Annonser från BloggPartner

Things to do

Hej alla läsare!♥

Imorgon drar jag vinnaren utav Harry Potter boxen

Idag ska jag åka till klubben för att träna Thai-boxning och MMA. När jag kommer hem ska jag skriva på mitt manus och kolla på någon film.

SW-pass

Hej alla läsare!♥

''Vi körde stående brottning, guard passering, lås från guard och några sparring-ronder.''


Jag har tränat MMA i ett år och nu har jag även börjat på SW och imorgon ska jag börja på Thaiboxning. Det första SW-passet var idag. SW står för Submission Wrestling och innebär mycket brottning med fokus på submissions, lås och strypgrepp. Jag blev riktigt glad över att se att tränaren för SW var även samma tränare som jag hade i MMA 101 (första terminen) och idag var det väldigt roligt. Vi gick igenom mycket grunder och det är bra att bli påmind om grundsaker ofta. Vi körde stående brottning, guard passering, lås från guard och några sparring-ronder. Lovisa satte en Scorpion crunch på mig vilket jag aldrig har upplevt förut och den gör himla ont, aj! Den har nog gjort mest ont utav alla submissions jag har varit med om och det värsta är att den gör som ondast när motståndaren släpper taget om en, men det gör samtidigt ont om motståndaren inte gör det! På måndagar kommer jag bara träna ett pass och det blir SW, men de flesta andra dagar har jag två pass, på torsdagar har jag tre.

Hostel part III

Hej alla läsare!♥

''Jag är ett stort fan utav de två första filmerna, men var väldigt skeptiskt till denna.''


Hostel part III: Tredje filmen utspelar sig i Las Vegas och följer en man som ska gå på sin bästa väns svensexa. Men han råkar trassla in sig i ett nätverk där förmögna personer torterar och mördar personer mot stora summor pengar.

Jag visste att den här filmen skulle bli
dålig då inte Eli Roth skulle stå för regin, men jag ville ge den en chans ändå. Jag är ett stort fan utav de två första filmerna, men var väldigt skeptiskt till denna. Det som var meningen med filmen var att den skulle vara ännu mer spännande och intensiv då den utspelar sig i Las Vegas och alla som torteras får en publik som sitter och slår vad som olika saker som vilket verktyg personen ska torteras med osv, men det fick helt motsatt effekt. Det känns öppet och inte alls instängd och skitigt som i de två första och där förlorade jag spänningen helt, det blev mest jaha?

Karaktärerna är tråkiga, medan i de två första hade man jobbat med dem för att man skulle bry sig om vad som hände. Vissa oväntade saker hände vilket lyfter filmen litegrann. Effekterna var helt okej, men jag blev ändå besviken på att man hade kunnat gjort så mycket mer med effekterna och blodscenerna för att verkligen göra någonting annorlunda, men en tvåa får Hostel part III.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Ivan Groznyj I & II

Hej alla läsare!♥

''Närbilderna är riktigt intensiva och känslor förmedlas riktigt bra genom ögonen, blickar och vinklar.''

Del 1: År 1547 kröner Ivan IV sig själv till Tsar av Ryssland och lägger kraft på att återta förlorat ryskt land.

Riktigt snygg scenografi var det första jag lade märke till när jag började titta på den första delen. Skådespeleriet är riktigt bra och jag satt fastklistrad framför tv-rutan då jag har denna på dvd. Jag gillar svart-vita filmer oerhört mycket och jag gillar även historiska filmer som denna. Närbilderna är riktigt intensiva och känslor förmedlas riktigt bra genom ögonen, blickar och vinklar. Ivan spelas riktigt bra och båda delarna innehåller mycket spänning och intensitet.

Del 2: Ivan är nu ensam. Hans fru har dött av förgiftning. Han försöker desperat skaffa nya vänner som kan hjälpa honom att få fart få Ryssland som nation igen, men detta till synes förgäves.

Här fortsätter den snygga scenografin och blir ännu snyggare den sista halvtimman som tar en lite oväntat vändning rent scenografimässigt. Det enda negativa med dessa filmer är att dem kan kännas lite röriga ibland, så man får hänga med och helst se båda delarna efter varandra för att inte ha glömt bort viktiga detaljer från första delen om man gör det kommer andra delen mest kännas rörig. Jag föredrar faktiskt andra delen, men utan första delen hade inte andra delen varit lika bra, därför får båda delarna 4 i betyg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Sarah Giercksky

Hej alla läsare!♥

En utav mina senaste teckningar, som ett självporträtt nästan.

