Annonser från BloggPartner

Specialutgåva: Saló, 120 dagar av Sodom

Hej alla läsare!

Nu visar jag min utgåva utav Saló, 120 dagar av Sodom på blu-rayDenna utgåva innehåller:
High-definition features:
* Italian-language version
* English-language version
* 'Ostia- The Death of Pasolini' by Coil: the band's 1986 track with new video accompaniment shot especially for this release.
* Original Italian trailer

Standard-definition features
* Open your eyes! (2008, 21 mins) on-set documentary
* Walking with Pasolini (2008, 21 mins): documentary featuring Neil Bartlett, David Forgacs, Noam Chomsky and Craig Lapper
* Whoever Says the Truth Shall Die (1981, 58 mins): The classic documentary on the life and death of pasolini
* Fade to black (2001, 24 mins): a documentary exploring the ongoing relevance and power of Pasolini's masterpiece
* Ostia (1987, 26 mins): a short film about Pasolini starring Derek Jarman, with optional director's commentary
52-page booklet with new introduction by Sam Rohdie, Gideon Bachmann's on-set diaries, reviews, BBCF correspondence, stills and on-set photographs
Cabinet of Dr Caligari t-shirts

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag några Cabinet of Dr Caligari t-shirts.

Jag har själv ingen t-shirt med motiv från den filmen, men jag skulle gärna vilja ha då den filmen är en utav mina absoluta favoritfilmer. Jag måste börja måla fler egna Caligari-motiv, så att jag kan fixa egna t-shirts.

Träning ikväll och planer inför helgen

Hej alla läsare!

Nu ska jag iväg till min MMA & SW träning och är tillbaka vid 23.00.Idag har jag skrivit en del på mitt treatment, kollat på film och kortfilmer. Sen har jag även lagad mat och förberett mig inför kvällens träning.

Vad ska ni göra i helgen?

Jag ska på ett boxningspass imorgon och efter det ska jag hem till Tomas. Lördagen kommer börja med ett MMA-pass och efter det ska jag hem för att fixa mig inför ett födelsedagsfirande på kvällen. På söndagen ska jag först på ett tjejpass (Thaiboxning) och sedan se Wrath of the Titans på bio. Jag kommer även skriva massor på mitt treatment på söndag för att få det klart inför resan med klassen.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Suspiria t-shirts

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag snygga t-shirts från min favoritfilm Suspiria.

Jag har några filmt-shirts, men skulle väldigt gärna vilja ha fler. Den andra Suspiria tröjan har jag, men de andra två skulle jag väldigt gärna vilja köpa. Motivet och färgerna på den tredje t-shirten är så snygga! Den första känns ren, enkel och fin.

Bio idag: Carnage

Hej alla läsare!♥

Nu ska jag iväg och se Carnage på bio med min mamma.

Efter Carnage blir det massor utav träning!
Har ni sett Carnage?

Film nr 1248, 1249, 1250 & 1251

Hej alla läsare!

Nu visar jag Frankensteins monster, Två års ferier, White Fang & Helen Keller
Film nr 1248, 1249, 1250 & 1251
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Hunger Games

Hej alla läsare!♥

''Jag försökte koppla ifrån tankarna kring Battle Royale då jag verkligen älskar BR, men det var ganska svårt.''

Hunger Games: Varje år direktsänds Hunger Games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungergames har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen.

Vad var det första som kom till mitt huvud efter att ha läst vad Hunger Games handlade om? Battle Royale såklart. Båda är överlevarfilmer där endast en ska vinna genom att alla andra behöver dö. Jag försökte koppla ifrån tankarna kring Battle Royale då jag verkligen älskar BR, men det var ganska svårt. Jag gillade hur dem presenterade Katniss och hur hon själv tog kommandot över det inicierade ögonblicket genom att rädda sin syster från att vara med i hungerspelen.

