Annonser från BloggPartner

Suspiria vinnaren!

Hej alla läsare!♥

Grattis Angelica som blev Suspiria vinnaren!Vinnaren drogs igår och det blev Angelica som vann den här gången. Mejla din adress till mig på placebohoe@live.se så att jag kan skicka filmen så fort som möjligt.


Besök på SubDvD + film nr 591, 592, 593, 594 & 595

Hej alla läsare!♥

Förutom min snygga SubDVD tygpåse köpte jag Possession, Machine Girl, Terror, Violent Cop, Magic & Rocky.Dessa filmer köpte jag:och eftersom att jag är en väldigt snäll flickvän så fick Tomas en film utav mig, Rocky.


Bildstölder

Hej alla läsare!

Stulna bilder - Vad gör man?Har ni någonsin fått bilder på er snodda och upplagda på andra bloggar utan eran vetskap? Jag trodde inte att det hade hänt mig, men jag letade runt bland några bloggar och plötsligt ser jag den bild som ni ser här nedanför på någon annans blogg, en blogg som aldrig har kommenterat här heller så vi är inte kompisar på något sätt. Hur har ni hanterat situationen ifall ni har varit med om något sånt här? Att ta bilder utan att säga till eller länka eller inte okej. Om ni gillar någon utav mina bilder och vill lägga upp den någonstans så säg till och länka tillbaka så går det bra. Behöver klargöra en sak, dem flesta filmbilder som jag har lagt upp på bloggen har jag frågat om tillstånd ifrån sidan som jag har hittat bilden på och dem har sagt ja, så jag tar inte bilder utan att fråga för er som trodde att jag gjorde så med alla filmbilder på min blogg.

Vill så gärna fortsätta utveckla min tatuering på ryggen så att den fortsätter neråt mot sidan. Jag ritade motivet till blomtatueringen själv och ska göra så vid varje tatuering jag kommer skaffa.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 588, 589 & 590

Hej alla läsare!

Nu visar jag Wolverine, Year One & ChristineFilm nr 588, 589 & 590


Who's afraid of Virginia Woolf?

Hej alla läsare!

''Min favoritscen var nog den med paraplyet för den kom som en riktig överraskning.''Who's afraid of Virginia Wolf? Det äkta paret Martha och George bjuder hem ett ungt par efter en fest. Med de unga människorna som publik, vältrar sig de båda i raffinerade förödmjukelser för att kunna såra varandra så mycket som möjligt.

Jag måste se fler filmer med Elizabeth Taylor för hon är lysande i varje film som jag har sett med henne hittills. Relationen mellan de två huvudkaraktärerna är riktigt intressant att följa för den ändras hela tiden och man vet aldrig riktigt vad som kommer att hända. Den visar inte bara vilka konsekvenser deras handlingar får för dem själva utan även vad som händer när man drar in andra människor i sin lek. Jag hade fått för mig att den skulle innehålla lite mer skräck än vad den gjorde, men intensiteten i filmen höll i sig ändå. Min favoritscen var nog den med paraplyet för den kom som en riktig överraskning.Läs även andra bloggares åsikter om

Ett paket från SubDVD

Hej alla läsare!

I fredags fick jag ett paket från SubDVD som innehöll: Macabre, Torso, Jag ska inte dö ensam & Teorema


Jag har redan recenserat Torso, men snart kommer dem andra upp här på bloggen också. Ni hittar alla dessa filmer på SubDVD.

Läs även andra bloggares åsikter om

Förhandsbokning: Insidious

Hej alla läsare!

Jag har nu förhandsbokat Insidious på blu-ray på play.com.

Jag längtar grymt mycket tills jag får hem Insidious woooohoooo!


Torso

Hej alla läsare!

''Det bästa i filmen var slutscenen för den var ganska fartfylld och snyggt koreograferad.''Torso: Någon galning mördar kvinnliga konststuderande på ett universitet i Italien. Polisen står handfallen med endast en svart-röd scarf som bevis. Jane och hennes väninnor beslutar sig för att ta en kort semester och komma bort från alltihop. Tyvärr blir det inte den mest roliga semestern eftersom mördaren följt dem ut på landsbygden.

Jag tycker att det här var en väldigt mysig slasher-film från 70-talet. Fint foto på en hel del ställen, ganska mycket naket, en del blod oc en galen mördare, precis så som det ska vara i slashers. Det bästa i filmen var slutscenen för den var ganska fartfylld och snyggt koreograferad. Det filmen saknade lite var fart som skulle ha fått filmen att flyta på för den kändes lite tråkig på vissa ställen, men helt klart en godkänd slasher som gärna ses om.

Film nr 585, 586 & 587

Hej alla läsare!

Nu visar jag Thesis, Wilderness & VideodromeFilm nr 585, 586 & 587Bartok the Magnificent

Hej alla läsare!

''Sångerna var roliga och lätta att komma ihåg, atmosfären var mysig och storyn intressant att följa.''Bartok the Magnificent: En fristående fortsättning på Anastacia som kretsar kring den flygande albino-faddermusen Bartok. I detta äventyr får han problem med Baba Yaga, den ryska mytologins über-häxa.

Anslaget var riktigt bra och jag fastnade för sången och för Bartok direkt. Jag gillade hur Bartok pratade och rörde sig. Ordet Baba Yaga var också roligt att höra för det betyder just häxa på polska. Den är inte alls särskilt lång utan bara 67 minuter, vilket jag tycker var helt lagom för den här filmen. Om den hade varit längre hade den nog blivit mer utdragen och lite långtråkig.

Sångerna var roliga och lätta att komma ihåg, atmosfären var mysig och storyn intressant att följa. Jag gillar även slutet och twisten i filmen. Jennifer Tilly gör en röst till en karaktär i filmen vilket jag blev väldigt glad över för jag gillar henne väldigt mycket. När jag såg den här slog det mig att jag måste se om Anastasia för det var sjukt länge sen jag såg den. 
Djävla djur boxar

Hej alla läsare!

Letar ni efter djurskräck? Kolla då hit!Nu finns alla tre Djävla Djur boxarna hos SubDVD. Jag har själv första boxen som jag köpte utav SubDVD på en Sci-Fi mässa. Det skulle vara kul att ha dem andra också.

 

 

och här har ni mig med första boxen tyvärr spegelvänt...

Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Vinn Under Sängen på dvd

Hej alla läsare!