Jag har haft rosa hår förut och förra året hade jag rosa slingor. Jag saknar att ha rosa i mitt hår, men det var ganska jobbigt att fixa det hela tiden. 

Alla mina tävlingar

Hej alla läsare!♥

Glöm inte att du kan vinna flera filmer i mina tävlingar!
Harry Potter box Avslutas 31/1Gladiator Avslutas 7/2
Hayao Miyazaki box Avslutas 27/2Drive Avslutas 15/3
Mina favoritfilmer bland mina blu-ray filmer del 3

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag fler fina utgåvor bland mina blu-ray, del 3.

Upp


Inglourious Basterds


Buried

A Serbian film


Fredagens boxningspass

Hej alla läsare!♥

Glöm inte att min klubb har öppet hus imorgon


Jag har precis kommit hem till Tomas efter ett boxningspass där vi körde olika sparringsövningar samtidigt som vi fysade ganska mycket. Det var det sista passet med elitgruppen för mig denna vecka och det har varit en rolig vecka. Jag hoppas att jag har visat att jag kan en del saker och att jag är motiverad till att tävla. Glöm inte att min klubb har öppet hus imorgon från 13.00. Man kan börja träna de olika stilarna som finns på våran klubb. Om ni är intresserade så gå in här för mer info.


Mamma är galen i....

Hej alla läsare!

''Det verkar som att inte bara min mamma är galen i honom utan det pratas och skrivs flitigt om honom hela tiden.''


...Ryan Gosling. Därför var jag snäll och beställe 3 filmer med Ryan Goslings medverkan i åt henne igår, Dagboken, Half Nelson & Murder by numbers. Jag tänker även beställa Young Hercules till henne och hoppas på att det kommer göra henne glad. Det verkar som att inte bara min mamma är galen i honom utan det pratas och skrivs flitigt om honom hela tiden. Jag tycker att han är en riktigt duktig skådis och jag har några filmer med honom, men jag ska även beställa Drive, Crazy stupid love & Maktens män.Vilken är enligt dig hans bästa film?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Torsdagens grapplingpass

Hej alla läsare!

Nu har jag precis kommit hem från två MMA-pass.


Det första var som vanligt med eliten då det är try-out vecka och där fick vi lära oss hur man är offensiv från en turtle-position, en nedtagning och sedan blev det sparring, vilket var väldigt roligt då jag aldrig gav upp utan försökte och försökte hela tiden trots att dem jag körde med var grymt mycket duktigare. Sedan körde jag mitt vanliga 301-501 pass där Nico var tränare och det blev en blandning, mellan stående brottning, stående slag och sparkar och sedan grappling. Det var två väldigt roliga pass och imorgon är det dags för mitt sista elit-pass, men inte för alltid hoppas jag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Tävling: Drive

Hej alla läsare!♥

Ta chansen och vinn Drive!

Drive fick flest röster utav er och jag förstår varför, den är riktigt bra. Nu har ni chansen att vinna den på Dvd eller Blu-ray.
Regler för att vara med:
* Kommentera jag är med
* Fyll i eran blogg eller mejladress. (Det gör inget ifall ni inte har en blogg)
* Om ni vill får ni skriva och tipsa om tävlingen, men det är inget måste.
* Gilla gärna mina tävlingsinlägg på bloglovin men det är inget måste.
Tävlingen avslutas 15/3, LYCKA TILL!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Onsdagens Thaiboxningspass

Hej alla läsare!♥

Jag har precis kommit hem från ett Thaiboxningspass med eliten, fortfarande try-out vecka.

Jag hade riktigt ont i mina vader och magen, men jag kämpade mig igenom detta och är glad att jag var med på passet. Det blev thaiboxning hela passet med olika teknik övningar först och sparring med en viss kombination i slutet. Imorgon har jag två pass först elitens grapplingpass, sedan 301-501 passet och på fredag har jag elitens boxningspass kvar, sen är try-out veckan över. Idag gick det helt okej, kändes bättre idag än igår. Jag hoppas att jag åtminstonde kommer få chansen att vara med på något elitpass ibland, kanske lördagens? För jag skulle verkligen vilja lära mig så mycket som möjligt.

The Thing 2011

Hej alla läsare!

