Annonser från BloggPartner

Happy Halloween

Hej alla läsare!♥
 

Happy Halloween! 

 
Jag hoppas att ni alla får en bra dag. Jag har lekt lite med pumpan som jag köpte igår (ser ni vad det är för motiv?), men den är inte helt färdig. Jag håller även på att göra pumpkinpie (för första gången i mitt liv) om ungefär 20 minuter får jag se om det blev bra eller inte. Jag kommer även gå ut och filma en del idag, mest filma stämningen och atmosfären och pumpor idag. Sen ska jag åka till Angelica och Jacob för att se Human Centipede 2 och någon mer skräckfilm hoppas jag! Det är så synd att Halloween inte firas lika mycket här i Sverige som i USA, där är det galet idag! Vill se folk utklädda och barn som går och trick r treat. 
 
 

Orca

Hej alla läsare!♥
 

''Filmen grep tag i mig från början till slut''

 
 
Orca: En fiskare, Nolan, misslyckas med att fånga en späckhuggare och lämnar henne att dö i vattnet. Späckhuggare, får vi veta, har bara en partner som de lever med hela livet. Förvirrad och tyngd av sorg, blir hannen desperat efter hämnd på Nolan.
 
 
Filmen grep tag i mig från början till slut då bilderna på späckhuggarna visades och deras relation och sen när människorna kom för att försöka fånga in en späckhuggare så kände jag hur förkrossad späckhuggaren blev. Nu är jag inte någon expert på späckhuggare, men det känns lite konstigt att en späckhuggare skulle komma ihåg exakt vilka människor som dödade dens partner, fast det kanske den kan? Förutom det gillade jag miljön, fotot och framförallt stämningen. 
 
 
 
 
 

Pumpdesign

Hej alla läsare!♥
 

Imorgon ska jag designa min pumpa, jag hoppas på att hitta på en egen design.

 
Här är några väldigt snygga pumpdesigner som ni kan inspireras av då det är Halloween på onsdag. Jag tvivlar på att min design blir lika snygg, men jag ska försöka. Jag kommer filma en del till serien på onsdag och sen ska jag spendera kvällen med Angelica och Jacob. Det blir nog en del skräckfilmer. I helgen ska vi filma väldigt många scener till Infectious Blood och avsnitten ser bättre och bättre ut. 
 
 
 
 
 
 
 

Wrong Turn 5

Hej alla läsare!♥
 

''Sminket och utseendet på galningarna var bra och dem spelade bra.''

 
 Wrong Turn 5: En liten stad i Virginia är värd för den årliga Mountain Man på Halloween. Där staden blir fylld av maskerader som leder till bus och elakheter. Men en infödd kannibalfamilj blir besökta av en grupp av de festande studenterna och natten blir en blodig bus eller godis!
 
 
Då har vi kommit fram till femte delen i Wrong Turn serien. Jag gillar ettan och tvåan mest, föredrar tillochmed tvåan framför ettan. Trean gillade jag inte och fyran var helt okej, så jag förväntade mig inte mycket från femte filmen, men den har ändå en del sevärda gore-scener. Handlingen är inte den mest spännande eller originella, men gore-scenerna var rätt så originella och påhittiga. Sminket och utseendet på galningarna var bra och dem spelade bra. Slutet var inte riktigt det jag förväntade mig, men jag gillade det. Vill man se Wrong Turn 5 på Halloween så tycker jag att man ska göra det, speciellt om man gillar de fyra första filmerna, gillar man bara första filmen eller ingen så ska man nog skippa denna. 
 
 
 

Mina serier: Serie 11 - The Golden Girls säsong 3

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag tredje säsongen av The Golden Girls

 

Tomas fyller år

Hej alla läsare!♥
 

Idag fyller Tomas 23 år, GRATTIS! ♥

 
Idag efter min MMA-träning ska jag hem till Tomas för att fira och ge honom hans presenter. 
 
 
 

Mina serier: Serie 11 - The Golden Girls säsong 2

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag The Golden Girls säsong 2

 

Bild från Polen

Hej alla läsare!♥
 

Jag och Dagmara!

