Annonser från BloggPartner

Nya filmfrågor

Hej alla läsare!♥

Nya frågor till mina läsare som ni gärna får svara på.1. Välj 2 filmer med riktigt snyggt foto.

2. Vilken svensk film gillar du mest?

3. Vilken utländsk skräckfilm gillar du mest?

4. Vilken komedi film gillar du mest?

5. Nämn en film som har varit på medan du haft sex.


Carrie

Hej alla läsare!

''Nu när jag såg den för andra gången upptäckte jag nya saker som jag inte hade tänkt på förut.''Carrie: Skolflickan Carrie har en övernaturlig förmåga som innebär att hon kan flytta saker med hjälp av tankekraft. Detta leder till en katastof för hennes plågoandar...baserat på en Stephen King-roman.

För någon dag sedan i skolan fick vi se Carrie, jag hade redan sett den en gång, men det var riktigt kul att få se den igen. Nu när jag såg den för andra gången upptäckte jag nya saker som jag inte hade tänkt på förut. Hur anslaget kopplas ihop med brytningspunkten och den påverkade mig mer känslomässigt den här gången.

Sissy Spacek som spelar Carrie gör det riktigt bra, hon gör rollen rysligt bra. Det är främst hennes ögon och ansiktsuttryck som är perfekt. Trots att musiken är ganska så övertydlig i många scener, så känns det aldrig heller fel. Det som filmen hela tiden leder upp till är den speciella balscener som är riktigt bra. Carries ögon är det som fångade mig och fick att inte titta bort någon sekund. Mamman spelas också riktigt otäckt och bra.


Vilken är din favorit resultat

Hej alla läsare!

Jag fick in många svar på mina 6 filmfrågor och här är resultaten från mina läsare.1. Vilken är eran favorit zombiefilm?
Svar: Dawn of the dead, Night of the living dead (1968), 28 days later, Resident Evil: Degeneration, Zombieland & Day of the Dead (1985).

2. Vilken är eran favorit vampyrfilm eller serie?
Svar: Vampyrernas natt, From Dusk Till Dawn, True Blood, Vampire Diaries, En Vampyrs bekännelse, Hellsing, The Lost Boys, fright night, Once Bitten & nosferatu

3. Vilken är eran favorit Saw-film?
Svar: Saw, Saw II & Saw VI

4. Vilken eran favorit animé?
Svar: Ghost in the Shell, My Neigbour Totoro, Akira, Hellsing, Sailor moon, Gall Force: Eternal Story & Princess Mononoke

5. Vilken är eran favorit stumfilm?
Svar: nosferatu, The Cabinet of Dr Caligari, Modern Times, The Laughing Man,

6. Vilken är eran favorit Sci-Fi film?
Svar: Blade Runner, Metropolis, The Matrix, Terminator, Alien, Aliens, Sunshine, Terminator 2, Apornas Planet, Star Wars-trilogin, Tillbaka Till Framtiden-trilogin & Close Encounters of the Third Kind


Läs även andra bloggares åsikter om

Kelly's heroes

Hej alla läsare!

''Den här krigsfilmen är inte lika tung som många andra krigsfilmer''Kelly's heroes: Det är andra världskriget och en grupp amerikanska soldater med Kelly i spetsen, och med Oddball som ledare för tre tanks, ger sig in bakom fiendens linjer för att stjäla en guldskatt.

Jag gillade musiken i filmen väldigt mycket, speciellt anslaget och sista scenen, den passade in perfekt på stämningen. Clint Eastwood är riktigt bra som ledaren Kelly. Den här krigsfilmen är inte lika tung som många andra krigsfilmer och det knöt sig inte i magen på samma sätt som med många andra krigsfilmer. Istället är stämningen lite lättare och det passade filmen bättre och jag var på ett humör för att se något lite lättare. Skådespeleriet är riktigt bra och jag blir alltid lika imponerad utav Clint Eastwood som jag har sett i väldigt många roller.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 737, 738 & 739

Hej alla läsare!

Nu visar jag Stagefright, Seven & Hatchet


Film nr 737, 738 & 739

Nytt kapitel i mitt liv börjar imorgon

Hej alla läsare!

''Jag kommer gå i skolan på dagarna och träna MMA tre gånger i veckan''Imorgon börjar jag min manusutbildning och kommer hålla på med att skriva manus varje dag. Det ska bli riktigt spännande och jag hoppas att jag kommer trivas där. Jag ska nog ta med kameran och fota lite imorgon också. Det känns som en ny start i mitt liv och det ska bli kul att se vart det leder till. Jag kommer gå i skolan på dagarna och träna MMA tre gånger i veckan, så jag kommer ha ganska fullt upp.

Idag ska jag bara förbereda mig inför imorgon och koppla av med några filmer. Jag ska nog även beställa lite nya filmer, vilka jag ska köpa det vet jag inte än, men har kikat på några skräckfilmer som jag har hittat till riktigt bra priser som House of Wax originalet & The Horde. Det är även riktigt kul att se att så många är med i Plague Town tävlingen och jag hoppas att det bara blir fler och fler för varje tävling.

Jag kan svara på en läsarfråga som jag fick. Hur gör du för att vara så bekväm i din kropp?

Svar: Jag är mer bekväm i min kropp nu än för något år sen då jag vägde 10 kilo mindre som min normalvikt och jag har verkligen tänkt igenom många olika saker under lång tid. Jag har först och främst fått bearbeta min hjärna och ändra mitt tankesätt. Jag har också insett själv att min kropp är fin och att jag ska vara stolt över den.

Film nr 734, 735 & 736

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Rear Window, Psycho och Captivity

Film nr 734, 735 & 736

Suspiria 25th Anniversery

Hej alla läsare!