Det som gjorde Battle Royale så spännande och bra var att alla kände varandra, dem var en klass med tonåringar som skulle på en utflykt och dem flesta var bra vänner, tillochmed bästa vänner och då var den stora frågan, skulle du kunna mörda din bästa vän? I denna var inte relationen mellan karaktärerna så tighta, vilket gjorde att man ibland inte brydde sig om vissa som dog. Jag gillade musiken och lösningar på vissa utav problemen som Katniss fick framför sig.

Jennifer Lawrence spelade Katniss väldigt bra och övertygande och det var det som höjde filmen. Filmen tog även upp ämnen som kontroll utav staten och det gjorde filmen lite djupare och fick mig att fundera lite kring det ämnet. Eftersom att jag inte har läst böckerna vet jag inte riktigt vilken riktning de andra filmerna kommer fortsätta i, men det ska bli roligt att se. Det var även tråkigt att den inte var så brutal som den kunde ha varit, brutalitet fungerar utmärkt i just överlevnadsfilmer, att hitta just dem små blodiga detaljerna kan verkligen lyfta en sådan här film. En svag fyra får denna och jag ser fram emot att se de kommande filmerna.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tävling: Apocalypse Now steelbook!

Hej alla läsare!♥

Ta chansen att vinna Apocalypse Now steelbook!

Denna riktigt snygga steelbook gåvan har ni nu chansen att vinna.
Regler för att vara med:
* Kommentera jag är med
* Fyll i eran blogg eller mejl adress (gör inget ifall ni inte har en blogg).
* Gilla gärna inlägget på bloglovin och tipsa gärna om tävlingen, men det är inget måste utan man gör det om man själv vill.
Tävlingen avslutas 6/6, Lycka till!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Ask me anything about MMA

Hi everyone!♥

I'm doing this in English so that anybody can ask me a question about MMA, like my training or futureplans. Go ahead and ask me anything about me and MMA.

I will answer them all in a few days! You can post your question on Google+, but I would prefer if you would post them here, because I might forget the question if it's not here. 


Filmfrågor

Hej alla läsare!♥

Hur ofta ser du på film? Vilken är din favoritfilm och vilka filmer längtar du mest efter att få se i år?


Dags att svara på läsarfrågor. Jag tycker att det är väldigt roligt att få frågor och att en del utav er är nyfikna på vad jag har att säga.
SV: Jag försöker att se minst 2 om dagen, om jag har riktigt fullt upp så blir det bara 1 om dagen och så försöker jag klämma in några kortfilmer också.
SV: Min favoritfilm är Suspiria och den har varit min favoritfilm ända sedan jag såg den förs första gången då jag var 16 år.
SV: Jag längtar efter att få se Takashi Miikes Lesson of the evil då han kommer gå tillbaka till extreme violence. Andra filmer jag vill se detta år är ny Batman-filmen, Wrath of the Titans, Intruders, ATM, The Avengers, The Dictator, Dark Shadows, Battleship, Piranha 3DD, Taken 2, Frankenweenie, Paranormal activity 4, The Hobbit och säkert många fler som kommer tillkomma.

Bio ikväll: Hunger Games

Hej alla läsare!

Ikväll ska jag gå och se Hunger Games.Jag har velat se den här filmen ett bra tag och det ska bli väldigt kul att äntligen göra det. Imorgon startar en ny vecka med skola och massor utav träning. Hoppas ni alla får en trevlig söndagskväll!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Tävling: Reservoir dogs

Hej alla läsare!♥

Glöm inte att anmäla er till Reservoir dogs tävlingen.

Utgåvan är väldigt snygg och unik.
Anmäl er här

Film nr 1244, 1245, 1246 & 1247

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag A mighty heart, Bambi, Alice i underlandet & Herkules

'

Film nr 1244, 1245, 1246 & 1247

In Time

Hej alla läsare!