 
 
Jag tog inte med mig min kamera till Polen, därför blev det inte så många foton därifrån, men min mamma hade med sig sin ipad, så några stycken blev det ändå. Det var en rolig resa, men jag saknade min klubb och träning väldigt mycket. Jag behöver träna så mycket som möjligt nu innan tävlingen i Paris den 10 november. Idag ska jag träna MMA på min klubb, imorgon blir det boxning och på lördag MMA-träning igen. Nästa termin ska jag definitivt träna två stilar för jag behöver träna mer, vill helst träna 6 dagar i veckan, nu tränar jag 4. Vet fortfarande inte om jag ska träna MMA och boxning eller MMA och BJJ. 
 
 
Jag och min kusin Dagmara. 

Paranormal Activity 4

Hej alla läsare!♥
 

''Filmen är fortfarande ganska spännande och man vill hela tiden få reda på mer om denna demon''

 
Paranormal Activity 4: 5 år har gått sedan händelserna i "Paranormal Activity 2" (2011). Då Katie blev besatt och kidnappade sin systerson Robbie. En nyinflyttad familj flyttar in i ett nytt modernt hem och får Katie och Robbie som grannar. Snart så upplever dottern i den nya familjen konstigheter och den mörka sanningen till allt som hänt fram till nu.
 
 
Nu var det några dagar sedan jag såg Paranormal Activity och har hunnit tänka igenom det jag såg. Jag tycker inte att denna är lika bra som de första tre, för att storyn är mer spretig i denna. Jag tänkte på en hel del frågor som jag hoppades få besvarade, men inga svar kom. Filmen är fortfarande ganska spännande och man vill hela tiden få reda på mer om denna demon och om historien kring den, vilket man får, men kanske inte så mycket som man vill. Jag tycker att början på filmen var lite onödig, man får se gamla klipp från de andra filmerna för att komma ihåg vad som hände, men jag tycker att dem borde ha börjat utan de klippen. 
 
 

Mina serier: Serie 11 - The Golden Girls säsong 1

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag första säsongen av The Golden Girls, eller Pantertanter som serien heter på svenska. 

 
 

Filmer som förgyllde mig i åldern 10 - 13

Hej alla läsare!♥
 

Filmer är bland det bästa som finns! 

 
Ni som känner mig och som har läst min blogg ett tag, vet att jag gick igenom en svår period då jag var 10. Jag hade precis förlorat min pappa och behövde komma bort från allt, då blev filmerna min räddning. Dessa filmer är extra-speciella för mig.
 
 
Miko Hughes i Pet Sematary.
 
Scream 1, 2 & 3, Jag vet vad du gjorde förra sommaren & Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren, Nightmare Before Christmas, Texas Chainsaw Massacre 1974, Halloween (alla filmerna), Demon Knight, Fredagen den 13:e (alla filmerna), A Nightmare on Elm Street (alla filmerna), Fright night 1985, Pet Sematary, Beetlejuice, Koziolek Matolek. 
 
 
Stephen Geoffreys i Fright Night 1985.
 
Jag är glad över att jag hade någonstans att fly och något som distraherade mig en del från smärtan. Jag var ganska ensam under denna period då jag ofta valde att vara hemma och kolla på film i min trygga lilla värld och det ångrar jag inte. 
 
Jag tycker även att ni bör följa min mamma på twitter, @alicehenriksson hon skriver en del galna grejer, värt att följa! 

Mina serier: Serie 10 - Flight of the Conchords säsong 2

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Flight of the Conchords säsong 2

 
 

Ikväll blir det...

Hej alla läsare!♥
 

Ikväll ska jag se Bait 3D och Paranormal Activity 4.

 
 

Mina serier: Serie 9 - Father Ted

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Father Ted boxen som innehåller alla säsonger. 

 
Father Ted är en av de bästa komedi serierna någonsin.
 
 

Festival ikväll

Hej alla läsare!♥
 

Ikväll ska jag, Dagmara och Magda på en festival här i Katowice, Polen. 

 Igår var jag på bio och såg The Possession, sen gick jag från köpcentret Silesia hem til Dagmara och Magda. Vi kollade på August Rush och började kolla på Warrior, men Dagmara och Magda var väldigt trötta och ville sova, så då kollade jag på flera filmer till 3 på morgonen. Nu förbereder vi oss för att gå till festivalen sen ska vi till Trendy. Imorgon blir det skräckfilmer på bio två gånger med Dagmara, det kommer bli väldigt kul. 
 
 
Denna bild tog jag under inspelningen av några scener av Infectious Blood. 

Club Dread

Hej alla läsare ♥
 

''Storyn är ganska enkel och är ganska typisk för denna subgenre, men jag hade det roligt ändå.''