Missa inte Suspiria dokumentären!Suspiria 25th Anniversery: Dokumentär om skräckklassikern "Suspiria" i samband med filmens 25-års-jubileum. Intervjuer med bland annat regissören och några av skådespelarna.

För alla oss Suspiria-fans finns en väldigt bra dokumentär där Dario Argento, Jessica Harper och många andra berättar om olika saker kring filmen Suspiria. Tyvärr är den bara 52 minuter, men det man fick veta var intressant och fick mig att tänka på många saker.


The Burning t-shirt

Hej alla läsare!

Min senaste skräck t-shirt är min The Burning t-shirt, som är riktigt snygg.Vad har ni för film t-shirts?


Film nr 731, 732 & 733

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Shining, Silence of the lambs & Plague TownFilm nr 731, 732 & 733


Matchdags i Kallhäll 10/9

Hej alla läsare!

Missa inte mina S/W matcher den 10/9 om ni är intresserad utav MMA och S/W.


 

Den 10/9 är det dags för mig att åter ställa mig på mattan i Kallhälls sporthall för att möta motståndare i submission/wrestling. Om jag har några intresserade MMA & S/W läsare så uppmuntrar jag er till att komma och kolla ifall ni bor i närheten utav Kallhäll som ligger en liten bit utanför Stockholm.

 

Läs även andra bloggares åsikter om

Company of wolves

Hej alla läsare!

''Den här filmen ska jag se om nångång i vinter då det är riktigt mörkt, kallt och mysigt''Company of wolves: En flicka drömmer om en sagovärld där en äldre kvinna berättar sedelärande historier för sitt barnbarn, om män med kraftiga ögonbryn som man bör akta sig för.

Jag hade hört många dåliga saker om den här filmen, men jag tyckte inte alls att den var särskild dålig. Det jag gillade mest med filmen var miljön. Skogsmiljön med dimman var mysig och fick mig att leva mig in i filmen och handlingen. Effekterna var också riktigt bra och kreativa. Småhistorierna är bättre än det som händer mellan dem.

Filmen har behandlat Sagan om rödluvan på ett lite annorlunda sätt, vilket är positivt för det får filmen att sticka ut bland mängden. Jag tycker att skådespelarprestationerna är bra och huvudrollen spelas väldigt bra. Den här filmen ska jag se om nångång i vinter då det är riktigt mörkt, kallt och mysigt att bara sitta inne med en filt, nått varmt att dricka och att kolla på någon skräckfilm.
Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Plague Town

Hej alla läsare!

Vinnaren utav Death Race 2000 blev Cathart, Grattis!Eftersom att jag kommer börja skolan nästa vecka och ha mycket att göra kommer tävlingarna pågå i två veckor stället för en vecka, från och med idag. Ta chansen och vinn skräckfilmen Plague Town på dvd!

Plague Town: Några amerikanare söker efter sitt ursprung, spåren leder dom till Irland. Men på Irland så finns det givetvis även muterade zombielikande mordiska barn som vill ta död på dom, för att sen käka upp dom.

Regler för att vara med:

* Kommentera bara jag är med
* Ni behöver inte ha en blogg för att vara med fyll gärna i eran mejl adress så att jag kan kontakta er ifall ni vinner.Läs även andra bloggares åsikter om

Invitation Only

Hej alla läsare!

''Efter en stund till så kom jag fram till att dem måste ha gillat Hostel-filmerna väldigt mycket''Invitation Only: Fem vänner anländer till en fest, helt ovetandes om att denna tillställning endast är för att dölja vad som egentligen ska komma att bli en väldigt otäck kväll.

Den börjar ganska dåligt och amatörmässigt, jag blev ganska förvånad över hur den började och fick en ganska dålig känsla inför resten utav filmen. När filmen väl kom igång och alla var på festen så insåg jag att den kändes väldigt lik Hostel på många sätt. Efter en stund till så kom jag fram till att dem måste ha gillat Hostel-filmerna väldigt mycket och försökt göra sin egna version. Jag gillar Hostel-filmerna väldigt mycket och hade inget emot att den kändes som Hostel på flera ställen.

Första halvan utav filmen var lite sådär och tråkig, men andra halvan var faktiskt ganska bra och gore-effekterna var riktigt bra och kreativa. Andra halvan innehöll också väldigt många händelser och snyggt foto, mycket snyggare än i första halvan. Gillar man Hostel-filmerna kommer man nog uppskatta den här också. Trots den skakiga första halvan, rekommenderar jag den här filmen till skräckälskare.


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 728, 729 & 730

Hej alla läsare!

Nu visar jag Hills have eyes 2 re-make, Feast & Last house on the left re-makeFilm nr 728, 729 & 730

Läs även andra bloggares åsikter om

Zombiewalk Stockholm 2011

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag bilderna från Zombiewalken.


Zombiewalken var riktigt rolig. Det fanns många som hade riktigt bra smink och karaktärer. Jag längtar redan tills nästa år och jag måste fundera på vilken zombie jag ska vara då.

Jag, Danne, André och Martin
Film nr 725, 726 & 727

Hej alla läsare!

Nu visar jag House of 1000 corpses, Eden lake & Drag me to hellFilm nr 725, 726 & 727

Läs även andra bloggares åsikter om

Sarah bakom löv

Hej alla läsare!♥

Nu när hösten börjar närma sig vill jag visa mycket sommarbilder.

 Jag stod bakom några grenar med löv.


Vilken är eran favorit?

Hej alla läsare!♥

Vilken är eran favorit?Det skulle vara väldigt roligt om ni ville svara på dessa frågor? Jag är alltid nyfiken på vad ni läsare tycker och tänker om filmer.