''Jag tycker att filmen helt enkelt gick i fel riktning och man hade kunnat göra någonting väldigt speciellt''


In Time: I en inte alls för avlägsen framtid har forskningen kommit så pass långt att man har kunnat stänga av genernas föråldrade. Tiden är nu valutan i världen och den rike kan leva för alltid medan de fattiga får byta in vad de äger för att förlänga sin odödlighet. En ung fattig kille får tag på en förmögenhet av tid men är inte snabb nog att hjälpa sin äldre döende mor. Han blir då jagad av den korrupta polisstyrkan, känd som 'Time Keepers'.

Den började faktiskt väldigt intressant och spännande. Jag gillade relationen mellan sonen och mamman, den var väldigt fin och när hennes tid var nära att ta slut var det spännande. Filmen fortsatte i en bra riktning fram tills festscenen och efter det blev det bara ren action som blev långtråkig.

Riktigt synd att filmens början förstördes utav de tråkiga actionscenerna som aldrig lyfte. Jag tycker att filmen helt enkelt gick i fel riktning och man hade kunnat göra någonting väldigt speciellt, men istället valde man att bara satsa på action utan innehåll i andra halvan utav filmen.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Vlogg: Min filmdockor

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag min filmdockor i en vlogg.

Jag pratar engelska så att alla mina läsare kan förstå, blir enklast så. Kommer att vlogga rejält mycket mer nu, så jag hoppas att ni kommer gilla det!

Tävling: Alice i underlandet

Hej alla läsare!♥

Ta chansen och var med om att vinna Alice i underlandet på dvd, slimcase.

Jag köpte en tidning i Polen och där fick jag med denna utgåva utav Tim Burtons Alice i underlandet på dvd. Jag har redan den filmen på Blu-ray och därför tävlar jag ut denna. Framsidan är på polska och det är en slimcase. På bilderna nedanför ser ni hur den ser ut. Det är fortfarande engelskt tal, så oroa er inte för det. Har ni lust att vara med är det bara att gör följande:

Regler för att vara med:
* Kommentera jag är med
* Fyll i eran blogg eller mejladress (gör inget ifall ni inte har en blogg)
* Tipsa gärna om tävlingar om ni vill, det är inget måste.
Tävlingen avslutas 16/4. LYCKA TILL!
Ha en trevlig torsdagskväll!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Drive vinnaren!

Hej alla läsare!

Nu är vinnaren dragen och det blev Sami, GRATTIS!Glöm inte att kolla in fler utav mina tävlingar under fliken tävlingar, bara att anmäla sig!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Film nr 1240, 1241, 1242 & 1243

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag min Flugan box, har redan visat en utav dessa på blu-ray.


Film nr 1240, 1241, 1242 & 1243

Tekkonkinkreet

Hej alla läsare!

''Jag gillar hur den tar upp båda barnens utveckling och känslor igenom hela filmen''


Tekkonkinkreet: Shiro och Kuro försvarar sig själva då de bor på gatan och sin del av stan mot ett gäng Yakuzas, samtidigt som större saker är på gång. Kuro som är den äldre börjar snabbt inse att stan är en väldigt farlig del för hans lillebror Shiro och behöver göra någonting åt det.

Väldigt snyggt animerad och ganska dyster vid vissa tillfällen. Jag gillar hur den tar upp båda barnens utveckling och känslor igenom hela filmen, vilket känns ofta. Det finns en scen där Shiro ritar massor med teckningar och plötsligt börjar rita på en väldigt mycket och skrika, den scenen är fylld med känslor och intensivitet.

Den är även lite komisk vid vissa tillfällen då det passar. Det finns en sekvens med Kuro som var riktigt snygg och det var när det mörka ville ta över. Jag hoppas på att få se fler utav denna regissören och lika snygga filmer.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Vlogg: Signerade filmutgåvor!

Hej alla läsare!♥

Nu kommer det att bli fler vloggs!

Jag visar några signerade filmutgåvor på engelska. Jag har inte så många, men några stycken iallafall. Enjoy!

This Means War

Hej alla läsare!

''Jag gillade slutet och hur dem hade löst vissa problem fotomässigt istället för med dialog.''


