Annonser från BloggPartner

Sadness

Ibland har jag alldeles för många dagar som dessa, då jag bara sitter och tänker massor, får huvudvärk och blir ledsen. Ibland känns det som att ingen förstår mig och jag tänker på alla misstag jag har gjort i livet och på alla människor jag har sårat, vilket får mig att bara vilja gråta hela tiden och visst gråter jag mer nu än jag har gjort förut. Jag känner mig ofta väldigt ensam, trots att det finns människor omkring mig som står mig nära. Jag saknar min pappa väldigt mycket och jag vet att jag inte skulle vara lika känslomässigt förstörd om han hade levt idag, min riktigt glädje dog egentligen när han dog. Många dagar känns bara meningslösa att leva, men det finns dagar då jag verkligen vill finnas och leva, men sen börjar tankar som vad är poäng med allt att dyka upp och då blir det inte lika roligt längre.
Det känns som att jag saknar något, men jag vet inte vad. Det känns verkligen som att något fattas och jag vill hitta det som ska passa in, men hur gör man det när man inte ens vet vad man letar efter? jag blir ofta rastlös och jag kan ofta känna mig tråkigare än alla andra och det är en utav orsakerna till varför jag drar mig undan ibland. Tonårsångest - det har jag definitivt och ibland känns det som att den tar över helt. Ibland kan inte ens mina filmer göra mig lycklig.


Läs även andra bloggares åsikter om

Filmrummet

Wow vad varmt det är idag! Snart kommer jag att smälta till en liten pöl av svett, usch. Jag har inte gjort så mycket idag förutom att ha kollat på The Elephant man och Four rooms, båda var väldigt bra. Jag har även funderat ganska mycket på min framtid. Jag vill så gärna lyckas inom filmindustrin, men ibland känns det som att jag inte kommer att nå mitt mål. Film är mitt liv och jag kan inte förklara hur mycket jag älskar att titta på film, skapa manus och göra allt som ingår i att skapa film och att få göra det på riktigt någon dag känns nästa overkligt.
Här har jag lagt upp lite bilder på några utav filmerna och saker som jag har i mitt underbara filmrum som består utav 644 dvd-filmer just nu + serier. Jag har även dockor, affischer, bilder, autografer och lite annat smått och gott som intresserar alla filmfantaster där ute! / PlacebohoeMasters of Horror (Alla säsonger)           Friday the 13th filmerna (Utom nya re-maken)
Saw-filmerna (Utom Saw V) och den berömda                          Dario Argento boxen
dockan! Zombiespelet kikar fram där bakom
också!

En utav de snyggaste filmaffischerna som finns, Saw 2.
En utav de starkaste filmerna i saw-serien.En målning utav mig som föreställer en scen ur Dr. Caligaris Kabinett som är gjord år 1919 och är en utav de bästa stumfilmerna som har gjorts och troligen den bästa tysk expressionistiska filmen som finns! Jag rekommenderar den starkt!
Läs även andra bloggares åsikter om

The Mushroom Princess

Snart är det dags att dra till jobbet, men först ska det bloggas och kollas på film. Jag har även kollat runt på olika filmsidor och bestämt mig för 16 filmer som jag måste köpa inom en snar framtid.· Dolan's Cadillac                                                                                 · Saw V
· Pump Up the volume                                                                        · Midnight Meat Train
· Twilight                                                                                                ·  The Church (Dario Argentos)
· Friday the 13th re-make                                                                  ·  Martyrs
· Army of Darkness                                                                             · Black Cat (Lucio Fulci)
· Black Christmas originalet                                                             · Black Sheep
· Zombie Holocaust                                                                             · Dagon
· Dead space                                                                                         · Canterbury Tales
Jag har även laddat upp en utav mina finaste målningar, The Mushroom Princess.

Läs även andra bloggares åsikter om

Rosa bakteriofag

Har ni alla haft en bra midsommarhelg? Jag har tittat på en hel del filmer, Ichi the killer- filmen, The Prestige, Maniac, Braindead, Gremlins 2 óch Cloverfield. Just nu tittar jag på Ghost of Frankenstein. Som ni nog förstår så föredrar jag skräckfilmer, jag tycker om de flesta genres inom skräckgenre, men splatter och slashers är stora favoriter.
Jag vet att jag laddar upp gamla ritningar just nu och det är helt enkelt för att jag inte har hunnit föra över de nya målningarna och ritningarna till datorn ännu, men de kommer att komma nya kreativa bilder snart. Här har jag lagt upp en bakteriofag, den snyggaste utav mina bakteriofagsamling. Jag känner att det nog blir dags att måla och rita nya bakteriofager!Läs även andra bloggares åsikter om

Internationella sushidagen!

Idag är det den internationella sushidagen för första gången, så se till att få i er massa sushi idag som jag tänker göra snart! Efter sushi-stunden är det dags för mig att jobba igen, jag jobbar nämligen på hot wok i kungshallen. Denna bild föreställer Jael Strauss från Top Model säsong 8 och den lägger jag upp nu för att hon åkte ut igår och är min favorit ifrån alla säsonger. 
Suck, jag skulle gå upp med en skål musli med fil och en macka uppför trappan och då ramlar jag och filen stänker överallt och mamma blir livrädd och skriker väldigt högt, men roligt var det ^^Läs även andra bloggares åsikter om

Placebo

Varför jag kallas för placebohoe? Jo för att jag är helt galen i bandet placebo helt enkelt, jag har varit deras ''hoe'' ända sedan jag började lyssna på dem för snart 5 år sedan. Checka gärna in min video som innehåller mina placebomålningar. Den 13 November är det dags för Placebo-konsert, det kommer bli så underbart och igår fick jag den nya placebo plattan med dvdn.

Denna ritning på Brian Molko som är sångare i placebo har jag ritat i tusch, den är en utav mina favoritbilder som jag har gjort på placebo.

http://www.youtube.com/watch?v=ZY4fI6OTUYc&feature=channel_page
Läs även andra bloggares åsikter om

Placebohoe is back!

Hej! Jag har tagit en stor bloggpaus ifrån www.SGiercksky.blogg.se , men nu har jag tagit upp bloggandet på den här nya bloggen som är lättare att komma ihåg. Ni kommer själkvklart få se mer utav min konst. Jag hoppas att ni kommer att fortsätta följa och läsa min blogg.

Love PlaceboHoe


Läs även andra bloggares åsikter om

RSS 2.0