Annonser från BloggPartner

Sexigaste tjejer

Hej alla läsare!♥

Mamma berätta om vem som toppar listan som världens sexigaste kvinna och vem kan det vara? Min favorit Katy Perry! Jag blev jätteglad. Även snygga Nicole från Pussycat dolls finns med! Här finns lite dräggelbilder på dem båda ;) Kul att två utav de som jag tycker är de snyggaste kvinnorna i världen är med och jag måste erkänna att jag gillar båda som artister också. Att byta utseende me dessa skulle inte vara helt fel, fast jag nöjer mig såklart med mig själv också ;)


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Jacob

äsch, det där är en sån dum lista :) Som att det inte finns tusen andra tjejer i världen som är minst lika snygga eller snyggare. De väljer ju bara ut kända personer också; enda syftet tycks vara att få folk att öppna upp ögonen för dem så att de säljer bättre. Ah, man kan ju fråga sig i alla fall :)kram

2010-05-13 @ 19:00:19
URL: http://thateyelessentity.wordpress.com/
Postat av: Alexander

Ett sånt jäkla skämt... Du borde va en av dom som är EMOT sånt skit, de finns INGENTING som säger att nån av dom är snyggare än någon annan!

För övrigt är båda rätt fula :P<3

2010-05-13 @ 19:14:58
URL: http://blurayguy.soclog.se/p/
Postat av: Alexandresen

alla håller väl inte med om att dom är sexiga?

2010-05-13 @ 19:32:05
URL: http://alexandresen.blogg.se/
Postat av: Alexandresen

sv: men förstår du vad jag menar? ex killar till tjejer tycker ju såklart att deras tjejer är sexiga st och detsamma gäller det med tjejer vad dom tycker om deras killar.

2010-05-13 @ 19:45:07
URL: http://alexandresen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0