Ta chansen och vinn min film Under SängenSå fort jag har löst problemet med konvertering, uppladning och lite svårare redigering så kommer jag att fixa fram min film Under Sängen på dvd och därför tänker jag anordna en tävling där man kan vinna ett exemplar utav filmen. Jag kan inte säga exakt när den blir klar, men blir man utlottad så är man garanterad att vinna den första dvd-utgåvan. Det här är alltså väldigt exklusivt för er läsare.

Det enda ni behöver göra för att vara med är:

* Kommentera jag är med i det här inlägget. Spelar absolut ingen roll ifall ni har en blogg eller inte eftersom att det blir en utlottning och det enda jag behöver är en meljadress så att jag kan kontakta er senare.

Läs även andra bloggares åsikter om

Prison

Hej alla läsare!

''Det hade gärna fått vara fler blodscener och lite snabbare tempo i filmen''Prison: Charles Forsyth blev avrättad i elektriska stolen 1956, trots att han var oskyldig. Nu är han tillbaka, och ute efter att hämnas på den som satte dit honom oh härjar runt på fängelset.

Jag hade inte mycket förhoppningar om den här, men direkt när filmen började så kände jag att den hade en ganska mysig atmosfär och filmen känns äldre änm vad den är vilket bara gör den bättre. Det bästa med filmen är alla mordscener som är ganska roliga och äckliga på samma gång vilket är härligt.

Storyn är inte så komplicerad eller oförutsägbar, men även en simpel handling kan lyftas fram på ett bra sätt och få en intresserad. Det hade gärna fått vara fler blodscener och lite snabbare tempo i filmen, men en stabil trea får Prison och den är definitivt värd 10 kronor som jag gav för den.Godmorgon

Hej alla läsare!

GODMORGON


Förlåt för att jag inte hunnit godkänna eller svara på era kommentarer ännu, men jag har haft fullt upp hela veckan. Efter att jag har kommit hem från jobbet idag planerar jag att ta itu med kommentarerna. Jag tänker inte bli en sådan bloggerska som skiter i att svara eller tror sig vara för viktig för sina läsare.

Vad har jag då gjort i veckan? Jo jag har jobbat varje dag och sedan tränat MMA efter jobbet fram tills sent på kvällen och sen kommit hem för att lägga mig i sängen och sova. Jag längtar till helgen för då ska jag och Tomas besöka SubDVD och köpa filmer. Efter besöket där ska vi gå på Shoot Challenge för att hejja på våra klubbmedlemmar när dem kör MMA-matcher. Jag kommer även att dra en vinnare i min Suspiria tävling i helgen, antingen på lördag eller på söndag.


Cleopatra

Hej alla läsare!

''I den andra delen får filmen lite fart och folk börjar bli mördade och det är då det blir intressant.''Cleopatra: Cleopatra, drottning av Egypten, regerar sitt land med stark hand. De enda som får henne på fall är Julius Caesar och Marcus Antonius. Cleopatra drömmer om att härska över världen tillsammans med sin make, men kommer den drömmen att inträffa?

Det här är filmen från 1963 med Elizabeth Taylor som Cleopatra. Filmen är fyra timmar lång, men den kändes faktiskt lite kortare vilket alltid är positivt. Den första halvan är ganska tråkig och inte så händelserik som jag hade velat att den skulle ha varit. I den andra delen får filmen lite fart och folk börjar bli mördade och det är då det blir intressant. Den andra halvan lyfter filmen upp till en tvåa. Fotot är ganska snyggt på många ställen och Elizabeth Taylor spelar Cleopatra bra. Kostymerna är väldigt snygga och scenograin också, synd bara att första halvan var tråkig.

Film nr 582, 583 & 584

Hej alla läsare!

Nu visar jag P2, Sauna & The ProphecyFilm nr 582, 583 & 584Skräckfilmsquiz

Hej alla läsare!

Jag har skapat ett eget skräckfilmsquiz till alla läsare.Svara på så många ni kan och det är ingen tävling, utan bara en rolig sak så känn ingen press på att ni måste veta alla svaren. Jag har försökt att skapa frågor som man inte kan googla hur lätt som helst utan som man faktiskt får tänka till lite själv på och i vissa fall bara kan svara på ifall man har sett filmen. Svara helst på frågorna utan att fuska.

1. I vilken fredagen den 13:e film får Jason sin hockeymask?

2. Vilka filmer ingår i Dario Argentos häxtrilogi?

3. Vilket språk översätter Milos fru i en tidig scen i A Serbian film?

4. Vad heter låten som spelas i två scener i Insidious, en scen med ett barn som dansar och den andra scenen med the man with fire on his face?

5. Vilken är repliken i Troll 2 som levererades på ett sådant sätt att det blev kallat det sämsta skådespelet någonsin i en film?

6. Nämn minst 4 skräckfilmer som nämns i Scream 4.

7. Vad blir Hobo i Hobo with a shotgun tvungen att äta för att tjäna ihop lite pengar?


8. Vilken låt spelas i slutet utav Kallt Byte?

9. Para ihop rätt mord med rätt film


Pil genom nacke                               Fredagen den 13:e del 2
Korkskruv i ögat                               Fredagen den 13:e
Höskyffel genom ett älskande par      Fredagen den 13:e del 4
Sovsäcken mot trädet                       Fredagen den 13:e del 3
Spjut genom ögat                             Fredagen den 13:e del 7


10. Vad ser man på skoltavlan i Insidious?

11. Nämn minst 3 filmer där kvinnor antingen blir av med bröstvårtor eller skurna i dem på något sätt.

12. Nämn 3 filmer där män blir av med sina snoppar.

13. Vilken film inspirerade stora delar utav Fredagen den 13:e del 2 och en rad andra slasher-filmer?

14. Vem har beskrivits som skaparen utav den första gore-filmen?

15. Nämn 3 filmer som på något sätt har haft med någonting med Elizabeth Bathory?

16. Hur många fällor finns i alla Saw-filmer totalt?

17. Vad får alla mumsa på i Saló och vad representerar den scenen egentligen?


18. Vilka är reglerna i skräckfilmer i Scream 1?

19. Hur många killar har Lola i The Loved Ones dödat?

20. Vilken kroppsdel tvingas Ash bli av med i Evil dead II?

Tävling: Suspiria

Hej alla läsare!

Glöm inte att ta chansen att vinna min favoritfilm Suspiria på dvd.Ta chansen och vinn lite filmer från min blogg, jag kommer ha ganska många filmtävlingar framöver, så ta vara på varenda chans ;)

Det enda ni behöver göra är:

* Kommentera jag är med i det här inlägget.


