Annonser från BloggPartner

Shame

Hej alla läsare!♥
 

''Jag gillade den lite obehagliga och nedstämda känslan som fanns igenom hela filmen''

 
Shame: New York-bon Brandon är en stilig kontorsslav i trettioårsåldern som är beroende av sex. Han förför utan större ansträngning nya kvinnor dagligen och konsumerar enorma mängder porr; såväl hemma som under arbetstid. En dag överraskas han när yngre systern Sissy dyker upp i hans lägenhet då hon inte har någonstans att bo. Systerns närvaro ställer hans liv på ända och vi förstår att syskonen bär på tragiska barndomsminnen som grundat deras självdestruktiva beteende.
 
 
Michael Fassbender och Carey Mulligan gör riktigt bra insatser båda två. Shame är en väldigt gripande film som visar konsekvenser för ens handlingar på ett sätt som känns i magen. Riktigt bra berättade och snyggt foto, denna filmen är riktigt nära en femma och vid en omtitt kan den få det. Carey Mulligan och Michael Fassbender har börjt blivit två av mina favoriter och det är härligt att se filmer med dom.
 
Jag gillade den lite obehagliga och nedstämda känslan som fanns igenom hela filmen och är man på rätt humör när man ser filmen är jag säker på att den gör intryck. Det fanns många starka scener, speciellt en speciell scen nära slutet av filmen.
 
 

Vill ha: Frankenhooker

Hej alla läsare!♥
 

Denna Arrow-utgåva av Frankenhooker har jag länge velat ha och haft på mina önskelistor.

 
Det är ett tag kvar tills jag fyller år (november) men jag hoppas ändå kanske kunna få denna av mamma. Denna utgåva finns på play.com.
 
 
 
 

Kaal

Hej alla läsare!♥
 

''Karaktärerna kunde ha utvecklats bättre och manuset kunde ha bearbetats mycket mer.''

 
Kaal: En skribent från National Geographic och hans fru som är fotograf åker till nationalparken Orbit Park för att undersöka ett mystiskt fall av människoätande tigrar. I parken stöter de ihop med ett ungdomsgäng som är på semester. När folk börjar dö under mystiska omständigheter bestämmer de sig för att lämna området. De träffar guiden Kaali som lovar att hjälpa dem ut ur parken.
 
 
Kaal är den första Bollywood skräckfilm som jag har sett och det var inte någonting som var bra. Dans och sångnumrema i början och slutet hade knappt någonting att göra med filmen och dom tog bort skräckkänslan. Dialogen var bland de sämsta jag har sett i en skräckfilm, fotot var inte snyggt och allting var riktigt dåligt. Skräckmomenten var inte bra och twisten var ganska uppenbar. Karaktärerna kunde ha utvecklats bättre och manuset kunde ha bearbetats mycket mer.
 
 

Kuroneko

Hej alla läsare!♥
 

''Fotot och bildkompositionen är det som först slog mig när jag började titta på filmen.''

 
Kuroneko: En japansk spökhistoria om två kvinnor som blir våldtagna och mördade av laglösa samurajer, och går igen som våldnader med uppgift att mörda samurajer. De kan ta formen av katter. När en av de mördade kvinnornas fästman, en samuraj, kommer hem från kriget hamnar vålnaderna i konflikt.
 
 
Kuroneko är en otroligt snygg film baserad på en spöklegend. Att göra film av kända spökberättelser var väldigt populärt under denna tid och Kuroneko är en av de bästa spökfilmerna jag har sett på ett bra tag. Fotot och bildkompositionen är det som först slog mig när jag började titta på filmen. Jag gillar genren Rape/Revenge och handlingen i denna film är intressant från början till slut. Snygga rörelser och bra skådespel tillsammans med en bra story gör att denna film får en stark fyra.
 
 
 
 

Donera till Man in the Forrest

Hej alla läsare!♥
 

Donera pengar till Man in the Forrest.

