Annonser från BloggPartner

Kick-Ass 2

Hej alla läsare!♥
 

''Jag gillade Kick-Ass 2, men den är inte riktigt lika bra som första filmen''

 
Kick-Ass 2: Dave Lizewski, mer känd som Kick-Ass, har med sitt mod inspirerat en ny våg av maskerade vardagshjältar. När Mindy tvingas lägga av efter att ha blivit påkommen med att smyga ut som Hit Girl ansluter sig Kick-Ass till superhjältegänget Justice Forever, ledda av Colonel Stars and Stripes. På andra sidan står återigen Chris D'Amico, nu pånyttfödd som The Mother Fucker.
 
 
 
I och med att jag älskade första filmen hade jag höga förhoppningar på denna, men tyvärr nådde inte uppföljaren upp till dom förväntningarna. Jag gillade Kick-Ass 2, men den är inte riktigt lika bra som första filmen, visst finns den mörka humorn på en del ställen, men första filmen gjorde det mesta bättre. Det bästa med uppföljaren är castingen och de intressanta karaktärerna, speciellt Colonel Stars and Stripes. Handlingen är fortfarande bra och det är intressant att få följa Mindys liv och tankar nu när hon är äldre och börjar gymnasiet, men jag fick inte samma wow-faktor som när jag såg första filmen. Filmen är fortfarande sevärd och jag ser fram emot en tredje film.
 
 
 

Lost, Vampire Diaries och Fresh Prince

Hej alla läsare!♥
 

Dessa serier har jag kollat på den senaste tiden.

 
 
 
 
Jag föredrar att kolla på filmer, men nu har jag börjat koncentrera mig på vissa serier. Jag har sett de två första säsongerna av Lost och är inne på tredje. Jag har hunnit se de fyra första avsnitten av Vampire Diaries och jag har börjat att kolla på Fresh Prince in Bel Air igen.
 
Vilka serier följer ni just nu?
 

Sarah mår bra

Hej alla läsare!♥
 
Jag vet att jag inte uppdaterar lika ofta längre, men jag har haft mycket att göra och jag har inte känt för att blogga särskilt mycket heller. Jag kommer inte sluta att skriva, men det kanske inte kommer bli lika ofta. Jag känner äntligen att mitt liv är precis så som jag vill ha det. Jag kommer fortsätta plugga film på cinemateket, jag gillar den skolan och det ska bli väldigt kul att fortsätta med filmpluggandet. Jag kommer fortsätta träna på min klubb Nexus i Alvik och i januari kommer jag ha tränat i tre år. Jag kommer börja tävla snart både i Thai Boxning och Shootifighting.
 
Jag har tagit tag i filmskapandet igen och om några veckor kommer jag att vara helt klar med Man in the Forest som ni kommer att kunna se på Blackflag.tv. Jag har även träffat en kille som jag gillar väldigt mycket och som får mig att må bra. Han får mig att vilja prata och kunna få ut hur jag känner i ord, bit för bit känner jag mig mer bekväm med att göra det och det känns väldigt bra. Det känns även som att jag kan släppa mycket av de negativa och dumma känslorna och tankarna jag har haft som har tyngt ner mina axlar och jag känner mig lättare.
 
 

Poster: Man in the forest

Hej alla läsare!♥
 

En preliminär poster för min kortfilm Man in the Forest.

 
 Filmen är helt crowdfunded, vill ni donera pengar kan ni göra det här
 
 

Tillbaka

Hej alla läsare!♥
 

I måndags började vi filma Man in the Forest.

 
Jag har varit väldigt upptagen och därför tagit en bloggpaus på nästan en månad. I måndags drog vi igång filmandet av kortfilmen Man in the Forest. Vi filmade två scener och det gick väldigt bra. Vi ska fortsätta filma mer nästa vecka. Ni kan även donera till mitt projekt Love Me, här.
 
 

RSS 2.0