Jag kommer sedan att lotta ut en vinnare så alla har precis lika stor chans att vinna.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 579, 580 & 581

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Others, number 23 & Jacob's LadderFilm nr 579, 580 & 581

 

Läs även andra bloggares åsikter om

Water for Elephants Spoilers

Hej alla läsare!

'Cirkusmiljön är väldigt mysig och skådespelarinsatserna är bra.'''Water for Elephants: En veterinärstudent överger sitt studerande när hans föräldrar blir dödade. Han bestämmer sig för att följa med en resande cirkus som deras veterinär och får uppleva en show han aldrig kunnat drömma om.

Fotot är riktigt snyggt och historien är riktigt bra tycker jag. Jag såg den på bio med min mamma och hon gillade den också. Det som var både roligt och tråkigt med filmen var att dem pratade polska, men tyvärr var Pattinsons polska inte alls bra. Jag tycker ändå att han borde ha lärt sig de få polska meningar han sa mycket bättre då hans karaktär har rötter i Polen och kan polska, trots det är Robert Pattinson duktig i sin roll. Det jag gillade mest var slutscenen när det blev kaos på cirkusen. Det var kul att det var ganska mycket fokus på djuren och på elefanten. Cirkusmiljön är väldigt mysig och skådespelarinsatserna är bra.
Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 576, 577 & 578

Hej alla läsare!

Nu visar jag Hannibal Rising, Hard Candy & Idle HandsFilm nr 576, 577 & 578


Tales from the crypt

Hej alla läsare!

''Det var otroligt kul att se allt blod i filmen, för det var verkligen illrött och typiskt 70-tals blod.''Tales from the Crypt: Fem personer går vilse i ett gravvalv och möter en märklig fångvaktare. Av denne får de berättat för sig vad som kommer hända i deras liv inom närmaste framtiden.

Väldigt mysig film, jag gillade anslaget och gravvalvet som dem var inne i. De två första historierna och den sista är dem bästa. De två i mitten var inte alls lika bra och nästan lite tråkiga. Det var otroligt kul att se allt blod i filmen, för det var verkligen illrött och typiskt 70-tals blod. Jag stör mig faktiskt inte alls på illrött blod som många andra tydligen gör.

Jag gillar såna här små berättelser och ser gärna fler gamla skräckfilmer som är uppbyggda på det här sätter. Den bästa utav alla historier tycker jag nog att första var som innehöll en galen tomte. Hade de två historierna i mitten var lite bättre så hade filmen fått en fyra.

Läs även andra bloggares åsikter om

Remember me, special needs

Hej alla läsare!

Jag vill så gärna se Placebo live igen, för det var helt underbart.


Jag ska även börja med min Placebo konst igen. I snart 8 år har Placebo fyllt mitt liv med underbar musik och Special Needs kommer alltid att vara den låten som betyder mest för mig.

Läs även andra bloggares åsikter om

Grattis Emilia!

Hej alla läsare!♥

Den som vann Last house on the left original tävlingen blev Emilia! Jag och Tomas lottade fram vinnaren, men jag har fixat några fler tävlingsfilmer i helgen så oroa er inte det kommer komma massor med filmtävlingar.
Mejla gärna din adress till mig på placebohoe@live.se så att jag kan skicka filmen så fort som möjligt. Det är så kul att kunna skicka filmer till folk och vara med om att ha hjälpt till att göra deras filmsamlingar större!

GRATTIS IGEN!

l


Film nr 573, 574 & 575

Hej alla läsare!

Nu visar jag Autopsy (Bårhuset), Don't wake the dead & Girl next door (inte komedin)Film nr 573, 574 & 575

Läs även andra bloggares åsikter om

A Serbian film

Hej alla läsare!

''Om man jämför den här och Saló tycker jag fortfarande att Saló vinner över den här i hur man mår psykiskt efter man har sett en jobbig film.''A Serbian film: En före detta porrstjärna (Milos) accepterar sitt livs roll utan att inse att regissören har ett mordiskt uppsåt och när han försöker att dra sig ur så är det redan försent. Kritiker har kallat filmen för en av de mest chockerande och skrämmande filmerna som någonsin gjorts.

Jag vet att flera av er har väntat på att få läsa min recension utav A Serbian film ända sedan jag först tipsade om hypen kring filmen i november 2010 och nu har jag äntligen sett den. Jag väntade i flera månader för att bygga upp spänningen (jag gör så med vissa filmer som känns väldigt speciella) och i torsdags bestämde jag mig för att se filmen. Det som märks nästan på en gång med filmen är hur otroligt snygg och välgjord den är. Jag tycker att fler skräckfilmer borde satsa på foto för det höjer betyget otroligt mycket. Många tycker inte att skräckfilmer borde satsa på foto, men varför inte? Varenda film oavsett genre borde satsa på foto och ljussättning.

Första halvan utav filmen byggs upp väldigt bra, men det händer inte alltför mycket förutom att man får se vilka olika porrfilmer Milos har medverkat i och ganska mycket prat om den nya hemliga konstporrfilmen som han har blivit erbjuden en roll i. Det är andra halvan utav filmen som  fick min puls att höjas på ett bra sätt och jag måste säga att jag inte blev särskilt illamående utav filmen. Om man jämför den här och Saló tycker jag fortfarande att Saló vinner över den här i hur man mår psykiskt efter man har sett en jobbig film. Det bästa filmen är definitivt de sista 20 minuter, vilken uppvisning och väldigt mycket blod.

Läs även andra bloggares åsikter om

Favoritfilmer?

Hej alla läsare!

Vad har ni för favoritfilmer?


Jag vet att jag har ställt den här frågan för ett bra tag sen, men sedan dess har jag fått nya och fler läsare och därför kan det vara intressant att kolla vad ni har för favoritfilmer. Ni får välja mellan 1-5 stycken. Mina är Suspiria, Inglourious basterds, Dr Caligaris Kabinett, Nightmare before christmas och Orphan.

Här är min Suspiria samling, två på dvd och en på blu-ray.

Jag har fixat en Suspiria tatuering på min arm, fast den är inte klar ännu. Ska fixa till den snyggare när jag får chans till det.

Inglourious Basterds (Tarantinos)

Dr Caligaris Kabinett

Nightmare before christmas

Orphan


Film nr 570, 571 & 572

Hej alla läsare!

Nu visar jag Barry Lyndon, Blow & April Fool's day.Film nr 570, 571 & 572


Läs även andra bloggares åsikter om

Vinnaren dras imorgon!

Hej alla läsare!

Idag är sista chansen att anmäla sig till Last house on the left 1972 tävlingen.

