1530 & 1531

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Frida & Suicide room

 
 
Film nr 1530 & 1531

Tack till alla som röstade

Hej alla läsare!♥
 

Tack till alla som röstade på min film!

 
Tyvärr vann inte min film, men det var kul att se den på en biograf. Nu listar jag de bloggar och bloggläsare som jag vet om som röstade på min film. 
 
Emma Angelica Lina Sami Althea Jonas Anna Jacob
 
 
På bion!
 
 
Jag tänker bjuda på ett litet klipp från behind the scenes av Infectious Blood. 
 
 
 
 

Tävling hos Sami

Hej alla läsare!♥
 

Är ni sugna på en filmtävling?

 
 
Kolla då in denna tävling hos Sami. 
 

Snart ska jag åka till Bio Zita

Hej alla läsare!♥
 

Håll tummarna för att min film går vidare ikväll!

 
Jag är fortfarande sjuk, men ska ändå ta mig till bio Zita ikväll för att se min kortfilm Besatt på en bioduk. Tack till alla som har röstat på den, jag skriver mer senare när jag kommer hem. Håll tummarna för att min film går vidare!
 


 
 
 
 

Dexter

Hej alla läsare!♥
 

Den här veckan har jag äntligen fortsatt kolla på Dexter.

 
En av mina favoritserier är Dexter, för flera år sedan började jag kolla på det och hann se de tre första säsongerna innan jag fokuserade på filmer igen. Jag kollar hellre på filmer än serier, men nu har jag börjat titta på serier igen. Att se klart alla säsonger av Dexter är något som jag prioriterar i mitt filmtittande just nu, för serien är grymt bra. 
 
Michael C Hall är grym som Dexter. 

Platser..

Hej alla läsare!♥
 

Denna plats kommer vara med i ett avsnitt av Infectious Blood. 

 
Idag är jag lite sjuk, därför kommer jag stanna hemma för att snabbt bli frisk så att jag inte missar träningen på torsdag. Imorgon ska jag på biovisning av min kortfilm Besatt, det känns spännande och nervöst. Jag kommer kolla på massvis med film idag och några avsnitt av Boston Public. 

Film nr 1528 & 1529

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Retribution & In the name of the father

 
Jag har nästan spelat in hela avsnitt 2 av Infectious Blood idag. Det var en ganska stor inspelning utomhus, men allting gick väldigt bra och smidigt. Tack till alla för idag! 
 
 
Film nr 1528 & 1529

Mina mål efter 8 månader.

Hej alla läsare♥
 

Nu ska jag se om jag kan checka av några mål. 

 
Detta är listan som jag skapade vid nyår det här året. 
 
* Vara mer social, våga prata med folk utan att vara rädd. 
* Gå min första Shootfightingmatch
* Filma någonting det här året - X Jag har filmat flera kortfilmer och en serie.
* Resa någonstans, förutom Katowice
* Träffa mina kusiner mycket mer - X Det har varit grymt kul.
* Komma upp 1700 filmer i min filmsamling
* Se minst 700 utav alla filmer i 1001 filmer du måste se innan du dör
* Gå ner till min rätta viktklass
* Våga gå på en fest eller något liknande där jag bara känner en enda person och försöka ha roligt.
* Skaffa en katt
* Skicka iväg någon utav mina kortfilmer till någon filmtävling - X Jag har skickat till flera filmfestivaler.
* Göra någonting vettigt i höst angående att fortsätta utbilda mig
* Köpa alla Ultimate Fighter säsonger som finns
* Ha en sjukt jävla bra fest
* Göra min klubb stolt över mig
* Våga gråta inför någon och framför allt för mig själv
* Göra min Dario Argento samling komplett
* Komma upp i 4100 sedda filmer - X Är uppe i 5000 nu.
* Våga tro på mig och inte sitta tyst när jag är bland många människor
* Se minst 100 filmer på bio
* Uppleva någonting riktigt galet med mina kusiner i Polen
 Bilder från Infectious blood avsnitt 2

Hej alla läsare!♥
 

Igår spelade vi in en scen från Infectious blood avsnitt 2.

 
 
 
 

Film nr 1526 & 1527

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Fright Night remake & Ashes and Diamonds

 
 
Film nr 1526 & 1527

Sand sharks

Hej alla läsare!♥
 

''En del karaktärer var bara med för att dö och hade egentligen ingen funktion i filmen, vilket var synd.''

 
Sand sharks: Just när du trodde det var säkert att gå tillbaka i vattnet, verkar det som att vår stora "fiskvän" har hittat ett sätt att attackera dig på, nämligen när du ligger och chillar i sanden också! En hajexpert kallas för att reda ut ett dödskall som kan ha orsakats av en haj, men det är inte vilken haj somhelst..
 


 
Jag försöker att se så mycket hajfilmer jag kan och då lär jag stöta på några riktigt dåliga, detta är en av dem. återigen är det de övertydliga datoreffekterna som förstör filmen, det plus den dåliga handlingen och skådisarna. Det kändes inte som att filmen hade något mål eller någon speciell spännande handling. Den slutar även väldigt klyschigt och det känns som att många filmer använder sig av såna typ av slut. Hajarna såg fula ut och väldigt oskrämmande. En del karaktärer var bara med för att dö och hade egentligen ingen funktion i filmen, vilket var synd.
 


 

Human centipede 3

Hej alla läsare!♥
 
Human Centipede 3 kommer bli riktigt jävla grym!
 
