Annonser från BloggPartner

The Thing 2011

Hej alla läsare!

''Tyvärr var effekterna i denna film datagjorda vilket tog bort lite utav charmen''


The Thing 2011: Antarktis: En exotisk kontinent av förbluffande skönhet. Den är också platsen för en liten, avlägs/h1>en forskningsstation där en banbrytande vetenskaplig upptäckt gjorts. När en främmande livsform grävs fram av en internationell forskargrupp övergår glädjen och spänningen dock snart till en kamp för överlevnad. "The Thing" fungerar som en prolog till John Carpenters klassiska film med samma namn från 1982.

Tyvärr var effekterna i denna film datagjorda vilket tog bort lite utav charmen som The Thing från 1982 har. Vissa scener var ganska snygga och trots att det var dataeffekter fanns det originalitet i vissa. Man fick svar på små detaljer i denna eftersom att filmen utspelar sig innan The Thing 1982.

Skådespelerna gjorde ett bra jobb och jag gillar Mary Elisabeth Winstead i alla roller som jag har sett henne i, så jag var väldigt glad att hon var med i denna film. Det som drog ner filmens betyg var att mycket var upprepningar från 1982 och man visste ungefär hur de flesta scener vara, men den lyckades vara spännande ändå.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Jonas

Jo det går såräckJo det går ok. Dock lite mer avancerad än vad jag tänkt mig från början med en del satanismen okcså:P

2012-01-25 @ 14:13:04
URL: http://jonaslindh.wordpress.com/
Postat av: Lina

Dataeffekter, det är så vi gör film idag. Snart kommer t.om skådespelarna vara utan jobb då de har blivit ersatta av en digital skådespelare.Fast nu gillar ju jag effekter, bara de se riktiga ut. Hatar stenålders effekterna som många gamla filmer har.

2012-01-25 @ 19:42:39
URL: http://filmtajm.webblogg.se/
Postat av: Sami

Fan jag har inte sett den tidigare ens :( ska ta och göra det!

2012-01-25 @ 22:13:59
URL: http://www.ihyttan.wordpress.com
Postat av: Tommy

Roligt du skriver det för man gick för ett tag ut sedan med ett klipp och visade att man INTE använder så mycket CGI som folk tror. Du kan se det här: http://www.youtube.com/watch?v=n0FOUF8DhJQ

2012-01-26 @ 14:12:16
URL: http://www.filmparadiset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0