 Club Dread: En seriemördare hindrar det roliga på Club Dread, en ö för par som möter andra par, och det är de anställda som måste stoppa våldet, eller i alla fall gömma undan det.
 
 
Gillar man skräckkomedier tycker jag att man absolut ska kolla in Club Dread. Filmen utger sig inte för att vara seriös och det är så man bör se den, med ganska oseriösa ögon för annars riskerar man att bli besviken. Den är riktigt rolig och underhållande på en del ställen. Storyn är ganska enkel och är ganska typisk för denna subgenre, men jag hade det roligt ändå. Karaktärerna är inte särskilt utvecklade eller djupa men det passade bra till denna film. Jag såg denna som liten och såg om den ganska nyligen, så en del nostalgipoäng får den och jag gillade den vid omtitten, en stark trea är den värd. Gillar man roliga skräckkomedier där man inte behöver tänka så mycket så se Club Dread.
 
 
 

The Possession

Hej alla läsare!♥
 

Ikväll ska jag se The Possession på bio! 

 
På söndag ska jag se Bait 3D och Paranormal Activity 4 på bio, Polen har verkligen fattat grejen med många skräckfilmer på bio, för dem går i Polen hela tiden och det är många som ser dem. 
 

Mina serier: Serie 8 - Desperate housewives säsong 1

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Desperate Housewives säsong 1

 
 

Elevator 2011

Hej alla läsare!♥
 

''Det som gjorde Devil bra fanns knappt i den här filmen.''

 
Elevator: Nio främlingar fastnar i en hiss på Wall Street, och en av dom har en bomb. En desperat kamp för överlevnad börjar...
 
 
 
Denna film kändes lite som Devil när jag först läste om den pga att nästan hela filmen utspelar sig i en hiss där några personer är fast. Det som gjorde Devil bra fanns knappt i den här filmen. Första halvan är väldigt tråkig och det är mest prat mellan karaktärerna som inte ens var så intressant att höra, det hände knappt någonting och någon creepy stämning fanns inte heller. Spänningen fanns helt enkelt inte och jag blev inte alls indragen i de första 50 minuterna. Andra halvan blev lite bättre då det hände mer, men det blev aldrig riktigt spännande, vilket är synd för detta kunde ha blivit riktigt bra. 
 
 

Cabin in the woods vinnaren

Hej alla läsare!♥
 

The Cabin in the Woods vinnaren blev Lina, GRATTIS! 

 
Eftersom att jag är i Polen nu, kan jag inte skicka filmen ännu, så om en vecka kontaktar jag dig Lina för då är jag hemma :) 
 
 
Glöm inte att kolla in min Pelts/Cigarette burns tävling som finns under fliken tävlingar! 

Inför Halloween

Hej alla läsare!♥
 

En bild inför Halloween. 

Nu är jag i Polen, jag vaknade för ett litet tag sen. Just nu håller jag på och redigerar, men jag hoppas kunna träffa mina kusiner och gå på bio senare i Silesia. Jag hoppas även kunna hitta några filmer och filmtidningar att köpa. Jag ska även träna med mamma idag, jag har min mmahandskar med sig och hon låter mig träna lås på henne. Om mindre en 1 månad fyller jag år, 16 november och då kommer jag ha en stor fest hos mig, jippie!  Men innan det fyller Tomas år, jag ska till Paris och tävla 8/11-12/11 i en stor SW-tävling med Helen, Lovisa och Gabriella från min mma-klubb. Glöm inte bort att kolla på Infectious Blood trailern!
 

Filmer kvar att se i min samling

Hej alla läsare!♥
 

Jag gjorde en lista förut på osedda filmer i min samling som jag vill se innan Sci-Fi mässan i Stockholm.

Jag har en del filmer kvar att se, ska försöka se så många jag kan nu när jag kommer vara i Polen i en vecka.  Vinnaren av The Cabin in the Woods avslöjas antingen ikväll (om jag kommer ha internet i Polen) eller imorgon.
 
Dessa filmer har jag kvar att se av mina 1553 filmer. 
 
