Annonser från BloggPartner

Wrong Turn 5

Hej alla läsare!♥
 

''Sminket och utseendet på galningarna var bra och dem spelade bra.''

 
 Wrong Turn 5: En liten stad i Virginia är värd för den årliga Mountain Man på Halloween. Där staden blir fylld av maskerader som leder till bus och elakheter. Men en infödd kannibalfamilj blir besökta av en grupp av de festande studenterna och natten blir en blodig bus eller godis!
 
 
Då har vi kommit fram till femte delen i Wrong Turn serien. Jag gillar ettan och tvåan mest, föredrar tillochmed tvåan framför ettan. Trean gillade jag inte och fyran var helt okej, så jag förväntade mig inte mycket från femte filmen, men den har ändå en del sevärda gore-scener. Handlingen är inte den mest spännande eller originella, men gore-scenerna var rätt så originella och påhittiga. Sminket och utseendet på galningarna var bra och dem spelade bra. Slutet var inte riktigt det jag förväntade mig, men jag gillade det. Vill man se Wrong Turn 5 på Halloween så tycker jag att man ska göra det, speciellt om man gillar de fyra första filmerna, gillar man bara första filmen eller ingen så ska man nog skippa denna. 
 
 
 

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

ja du har rätt i att smink och en del av köttar-scenerna var helt ok, men over all var denna filmen en skam för serien... något snabbt ihopslängt skräp... fy va besvikna vi alla blev som såg den...

Svar: Jag trodde att den skulle vara dålig då jag tyckte trean var väldigt dålig och fyran helt okej och trailern till denna såg inte alls bra ut, men det kanske gjorde att jag inte tyckte att den var så dålig :)
Placebohoe

2012-10-30 @ 07:51:26
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

hehe så kan det vara oxå..... själv kollar jag aldrig trailers för jag tycker de försstör förväntningarna...

Svar: Jo men ibland tvingas man se vissa tex på bio eller andra filmsidor som visar trailers utan att man ens har tryckt på något :P
Placebohoe

2012-10-30 @ 12:00:08
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

hehe sant... då försöker jag blunda :D

Svar: :)
Placebohoe

2012-10-30 @ 12:35:36
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0