Jag kan knappt förklara hur mycket jag längtar till Human Centipede 3. Jag ser fram emot att se alla galenskaper som Tom Six kommer att komma med. Han är en regissör som tänker utanför ramarna och det har han bevisat med sina två första THC-filmer. Det har knappt kommit någon info om tredje filmen, men jag hoppas på att få veta något snart. Hans filmer inspirerar, den inspirerade min kortfilm Anya en del, specielt på sättet som hon rör sig på. 
 
Ifall ni vill följa regissören eller skådisarna på twitter så har jag några förslag på vilka ni kan följa:
 
@tom_six
@emma_lock
@LaurenceRharvey
@ashlynnyennie
 
Dessa är dem jag följer.
 

Bild från The Human Centipe 2

Film nr 1525

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag The Quiet Man

 
 
Någon annan som har problem med att publicera kommentarer? Trycker publicera på vissa kommentarer, men dem blir inte publicerade. Har haft det problemet förut, men det brukar gå över, det är bara lite irriterande. 
 

Film nr 1523 & 1524

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Lost in Translation & Club Dread

 
Tack till alla som har röstat, det är värmande att veta att man har stöd och folk som gillar det man gör. Oavsett hur det går i tävlingen är jag ändå glad att ni stöttar mig, ett grymt tack-inlägg kommer komma efter biovisningen nästa vecka. 
 
 
Film nr 1523 & 1524

RÖSTA RÖSTA RÖSTA PÅ MIN FILM

Hej alla läsare!♥
 

NU KAN NI RÖSTA PÅ MIN FILM

 
Hjälp mig att vinna och stötta min film genom att gå in här och trycka på gilla-knappen! Skriv att ni har röstat så får ni en länk i mitt nästa inlägg som tack :) Dela gärna med er detta  eran blogg, på facebook eller vart ni vill och stötta min film! :)
 
 

Besatt - Noomaraton 2012

Hej alla läsare!♥
 

Nu kan ni se mitt bidrag till Noomaraton tävlingen.

 
Uppgiften var att göra en film på 24 timmar. Man fick ett tema, tre bestämda platser och tre föremål som skulle vara med i filmen. Jag fick med allting, men jag började med allting klockan 18.00 istället för 09.00 pga träning, därför var jag ganska stressad. Man ska kunna rösta på filmerna någonstans, men jag vet inte vart eller när ännu, men ni får gärna gilla denna på youtube sålänge! :) Det är okej att dela med sig av den också! 
 
 
 
Har inte haft tid att svara på era kommentarer ännu, håller på med så mkt just nu. Nu ska jag laga mat, sen svarar jag på kommenterarna ikväll. 

Allt i min filmsamling ska jag se innan mässan!

Hej alla läsare!♥
 

Jag vet att jag kommer köpa mycket filmer på Sci-fi mässan i Stockholm i år.

 
Jag brukar även köpa en del osedda filmer, därför måste jag se alla osedda filmer i min samling innan 1 december i år. Jag har ungefär 3 månader på mig. 
 
Dessa filmer har jag kvar att se av mina 1547: 
 
A passenger to Bali
Ajlawju
Alien Zone
Armadillo
Cathy's Curse
Champagnekungen
Chock
Coco - livet före Chanel
Con la rabbia agli occhi
Dark Floors
Death Academy
Desert Trail
Devil Times Five
Funeral home
Domino
Don't wake the dead 
Dreamers
Evolver
Flugornas herre 1963
Talk of Angels
Generation Kill
Gia
Godzilla vs Biollante
Going the Distance
Haunts
Horror of spider island
Hulk vs Wolverine
I bury the living
I faderns namn
Incredible Kung-Fu mission
Inner Circle
Iskallt uppdrag
Jesse James meets Frankenstein's daughter
Kampen om elden
Kate & Leopold
A Bell from hell
Lady Frankenstein
Levande måltavla
Lycantrophus
Man in the attic
Medusa
MPD Psycho
Män kan inte våldtas
Night of the seagulls
Oasis of zombies
Fantomen dokumentär
The Legend of 1900
På tal om sex
Rabbit-Proof Fence
Return of Godzilla
Stray dogs
Scream bloody murder
Curse of the Scorpion
Sky Captain and the world of tomorrow
Slashed Dreams
Soraya M.
St Petersburg sista dagar
Strypand handen
Suicide Room
The Alpha Incident
The Believer
The Demon
The Demons of Ludlow
The Devil's hand
The Hearse
The Legend of Bigfoot
The Lucky Texan
Tid för hämnd
Tomie: Revenge
Track of the moon beast
Ur dödlig synvinkel
Vackra lögner
We're all Christs
Wheels on meals
Whoever tells the truth shall die
Woodoo Island
Åksbollen
 
 

Noomaraton

Hej alla läsare!♥
 

 Igår har jag kämpat med att filma, klippa och skicka iväg min film till Noomaraton.

 
Reglerna är att man får 24 timmar på sig att göra en film. Dem bestämmer temat, tre platser och tre saker som ska vara med i filmen, men man får göra en egen story baserad på dessa saker. Klockan 09.00 fick man börja, men jag hade MMA-träning och började filma först vid 18.00. Jag blev klar vid 2-3 inatt, ni kommer kunna se den snart på deras youtubesida och jag hoppas verkligen att ni kollar på den eftersom att jag är med i en tävling. 
 


Är det en svart version av rödluvan?
 

Film nr 1521 & 1522

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Bad Night & Halloween II remake

 
 
Film nr 1521 & 1522

RSS 2.0