A passenger to Bali
Ajlawju
Alien Zone
Armadillo
Cathy's Curse
Champagnekungen
Chock
Coco - livet före Chanel
Con la rabbia agli occhi
Dark Floors
Death Academy
Desert Trail
Devil Times Five
Funeral home
Domino
Don't wake the dead 
Dreamers
Evolver
Flugornas herre 1963
Talk of Angels
Generation Kill
Gia
Godzilla vs Biollante
Going the Distance
Haunts
Horror of spider island
Hulk vs Wolverine
I bury the living
I faderns namn
Incredible Kung-Fu mission
Inner Circle
Iskallt uppdrag
Jesse James meets Frankenstein's daughter
Kampen om elden
Kate & Leopold
A Bell from hell
Lady Frankenstein
Levande måltavla
Lycantrophus
Man in the attic
Medusa
MPD Psycho
Män kan inte våldtas
Night of the seagulls
Oasis of zombies
Fantomen dokumentär
The Legend of 1900
På tal om sex
Rabbit-Proof Fence
Return of Godzilla
Stray dogs
Scream bloody murder
Curse of the Scorpion
Sky Captain and the world of tomorrow
Slashed Dreams
Soraya M.
St Petersburg sista dagar
Strypand handen
Suicide Room
The Alpha Incident
The Believer
The Demon
The Demons of Ludlow
The Devil's hand
The Hearse
The Legend of Bigfoot
The Lucky Texan
Tid för hämnd
Tomie: Revenge
Track of the moon beast
Ur dödlig synvinkel
Vackra lögner
We're all Christs
Wheels on meals
Whoever tells the truth shall die
Woodoo Island
Åksbollen
 

Infectious Blood TRAILER

Hej alla läsare!♥
 

Här kommer en officiell trailer för Infectious Blood!

 
 

Onda barn

Hej alla läsare!♥
 

Beware, Children at play!

 
Ett tema som jag har blivit alltmer intresserad av är onda barn, jag gillar framförallt psykologin bakom hur dessa barn tänker och hur deras hat och ondska växer. Det är även väldigt spännande då barnen har övertaget genom att ingen skulle väl misstänka ett barn för såna dåd? Det är även svårt att försöka försvara sig mot ett barn genom att använda våld, för vem vill egentligen skada ett barn? Alla dessa frågor är väldigt intressanta, därför tittar jag gärna på filmer som fördjupar sig i detta ämne och dessa frågor. 
 
 
Foto från filmen The Bad Seed.
 
Några bra filmer i denna subgenre är Vem kan döda ett barn? The Bad Seed, Pet Sematary (delvis), The Village of the damned 1960, Mikey, The Children 2008, Omen 1976. 
 
Vad skulle du göra om du visste att ditt barn gillar att tortera och mörda människor?
 
Halloween 1978 är ett väldigt intressant exempel då man först får se morden och sen att det är ett barn som begick dem, sen får man se hur detta barn har utvecklats till en vuxen. Även Jason Voorhees är en intressant karaktär som bevittnar någonting hemskt som barn och som formar honom till en mördarmaskin som vuxen. Låt alla dessa barn omfamna dig på Halloween och se några av dessa filmer! 
 
Jason Voorhes får en plötslig huvudvärk.

Mina serier: Serie 7 - Dead Zone alla säsonger

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Dead Zone-boxen med alla säsonger

 
 

Choose

Hej alla läsare!♥
 

''Det var verkligen synd att resten av filmen inte var bra, utan ganska tråkig.''

 
Choose: En journaliststudent spårar en mördare med hjälp av sin pappa som är sheriff samt en terapeut. Mördaren tvingar sina offer att välja mellan hemska saker för att överleva. 
 
 
Scenerna då offren tvingades välja mellan olika saker var ganska intensiva och bra, då kände jag paniken som offren hade. Det var verkligen synd att resten av filmen inte var bra, utan ganska tråkig. Slutet var ganska dåligt och själva mördarens historia och motivering fick allt för lite plats i filmen. Jag tycker även att det hade varit bättre med fler scener med offer som var tvugna att välja, speciellt i den andra halvan av filmen som var den tråkigare halvan, men en svag tvåa kan filmen få. 
 
 

Mina serier: Serie 6 - Daleko od Noszy säsong 1

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag den polska Serien Daleko od noszy säsong 1!

 
 

Infectious Blood, två scener

Hej alla läsare!♥
 

Idag spelade vi in två scener till Infectious Blood.

 
Jag, Angelica, Jacob, Tomas och min mamma spelade in idag och vi fick verkligen hitta kreativa lösningar på vissa problem, men det gick väldigt bra. Imorgon ska jag, Tomas och Ida spela in en till scen. 
 