1. Vilken är eran favorit zombiefilm?

2. Vilken är eran favorit vampyrfilm?

3. Vilken är eran favorit Saw-film?

4. Vilken är eran favorit animé?

5. Vilken är eran favorit stumfilm?

6. Vilken är eran favorit Sci-Fi film?


Thriller - en grym film

Hej alla läsare!

''Vissa utav slow-motionscenerna var utdragna och det blev bara för mycket.''Thriller - en grym film: Detta är en av de första svenska sleaze-filmerna, även klassad som den första av de våldsamma feministfilmerna. Den orsakade en väldig rabalder på sin tid. Filmen börjar med att den unga Madeleine blir våldtagen av en äcklig luffare. På grund av denna obehagliga upplevelse så blir hon stum och lever sedan stillsamt på gården med sina föräldrar. Men en dag missar hon bussen och får lift av Tony, som vill henne allt annat än väl...

Jag var riktigt sugen på att sen den här filmen för jag hade hört så mycket bra om den, men tyvärr så blev jag besviken. Särskilt spännande är den inte och jag tycker att hämndscenerna var riktigt tråkiga. Vissa utav slow-motionscenerna var utdragna och det blev bara för mycket. Huvudrollen spelas bra av Christina Lindberg, men förutom det är det mesta ganska tråkigt, vilket är synd för det här hade potential att bli riktigt bra.

Jag har läst att många har tyckt att sexscenerna är totalt opassande för att dem är så osmakligt gjorda och att det är så många närbilder, men jag tycker att det är bra att det är osmakligt gjort för det passar in på hennes situation. Jag hade nog lite för höga förväntningar, men en tvåa får den här filmen.

 Film nr 722, 723 & 724

Hej alla läsare!

Nu visar jag 9, Bolt 3D & Fantastic Mr Fox

Film nr 722, 723 & 724

Innan zombiewalken

Hej alla läsare!

Dags att snart åka till zombiewalken!


Jag är inte helt klar med min sminkning, men resten får ni se nästa vecka. Hoppas någon utav mina läsare kommer vara med på zombiewalken.


Zombiewalk imorgon

Hej alla läsare!

''Imorgon är det dags för Stockholm Zombiewalk klockan 13.00.''

 

Imorgon är det dags för Stockholm Zombiewalk klockan 13.00. Självklart kommer jag att vara med och vara en MMA-zombie, med stora svarta boxnin gshandskar. Jag kommer gå upp väldigt tidigt för att min mamma ska sminka mig och fixa alla sår. Mamma ska även med till zombiewalken för att fota och vara med. Många utav mina kompisar kommer också vara med vilket kommer bli riktigt roligt. Förra året var jag en Zombie-strippa och visste jag hade kunnat vara det i år igen, men jag tänker aldrig promenera i mina 15 cm klackskor i 2 timmar igen, nej tack!

Om jag hinner så ska jag försöka lägga upp ett foto på bloggen imorgon så att ni får se hur jag kommer att se ut inför walken. Efter zombiewalken ska jag hem till Tomas på kräftskiva och ja jag kommer komma dit som en zombie haha, jag ska bara äta kräfthjärnor! Sen på kvällen ska vi nog mysa och kolla på film, förhoppningsvis hinner jag även tvätta bort mitt zombie-smink också.

Ja och vad hade den här bilden med inlägget att göra? Inte ett jävla dugg, ville bara visa upp mig lite haha!

Läs även andra bloggares åsikter om

Ultimate fighter säsong 1

Hej alla läsare!

''Jag måste även skriva om någonting som jag är ganska stolt över.''Jag fick Ultimate fighter säsong 1 i tisdags och det är ett tv-program där 16 MMA-fighters får mötas för att slåss om ett UFC-kontrakt. Jag älskar att titta på det för jag blir så himla motiverad till att träna, hålla mig i form och att göra det på ett hälsosamt sätt. Jag tittar inte på smala modeller och tänker åh sådär vill jag se ut och att jag måste banta, nej jag tittar på dessa fighters och blir motiverad till att få en grym kondition, styrka och uthållighet.

Jag måste även skriva om någonting som jag är ganska stolt över. Nu när det är renovering i min MMA-klubb så har jag inte tränat MMA på snart två veckor och det har gjort att jag har blivit lite lat och gått upp 1-2 kg, men jag har ingen panik för det alls. För bara ett år sedan skulle jag ha slutat äta direkt och bara skadat min kropp för att gå ner i vikt, men nu är jag helt lugn och jag har börjat träna och jag vet att jag kommer ner till min viktklass snart. Jag är stolt över att jag inte tänker i samma banor som förut och att jag vet att jag kommer hålla mig i form när jag börjar med MMA-träningen nästa vecka igen.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 719, 720 & 721

Hej alla läsare!

Nu visar jag The Devil's rejects, Dagon & The Brood

Film nr 719, 720 & 721
Läs även andra bloggares åsikter om

Husk

Hej alla läsare!

''Fotot är ganska snyggt på vissa ställen och skådespeleriet är bättre än förväntat.''Husk: Ett par ungdomar fastnar på vägen längs med ett stort majsfält och när de vandrar in i majsfältet hittar de ett övergivet hus men när de försöker komma tillbaka till vägen så är det någonting i majsfältet som hindrar dem från att lämna det levande.

Jag trodde att den här skulle vara skitdålig och helt amatörmässigt, men jag hade faktiskt fel. Fotot är ganska snyggt på vissa ställen och skådespeleriet är bättre än förväntat. Handlingen är ganska simpel, men jag tycker att den är framförd på ett bra sätt. Majsfältscenerna är också lite creepy, men majsfält är alltid creepy i skräckfilmer så det är nog därför.

