Annonser från BloggPartner

Film t-shirts

Hej alla lasare!

Jag vill ha manga nya film t-shirts


Ni som har foljt mig ett tag vet att jag inte ar nagon modekunnare eller fashionista som det nu kallas, men jag vet ganska mycket om snygga film t-shirts och har ar nagra utav dem som jag vill ha i min garderob. Manga utav er vet att jag inte bar jeans eller langbyx och da menar jag att jag aldrig bar dem och har inte gjort det pa flera ar. Jag gillar att kombinera mina filmtrojor med antingen fargade strumpbyxor + en kjol eller kortbyxor. Glom inte att gilla mina inlagg pa bloglovin om ni vill.

Donnie DarkoThe Dark KnightFamous Zombie vs Shark fightHuman CentipedeA Serbian filmHatchetMin egna The Burning t-shirt

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Zandra

Snygga!

2012-01-06 @ 13:04:26
URL: http://zandravonhelvete.blogg.se/
Postat av: BlueRoseCase

Tittar in och önskar en god fortsättning!

2012-01-06 @ 17:47:57
URL: http://bluerosecase.blogg.se/
Postat av: LINDAVIOLA!

HEJ!Ville bara passa på att önska dig en fortsatt härlig fredagkväll nu när jag ändå var här och kikade./ LINDAVIOLA.

2012-01-06 @ 20:03:42
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Postat av: Emilia

Åh :3 Jag älskar TDK tröjan! Men det beror nog mest på att det är den lilla (läs: jätte stora) Batman nörden i mig som talar!

2012-01-06 @ 21:20:24
URL: http://trustingeternity.blogg.se/
Postat av: Ricky

Många coola t-shirts. Enda filmrelaterade t-shirts jag har min ägo är en The Lost Boys och en H20. Ja, just det... och några Nightmare Before Christmas.

2012-01-07 @ 11:12:44
URL: http://lolasbasement.blogg.se/
Postat av: sugarhearted

Donnie Darko-tischan är stört snygg! Den skulle jag vilja ha jag med. ^^Bär för övrigt inte heller jeans och byxor, som du väl vet. Dels finns det inga jag kan få över mina höfter om jag inte köper typ storlek 50, men då blir de för stora i låren, vaderna och röven (ack, förbannelsen i att ha barnafödarhöfter, smala lår och vader samt en bred men relativt platt röv...), dels för att jeans och byxor begränsar rörelseförmågan vilket strumpbyxor och vippig kjol/klänning inte gör. Dessutom hämmar typ alla jeans röven, och eh, förlåt men jag vill faktiskt bevara det lilla put jag har.Jag skulle nog vilja ha en eller två byxor/jeans som passar, eftersom jag tycker det kan vara snyggt med t.ex. färgglada stuprörsjeans, men jag har gett upp allt hopp om att någonsin hitta ett par jeans som passar min kroppsform och som dessutom är bekväma. Nöjer mig med att hata den exkluderande modeindustrin där alla tydligen måste ha rak kroppsform för att kunna ha byxor. Idiotiskt!

2012-01-07 @ 16:49:52
URL: http://sugarhearted.wordpress.com
Postat av: Sami

Vad snygg Centipede t-shirten är :)Sv: Vad kul att samla på båda formaten, har du någon komplett blu-ray lista på samlingen ?

2012-01-10 @ 14:32:38
URL: http://www.ihyttan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0