This Means War: Två CIA-agenter som länge har jobbat tillsammans och är bästa vänner startar ett episkt krig mot varandra efter att de båda förälskar sig i samma kvinna. Ingen backar undan, låt bäste man vinna!

Jag såg denna på bio med mamma och vi skrattade väldigt ofta. Det är sällan jag skrattar såhär mycket åt en film, men situationerna och karaktärerna var riktigt roliga, samtidigt som den hade lite djup. Karaktärsbristerna kom fram väldigt tydligt och den hade sina allvarliga moment bland all komedi och action.

Jag tycker att det var en bra blandning och balans mellan allting vilket gjorde detta till en bra film. Jag gillade slutet och hur dem hade löst vissa problem fotomässigt istället för med dialog. Denna rekommenderar jag ifall ni vill gå på bio.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Varför har du så få videobloggar?

Hej alla läsare!♥

Varför har du så få videobloggar? :( jag tycker att du borde göra fler och ofta! Jag är säker på att det inte bara är jag som tycker det! :)


SV: Tack så mycket! Jag tycker att det är roligt att göra videobloggar och om fler vill se så ska jag göra fler. Jag har en fråga till er läsare isåfall, vad ska jag videoblogga om? Ge era förslag så kanske ni får se fler vlogs!

En utav de bättre videobloggarna som jag är med i!


UFC:Sweden 14/4

Hej alla läsare!♥

26 dagar kvar till UFC:Sweden.

Sveriges största MMA-gala kommer ske den 14/4 och jag och Tomas har varsin biljett dit. Huvudeventet är mellan Alexander Gustafsson och Thiago Silva. Någon utav mina läsare som ska dit?

Film nr 1239

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag min utgåva utav The Pillow bookFilm nr 1239

Hur ofta köper du film? Var din pappa också filmälskare?

Hej alla läsare!♥

Nu ska jag besvara två stycken frågor som jag fick under frågestunden, besvarar fler i andra inlägg.

Jag fick många intressanta frågor och vill ni ställa fler får ni gärna göra det. Frågorna var:
Hur ofta köper du film? Var din pappa också filmälskare?

Sv: Just nu har jag inte så mycket pengar och det har blivit alltför lite filmköp den senaste månaden, men jag beställde Warrior på blu-ray och 4 andra filmer för några dagar känns, vilket känns bra!SV: Ja min pappa älskade också film. Han skrev egna manus till skolan han gick på som sedan spelades in utav dem. Jag brukade alltid kolla på film med pappa och Jurassic park var våran favoritfilm.Film nr 1238

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag min utgåva utav Brända av solen
Film nr 1238

The Woman in black 2012

Hej alla läsare!

''Tyvärr finns inte den kusliga atmosfären i denna film som gjorde originalet så bra.''


Woman in black 2012: Den unga juristen Arthur Kips lämnar sin son i London för att reda upp den nyligen avlidna Alice Drablows affärer. Han upptäcker att en rad oförklarliga olyckshändelser har fått föräldrarna i byn att hålla sina barn inomhus, som om de ville skydda dem mot en osynlig fiende.

Woman in black 2012 har vissa förändrar från originalet, men det mesta är ganska likt ändå. Tyvärr finns inte den kusliga atmosfären i denna film som gjorde originalet så bra. Daniel Radcliffe känns även för ung för rollen som han ska spela.

Jag gillade kvinnans utseende både på långt avstånd och nära avstånd, men hon var med alldeles för lite i början och det dröjde innan det hände något speciellt. Vissa utav smådetaljerna som de spelande aporna var bra och såna ljud passade in riktigt bra, men den här har inte samma intensitet som originalet. Det finns även lite oförklarade saker som drar ner betyget, men samtidigt fick man mycket annat ordentligt förklarat. Se originalet först och denna sen!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Film nr 1237

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag min utgåva utav E.T

Glöm inte att det är sista chansen att anmäla er till Drive-tävlingen imorgon!
Film nr 1237

Bilder från Polen

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag lite bilder från Polen.