Jag kommer nämligen lotta en vinnare imorgon. Det gör inget om man har vunnit förut, man kan vara med ändå och alla har lika stor chans att vinna.

Regler för att vara med:
* Kommentera jag är med i det här inlägget.
* Skriv om tävlingen i eran blogg och länka hit.


39 steps

Hej alla läsare!

''Den är emellanåt ganska larvig vilket inte passar filmen och särskilt spännande tycker jag inte heller att den blir.''De 39 stegen: En mystisk kvinna följer med Richard hem från en kabaré och han går med på att gömma henne i sin lägenhet. Kvinnan hävdar att hon jagas av två män som vill föra ut säkerhetspolitiska hemligheter ur landet. Mitt i natten mördas kvinnan och Richard flyr. Snart är också han jagad av skurkarna - och av polisen, som tror att det är han som är mördaren.

Den börjar väldigt tråkigt och det som förvånar mig mest är att fotot i filmen inte alls är lika bra som det brukar vara i Hitchcocks filmer vilket drar ner betyget en del. Den är emellanåt ganska larvig vilket inte passar filmen och särskilt spännande tycker jag inte heller att den blir. Den var mest tråkig och inte intensiv alls. Vissa scener har potential och jag vill så gärna ryckas med i handlingen och tycka synd om karaktären, men jag gör inte det för det är något som saknas. Ännu en Hitchcock film som blev en besvikelse för mig tyvärr och landar på en svag tvåa.

Bilder från Norgefirande

Hej alla läsare!

Nu kommer lite bilder från Norgefirandet igår och på glassätandet igår.Vi tågade från Kungsträdgården till Djurgården vilket tog ungefär en timme och sedan var det dags för massor med glass.

 

Läs även andra bloggares åsikter om

Mina armar och axlar

Hej alla läsare

''Jag har alltid skylt dem och haft koftor på mig även under somrarna''Ända sedan jag var 11-12 så är det två kroppsdelar på mig som jag har hatat och det har alltid varit mina armar och axlar. Jag har alltid skylt dem och haft koftor på mig även under somrarna och mamma tyckte jämt att jag var knäpp för att jag hade på mig varma kläder under sommaren. Jag har alltid tyckt att mina axlar är för breda och mina armar på tok för stora. Även när jag vägde som minst, 44 kg, ansåg jag att mina armar var för stora. Det är nu efter att jag har börjat på MMA som jag har börjat tycka om mina armar och axlar.

Jag skyler dem inte längre på träningarna och på tävlingen hade jag endast ett par shorts och en sportbh på mig vilket då gjorde att jag visade hela armarna och axlarna, vilket inte störde mig alls. Jag lät även folk fotografera mig så och har inte alls haft ångest över att se bilderna efteråt. MMA har hjälpt mig oerhört med att få en bättre syn på min kropp och jag har även märkt att jag får en liten fördel med mina breda axlar och armar genom att jag lättare kan hålla ner motståndare.

Jag är så stolt över mig själv att jag faktiskt vågar visa såna här avklädda kort på mig och att jag inte får ångest över att se min kropp och det jag ser nu är  jag faktiskt nöjd med, så jag är verkligen tacksam över min MMA-träning för utan den hade jag nog fortfarande haft stora problem med min kropp.

The Incredible shrinking man

Hej alla läsare!

''Jag skulle ha blivit livrädd om jag var så liten och såg en spindel som var större än mig, usch får rysningar bara jag tänker på det!''The Incredible shrinking man (I skräckens klor): Dagarna efter en båttur genom en besynnerlig dimma börjar Scott Carey känna sig illamående. Några veckor går, och nu märker Scott att han har blivit kortare! Han fortsätter krympa, och allteftersom han blir mindre upptäcker han att vardagen som den var inte längre är lika lätt att klara sig genom..

Det är definitivt den andra halvan som är den bästa, men den börjar riktigt intressant också. Mannen går plötsligt oförklarat ner i vikt och det bara fortsätter och fortsätter. Det är inte bara vikten som rasar, utan även hans längd och till slut är han väldigt väldigt liten. Jag tappade aldrig intresset utan blev indragen i handlingen ganska snabbt. Jag tycker att effekterna var bra för en film på den tiden och de bästa scenerna är faktiskt då spindeln är med. Mannen är så liten så spindeln är därför väldigt stor och han slåss mot den med en nål. Jag skulle ha blivit livrädd om jag var så liten och såg en spindel som var större än mig, usch får rysningar bara jag tänker på det!

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 567, 568 & 569

Hej alla läsare!

Nu visar jag Shadow of the Vampire, 21 gram & Wicker ParkFilm nr 565, 566 & 567

Läs även andra bloggares åsikter om

7 days aka Les 7 Jours Du Talion

Hej alla läsare!

''Vissa scener var lite tråkiga och då förstördes den intensiva känslan som byggs upp mellan varje tortyrscen.''7 days (Les 7 Jours Du Talion): Bruno Hamel är en 38 år gammal kirurg. Han bor i Drummondville med sin hustru Sylvie och 8 år gamla dotter Jasmine. I likhet med många glada människor, leder han ett händelselöst liv tills en eftermiddag då hans dotter blir våldtagen och mördad, vilket han tänker hämnas för.

7 days får en att tänka på ifall det verkligen är värt att hämnas? Man hämnas och sen då? Kommer man fortfarande känna sig tom eller mår man bättre? Filmen visade just dem känslorna på ett bra sätt och fokuserade väldigt mycket på dem. Det står att 7 days ska vara väldigt äcklig och värre än många andra filmer, men jag blev inte alls särskilt chockerad utav det jag eller särskilt illa berörd förutom en scen som faktiskt involverade bajs.

Totalt kanske det var 4-5 tortyrscener som inte var särskilt långa och inklippt mellan dem scenerna var polisen och mannens fru. Jag tycker att den här känns ganska realistisk i sitt uförande och jag kände sympati för pappan. Tyvärr är den inte lika bra som många andra franska skräckfilmer och den kunde ha varit ännu råare. Vissa scener var lite tråkiga och då förstördes den intensiva känslan som byggs upp mellan varje tortyrscen. Filmen får ändå en stark trea och kan få en fyra vid omtitt.


Läs även andra bloggares åsikter om

Norge! Norge! Norge!

Hej alla läsare!

Grattis till alla norrmän och norskor på Norges Nationaldag.Det kommer komma upp fler bilder från dagens firande senare och då får ni även se hur många glassar jag lyckades proppa i mig idag och vilka. Och nej jag ska inte gå och fira insvept i en norsk flagga, utan jag kommer ha en klänning på mig.

