Annonser från BloggPartner

Livide

Hej alla läsare!♥
 

''En del scener är riktigt snygga och andra halvan är riktigt bra, blodig och innehåller en del gore''

 
Livide: Det är Lucys första dag som praktikant inom hemtjänsten. Lucy får reda på (av misstag) att Mrs Jessel, som hon besöker, har en gömd skatt någonstans i sitt hus. Lucy och hennes vänner Ben och William söker igenom huset i hopp om att hitta den, Deras jakt efter skatten leder till en rad övernaturliga händelser som kommer att förändra Lucy för alltid.
 
 
Jag ville inte ha så stora förväntningar på Livide då jag verkligen gillar de nya franska skräckfilmerna, men det jag hoppades på var mycket gore, blod och en sjuk historia. Riktigt lika bra som Inside, Martyrs eller Frontier(s) är den inte, men något som gjort mig oerhört glad var att se att Beatrice Dalle var med.
 
Den började bra och spännande för att sedan ta en lite för lång tid på sig för att bygga upp inför då allting börjar hända i huset. En del scener är riktigt snygga och andra halvan är riktigt bra, blodig och innehåller en del gore, jag hade önskat ännu mer och att den fullständigt skulle spåra ur till en blod orgie. Jag gillade stämningen igenom hela filmen, fotot var vackert, men inte lika spännande och sjuk för att få en stark fyra. 
 
 

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag vill se! Tack för tipset!

Svar: Varsegod :)
Placebohoe

2012-10-08 @ 23:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0