 

Cabin in the Woods tävling

Hej alla läsare!♥
 

Glöm inte att vara med i min Cabin in the Woods tävling!

 
Finns under fliken tävlingar!
 

Nachos och Family Guy

Hej alla läsare!♥
 

Detta äter jag just nu. Nachos med hemmagjord guacamole och salsa.

 
Just nu tittar vi på Family Guy och sen blir det Simpsons. 
 
 

Filmsamling

Hej alla läsare!♥
 

Jag undrar hur min filmsamling kommer att se ut efter Sci-fi mässan i Stockholm. 

 
Sist kom jag hem med 100 nya filmer och varje gång jag är i Polen köper jag en del också. Ska bli riktigt spännande att möblera om och fixa fram plats. Jag fyller även år 16 november och har önskat mig en del film av mamma, så det ska också bli spännande att se vilka filmer jag får. På tisdag åker jag till Polen i en vecka och ni vet vad det betyder...FILMKÖP! Billiga sådana! Jag kommer nog även att se Paranormal Activity 4 där med mina kusiner, Magda och Dagmara. Jag har runt 1553 filmer nu, någon som vågar gissa på hur många filmer jag kommer ha när året är slut? 
 
 
Dessa inköp är från den senaste Polenresan. 

Mina Serier :Serie 5 - CSI Miami säsong 2

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag andra säsongen av CSi Miami

 

Halloweentävling 2: Pelts/Cigarett burns

Hej alla läsare!♥
 

Jag fick med två filmer i Horror Magazine som jag redan har och då tänkte jag tävla ut dem istället. Dessa två filmer blir perfekta att se på Halloween, så var med och tävla! 

 
 
Regler för att vara med:
* Kommentera jag är med
* Fyll i eran blogg eller mejladress (gör inget om ni inte har en blogg)
* Tipsa gärna om tävlingen på facebook, din blogg, twitter osv, men det är inget måste.
* Tävlingen avslutas 26/10

Skräckfrågor till mina läsare

Hej alla läsare!♥
 

På Halloween kommer jag lägga upp svaren från dessa frågeinlägg jag kommer ha lite då och då denna månad. 

 
Det är bara att svara i kommentarsfältet (jag vet att det kan vara svårt att se, men jag kan tyvärr inte fixa det än) och nu hoppas jag på många svar för då blir det roligare att posta inlägget på Halloween. De fem första frågorna är: 
 
1. Vilken/Vilka är dina favoritskräckfilmer? 
 
2. Vilken är din favoritstumfilm?
 
3. Vilket filmmonster är din favorit?
 
4. Vilken kändis skulle du vilja se dö i en skräckfilm och i vilken typ av skräckfilm? Om du har något speciellt scenario får du gärna skriva om det. 
 
5. Om du var fast på en öde ö och var tvungen att välja att ha med dig en känd filmseriemördare (Jason, Freddy osv..), vem skulle du välja då och varför?
 

Mina serier: Serie 5 - CSI Miami säsong 1

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag CSI Miami Säsong 1

 
 
 
 
 
 

Tales from the Crypt S02E01

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag första avsnittet från andra säsongen!

 
 Handling: En kvinna går till en spådam som säger att hon kommer möta den hon ska gifta sig med för att sedan bli rik, men det som är för bra för att vara sant är oftast det.

Kyrkogården

Hej alla läsare!♥
 

Förra veckan gick jag till kyrkogården

 
 
 
 
 
Min mamma.

Livide

Hej alla läsare!♥
 

''En del scener är riktigt snygga och andra halvan är riktigt bra, blodig och innehåller en del gore''

 
Livide: Det är Lucys första dag som praktikant inom hemtjänsten. Lucy får reda på (av misstag) att Mrs Jessel, som hon besöker, har en gömd skatt någonstans i sitt hus. Lucy och hennes vänner Ben och William söker igenom huset i hopp om att hitta den, Deras jakt efter skatten leder till en rad övernaturliga händelser som kommer att förändra Lucy för alltid.
 
 
Jag ville inte ha så stora förväntningar på Livide då jag verkligen gillar de nya franska skräckfilmerna, men det jag hoppades på var mycket gore, blod och en sjuk historia. Riktigt lika bra som Inside, Martyrs eller Frontier(s) är den inte, men något som gjort mig oerhört glad var att se att Beatrice Dalle var med.
 