Läs även andra bloggares åsikter om

Norges nationaldag och norska tips!

Hej alla läsare!

Eftersom att det är Norges Nationaldag idag (Jag är halvnorsk) ska jag tipsa om norska filmer som jag tycker är bra.Wooohooo Norges nationaldag idag och jag kommer att fira den i Kungsträdgården 13.00 med andra norska människor och min polska mamma. Jag kommer ihåg att när jag firade Norges nationaldag i Norge när jag var liten så fick alla barn jämt gratis glass och hur mycket dem ville och den traditionen har jag och mamma hållt fast vid. Idag får jag äta så mycket glass jag vill under hela dagen och mamma köper dem med ett leende.

Den första som jag måste tipsa är självklart Död Snö.

Fritt Vilt, Fritt Vilt II & Fritt Vilt III

Buddy

Rovdyr

Jag har inte sett Trolljegeren ännu, men jag tror nog att jag kan tipsa om den ändå.

Jag har självklart sparat det bästa till sist, jag ska nämligen tipsa om världens bästa norrman som någonsin har funnit, nämligen min pappa Lars Giercksky som tyvärr dog 1999, men jag vet att jag fick 10 fina år med honom.

Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Vinn Last house on the left 1972

Hej alla läsare!

Ta nu chansen och vinn Last house on the left original som är regisserad utav Wes CravenHandling: Två tonårsflickor på väg till en fest blir inlurade till några sadisters gömställe, när dem kommer dit förstår dem att något inte står rätt till..

Reglerna är som vanligt:

*Kommentera jag är med.
* Skriv om tävlingen i eran blogg.
* Länka hit.

När några har anmält sig så vet jag ungefär när jag kommer sätta igång tävlingen.


Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Vinn Suspiria

Hej alla läsare!

Nu påminner jag er igen om att ta chansen och vinna min favoritfilm Suspiria på dvd. Allt ni behöver göra är:


Handling: En amerikansk student anländer till Europa för att påbörja en balettutbildning. Allt eftersom tiden går förstår hon att något inte är som det ska. Det visar sig snart att skolan inte är vad den verkar vid första anblicken…

* Kommentera jag är med.
* Skriva om tävlingen på eran blogg eller på eran facebook ifall ni inte har en blogg.
* Länka hit.


Jag har inte bestämt mig för när jag ska sätta igång tävlingen, men när jag får ihop några som vill vara med så sätter jag igång den.

Här är en länk till allt jag har skrivit om Dario Argento

 

Läs även andra bloggares åsikter om

Mean Girls 2

Hej alla läsare!

''Ännu en film som ger mig en påminnelse om varför jag så sällan ger komedier en chans.''Mean girls 2: Berättelsen handlar om en high school-elev, Jo, som går med på att bli vän med en av de utstötta, nämligen Abby. Jo och Abby slår sig samman och tar sig an skolans dumma tjejer, "The Plastics", som består utav Mandi, Hope och Chastity.

Den här filmen var inte rolig alls, jag skrattade inte ens en enda gång. Jag gillade den första filmen väldigt mycket, men den här är på gränsen till pinsam. Den kommer inte med någonting nytt och jag ville att filmen skulle ta slut så fort som möjligt. Jag brydde mig inte om någon utav karaktärerna och filmen kändes amatörmässig på ett dåligt sätt. Riktigt tråkiga dialoger och jag längtade bara tills den skulle ta slut. Ännu en film som ger mig en påminnelse om varför jag så sällan ger komedier en chans.

Läs även andra bloggares åsikter om

Hur ofta köper ni film?

Hej alla läsare!

Hur ofta köper ni film?
Som jag skrev för något inlägg sedan så köpte jag ungefär 100 filmer varje år när jag var 12-18 år, men efter det har det ökat väldigt mycket. Just nu köper jag nog i genomsnitt 20 filmer per månad, vissa månader blir det mycket mer andra månader lite mindre. Jag har även börjat köpa lite fler blu-rays vilket betyder att jag inte kan köpa lika många varje gång som om det vore dvd eftersom att det är dyrare. Jag köper även många dvd-filmer såklart. Jag tillhör inte en sån där person som anser att bara blu-ray filmer är riktigt filmer och att ifall man har dvdfilmer så räknas dem inte, fan vad korkat att bara tänka så.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 565 & 566

Hej alla läsare!

Nu visar jag 7 days & The Reef med fula röda fodral tyvärr :/


Nu har jag blivit ganska irriterad över något. Jag beställde hem The Reef och 7 days från play och fick dem den här veckan och vad ser jag då? Jo att fodralen är röda som fula hyrfilmer. GAAAAAAAAAH! Varför står det inte i beskrivningen att fodralen är röda? Jag vill inte ha röda fodral, utan svarta eller genomskinliga tack, nu måste jag ju orka byta fodral och först köpa svarta fodral.

Film nr 565 & 566

Förresten Grattis till Emma som vann poster-tävlingen! Jag har mejlat dig, men inte fått något svar, så svara så fort som möjligt. Grattis igen!

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 562, 563 & 564

Hej alla läsare!

Nu visar jag Fright Night, Frostbiten & MartinFilm nr 562, 563 & 564

Läs även andra bloggares åsikter om

Insidious

Hej alla läsare!

''Detta är definitivt den läskigaste filmen på länge och jag blir inte särskilt rädd utav skräckfilmer, men den här lyckades.''Insidious: Berättelsen om en ung familj som gör en fruktansvärd upptäckt. Deras medvetslösa sons kropp har förvandlats till en magnet som drar till sig onda väsen, samtidigt som hans eget medvetande är fångat i det mörka och lömska rike som kallas The Further.

Att en film lyckas få mig att bli så rädd att jag håller Tomas i handen förtjänar en klockren femma. Jag har alltid känt ett obehag när det kommer till övernaturliga saker som spöken och demoner och därför påverkar filmer med sådana teman mig extra mycket. Jag drogs verkligen in i filmen och jag satt hela tiden på nålar. James Wan har ännu en gång lyckats leverera. Leigh Wannell som har skrivit manuset till den här filmen och som nästan alltid jobbar ihop med James Wan är även med i filmen och har en småskojig roll.

Allting i filmen kändes creepy och den var snyggt filmad och klippt. Bra låtar valdes vid precis rätt tillfällen och stämningen var hela tiden kuslig. Det fanns scener i filmen som redan har fastnat i mitt huvud och som spelas om och om igen. Det var även kul att dem hade målat huvudet på Saw-dockan på en skoltavla. Detta är definitivt den läskigaste filmen på länge och jag blir inte särskilt rädd utav skräckfilmer, men den här lyckades.


