Annonser från BloggPartner

Hostel part III

Hej alla läsare!♥

''Jag är ett stort fan utav de två första filmerna, men var väldigt skeptiskt till denna.''


Hostel part III: Tredje filmen utspelar sig i Las Vegas och följer en man som ska gå på sin bästa väns svensexa. Men han råkar trassla in sig i ett nätverk där förmögna personer torterar och mördar personer mot stora summor pengar.

Jag visste att den här filmen skulle bli
dålig då inte Eli Roth skulle stå för regin, men jag ville ge den en chans ändå. Jag är ett stort fan utav de två första filmerna, men var väldigt skeptiskt till denna. Det som var meningen med filmen var att den skulle vara ännu mer spännande och intensiv då den utspelar sig i Las Vegas och alla som torteras får en publik som sitter och slår vad som olika saker som vilket verktyg personen ska torteras med osv, men det fick helt motsatt effekt. Det känns öppet och inte alls instängd och skitigt som i de två första och där förlorade jag spänningen helt, det blev mest jaha?

Karaktärerna är tråkiga, medan i de två första hade man jobbat med dem för att man skulle bry sig om vad som hände. Vissa oväntade saker hände vilket lyfter filmen litegrann. Effekterna var helt okej, men jag blev ändå besviken på att man hade kunnat gjort så mycket mer med effekterna och blodscenerna för att verkligen göra någonting annorlunda, men en tvåa får Hostel part III.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0