Annonser från BloggPartner

Husk

Hej alla läsare!

''Fotot är ganska snyggt på vissa ställen och skådespeleriet är bättre än förväntat.''Husk: Ett par ungdomar fastnar på vägen längs med ett stort majsfält och när de vandrar in i majsfältet hittar de ett övergivet hus men när de försöker komma tillbaka till vägen så är det någonting i majsfältet som hindrar dem från att lämna det levande.

Jag trodde att den här skulle vara skitdålig och helt amatörmässigt, men jag hade faktiskt fel. Fotot är ganska snyggt på vissa ställen och skådespeleriet är bättre än förväntat. Handlingen är ganska simpel, men jag tycker att den är framförd på ett bra sätt. Majsfältscenerna är också lite creepy, men majsfält är alltid creepy i skräckfilmer så det är nog därför.

Jag tycker att dem har lyckats bra med att få fram ett särskilt utseende på fågelskrämman och det lyfter filmen en del. Visst den är ganska förutsägbar och det är inget mästerverk inom skräckgenren, men jag tycker ändå att den funkar. Det som hände ungdomarna när en utav dem dog var ganska intressant också. Vissa utav effekterna var riktigt bra och det var synd att det inte fanns fler, för filmen hade potential att göra något fantastiskt, men nu får filmen en trea.

Läs även andra bloggares åsikter om

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: sarah

sv; Jaa! Böckerna är bäst! La till en liten text till som jag hade glömt skriva precis under bilden :) De ravslöjar ingenting men bara lite vad jag tyckte :D

2011-08-18 @ 14:54:04
URL: http://saraah.webblogg.se/
Postat av: Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

haha scary bilder c:

2011-08-18 @ 15:16:57
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Emilia

På tal om inget så har jag en tysk/polsk tjej i min nya klass som jag tycker är lite lik dig. Tror inte att ni är släkt osv men jag undrar om alla/de flesta där nere har liknande ansiktsdrag som du och henne?

2011-08-18 @ 15:23:26
URL: http://trustingeternity.blogg.se/
Postat av: Emilia

Btw, jag gillar fågelskrämmor :3 Batman <3

2011-08-18 @ 15:24:06
URL: http://trustingeternity.blogg.se/
Postat av: Emilia

Sv: jag var bara i stockholm över dagen, men jag köpte en film som var Inception! Jag brukar inte köpa så mycket film när jag är där nere då jag inte vet vart de billiga finns och på SF-bokhandeln och Åhlens är de ganska dyra..sv2: Okej, då vet jag! ;)

2011-08-18 @ 15:56:33
URL: http://trustingeternity.blogg.se/
Postat av: BlueRoseCase

Verkar påminna lite om Scarecrows...?

2011-08-19 @ 09:43:40
URL: http://bluerosecase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0