Läs även andra bloggares åsikter om

Fredagen den 13:e

Hej alla läsare!♥

Ingen har väl missat att det är Fredagen den 13:e idag?Fredagen den 13:e brukar vara min turdag så jag hoppas på bra saker idag. Vad ska jag då göra idag? Först ska jag till min MMA träning och efter den ska det äntligen bli Insidious på bio.Jag brukar kolla på Fredagen den 13:e på just denna speciella dag, men idag hinner jag tyvärr inte det, men Insidious blir nog lika bra den med. Ni som har sett Insidious vad tyckte ni om den? Är den lika bra som James Wans andra filmer? Har ni några speciella filmer som ni brukar se på Fredagen den 13:e?

Jag längtar verkligen tills jag får min lön för då ska jag gå till SubDvd och plocka på mig några saker. Ska köpa en snygg tygväska, Possession, Frankenhooker & The Laughing Man. Kommer säkert hitta något mer där och sen kommer jag att hitta massor med filmer på play.com som vanligt. Jag börjar närma mig 1100 filmer, vilket är awesome. När jag var yngre runt 12-13 så brukar jag köpa ungefär 100 filmer per år, men nu går det självklart mycket fortare. Jag har även bestämt mig för att köpa fler serier och har nu första säsongen utav How I met your mother och UFC 113 påväg hem till mig.

Hur går det med mina filmplaner? Min film Under Sängen är så gott som färdigredigerad, bara musiken som ska till och det här problemet med konverteringen som verkar strula. Men så fort jag har löst det så kommer ni att kunna se den. Så stöd gärna mina kommande projekt med att köpa Under Sängen om den blir tillgänglig på DVD. Jag kommer även försöka ha en premiärvisning hemma hos mig så om någon utav er bor i Stockholm och är intresserade så är ni välkomna. Jag ska även börja spela in korta trailers snart vilket kommer bli väldigt kul. I höst ska jag börja plugga film igen (jag tog ett ledigt år för att kunna göra Under Sängen och lite annat), men nu ska jag tillbaka till skolan.Filmen som ska ses ikvällStillfoto från min film Under Sängen. (vill ni se mer bilder och info så gå in på min kategori projekt så finns en hel del där.)


Film nr 556, 557 & 558

Hej alla läsare!

Nu visar jag An American werewolf in London, An American werewolf in Paris & CronosFilm nr 556, 557 & 558

Läs även andra bloggares åsikter om

Request: Meet me in St Louis

Hej alla läsare!

''Jag har nog bara sett henne i den här filmen och Wizard of Oz, men hon sjunger underbart och skådespelar riktigt bra.''Meet me in St Louis: Musikal vilken skildrar en familjs svåra beslut att lämna sin hemstad St Louis för att i stället bege sig till New York där fadern blivit erbjuden ett topp-jobb.

Denna film finns med i 1001 filmer du måste se innan du dör och jag fick en eller faktiskt två requests om att recensera alla filmer därifrån. Det jag gillade med filmen var muskalnumrena och Judy Garland. Jag har nog bara sett henne i den här filmen och Wizard of Oz, men hon sjunger underbart och skådespelar riktigt bra. Handlingen var tyvärr inte alltför intressant och den kändes lite lam faktiskt, man kände inte den jobbiga känslan med att tvingas flytta någonstans när man hellre vill bo kvar där man är. Det finns många andra bättre musikaler som suger mig in på alla plan, sång och handlingsmässigt. Ska ni se en musikal med Judy Garland så se Wizard of Oz, den är riktigt grym.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 559, 560 & 561

Hej alla läsare

Nu visar jag Dog Soldiers, Bram Stokers Dracula & En Vampyrs bekännelseFilm nr 559, 560 & 561


Kyrkogårdsbilder

Hej alla läsare!

Här är några bilder från kyrkogården där min pappas grav är.Jag tycker att man kan få ganska vackra bilder på en sådan plats. För er som fortfarande inte tror på att mitt efternamn är norskt, utan att det är polskt kan kolla på graven med min pappas namn, Lasse Giercksky och ja han var från Norge. Ska nog ta min kamera dit snart igen och fota under en längre tid.

Läs även andra bloggares åsikter om

Filmer jag vill se

Hej alla läsare!

Det finns så mycket film jag vill se, men här kommer dem som jag vill se så fort som möjligt.Insidious - ska ses på bio på fredag.


4th reich
7 daysLes VampiresPrayThe Smurfs
The HordeThe Troll hunter
Läs även andra bloggares åsikter om

En dag på stan..

Hej alla läsare!

Idag var jag i stan med Tomas och kollade efter några saker.Det började med att Tomas ville kolla efter linnen och kortbyxor, han hittade några på H&M. Därefter blev det en tur till McDonald's där jag provade 1955 burgaren, men den var inte så god faktiskt, men barbeque pommes frites var goda. Efter det gick vi vidare till Subdvd där jag hittade 3 filmer till mig och en till Tomas, för man fick ta 4, men betala för 3. Murder Party, Boiling point & Bubba Ho-tep till mig och the Chronicles of Riddick till Tomas. Sen blev det glassdags på Kungsträdgården.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 552, 553, 554 & 555

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Bunker, Outpost, House by the cemetary & The Ogre
Film nr 552, 553 ,554 & 555

Läs även andra bloggares åsikter om

Begotten

Hej alla läsare!♥

''Det här är den skummaste filmen jag har sett på ett bra tag.''Begotten: Berättelsen är en skapelseberättelse där Gud i filmens inledning tar sitt liv för att det ur honom skall födas en kvinna. Kvinnan (kallad "Mother Earth" i rollistan) föder sedan en son. Vi följer hans färd genom ett post-apokalyptiskt landskap. Han släpas genom glesa skogar och över berg, och attackeras av ansiktslösa varelser som tycks vara de enda som bebor denna värld.

Det här är den skummaste filmen jag har sett på ett bra tag. Jag vet ärligt talat inte riktigt vad jag ska tycka om filmen. Den börjar väldigt starkt och bra och då tänker jag: wow om resten utav filmen är såhär så kommer jag att älska den, men efter de scenen blir den väldigt konstig. Anslaget känns rätt in i magen och den har en hel del sådana scener. Dem säger inte ett enda ord igenom hela filmen, utan man får bara höra lite konstiga ljud då och då.