 
Jag hoppas att ni alla gillar sidan på facebook Man in the Forrest och om ni vill donera någon slant till projektet får ni gärna göra det. Donera till detta konto 3269 00 21412 Nordea. Glöm inte att skriva era namn så att vi vet vem som har donerat. Tack till er alla för att ni stöttar detta projekt. Ni får gärna dela detta blogginlägg och sprida denna information och gärna skriva om Man in the Forrest om ni vill.
 
Har ni inte gillat sidan så gör det här
 

Beställt: Angst essen seele auf

Hej alla läsare!
 

Jag har precis beställt Rädsla urholkar själen av Fassbinder.

Det har tyvärr inte blivit lika mycket filmköp det här året som förra vilket är synd, men när jag åker till Polen i början av juni hoppas jag kunna köpa några stycken iallafall. Men jag behöver mer hyllor för alla filmer får inte plats, blir nog en tur till Ikea nästa vecka.
 

Man in the Forrest

Hej alla läsare!♥
 

Gilla våran sida på facebook och stödj vårt filmprojekt!

 
Jag och en av mina bästa kompisar Andres ska spela in en kortfilm i Juli, ett skräckdrama som kommer handla om en man som vaknar upp i en skog. Gilla sidan på facebook och stöd oss, ni kommer även kunna donera pengar till projektet, vilket jag hoppas att ni kommer göra för det skulle betyda mycket för oss och vi skulle kunna göra filmen mycket bättre med en lite högre budget, varenda krona räknas. Gilla sidan här.
 

Beställt: Nattköp

Hej alla läsare!♥
 

Jag har beställt Superman collection och Star Trek: Nemesis.

 
Jag somnade 21 och vaknade upp klockan 2 helt pigg, ska upp 7 för att gå till skolan. Jag hoppas kunna somna snart, men jag passade på att beställt lite filmer från play.com. Köpte dessa för mindre än 100 kronor.
 
 

Nexus

Hej alla läsare!♥
 

Ta chansen att börja träna MMA, Crossfit eller Thaiboxning i sommar.

 
Om ni är intresserade av att börja träna MMA, Crossfit eller Thaiboxning i sommar så ta chansen och börja träna på min klubb Nexus! Gå in på www.nexusstockholm.se och gör en intresseanmälan. Gå även in på Nexus Sthlm på facebook och gilla sidan för att få nyheter och uppdateringar om träningen i sommar.
 
 
 

Evil Dead 2013

Hej alla läsare!♥
 

''Fotot var väldigt snyggt och det märktes att mycket tid hade lagts ner på kameraarbetet''

 
Evil Dead: Fem ungdomar beger sig till en avlägsen stuga för att hjälpa den problemtyngda Mia att bli av med sitt drogberoende. I den nedgångna stugan hittar de i källaren en bok bunden i mänsklig hud och när en av dem i hemlighet börjar läsa högt ur boken väcks en blodtörstig ondska till liv i den täta skogen.
 
 
Nu har jag sett Evil Dead två gånger på bio och jag gillade den ännu mer andra gången jag såg den. Den är väldigt lik originalet, men den har även lagt till egna detaljer och verkligen jobbat mycket med gorescenerna. Jag tycker att Evil Dead påminde lite om den franska filmer Inside på det sättet att det bara blir värre och värre goremässigt och alla karaktärerna får utstå så mycket hemskt att jag blev så nyfiken på hur ska dom toppa det här?
 
Jag var nöjd goremässigt och jag gillade karaktärerna, speciellt Jane Levy som spelade Mia. Jag gillade hennes ansiktsuttryck och hur hon jobbade med sin förändring. Fotot var väldigt snyggt och det märktes att mycket tid hade lagts ner på kameraarbetet, min favoritdel fotomässigt var det sista 15 minuterna. Evil Dead 2 är fortfarande den bästa av alla Evil Dead filmerna enligt mig, men denna nyinspelning är riktigt bra. Om ni ser den här på bio så sitt kvar och vänta tills eftertexterna är slut.
 
 

Kinomaniak.tv

Hej alla läsare!♥
 

''Jag kan tipsa om en filmsida där ni kan få se film gratis som heter Kinomaniak.tv.''