''Tyvärr var effekterna i denna film datagjorda vilket tog bort lite utav charmen''


The Thing 2011: Antarktis: En exotisk kontinent av förbluffande skönhet. Den är också platsen för en liten, avlägs/h1>en forskningsstation där en banbrytande vetenskaplig upptäckt gjorts. När en främmande livsform grävs fram av en internationell forskargrupp övergår glädjen och spänningen dock snart till en kamp för överlevnad. "The Thing" fungerar som en prolog till John Carpenters klassiska film med samma namn från 1982.

Tyvärr var effekterna i denna film datagjorda vilket tog bort lite utav charmen som The Thing från 1982 har. Vissa scener var ganska snygga och trots att det var dataeffekter fanns det originalitet i vissa. Man fick svar på små detaljer i denna eftersom att filmen utspelar sig innan The Thing 1982.

Skådespelerna gjorde ett bra jobb och jag gillar Mary Elisabeth Winstead i alla roller som jag har sett henne i, så jag var väldigt glad att hon var med i denna film. Det som drog ner filmens betyg var att mycket var upprepningar från 1982 och man visste ungefär hur de flesta scener vara, men den lyckades vara spännande ändå.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Tisdagens MMA-träning

Hej alla läsare!♥

''Jag känner att jag kunde ha gjort mycket bättre ifrån mig''


Idag var det återigen dags att vara med på elitgruppens träning för try-outs och det var MMA på schemat. Vi gjorde en nertagning och sen övade vi på ground n pound och till slut blev det sparring. Jag känner att jag kunde ha gjort mycket bättre ifrån mig och det suger verkligen att min kondition inte är så bra som jag vill att den ska vara. Efter elitpasset var det dags för mitt normala pass med 301 gruppen och jag var trött och mör och gjorde inte alls bra ifrån mig och det kändes inte alls bra. Jag hoppas ha skärpt mig till passet imorgon, nu tröstäter jag massor med KIWI och tittar på Green Lantern filmen.

Mina favoritfilmer bland mina blu-ray filmer del 2

Hej alla läsare!

Nu visar jag fler utav mina finaste blu-ray utgåvor.Fight Club
Frozen
Where the wild things areTriangle (hologramframsida)Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Måndagens boxningsträning

Hej alla läsare!♥

Jag har precis kommit hem från min MMA-klubb.

Hela veckan är det try-outs till elitgruppen och det var väldigt många som dök upp idag för att pröva lyckan inklusive mig. Det är endast 5-6 platser, men jag blir inte ledsen om jag inte kommer med för jag vet vilken hård konkurrens det är, men det skulle vara otroligt kul att vara med i elitgruppen. Idag var det ett boxningspass med fokus på mycket teknik. Imorgon är det ett MMA-pass som står på schemat och efter den träningen sätter min vanliga träning med 301-gruppen igång. Jag tänker självklart göra mitt bästa och visa vad jag har lärt mig under mitt år på klubben. Mitt mål med min träning den här terminen är att bli så bra så att jag kan få köra min första shootfighting match. Jag hoppas att min mamma kan komma ner till klubben någon dag i veckan så att hon kan fota lite nya fina bilder från träningen.

Mina favoritutgåvor bland mina Blu-rayfilmer del 1

Hej alla läsare!♥

Jag har ungefär 250 blu-ray filmer och bland dessa har jag nu valt ut mina favoritutgåvor, men alla får inte plats i ett enda inlägg så jag har delat upp dem.The Deer Hunter
Tron & Tron LegacyHobo with a shotgun

The Wizard of OzAvatar
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

The Devil inside

Hej alla läsare!♥

En film som jag längtar efter att få se på bio är The Devil inside.

The Devil inside: 1989 tar larmcentralen emot ett samtal från Maria Rossi där hon erkänner att hon brutalt mördat tre personer.
The Devil inside har biopremiär 2/3, vilket inte alls är långt borta.

Tomas är en prutt - NOT

Hej alla läsare!♥

Igår var en mysig dag.


Jag och Tomas var hemma hos mig och kollade på tv hela dagen. Jag gjorde även i ordning i min blu-ray hylla och lagade mat. Vi kollade på handboll Polen - Sverige, sen Gladiatorerna och sist UFC 142! Sen såg vi Ultimate Fighter season 12 - ett avsnitt och sedan Anatomy of a giant, en dokumentär om världens näst längste man från Kina. Den dokumentären var väldigt intressant. Just nu sitter jag och kollar på Crank.


