Annonser från BloggPartner

Party in Poland

Hej alla läsare!♥

''Denna kväll blev det en mix utav ganska många olika alkoholhaltiga drycker.''Ni kanske undrar hur mycket jag brukar dricka? I Sverige dricker jag nästan aldrig, men när jag är i Polen blir det lite galet med mig och mina kusiner och därför blir det mer än vanligt. Denna kväll blev det en mix utav ganska många olika alkoholhaltiga drycker. Den första bilden är tagen utav Dagmara, resten utav bilderna är tagna med Lees kamera utav Lee eller Kamil.
Jag & Iza
Jag började med en drink hemma hos Iza, efter att den drinken var uppdrucken fick vi alla varsitt glas uppvärmt vin som jag drack hälften utav. Efter det bestämde vi oss för att åka till våra kompisar i Ligota, Kamil, Sunny & Lee. När vi kom dit fick jag en drink och sedan en till drink som jag drack upp. Efter att vi hade druckit lite bestämde vi oss för att gå till en klubb som dem brukar gå till. Det var ganska mycket folk där och jag drack en Mojito, en mystisk drink och 4 stycken Kamikaze shots, sen kommer jag inte ihåg ifall jag drack något mer eller inte, men detta är bra mycket mer än vad jag normalt dricker i Sverige.
Jag & Sunny
Han ville att jag skulle visa en rear naked choke, först var han helt lugn....
..sen fick han panik haha!
Dagmara, Iza, Lee, Jag & Sunny (Kamil fotade)

Efter den här resan till Polen har jag fått en mängd nya vänner som jag håller kontakten med nu och som jag kommer fortsätta träffa varje gång jag är i Polen, vilket är riktigt roligt. Jag längtar redan tillbaka till mina kusiner Dagmara & Magda och våra galna fester. Lee har fler bilder från den här kvällen som jag hoppas att jag kommer kunna visa snart.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Sami

Fester ger inte bara dålig sidor utan många bra också :) god drinken såg ut på första bilden:)cola och?

2012-01-12 @ 18:36:35
URL: http://www.ihyttan.wordpress.com
Postat av: Sami

sv: ursäkta, det står ju där, läser lite för fort ibland :) njaa vin är inte min favoritdryck heller;)

2012-01-12 @ 21:29:05
URL: http://www.ihyttan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0