Annonser från BloggPartner

Platser..

Hej alla läsare!♥
 

Denna plats kommer vara med i ett avsnitt av Infectious Blood. 

 
Idag är jag lite sjuk, därför kommer jag stanna hemma för att snabbt bli frisk så att jag inte missar träningen på torsdag. Imorgon ska jag på biovisning av min kortfilm Besatt, det känns spännande och nervöst. Jag kommer kolla på massvis med film idag och några avsnitt av Boston Public. 

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Angelica

Oj, tråkigt att vara sjuk! :( Se till att vila upp dig ordentligt nu och stressa inte fram nåt utan vila även på torsdag om du känner att du behöver det, det är bättre att missa en träning än att gå tillbaka för tidigt och sen bli sjuk igen och missa flera styckna. Fick ditt sms, vi får väl ta sista scenen och post-produktion nästa vecka istället. Jag tror tyvärr inte att vi hinner denna vecka eftersom jag har träning på onsdag, du på torsdag och sen är jag på landet fredag- söndag. Men kanske måndag eller tisdag nästa vecka? :)

Svar: Ja det suger verkligen :( Ja absolut måndag nästa vecka låter bra :)
Placebohoe

2012-09-10 @ 22:11:09
Postat av: Emma

Jag är peppad på att se din/er serie. Hoppas man kan få se den snart, har såklart berättat om den för många. Ska du göra några fler kortfilm som är svart/vita? Tycker att dom är väldigt fina och bra, fortsätt med dom. Har en till fråga, tänker du göra någon långfilm det här året? Jag tror att du skulle kunna hitta på något riktigt bra. Förlåt om det blie mycket, men KRAM:

Svar: Roligt! Ja jag kommer göra fler svart-vita kortfilm, angående långfilmen så har jag en överraskning på gång, vill inte avslöja för mkt, men håll koll på bloggen så får du veta mer snart ;) Kram
Placebohoe

2012-09-11 @ 15:14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0