Den började bra och spännande för att sedan ta en lite för lång tid på sig för att bygga upp inför då allting börjar hända i huset. En del scener är riktigt snygga och andra halvan är riktigt bra, blodig och innehåller en del gore, jag hade önskat ännu mer och att den fullständigt skulle spåra ur till en blod orgie. Jag gillade stämningen igenom hela filmen, fotot var vackert, men inte lika spännande och sjuk för att få en stark fyra. 
 
 

Inspelning 7/10

Hej allla läsare!♥
 

Igår spelade vi in två scener till Infectious Blood i törnskogen. 

 
Scenerna blev väldigt fina och vi filmade även fina miljöbilder. Det var jag, Angelica och Jacob som spelade in igår. Vi kommer definitivt att spela in fler scener i den skogen snart. Fler inspelningar kommer ske i oktober, på lördag kommer vi filma stora delar av avsnitt 3. 
 
 

Min Highlight

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag min Highlight!

 
Den innehåller klipp från Infectious blood, Anya, Besatt och Under sängen och dessa klipp från Infectious blood har jag inte visat förut, så det blir första gången ni ser dem! De klipp som är i färg + det sista svart-vita klippet är från Infectious Blood. Dela gärna med er av den om ni vill!
 
 

Tales from the Crypt S01E06

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag det sjätte avsnittet från första säsongen!

 
Handling: A recently retired man just wants to relax and take it easy but to his dismay, his wife has open their home to every stray animal in sight, so he decides to take up a new hobby.
 
 

Mina serier: Serie 4 - Skenet bedrar alla säsonger

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag min Box som innehåller alla säsonger av Skenet bedrar

 
 

Jag ska till Paris

Hej alla läsare!♥
 

Jag ska till Paris 8/11-12/11 för att tävla i en Submission/wrestling tävling.

 
Helen och Lovisa kommer att följa med mig för att dem också ska tävla. Jag har bara varit i Polen de senaste åren då jag har rest någonstans, så det ska bli riktigt kul att åka till Paris. Vi kommer även ha tid till att titta oss omkring i Paris.
 
 
Sthlm Shoot for the win! 
 

Tales from the crypt S01E05

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag femte avsnittet av första säsongen!

 
Handling: When a couple find themselves stranded in an abandoned mansion on their wedding night, a gold-digging husband gets more than he bargained for when he finds out the true meaning of the phrase, "Like Mother, Like Daughter".
 
 

Skräckfavoriter från Frankrike

Hej alla läsare!♥
 

Mina fyra skräckfavoriter från Frankrike

 
Det finns många fler bra skräckfilmer från Frankrike, men dessa är mina fyra favoriter. 
 
 
Inside
 
 
Switchblade Romance
 
 
Martyrs
 
 
Frontier(s)

Tales from he Crypt S01E04

Hej alla läsare!♥
 

Nu kan ni se Tales from the Crypt avsnitt 4, säsong 1!

 
Handling: A drop-dead gorgeous prostitute eager for a career change, sells her looks to a pawnbroker and uses the money to snag a rich bachelor, but finds out that her looks seem to be deteriorating at an abnormal rate
 
 

Mina serier: Serie 3 - Criminal Minds säsong 2

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Criminal Minds säsong 2

 
 

Tales from the Crypt S01E03

Hej alla läsare!♥
 

Nu kan ni se det tredje avsnittet från första säsongen av Tales from the Crypt

 
Handling: A cat's gland is inplanted into the brain of a homeless man giving him nine lives but he gets a little greedy when he uses his new found gift for profit by becoming a top carnival act.
 
  

Filmköp idag

Hej alla läsare!♥
 

Modern Times finns nu i min filmsamling

 
Jag var i stan idag och hittade Modern Times på blu-ray för bara 49 kronor. 
 

The Shining 1980

Hej alla läsare!♥
 

''Har ni inte sett denna klassiker tycker jag att ni ska göra det nu!'' 

 
The Shining: Författaren Jack Torrance söker jobb som vintervaktmästare på ett isolerat hotell i Coloradobergen. Under anställningsintervjun får han reda på att den förre vaktmästaren blivit tokig av ensamheten och isoleringen och dödat sin fru och sina två barn. Jack avskräcks inte, utan flyttar till hotellet med sin fru och sin son Danny, som har en förmåga, "The Shining", att se syner och händelser från det förflutna. Hotellets kock Hallorann har samma förmåga och varnar Danny för rum 237 på hotellet… Filmen baseras på en Stephen King-roman.
 