Jag tycker att dem har lyckats bra med att få fram ett särskilt utseende på fågelskrämman och det lyfter filmen en del. Visst den är ganska förutsägbar och det är inget mästerverk inom skräckgenren, men jag tycker ändå att den funkar. Det som hände ungdomarna när en utav dem dog var ganska intressant också. Vissa utav effekterna var riktigt bra och det var synd att det inte fanns fler, för filmen hade potential att göra något fantastiskt, men nu får filmen en trea.

Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Death race 2000

Hej alla läsare!

Vinnare utav Skate or Die blev Aficionadon, GRATTIS!

Ta chansen och vinn Death race 2000 på dvd!

Handling: Några racerbilsförare utmanar den regerande mästaren i ett dödslopp som går ut på att man under tävlingen ska köra på så många fotgängare som möjligt.

Regler för att vara med:

* Kommentera jag är med
* Det gör inget ifall ni inte har en blogg allt jag behöver är rean mejladress så att jag kan kontakta er ifall ni vinner.


Läs även andra bloggares åsikter om

Sarah Giercksky

Hej alla läsare!

Jag heter Sarah Giercksky och jag har klarat av en hel del saker som jag är stolt över.

Jag har battlat med några utav mina demoner länge och vunnit några matcher med dem. Jag är snart nästan helt fri från dem.

Man ska aldrig tro att man inte kan lyckas med något, bestämmer man sig för något och går ut efter det så är det stor chans att man lyckas.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 718

Hej alla läsare!

Nu visar jag Liftaren original, en utgåva som jag köpte i Polen som jag är riktigt nöjd med.
Film nr 718

Läs även andra bloggares åsikter om

Frankenstein & Wolfman dokumentärer

Hej alla läsare!

Jag tipsar om två bra dokumentärer, She's Alive! En dokumentär om skapandet av Bride of Frankenstein & Monsters by Moonlight.Monsters by Moonlight:
En dokumentärfilm om de fem filmer som gjordes i Hollywood under 1940-talet om "The Wolf Man"; alla med Curt Siodmak som manusförfattare och Lon Chaney Jr i huvudrollen som varulven (The Wolf Man). Gillar ni Wolfman filmerna och vill veta mer så kolla gärna in denna dokumentär.

Jag ska nog ta tag i att recensera alla gamla skräckfilmer och skriva ganska mycket om dem, men först ska jag se om dem flesta för att ge er bra recensioner, tankar och åsikter.
She's Alive!: Dokumentär om Frankensteins brud. Den tar upp James Whales medverkan, skapandet och dess betydelse. Dokumentären innehåller även intervjuer med bland annat Rick Baker, Joe Dante, Clive Barke och Boris Karloffs dotter Sara Karloff.

Jag blev väldigt sugen på att se Bride of Frankenstein igen. Den är riktigt mysig och lika bra som första filmen.Läs även andra bloggares åsikter om

Pride paraden stockholm 2011

Hej alla läsare!

Här kommer lite bilder från Pride paraden i Stockholm som jag och mamma gick i.
Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 715, 716 & 717

Hej alla läsare!

Nu visar jag Prom Night original, The Woods & ScannersFilm nr 715, 716 & 717
Scott Pilgrim vs the world

Hej alla läsare!

''Jag gillade karaktärerna i filmen och deras speciella utseendet.''Scott Pilgrim vs the world: Scott Pilgrim har aldrig haft några problem med att få tjejer. Det är att bli av med dem som brukar visa sig svårt. Kärlekslivet är inte enkelt, där finns ex-flickvännen som krossade hans hjärta men nu är tillbaks i stan såväl som tonårsflörten han försökt bli av med ända sedan Ramona först uppenbarade sig för honom. Han upptäcker dock snart att hans nya flamma har det allra värsta bagaget: ett obehagligt förbund av ex-pojkvänner kontrollerar hennes kärleksliv och kommer att göra vad som helst för att göra sig av med Scott.

Riktigt bra och fantasifull film. Jag visste aldrig vad som skulle hända och det gjorde att jag ville se mer hela tiden. Den här skulle lätt kunna bli för löjlig och jobbig, men den här görs med charm och undviker att bli löjlig i mina ögon. Michael Cera är riktigt bra. Jag gillade karaktärerna i filmen och deras speciella utseendet. Jag gillar att Ramona byter hårfärg ungefär varannan vecka och det ser jämt skitsnyggt ut, jag blev själv sugen på att skaffa rosa slingor igen.

Jag gillade även berättarstilen och fotot som var riktigt snyggt. Något som jag även funderade på medan jag kollade på filmen var hur filmen skulle blivit gjord om den var en skräckfilm, det är något som jag gärna skulle vilja se.


Läs även andra bloggares åsikter om

Polen 2011: Dag 6 - Måndag

Hej alla läsare!

''Medan vi väntade på bion gick vi till foodcourten för att äta på KFC, MUMS!''Ännu en ny vecka hade börjat och jag och mamma funderade på vad vi skulle göra. Vi hade ingenting speciellt inplanerat så vi bestämde oss för att åka till köpcentret Silesia och gå på bio. När vi kom till köpcentret gick vi direkt till bion för att se vad vi skulle köpa biljetter till. Hangover 2 valde vi trots att mamma inte sett ettan ännu, men jag berättade ganska mycket om första filmen innan vi såg uppföljaren. Medan vi väntade på bion gick vi till foodcourten för att äta på KFC, MUMS!

Efter att jag hade fyllt min mage så var det dags att handla lite godis inför bion och lite nachos med salsasås och en cola. Nachos på bio är riktigt gott, iaf dem som dem har i Polen. Efter att jag och mamma hade sett Hangover 2 var det dags att åka hem till mormor och morfar igen. När vi kom hem kollade på mormor på en dokumentär om hajar så vi satte oss ner och kollade med henne. Jag och mormor pratade även ganska mycket om hajar eftersom att det intresserar mig väldigt mycket.