Tävling: Vad skulle ni vilja vinna?

Hej alla läsare!♥

Vilken av dessa skulle ni helst vilja vinna? Den som får flest röster kommer bli den jag har med i nästa tävling.


Drive (Dvd eller Blu-ray)


Tintin: Secret of the Unicorn (Dvd eller blu-ray)


The Thing 2011 (Dvd eller blu-ray)


Som ni ser kommer 2012 att vara fylld med tävlingar, så missa inte en enda!

Sofia fyller år.

Hej alla läsare!♥

I onsdags firade jag min kompis Sofia som fyllde 25 år.

Vi träffades först på en bar, minns inte namnet på den vid Medborgarplatsen ungefär där vi drack litegrann, pratade och hade det trevligt. Sen gick vi vidare till Scandic, men jag var trött och gick hem vid 23.00. Det var en väldigt rolig kväll trots det som hände min Hello Kitty under kvällen, hon vill helst inte prata om det.
Sofia & Niklas
Tatjana & Jag
Daniel
Jag & Joel

UFC: Sweden

Hej alla läsare!♥

''Biljetterna såldes slut på 3 timmar, men jag och Tomas har lyckats få tag på varsin biljett''


Alla som är intresserade utav kamsport och följer UFC kan ju inte ha missat att UFC kommer till Sverige den 14/4 och evenemanget är döpt till UFC: Sweden. Biljetterna såldes slut på 3 timmar, men jag och Tomas har lyckats få tag på varsin biljett på en parketplats och jag längtar oerhört mycket. Det här är det största eventet i Sveriges kampsportshistoria och huvudmatchen kommer gå mellan våran Alexander Gustafsson och Antonio Rogerio Nogueria. På fightcardet finns även en mängd andra svenskar och det kommer bli otroligt att se alla matcher live.
Ska ni gå och se UFC:Sweden?

Senaste filmen ni köpte?

Hej alla läsare!

Vilken är den senaste filmen ni köpte?
Den sista jag köpte i Polen var Way of the gun.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Ronda Rousey vs Miesha Tate

Hej alla läsare!

Den 3 Mars kommer titelhållaren Miesha Tate att möta Ronda Rousey.

.

Miesha Tate är med i MMA-organisationen Strikeforce och är titelhållaren i 135 pounds viktklassen. Detta är en väldigt uppmärksammad match och det är väldigt roligt när tjejmatcher får stor uppmärksamhet.


Miesha Tate


Ronda RouseyVem tror ni vinner?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Ong Bak - The Muay thai warrior

Hej alla läsare!

''Snyggt filmad var den också och jag ville inte att den skulle ta slut.''


Ong Bak - The Muay thai warrior: Hårt tränad i den klassiska thailändska kampsporten Muay Thai, får tempelpojken Ting i uppgift att återvinna sin bys allra heligaste symbol som stulits av gangsters från Bangkok. Fredlig, men dödlig, ger sig Ting ut på jakt i storstadsdjungeln.

Gillar man kampsport och framför allt Muay Thai så ska man se den här filmen. Huvudkaraktären har ett tydligt mål igenom hela filmen och jag blev aldrig förvirrad över vad han gjorde och det mesta var ganska tydligt.

Fighterna var riktigt snygga, speciellt när huvudkaraktären använde sina armbågar, vilket man gör väldigt mycket i Muay Thai. Snyggt filmad var den också och jag ville inte att den skulle ta slut. Det man kan störa sig på litegrann är att dem flesta fightsekvenserna och detaljerna får man se tre gånger, alltså från tre olika vinklar, men jag störde mig inte alls på det.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Tävling: Harry Potter box!

Hej alla läsare!

Glöm inte att ta chansen att vara i min Harry Potter tävling!Det är inte lång tid kvar tills jag kommer dra en vinnare utav min Harry Potter box. Den 31/1 avslutas tävlingen så glöm inte att anmäla er.Anmäl är här.

Kolla även in Gladiator tävlingen och Hayao Miyazaki tävlingen.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Filmer på bio i Polen

Hej alla läsare!

Filmer som jag hann se på bio i Polen blev:


Tinker, Tailor, Soldier, SpyThe Thing 2011
Margin CallW Ciemnosci
Sherlock Holmes 2Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mål inför 2012

Hej alla läsare!

Nu listar jag mina mål för 2012 och jag hoppas att jag kommer att lyckas med många utav dem.