Vissa scener är lite utdragna och man känner sig själv lite störd efter att ha sett den här. Det var mycket: öhm vad tittar jag på egentligen som virvlade omkring i mitt huvud. Den var både intressant, men ändå inte. Fotot är ganska skitigt och det stärker den här förvirrande känslan man har igenom hela filmen och det känns som att all energi dras ur en under filmen gång. Av all min förvirring hamnar den här filmen på en trea.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 549, 550 & 551

Hej alla läsare!

Nu visar jag Roadkill, Stay Alive & The Descent.Film nr 549, 550 & 551

Läs även andra bloggares åsikter om

Funkar min medicin?

Hej alla läsare!

''Jag känner en liten skillnad och jag tycker att medicinen fungerar ganska bra.''Jag pratade med min läkare förra veckam om hur min medicin fungerar och jag har nu fått en dubbelt så hög dos som jag började använda igår. För er som inte vet det så använder jag anti-depressiva tablettter. Jag vet att jag inte skriver om mina problem så ofta här i bloggen, men jag kanske ska börja göra det mer för jag känner att det är skönt att skriva av sig. Jag känner en liten skillnad och jag tycker att medicinen fungerar ganska bra. Jag är inte lika låg eller deppig som jag brukar vara och jag har inte haft någon panikångest på några veckor heller. Hoppas att det håller i sig och att jag kanske någongång mår bra utan att behöva ta medicin. Men något som ofta lugnar mig nu är när jag sitter i mitt rum och kollar på mina filmhyllor, då fylls min kropp utav ett lugn.

Läs även andra bloggares åsikter om

Final destination 5

Hej alla läsare!

Det kommer att komma en Final destination 5 så ni som gillade alla fyra hurrar säkert och jag som bara gillade 1-3, men inte fyran vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.Den har biopremiär i USA 12/8. Det blir nog dags för mig att recensera de första fyra.

Final Destination 5: Elva år efter explosionen på Flight 180 har Sam Lawton en föraning om att bron han är på kommer kollapsa och döda honom och många runt omkring honom. När visionen blir verklighet lyckas Sam att rädda sig själv och några andra men Sam och hans flickvän Molly upptäcker att döden fortfarande är efter dem och de som överlevde den fruktansvärda olyckan.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 546, 547 & 548

Hej alla läsare!

Nu visar jag My bloody valentine original, The Ring re-make & The Ring 2 re-make.Film nr 546, 547 & 548

Läs även andra bloggares åsikter om

Musikallista

Hej alla läsare!

Här kommer en lista över mina favoritmusikaler.Nightmare before Christmas
Man märker att man gillar en film när man kan varenda ord i filmen utantill och längtar efter att få se den varje dag, så har det alltid varit för mig med Nightmare before Christmas.Rocky Horror picture show

Nu var det ett tag sedan jag såg denna, men ska definitivt se om den här snart. Kostymerna, låtarna och Tim Currys skådespel är det bästa i filmen.Wizard of Oz
Har faktiskt haft låten We're off to see the Wizard, the wonderful Wizard of Oz på hjärnan hela helgen.


Singin' in the rain
Koreografin, låtarna och handlingen är riktigt intressant i denna musikal och jag gillar hur skådespelarna artikulerar väldigt mycket och bra.


Corpse Bride

Riktigt riktigt bra låtar och riktigt snygg film. Jag älskar när man blandar olika nyanser utav blått och att det är mörkt och grått hos dem levande, men roligt och färgglatt hos dem döda.


Sweeney Todd
Mörka färger plus stark blodfärg passar sjukt bra in i den här filmen. Låtarna, dialogen och alla blodscener är underbara.


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 543, 544 & 545

Hej alla läsare!

Nu visar jag Gremlins, Gremlins 2 & Jeepers Creepers 2.Film nr 543, 544 & 545


Best Worst movie

Hej alla läsare!♥

''Enligt mig är inte Troll 2 världens sämsta film, visst särskilt bra är den inte, men inte så dålig att den kammar hem priset för världens sämsta film.''

 


Best Worst movie: Michael Stephenson tar med oss på en resa in i den sämsta filmen i filmhistorien, Troll 2, som han spelade med i som barn....

En riktig bra dokumentär om Troll 2 och skådisarna som var med i den filmen. Det som var roligast att se var hur skådespelarna först skämdes för att ha varit med i den filmen, men efter att ha insett vilken kult-film den har blivit så har några ändrat åsikt. Det som även var kul att se är att George Hardy, han som spelade pappan i Troll 2 faktiskt har fått två filmroller efter den dokumentären i skräckfilmer, bland annat Ghost Shark 2.

Det är kul att se att även om man gör en dålig film så kan den bli väldigt omtalad och få hardcore-fans som åker överallt för att se screenings. Intervjuerna var intressanta och jag vill gärna se fler såna här dokumentärer. Enligt mig är inte Troll 2 världens sämsta film, visst särskilt bra är den inte, men inte så dålig att den kammar hem priset för världens sämsta film. Jag hade själv ingen aning om att det fanns så många fans till den här filmen.

Film nr 540, 541 & 542

Hej alla läsare!

Nu visar jag Cube, Dead End & The FunhouseFilm nr 540, 541 & 542

Läs även andra bloggares åsikter om

Red and deadly apple

Hej alla läsare!

Vill du ha mitt smaskiga, giftiga röda äpple?


En utav mina favoriter inom Disney har alltid varit Snövit och de sju dvärgarna och därav inspirationen till den här bilden. Jag lyssnade jämt på alla låtar och tyckte att det var riktigt komiskt när den gamla häxan sparkade till skelettet.It's Complicated

hej alla läsare!

''Jag skrattade ibland så mycket att jag fick ont i käkarna och det brukar sällan hända med komedifilmer''Jane är en ensamstående mor med barnen nyligen utflugna ur boet. Hon driver ett framgångsrikt café men slits känslomässigt mellan hennes ytterst övertygande exmake Jake och hennes nya vän, arkitekten Adam.

Jag brukar sällan gilla komedier lika mycket som jag gillade denna. Jag skrattade nästan hela tiden och karaktärerna var bra framställda. Meryl Streep är lika bra som vanligt, jag har aldrig sett henne göra någonting dåligt. Den började lite segt, men fick verkligen upp farten och kom fram med smarta och roliga skämt. Jag skrattade ibland så mycket att jag fick ont i käkarna och det brukar sällan hända med komedifilmer, det händer ofta med skräckfilmer. Det här är en klar femma för mig, en av ungefä 5-6 komedier som har fått en femma av mig. Har sett att den finns för 69 kronor på blu-ray så detta tillkommer nog i min filmsamling snart.