Filmer jag hann se: Carlito's Way och Hangover 2.

Film nr 712, 713 & 714

Hej alla läsare!

Nu visar jag It's complicated, Bruno & Dead Space: DownfallFilm nr 712, 713 & 714

Läs även andra bloggares åsikter om

Videoblogg: Filmrummet

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag en video där jag går igenom mitt filmrum och hur jag har gjort om det.
Läs även andra bloggares åsikter om

An Empress and the warriors

Hej alla läsare!

''Kärlekshistorian var vacker och krigsscenerna var snyggt koreograferade.''An Empress and the warriors:
I det gamla Kina då landet var uppdelat i flera olika länder råder det krig mellan länderna och alla vill ta över makten. Kungen i ett av länderna dör och lämnar över tronen till sin dotter Yen Feier. Eftersom hon är en kvinna finns det många i landet som är skeptiska att ha henne som den styrande handen, inte minst hennes kusin som vill döda henne för att kunna styra landet själv. Hon blir dock räddad av en krigare från fiendens land som hon blir kär i, hon måste nu välja mellan att antingen att styra sitt land eller att följa sitt hjärta.

Väldigt snygg film och bra handling. Jag tycker att historian i filmen presenteras och utvecklas på ett spännande sätt. Jag gillar såna här asiatiska filmer som tar upp den här typen utav ämne om kejsarinnor och kejsare. Kärlekshistorian var vacker och krigsscenerna var snyggt koreograferade. Jag satte mig snabbt in i handlingen och fick sympati för kejsarinnan. Det här var en riktigt chansning när jag köpte den i Polen, hittade den i en rea låda och det visade sig vara en riktigt bra chansning.
 

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 709, 710 & 711

Hej alla läsare!

Nu visar jag Driller Killer, Flesh for Frankenstein & Penny DreadfulFilm 709, 710 & 711

Läs även andra bloggares åsikter om

Positiva saker i mitt liv

Hej alla läsare!

De senaste månaderna har jag försökt att tänka på allting som är positivt i mitt liv och som får mig att må bra. Därför vill jag dela med mig utav min lista till er.


Det finns alltid positiva saker i sitt liv oavsett hur små dem kan verka för andra, så betyder dem mycket för en själv. Man kan prova med att fokusera på just dem positiva sakerna som finns och se om man kan utveckla dem för att kunna må ännu bättre. Det har funkat för mig det här året och år 2011 har varit ett bra år för mig.

* Jag började på MMA. Jag hade pratat om det hela december och i januari bevisade jag att det inte bara var snack utan jag tog tag i att anmäla mig och fann en ny passion i livet. Jag har ju tillochmed vågat ställa upp i S/W tävlingar.

Jag har redan två vinster i S/W vilket är 2 mer än jag trodde jag skulle ha för en nybörjare.* Jag filmade klart min film. Jag antar att ni kan förstå hur mycket det betydde för mig att ha gjort klart en film och fullfölja alla scener, repliker och effekter som jag hade tänkt mig. Att det mesta gick smidigt och utan problem var riktigt roligt och visade på att jag är bra på organisera och regissera.* Jag började umgås med mina kusiner i Polen mer. Dem har alltid varit trevligt, men jag har alltid trott att dem inte har gillat mig, men jag hade fel.

* Jag kom in på Manuspiloterna och skolan börjar 29/8. Ni kan ju tänka er hur glad jag är över att få skriva manus varje dag. Jag är redan full utav tankar och manus så jag ska försöka tillföra någonting helt annat till skolan.

* Jag firade mitt första år med Tomas. Mitt första år med Tomas var underbart och det hoppas jag att det andra också blir!* Jag har inte haft ett enda återfall när det gäller min ätstörning som jag hade. Det är riktigt stort för mig att knappt ha ägnat så mycket tid åt att tänka negativa saker om min kropp eller tänka på att inte äta.* Jag har ägnat mer tid åt mina tjejkompisar och vågat komma dem närmare utan att tro att dem bara vill mig illa, utan jag vet att dem faktiskt bryr sig om mig.


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 706, 707 & 708

Hej alla läsare!

Nu visar jag Jag vet vad du gjorde förra sommaren, Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren och jag kommer alltid veta vad du gjorde förra sommaren. De två sista är på fel plats.
Film nr 706, 707 & 708

Jag har placerat min blogg i <a href="http://bloggkartan.se/registrera/11805/kista">Kista</a> på <a href="http://bloggkartan.se">bloggkartan.se</a>!

Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Skate or die

Hej alla läsare!♥

Grattis till Monsterdiggaren som vann Mum & Dad tävlingen!

Nu kan man vinna Skate or die aka Gleaming the Cube på dvd med Christian Slater, så passa på och var med!
Skate or die: Rebellen och skejtaren Brian hittar sin adopterade bror död. Polisen klassar det som ett självmord men Brian förstår bättre och skejtar iväg för att utreda mordet på egen hand.
Som vanligt är reglerna:

Kommentera jag är med
* Gör inget ifall ni inte har någon blogg allt jag behöver är eran mejladress så jag kan kontakta er ifall ni vinner.


Läs även andra bloggares åsikter om

Bästa bilder från Under sängen

Hej alla läsare!

Nu visar jag några utav mina favoritbilder från min film Under SängenJag har väldigt bra nyheter, redigeringsproblemet har äntligen löst sig och jag kan fortsätta med redigeringen och få klar filmen så att den äntligen kan fixas till dvd. En lycklig läsare kommer vinna ett signerat exemplar så fort filmen kommer bli färdigredigerad. Hoppas ni är sugna på att se den!

Läs även andra bloggares åsikter om

The Isle

Hej alla läsare!