* Vara mer social, våga prata med folk utan att vara rädd.
* Gå min första Shootfightingmatch
* Filma någonting det här året
* Resa någonstans, förutom Katowice
* Träffa mina kusiner mycket mer
* Komma upp 1700 filmer i min filmsamling
* Se minst 700 utav alla filmer i 1001 filmer du måste se innan du dör
* Gå ner till min rätta viktklass
* Våga gå på en fest eller något liknande där jag bara känner en enda person och försöka ha roligt.
* Skaffa en katt
* Skicka iväg någon utav mina kortfilmer till någon filmtävling
* Göra någonting vettigt i höst angående att fortsätta utbilda mig
* Köpa alla Ultimate Fighter säsonger som finns
* Ha en sjukt jävla bra fest
* Göra min klubb stolt över mig
* Våga gråta inför någon och framför allt för mig själv
* Göra min Dario Argento samling komplett
* Komma upp i 4100 sedda filmer
* Våga tro på mig och inte sitta tyst när jag är bland många människor
* Se minst 100 filmer på bio
* Uppleva någonting riktigt galet med mina kusiner i Polen
Den här listan kommer säkert att fyllas på lite då och då med nya mål, i slutet utav december kommer jag att berätta hur det har gått med varje punkt. Har ni några mål inför 2012?

The Girl with the dragon tattoo

Hej alla läsare!

''Jag tycker att Lisbeth Salander presenteras bättre och annorlunda i Män som hatar kvinnor''


The Girl with the dragon tattoo: Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.

Jag tycker att Män som hatar kvinnor är grymt bra och var lite skeptisk till den här, känns lite onödigt att göra en re-make på denna, men The Girl with the dragon tattoo visade sig vara väldigt bra. Den största skillnaden mellan filmerna är musiken som är bättre i The Girl with the dragon tattoo.

Jag tycker fortfarande att Män som hatar kvinnor är bättre och enligt mig passar Noomi Rapace bättre som Lisbeth Salander. Jag tycker att Lisbeth Salander presenteras bättre och annorlunda i Män som hatar kvinnor, vilket tilltalar mig mer. Den nya filmen är ändå spännande och väldigt snygg filmad och jag ser fram emot att få se hur dem kommer göra Flickan som lekte med elden.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Mina favoritfighters del 1

Hej alla läsare!

Nu visar jag mina favoritfighters inom MMA.Nr 1 är alltid Jason Mayhem Miller, en dröm är ju att få träffa honom och sparras med honom haha!Nr 2. Gina Carano - min kvinnliga favorit. Jag hoppas verkligen att hon kommer tillbaka till MMA-världen.Nr 3. Alexander Gustafsson - En UFC fighter från min klubb som alltid gör ett riktigt bra jobb och kommer nog kunna få fightas om en titel.
Nr 4. Chan Sung Jung - Har gjort den bästa submission i UFC någonsin enligt mig, en Twister.Nr 5. Forrest Griffin - Riktigt bra och rolig fighter att titta på, var även min favorit i The Ultimate Fighter säsong 1.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Film nr 1101, 1102, 1103, 1104, 1105 & 1106

Hej alla läsare!

Nu visar jag Grizzly, Mosquito, Who's that knocking on my door?, Waterboy, Robogeisha & Zodiac.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

W Ciemnosci (In Darkness)

Hej alla läsare!

''Karaktärerna fick även små detaljer som gav dem mera personlighet''


W Ciemnosci: Från att först enbart ha sett till sitt eget bästa, riskerar tjuven Leopold sitt eget liv genom att gömma ett dussin judar i fjorton månader i kloakerna i den naziockuperade staden Lvov.

För er som gillar polska filmer och filmer som hanterar teman kring andra världskriget så måste ni se W Czemnosci. Regissören Agnieszka Hollands senaste film som tar upp hur judarna levde gömda i kanaler undr 14 månader och hur modiga människor vågade riskera sina egna liv för att rädda andra.

