Annonser från BloggPartner

Best Worst movie

Hej alla läsare!♥

''Enligt mig är inte Troll 2 världens sämsta film, visst särskilt bra är den inte, men inte så dålig att den kammar hem priset för världens sämsta film.''

 


Best Worst movie: Michael Stephenson tar med oss på en resa in i den sämsta filmen i filmhistorien, Troll 2, som han spelade med i som barn....

En riktig bra dokumentär om Troll 2 och skådisarna som var med i den filmen. Det som var roligast att se var hur skådespelarna först skämdes för att ha varit med i den filmen, men efter att ha insett vilken kult-film den har blivit så har några ändrat åsikt. Det som även var kul att se är att George Hardy, han som spelade pappan i Troll 2 faktiskt har fått två filmroller efter den dokumentären i skräckfilmer, bland annat Ghost Shark 2.

Det är kul att se att även om man gör en dålig film så kan den bli väldigt omtalad och få hardcore-fans som åker överallt för att se screenings. Intervjuerna var intressanta och jag vill gärna se fler såna här dokumentärer. Enligt mig är inte Troll 2 världens sämsta film, visst särskilt bra är den inte, men inte så dålig att den kammar hem priset för världens sämsta film. Jag hade själv ingen aning om att det fanns så många fans till den här filmen.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra dokumentär!

2011-05-09 @ 13:56:59
Postat av: Aficionadon

O fan! Visste inte att det fanns en dokumentär om Troll 2. Har inte sett filmen men känner mycket väl till hur dålig den ska vara.Den sämsta filmen som ska ha gjorts är väl för övrigt Plan 9 From Outer Space, har hört mer om hur dålig den är än om Troll 2.

2011-05-09 @ 20:20:43
URL: http://aficionadon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0