''Han vet hur man får bilder att vara effektiva och kännas i magen.''The Isle: Hee-jin är en vacker och stum enstöring som bor vid en sjö i den koreanska vildmarken. Där livnär hon sig på de fritidsfiskare som besöker idyllen för att koppla av. På dagarna säljer hon mat och bete - på nätterna sin kropp. Med en förlorad aptit på livet undandrar hon sig all slags mänsklig värme. Tills den dag då Hyun-shik kommer till sjön. Han är en man på flykt - med ett så ohyggligt brott på sitt samvete att han nu tänker ta sitt liv...

Jag har sett en hel del utav Kim Ki-Duks filmer nu och det som är bäst i hans filmer är bildspråket som ofta är väldigt vackert. Han vet hur man får bilder att vara effektiva och kännas i magen. Den här filmen är nog den mest dramatiska jag har sett utav hans filmer och har en del bilder som chockerar. Den är vackert berättad men med en del blod. Den kan uppfattas som seg utav dem som gillar mycket action och händelser i filmen, men jag gillade att den var stillsam för det passade filmen. Man bryr sig om Hee-jin karaktär och får snabbt sympati för henne och det gör filmen ännu bättre.Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 702, 703, 704 & 705

Hej alla läsare!

Nu visar jag House boxen aka Titta vi spökar filmerna 1-4.

Film nr 702, 703, 704 & 705

Never Sleep Again: The Elm Street Legacy

Hej alla läsare!

''Dokumentären tog verkligen upp allt och jag kan inte begära mer.''Never Sleep Again: The Elm Street Legacy: En heltäckande dokumentär om hela A Nightmare on Elm Street-franchisen. Den innehåller bland annat aldrig tidigare visat bakom kulisserna-material, fotografier och intervjuer med människor som arbetat med filmerna.

Kan man inte få nog av A Nightmare on Elm Street filmerna så ska man se den här dokumentären som är helt underbar. Den går igenom varje film och många skådisar från filmerna blir intervjuade. Dem visade även hur dem gjorda många utav gore-scenerna och hur dem löste många problem. Jag tycker att det är riktigt intressant att se hur special effekter är gjorda, speciellt dem som är gjorda för hand. Jag blev otroligt inspirerad till att börja skriva och göra ännu fler filmer.

Wes Craven är självklart med och pratar en hel del om bakgrunden till filmerna. Dokumentären tog verkligen upp allt och jag kan inte begära mer. Den är fyra timmar lång, men det är fyra timmar utav njutning och jag vill se flera såna här skräckdokumentärer, har sett några stycken, men vill väldigt gärna se fler.
Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 699, 700 & 701

Hej alla läsare!

Nu visar jag 2001 Maniacs (Robert Englund), The Chair & Splinter

Film nr 699, 700 & 701

Polen 2011: Dag 5 - Söndag

Hej alla läsare!

''I den första affären hittade jag två väldigt billiga filmer''Jag sov till klockan 11 och blev väckt utav mamma som frågade mig om jag ville följa med till ett köpcenter och det ville jag. Jag klädde på mig väldigt snabbt, borstade tänderna och sedan åkte vi iväg. Min morbror följde med för han och mamma skulle titta på inredningssaker till våran lägenhet. Jag tycker att det är ganska tråkigt att gå in i inredningsaffärer så jag gick till filmaffärerna istället. I den första affären hittade jag två väldigt billiga filmer, A Bittersweet life och Mio min Mio som jag köpte på en gång i den andra filmaffären hittade jag Fräls oss ifrån ondo som jag köpte.

Efter att vi hade varit i köpcentret åkte vi hem till mormor och morfar igen för att äta middag och sitta hemma hos dem hela dagen. Jag kollade på filmer, men blev lite uttråkad utav att inte göra så mycket. Det var även ett tag sedan jag hade tränat MMA eller annan träning därför bestämde jag mig för att gå ut och springa och min mamma följde med. Jag hade med mig mina träningskläder och jag och mamma gick ut. Jag sprang lite grann, men mamma ville att vi skulle gå istället så att hon kunde visa ställen som hon brukade besöka när hon var yngre. Vi gick ett tag och hon visade gamla hus och vart hon brukade gå med sina kompisar. Efter att vi hade gått klart köpte jag en glass och gick hem för att sova.

Filmer jag hann se under dagen: The Record, Oliver Twist, Short Bus & Planet of the apes re-make.


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 697 & 698

hej alla läsare!♥

Nu visar jag From dusk til Dawn & Natural born killersFilm nr 697 & 698
Läs även andra bloggares åsikter om

1942

Hej alla läsare!

''Några scener är vackra och stämningsfulla och därför är det synd att filmen var så ojämn''1942: Året är 1942 och på plats i Malaysia befinner sig Sgt Yasou Fuji, en krigsfilmare som ska filma när japanernas sjätte bataljonen korsar floden Slim River. På vägen dit hamnar de dock mitt i ett bombardemang som skiljer Fuji från resten av bataljonen. Han möter också fyra andra soldater som också har kommit vilse, tillsammans bestämmer de sig för att försöka ta sig fram till floden och möta upp med resten av bataljonen. Men det är något mystiskt med skogen de befinner sig i, kompasserna fungerar inte och mellan träden kan de ibland höra en spöklik sång följt av skymtar av en vitklädd kvinna.

När jag köpte filmen hade jag inte hört ett ord om den innan, men handlingen verkade bra och jag behövde fler dvd-filmer att titta på då jag tittat på alla jag tagit med till Polen. 1942 började bra och ganska spännande. Det fanns en scen i första halvan utav filmen som var ganska jobbig att kolla på som involverade insekter i ett sår. Vissa scener var spännande att kolla på, medan vissa var sega.