Den tryckta stämningen finns igenom hela filmen och jag satt på helspänn hela tiden och bara undrade vad som skulle hända. Karaktärerna fick även små detaljer som gav dem mera personlighet vilket gjorde det lättare att hålla reda på dem och att lära känna dem lite bättre. Riktigt snyggt filmad och den berörde mig väldigt mycket. Skådespelerna är riktigt bra och jag hoppas att denna filmen vinner oscar för bästa utländska film. Faktiskt nästan lika bra som Schindler's list och lite bättre än Wajdas kanal.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Party in Poland

Hej alla läsare!♥

''Denna kväll blev det en mix utav ganska många olika alkoholhaltiga drycker.''Ni kanske undrar hur mycket jag brukar dricka? I Sverige dricker jag nästan aldrig, men när jag är i Polen blir det lite galet med mig och mina kusiner och därför blir det mer än vanligt. Denna kväll blev det en mix utav ganska många olika alkoholhaltiga drycker. Den första bilden är tagen utav Dagmara, resten utav bilderna är tagna med Lees kamera utav Lee eller Kamil.
Jag & Iza
Jag började med en drink hemma hos Iza, efter att den drinken var uppdrucken fick vi alla varsitt glas uppvärmt vin som jag drack hälften utav. Efter det bestämde vi oss för att åka till våra kompisar i Ligota, Kamil, Sunny & Lee. När vi kom dit fick jag en drink och sedan en till drink som jag drack upp. Efter att vi hade druckit lite bestämde vi oss för att gå till en klubb som dem brukar gå till. Det var ganska mycket folk där och jag drack en Mojito, en mystisk drink och 4 stycken Kamikaze shots, sen kommer jag inte ihåg ifall jag drack något mer eller inte, men detta är bra mycket mer än vad jag normalt dricker i Sverige.
Jag & Sunny
Han ville att jag skulle visa en rear naked choke, först var han helt lugn....
..sen fick han panik haha!
Dagmara, Iza, Lee, Jag & Sunny (Kamil fotade)

Efter den här resan till Polen har jag fått en mängd nya vänner som jag håller kontakten med nu och som jag kommer fortsätta träffa varje gång jag är i Polen, vilket är riktigt roligt. Jag längtar redan tillbaka till mina kusiner Dagmara & Magda och våra galna fester. Lee har fler bilder från den här kvällen som jag hoppas att jag kommer kunna visa snart.

Tävling nr 3 Miyazaki boxar!

Hej alla läsare!

Var med och tävla om en utav dessa två Miyazaki boxar som just du kan vinna!Jag har fått bra förslag på vad jag ska tävla ut och jag valde att börja med Miyazaki boxar.

För att vara med och tävla:


* Kommenter jag är med.
* Fyll i er mejl eller eran blogg (ni behöver inte ha en blogg för att vara med)
* Skriv om tävlingen ifall ni vill, men det är inget måste.
* Gilla gärna mina tävlingsinlägg på bloglovin, men inget måste.
Tävlingen slutar 27/2-2012

LYCKA TILL ALLIHOPA!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Polen nyårsafton

Hej alla läsare!

''Nyårsafton började med att vi satt i mina kusiners vardagsrum och drack drinkar''


Som jag har skrivit förut så har det varit galet i Polen. Jag kan börja med att berätta om nyårsafton. Min kompis Jonathan följde med mig till Polen och bodde hos min kusin Dagmara. Jag, Dagmara, Magda och Jonathan träffades nästan varje dag och hade det väldigt roligt. Nyårsafton började med att vi satt i mina kusiners vardagsrum och drack drinkar, tyvärr var det för dåligt ljus så jag kunde inte fota mycket alls med min kamera.Jag, Jonathan och Dagmara.

Jag och Jonathan

Efter att vi hade druckit några drinkar kom Dagmaras kompisar Iza och Kristoffer till oss. Efter det drack vi lite mer och lyssnade på musik, sen bestämde vi oss för att åka in till Katowice Centrum till ett ställe som heter Spodek, där alla artister skulle uppträda på nyårskvällen. Kristoffer hade fixat vip åt oss, alltså att vi fick gå in backstage med hjälp utav biljetter som hängde runt våra halsar och det var väldigt kul. Vi hade alla med oss varsin Champagne flaska.Iza, Jag & KristofferJonathan, Dagmara, Magda & IzaJag & MagdaKristoffer, Jonathan, Iza, Magda & Jag

Efter att vi hade festat backstage på Spodek fick jag ett sms om att vi kanske skulle kunna åka och festa vidare på Ligota så vi bestämde oss för att göra det och började leta efter en taxi, men sen blev det ingenting av det så vi åkte hem till Dagmara istället. Där åt vi lite utav maten som vi fick utav mormor och pratade och lyssnade på musik tills vi alla var väldigt trötta och somnade. Jag hade ett väldigt bra nyår!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Curse Of The Blair Witch

Hej alla läsare!