 
 
Jag kan tipsa om en filmsida där ni kan få se film gratis som heter Kinomaniak.tv. Det enda problemet är att vissa filmer är med polsk ''dubbning'' vilket heter lektor, men dom flesta filmerna finns med text. Så gå in på kinomaniak.tv och tryck på filmy, så kommer det upp massor med filmer. Kolla ifall det står napisy (text) eller lektor (dubbning) när ni läser om filmen och tryck på filmerna där det står napisy så kan ni kolla på dom flesta. Jag brukar se väldigt många filmer på den sidan för dom har väldigt många skräckfilmer. 
 
 

Evil Dead i helgen

Hej alla läsare!♥
 

På lördag ska jag äntligen se Evil Dead på bio. 

 
 
Jag har längtat i flera månader, en film fylld med gore, äntligen och jag kommer se den med mina bästa vänner två gånger på bio, vad mer kan man önska sig?
 
 
 
Ska ni se den i helgen?

Maniac 2012

Hej alla läsare!♥
 

''Jag tycker om att dom hade försökt att göra något annorlunda och musiken var riktigt bra''

 
Maniac: Just när gatorna verkade säkra, uppenbarar sig en seriemördare med förkärlek för att skalpera kvinnor. Frank är den tillbakadragne ägaren av en skyltdockebutik, men något förändras när den unga konstnären Anna kliver in och ber om hans hjälp med en utställning...
 
 
Jag hade länge väntat på att få se remaken på William Lustigs Maniac och igår gjorde jag äntligen det. I Maniac 2012 hade dom valt att filma från Franks perspektiv och endast visa honom i speglar och korta sekvenser. Jag tycker om att dom hade försökt att göra något annorlunda och musiken var riktigt bra, den funkade ihop med alla scener. Klipp från Dr Caligaris Kabinett finns även med i filmen och jag blev oerhört glad och först chockad, men sen tänkte jag på klippens betydelse för Frank som karaktär och då förstod jag varför dom var där.
 
Den var inte lika gorefylld som jag trodde att den skulle, men slutscenen gjorde mig riktigt nöjd. Jag tycker att Joe Spinells rolltolkning av Frank fortfarande är den bästa, men Elijah Wood passade mycket bättre än jag trodde och gjorde en bra insats. Det jag saknade i denna film var det råa och skitiga fotot som var så charmig i originalet och att denna inte drog in mig lika mycket som originalet gjorde, men en stark trea är denna remake värd. 
 

Psycho Cop

Hej alla läsare!♥
 

''Det var väldigt lite blod och gore för att vara en slasher''

 
Psycho Cop: Sex stycken collegestudenter som firar sitt skollov blir förnedrade och mördade en efter en av den djävulsdyrkande och extremt våldsbenägne polisen Joe Vickers.
 
 
Psycho Cop, när jag hörde den titeln tänkte jag genast på Maniac Cop. Filmen känns lite som en rip-off, men den är inte alls lika brutal som Maniac Cop och polisen i denna film känns inte lika galen eller bra spelad som i Maniac Cop. Skötarens karaktär förstod jag inte riktigt heller, det kändes inte som att det fanns någon mening eller motivation till varför han var med i filmen. Det var väldigt lite blod och gore för att vara en slasher, men jag gillade miljön och vissa scener, speciellt de mörka utescenerna, var snygga. Den var inte tillräckligt intressant och tillförde inte så mycket till slashergenren vilket gör att den får en tvåa. 
 
 

Planer för idag

Hej alla läsare!♥
 

Träning, träning och träning i helgen.

 
Idag har jag skrivit ganska mycket på min hemtenta, senare ska jag träna boxning och kanske thaiboxning på min klubb. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, skulle vilja hitta på något kul, annars får jag gå hem och kolla på film. Jag fick tyvärr ingen shootfightingmatch imorgon, men jag fortsätter ändå att träna hårt och hoppas på att få match snart eftersom att jag är väldigt sugen och är i form.
 

RSS 2.0