Läs även andra bloggares åsikter om

Påskbilder

Hej alla läsare!

Här kommer några påskbilder från påskhelgen. 

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 537, 538 & 539

Hej alla läsare!

Nu visar jag Amityville horror original, Amityville horror re-make & Black Sheep.Film nr 537, 538 & 539

Läs även andra bloggares åsikter om

Antal filmer i April

Hej alla läsare!

Antal filmer i April: 51


Rubber . Monsters . April fool's day 1986 . Territory . Black Hawk Down . G-Force . Tube . Road to perdition . The Clinic . Hereafter . Rock-A-Doodle . Open Water . Sucker Punch . Sweatshop . Smiley Face . Tremors . April fool's day 2008 . Igor . Ultimate Avengers . Forget me not . Touching the void . No Strings attached . Romper Stomper . Mean Girls 2 . Hobo with a shotgun . The Children . Scream 4 . Inglourious Basterds . Horror express . Sharktopus . My soul to take . Nine Dead . Prowl . Dinoshark . Mother's day 1980 . Waiting for Superman . Samaritan Girl . Adrift . Troll . Troll 2 . The Vault of horror . I rymden finns inga känslor . Skyline . Nude Nuns with big guns . Animal Kingdom . The Black Mamba . Begotten . Walk the line . The Terminal . Planet of the apes 1968 . Almost Heroes .

 


Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Vinn Suspiria

Hej alla läsare!

Det är dags att dra igång ännu en filmtävling och denna gången kan man vinna min favoritfilm Suspiria på dvd.Det är lätt att glömma bort att anmäla sig om man väntar några dagar så gör det helst så fort som möjligt, men vill ni hellre vänta lite så går det ju självklart bra. Reglerna är som vanligt:

* Kommentera att ni är med
* Skriv om tävlingen på eran blogg och länka hit
* Ni har fram tills 12/5 23.59 att anmäla er


Läs även andra bloggares åsikter om

Poster-tävling rösta!

Hej alla läsare!♥

Dags att dra igång Poster-tävlingen. Ni får rösta en gång varje dag fram tills 11/5 klockan 23.59.En utav dessa tävlande kommer vinna en utav dessa posters:


Bidrag 1: ZandraBidrag 2: Ellen

Bidrag 3: Lina

Bidrag 4: Emma

Och Emma som inte har en blogg, men som länkade från sin facebook.

 

 

 


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 535 & 536

Hej alla läsare!

Nu visar jag Today we kill, tomorrow we die & Two evil eyes
Film nr 535 & 536

Läs även andra bloggares åsikter om

Sthlm Shoot

Hej alla läsare!

Jag är så glad över att det gick så bra för alla tjejer från våran klubb på tävlingen och vi blev omnämnda på klubbens hemsida. Kolla in ;)Kolla in här


Läs även andra bloggares åsikter om

Filmer som fastnar..

Hej alla läsare!

Ibland så fastnar bra filmer i huvudet på mig och jag kan inte sluta tänka på dem.The Loved Ones är just en sådan film. Jag tänker på den väldigt ofta och på hur bra jag tycker att den är. Jag är riktigt glad över att ha den i min filmsamling och att jag har gjort massor med foton inspirerade utav den filmen. Har ni inte sett filmen så tycker jag att ni ska göra det. Jag har redan recenserat den förut på bloggen.

Läs även andra bloggares åsikter om

Jason Mayhem Miller i UFC 132

Hej alla läsare!

Min favoritfighter Jason Mayhem Miller kommer att vara med i UFC 132 och det är jag jätteglad över. Den tar plats den 2:a juli.
Läs även andra bloggares åsikter om

Frågestund

Hej alla läsare!♥

Det är så kul att svara på era frågor när jag hinner, så bombardera mig gärna med frågor nu under frågestunden!

Läs även andra bloggares åsikter om

Treevenge

Hej alla läsare!

Den var fylld med blod och originellt gore som jag skrattade väldigt mycket åt.Treevenge: Julen blir inte som vanligt i denna skräckkomedi när julgranarna bestämmer sig för att hämnas på människorna, dem har blivit trötta på att bli attackerade utav människor när dem inte har gjort någonting alls.

Haha vilken rolig idé till en film. Det är en kortfilm på 16 minuter men fyfan vad rolig den var. Den var fylld med blod och originellt gore som jag skrattade väldigt mycket åt. Jag gillade speciellt scenen då en utav grenarna på en julgran ploppade ut en tjejs öga och gick igenom hålet tills det kom fram till en killes ansikte och gick igenom hans öga också. Den är lite seg i början, men när den väl kommer igång, wow!

Språket som julgranarna använder för att kommunicera är så sött och man tror verkligen på det som händer i filmen. Den lyckas att inte bli löjlig vilket är svårt när man gör en film om julgranar som mördar folk.  En utav de bästa kortfilmerna som någonsin har gjorts helt klart! Kolla in den på youtube så snart som möjligt!

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 534

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Once Upon a time in the westJag köpte den här utgåvan på en bokaffär i Kista centrum för 69 kronor.

Film nr 534

Läs även andra bloggares åsikter om

MMA-matchresultat

Hej alla läsare!♥

Jag är hemma nu efter dagens matcher. Jag fick möta 4 motståndare, två var från min egna klubb Stockholm Shoot och det är fyra på den första bilden är alla från Stockholm Shoot. Cornelia, Hanna, jag (i helt rosa) & Jill.

Jag sitter i mitten med Cornelia och Lovisa.
Tomas var där och hejjade på mig idag ;)
Jag började med att möta Tamara som det blev oavgjort med (Jag är i rosa shorts). Man ser min blomtatueringen också ;) Bilderna nedanför är från matchen med Tamara. Jag mötte sedan Hanna & Jill från min egna klubb som har tränat längre än mig och förlorade mot dem. Den sista jag mötte var Romina och jag vann med en Kimura.
Amatörrekord: 1-2-1
Läs även andra bloggares åsikter om

Match idag

Hej alla läsare!♥

Idag har jag min första MMA-match i S/W.


Jag haft fullt upp i helgen och därför inte hunnit svara på era kommentarer eller bloggat så mycket. Klockan 9.00 är det invägning och det kommer bli en kul match-dag. Det är många från min klubb som ska vara med. Ni får veta hur det gick när jag kommer hem!

Läs även andra bloggares åsikter om

RSS 2.0