''Den kändes lite tunn på vissa ställen och jag hade gärna fått lära känna huvudkaraktärerna ännu mer''

En dokumentär om Blair-häxan och de tre collegestudententerna som mystiskt försvann under en dokumentärinspelning.

Jag har sett båda Blair Witch filmerna och jag gillade faktiskt inte någon utav dem, men denna fuskdokumentär är mer intressant än båda filmerna. Jag tycker att den kusliga stämningen framgår mer i denna dokumentär på 44 minuter än i filmerna.

Det var intressant med hela myten kring häxan och hur välgjord historien kändes då den är totalt fejk, men det är ändå en historia som jag kan förstå att många ändå kan tro att den är sann. Den kändes lite tunn på vissa ställen och jag hade gärna fått lära känna huvudkaraktärerna ännu mer, men klart godkänd dokumentär. Om ni vill se den här dokumentären finns den på youtube.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Hemma snart

Hej alla lasare!♥

Pa tisdag aker jag hem till Sverige. Det har varit galna och roliga tva veckor i Polen, har gjort saker jag aldrig gjort forut, traffat nya manniskor, vagat vara social, sagt till mina kusiner att jag alskar dem (forsta gangen jag har sagt dem orden muntligt till nagon tjej nagonsin), festat lite for mycket, tittat pa filmer, gatt pa bio flera ganger och gjort annat roligt. Det ska bli skont att komma hem och tillbaka till mina normala rutiner och att borja med MMA igen. Jag kommer trana 10 pass i veckan, MMA, SW & Thaiboxning. Jag maste aven fokusera mycket pa manusskrivande och filminspelning.

Nar mina kusiner skickar over bilderna fran nyar och andra fester far ni se dem.


Tavling nr 3, ni bestammer!

Hej alla lasare!

Skriv det ni vill vinna!


Jag tankar satta igang med nasta filmtavling ganska snart och vill da garna ha massor med forslag pa vilken film eller serie ni skulle vilja vinna. For att visa att ni gillar och stodjer mina filmtavlingar far ni garna gilla detta inlagg och mina tavlingsinlagg pa bloglovin.

Vad skulle ni vilja ha i era filmsamlingar?


Tavling 1


Tavling 2Film t-shirts

Hej alla lasare!

Jag vill ha manga nya film t-shirts


Ni som har foljt mig ett tag vet att jag inte ar nagon modekunnare eller fashionista som det nu kallas, men jag vet ganska mycket om snygga film t-shirts och har ar nagra utav dem som jag vill ha i min garderob. Manga utav er vet att jag inte bar jeans eller langbyx och da menar jag att jag aldrig bar dem och har inte gjort det pa flera ar. Jag gillar att kombinera mina filmtrojor med antingen fargade strumpbyxor + en kjol eller kortbyxor. Glom inte att gilla mina inlagg pa bloglovin om ni vill.

Donnie DarkoThe Dark KnightFamous Zombie vs Shark fightHuman CentipedeA Serbian filmHatchetMin egna The Burning t-shirt

Tips: Multiplot

Hej alla läsare!

För er som gillar multiplot-filmer, listar jag nu mina favoriter i denna speciella genre.Amores Perros


Crash


Babel

Gladiator tavling och Polen

Hej alla lasare!

Glom inte att vara med i min Gladiator tavling.


Nu nar jag ar i Polen har det blivit valdigt daligt med uppdateringen pa min blogg for att jag inte har orkat skriva inlagg. Jag kommer aven att svara pa alla era kommentarer nar jag kommer hem 10 Januari. Jag har gjort valdigt mycket saker har i Polen. Min kompis Jonathan fran Sverige foljde med mig till Polen for att bo hos mina kusiner och vi traffades varje dag och vi firade aven nyar tillsammans. Jag har varit pa bio tva ganger och ska ga pa bio idag. Imorgon ska jag till mina kusiner och vara hos dem tills pa sondag tror jag.

Vi har aven kollat pa filmer som Human Centipede 1 & 2, A Serbian film, Melancholia, Pink Floyd the Wall, Tinker tailor soldier spy, The Thing 2011 & Ong Bak.Ga in pa mitt forra inlagg om Gladiator tavlingen och anmal dig.


Human Centipede halsband

Hej alla lasare!♥

Jag vill ha ett Human Centipede halsband!
RSS 2.0