Jag var i Polen i några dagar för några veckor sedan och hann träffa mina kusiner, mormor och morfar. Jag och mamma han även åka till Warszawa för att shoppa där. Den första bilden är på min kusin Dagmara och mig, resten kommer fårn Warszawa.

1234, 1235 & 1236

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Hellboy animerad, Hellboy 2 animerad & Dumbo


1234, 1235 & 1236

Tjejträningen

Hej alla läsare!

Jag tränar tjejpass (thaiboxning) två gånger i veckan, på onsdagar och söndagar

.

Passen är väldigt roliga och Jill är en bra tränare. I söndags kom det dit en del nya tjejer och vi blev uppdelade i två grupper, de som aldrig hade boxats förut och de som har boxats en del. De nya tjejerna fick träna på grunderna, medan vi fick träna kombinationer och mycket höft. Jag tycker att det gick ganska bra och de sista 20 minuterna var det dags för fys med medicinbollar. Förut hatade jag fysövningar och att gymma, men nu så pushar jag mig själv och gillar faktiskt fysen, visst det är jobbigt, men det är jobbigt på ett bra sätt. Förut var jag ganska lat och orkade inte göra övningar ordentligt, men nu försöker jag alltid göra mitt bästa även om jag är helt slut intalar jag mig själv att jag orkar och kan klara av att göra lite till. Det är trots allt hjärnan som bestämmer om man tänker jag orkar inte mer, då kommer kroppen följa den tanken, men om man tänker okej jag orkar, jag ska pusha mig lite mer så kommer även kroppen att orka.Kom ihåg att alla tjejer är varmt välkomna till våra tjejpass! Priser och tider står på hemsidan och i förra inlägget som jag skrev om tjejträningen.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

The Woman in black 1989

Hej alla läsare!

''Jag gillade slutet och tycker att detta är en film som sticker ut ur mängden i skräckgenren.''


Woman in black: En advokat från London åker ut på landsbygden för att ta hand om ett dödsbo, men märker snart att allt inte står rätt till. Byborna verkar rädda för huset där den nyligen avlidna änkan bodde, och ännu räddare för träsket i vilket huset är byggt.

Woman in black är en film som är bra ljudsatt och redigerad. Ljuden sitter precis där dem ska för att få en kuslig känsla genom hela filmen. Huvudkaraktären spelas bra och jag blev aldrig uttråkad utav filmen och den begav sig i precis rätt riktning utan att bli spretig.

Jag såg den här filmen innan re-maken som kommer det här året, jag brukar föredra att se originalet före re-maken. Sminket på kvinnan fungerade riktigt bra på långt håll, men vid vissa närbilder var det inte väldigt bra och scenerna blev mest kusliga när hon var på ett visst avstånd. Jag gillade slutet och tycker att detta är en film som sticker ut ur mängden i skräckgenren. Missa den inte!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Film nr 1230, 1231, 1232 & 1233

Hej alla läsare!♥

Nu visar jag Godzilla final war, THX 1138, Bender's big score & Monster robot maniac fun collectionFilm nr 1230, 1231, 1232 & 1233
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Tävling: Drive!

Hej alla läsare!♥

Glöm inte att vara med i Drive tävlingen!
Tävlingen avslutas 16/3.
Anmäl er här.

Film nr 1223, 1224, 1225, 1226, 1227, 1228 & 1229

Hej alla läsare!

Roman Polanski wanted and desired, Pandora's box, Conan Barbaren, 1984, Independence day, Ice Man & Planet  of the apes org.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Haywire

Hej alla läsare!♥

''Det som var tråkigt med filmen var att fotot ofta var ganska ointressant och platt.''


