Annonser från BloggPartner

Onda barn

Hej alla läsare!♥
 

Beware, Children at play!

 
Ett tema som jag har blivit alltmer intresserad av är onda barn, jag gillar framförallt psykologin bakom hur dessa barn tänker och hur deras hat och ondska växer. Det är även väldigt spännande då barnen har övertaget genom att ingen skulle väl misstänka ett barn för såna dåd? Det är även svårt att försöka försvara sig mot ett barn genom att använda våld, för vem vill egentligen skada ett barn? Alla dessa frågor är väldigt intressanta, därför tittar jag gärna på filmer som fördjupar sig i detta ämne och dessa frågor. 
 
 
Foto från filmen The Bad Seed.
 
Några bra filmer i denna subgenre är Vem kan döda ett barn? The Bad Seed, Pet Sematary (delvis), The Village of the damned 1960, Mikey, The Children 2008, Omen 1976. 
 
Vad skulle du göra om du visste att ditt barn gillar att tortera och mörda människor?
 
Halloween 1978 är ett väldigt intressant exempel då man först får se morden och sen att det är ett barn som begick dem, sen får man se hur detta barn har utvecklats till en vuxen. Även Jason Voorhees är en intressant karaktär som bevittnar någonting hemskt som barn och som formar honom till en mördarmaskin som vuxen. Låt alla dessa barn omfamna dig på Halloween och se några av dessa filmer! 
 
Jason Voorhes får en plötslig huvudvärk.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Jonas

håller fullständigt med dig

2012-10-16 @ 18:54:22
URL: http://jonaslindh.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0