Jag tyckte inte att det hände så mycket som det skulle ha kunnat gjort. Musiken skulle även ha kunnat vara mer intensiv och skrämmande. Några scener är vackra och stämningsfulla och därför är det synd att filmen var så ojämn, vilket gör att den inte kan få ett högre betyg än en trea. Miljön som filmen utspelar sig i tilltalar mig och de sista 20 minuterna är riktigt bra.

Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 694, 695 & 696

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Death Proof, Planet Terror & Four roomsFilm nr 694, 695 & 696

Nu ska jag iväg för att vara med i Pride paraden i Stockholm! Massor med foton kommer tas som kommer visas i bloggen senare!

Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Favoritfilm

Hej alla läsare!♥

Ta chansen och var med i en filmtävling där man kan vinna film!Jag har lagt till en extra tävling där man kan vinna film. Man ska svara på några frågor för att vara med och självklart ange sin mejladress.

1. Vilken är din favoritfilm och varför är den det?

2. Har ni fått några bra filmtips från min blogg och namnge gärna någon film ni har sett efter att ni har läst om den i min blogg.

Jag kommer lotta ut en vinnare som kommer att få välja mellan några filmer och som även kommer att få några extra priser förutom en film (som har med film att göra), så var gärna med! Ni får gärna berätta om tävlingen i eran blogg, men det är inget måste. Tävlingen kommer avslutas 26/8. Det gör inget ifall ni inte har en blogg allt jag behöver är eran mejladress.

Läs även andra bloggares åsikter om

Bedevilled

Hej alla läsare!

''Bedevilled är snygg på många ställen och slutet är skitsnyggt och bra.''Bedevilled: Mörk thriller om Hae-won, en vacker karriärist som återvänder till den ö som hon för länge sedan lämnade för ett stadsliv. Kvar där finns barndomskamraten Bok-nam som genom alla år har fortsatt att skriva till henne. Hae-won kliver i land på en ö där tiden står still, där våld och förtryck är kutym och där huvuden snart börjar rulla.

De första tio minuterna var lite sådär och det tog ett tag innan jag blev insatt i filmen, men när filmen väl kom igång så bler den mörkare och obehagligare för varje minut som gick. Första halvan gjorde mig ganska frustrerad och arg för hur kvinnorna behandlades, men jag visste att det skulle komma en vändpunkt i filmen som skulle få mig att le lite och känna mig nöjd. Bedevilled är snygg på många ställen och slutet är skitsnyggt och bra. Man kan faktiskt nästan gissa sig till vad som ska hända, men det gör absolut inget för det är det jag ville skulle hända och jag hade faktiskt blivit besviken om det inte skulle bli så som jag hade trott.


Läs även andra bloggares åsikter om

Chromeskull: Laid to rest 2

Hej alla läsare!

Snart kan man se Chromeskull: Laid to rest 2.Jag tyckte att första filmen var helt okej, men den här ser ganska bra ut faktiskt och jag längtar efter att få se den. Jag kommer inte ihåg ifall jag har recenserat första filmen eller inte, men ifall jag inte har gjort det så ska jag göra det snart. Bland andra så medverkar Danielle Harris och Brian Austin Green.

Handling: Chromeskull återvänder efter att knappt undgått döden och är tillbaka för att avsluta det han påbörjade och skapar en ny väg av terror och förstörelse.

Era tankar kring denna uppföljare?


Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 693

Hej alla läsare!

Nu visar jag True RomanceFilm nr 693

Läs även andra bloggares åsikter om

Polen 2011: Dag 4 - Lördag del 2

Hej alla läsare!

''Tydligen är han intresserad utav att vara med i en utav mina filmer som en huvudroll i en ganska speciell film som jag har skrivit.''Dags för den andra delen av dag 4. Efter att vi hade kommit hem till mormor och morfar igen så badade jag, bytte kläder och fixade mig inför utgången med mina kusiner, min mamma och mina kusiners kompisar. Jag bestämde mig för att ha på mig min hjärtklänning som jag gillar väldigt mycket och jag hann även att se klart Dead or Alive. Jag och mamma tog en taxi vid 22.25 för vi hade bestämt att vi skulle mötas inne i centrum runt 22.30. Vi åkte till centrum och väntade på mina kusiner, efter några minuter kom dem med två kompisar, en utav dem var deras kusin (Piotr) och den andra var kusinens kompis (Pawel). Vi gick till en gata där det är tillåtet att dricka på gatan så alla drack en öl, medan jag köpte en drink för jag gillar inte öl. Vi stod och väntade på en till kompis till mina kusiner. Efter en stund kom han och han hette Tomek (Tomas) och han började prata väldigt mycket med min mamma och vill gärna bli skådis. Han har tydligen spelat småroller i några serier och filmer och därför kunde jag prata om film med honom. Tydligen är han intresserad utav att vara med i en utav mina filmer som en huvudroll i en ganska speciell film som jag har skrivit.

efter att alla var samlade bestämde vi oss för att gå till Trendy Club där mina kusiner är vip-gäster. När vi kom in dit fick vi gratisdrinkar och alla var väldigt trevliga mot oss. Jag ville ha en cosmopolitan och gick till baren för att köpa det, efter det dansade vi allihopa lite grann och sen blev vi ledda till vårt vip-rum. I rummet fanns mat, grönsaker, mer gratis dricka och väldigt bekväma soffor. Det var första gången jag var i något vip-rum på en klubb, men det var mycket trevligt. Mina kusiners kompis Tomek hade med sig någon tjejkompis som verkade väldigt på honom, men han ville bara prata med min mamma och frågade om hon ville dansa med honom, men mamma hade ont i fötterna efter att ha dansat i höga klackar hela kvällen. Jag hade inte med mig min kamera till klubben, utan jag tog kort med mammas Iphone därför är bilderna lite suddiga och blåa. Vid 01.30 var både jag och mamma trötta och vi bestämde oss för att ta en taxi tillbaka till mormor och morfar för att sova.