Haywire: Den vackra frilansande hemliga agenten Mallory Kane hyrs ut för att ta hand om olika globala uppdrag för att göra jobb som regeringarna inte kan godkänna och statscheferna helst inte vill veta om. Efter ett uppdrag att rädda en gisslan i Barcelona skickas hon snabbt vidare till ett annat uppdrag i Dublin. Den insatsen går snett och Mallory inser att hon har blivit lurad, så hon behöver använda alla sina färdigheter, tricks och förmågor för att lyckas ta sig tillbaka till USA, försvara sin familj och hämnas på dem som har svikit henne.

Efter månader utav längtan såg jag äntligen Haywire på bio i Polen för någon vecka sedan. Jag tycker att Gina Carano gjorde ett bra jobb, hon var suverän under fightscenerna och kunde använda sin MMA-erfarenhet riktigt bra och det gjorde alla fighter trovärdiga. Det som var tråkigt med filmen var att fotot ofta var ganska ointressant och platt.

Man hade kunnat jobba mer med vinklar, färger och bildkompositioner. Filmen bjöd på action hela tiden, men Gina Caranos karaktär kunda ha varit ännu mer förklarad och djupare för att höja Haywire till en annan nivå. Jag hoppas självklart på att få se Gina Carano i fler filmer, helst fightfilmer där hon får visa sina kunskaper och så hoppas jag även att få se henne i fler MMA-matcher om hon går tillbaka till det igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Warrior

Hej alla läsare!

''Den visar två unga män som är bestämda och gör allt dem kan för att nå sitt mål''


Warrior: Handlingen utspelar sig i kampsportsmiljö där två bröder kämpar för att vinna sin fars kärlek, sina vänners respekt – och för sin familj. Båda drömmer om att delta i en MMA-turnering där man kan vinna väldigt mycket pengar.

Warrior är inte bara en film om MMA, utan även en film om relationer och sårade känslor. Väldigt bra manus och MMA-fighterna var riktigt bra gjorda, väldigt realistiska och snygga. Tom Hardy gjorde ett riktigt bra jobb och det gjorde även de andra skådisarna, som Nick Nolte som fick en oscarsnominering för bästa biroll.

Detta skulle lätt ha kunnat bli en film med bara snygga fightscener, men nu blev det något djupare än så som verkkligen kändes i mitt hjärta. Den visar två unga män som är bestämda och gör allt dem kan för att nå sitt mål, inte bara för sin egen skull utan även för andras. Jag tycker även att denna film ger en bra film utav MMA, som en del andra filmer misslyckas med. Riktiga MMA-fighters medverkar även i filmen, vilket är väldigt roligt.


Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , , , , ,

Tisdagens MMA-träning

Hej alla läsare!♥

För två timmar sedan kom jag hem från dagens MMA-träning som bestod utav giljotinförsvar.

Vi fick lära oss olika försvar och sedan fick vi sparras med att en skulle starta i en giljotin och försöka ta sig ut och sedan fick man köra fritt efter att man tagit sig loss. Vi sparrades ganska länge idag och sparringen kändes bra, jag fick en del lås som jag inte får in så ofta. Försvaren mot giljotinen fungerade väldigt bra faktiskt och jag kom loss väldigt många gånger.
För er tjejer som är intresserade utav att pröva thaiboxning så är ni välkomna ner för att provträna i en tjejgrupp som tränar varje söndag 13.00 - 14.30 och onsdag 19.20 - 20.40. Instruktören kommer vara Jill Idh som är en väldigt duktig thaiboxare och har imponerande meriter. Jag körde första tjejpasset i söndags och det var riktigt roligt. Stämningen var väldigt skön och avslappnad och man kände sig hemma. Ni kan läsa mer om det här. Är ni intresserade är det bara att komma ner och köra med oss.
Det står tisdagar på postern, men det har blivit ändrat till onsdagar 19.20 - 20.40.

Film nr 1216, 1217, 1218, 1219, 1220, 1221 & 1222

Hej alla läsare!

Nu visar Batman begins, Pathfinder, Blecktrumman, An affair to remember, Borta med vinden, I hetaste laget & Dr Jekyll & Mr Hyde.