 
För några dagar sedan såg jag om Stanley Kubricks The Shining tillsammans med mina kusiner. Stämningen är otroligt under hela filmer. Jag citerar min kusin Magda ''det händer inte så mycket, men ändå sitter man fastklistrad framför filmen''. Det är små detaljer som jag älskar, som redrum, Jacks blick, scenen i labyrinten, ja det finns många saker att välja på. Jack Nicholson spelar också väldigt bra, han gör att man vill följa hans karaktär genom hela filmen för man vet aldrig vad som kommer att hända. Har ni inte sett denna klassiker tycker jag att ni ska göra det nu! 
 
 

Tales from the Crypt S01E02

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag andra avsnittet av Tales from the Crypt säsong 1

 
Handling: En otrogen kvinna har precis mördat sin make när hon börjar förfäljas av en psykopat i tomtedräkt.
 
 

Bordello of blood

Hej alla läsare!♥
 

''Denna film hade kunnat haft mer gore och humor, men den är fortfarande underhållande och rolig''

 
Bordello of Blood: Om en begravningsbyrå som egentligen är ett horhus för vampyrer. Bob Gale och Robert Zemeckis - som skrev manus till Tillbaka till framtiden-trilogin - står för manuset.
 
 
 
Nu har jag äntligen sett Bordello of Blood. Jag vill alltid se mer av The Cryptkeeper och hans skratt! Han är en väldigt speciellt karaktär, som har grymma replik och one-liners och som pratar på ett speciellt sätt. Många välkända ansikten spelar i Bordello of Blood, vilket var väldigt postivit som Corey Feldman och Chris Sarandon. Har ni inte sett Tales from the Crypt-säsongerna eller långfilmerna tycker jag att ni ska göra det. Jag tycker inte att handlingen i denna är lika bra som den i Demon Knight. Denna film hade kunnat haft mer gore och humor, men den är fortfarande underhållande och rolig, därför är den värd en trea. 
 
 

Mina serier: Serie 4 - Criminal minds Säsong 1

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Criminal minds säsong 1

 
 

Tales from the Crypt S01E01

Hej alla läsare!♥
 

Varje dag denna månad kommer jag lägga upp ett avsnitt av Tales from the Crypt. 

 
 Handling: En man som jobbar med att avrätta dödsdömda fångar, blir av med jobbet då dödstraff förbjuds och han tar istället lagen i sina egna händer. 

Special SFX edition Horror Magazine

Hej alla läsare!♥
 

Idag fick jag hem denna skräcktidning!

 
 Jag har kollat igenom den och den är fylld med sjukt grymma bilder, artiklar, de flesta skräckfilmer man kan tänka sig vilja veta mer om, helt enkelt ett grymt nummer! Jag är speciellt glad över att läsa flera sidor om The Human Centipede 1 & 2.
 
Ni kan köpa tidningen här. 
 

Demon Knight

Hej alla läsare!♥
 

''Denna film är fylld av demonliknande varelser, grön gegga, humor, gor och den är gjord med glimten i ögat.''

 
Demon Knight: Brayker bär på den sista av sju nycklar som innehåller Kristi blod. Får The Collector tag i nyckeln kastas universum in i kaotisk ondska och nu har han spårat Brayker till ett litet värdshus i en okänd stad.
 
 
Första gången jag såg denna film var runt 11-12 och gillade den, för några dagar sedan såg jag om den efter att ha köpt den på dvd och jag gillar den fortfarande. Jag blir glad när jag ser den här filmen och Tales from the Crypt säsongerna för det påminner mig om hur dessa filmer hjälpte mig igenom mycket när jag var 11-12. Denna film är fylld av demonliknande varelser, grön gegga, humor, gor och den är gjord med glimten i ögat. Bra skådespelarinsatser, speciellt från Zane som passade otroligt bra i sin roll. Näste recension blir nog av den andra Tales from the Crypt långfilmen, Bordello of blood. Just för Nostalgikänslan och för att jag gillade den då jag såg om den så får den en fyra. 
 
 
 
 

Mina serier: Serie 2 - Battlestar Galactica säsong 2

Hej alla läsare!♥
 

Nu visar jag Battlestar Galactica säsong 2

 Detta var ett riktigt fynd, 35 kronor i Polen, jag var tvungen att köpa den trots att jag inte sett ett enda avsnitt av serien ännu. 

RSS 2.0