Annonser från BloggPartner

Minotaur

Hej alla läsare!♥
 

Varför ser Minotauren ut som en jätteråtta? 

 
Minotaur: För länge sedan under järnåldern vilar en mörk skugga över en enslig by. Över generationer har ungdomar från byn tagits från sina familjer för att offras till ett mythologiskt monster som lever under ett storslaget palats - Minotauren. Theo, vars älskade blivit offrad, är övertygad om att monstret inte är verkligt och att hon fortfarande lever som en slav i palatset och utarbetar en plan för att själv rövas bort för att offras..
  
Varför ser Minotauren ut som en jätteråtta? Den är riktigt ful och inte skrämmande alls, varför höll man sig inte till originalbilden av en minotaur? Trots detta finns det bra saker med filmen och den största anledningen att se Minotaur är Tom Hardy. Han spelar riktigt bra och det är alltid kul att se honom i en roll. Många har väldigt negativa åsikter om den här filmen, men jag tyckte att den var ganska spännande då de hamnade i labyrinten. Jag gillade stämningen och början var ganska spännande, men den fula Minotauren drar ner betyget och filmen borde ha varit ännu mer spännande och äcklig för att få ett bättre betyg än en svag trea. 
 300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Althea - En nörd

Nu var det visserligen väldigt länge sen jag såg den här men tyckte den var skrattretande dålig. Mega piranha och den typen av filmer har betydligt bättre underhållningsvärde

Svar: Jag föredrar Minotaur framför filmer som Mega Piraha haha :P
Placebohoe

2012-09-18 @ 15:39:03
URL: http://altheatrollet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0