Film nr 1216, 1217, 1218, 1219, 1220, 1221 & 1222
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

The Artist

Hej alla läsare!♥

''Jag älskar stumfilmer och flera utav mina favoritfilmer är från stumfilmseran, därför var jag riktigt taggad inför att se denna vackra film.''


The Artist: Hollywood, slutet av 20-talet. Stumfilmsstjärnan George Valentin är övertygad om att biobesökarna älskar honom nog mycket för att han ska kunna fortsätta göra stumfilm.Samtidigt förälskar han sig i flappern Peppy Miller, en av de som får sitt genombrott i och med ljudfilmen. En modern stumfilm.

The Artist har ett riktigt bra och genomtänkt manus som jag blev väligt indragen i hela tiden då jag kollade på filmen. Jag älskar stumfilmer och flera utav mina favoritfilmer är från stumfilmseran, därför var jag riktigt taggad inför att se denna vackra film.

Hoppet från stumfilm till ljudfilm ställde till mycket problem för en del stumfilmsskådisar som helt enkelt inte passade till talroller och detta tema tas även upp utav Singin' in the rain. Detta är en modern stumfilm, så det är inte speciellt mycket tal i filmen så att ni är redo för det. Mycket bra skådespeleri, speciellt utav huvudrollsinnehavarna. Denna film får en stark fyra som kan bli en femma efter omtitt.


Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , ,

Tävling: Saw 1-7 box

Hej alla läsare!♥

Ta chansen och vinn Saw 1-7 box på dvd eller blu-ray.

Regler för att vara med:
* Kommentera jag är med
* Fyll i eran blogg eller mejladress (det gör inget ifall ni inte har en blogg)
* Gilla gärna inlägget på bloglovin och skriv gärna om tävlingen, men det är inget måste, bara ifall ni själva vill.
* Tävlingen avslutas 16/5, Lycka till!

Mitt träningsschema

Hej alla läsare!

Under frågestunden jag hade fick jag en fråga om hur ofta jag tränar och därför lägger jag upp mitt träningsschema här.


Måndagar: SW 19.20 - 20.40 (bara stående och markbrottning)
Tisdagar: Thaiboxning 18.10 - 19.20 MMA 19.20 - 20.40
Onsdagar: Tjejpass (Thaiboxning) 19.20 - 20.40 SW 20.40 - 22.00
Torsdagar: Thaiboxning 18.10 - 19.20 MMA 19.20 - 20.40 SW 20.40 - 19.20
Fredagar: Thaiboxning 19.20 - 20.30 Jag kanske ska lägga till ett boxningpass 17.10 - 18.10.
Lördagar: MMA 14.15 - 15.30
Söndagar: Tjejpass (Thaiboxning) 13.00 - 14.30

Så nu vet ni hur ofta jag tränar och det kan se ut som att det är väldigt mycket, men på torsdagar väljer jag bara att gå på två pass för att inte trötta ut kroppen med tre pass på en gång. Jag brukar ha en vilodag, den brukade vara på söndagar, men idag tillkom tjejpasset så jag får turas om med de andra dagarna istället.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Miyazaki vinnaren!

Hej alla läsare!♥

Vinnaren utav en Miyazaki box blev Ana, GRATTIS! Jag har mejlat dig, så svar så snabbt du kan!

Glöm inte att anmäla mig till mina andra tävlingar under tävlingsfliken! Finns alltid någon att vara med i ;)

Polen tisag - lordag

Hej alla lasare!

Jag ar i Polen nu och kommer hem pa lordag morgonBloggen kommer inte bli lika uppdaterad fram till dess och vinnaren utav Miyazaki boxen avslojas nar jag kommer hem. Igar kollade jag och mina kusiner pa matchen mellan Portugal och Polen och hade det valdigt trevligt. Imorgon ska jag aka till Warszawa med mamma for att shoppa lite och jag hoppas pa att hitta manga nya filmer, har kopt tre nya an sa lange!


Iza och Jag i Polen!

RSS 2.0