Annonser från BloggPartner

Insidious

Hej alla läsare!

''Detta är definitivt den läskigaste filmen på länge och jag blir inte särskilt rädd utav skräckfilmer, men den här lyckades.''Insidious: Berättelsen om en ung familj som gör en fruktansvärd upptäckt. Deras medvetslösa sons kropp har förvandlats till en magnet som drar till sig onda väsen, samtidigt som hans eget medvetande är fångat i det mörka och lömska rike som kallas The Further.

Att en film lyckas få mig att bli så rädd att jag håller Tomas i handen förtjänar en klockren femma. Jag har alltid känt ett obehag när det kommer till övernaturliga saker som spöken och demoner och därför påverkar filmer med sådana teman mig extra mycket. Jag drogs verkligen in i filmen och jag satt hela tiden på nålar. James Wan har ännu en gång lyckats leverera. Leigh Wannell som har skrivit manuset till den här filmen och som nästan alltid jobbar ihop med James Wan är även med i filmen och har en småskojig roll.

Allting i filmen kändes creepy och den var snyggt filmad och klippt. Bra låtar valdes vid precis rätt tillfällen och stämningen var hela tiden kuslig. Det fanns scener i filmen som redan har fastnat i mitt huvud och som spelas om och om igen. Det var även kul att dem hade målat huvudet på Saw-dockan på en skoltavla. Detta är definitivt den läskigaste filmen på länge och jag blir inte särskilt rädd utav skräckfilmer, men den här lyckades.


Läs även andra bloggares åsikter om

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Micke

Insidious vill jag se. Säkert kusligt att se den på bio. Har du sett Never Back Down? Den handlar ju om MMA.

2011-05-14 @ 01:34:16
URL: http://mickemovie.bloggagratis.se/
Postat av: Nathalie @ Bloody Disgusting

Visst är den underbar!!!?? Jag är helt kär i den. Ska se den igen jag med och denna gång på bio. Hoppas den går kvar när jag får pengar :)

2011-05-14 @ 10:00:58
URL: http://bloodydisgusting.blogg.se/
Postat av: sarah

sv: haha tack föf vägbeskrivningen! har dom mycket filmer där? billigt? :D väldigt sällan jag är i stan då jag typ hatar stan men ändå :p

2011-05-14 @ 11:15:43
URL: http://saraah.webblogg.se/
Postat av: sarah

sv: Seeeeeee den! Beastly menar jag då ahah :D

2011-05-14 @ 11:21:59
URL: http://saraah.webblogg.se/
Postat av: Angelica

vill se den!

2011-05-14 @ 13:44:29
URL: http://mataduvor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0