Annonser från BloggPartner

Haywire

Hej alla läsare!♥

''Det som var tråkigt med filmen var att fotot ofta var ganska ointressant och platt.''


Haywire: Den vackra frilansande hemliga agenten Mallory Kane hyrs ut för att ta hand om olika globala uppdrag för att göra jobb som regeringarna inte kan godkänna och statscheferna helst inte vill veta om. Efter ett uppdrag att rädda en gisslan i Barcelona skickas hon snabbt vidare till ett annat uppdrag i Dublin. Den insatsen går snett och Mallory inser att hon har blivit lurad, så hon behöver använda alla sina färdigheter, tricks och förmågor för att lyckas ta sig tillbaka till USA, försvara sin familj och hämnas på dem som har svikit henne.

Efter månader utav längtan såg jag äntligen Haywire på bio i Polen för någon vecka sedan. Jag tycker att Gina Carano gjorde ett bra jobb, hon var suverän under fightscenerna och kunde använda sin MMA-erfarenhet riktigt bra och det gjorde alla fighter trovärdiga. Det som var tråkigt med filmen var att fotot ofta var ganska ointressant och platt.

Man hade kunnat jobba mer med vinklar, färger och bildkompositioner. Filmen bjöd på action hela tiden, men Gina Caranos karaktär kunda ha varit ännu mer förklarad och djupare för att höja Haywire till en annan nivå. Jag hoppas självklart på att få se Gina Carano i fler filmer, helst fightfilmer där hon får visa sina kunskaper och så hoppas jag även att få se henne i fler MMA-matcher om hon går tillbaka till det igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Hanna Ek

Bloglovin-byte? :)

2012-03-09 @ 19:19:02
URL: http://hnny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0