Läs även andra bloggares åsikter om

Tävling: Mum & Dad

Hej alla läsare!

Ta chansen och vinn Mum & Dad på dvd.


Vinnaren utav Quiet Earth blev Andres, Grattis! Nu är mina onsdagstävlingar igång igen, så missa inte dem.

Handling: Mor och far och deras "adopterade" barn Birdie och Elbie jobbar på flygplatsen. Familjen lever på det de lyckas rota fram ur flygplanslaster, kontor och hotell.

Regler för att vara med:

* Bara kommentera jag är med.
* Det gör inget ifall du inte har en blogg allt jag behöver är din mejl för att kontakta dig ifall du vinner.Läs även andra bloggares åsikter om

Många bloggars syn på kroppen

Hej alla läsare!♥c

''Jag ville konstant gå ner mer och jag tittade på min kropp hela tiden, försökte hitta nya saker som var fel och fick panik om jag gick upp 200 gram.''


Jag kikar in på ganska många bloggar och tyvärr möts jag utav samma typ av syn på kvinnans kropp. De flesta skriver om hur smala de vill vara och att dem måste banta och gå på dieter (och enligt mig är dem redan riktigt smala) och det verkar som att man måste vara så smal som möjligt och ha på sig det senaste inom modet (självklart måste det ju kosta mycket pengar också och vara från rätt märken) för att dem ska kunna acceptera en. Det är inget fel på ifall man vill klä sig i märkeskläder det är inte det som är poängen i det här inlägget, utan min poäng är att så många tjejer blir påverkade utav vad man skriver och många bloggar skickar ut fel signaler angående kroppen och ''hur man ska vara enligt dem''.

Min blogg står verkligen inte för något sådant. Jag har på mig vadfan jag vill och jag ser ut hur jag vill så länge jag är bekväm med min kropp och det jag har på mig ser jag ingen poäng med att försöka ''passa in'' hos andra som har en annan syn. Jag gillar min kropp nu trots att jag var smalare förut, men bara för att jag var smalare förut var jag inte lycklig. Jag ville konstant gå ner mer och jag tittade på min kropp hela tiden, försökte hitta nya saker som var fel och fick panik om jag gick upp 200 gram.

Jag blev sjuk, var tvungen att åka till sjukhus för njurproblem (ingenting relaterat med min ätstörning jag hade då) och när man är njursjuk så brukar de flesta organ i kroppen expandera och man har lättare att behålla vattenvikt vilket gjorde att jag gick upp ungefär 8-9 kilo och från början mådde jag dåligt för det var riktigt svårt att gå ner, men efter ett tag tänkte jag bara fuck it! Jag vill inte att mitt liv ska kretsa kring mat och min kropp, för då kommer jag att missa att leva mitt liv på riktigt. Jag började på MMA och insåg att jag har en bra och stark kropp, jag tycker att min vikt är bra som den är nu vilket är 60 kilo och jag skäms verkligen inte för att säga hur mycket jag väger (vilket jag gjorde förut).

Jag vill verkligen att fler ska känna sig bekväma med sina kroppar och tyvärr blir man påverkad utav media, omgivningen och annat vilket gör att man ofta tänker på sin kropp, men jag hoppas att ni kan tycka om eller åtminstonde acceptera eran kropp precis som det är.
Läs även andra bloggares åsikter om

Film nr 690, 691 & 692

Hej alla läsare!

Nu visar jag Phantom of the Opera, Iron Man & Reservoir dogs.Film nr 690, 691 & 692


Fright Night 3D

Hej alla läsare!

''Originalet är faktiskt den bästa vampyrfilmen som jag har sett''Den 14 oktober har Fright Night re-maken biopremiär i 3D. Originalet är faktiskt den bästa vampyrfilmen som jag har sett och enligt mig behövs inte en re-make, men vad vet jag den kanske är sevärd ändå? Jag vet inte hur dem ska kunna skriva in bättre karaktärer än Evil Ed, han är en utav de bästa filmkaraktärer som har funnits i en film.

Vad har ni för tankar kring denna vampyr-remake?


Läs även andra bloggares åsikter om

Polen 2011: Dag 4 - Lördag del 1

Hej alla läsare!

''Jag åt kött med pommes frites, massa sallad som jag plockade ihop helt själv och cola.''Jag har bestämt mig för att dela upp dag 4 i två delar för att det hända rätt så mycket den dagen. Dagens planer var att först åka till mammas kompis som har två barn för att fira att hennes yngste son fyller fem år. Mammas kompis Asia kom och hämtade oss vid 13.00 och då satt hennes två barn, Patryk och Dominik i bilen och vi alla fem åkte till en grillbar för att äta en god middag. Jag åt kött med pommes frites, massa sallad som jag plockade ihop helt själv och cola. Det är Dominik som är på bilden till vänster. Han satt och lekte lite i lekhörnan på restaurangen innan vi beställde maten. Maten var väldigt god, speciellt salladen var grymt god.

Efter att vi hade ätit på restaurangen åkte vi hem till Asia och barnen för att prata och leka med barnen. Dominik öppnade sina presenter och han fick choklad från oss och två spel till sitt PSP, Batman lego och något annat som jag inte kommer ihåg namnet på. Han blev väldigt glad och började spela på en gång. Efter en stund kom deras barnvakt Agnieszka och då spelade vi alla olika spel. Vi började med monopol fast i Cars-version. Sen spelade vi något med pirayor och till sist vanligt monopol. När kvällen började närma sig ringde min kusin Magda och sa att dem skulle ut och festa ikväll och undrade om jag ville följa med och det ville jag, så vid 20.00 åkte vi hem till mormor och morfar så att jag kunde byta om och göra mig iordning.RSS 2.0